Lentopallo Kotka

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kotka ja lajina on lentopallo, lentis ja volleyball. Niitä löytyy yhteensä 10 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: koripallo, jääkiekko, lentopallo, salibandy, cheerleading, kaukalopallo, yleisurheilu, sähly ja suunnistus.

Katso lista koko maan lentopallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

WanhatPaloKärjet Nimenhuuto.com

Liikutaan verkon molemmilla puolilla.

Joukkue etsii pelaajia: Tule pelaamaan mukaamme perjantaisin iltapäivällä Lentistä klo 15.00-16,30 Ko...

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Lentopallo
Kotka
Sekajoukkue
11

Sulzer-Liikunta Nimenhuuto.com

Sulzer henkilöstön liikuntaryhmät. Kaikki lajit. Yksi paikka ilmoittautua. Laita In jos olet tulossa mutta saat laittaa myös Out niihin lajeihin ja kertoihin mihin normaalisti olet menossa, jos et pääse.

Kasperi kirjoitti: Jos siellä nyt on ihan kamala myräkkä 17.09. niin metsästä kandee pysyä pois. Mutta hetkellinen säätieto selviää vain ikkunasta katsomalla eli seurataan tilannetta 17.09. osalta! (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 16 päivää sitten

Sulkapallo, Lentopallo, Salibandy, Suunnistus, Pesäpallo ja Kaukalopallo
Kotka
Sekajoukkue
70

Karhulan Latu Nimenhuuto.com

Höntsälentopalloa mukavassa porukassa.

Keijo kirjoitti: Hei. Saisimme vuokralle Sammon Talon salin perjantai illoiksi klo 18-20. Kustannukset olisivat 35 euroa tunti, eli 70 euroa kaksi tuntia. Eiköhän velttoilu riitä ja aleta pelaamaan. Onko hinta kynnyskysymys. Kymmenellä kävijällä 7 euroa / ilta. Ilmoita halukkuutesi osallistumaan keskiviikkoon 3.2... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 30 päivää sitten

Lentopallo
Kotka
Sekajoukkue
34

KSI Kotka Nimenhuuto.com

KSI Kotka on istumalentopallon erikoisseura. Pelikauden 2019-2020 harjoitukset . Tiistai klo 19.00-21.00. Otsolan koulu Torstai klo 19.00-21.00. Otsolan koulu SEURAA ILMOITTAUDU-SIVUSTOA JA MERKITSE OMA OSALLISTUMISESI!

Harri kirjoitti: Jouleja kaikille!!! (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Istumalentopallo
Kotka
Sekajoukkue
33

7-kääpiötä Nimenhuuto.com

7-kääpiötä ei ole pituudella pilattu, joten hakusessa olisi vähintään ainakin yksi yli 2 metrinen pelimies, jos ei löydy niin kaksi 150cm. mittaista mahtuu myös mukaan.

Juha kirjoitti: Liikuntatilojen käyttörajoitukset koronavirusepidemian hillitsemiseksi jatkuvat 10.1.2021 asti (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Lentopallo
Kotka
Ei asetettu
18

Tonnikalat Nimenhuuto.com

Kokenut (liian vanha) kaveriporukka pelailee kerran viikossa. Mukaan otetaan enemmän kuin mielellään uusia tulokkaita. Pelit Korelassa Samskolanilla ja jälkipelit Alabaarissa.

Joukkue etsii pelaajia

Janne kirjoitti: Peli päivän siirto arki illaksi? Viime lauantain kriisipalaverisss tuli esiin että monelle on hankala päivä lauantai. Olisi ilmeisesti mahdollisuus saada parempi osallistuja määrä mikäli pelipäivä olisi arki ilta. Jopa todella kovia pelimiehiä olisi tulossa takaisin (alkoholilla saattaa olla vaik... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Lentopallo
Kotka Samskolan
Sekajoukkue
19

KaVeM1A Nimenhuuto.com

Axel kirjoitti: Ehkä (10 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Lentopallo
Kymenlaakso, Kotka
Pojat
21

Lauantai-LP Nimenhuuto.com

Harkat

Keijo kirjoitti: Jos ei tiistaihin klo 15 mennessä ole 10 pelaajaa ilmoittautunut niin perun salivaraukset. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 30 päivää sitten

Lentopallo
Kotka
Miehet
21

Rantarosvot Nimenhuuto.com

Pekka kirjoitti: Matti, kannatan koko loppukauden perumista. (12 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Lentopallo
Kotka
Miehet
19

Her-Pa Nimenhuuto.com

Matti kirjoitti: Asia: JOULU/UUSIVUOSI Moi kaikki, Keskiviikkona 25.12.2019 ja Keskiviikkona 1.1.2020 päästään pelaamaan VAIN NORMAALIVUOROLLAMME eli KLO 18 alkaen!!!! T. Matti (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Lentopallo
Kotka
Miehet
20