Lentopallo Kotka

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kotka ja lajina on lentopallo, lentis ja volleyball. Niitä löytyy yhteensä 10 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: koripallo, jääkiekko, lentopallo, salibandy, cheerleading, kaukalopallo, sähly, suunnistus ja yleisurheilu.

Katso lista koko maan lentopallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

WanhatPaloKärjet Nimenhuuto.com

Liikutaan verkon molemmilla puolilla.

Joukkue etsii pelaajia: Tule pelaamaan mukaamme perjantaisin iltapäivällä Lentistä klo 15.00-16,30 Ko...

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Lentopallo
Kotka
Sekajoukkue
11

KSI Kotka Nimenhuuto.com

KSI Kotka on istumalentopallon erikoisseura. Pelikauden 2019-2020 harjoitukset . Tiistai klo 19.00-21.00. Otsolan koulu Torstai klo 19.00-21.00. Otsolan koulu SEURAA ILMOITTAUDU-SIVUSTOA JA MERKITSE OMA OSALLISTUMISESI!

Juha kirjoitti: Pronzijoukkue! (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Istumalentopallo
Kotka
Sekajoukkue
33

7-kääpiötä Nimenhuuto.com

7-kääpiötä ei ole pituudella pilattu, joten hakusessa olisi vähintään ainakin yksi yli 2 metrinen pelimies, jos ei löydy niin kaksi 150cm. mittaista mahtuu myös mukaan.

Juha kirjoitti: Kausimaksua kerätään taas, joten 50€ seteli mukaan. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Lentopallo
Kotka
Ei asetettu
18

Sulzer-Liikunta Nimenhuuto.com

Sulzer henkilöstön liikuntaryhmät. Kaikki lajit. Yksi paikka ilmoittautua. Laita In jos olet tulossa mutta saat laittaa myös Out niihin lajeihin ja kertoihin mihin normaalisti olet menossa, jos et pääse.

Kasperi kirjoitti: Jos siellä nyt on ihan kamala myräkkä 17.09. niin metsästä kandee pysyä pois. Mutta hetkellinen säätieto selviää vain ikkunasta katsomalla eli seurataan tilannetta 17.09. osalta! (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Sulkapallo, Lentopallo, Salibandy, Suunnistus, Pesäpallo ja Kaukalopallo
Kotka
Sekajoukkue
70

Tonnikalat Nimenhuuto.com

Kokenut (liian vanha) kaveriporukka pelailee kerran viikossa. Mukaan otetaan enemmän kuin mielellään uusia tulokkaita. Pelit Korelassa Samskolanilla ja jälkipelit Alabaarissa.

Joukkue etsii pelaajia

Janne kirjoitti: Peli päivän siirto arki illaksi? Viime lauantain kriisipalaverisss tuli esiin että monelle on hankala päivä lauantai. Olisi ilmeisesti mahdollisuus saada parempi osallistuja määrä mikäli pelipäivä olisi arki ilta. Jopa todella kovia pelimiehiä olisi tulossa takaisin (alkoholilla saattaa olla vaik... (Vuosi sitten)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Lentopallo
Kotka Samskolan
Sekajoukkue
19

KaVeM1A Nimenhuuto.com

Mikael kirjoitti: Vielä epävarmaa, riippuu haavan paranemisesta (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Lentopallo
Kymenlaakso, Kotka
Pojat
18

Lauantai-LP Nimenhuuto.com

Harkat

Anssi kirjoitti: Saamani tiedon mukaan, voimme jatkaa kuten viime talvella, eli aloitellaan 5.9.2020 lauantaina, toivottavasti väht. 6 pelaajaa pääsee paikalle! Terv. Anssi (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 23 päivää sitten

Lentopallo
Kotka
Miehet
21

KoskenPojat Nimenhuuto.com

Maanantain lenttis.

Ville kirjoitti: Ootko tekulta kysellyt salivuoroa? Siel ei vissiin hirveesti ruuhkaa kuulemma ole (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Lentopallo
Kotka
Sekajoukkue
12

Rantarosvot Nimenhuuto.com

Pekka kirjoitti: Matti, kannatan koko loppukauden perumista. (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Lentopallo
Kotka
Miehet
19

Her-Pa Nimenhuuto.com

Matti kirjoitti: Asia: JOULU/UUSIVUOSI Moi kaikki, Keskiviikkona 25.12.2019 ja Keskiviikkona 1.1.2020 päästään pelaamaan VAIN NORMAALIVUOROLLAMME eli KLO 18 alkaen!!!! T. Matti (12 kuukautta sitten)

Päivitetty 12 kuukautta sitten

Lentopallo
Kotka
Miehet
20