Lentopallo Kotka

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kotka ja lajina on lentopallo, lentis ja volleyball. Niitä löytyy yhteensä 12 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: koripallo, jääkiekko, lentopallo, salibandy, sähly, kaukalopallo, futis, suunnistus ja yleisurheilu.

Katso lista koko maan lentopallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

LT WanhatPaloKärjet Nimenhuuto.com

Harrastejoukkue liikettä verkon molemmin puolin.

Joukkue etsii pelaajia: Tule aikuislentisporukkaan mukaan. Pelailemme Kotka Svenska Samskolas salissa...

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Lomilla ;) (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Lentopallo
Kotka
Sekajoukkue
13

7-kääpiötä Nimenhuuto.com

7-kääpiötä ei ole pituudella pilattu, joten hakusessa olisi vähintään ainakin yksi yli 2 metrinen pelimies, jos ei löydy niin kaksi 150cm. mittaista mahtuu myös mukaan.

Arto kirjoitti: Nehän on kauden viimeiset reenit,miä tuon sorkkaraudan toisko joku notski pilkkeet? (36 minuuttia sitten)

Päivitetty 36 minuuttia sitten

Lentopallo
Kotka
Ei asetettu
17

KSI Kotka Nimenhuuto.com

KSI Kotka on istumalentopallon erikoisseura. KSI:n talvikauden harjoitukset 2018-2019. Tiistai klo 19.00-21.00. Hoipan sali Torstai klo 18.00-20.00. Otsolankoulu SEURAA ILMOITTAUDU-SIVUSTOA JA MERKITSE OMA OSALLISTUMISESI!

Sami kirjoitti: Kausipalaveri 8.8. on peruutettu, ei ole voielä tarpeeksi tietoa tulevankauden ohjelmista ym. Osallistujiakin oli ilmoittautunut vähän laisesti, voisitte ruveta miettimään oletteko tulevalla kaudella käytettävissä SM- tai Ykkössarjaan. Harjoitusvuorot ti 19:00-21:00 ja To 19:00-21:00 Otsolankoulu... (19 päivää sitten)

Päivitetty 19 päivää sitten

Istumalentopallo
Kotka
Sekajoukkue
32

Sulzer-Liikunta Nimenhuuto.com

Sulzer henkilöstön liikuntaryhmät. Kaikki lajit. Yksi paikka ilmoittautua. Laita In jos olet tulossa mutta saat laittaa myös Out niihin lajeihin ja kertoihin mihin normaalisti olet menossa, jos et pääse.

Kasperi kirjoitti: LENTOPALLOpäivitys: 23.04. olikin alunperin viimeinen kalenteriin merkitty lentiskerta. Useammastakin syystä johtuen alkaa olla selvää, että tiistain lentisporukan kasaan saaminen on muuttunut eritäin haastavaksi -> näin ollen kevätkausi on tältä osin paketissa ja lentistä jatketaan sitten syksym... (4 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Sulkapallo, Lentopallo, Salibandy, Suunnistus, Pesäpallo ja Kaukalopallo
Kotka
Sekajoukkue
71

Tonnikalat Nimenhuuto.com

Kokenut (liian vanha) kaveriporukka pelailee kerran viikossa. Mukaan otetaan enemmän kuin mielellään uusia tulokkaita. Pelit Korelassa Samskolanilla ja jälkipelit Alabaarissa.

Joukkue etsii pelaajia

Janne kirjoitti: Tulo epävarma / flunssa (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Lentopallo
Kotka Samskolan
Sekajoukkue
19

KYMP Nimenhuuto.com

Lentopallo/sähly/futis

Kirsi kirjoitti: Maanantaina 2.5.2016 ei ole lentopalloharjoituksia. Pallot on Pyhtäällä ja Jouni Tukholmassa. Jos esim. Aimo haluaa hakea pallot, ne löytyvät Jounin takapihan terassilta. Kirsi ei myöskään pääse harkkoihin tänä maanantaina koska on taloyhtiön kokouksessa. (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli 3 vuotta sitten

Lentopallo, Sähly ja Futis
Kotka
Ei asetettu
36

KaVeM1A Nimenhuuto.com

Matias kirjoitti: jos jalka kestää (16 päivää sitten)

Päivitetty 16 päivää sitten

Lentopallo
Kymenlaakso, Kotka
Pojat
20

WanhatPaloKärjet Nimenhuuto.com

Kaveriporukka joka pelaa perjantaisin kouluvuoden aikana klo 15.00 - 16.30 Kun sali on käytössä.

Joukkue etsii pelaajia: Tule iltapäivä lentiksen pariin perjantaisin klo 15.00 - 16.30 Kyselyt Arto P...

Eero kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Lentopallo
Kotka
Sekajoukkue
3

Lauantai-LP Nimenhuuto.com

Harkat

mertsu kirjoitti: MÖKKIKAUSI ALOITETTU ,TO-SU SAARESSA,TOUKOKUU-ELOKUU LOPPUUN ASUMME SIELLÄ, TERVETULOA JOS LIIKUTTE SIELLÄ PÄIN. PIRKÖYRI 232. ÄIJÄNRANTA...….OLEN MYYMÄSSÄ SITÄ "HILJAISUUDESSA" TOSIOSTAJA VOI SOITTAA 0400-756188 (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Lentopallo
Kotka
Miehet
20

KoskenPojat Nimenhuuto.com

Maanantain lenttis.

Ville kirjoitti: Ootko tekulta kysellyt salivuoroa? Siel ei vissiin hirveesti ruuhkaa kuulemma ole (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Lentopallo
Kotka
Sekajoukkue
12

Rantarosvot Nimenhuuto.com

Matti kirjoitti: MOI KAIKKI, PARI KAVERIA VIELÄ TARVITTAISIIN 3.7.2019 KESKIVIIKKONA KLO 15.00 ALKAVAAN TURNAUKSEEN MAIJANRANTAAN!!!!! (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Lentopallo
Kotka
Miehet
20

Her-Pa Nimenhuuto.com

Matti kirjoitti: Moi kaikki, Salimaksua peritään keväältä 2019 15,00 €/pelaaja. Tilitiedot: Her-Pa: Nordea FI48 1598 3006 1085 67. Eräpäivä: 29.3.2019 T. Matti (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Lentopallo
Kotka
Miehet
21