Lentopallo Kotka

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kotka ja lajina on lentopallo, lentis ja volleyball. Niitä löytyy yhteensä 11 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: koripallo, jääkiekko, salibandy, lentopallo, cheerleading, kaukalopallo, sähly, futis ja suunnistus.

Katso lista koko maan lentopallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

WanhatPaloKärjet Nimenhuuto.com

Liikutaan verkon molemmilla puolilla.

Joukkue etsii pelaajia: Tule pelaamaan mukaamme perjantaisin iltapäivällä Lentistä klo 15.00-16,30 Ko...

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Lentopallo
Kotka
Sekajoukkue
11

KSI Kotka Nimenhuuto.com

KSI Kotka on istumalentopallon erikoisseura. Pelikauden 2019-2020 harjoitukset . Tiistai klo 19.00-21.00. Otsolan koulu Torstai klo 19.00-21.00. Otsolan koulu SEURAA ILMOITTAUDU-SIVUSTOA JA MERKITSE OMA OSALLISTUMISESI!

Sami kirjoitti: Koronavirus tilanteen takia kaikki KSI-Kotkan istumalentopalloharjoitukset on peruttu. Harjoitus vuoroilla voi toistaiseksi käydä halutessaan pelaamassa, noudataen Kotkan kaupungin ohjeituksia Liikuntahallien ja -salien sekä muiden liikuntatilojen käyttö on sallittua ainoastaan harjoituksiin osal... (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 13 päivää sitten

Istumalentopallo
Kotka
Sekajoukkue
34

7-kääpiötä Nimenhuuto.com

7-kääpiötä ei ole pituudella pilattu, joten hakusessa olisi vähintään ainakin yksi yli 2 metrinen pelimies, jos ei löydy niin kaksi 150cm. mittaista mahtuu myös mukaan.

Tapio kirjoitti: Onko palloa tulossa? Mulla on pallo hukassa🏐 (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Lentopallo
Kotka
Ei asetettu
18

Sulzer-Liikunta Nimenhuuto.com

Sulzer henkilöstön liikuntaryhmät. Kaikki lajit. Yksi paikka ilmoittautua. Laita In jos olet tulossa mutta saat laittaa myös Out niihin lajeihin ja kertoihin mihin normaalisti olet menossa, jos et pääse.

Joni kirjoitti: Kyselivät Liikuntakeskukselta eilen onko Sulzerilta tulossa väkeä torstaisin pelaamaan sulkapalloa ja ilmoitin, ettei ainakaan 7.5 ja jatkosta ei ole vielä tietoa. Ilmoitanko sinne että toistaiseksi voivat perua meidän varaukset ja ilmoitamme kun tulemme taas pelaamaan? (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Sulkapallo, Lentopallo, Salibandy, Suunnistus, Pesäpallo ja Kaukalopallo
Kotka
Sekajoukkue
70

Tonnikalat Nimenhuuto.com

Kokenut (liian vanha) kaveriporukka pelailee kerran viikossa. Mukaan otetaan enemmän kuin mielellään uusia tulokkaita. Pelit Korelassa Samskolanilla ja jälkipelit Alabaarissa.

Joukkue etsii pelaajia

Janne kirjoitti: Peli päivän siirto arki illaksi? Viime lauantain kriisipalaverisss tuli esiin että monelle on hankala päivä lauantai. Olisi ilmeisesti mahdollisuus saada parempi osallistuja määrä mikäli pelipäivä olisi arki ilta. Jopa todella kovia pelimiehiä olisi tulossa takaisin (alkoholilla saattaa olla vaik... (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Lentopallo
Kotka Samskolan
Sekajoukkue
19

KYMP Nimenhuuto.com

Lentopallo/sähly/futis

Kirsi kirjoitti: Maanantaina 2.5.2016 ei ole lentopalloharjoituksia. Pallot on Pyhtäällä ja Jouni Tukholmassa. Jos esim. Aimo haluaa hakea pallot, ne löytyvät Jounin takapihan terassilta. Kirsi ei myöskään pääse harkkoihin tänä maanantaina koska on taloyhtiön kokouksessa. (Noin 4 vuotta sitten)

Päivitetty noin 4 vuotta sitten

Lentopallo, Sähly ja Futis
Kotka
Ei asetettu
36

KaVeM1A Nimenhuuto.com

Villemarku kirjoitti: Salpiksella ei passaria tänä vklp ollenkaan, keskustellaan aiheesta lähempänä (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Lentopallo
Kymenlaakso, Kotka
Pojat
21

Lauantai-LP Nimenhuuto.com

Harkat

Hannu kirjoitti: syksyllä jatkuu (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Lentopallo
Kotka
Miehet
21

KoskenPojat Nimenhuuto.com

Maanantain lenttis.

Ville kirjoitti: Ootko tekulta kysellyt salivuoroa? Siel ei vissiin hirveesti ruuhkaa kuulemma ole (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Lentopallo
Kotka
Sekajoukkue
12

Rantarosvot Nimenhuuto.com

Pekka kirjoitti: Matti, kannatan koko loppukauden perumista. (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Lentopallo
Kotka
Miehet
19

Her-Pa Nimenhuuto.com

Matti kirjoitti: Asia: JOULU/UUSIVUOSI Moi kaikki, Keskiviikkona 25.12.2019 ja Keskiviikkona 1.1.2020 päästään pelaamaan VAIN NORMAALIVUOROLLAMME eli KLO 18 alkaen!!!! T. Matti (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Lentopallo
Kotka
Miehet
20