Koripallo Kotka

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kotka ja lajina on koripallo, koris ja basketball. Niitä löytyy yhteensä 12 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: koripallo, salibandy, lentopallo, jääkiekko, sähly, amerikkalainen jalkapallo, futis, yleisurheilu ja suunnistus.

Katso lista koko maan koripallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - koripallo - Kotka

Koripallo - Kotka

PeKa tytöt 05 Nimenhuuto.com

Energinen ja mukava mimmijoukkue korisharrastuksen alkutaipaleella. Kaikille suodaan tasapuolisesti peliaikaa ja vastuuta.

Jarmo kirjoitti: Ensimmäinen ja syksyn ainoa kotiturnaus on nyt kahlattu onnistuneesti läpi. Tuloksena hyvä voitto Kouvot Blackista 52 - 22 ja kirvelevä tappio YMCA Heinola Blackille 42 - 43. Kerrassaan loistavaa joukkuepeliä ja aivan varmasti parasta joukkuepelaamista tähän mennessä. Hyviä koriinjohtaneita syött... (5 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 21 tuntia sitten

Koripallo
Kotka
Tytöt
16

PeKa tytöt 06 Nimenhuuto.com

Kotkalainen tyttökoripallojoukkue. Ilon kautta kohti uusia haasteita.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Siirillä ollut jumppaleitiä ja harkkoja, sen jälkeen saaressa. Nyt tuli kipeäksi, mutta ensi vkolla aloittaa harjoittelun, jos vielä mukaan mahtuu.. Tulemme kaupungista, eli jos jollain kyytiongelmia voidaan koukata hakemassa, koska kyyditsijä on heinä-elokuun lomilla. (8 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 24 tuntia sitten

Koripallo
Kotka
Tytöt
18

KTP Mikrot-07 Nimenhuuto.com

PLAY HARD - PLAY SMART - HAVE FUN

Hanna kirjoitti: Moikka, jos jollain on vielä Ricohin ruokaliput maksamatta niin maksattehan 14€ joukkueen tilille (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Koripallo
Kotka
Pojat
22

KTP06 Nimenhuuto.com

KTP:n 05-06- syntyneiden minipoikien korisjengi. PLAY HARD - PLAY SMART - HAVE FUN

Sari kirjoitti: 29.3.17 suunniteltu seuran kauden päättäjäiset/ junioreiden palkitsemistilaisuus joudutaan siirtämään toiseen ajankohtaan. (6 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Koripallo
Kotka
Pojat
27

Peli-Karhut mikrotytöt -07 Nimenhuuto.com

Tero kirjoitti: Huomio huomio! Jos on innokkaita pelaajia, niin tänään lauantaina klo 14.00- 16.00 on Helilän koululle mahdollisuus mennä harrastamaan koripalloa. C- tyttöjen vuoro on vapaana. Siellä voi olla olla joku isompikin tyttö heittelemässä ja mallia antamassa. Olen itse paikalla. Sinne vaan, jos on into... (12 päivää sitten)

Päivitetty noin 23 tuntia sitten

Koripallo
Kotka
Tytöt
27

KTP C-pojat Nimenhuuto.com

Leevi kirjoitti: Leevillä varvas tod näk murtunut. Huilii treeneistä loppuviikon... (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Koripallo
Kotka
Pojat
33

Täyskärit Nimenhuuto.com

Minna kirjoitti: Eli niinkuin jo wa:ssa kerrottiinkin,meidän treenit siirtyy hetkeksi Jylpylle.Laitoin tapahtumat tänne Nimenhuutoon. Sisäänkäynti EI pääovesta, vaan talon vierestä kuljetaan niin saavutaan takaovelle.Kulkuavaimet koodataan oveen.Ekalla kerralla tarv yhdessä voidaan ovelle etsiä. (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Koripallo
Kotka
Ei asetettu
33

PeKa tytöt 2004-2005 Nimenhuuto.com

Lilli kirjoitti: Kerttu tulisi mielellään ekoihin peleihin (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Koripallo
Kotka
Tytöt
21

Peli-Karhut C-tytöt Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tiia on kuumeessa ja kurkku kipeänä joten ei osallistu huomiseen leiriin eikä sunnuntaina lähde pelaamaan.Tsemppiä kaikille (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Koripallo
Kotka
Tytöt
14

KullitetutEnkelit Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Heippa Petra ja muut KULLITETUT ENKELIT :D! Kiitos lisäämisestä jengiin. Olen tosiaan muuttamassa Kotkaan lokakuun alussa ja olisi kiva päästä pelailemaan. Mulla on ollut vähän pidempiaikainen loukkaantuminen ja taistelen vielä sen kanssa, mutta olisin kyllä todella kiinnostunut tulemaan treenaam... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Koripallo
Kotka
Naiset
30

KaVe Nimenhuuto.com

Juha kirjoitti: Kukaan menossa treeneihin edes heittelee? Sellanen jolla on avain... (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Koripallo
Kotka
Miehet
18

Kotkan Pojat Nimenhuuto.com

Samu kirjoitti: Aapo tulee kans (6 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Koripallo
Kotka
Ei asetettu
25

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Koripallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on koripallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.