Jääkiekko Kotka

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kotka ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 14 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: koripallo, jääkiekko, salibandy, lentopallo, sähly, amerikkalainen jalkapallo, futis, suunnistus ja säbä.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jääkiekko - Kotka

Jääkiekko - Kotka

Kotkan Pölykiekko Nimenhuuto.com

Ideointivaiheessa oleva Kotkassa pelaava harrastejoukkue. Ideana olisi kasata 25+ vuotiaita innokkaita pelaajia kehittämään pelitaitoa muiden samantasoisten harrastajien kanssa. Oletko vasta aloittanut harrastamaan jääkiekkoa aikuisiällä tai yksinkertaisesti taidot ovat vielä "aloittelijan" tasolla ja etsit rentoa porukkaa jonka kanssa pelitaitoja voisi hioa yhdessä? Ota yhteyttä ja katsotaan löydämmekö tarpeeksi kiinnostusta! Tavoitteena olisi järjestää ainakin aluksi ystävyysotteluita ja saada kasaan vähintääkin n. 8-10 hengen porukka (mieluisasti enemmän) jotta hallivuorot voitaisiin kustantaa mutkattomasti.

Joukkue etsii pelaajia: (KOTKA) Oletko vasta aloittanut harrastamaan jääkiekkoa aikuisiällä tai yksin...

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jääkiekko
Kotka
Sekajoukkue
1

Titaani Pelinaiset Nimenhuuto.com

Pelinaiset on harrastejoukkue, joka pelaa kaudella 2016-2017 Kymi-Saimaa - alueen harrastesarjaa. Joukkomme koostuu eri ikäisistä ja eri tasoisista naisista. Alaikäraja joukkueeseen kuitenkin on, ja se on määritelty ns. täysi-ikäisyyteen eli 18- vuoteen. Mottomme on. "ILON KAUTTA" Lisätietoa joukkueesta tai tapahtumistamme antaa: Joukkueenjohtaja Kirsi Koivula 0505747388 kkoivula2@gmail.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Miulla ongelmia Nimenhuudon kanssa, siksi nyt hetken miulla kaksi profiilia! (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jääkiekko
Kotka
Naiset
26

Piranhas Nimenhuuto.com

Ilosta kymiläistä hokii

Esa kirjoitti: Nostetaan taas tilinumeroa: FI45 5172 0220 0786 54 (Piranhas kotka ry). (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 11 kuukautta sitten

Jääkiekko
Kotka
Ei asetettu
33

Sotkijat Nimenhuuto.com

Päivitetty noin 9 tuntia sitten

Jääkiekko
Kotka
Miehet
26

Titaanit G -10 Nimenhuuto.com

Maija kirjoitti: Päivitettyt viitteet. Ainoana muutoksena uuden pelaajan viite, vanhoilla pelaajilla viite siis sama kuin tähänkin mennessä. Muutamalla maksamatta vielä toppapuku (44,50€) tai kuukausimaksu lokakuulta (50€). Lisään pienen yhteenvedon myös vanhempainpalaverissa puhutuista asioista. (6 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jääkiekko
Kotka
Pojat
29

Titaanit E -06 Nimenhuuto.com

Otto kirjoitti: Moi, Joukkue on tilannut jokaiselle pelaajalle uudet pelisukat, näitä uusia sukkia käytetään ainoastaan pelitapahtumissa ja jokaisella pitää olla harjoitus sukat erikseen. Timo (20 päivää sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Jääkiekko
Kotka
Pojat
28

Titaanit F-juniorit Nimenhuuto.com

Elsa kirjoitti: Elsan kassista löytyi musta Bauerin vasen hanska. Palautetaan Matilaisten kyydillä tämän illan harkkoihin. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 13 päivää sitten

Jääkiekko
Kotka
Sekajoukkue
39

Kore kiekko Nimenhuuto.com

Petri kirjoitti: Näyttäs, et käyn vaan sunnuntaisin kun pääsen. Työvuorot niin perseestä.. (17 päivää sitten)

Päivitetty 13 päivää sitten

Jääkiekko
Kotka
Miehet
30

Ryydmans Nimenhuuto.com

Petri kirjoitti: Ei ole ikinä varmaan ollut kahta peliä samaan aikaan eli listaa on uskottava eikä nimenhuutoa ! Oiskohan tuomarikerho ruvennut urakoimaan... !!! (22 päivää sitten)

Päivitetty 22 päivää sitten

Jääkiekko
Kotka
Ei asetettu
27

Titaanit03 Nimenhuuto.com

Eetu kirjoitti: Eetu lukee kokeisiin. (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Jääkiekko
Kotka
Pojat
31

HK TITAANIT RY Nimenhuuto.com

Olli kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (4 kuukautta sitten)

Jääkiekko
Kotka
Sekajoukkue
3

Kotkanjääkiekkoklubi Nimenhuuto.com

Olli kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (27 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jääkiekko ja Säbä
Kotka
Pojat
4

Battery Kotka Nimenhuuto.com

Hannu kirjoitti: Moro. ..kesä treenit tehty elikkä olutta otettu. Onko joukkueen johdolla tietoa? Milloin alkaa jäävuorot. (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Harrastekiekko
Kotka
Ei asetettu
28

Finashyn Daniil Nimenhuuto.com

Olli kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (24 päivää sitten)

Jääkiekko
Kotka
Pojat
3

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jääkiekkojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jääkiekko on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.