Jääkiekko Kotka

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kotka ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 13 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: koripallo, jääkiekko, lentopallo, salibandy, cheerleading, kaukalopallo, yleisurheilu, sähly ja suunnistus.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Titaani-Juniorit U9 Nimenhuuto.com

Titaani-Juniorit ry:n seurat tarjoavat mahdollisuuden hauskaan harrastamiseen, jääkiekon ja liikunnallisen elämäntavan syvälliseen tutustumiseen sekä niistä nauttimiseen yhdessä saman ikäisten kavereitten kanssa. Halukkaille avautuu myös mahdollisuus edetä kilpakiekon pelaajapolkua pitkin aina edustusjoukkueeseen asti. Titaani-Juniorit ry on Nuori-Suomi-sinettiseura vuodesta 2003 alkaen.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jääkiekko
Kotka
Pojat
26

Titaani Pelinaiset Nimenhuuto.com

Pelinaiset on harrastejoukkue, joka pelaa kaudella 2020-2021 Kymi-Saimaa - alueen naisten harrastesarjaa. Joukkomme koostuu eri ikäisistä ja eri tasoisista pelaajista. Mottomme on "ILON KAUTTA" Lisätietoa joukkueesta tai tapahtumistamme antaa: Joukkueenjohtaja Jenni Vehmas 0400722521 jenni.vehmas@live.fi

Henna kirjoitti: Oma kyyti (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jääkiekko
Kotka
Naiset
30

Piranhas Nimenhuuto.com

Ilosta kymiläistä hokii

Riku kirjoitti: Huolto (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jääkiekko
Kotka
Ei asetettu
36

HC Lapa Nimenhuuto.com

Sekalainen bändi höntsäilee keskiviikkoisin.

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Jääkiekko
Kotka
Miehet
40

Kisa Eagles U15 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (7 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Jääkiekko
Kangasala, Kotkanpesä
Sekajoukkue
30

Kore kiekko Nimenhuuto.com

Petri kirjoitti: Tilinumero kausimaksua varten FI 69 5172 0220 1109 11.Viestiksi oma nimi ja summa 50 euroa. (Yli vuosi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jääkiekko
Kotka
Miehet
29

KotkanKiri jääkiekko Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jääkiekko
Kotka
Miehet
22

Ryydmans Nimenhuuto.com

Jukka kirjoitti: Pari nopeinta mahtuu vielä. (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Jääkiekko
Kotka
Ei asetettu
26

Titaanit F1 Nimenhuuto.com

Topi kirjoitti: Moi Painakaa Out tähän 22.2 peliin nimenhuudossa mahdollisimman nopeasti jos tiedätte että kyseinen päivä ei käy. -Topi (Vuosi sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Jääkiekko
Kotka
Pojat
29

Titaanit F11 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Danil on kipeänä. Ei voi tulla pelaamaan. (Vuosi sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Jääkiekko
Kotka
Pojat
18

Titaanit F-juniorit Nimenhuuto.com

Tommi kirjoitti: Moi, Titaani-junioreiden kauden 2019-2020 päätös- ja palkitsemistilaisuus (8.4) on siirretty alustavasti toukokuulle. Tarkempi ajankohta ilmoitetaan myöhemmin. (12 kuukautta sitten)

Päivitetty 12 kuukautta sitten

Jääkiekko
Kotka
Sekajoukkue
21

Titaanit E1 08-07 Nimenhuuto.com

Rico kirjoitti: Moikka! Osalla on vielä pelaajamaksuja maksamatta, olen laittanut sähköpostia kyseisille perheille. Titaaneilla on sellainen ohjeistus, jos tämän kauden pelaajamaksuja on maksamatta, ei seuraavalle kaudelle voi siirtyä ennen kuin maksut on hoidettu ajantasalle. Laitan tämän kauden kirjanpidon 3.6... (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Jääkiekko
Kotka
Sekajoukkue
31

Battery Kotka Nimenhuuto.com

Esa kirjoitti: Kausimaksu 100€, tilille Fi87 5172 0220 1181 53 battery team. Sarjaohjelma tulee ens vkolla (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Harrastekiekko
Kotka
Ei asetettu
25