Purjehdus­joukkueita

Purjehdus on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on purjehdus. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne purjehdus­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan purjehdus­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin purjehdusjoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 103 ja niissä on yhteensä yli 2100 pelaajaa.

Jo 103 purjehdusjoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

TaPS Junnut Nimenhuuto.com

Tampereen Pursiseuran junioritoiminnassa keskitytään yleisten veneilytaitojen lisäksi alusta lähtien myös kilpapurjehduksen saloihin. Seura tarjoaa mahdollisuuksia niin leikkimieliseen kisailuun kaveriporukassa kuin kotimaisten ja ulkomaisten arvokisojen palkintopalleille tähyävään valmennukseenkin. Seurojen urheilijanuorukaiset ovatkin niittäneet mainetta mm. Optimisti- Zoom8-Finn-jolla, E-jolla, Laser Radial, Laser Standard, Laser 4.7 -, 505 -, 2.4mr-, Hai – ja H-vene luokissa. Saavutusten joukkoon mahtuu sekä ranking-sarjojen voittoja että arvokisamitalejakin. Lisätietoja seuran ja sen toiminnasta nettisivuilla: - www.taps.fi

Leo kirjoitti: Vielä viikkoharkat jatkuu? Olisko tänään hyvät tuulet? (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 19 päivää sitten

Purjehdus, Kilpapurjehdus ja Jollapurjehdus
Tampere
Sekajoukkue
70

JVS Nimenhuuto.com

Jyväskylän Veneseura on pohjoisen Päijänteen suurin veneilyseura. JVS:n järjestämiin purjehduskilpailuihin voit osallistua joko omalla veneellä tai miehistön jäsenenä. Osallistuvan veneen pitää olla rekisteröity johonkin SPV:n jäsenseuraan ja katsastettu. Miehistön jäsenenä kilpailuun voi osallistua kuka tahansa. Keskiviikkokilpailun gastipörssi toimii Juurikkasaaren satamassa ja nimenhuuto.com -palvelussa. Jos haluat päästä mukaan kisaan, tule hyvissä ajoin rantaan (klo 17:00). Ole aktiivinen ja kysy rantaan tulevilta kilpailijoilta, mihin veneeseen sopii mukaan. Pelin henki on että kukaan ei jää rannalle! http://www.jvs.fi/kilpailut/

Joukkue etsii pelaajia: Purjehduskilpailuun osallistuminen JVS:n järjestämiin purjehduskilpailuihin v...

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Kukahan toimii järjestäjänä huomiseen kisaan? (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Purjehdus
Juurikkasaari, Säynätsalo
Sekajoukkue
113

N junnut Nimenhuuto.com

Näsijärven Purjehdusseuran junioritoiminnassa keskitytään yleisten veneilytaitojen lisäksi alusta lähtien myös kilpapurjehduksen saloihin. Seura tarjoaa mahdollisuuksia niin leikkimieliseen kisailuun kaveriporukassa kuin kotimaisten ja ulkomaisten arvokisojen palkintopalleille tähtäävään valmennukseenkin. Seurojen urheilijanuoret ovatkin niittäneet mainetta mm. Optimisti-, Laser Radial, Laser Standard, 2.4mr-, Hai – ja H-vene luokissa. Saavutusten joukkoon mahtuu sekä ranking-sarjojen voittoja että arvokisamitalejakin. Lisätietoja seurasta ja sen toiminnasta nettisivuilla: - www.nsailing.fi

Johanna kirjoitti: Muistathan ilmoittautua Pokaalikisaan: https://xn--nsijrvenkisat-bfbd.fi/ Hieno keli tulossa - kaikki optit, zoomit ja ILCAt mukaan! (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 19 päivää sitten

Purjehdus, Kilpapurjehdus ja Jollapurjehdus
Tampere
Sekajoukkue
45

BSS jollapurjehtijat 2024 Nimenhuuto.com

Borgå Segelsällskap (BSS) on Porvoossa 1906 perustettu ja toimiva pursiseura. BSS on Suomen Purjehdus ja Veneilyn jäsenyhdistys. BSS:llä on tänään n. 430 jäsentä ja 120 rekisteröityä purje- ja moottoriveneitä. BSS:n junioritoiminta pidetään Kugghamnissa, BSS:n kerhosatamassa. Siellä on jollarampit, jollatelineet sekä säilytysliiteri purjeille ja varusteille. Seuralla on yksi Laserjolla, kaksi Zoomjollaa sekä yhdeksän optimistijollaa jäseniä ja junioreita varten. Purjehdus on hieno urheilulaji ja harrastus. Haluamme tarjota mahdollisimman monelle lapselle ja nuorelle mahdollisuuden kokeilla purjehtimista. Kilpatasolla purjehdus on myös todellista urheilua - haastavaa sekä fyysisesti että henkisesti. Tavoitteemme on, että purjehduksesta tulisi lapsille ja heidän perheilleen elämäntapa.

Päivitetty noin kuukausi sitten

Purjehdus
Porvoo
Sekajoukkue
23

BS-MP Talviohjelma Nimenhuuto.com

BS MP Talvitreenit 2020-2021 Talvitreenien tavoitteena on parantaa purjehtijoiden urheilullisia valmiuksia ja tukea samalla purjehtijan kehitystä. BS MP Vinterträning 2020-2021 Vinterträning syftar till att förbättra seglarnas atletiska färdigheter och fysisk kondition och därmed stödja deras utveckling för kommande säsongen. BS MP Winter training 2020-2021 Winter training aims to improve the athletic skills and physical fitness of the sailors and, thus, support their development for the coming season.

Ben kirjoitti: BS 2024 Vindsurfingkurser & nybörjarläger, gratis testtillfällen, för alla åldrar / Purjelautakurssit & alkeisleirit, ilmaiset koetapahtumat, kaikenikäisille: ------------------------------------------ Säsongens vindsurfingkurser och juniorläger har nu publicerats på webbplatsen och plats kan köp... (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Purjehdus
Helsinki
Ei asetettu
31

MP SINISET Nimenhuuto.com

MP SINISET On vihreästä ryhmästä seuraava MP:een optiryhmä. Ryhmä harjoittelee kevät- ja syyskaudella kaksi kertaa viikossa toukokuusta niin pitkälle kuin intoa riittää. Ryhmän valmentajana toimii Onni Tanskanen. Jos et ole vielä saanut ryhmän Nimenhuuto-tunnuksia, ota yhteyttä marjaniemenpurjehtijat@gmail.com.

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Purjehdus
Helsinki, Marjaniemi
Sekajoukkue
17

JVS junnut Nimenhuuto.com

UUDET JUNNUT JA VANHEMMAT: Voitte liittyä joukkueeseen sinistä "Liity joukkueeseen" -tekstiä klikkaamalla. Liittymiseen tarvittava salasana on pienellä "jvs2023". Voit liittyä uudestaan mikäli olet unohtanut salasanasi tai sähköpostiosoite on muuttunut. Liittyminen ei sido mihinkään maksuihin tai osallistumiseen. Nimenhuuto toimi lähinnä tapahtumien tiedotuskanavana.

Mikko kirjoitti: Laittakaas kaikki in/out tähän syystalkoisiin. (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Purjehdus
Jyväskylä
Ei asetettu
74

EMKjatko Nimenhuuto.com

Espoon Merenkävijöiden kevytvenepurjehtijoiden harjoitus- ja kilparyhmät. Uutiset ja ilmoitukset: https://emkjatko.nimenhuuto.com/messages?filter=notifys Pikalinkki kalenterinäkymään: https://emkjatko.nimenhuuto.com/calendar/monthly Junioreiden tietopankki toimihenkilöille (jojot, jaos jne.): https://sites.google.com/emk.fi/juniorit

Bruno kirjoitti: tentative participation (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Purjehdus
Espoo
Sekajoukkue
100

LP Optari Nimenhuuto.com

Optari-ryhmässä harjoitellaan tasoryhmissä jollan käsittelyn ja purjehduksen perusteita sekä järjestetään pidempään harrastaneille myös kilpapurjehduksen valmennusta. Ryhmän harjoitukset vesillä aloitetaan toukokuun alusta ja niitä jatketaan ainakin syyskuun loppuun saakka. Ryhmän tavoite on parantaa purjehdustaitoja ja pitää hauskaa. Harjoituksissa voit käyttää omaa tai seuran jollaa.

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Purjehdus
Lohja
Sekajoukkue
25

Ruissalo Sailing Nimenhuuto.com

Viikottaiseksi purjehduspäiväksemme on valikoitunut jo viime vuonna hyväksi todettu maanantai. Maanantai Klassikko -illat alkavat 17:30 Ruissalon Telakalla. Illan ohjelma alkaa miehistöihin jaolla, jonka jälkeen laitamme yhdessä veneet vesillelähtökuntoon. Illat loppuvat noin klo 21:00. Ota mukaan säänmukaiset varusteet. Pelastusliivejä saa lainaan. Klassikoiden tuuliraja on 10m/s, joten purjehdukset purjehtitaan aina säävarauksella. Ruissalo Sailing:in pääasiallisena viestintäkanavana osallistujien kesken toimii Whatsapp. Kaikki ilmoittautumislomakkeen täyttäneet tullaan lisäämään ryhmään, jossa voi vapaasti esitää kysymyksiä ja jonne ilmoitataan tarkempaa tietoa kustakin tapahtumasta. Iltoihin ilmoittaudutaan aina etukäteen viimeistään edellisen viikon torstaina.

Valtteri kirjoitti: Kaikki ilmoittautuneet saavat paikan 26.6 iltapurjehdukselta! Nähdään rannassa klo. 1730 (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Purjehdus
Ruissalon Telakka, Turku
Sekajoukkue
62

Omppu Nimenhuuto.com

Oulun Merenkävijöiden kouluvene S/Y Omppu on Albin Express -mallinen purjevene. Omppu tarjoaa mahdollisuuden saada tuntumaa purjehdukseen ilman oman veneen hankintaa. Purjehduksille pääsee ilmoittautumaan, kun nimetyt kipparit aukaisevat purjehduksia nimenhuuto- palveluun. Omppu-purjehdus maksaa 7€ /harjoituspurjehduskerta /oppilas. Purjehdus maksetaan ennen purjehdusta: https://holvi.com/shop/OulunMerenkavijat/product/63494a0dbcdb76d61a187f3e298edb6f/ Tarkempia tietoja Ompun toiminnasta voit lukea Oulun Merenkävijöiden nettisivuilta: https://www.oulunmerenkavijat.fi/toiminta/kouluvene-omppu/

Päivitetty yli vuosi sitten

Purjehdus
Oulu
Sekajoukkue
196

ESST Nimenhuuto.com

East Side Sailing Team on kahdentoista Itä-Helsinkiläisen, sipoolaisen sekä vantaalaisen pursiseuran ja venekerhon yhteenliittymä. Se tarjoaa toimialueellaan korkeatasoista purjehdusopetusta sekä -valmennusta lapsille ja nuorille. Toiminta koostuu itäisen Helsingin vesialueilla järjestettävistä kursseista, harjoituksista, valmennuksesta ja kilpailuista. Tämä ryhmä on ESST Vuosaaren Purjehtijoiden ryhmän ilmoittautumisille. © East Side Sailing Team 2021, BS, HTPS, KK, LLVK, NVK, PLVK, RTM, SaVK, SNAVS, TP, VP, VUK

Päivitetty yli vuosi sitten

Purjehdus
Itä Helsinki
Sekajoukkue
142

BSS Punaiset 2021 Nimenhuuto.com

Borgå Segelsällskap (BSS) on Porvoossa 1906 perustettu ja toimiva pursiseura. BSS on Suomen Purjehdus ja Veneilyn jäsenyhdistys. BSS:llä on tänään n. 430 jäsentä ja 120 rekisteröityä purje- ja moottoriveneitä BSS:n junioritoiminta pidetään Kugghamnissa, BSS:n kerhosatamassa. Siellä on jollarampit, jollatelineet sekä säilytysliiteri purjeille ja varusteille. Seuralla on yksi Laserjolla, kaksi Zoomjollaa sekä yhdeksän optimistijollaa jäseniä ja junioreita varten. Purjehdus on hieno urheilulaji ja harrastus. Haluamme tarjota mahdollisimman monelle lapselle ja nuorelle mahdollisuuden kokeilla purjehtimista. Kilpatasolla purjehdus on myös todellista urheilua - haastavaa sekä fyysisesti että henkisesti. Tavoitteemme on, että purjehduksesta tulisi lapsille ja heidän perheilleen elämäntapa.

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Purjehdus
Porvoo
Ei asetettu
12

Finx Nimenhuuto.com

Tässä nyt jonkinlainen runko tulevista tapahtumista. Aikoihin jne. tulee varmaan muutoksia matkan varrella mutta kaikki tieto löytyy aina tapahtumista, jonne päivitän mahdolliset muutokset ja niistä pitäisi myös tulla aina sähköpostilomitus kaikille. Vähän oli epäselvää, miten kukin kisoihin pääsee mutta kun jokainen ilmoittaa osallistumisensa, niin aletaan nähdä miten määrät alkavat muodostumaan. Tässä listassa tapahtumat elokuun loppuun saakka. Päivitän myöhemmin loput.

Päivitetty yli 5 vuotta sitten

Purjehdus
Turku
Sekajoukkue
24

Team KuoPS Nimenhuuto.com

Team KuoPS on Kuopion Pursiseuran kevytvenepurjehtijoiden joukkue, johon kuuluu eri-ikäisiä Laser- ja optimistijollapurjehtijoita. Kesäisin järjestämme leirejä, ohjattuja harjoituksia ja viikkokilpailuja. Talvisin pidämme yleiskuntoa yllä monipuolisen liikunnan merkeissä.

Joukkue etsii pelaajia: Team KuoPS on Kuopion Pursiseura ry:n kevytvenepurjehtijoiden joukkue, johon ...

AP kirjoitti: Säbä mahdollisuus ison salin puoleölla (7 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Purjehdus, Veneily, Sailing ja Boating
Kuopio
Sekajoukkue
27

HTPS Nimenhuuto.com

Helsingin Työväen Pursiseura ry perustettiin vuonna 1925. Seura toimii Itä-Helsingissä, Tullisaaren ulkoilupuiston vieressä sijaitsevassa Pyysaaressa (N 60° 10,8' E 25° 01,6'). Lue lisää seuran junioritoiminnasta: https://htps.fi/junioritoiminta/

Joukkue etsii pelaajia: Jos olet kiinnostunut jollapurjehduksesta tule käymään maanantai tai torstai ...

Vivi kirjoitti: Vivi mukana varauksin... (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Purjehdus
Helsinki, Pyysaari
Ei asetettu
40

Tuusulanjärven purjehtijat Nimenhuuto.com

Tuusulanjärven purjehtijat

Joukkue etsii pelaajia: Tuusulanjärven purjehtijat TP

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Purjehdus
Tuusula
Sekajoukkue
12

Naispurjehtijat Nimenhuuto.com

Naispurjehtijat - Sailing Ladies ry

Mirkka kirjoitti: Hei, jos sait viestin maksamattomasta seminaarimaksusta ja olet jo maksanut, voit jättää viestin huomiotta. Pahoittelut! Ilmeisesti lähetin erehdyksessä viestin kaikille. (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Purjehdus
Ei asetettu
Naiset
466

ÖSTERSTJERNAN Nimenhuuto.com

Paljon laittoo Vähän ajoo

Päivitetty 3 päivää sitten

Purjehdus
Laivasilta
Sekajoukkue
70

Kuokkalan Vetehiset Nimenhuuto.com

Meripartiolippukunta Kuokkalan Vetehisten kippareiden, förstien sekä gastien tiedotuskanava sekä reissukalenteri.

Karoliina kirjoitti: Alustavasti ehkä (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Purjehdus
Jyväskylä
Sekajoukkue
51

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Purjehdusjoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on purjehdus on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.