Purjehdus Helsinki

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Helsinki ja lajina on purjehdus. Niitä löytyy yhteensä 47 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, koripallo, futsal, lentopallo, sähly, kaukalopallo, purjehdus ja sulkapallo.

Katso lista koko maan purjehdusjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - purjehdus - Helsinki

Purjehdus - Helsinki

Pärskeen Maanantaipurjehdukset Nimenhuuto.com

ILMOITTAUTUMINEN PÄRSKEEN MAANANTAIPURJEHDUKSILLE ON MUUTTUNUT 21.8.2015. ILMOITTAUTUA VOI JATKOSSA VERKKOSIVUJEMME KAUTTA TAI OSOITTEESSA www.varaaheti.fi/parske. Maanantaipurjehdukset jatkuvat ainakin lokakuun alkuun saakka. Purjehdusakatemia Pärske järjestää maanantaisin iltapurjehduksia Melges 24-veneellä. Ilmoittautumalla Nimenhuudossa varaat itsellesi paikan veneestä. Ilmoittautuminen on sitova. Veneessä on tilaa kerralla viidelle purjehtijalle kouluttajan lisäksi. Jos määrä ylittyy, niin Vertti järjestää lisää vuoroja. Kaikki mahtuvat aina mukaan!

Joukkue etsii pelaajia: Pärske järjestää 11.5.2015 alkaen Särkällä iltapurjehdusharjoituksia maananta...

Vertti kirjoitti: ILMOITTAUTUMINEN PÄRSKEEN MAANANTAIPURJEHDUKSILLE ON MUUTTUNUT 21.8.2015. ILMOITTAUTUA VOI JATKOSSA VERKKOSIVUJEMME KAUTTA TAI OSOITTEESSA www.varaaheti.fi/parske. Maanantaipurjehdukset jatkuvat ainakin lokakuun alkuun saakka. (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Purjehdus
Helsinki
Sekajoukkue
30

MP-BS Talviohjelma Nimenhuuto.com

MP BS Talvitreenit 2016 - 2017 Talvitreenien tavoitteena on parantaa purjehtijoiden urheilullisia valmiuksia ja tukea samalla purjehtijan kehitystä. MP BS Vinterträning 2016 - 2017 Vinterträning syftar till att förbättra seglarnas atletiska färdigheter och fysisk kondition och därmed stödja deras utveckling för kommande säsongen. MP BS Winter training 2016 - 2017 Winter training aims to improve the athletic skills and physical fitness of the sailors and, thus, support their development for the coming season.

Ekku kirjoitti: Moi, Jos joku tulee julkisilla, eikä halua kävellä yksin niin nähdään klo 17:50 ruoholahden metroasemalla, metrotunnelissa ja lähetään siitä yhdessä kävellen. Yt. Ekku ---- Hej, Om någon kommer med metro och vill inte gå ensam så kan vi träffas klo 17:50 i gräsviks metrotunnel så startar vi därif... (17 päivää sitten)

Päivitetty 17 päivää sitten

Purjehdus
Helsinki
Ei asetettu
24

ESST Nimenhuuto.com

East Side Sailing Team on kahdentoista itä-helsinkiläisen, sipoolaisen sekä vantaalaisen pursiseuran ja venekerhon yhteenliittymä. Se tarjoaa toimialueellaan korkeatasoista purjehdusopetusta sekä -valmennusta lapsille ja nuorille. Toiminta koostuu itäisen Helsingin vesialueilla järjestettävistä kursseista, harjoituksista, valmennuksesta ja kilpailuista. © East Side Sailing Team 2013, BS, HTPS, KK, LLVK, MP, NVK, PLVK, RTM, SaVK, SNAVS, VP, VUK

Ben kirjoitti: KATAMARANKURS BS ordnar nybörjarkurs i katamaransegling för barn och vuxna vid fyra träningstillfällen: tisdagar 29.8., 5.9., 12.9. och 19.9. kl. 18-20! Lite tidigare seglingserfarenhet behövs. Målsättningen är att deltagarna efter kursen har färdighet att segla katamaran tryggt och säkert. BS ha... (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Purjehdus
Itä Helsinki
Sekajoukkue
93

MP-SINISET Nimenhuuto.com

Ryhmän kevätkauden treenit ovat alkaneet torstaina 4.5.2017. Treenit ovat tiistaisin ja torstaisin 17:30 - 20:00 MP:llä. Judit Iho toimii Sinisen ryhmän valmentajana. MP-SINISET ryhmän kauden 2017 kalenteri löytyy täältä Nimenhuudosta. Jos sinulla on kysyttävää, niin ota yhteyttä marjaniemenpurjehtijat@gmail.com

Leo kirjoitti: Kaikki mukaan Jolla-talkoisiin lauantaina 28.10! Hieno tilaisuus oppia optarin kunnossapidosta & huollosta esim. Ekulta. Terveisin Leo & Toni-isä (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Purjehdus
Helsinki, Marjaniemi
Sekajoukkue
12

MP-VIHREÄT Nimenhuuto.com

MP VIHREÄT on optiryhmä kausien 2016 - 2017 aikana MP alkeiskursseilla tai kesän leireillä purjehduksen aloittaneille junioreille. Ryhmä harjoittelee kevät- ja syyskaudella kerran viikossa toukokuusta syyskuuhun. Ryhmän valmentajina toimivat Tua Iho ja Sofia Tynkkynen Jos et ole vielä saanut ryhmän Nimenhuuto-tunnuksia, ota yhteyttä marjaniemenpurjehtijat@gmail.com.

Jalo kirjoitti: Kaikki mukaan Jolla-talkoisiin lauantaina 28.10! Hieno tilaisuus oppia optarin kunnossapidosta & huollosta esim. Ekulta. Toivottavasti näemme mahdollisimman monta vanhempaa talkoissa :-) t. Jalo & Toni-isä (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Purjehdus
Helsinki, Marjaniemi
Sekajoukkue
45

Sagitta Nimenhuuto.com

8mR Sagittan treenisivut. No mikä on Sagitta? No se selviää kun katsot http://lippalakki.nogutsnoglory.fi/ ja https://www.facebook.com/pages/Sagitta/335316149825042?sk=wall 8mR Birgit treenisivut. What is Birgit team? The International sailing syndicate, powered by best of swe & fin sailors.

Mikael kirjoitti: Tuodaan oma vene hankoon regatan ajaksi ja pidetään perhetukikohtana sitä siellä ja toinen meistä osallistuu regattaan. Toinen hoitaa muksuja. (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Purjehdus
Helsinki
Sekajoukkue
35

HTPS Nimenhuuto.com

Helsingin Työväen Pursiseura ry perustettiin vuonna 1925. Seura toimii Itä-Helsingissä, Tullisaaren ulkoilupuiston vieressä sijaitsevassa Pyysaaressa (N 60° 10,8' E 25° 01,6').

Joukkue etsii pelaajia: Jos olet kiinnostunut jollapurjehduksesta tule käymään keskiviikkoiltana Pyys...

Ahti kirjoitti: Linnanmäki regatta purjehditaan taas ensi sunnuntaina! Linnanmäki regatta purjehditaan viime vuoden tapaan kierrellen ympäri Eläintarhanlahtea. Salla lähtee regattaan ohjaajaksi, tapaaminen aamulla Pyysaaressa klo 8:30. Kilpailu on avoin kaikille alle 12 vuotiaille aloittelijoille ja haastajille ... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Purjehdus
Helsinki, Pyysaari
Ei asetettu
45

HSS Opti Light Blue - 2018 Nimenhuuto.com

HSS Optimist Blue Group

Koordinaat kirjoitti: HSS järjestää maalis-huhtikuussa 2018 kolmen viikonlopun mittaisen luentosarjan 9-19 vuotiaille junioripurjehtijoille. Luennoilla opitaan erilaisia lajiin liittyviä asioita teorian ja käytännön kautta. Tervetulleita ovat HSS:n omat juniorit ja heidän vanhempansa, jos tilaa riittää myös muiden seu... (9 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Purjehdus
Helsinki
Ei asetettu
21

HSS Zoom 2018 Nimenhuuto.com

HSS:n Zoom8 ja Laser purjehdusjoukkue. Harjoitukset Liuskasaaressa.

Joukkue etsii pelaajia

Sofia kirjoitti: Moi! Laitoin nyt tuonne Photos and docs-osioon alustavan kalenterin kaudelle 2018, voitte käydä tustustumassa siihen ennen kaudenavauspalaveria. Lisäsin myös ensimmäiset kisat jo nimenhuutoon, sekä kevään treenejä. - Sofia (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Purjehdus
Helsinki
Sekajoukkue
34

AUDI F52 TEAM FINLAND Nimenhuuto.com

FARR 52 KILPAPURJEHDUS JOUKKUE.

Hannu kirjoitti: Hei. Nyt haen uutta porukkaa mukaan. laittakaa pikaisesti itsenne mukaan nimenhuutoon kaikkiin kisoihin joihin osallistutte.. Toivottavasti mahdollisimman moneen, sillä silloin n iillä on aina paikka jotka ovat useimmissa kisoissa. (17 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Purjehdus
Helsinki
Sekajoukkue
23

Nauti n Nolla Nimenhuuto.com

Nautinnollista purjehdusurheilua kieli poskella merellä ja nenä poskella maissa. Toilailujamme ja niiden selittelyä voi lukea blogista osoitteessa: http://nautinnolla.blogspot.com/

Jussi kirjoitti: Hepo, jos ketään muuta ei lähde nyt, niin mennäänkö seuraavana vasta, kun Kimmokin näköjään lähdössä tuolloin? Molempina en ole tulossa. (29 päivää sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Purjehdus
Hsk, Helsinki
Sekajoukkue
49

Secrays Racing Team Nimenhuuto.com

Secrays Racing Team competes in Offshore Racing in a First 40 Sailing Yacht.

Marko kirjoitti: Ilmoittautuminen on päättynyt? (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 26 päivää sitten

Avomeripurjehdus ja Purjehdus
Helsingfors Segelklubb, Helsinki
Sekajoukkue
13

HSK Opti Ranking Nimenhuuto.com

HSK opti Ranking -ryhmä.

Niko kirjoitti: Moi, Huomenna pakkaus tapahtuu Lindgrenin ensimmäisessä hallissa, etelänpuoleisesta portista sisään. Soittakaa minulle kun pääsette paikalle niin tulen avaamaan portin 050 348 5530 Hyvää viikonloppua! (27 päivää sitten)

Päivitetty 27 päivää sitten

Purjehdus
Helsinki
Sekajoukkue
20

HSK Opti Race Nimenhuuto.com

HSK Opti Race on urheilujoukkue, jossa purjehtivat HSK:n parhaimmat optimistijolla juniorit.

Niko kirjoitti: Moi, Huomenna pakkaus tapahtuu Lindgrenin ensimmäisessä hallissa, etelänpuoleisesta portista sisään. Soittakaa minulle kun pääsette paikalle niin tulen avaamaan portin 050 348 5530 Hyvää viikonloppua! (27 päivää sitten)

Päivitetty 27 päivää sitten

Purjehdus
Helsinki
Ei asetettu
20

Mertsutreenit Nimenhuuto.com

Merenkävijöiden juniori- ja koulutustoiminnan kalenteri

Pirta kirjoitti: Hyvää uutta vuotta kaikille! Tulevan kauden aikuisten ja lasten purjehduskurssien ajankohdat ovat selvinneet! Jos sinulla on toiveita lisäkurssien järjestämisestä, ota yhteyttä sähköpostitse: 606(at)merenkavijat.fi! Järjestämme keväällä myös lasikuitukorjauskurssin sekä mahdollisuuksien mukaan my... (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Purjehdus
Helsinki
Ei asetettu
136

First 317 Milou Nimenhuuto.com

Stadin nopein First 31,7. Muistaakahan ilmoittautua tapahtumiin! TUULTA PURJEISIIN!!!

Kippari kirjoitti: Syyskesän kilpapurjehduskausi alkaa. Merkatkaa nimenhuutoon mihin voitte osallistua ja mihin ette. Uivan venenäyttelyn ajaksi Milou siirtyy toiseen satamaan, joka ilmoitetaan myöhemmin paikka ja aika. (Yli vuosi sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Purjehdus
Helsinki
Sekajoukkue
15

sen Nimenhuuto.com

Sen 31.7 Blogi lötyy tuolta: http://sen317.com/

Kynde kirjoitti: Tiistikset nro 5 peruttu, koska varustamon edustaja joutuu Suursaariracen jälkimainingeissa käymään vielä uudestaan Haukilahdessa jälkipyykillä. (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Purjehdus
Helsinki
Sekajoukkue
26

arwen Nimenhuuto.com

s/y Arwen ilmoittautumisjärjestelmä kisoihin ja treeneihin

Joonas kirjoitti: Moi, vene on koko viikon spsn laiturissa ja tarvitsen sinne tiistaina ja torstaina yhden henkilön auttamaan laiturihommissa, 16.30 lautalla yli. samoin illalla veneen siirto hsk-->sps. Laita viestiä jos onnistuu. (Yli 4 vuotta sitten)

Päivitetty yli 4 vuotta sitten

Purjehdus
Helsinki
Ei asetettu
45

Bianco Nimenhuuto.com

Päivitetty noin 4 tuntia sitten

Purjehdus
Helsinki
Ei asetettu
1

HSS Opti Dark Blue-Violet 2018 Nimenhuuto.com

Koordinaat kirjoitti: HSS järjestää maalis-huhtikuussa 2018 kolmen viikonlopun mittaisen luentosarjan 9-19 vuotiaille junioripurjehtijoille ja heidän vanhemmilleen. Luennoilla opitaan erilaisia lajiin liittyviä asioita teorian ja käytännön kautta. Tervetulleita ovat HSS:n omat juniorit ja heidän vanhempansa, jos tilaa... (9 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Purjehdus
Helsinki
Sekajoukkue
6