Purjehdus Helsinki

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Helsinki ja lajina on purjehdus. Niitä löytyy yhteensä 47 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, koripallo, futsal, lentopallo, sähly, kaukalopallo, purjehdus ja sulkapallo.

Katso lista koko maan purjehdusjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - purjehdus - Helsinki

Purjehdus - Helsinki

Pärskeen Maanantaipurjehdukset Nimenhuuto.com

ILMOITTAUTUMINEN PÄRSKEEN MAANANTAIPURJEHDUKSILLE ON MUUTTUNUT 21.8.2015. ILMOITTAUTUA VOI JATKOSSA VERKKOSIVUJEMME KAUTTA TAI OSOITTEESSA www.varaaheti.fi/parske. Maanantaipurjehdukset jatkuvat ainakin lokakuun alkuun saakka. Purjehdusakatemia Pärske järjestää maanantaisin iltapurjehduksia Melges 24-veneellä. Ilmoittautumalla Nimenhuudossa varaat itsellesi paikan veneestä. Ilmoittautuminen on sitova. Veneessä on tilaa kerralla viidelle purjehtijalle kouluttajan lisäksi. Jos määrä ylittyy, niin Vertti järjestää lisää vuoroja. Kaikki mahtuvat aina mukaan!

Joukkue etsii pelaajia: Pärske järjestää 11.5.2015 alkaen Särkällä iltapurjehdusharjoituksia maananta...

Vertti kirjoitti: ILMOITTAUTUMINEN PÄRSKEEN MAANANTAIPURJEHDUKSILLE ON MUUTTUNUT 21.8.2015. ILMOITTAUTUA VOI JATKOSSA VERKKOSIVUJEMME KAUTTA TAI OSOITTEESSA www.varaaheti.fi/parske. Maanantaipurjehdukset jatkuvat ainakin lokakuun alkuun saakka. (Melkein 3 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 3 vuotta sitten

Purjehdus
Helsinki
Sekajoukkue
30

MP-SINISET Nimenhuuto.com

Ryhmän kevätkauden treenit ovat alkaneet torstaina 4.5.2017. Treenit ovat tiistaisin ja torstaisin 17:30 - 20:00 MP:llä. Judit Iho toimii Sinisen ryhmän valmentajana. MP-SINISET ryhmän kauden 2017 kalenteri löytyy täältä Nimenhuudosta. Jos sinulla on kysyttävää, niin ota yhteyttä marjaniemenpurjehtijat@gmail.com

Tuomo kirjoitti: Moi! Mulla huomenna kouluhommien viimeistelyä, niin en itse pääse vetämään treenejä. Kuitenkin vihreän treenit alkavat joten voitte liittyä Tuuan ja Akselin valmennukseen. Voitte myös kysellä halukkaita ja innokkaita siirtymään siniseen jotta saataisiin hyvä määrä osallistujia meiän harjoituksiin... (6 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Purjehdus
Helsinki, Marjaniemi
Sekajoukkue
13

MP-VIHREÄT Nimenhuuto.com

MP VIHREÄT on optiryhmä kausien 2016 - 2017 aikana MP alkeiskursseilla tai kesän leireillä purjehduksen aloittaneille junioreille. Ryhmä harjoittelee kevät- ja syyskaudella kerran viikossa toukokuusta syyskuuhun. Ryhmän valmentajina toimivat Tua Iho ja Sofia Tynkkynen Jos et ole vielä saanut ryhmän Nimenhuuto-tunnuksia, ota yhteyttä marjaniemenpurjehtijat@gmail.com.

Tua kirjoitti: Hei! Ensi maanantaina on kevään ekat purjehdustreenit, klo 17.30-20.00. Treeneissä harjoitellaan sivutuuleen purjehdusta, kryssiä ja lenssiä. Sää on tosi lämmin, joten treenien loppupuolella saa mennä uimaan, jos haluaa! ps. Jos joku haluaa siirtyä harjoittelemaan vähän vaativampia juttuja sinise... (7 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Purjehdus
Helsinki, Marjaniemi
Sekajoukkue
44

ESST Nimenhuuto.com

East Side Sailing Team on kahdentoista itä-helsinkiläisen, sipoolaisen sekä vantaalaisen pursiseuran ja venekerhon yhteenliittymä. Se tarjoaa toimialueellaan korkeatasoista purjehdusopetusta sekä -valmennusta lapsille ja nuorille. Toiminta koostuu itäisen Helsingin vesialueilla järjestettävistä kursseista, harjoituksista, valmennuksesta ja kilpailuista. © East Side Sailing Team 2013, BS, HTPS, KK, LLVK, MP, NVK, PLVK, RTM, SaVK, SNAVS, VP, VUK

Atte kirjoitti: Karsintakisassa (18 päivää sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Purjehdus
Itä Helsinki
Sekajoukkue
92

MP-BS Talviohjelma Nimenhuuto.com

MP BS Talvitreenit 2016 - 2017 Talvitreenien tavoitteena on parantaa purjehtijoiden urheilullisia valmiuksia ja tukea samalla purjehtijan kehitystä. MP BS Vinterträning 2016 - 2017 Vinterträning syftar till att förbättra seglarnas atletiska färdigheter och fysisk kondition och därmed stödja deras utveckling för kommande säsongen. MP BS Winter training 2016 - 2017 Winter training aims to improve the athletic skills and physical fitness of the sailors and, thus, support their development for the coming season.

Onni kirjoitti: Onko tänään treenit kosk tos ei oo mitään tapahtumia. (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Purjehdus
Helsinki
Ei asetettu
24

Sagitta Nimenhuuto.com

8mR Sagittan treenisivut. No mikä on Sagitta? No se selviää kun katsot http://lippalakki.nogutsnoglory.fi/ ja https://www.facebook.com/pages/Sagitta/335316149825042?sk=wall 8mR Birgit treenisivut. What is Birgit team? The International sailing syndicate, powered by best of swe & fin sailors.

Mikael kirjoitti: Tuodaan oma vene hankoon regatan ajaksi ja pidetään perhetukikohtana sitä siellä ja toinen meistä osallistuu regattaan. Toinen hoitaa muksuja. (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Purjehdus
Helsinki
Sekajoukkue
26

AUDI F52 TEAM FINLAND Nimenhuuto.com

FARR 52 KILPAPURJEHDUSJOUKKUE.

Joukkue etsii pelaajia: Tule mukaan aktiiviseen ja Suomen nopeimpaan kisatiimiin. Lisätietoja Hannu 0...

Hannu kirjoitti: Tiistaina 8.5 jos kelit sallii, niin kuvaamme merimaili ohjelmaa veneellä, joten manööverit hallintaan :) (30 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Purjehdus
Helsinki
Sekajoukkue
27

HTPS Nimenhuuto.com

Helsingin Työväen Pursiseura ry perustettiin vuonna 1925. Seura toimii Itä-Helsingissä, Tullisaaren ulkoilupuiston vieressä sijaitsevassa Pyysaaressa (N 60° 10,8' E 25° 01,6').

Joukkue etsii pelaajia: Jos olet kiinnostunut jollapurjehduksesta tule käymään keskiviikkoiltana Pyys...

Ahti kirjoitti: Linnanmäki regatta purjehditaan taas ensi sunnuntaina! Linnanmäki regatta purjehditaan viime vuoden tapaan kierrellen ympäri Eläintarhanlahtea. Salla lähtee regattaan ohjaajaksi, tapaaminen aamulla Pyysaaressa klo 8:30. Kilpailu on avoin kaikille alle 12 vuotiaille aloittelijoille ja haastajille ... (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty 19 päivää sitten

Purjehdus
Helsinki, Pyysaari
Ei asetettu
42

HSS Opti Light Blue - 2018 Nimenhuuto.com

HSS Optimist Blue Group

Lily-Sofie kirjoitti: Moi, Lintsiregatta 2018 materiaali ladattu Google Driveen (joka muuten on 10. kerta!). Siellä tehtävä alustavasti CHECKLIST 2018 https://drive.google.com/drive/folders/1UbOhTtz_tsFJJyOWmjbFVpae5hOrNwKi Seuraava palaverikutus myös nimenhuudossa -Tomi (3 päivää sitten)

Päivitetty noin 3 tuntia sitten

Purjehdus
Helsinki
Ei asetettu
17

Mertsutreenit Nimenhuuto.com

Merenkävijöiden juniori- ja koulutustoiminnan kalenteri

Vilja kirjoitti: Hei Marjo, Nähdään viiden lautalla? Vilja (Noin 23 tuntia sitten)

Päivitetty noin 23 tuntia sitten

Purjehdus
Helsinki
Ei asetettu
138

First 317 Milou Nimenhuuto.com

Stadin nopein First 31,7. Muistaakahan ilmoittautua tapahtumiin! TUULTA PURJEISIIN!!!

Kippari kirjoitti: Syyskesän kilpapurjehduskausi alkaa. Merkatkaa nimenhuutoon mihin voitte osallistua ja mihin ette. Uivan venenäyttelyn ajaksi Milou siirtyy toiseen satamaan, joka ilmoitetaan myöhemmin paikka ja aika. (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Purjehdus
Helsinki
Sekajoukkue
15

Nauti n Nolla Nimenhuuto.com

Nautinnollista purjehdusurheilua kieli poskella merellä ja nenä poskella maissa. Toilailujamme ja niiden selittelyä voi lukea blogista osoitteessa: http://nautinnolla.blogspot.com/

Jenni kirjoitti: Ylityöt iskee ja kaappaa keulagastin, parasta tuulta tiistiksiin! (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Purjehdus
Hsk, Helsinki
Sekajoukkue
49

HSS Zoom 2018 Nimenhuuto.com

HSS:n Zoom8 ja Laser purjehdusjoukkue. Harjoitukset Liuskasaaressa.

Joukkue etsii pelaajia

Pia kirjoitti: DTSW kisailmoittautuminen on auki https://holvi.com/shop/helsingforssegelsallskap/section/dtsw-2018/ Holvista voi myös ostaa lounaan x3 kisapäiville, 18€ hintaan, myynnissä on myös hieno DTSW paita. Lisätietoja tapahtumasta, NoR ja paljon muuta löytyy netistä: http://helsinkisailing.com/downtown-... (8 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Purjehdus
Helsinki
Sekajoukkue
32

HSK Opti Ranking Nimenhuuto.com

HSK opti Ranking -ryhmä.

Linus kirjoitti: Mistä löytyy linkki verkkokauppaan, jossa on takit myynnissä? (14 päivää sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Purjehdus
Helsinki
Sekajoukkue
22

HSK Opti Race Nimenhuuto.com

HSK Opti Race on urheilujoukkue, jossa purjehtivat HSK:n parhaimmat optimistijolla juniorit.

Risto kirjoitti: HSK-Akatemia ja kotikenttäetu Treenikausi on lähtenyt vahvasti liikkeelle kotisatamassa ja kaluston kanssa tunnistetaan aina pientä hienosäätöä tässä vaiheessa kautta. Treenirauhan ja toisen urheilijan kunnioituksen varmistamiseksi muistutan kaikkia urheilijoita ja taustajoukkoja omien varusteide... (11 päivää sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Purjehdus
Helsinki
Ei asetettu
18

HSK Europe Class Nimenhuuto.com

HSK Europe Class

Päivitetty 21 päivää sitten

Purjehdus
Helsinki
Ei asetettu
20

Secrays Racing Team Nimenhuuto.com

Secrays Racing Team competes in Offshore Racing in a First 40 Sailing Yacht.

Marko kirjoitti: Ilmoittautuminen on päättynyt? (9 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Avomeripurjehdus ja Purjehdus
Helsingfors Segelklubb, Helsinki
Sekajoukkue
13

sen Nimenhuuto.com

Sen 31.7 Blogi lötyy tuolta: http://sen317.com/

Kynde kirjoitti: Tiistikset nro 5 peruttu, koska varustamon edustaja joutuu Suursaariracen jälkimainingeissa käymään vielä uudestaan Haukilahdessa jälkipyykillä. (Melkein 3 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 3 vuotta sitten

Purjehdus
Helsinki
Sekajoukkue
26

arwen Nimenhuuto.com

s/y Arwen ilmoittautumisjärjestelmä kisoihin ja treeneihin

Joonas kirjoitti: Moi, vene on koko viikon spsn laiturissa ja tarvitsen sinne tiistaina ja torstaina yhden henkilön auttamaan laiturihommissa, 16.30 lautalla yli. samoin illalla veneen siirto hsk-->sps. Laita viestiä jos onnistuu. (Melkein 5 vuotta sitten)

Päivitetty yli 4 vuotta sitten

Purjehdus
Helsinki
Ei asetettu
45

HSS Sailing Center Blue Nimenhuuto.com

Nicke kirjoitti: Hi everyone, Thank you for a great training session last Monday. It was a lot of fun and I think everyone learned a lot. Let's hope the great conditions continues for the whole summer. Please make sure to fill in the Boat Reports every time after sailing, also when there is nothing broken or in n... (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Purjehdus
Helsinki
Sekajoukkue
39