Purjehdus Helsinki

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Helsinki ja lajina on purjehdus. Niitä löytyy yhteensä 53 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, koripallo, futsal, lentopallo, sähly, purjehdus, kaukalopallo ja sulkapallo.

Katso lista koko maan purjehdusjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Pärskeen Maanantaipurjehdukset Nimenhuuto.com

ILMOITTAUTUMINEN PÄRSKEEN MAANANTAIPURJEHDUKSILLE ON MUUTTUNUT 21.8.2015. ILMOITTAUTUA VOI JATKOSSA VERKKOSIVUJEMME KAUTTA TAI OSOITTEESSA www.varaaheti.fi/parske. Maanantaipurjehdukset jatkuvat ainakin lokakuun alkuun saakka. Purjehdusakatemia Pärske järjestää maanantaisin iltapurjehduksia Melges 24-veneellä. Ilmoittautumalla Nimenhuudossa varaat itsellesi paikan veneestä. Ilmoittautuminen on sitova. Veneessä on tilaa kerralla viidelle purjehtijalle kouluttajan lisäksi. Jos määrä ylittyy, niin Vertti järjestää lisää vuoroja. Kaikki mahtuvat aina mukaan!

Joukkue etsii pelaajia: Pärske järjestää 11.5.2015 alkaen Särkällä iltapurjehdusharjoituksia maananta...

Vertti kirjoitti: ILMOITTAUTUMINEN PÄRSKEEN MAANANTAIPURJEHDUKSILLE ON MUUTTUNUT 21.8.2015. ILMOITTAUTUA VOI JATKOSSA VERKKOSIVUJEMME KAUTTA TAI OSOITTEESSA www.varaaheti.fi/parske. Maanantaipurjehdukset jatkuvat ainakin lokakuun alkuun saakka. (Melkein 4 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 4 vuotta sitten

Purjehdus
Helsinki
Sekajoukkue
30

ESST Nimenhuuto.com

East Side Sailing Team on kahdentoista itä-helsinkiläisen, sipoolaisen sekä vantaalaisen pursiseuran ja venekerhon yhteenliittymä. Se tarjoaa toimialueellaan korkeatasoista purjehdusopetusta sekä -valmennusta lapsille ja nuorille. Toiminta koostuu itäisen Helsingin vesialueilla järjestettävistä kursseista, harjoituksista, valmennuksesta ja kilpailuista. © East Side Sailing Team 2013, BS, HTPS, KK, LLVK, MP, NVK, PLVK, RTM, SaVK, SNAVS, VP, VUK

Jenna kirjoitti: Tuo aika taitaa olla väärin. Kilpailun nettisivulla lukee että tapahtuma alkaa klo 10.00 (Noin 2 tuntia sitten)

Päivitetty noin 2 tuntia sitten

Purjehdus
Itä Helsinki
Sekajoukkue
103

MP-VIHREÄT Nimenhuuto.com

MP VIHREÄT on optiryhmä kausien 2016 - 2017 aikana MP alkeiskursseilla tai kesän leireillä purjehduksen aloittaneille junioreille. Ryhmä harjoittelee kevät- ja syyskaudella kerran viikossa toukokuusta syyskuuhun. Ryhmän valmentajina toimivat Tua Iho ja Sofia Tynkkynen Jos et ole vielä saanut ryhmän Nimenhuuto-tunnuksia, ota yhteyttä marjaniemenpurjehtijat@gmail.com.

Aarni kirjoitti: Onko tuuli liian kova illan harjoituksiin? (17 päivää sitten)

Päivitetty 17 päivää sitten

Purjehdus
Helsinki, Marjaniemi
Sekajoukkue
36

MP-SINISET Nimenhuuto.com

Ryhmän kevätkauden treenit ovat alkaneet torstaina 4.5.2017. Treenit ovat tiistaisin ja torstaisin 17:30 - 20:00 MP:llä. Judit Iho toimii Sinisen ryhmän valmentajana. MP-SINISET ryhmän kauden 2017 kalenteri löytyy täältä Nimenhuudosta. Jos sinulla on kysyttävää, niin ota yhteyttä marjaniemenpurjehtijat@gmail.com

Ekku kirjoitti: Hei, Toukokuu on jo hyvällä mallilla ja kelitkin rupeavat toivottavasti lämpenemään. Treenikausi starttaa taas tuotapikaa. Tässä nimenhuutoryhmässä olevat kuuluvat kaudella 2019 siniseen ryhmään. Sininenryhmä treenaa 2 kertaa viikossa tiistaisin ja torstaisin. Valmentajana toimii Tuomo Kaljunen. ... (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Purjehdus
Helsinki, Marjaniemi
Sekajoukkue
14

MP-BS Talviohjelma Nimenhuuto.com

MP BS Talvitreenit 2016 - 2017 Talvitreenien tavoitteena on parantaa purjehtijoiden urheilullisia valmiuksia ja tukea samalla purjehtijan kehitystä. MP BS Vinterträning 2016 - 2017 Vinterträning syftar till att förbättra seglarnas atletiska färdigheter och fysisk kondition och därmed stödja deras utveckling för kommande säsongen. MP BS Winter training 2016 - 2017 Winter training aims to improve the athletic skills and physical fitness of the sailors and, thus, support their development for the coming season.

Ellen kirjoitti: Kortare träning utomhus eftersom vi inte har tillgång till gymnastiksalen! Vi träffas kl. 18 utanför skolan och är klara kl. 19 som vanligt! Lyhyempi treeni ulkona, koska emme pääse liikuntasaliin. Nähdään klo 18 koulun ulkopuolella ja lopetetaan samaan paikkaan klo 19, kuten yleensä! Nähdään! (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Purjehdus
Helsinki
Ei asetettu
22

AUDI F52 TEAM FINLAND Nimenhuuto.com

FARR 52 KILPAPURJEHDUSJOUKKUE.

Joukkue etsii pelaajia: Tule mukaan aktiiviseen ja Suomen nopeimpaan kisatiimiin. Lisätietoja Hannu 0...

Hannu kirjoitti: Moi. Suursaari kisaan startataan Hoskilta klo 17.20 viimeistään. Tuon veneelle valmiiksi juomia, ruokia ja voileipäaineksia. Leipiä tehdään seuraavasti: Joonas toimittaa ruisleipiä 60 kpl ja niihin tulee voileipäpikkelssi, juusto, leikkeleeksi metfursti tai kalkkuna. Näkkileipiä tehdään 100 kpl j... (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Purjehdus
Helsinki
Sekajoukkue
28

HTPS Nimenhuuto.com

Helsingin Työväen Pursiseura ry perustettiin vuonna 1925. Seura toimii Itä-Helsingissä, Tullisaaren ulkoilupuiston vieressä sijaitsevassa Pyysaaressa (N 60° 10,8' E 25° 01,6').

Joukkue etsii pelaajia: Jos olet kiinnostunut jollapurjehduksesta tule käymään keskiviikkoiltana Pyys...

Aleksi kirjoitti: Juniorikysely kevät 2019 Hei, ohessa linkki kyselyyn jolla kartoitamme kiinnostusta viikkoharjoituksiin osallistumisesta suunnittelun tueksi. Vastaathan kyselyyn 29.4. mennessä. https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfwq-EyjVBpBnDMFrzhZlCV9wFzpK5zPLgLpueh1N_oovjC-Q/viewform (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Purjehdus
Helsinki, Pyysaari
Ei asetettu
40

Mertsutreenit Nimenhuuto.com

Merenkävijöiden juniori- ja koulutustoiminnan kalenteri

Oskar kirjoitti: Treenit alkavat poikkeuksellisesti klo 18:00! En saanut itselleni tuuraajaa ja tästä johtuen joudumme aloittamaan hieman myöhemmin! (5 päivää sitten)

Päivitetty noin 3 tuntia sitten

Purjehdus
Helsinki
Ei asetettu
107

HSS Zoom 2019 Nimenhuuto.com

HSS:n Zoom8 ja Laser purjehdusjoukkue. Harjoitukset Liuskasaaressa.

Joukkue etsii pelaajia

Niklas kirjoitti: VIIKKO 27 PULLONPALAUTUS Osana junioreiden varainhankintaa jokainen kisaryhmä vie vuorollaan kuukauden aikana saareen kertyneet pullot kauppaan. Kesäkuussa homman hoiti Opti Dark Blue & Violet -ryhmä ja heinäkuussa vuorossa ovat zoomarit. Lisätietoja hommasta saa satamamestari Juha Valtaselta: +3... (11 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Purjehdus
Helsinki
Sekajoukkue
29

HSS Opti Light Blue - 2019 Nimenhuuto.com

HSS Optimist Blue Group

Bea kirjoitti: VIIKKO 27 PULLONPALAUTUS Osana junioreiden varainhankintaa jokainen kisaryhmä vie vuorollaan kuukauden aikana saareen kertyneet pullot kauppaan. Kesäkuussa homman hoiti Opti Dark Blue & Violet -ryhmä ja heinäkuussa vuorossa ovat zoomarit. Lisätietoja hommasta saa satamamestari Juha Valtaselta: +3... (14 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Purjehdus
Helsinki
Ei asetettu
12

HSK Opti Ranking Nimenhuuto.com

HSK opti Ranking -ryhmä.

Suvi-Tuuli kirjoitti: Hei, Viikkomeilissä väärä päivämäärä nord stream racessa, pahoittelut tästä. Alla sama viesti oikeilla päivämäärillä: Tiistaina 2.7 viidellä hoskin optari purjehtijalla on mahdollisuus päästä purjehtimaan optareilla kilpaa Nord Stream Racen kippareita vastaan. Tapahtuma sijoittuu aamupäivälle (ta... (22 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Purjehdus
Helsinki
Sekajoukkue
24

First 317 Milou Nimenhuuto.com

Stadin nopein First 31,7. Muistaakahan ilmoittautua tapahtumiin! TUULTA PURJEISIIN!!!

Gast kirjoitti: Reissussa (6 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Purjehdus
Helsinki
Sekajoukkue
15

Sagitta Nimenhuuto.com

8mR Sagittan treenisivut. https://www.facebook.com/pages/Sagitta/335316149825042?sk=wall

Rasmus kirjoitti: Valitettavasti minulla on ystävän häät, niin en pääse. (2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Purjehdus
Helsinki
Sekajoukkue
31

HSK Opti Race Nimenhuuto.com

HSK Opti Race on urheilujoukkue, jossa purjehtivat HSK:n parhaimmat optimistijolla juniorit.

Risto kirjoitti: Moi, Jos olet lainannut kerhotalolta seuran flytareita ja on jäänyt palauttamatta niin nyt olisi hyvä hetki. Nämä varusteet on hankittu ensisijaisesti Opti Schoolin käyttöön ja 8-10 pelastusliiviä on nyt kateissa. Kiitokset /Risto (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Purjehdus
Helsinki
Ei asetettu
17

Secrays Racing Team Nimenhuuto.com

Secrays Racing Team competes in Offshore Racing in a First 40 Sailing Yacht.

Marko kirjoitti: Ilmoittautuminen on päättynyt? (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Avomeripurjehdus ja Purjehdus
Helsingfors Segelklubb, Helsinki
Sekajoukkue
14

Helou Sailing Nimenhuuto.com

Kilpapurjehdusjoukkue

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Purjehdus
Helsinki, Hsk
Sekajoukkue
5

Nauti n Nolla Nimenhuuto.com

Nautinnollista purjehdusurheilua kieli poskella merellä ja nenä poskella maissa. Toilailujamme ja niiden selittelyä voi lukea blogista osoitteessa: http://nautinnolla.blogspot.com/

Heikki kirjoitti: Purjehduskausi alkaa ensi viikolla! Nauti 'n' Nollan vesillelasku on tiistaina 16.4. Sitä ennen olisi vielä viimeinen rypistys tehtävänä. Sovin juuri Jallun kanssa, että menemme jo perjantai-aamuna käymään veneellä. Tarkoituksena aloittaa pohjan halkeamien tilapäispaikkaus, jotta viikonloppuna po... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Purjehdus
Hsk, Helsinki
Sekajoukkue
52

ARIEL 2 Nimenhuuto.com

Ariel 2, Imoca 60 purjehdus ja huolto-ohjelma.

Timo kirjoitti: Tässäkin vastaanoton sallimissa rajoissa osallistuminen (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Purjehdus
Helsinki
Sekajoukkue
30

Team Ilderim Nimenhuuto.com

Stadin coolein 8mR-tiimi. Kotisatama HSS:llä Merisataman Liuskasaaressa.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Purjehdus
Hss, Helsinki
Miehet
7

Emzia 2 WC Nimenhuuto.com

Emzia Kausi ilmoitukset

Aliklavu kirjoitti: Lisätään tähän kanavaan tiedot kun tulee (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Purjehdus
Helsinki
Ei asetettu
7