Purjehdus Helsinki

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Helsinki ja lajina on purjehdus. Niitä löytyy yhteensä 54 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, koripallo, futsal, lentopallo, sähly, purjehdus, kaukalopallo ja sulkapallo.

Katso lista koko maan purjehdusjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - purjehdus - Helsinki

Purjehdus - Helsinki

Pärskeen Maanantaipurjehdukset Nimenhuuto.com

ILMOITTAUTUMINEN PÄRSKEEN MAANANTAIPURJEHDUKSILLE ON MUUTTUNUT 21.8.2015. ILMOITTAUTUA VOI JATKOSSA VERKKOSIVUJEMME KAUTTA TAI OSOITTEESSA www.varaaheti.fi/parske. Maanantaipurjehdukset jatkuvat ainakin lokakuun alkuun saakka. Purjehdusakatemia Pärske järjestää maanantaisin iltapurjehduksia Melges 24-veneellä. Ilmoittautumalla Nimenhuudossa varaat itsellesi paikan veneestä. Ilmoittautuminen on sitova. Veneessä on tilaa kerralla viidelle purjehtijalle kouluttajan lisäksi. Jos määrä ylittyy, niin Vertti järjestää lisää vuoroja. Kaikki mahtuvat aina mukaan!

Joukkue etsii pelaajia: Pärske järjestää 11.5.2015 alkaen Särkällä iltapurjehdusharjoituksia maananta...

Vertti kirjoitti: ILMOITTAUTUMINEN PÄRSKEEN MAANANTAIPURJEHDUKSILLE ON MUUTTUNUT 21.8.2015. ILMOITTAUTUA VOI JATKOSSA VERKKOSIVUJEMME KAUTTA TAI OSOITTEESSA www.varaaheti.fi/parske. Maanantaipurjehdukset jatkuvat ainakin lokakuun alkuun saakka. (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli 3 vuotta sitten

Purjehdus
Helsinki
Sekajoukkue
30

ESST Nimenhuuto.com

East Side Sailing Team on kahdentoista itä-helsinkiläisen, sipoolaisen sekä vantaalaisen pursiseuran ja venekerhon yhteenliittymä. Se tarjoaa toimialueellaan korkeatasoista purjehdusopetusta sekä -valmennusta lapsille ja nuorille. Toiminta koostuu itäisen Helsingin vesialueilla järjestettävistä kursseista, harjoituksista, valmennuksesta ja kilpailuista. © East Side Sailing Team 2013, BS, HTPS, KK, LLVK, MP, NVK, PLVK, RTM, SaVK, SNAVS, VP, VUK

Aarni kirjoitti: Hei, missä tämä tapahtuu? (22 päivää sitten)

Päivitetty 22 päivää sitten

Purjehdus
Itä Helsinki
Sekajoukkue
137

MP-BS Talviohjelma Nimenhuuto.com

MP BS Talvitreenit 2016 - 2017 Talvitreenien tavoitteena on parantaa purjehtijoiden urheilullisia valmiuksia ja tukea samalla purjehtijan kehitystä. MP BS Vinterträning 2016 - 2017 Vinterträning syftar till att förbättra seglarnas atletiska färdigheter och fysisk kondition och därmed stödja deras utveckling för kommande säsongen. MP BS Winter training 2016 - 2017 Winter training aims to improve the athletic skills and physical fitness of the sailors and, thus, support their development for the coming season.

Ellen kirjoitti: Kortare träning utomhus eftersom vi inte har tillgång till gymnastiksalen! Vi träffas kl. 18 utanför skolan och är klara kl. 19 som vanligt! Lyhyempi treeni ulkona, koska emme pääse liikuntasaliin. Nähdään klo 18 koulun ulkopuolella ja lopetetaan samaan paikkaan klo 19, kuten yleensä! Nähdään! (30 päivää sitten)

Päivitetty 30 päivää sitten

Purjehdus
Helsinki
Ei asetettu
22

Sagitta Nimenhuuto.com

8mR Sagittan treenisivut. No mikä on Sagitta? No se selviää kun katsot http://lippalakki.nogutsnoglory.fi/ ja https://www.facebook.com/pages/Sagitta/335316149825042?sk=wall 8mR Birgit treenisivut. What is Birgit team? The International sailing syndicate, powered by best of swe & fin sailors.

Cartza kirjoitti: Olen järkkäämässä DTSW:tä, mutta yritän ehtiä myös harjoituksiin (11 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Purjehdus
Helsinki
Sekajoukkue
27

MP-VIHREÄT Nimenhuuto.com

MP VIHREÄT on optiryhmä kausien 2016 - 2017 aikana MP alkeiskursseilla tai kesän leireillä purjehduksen aloittaneille junioreille. Ryhmä harjoittelee kevät- ja syyskaudella kerran viikossa toukokuusta syyskuuhun. Ryhmän valmentajina toimivat Tua Iho ja Sofia Tynkkynen Jos et ole vielä saanut ryhmän Nimenhuuto-tunnuksia, ota yhteyttä marjaniemenpurjehtijat@gmail.com.

Ekku kirjoitti: Hei, Maanantaina 12.11.2018 pidetään MP:n kauden päättäjäiset. Sofia kertoo siellä omasta purjehdusurasta. Luvassa on myös mukavaa yhdessäoloa ja palkintojen jako. Lisäksi käydään läpi kauden kohokohtia pienen purtavan kera. Tervetuloa mukaan. Yt. Ekku (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Purjehdus
Helsinki, Marjaniemi
Sekajoukkue
51

MP-SINISET Nimenhuuto.com

Ryhmän kevätkauden treenit ovat alkaneet torstaina 4.5.2017. Treenit ovat tiistaisin ja torstaisin 17:30 - 20:00 MP:llä. Judit Iho toimii Sinisen ryhmän valmentajana. MP-SINISET ryhmän kauden 2017 kalenteri löytyy täältä Nimenhuudosta. Jos sinulla on kysyttävää, niin ota yhteyttä marjaniemenpurjehtijat@gmail.com

Ekku kirjoitti: Moi, Tänäkin vuonna järjestetään talvitreenit jossa kaikilla on mahdolllisuus kehittää omaa osaamistaan urheilusta ja kahonhallinnasta. Alta löytyy tietoa talvitreeneistä: Talvitreenit: Aikataulu: (Huom!! maanantain aika on eri kuin Watsapissa tämä on se oikea) Torstaina (1.11) alkaa talvitreenit... (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Purjehdus
Helsinki, Marjaniemi
Sekajoukkue
17

HTPS Nimenhuuto.com

Helsingin Työväen Pursiseura ry perustettiin vuonna 1925. Seura toimii Itä-Helsingissä, Tullisaaren ulkoilupuiston vieressä sijaitsevassa Pyysaaressa (N 60° 10,8' E 25° 01,6').

Joukkue etsii pelaajia: Jos olet kiinnostunut jollapurjehduksesta tule käymään keskiviikkoiltana Pyys...

Aleksi kirjoitti: Juniorikysely kevät 2019 Hei, ohessa linkki kyselyyn jolla kartoitamme kiinnostusta viikkoharjoituksiin osallistumisesta suunnittelun tueksi. Vastaathan kyselyyn 29.4. mennessä. https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfwq-EyjVBpBnDMFrzhZlCV9wFzpK5zPLgLpueh1N_oovjC-Q/viewform (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Purjehdus
Helsinki, Pyysaari
Ei asetettu
43

AUDI F52 TEAM FINLAND Nimenhuuto.com

FARR 52 KILPAPURJEHDUSJOUKKUE.

Joukkue etsii pelaajia: Tule mukaan aktiiviseen ja Suomen nopeimpaan kisatiimiin. Lisätietoja Hannu 0...

Hannu kirjoitti: Laitoin muuttuneet tiedot nimenhuutoon. (10 päivää sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Purjehdus
Helsinki
Sekajoukkue
34

HSS Opti Light Blue - 2019 Nimenhuuto.com

HSS Optimist Blue Group

Okko kirjoitti: Entä harjoittelun seuranta? Olisiko tapaaminenkin täällä päin? (Noin 9 tuntia sitten)

Päivitetty noin 9 tuntia sitten

Purjehdus
Helsinki
Ei asetettu
13

HSS Zoom 2019 Nimenhuuto.com

HSS:n Zoom8 ja Laser purjehdusjoukkue. Harjoitukset Liuskasaaressa.

Joukkue etsii pelaajia

Niklas kirjoitti: Viikkokirje, vk 17 VIIMEINEN HARJOITTELUN SEURANTA ­TILAISUUS 29.4 Viimeinen tilaisuus pidetään maanantaina 29.4 kello 19.30 Tehtaankadun ala­asteella. Tilaisuuteen osallistuvat saavat viikon sisällä analyysin kehityksestään sekä vanhemmat (zoom ja laser) ohjelman kesäkaudelle. KILPAILUNJÄRJESTÄJ... (Noin 10 tuntia sitten)

Päivitetty noin 10 tuntia sitten

Purjehdus
Helsinki
Sekajoukkue
32

Mertsutreenit Nimenhuuto.com

Merenkävijöiden juniori- ja koulutustoiminnan kalenteri

Kalle kirjoitti: Kevään ekaojen talkoiden hommia: Tarkistetaan veneiden kunto talven jälkeen, Myös maalien ja maalaus + pesutarvikkeiden määrä tulee selvittää. Jos porukkaa on enemmän voi irtoavia myrkkymaaleja rapsuttaa pois. Trellon listojen perusteella Eddy ja Gul voitaisiin saada veteen ilman lämpimiä kelejä ... (17 päivää sitten)

Päivitetty noin 21 tuntia sitten

Purjehdus
Helsinki
Ei asetettu
164

HSK Opti Ranking Nimenhuuto.com

HSK opti Ranking -ryhmä.

Hugo kirjoitti: Tervehdys: ovatko HSK ranking-ryhmän purjehtijat vakuutettuja, ja jos, niin missä? Onko jokin vakuutus/lisenssinumero vahinkoilmoitusta varten? Hugon selkä kipeytyi keskiviikon fysiikkatestien jälkeen sen verran pahasti, että ei ole pystynyt kunnolla osallistumaan futistreeneihin, ja viikonlopun ... (15 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Purjehdus
Helsinki
Sekajoukkue
26

First 317 Milou Nimenhuuto.com

Stadin nopein First 31,7. Muistaakahan ilmoittautua tapahtumiin! TUULTA PURJEISIIN!!!

Gast kirjoitti: Reissussa (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Purjehdus
Helsinki
Sekajoukkue
15

Nauti n Nolla Nimenhuuto.com

Nautinnollista purjehdusurheilua kieli poskella merellä ja nenä poskella maissa. Toilailujamme ja niiden selittelyä voi lukea blogista osoitteessa: http://nautinnolla.blogspot.com/

Heikki kirjoitti: Purjehduskausi alkaa ensi viikolla! Nauti 'n' Nollan vesillelasku on tiistaina 16.4. Sitä ennen olisi vielä viimeinen rypistys tehtävänä. Sovin juuri Jallun kanssa, että menemme jo perjantai-aamuna käymään veneellä. Tarkoituksena aloittaa pohjan halkeamien tilapäispaikkaus, jotta viikonloppuna po... (15 päivää sitten)

Päivitetty 15 päivää sitten

Purjehdus
Hsk, Helsinki
Sekajoukkue
50

ARIEL 2 Nimenhuuto.com

Ariel 2, Imoca 60 purjehdus ja huolto-ohjelma.

Timo kirjoitti: Tässäkin vastaanoton sallimissa rajoissa osallistuminen (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 25 päivää sitten

Purjehdus
Helsinki
Sekajoukkue
30

HSK Opti Race Nimenhuuto.com

HSK Opti Race on urheilujoukkue, jossa purjehtivat HSK:n parhaimmat optimistijolla juniorit.

Henrik kirjoitti: Hei, loppuiko telinevoimistelu tältä keväältä? (Viime vuonna oli vielä huhtikuun.) (25 päivää sitten)

Päivitetty 25 päivää sitten

Purjehdus
Helsinki
Ei asetettu
16

Team Ilderim Nimenhuuto.com

Stadin coolein 8mR-tiimi. Kotisatama HSS:llä Merisataman Liuskasaaressa.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (26 päivää sitten)

Päivitetty 25 päivää sitten

Purjehdus
Hss, Helsinki
Miehet
9

Emzia 2 WC Nimenhuuto.com

Emzia Kausi ilmoitukset

Aliklavu kirjoitti: Lisätään tähän kanavaan tiedot kun tulee (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Purjehdus
Helsinki
Ei asetettu
7

Ramdata SailingTeam Nimenhuuto.com

Suomen kovin avomeritiimi, Rehtori!

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Kilpapurjehdus
Helsinki
Sekajoukkue
11

HSK Europe Class Nimenhuuto.com

HSK Europe Class

Päivitetty 12 kuukautta sitten

Purjehdus
Helsinki
Ei asetettu
22