Purjehdus Helsinki

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Helsinki ja lajina on purjehdus. Niitä löytyy yhteensä 48 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, koripallo, futsal, lentopallo, sähly, kaukalopallo, purjehdus ja sulkapallo.

Katso lista koko maan purjehdusjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - purjehdus - Helsinki

Purjehdus - Helsinki

Pärskeen Maanantaipurjehdukset Nimenhuuto.com

ILMOITTAUTUMINEN PÄRSKEEN MAANANTAIPURJEHDUKSILLE ON MUUTTUNUT 21.8.2015. ILMOITTAUTUA VOI JATKOSSA VERKKOSIVUJEMME KAUTTA TAI OSOITTEESSA www.varaaheti.fi/parske. Maanantaipurjehdukset jatkuvat ainakin lokakuun alkuun saakka. Purjehdusakatemia Pärske järjestää maanantaisin iltapurjehduksia Melges 24-veneellä. Ilmoittautumalla Nimenhuudossa varaat itsellesi paikan veneestä. Ilmoittautuminen on sitova. Veneessä on tilaa kerralla viidelle purjehtijalle kouluttajan lisäksi. Jos määrä ylittyy, niin Vertti järjestää lisää vuoroja. Kaikki mahtuvat aina mukaan!

Joukkue etsii pelaajia: Pärske järjestää 11.5.2015 alkaen Särkällä iltapurjehdusharjoituksia maananta...

Vertti kirjoitti: ILMOITTAUTUMINEN PÄRSKEEN MAANANTAIPURJEHDUKSILLE ON MUUTTUNUT 21.8.2015. ILMOITTAUTUA VOI JATKOSSA VERKKOSIVUJEMME KAUTTA TAI OSOITTEESSA www.varaaheti.fi/parske. Maanantaipurjehdukset jatkuvat ainakin lokakuun alkuun saakka. (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli 3 vuotta sitten

Purjehdus
Helsinki
Sekajoukkue
30

ESST Nimenhuuto.com

East Side Sailing Team on kahdentoista itä-helsinkiläisen, sipoolaisen sekä vantaalaisen pursiseuran ja venekerhon yhteenliittymä. Se tarjoaa toimialueellaan korkeatasoista purjehdusopetusta sekä -valmennusta lapsille ja nuorille. Toiminta koostuu itäisen Helsingin vesialueilla järjestettävistä kursseista, harjoituksista, valmennuksesta ja kilpailuista. © East Side Sailing Team 2013, BS, HTPS, KK, LLVK, MP, NVK, PLVK, RTM, SaVK, SNAVS, VP, VUK

Samu kirjoitti: Sini, Samu ja Ville (5 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Purjehdus
Itä Helsinki
Sekajoukkue
137

MP-BS Talviohjelma Nimenhuuto.com

MP BS Talvitreenit 2016 - 2017 Talvitreenien tavoitteena on parantaa purjehtijoiden urheilullisia valmiuksia ja tukea samalla purjehtijan kehitystä. MP BS Vinterträning 2016 - 2017 Vinterträning syftar till att förbättra seglarnas atletiska färdigheter och fysisk kondition och därmed stödja deras utveckling för kommande säsongen. MP BS Winter training 2016 - 2017 Winter training aims to improve the athletic skills and physical fitness of the sailors and, thus, support their development for the coming season.

Ellen kirjoitti: Hej! Eftersom det är självständighetsdag har vi inga träningar torsdagen den 6.12. Hei! Itsenäisyyspäivän takia ei pidetä treenejä torstai 6.12. (14 päivää sitten)

Päivitetty 14 päivää sitten

Purjehdus
Helsinki
Ei asetettu
22

MP-VIHREÄT Nimenhuuto.com

MP VIHREÄT on optiryhmä kausien 2016 - 2017 aikana MP alkeiskursseilla tai kesän leireillä purjehduksen aloittaneille junioreille. Ryhmä harjoittelee kevät- ja syyskaudella kerran viikossa toukokuusta syyskuuhun. Ryhmän valmentajina toimivat Tua Iho ja Sofia Tynkkynen Jos et ole vielä saanut ryhmän Nimenhuuto-tunnuksia, ota yhteyttä marjaniemenpurjehtijat@gmail.com.

Ekku kirjoitti: Hei, Maanantaina 12.11.2018 pidetään MP:n kauden päättäjäiset. Sofia kertoo siellä omasta purjehdusurasta. Luvassa on myös mukavaa yhdessäoloa ja palkintojen jako. Lisäksi käydään läpi kauden kohokohtia pienen purtavan kera. Tervetuloa mukaan. Yt. Ekku (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Purjehdus
Helsinki, Marjaniemi
Sekajoukkue
52

MP-SINISET Nimenhuuto.com

Ryhmän kevätkauden treenit ovat alkaneet torstaina 4.5.2017. Treenit ovat tiistaisin ja torstaisin 17:30 - 20:00 MP:llä. Judit Iho toimii Sinisen ryhmän valmentajana. MP-SINISET ryhmän kauden 2017 kalenteri löytyy täältä Nimenhuudosta. Jos sinulla on kysyttävää, niin ota yhteyttä marjaniemenpurjehtijat@gmail.com

Ekku kirjoitti: Moi, Tänäkin vuonna järjestetään talvitreenit jossa kaikilla on mahdolllisuus kehittää omaa osaamistaan urheilusta ja kahonhallinnasta. Alta löytyy tietoa talvitreeneistä: Talvitreenit: Aikataulu: (Huom!! maanantain aika on eri kuin Watsapissa tämä on se oikea) Torstaina (1.11) alkaa talvitreenit... (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Purjehdus
Helsinki, Marjaniemi
Sekajoukkue
18

Sagitta Nimenhuuto.com

8mR Sagittan treenisivut. No mikä on Sagitta? No se selviää kun katsot http://lippalakki.nogutsnoglory.fi/ ja https://www.facebook.com/pages/Sagitta/335316149825042?sk=wall 8mR Birgit treenisivut. What is Birgit team? The International sailing syndicate, powered by best of swe & fin sailors.

Cartza kirjoitti: Olen järkkäämässä DTSW:tä, mutta yritän ehtiä myös harjoituksiin (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Purjehdus
Helsinki
Sekajoukkue
27

AUDI F52 TEAM FINLAND Nimenhuuto.com

FARR 52 KILPAPURJEHDUSJOUKKUE.

Joukkue etsii pelaajia: Tule mukaan aktiiviseen ja Suomen nopeimpaan kisatiimiin. Lisätietoja Hannu 0...

Hannu kirjoitti: Moi. Myrskyn takia pohja pestiin jo tiistaina. Joten to ei pohjan pesua. (3 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Purjehdus
Helsinki
Sekajoukkue
34

HTPS Nimenhuuto.com

Helsingin Työväen Pursiseura ry perustettiin vuonna 1925. Seura toimii Itä-Helsingissä, Tullisaaren ulkoilupuiston vieressä sijaitsevassa Pyysaaressa (N 60° 10,8' E 25° 01,6').

Joukkue etsii pelaajia: Jos olet kiinnostunut jollapurjehduksesta tule käymään keskiviikkoiltana Pyys...

Ahti kirjoitti: Treenit peruttu tänään myrskyn vuoksi. (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Purjehdus
Helsinki, Pyysaari
Ei asetettu
43

HSS Zoom 2018 Nimenhuuto.com

HSS:n Zoom8 ja Laser purjehdusjoukkue. Harjoitukset Liuskasaaressa.

Joukkue etsii pelaajia

Koordinaat kirjoitti: Hei, Vuoden 2019 harjoitusohjelma ja -maksu on nyt lyöty lukkoon ja ilmoittautuminen on avattu. Kiitos kaikille keskusteluun osallistuneille! Ilmoittautuminen ”early bird” hinnoin on auki 20.12.2018 asti. Sen jälkeen ilmoittautuneille harjoitusmaksu on 10% korkeampi. Harjoitusmaksuja ei makseta v... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin 2 tuntia sitten

Purjehdus
Helsinki
Sekajoukkue
34

HSS Opti Light Blue - 2018 Nimenhuuto.com

HSS Optimist Blue Group

Koordinaat kirjoitti: Hei, Opti Dark Blue -ryhmän vuoden 2019 harjoitusohjelma ja -maksu on nyt lyöty lukkoon ja ilmoittautuminen on avattu. Kiitos kaikille keskusteluun osallistuneille! Opti Light Blue -ryhmän valmentaja, ohjelma ja maksu tullaan julkaisemaan joulu-tammikuun aikana. Olet juuri saanut palautteen, joss... (26 päivää sitten)

Päivitetty noin 3 tuntia sitten

Purjehdus
Helsinki
Ei asetettu
12

HSK Opti Race Nimenhuuto.com

HSK Opti Race on urheilujoukkue, jossa purjehtivat HSK:n parhaimmat optimistijolla juniorit.

Henrik kirjoitti: Hei, milloin tammikuussa jollien on tarkoitus lähteä talvikiertueelle? Pitää käyttää jolla korjattavana ennen sitä. T. Liisa (18 päivää sitten)

Päivitetty 14 päivää sitten

Purjehdus
Helsinki
Ei asetettu
20

HSK Opti Ranking Nimenhuuto.com

HSK opti Ranking -ryhmä.

Juho kirjoitti: Pe 30.11 treenit peruttu!! -Juho (17 päivää sitten)

Päivitetty 17 päivää sitten

Purjehdus
Helsinki
Sekajoukkue
23

Mertsutreenit Nimenhuuto.com

Merenkävijöiden juniori- ja koulutustoiminnan kalenteri

Bea kirjoitti: 17.20 lautalla vasta.. (3 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Purjehdus
Helsinki
Ei asetettu
166

ARIEL 2 Nimenhuuto.com

Ariel 2, Imoca 60 purjehdus ja huolto-ohjelma.

Timo kirjoitti: Tässäkin vastaanoton sallimissa rajoissa osallistuminen (4 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Purjehdus
Helsinki
Sekajoukkue
31

First 317 Milou Nimenhuuto.com

Stadin nopein First 31,7. Muistaakahan ilmoittautua tapahtumiin! TUULTA PURJEISIIN!!!

Kippari kirjoitti: Syyskesän kilpapurjehduskausi alkaa. Merkatkaa nimenhuutoon mihin voitte osallistua ja mihin ette. Uivan venenäyttelyn ajaksi Milou siirtyy toiseen satamaan, joka ilmoitetaan myöhemmin paikka ja aika. (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Purjehdus
Helsinki
Sekajoukkue
15

Nauti n Nolla Nimenhuuto.com

Nautinnollista purjehdusurheilua kieli poskella merellä ja nenä poskella maissa. Toilailujamme ja niiden selittelyä voi lukea blogista osoitteessa: http://nautinnolla.blogspot.com/

Jussi kirjoitti: Moneltas perjantaina köydet irtoaa Piritassa? (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Purjehdus
Hsk, Helsinki
Sekajoukkue
50

HSK Europe Class Nimenhuuto.com

HSK Europe Class

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Purjehdus
Helsinki
Ei asetettu
21

Secrays Racing Team Nimenhuuto.com

Secrays Racing Team competes in Offshore Racing in a First 40 Sailing Yacht.

Marko kirjoitti: Ilmoittautuminen on päättynyt? (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Avomeripurjehdus ja Purjehdus
Helsingfors Segelklubb, Helsinki
Sekajoukkue
13

arwen Nimenhuuto.com

s/y Arwen ilmoittautumisjärjestelmä kisoihin ja treeneihin

Joonas kirjoitti: Moi, vene on koko viikon spsn laiturissa ja tarvitsen sinne tiistaina ja torstaina yhden henkilön auttamaan laiturihommissa, 16.30 lautalla yli. samoin illalla veneen siirto hsk-->sps. Laita viestiä jos onnistuu. (Yli 5 vuotta sitten)

Päivitetty yli 5 vuotta sitten

Purjehdus
Helsinki
Ei asetettu
45

HSS Opti Violet 2018 Nimenhuuto.com

Koordinaat kirjoitti: Heippa! Muistutan kaikkia ryhmiä katsastamaan ja huoltamaan trailerit nyt syksyn aikana :). Ainakin Laser-, zoom- ja optihimmelien katsastus umpeutuu vuoden loppuun mennessä. Tarilerit tulee myös huoltaa joka syksy. Optareiden traileri hajosi viime vuonna Itävallassa matkalla Gardalle ja korjausk... (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin tunti sitten

Purjehdus
Helsinki
Sekajoukkue
11