Purjehdus Espoo

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Espoo ja lajina on purjehdus. Niitä löytyy yhteensä 14 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, koripallo, jääkiekko, lentopallo, futsal, sähly, sulkapallo, joukkuevoimistelu ja pesäpallo.

Katso lista koko maan purjehdusjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - purjehdus - Espoo

Purjehdus - Espoo

EMKjatko Nimenhuuto.com

Espoon Merenkävijöiden kevytvenepurjehtijoiden harjoitus- ja kilparyhmä

Jaakko kirjoitti: JTV 5 osakilpailu saatiin taas hienolla osallistujamäärällä. 31 purjehtijaa. 12 starttia ajettuna ja vielä olisi 6 jäljellä (jos sää sllii) Tulokset on taas laskettu https://bit.ly/2nJ5ykY Muutama uusi purjehtija joiden purjenumeron ei tiedossa nimeä, ovat kysyysmerkkeinä, korjataan kun saadaan k... (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Purjehdus
Espoo
Sekajoukkue
86

Xitor Nimenhuuto.com

Soukan venekerhon nopein X-Yachts Xp 38 -miehistö.

Markus kirjoitti: Teemu alustavasti in, Samuli + jenkkivahvistus alustavasti in, John out. (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Purjehdus
Espoo Klobben
Ei asetettu
14

Xtra Stærk Nimenhuuto.com

Avomerikilpapurjehdus- ja muu siihen läheisesti liittyvä asiallinen toiminta

Arto kirjoitti: katson oman työtilanteen lähempänä ja koitan osallistua joko ensimmäiseen tai jälkimmäiseen osaan tästä yhden pysähdyksen reissusta jos suinkin järkevästi mahdollista. Päätös tehdään vasta kun päivät on käsillä. (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 26 päivää sitten

Purjehdus
Espoo
Miehet
63

EPS Rankingryhmä Nimenhuuto.com

Juha kirjoitti: Moi, ESF:n Ranking / kadettikilpailun ilmoittuminen normaalihinnalla päättyy su 8.7. Muista Ilmoittautua ajoissa! Linkki ohessa: https://www.manage2sail.com/fi-FI/event/Valkyrian#!/ JuhaR (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 13 päivää sitten

Purjehdus
Espoo
Ei asetettu
15

Ariel-Eps Nimenhuuto.com

Päivitetty 11 kuukautta sitten

Purjehdus
Espoo
Ei asetettu
11

Tiikerhain lokikirja Nimenhuuto.com

Tommi kirjoitti: Ostin genaakkeria varten vielä kourallisen karbiinihakoja. Saan palauttaa vääränkokoiset. Mallailin kyllä kaupassa erikokoisiin knaapeihin - seuraava pullonkaula liene pylpyrässä olevan kiinnityshelan koko: haan koon kasvaessa kasvaa myös materiaalin paksuus. (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Purjehdus
Espoon Nuottaniemi
Sekajoukkue
4

EPS Optari Musta Nimenhuuto.com

Kaarina kirjoitti: Lämpimät kiitokset Sofialle menneestä kaudesta ja hyviä talvipurjehduksia lämpimämmillä vesillä t. Aino, Oiva, Kaarina ja Tumppi + Aatos (Yli 4 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 4 vuotta sitten

Purjehdus
Nuottaniemi, Espoo
Ei asetettu
22

Mon Amie Nimenhuuto.com

Purjehdus
Espoo
Sekajoukkue
8

EPS 606 Nimenhuuto.com

Espoon Pursiseuran 606-purjehduksesta kiinnostuneet!

Rami kirjoitti: Heips. Kaivelin netistä 606 rikin osaluetteloa, ja löysinkin pari listaa, joissa yhdessä oli peräti kuvat mukana: http://media.606-forbundet.se/2009/11/pelle_lindell_setup.pdf (10 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Purjehdus
Espoo
Sekajoukkue
32

EPS e-jolle Nimenhuuto.com

Suomen menestynein e-jolla seura since keskiaika

Miikka kirjoitti: Moi E-jollapurjehtijat, ilmoittautukaa TIISTAI-ILTAAN mennessä, oletteko tulossa ke-kisoihin, koska optarit ja laserit ovat Spinnussa, niin muita ei juuri ole tulossa kuin te. Eli sitova ilmottautuminen, jotta tiedetään, tarvitaanko järjestäjää! (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Purjehdus
Espoo
Sekajoukkue
22

Imppu Nimenhuuto.com

Mikko kirjoitti: Ollaanko menossa? Ei oo juurikaan tuulta luvassa... (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Purjehdus
Espoo
Ei asetettu
16

EPS Optari Sininen Nimenhuuto.com

Eemil kirjoitti: Olemme Eemilin kanssa yrittäneet löytää kilpailujen aikatauluja. EPS:n ilmoituksista löytyy karsinta ja ranking kisoja, mutta kadetti kisoja ei olla listoilta löydetty. EMK:lla olisi ilmeisesti karsintakisan yhteydessä myös kadettikisat. Onko EPS:ltä osallistumista kadettikisoihin? Jukka Manninen (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 15 päivää sitten

Purjehdus
Espoon Nuottaniemi
Ei asetettu
40

Tyyne Nimenhuuto.com

Akseli kirjoitti: Moro, Sysksyn tapahtumia nyt lisätty. Eka keskiviikkokisa ens viikolla, ja Tallinnaracekin lähestyy. Käykää ilmoittautumassa. (Noin 4 vuotta sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Purjehdus
Espoo
Ei asetettu
14

EPS talvitreenit Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Hei kaikki ahkerat treenaajat! Talvitreenit loppuvat tältä kaudelta (eli ei uintia tänään) kun rankingryhmän purjehdustreenit alkavat ensi viikolla. Treenit ovat sujuneet todella hyvin ja osanotto on ollut suuri, varsinkin tiistain treeneissä. Motivaatiota on riittänyt, toivottavasti tsemppi on v... (Yli 4 vuotta sitten)

Päivitetty yli 3 vuotta sitten

Purjehdus
Espoo
Ei asetettu
18