Purjehdus Espoo

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Espoo ja lajina on purjehdus. Niitä löytyy yhteensä 12 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, koripallo, jääkiekko, lentopallo, futsal, sähly, joukkuevoimistelu, sulkapallo ja pesäpallo.

Katso lista koko maan purjehdusjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - purjehdus - Espoo

Purjehdus - Espoo

EMKjatko Nimenhuuto.com

Espoon Merenkävijöiden kevytvenepurjehtijoiden harjoitus- ja kilparyhmä

Miika kirjoitti: Hei, Ilkka Liukkosen 28.1.2019 maailmanympäri esityksen Nimenhuuto päivitetty ja ilmoittautuminen toimii taas. Tätä ei kannata junnujen eikä aikuistenkaan jättää väliin, esitys on kuvineen kaikkineen aidosti huima kokemus ja sai valtavat kehut viime kerralla. Tilaisuus on erinomainen mahdollisuus... (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Purjehdus
Espoo
Sekajoukkue
76

Xitor Nimenhuuto.com

Soukan venekerhon nopein X-Yachts Xp 38 -miehistö.

Markus kirjoitti: Teemu alustavasti in, Samuli + jenkkivahvistus alustavasti in, John out. (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Purjehdus
Espoo Klobben
Ei asetettu
14

Xtra Stærk Nimenhuuto.com

Avomerikilpapurjehdus- ja muu siihen läheisesti liittyvä asiallinen toiminta

Arto kirjoitti: katson oman työtilanteen lähempänä ja koitan osallistua joko ensimmäiseen tai jälkimmäiseen osaan tästä yhden pysähdyksen reissusta jos suinkin järkevästi mahdollista. Päätös tehdään vasta kun päivät on käsillä. (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Purjehdus
Espoo
Miehet
63

EPS Rankingryhmä Nimenhuuto.com

Ines kirjoitti: Talviharjoittelu alkaa ma 10.12. Kuten Harri päättäjäisissä kertoi, tulevan talven purjehtijoiden talviharjoittelu koostuu 3 harjoituksesta per viikko seuraavasti: Maanantaisin 18-19.30 (-21?) sisäliikunta / Viherlaakson lukio • Aloitetaan 1 ryhmällä, eli kaikki mukaan klo 18. Jos ryhmäkoko paisu... (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Purjehdus
Espoo
Ei asetettu
14

Ariel-Eps Nimenhuuto.com

Päivitetty yli vuosi sitten

Purjehdus
Espoo
Ei asetettu
11

Tiikerhain lokikirja Nimenhuuto.com

Tommi kirjoitti: Ostin genaakkeria varten vielä kourallisen karbiinihakoja. Saan palauttaa vääränkokoiset. Mallailin kyllä kaupassa erikokoisiin knaapeihin - seuraava pullonkaula liene pylpyrässä olevan kiinnityshelan koko: haan koon kasvaessa kasvaa myös materiaalin paksuus. (Melkein 4 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Purjehdus
Espoon Nuottaniemi
Sekajoukkue
4

EPS Optari Musta Nimenhuuto.com

Kaarina kirjoitti: Lämpimät kiitokset Sofialle menneestä kaudesta ja hyviä talvipurjehduksia lämpimämmillä vesillä t. Aino, Oiva, Kaarina ja Tumppi + Aatos (Noin 5 vuotta sitten)

Päivitetty yli 4 vuotta sitten

Purjehdus
Nuottaniemi, Espoo
Ei asetettu
22

EPS 606 Nimenhuuto.com

Espoon Pursiseuran 606-purjehduksesta kiinnostuneet!

Jyrki kirjoitti: Moi kaikille, Kevään ensimerkit on ilmassa, huomenna alkaa venemessut! Nyt on hyvä aika luoda katse purjehduskauteen 2019. Kausi 2018 oli EPS "606-luokkaliiton" osata aika vaisu. Siksi avaankin pelin muutamalla kysymyksellä: 1) Jatketaanko luokkaliittotoimintaan EPS:llä 2) Jos halutaan jatkaa nii... (12 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Purjehdus
Espoo
Sekajoukkue
31

EPS e-jolle Nimenhuuto.com

Suomen menestynein e-jolla seura since keskiaika

Miikka kirjoitti: Moi E-jollapurjehtijat, ilmoittautukaa TIISTAI-ILTAAN mennessä, oletteko tulossa ke-kisoihin, koska optarit ja laserit ovat Spinnussa, niin muita ei juuri ole tulossa kuin te. Eli sitova ilmottautuminen, jotta tiedetään, tarvitaanko järjestäjää! (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Purjehdus
Espoo
Sekajoukkue
28

EPS Optari Sininen Nimenhuuto.com

Olivia kirjoitti: Hei! Huomenna on 15.2 normaalisti treenit Kilossa ja la 16.2 uinti Kirkkonummella. La 23.2 EI UINTiA! Vko 8 treenit Kilossa pidetään mikäli tulijoita on tarpeeksi. Ilmoitathan mahdollisimman pian Harri Kokolle oletko tulossa treeneihin.Harrin sähköpostiosoite on h.kokko@icloud.com Yt. Mia (5 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Purjehdus
Espoon Nuottaniemi
Ei asetettu
43

Imppu Nimenhuuto.com

Pekka kirjoitti: Ilmoitin veneen Karvalakkiin. (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Purjehdus
Espoo
Ei asetettu
16

Tyyne Nimenhuuto.com

Akseli kirjoitti: Moro, Sysksyn tapahtumia nyt lisätty. Eka keskiviikkokisa ens viikolla, ja Tallinnaracekin lähestyy. Käykää ilmoittautumassa. (Yli 4 vuotta sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Purjehdus
Espoo
Ei asetettu
14