Purjehdus Jyväskylä

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Jyväskylä ja lajina on purjehdus. Niitä löytyy yhteensä 3 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, salibandy, futsal, lentopallo, pesäpallo, koripallo, yleisurheilu, sähly ja sulkapallo.

Katso lista koko maan purjehdusjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - purjehdus - Jyväskylä

Purjehdus - Jyväskylä

JVS junnut Nimenhuuto.com

UUDET JUNNUT JA VANHEMMAT: Voitte liittyä joukkueeseen sinistä "Liity joukkueeseen" -tekstiä klikkaamalla. Liittymiseen tarvittava salasana on pienellä "jvs". Voit liittyä uudestaan mikäli olet unohtanut salasanasi tai sähköpostiosoite on muuttunut. Liittyminen ei sido mihinkään maksuihin tai osallistumiseen. Nimenhuuto toimi lähinnä tapahtumien tiedotuskanavana. Lisätietoja: tuomo.korkolainen(at)jvs.fi

JVS kirjoitti: Hei. Junioreiden peruskurssi alkoi eilen Juurikkasaaren tukikohdassa. Tänään keskiviikkona klo 17:30 alkaen kerrataan vielä eilisen asioita niiden kanssa, jotka eivät eilen päässeet mukaan. Tänään päästään myös purjehtimaan parilla-kolmella veneellä kipparia vaihdellen, joten omat veneily/purjehd... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 30 päivää sitten

Purjehdus
Jyväskylä
Ei asetettu
37

Tavinsulka Nimenhuuto.com

Nautinnollista ajanviettoa avovesien päällä

Béla kirjoitti: Tervetuloa kurssille! (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Melonta, Kanootti, Kajakki, Sup, Potkuvene, Purjehdus, Soutu ja Lauta
Jyväskylä
Sekajoukkue
2

H-Vene JVS Nimenhuuto.com

Jyväskylän ja Keski - Suomen H-Venepurjeveneilijöiden omat sivut. Tervetuloa mukaan!

Joukkue etsii pelaajia: Hei kaikki H-Veneistä kiinnostuneet mukaan!

Vesa kirjoitti: Saunailtaa toivottu keväälle... saadaankohan porukkaa paikalle miten jos tässä piakkoin järjestettäisiin? Alkaa itsellä kalenteri täyttyä kovaa kyytiä kaikenlaisesta.. (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 3 vuotta sitten

Purjehdus
Jyväskylä
Sekajoukkue
7