Purjehdus Tampere

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Tampere ja lajina on purjehdus. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, futsal, lentopallo, sähly, uinti, sulkapallo, purjehdus ja joukkuevoimistelu.

Katso lista koko maan purjehdusjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - purjehdus - Tampere

Purjehdus - Tampere

TaPSin Junnut Nimenhuuto.com

Tampereen Pursiseuran junioritoiminnassa keskitytään yleisten veneilytaitojen lisäksi alusta lähtien myös kilpapurjehduksen saloihin. Tarjoamme mahdollisuuden niin leikkimieliseen kisailuun kaveriporukassa kuin kotimaisten ja ulkomaisten arvokisojen palkintopalleille tähyävään valmennukseenkin.TaPSin urheilijanuorukaiset ovatkin niittäneet mainetta mm. Optimisti- Zoom8-Finn-jolla, E-jolla, Laser Radial -, 505 -, Hai – ja H-vene luokissa. Saavutusten joukkoon mahtuu niin ranking-sarjojen voittoja kuin arvokisamitalejakin.

Kivi kirjoitti: Joissakin sähköpostipalveluissa junnut@taps.fi sähköpostilistalle lähetetyt viestit ovat TaPSin sähköpostilistojen uudistusten jälkeen joutuneet roskapostikansioon. Käyttehän lukemassa uusimman viestin ja siirtämässä junnut pois roskapostikansiosta. - Kivi Siik (6 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Purjehdus, Kilpapurjehdus ja Jollapurjehdus
Tampere
Sekajoukkue
58

TaPSIn talkoot Nimenhuuto.com

Satamakapt kirjoitti: Makkaraa (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Pursiseuran talkoot ja Purjehdus
Tampere
Sekajoukkue
16

Ännä Nimenhuuto.com

Näsijärven purjehdusseuran juniorijoukkue

Elias kirjoitti: hei! Elias Manninen oli jatkokurssilla nyt kesäkuun alussa. Haluasi käydä viikkopurjehduksissa. Onko tämä tiedotuskana vielä toiminnassa kesällä 2018? (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Purjehdus
Tampere
Sekajoukkue
27

Tampere Sailing Team Laser Nimenhuuto.com

Joonas kirjoitti: Tarvitsen majoituksen ja kyydin sekä kuljetuksen veneelle (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Kilpapurjehdus
Tampere
Sekajoukkue
20