Purjehdus Tampere

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Tampere ja lajina on purjehdus. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, futsal, lentopallo, sähly, uinti, purjehdus, joukkuevoimistelu ja potkupallo.

Katso lista koko maan purjehdusjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

TaPSin Junnut Nimenhuuto.com

Tampereen Pursiseuran junioritoiminnassa keskitytään yleisten veneilytaitojen lisäksi alusta lähtien myös kilpapurjehduksen saloihin. Tarjoamme mahdollisuuden niin leikkimieliseen kisailuun kaveriporukassa kuin kotimaisten ja ulkomaisten arvokisojen palkintopalleille tähyävään valmennukseenkin.TaPSin urheilijanuorukaiset ovatkin niittäneet mainetta mm. Optimisti- Zoom8-Finn-jolla, E-jolla, Laser Radial -, 505 -, Hai – ja H-vene luokissa. Saavutusten joukkoon mahtuu niin ranking-sarjojen voittoja kuin arvokisamitalejakin.

Kivi kirjoitti: Palautteenannosta: Siirretäänkin palautteenantosessio yöpurjehduksen yhteyteen. Toivon, että mahdollisimman moni vanhempi pääsee paikalle 13.9. klo 19 aikaan, eli yöpurjehduksen yhteydessä. (9 päivää sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Purjehdus, Kilpapurjehdus ja Jollapurjehdus
Tampere
Sekajoukkue
74

TaPSIn talkoot Nimenhuuto.com

Satamakapt kirjoitti: Makkaraa (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Pursiseuran talkoot ja Purjehdus
Tampere
Sekajoukkue
16

Ännä Nimenhuuto.com

Näsijärven purjehdusseuran juniorijoukkue

Elias kirjoitti: hei! Elias Manninen oli jatkokurssilla nyt kesäkuun alussa. Haluasi käydä viikkopurjehduksissa. Onko tämä tiedotuskana vielä toiminnassa kesällä 2018? (Yli vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Purjehdus
Tampere
Sekajoukkue
27

Tampere Sailing Team Laser Nimenhuuto.com

Kivi kirjoitti: Täysi hoito (7 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Kilpapurjehdus
Tampere
Sekajoukkue
21