Purjehdus Espoon nuottaniemi

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Espoon nuottaniemi ja lajina on purjehdus. Niitä löytyy yhteensä 2 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on . Muita suosittuja lajeja ovat: .

Katso lista koko maan purjehdusjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - purjehdus - Espoon Nuottaniemi

Purjehdus - Espoon Nuottaniemi

Tiikerhain lokikirja Nimenhuuto.com

Ale kirjoitti: Täältä voisi varmaan ammentaa yhtä ja toista https://open.spotify.com/user/mambamattila/playlist/5lIMr5sAlFEMpXv9CqXiye (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Purjehdus
Espoon Nuottaniemi
Sekajoukkue
4

EPS Optari Sininen Nimenhuuto.com

Ines kirjoitti: EPS talviharjoittelusta vielä... Muutama vanhempi on tiedustellut purjehtijan mahdollisuutta osallistua talvikaudella vain EKE harjoitteluun tai uimatreeniin. EPS kannustaa purjehtijoita kehittämään talvikauden aikana fysiikkaansa (lihaskunto, kestävyys, koordinaatio ja liikkuvuus) systemaattises... (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Purjehdus
Espoon Nuottaniemi
Ei asetettu
38

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Purjehdusjoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on purjehdus on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.