Purjehdus Helsinki, marjaniemi

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Helsinki, marjaniemi ja lajina on purjehdus. Niitä löytyy yhteensä 2 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on . Muita suosittuja lajeja ovat: .

Katso lista koko maan purjehdusjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - purjehdus - Helsinki, Marjaniemi

Purjehdus - Helsinki, Marjaniemi

MP-VIHREÄT Nimenhuuto.com

MP VIHREÄT on optiryhmä kausien 2016 - 2017 aikana MP alkeiskursseilla tai kesän leireillä purjehduksen aloittaneille junioreille. Ryhmä harjoittelee kevät- ja syyskaudella kerran viikossa toukokuusta syyskuuhun. Ryhmän valmentajina toimivat Tua Iho ja Sofia Tynkkynen Jos et ole vielä saanut ryhmän Nimenhuuto-tunnuksia, ota yhteyttä marjaniemenpurjehtijat@gmail.com.

Sofia kirjoitti: Moi! Kiitos kaikille kuluneesta purjehduskaudesta! Vaikka purjehdukset ovatkin ohi, ei ohjelma ole aivan lopussa: 27.10. on jollatalkoot sekä lipunlasku ja 12.11. juniorien kauden päättäjäiset. Tarkempi kuvaus löytyy tapahtumien lisätiedoista. Ilmoittautukaa nimenhuudossa niin tiedetään varata ta... (5 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Purjehdus
Helsinki, Marjaniemi
Sekajoukkue
52

MP-SINISET Nimenhuuto.com

Ryhmän kevätkauden treenit ovat alkaneet torstaina 4.5.2017. Treenit ovat tiistaisin ja torstaisin 17:30 - 20:00 MP:llä. Judit Iho toimii Sinisen ryhmän valmentajana. MP-SINISET ryhmän kauden 2017 kalenteri löytyy täältä Nimenhuudosta. Jos sinulla on kysyttävää, niin ota yhteyttä marjaniemenpurjehtijat@gmail.com

Lukas kirjoitti: Moi, Lukas ei valitettavasti pääse tänään punaisten kokeilutilaisuuteen. Mutta olisi kyllä innokas siirtymään punaisiin ensi keväänä, voidaanko päästä punaisten nimenhuuto -listoille jo vai katsotaanko sitten ensi vuoden puolella? Marja (15 päivää sitten)

Päivitetty 15 päivää sitten

Purjehdus
Helsinki, Marjaniemi
Sekajoukkue
18