Purjehdus Helsinki, marjaniemi

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Helsinki, marjaniemi ja lajina on purjehdus. Niitä löytyy yhteensä 2 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on . Muita suosittuja lajeja ovat: .

Katso lista koko maan purjehdusjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - purjehdus - Helsinki, Marjaniemi

Purjehdus - Helsinki, Marjaniemi

MP-VIHREÄT Nimenhuuto.com

MP VIHREÄT on optiryhmä kausien 2016 - 2017 aikana MP alkeiskursseilla tai kesän leireillä purjehduksen aloittaneille junioreille. Ryhmä harjoittelee kevät- ja syyskaudella kerran viikossa toukokuusta syyskuuhun. Ryhmän valmentajina toimivat Tua Iho ja Sofia Tynkkynen Jos et ole vielä saanut ryhmän Nimenhuuto-tunnuksia, ota yhteyttä marjaniemenpurjehtijat@gmail.com.

Tua kirjoitti: Hei! Ensi maanantaina on kevään ekat purjehdustreenit, klo 17.30-20.00. Treeneissä harjoitellaan sivutuuleen purjehdusta, kryssiä ja lenssiä. Sää on tosi lämmin, joten treenien loppupuolella saa mennä uimaan, jos haluaa! ps. Jos joku haluaa siirtyä harjoittelemaan vähän vaativampia juttuja sinise... (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Purjehdus
Helsinki, Marjaniemi
Sekajoukkue
41

MP-SINISET Nimenhuuto.com

Ryhmän kevätkauden treenit ovat alkaneet torstaina 4.5.2017. Treenit ovat tiistaisin ja torstaisin 17:30 - 20:00 MP:llä. Judit Iho toimii Sinisen ryhmän valmentajana. MP-SINISET ryhmän kauden 2017 kalenteri löytyy täältä Nimenhuudosta. Jos sinulla on kysyttävää, niin ota yhteyttä marjaniemenpurjehtijat@gmail.com

Jalo kirjoitti: Terve, Jalo ei pääse tänään kun emme saa kyytiä järjestymään. Torstaina Jalo on synttäreillä. Eli vasta maanantaina ensi viikolla seuraavan kerran treeneihin. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Purjehdus
Helsinki, Marjaniemi
Sekajoukkue
13