Purjehdus Ruissalon telakka, turku

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Ruissalon telakka, turku ja lajina on purjehdus. Niitä löytyy yhteensä 2 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on . Muita suosittuja lajeja ovat: .

Katso lista koko maan purjehdusjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Ruissalo Sailing Nimenhuuto.com

Viikottaiseksi purjehduspäiväksemme on valikoitunut jo viime vuonna hyväksi todettu maanantai. Maanantai Klassikko -illat alkavat 17:30 Ruissalon Telakalla. Illan ohjelma alkaa miehistöihin jaolla, jonka jälkeen laitamme yhdessä veneet vesillelähtökuntoon. Illat loppuvat noin klo 21:00. Ota mukaan säänmukaiset varusteet. Pelastusliivejä saa lainaan. Klassikoiden tuuliraja on 10m/s, joten purjehdukset purjehtitaan aina säävarauksella. Ruissalo Sailing:in pääasiallisena viestintäkanavana osallistujien kesken toimii Whatsapp. Kaikki ilmoittautumislomakkeen täyttäneet tullaan lisäämään ryhmään, jossa voi vapaasti esitää kysymyksiä ja jonne ilmoitataan tarkempaa tietoa kustakin tapahtumasta. Iltoihin ilmoittaudutaan aina etukäteen viimeistään edellisen viikon torstaina.

Alina kirjoitti: Maanantain 3.8. klassikkoilta on peruttu vähäisen osallistujamäärän takia. Seuraavan illan 10.8. ilmo on auki - käy varmistamssa paikkasi! (7 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Purjehdus
Ruissalon Telakka, Turku
Sekajoukkue
21

Al Mare Sailing Nimenhuuto.com

Tervetuloa Ruissalo Classic Sailing Nimenhuuto-sivuille! @ruissalosailing

Al kirjoitti: Tervetuloa Al Mare Sailingin Nimenhuuto-sivuille! Muutama viikko vielä mennään kippariporukalla, jonka jälkeen muutkin pääsevät mukaan. Ilmoitamme Facebookissa, kun miehistöpaikkojen ilmoittautuminen aukeaa. Käy tykkäämässä FB-sivustamme, jos et sitä ole vielä tehnyt: www.facebook.com/almaresailing (Vuosi sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Purjehdus
Ruissalon Telakka, Turku
Sekajoukkue
22