Jalkapallo Tikkakoski

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Tikkakoski ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 3 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: ringette, jääkiekko, jalkapallo, joukkuevoimistelu, harrastekiekko, sähly, urheilu, lentopallo ja pyöräily.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Tikkakoski

Jalkapallo - Tikkakoski

Tikkakosken Tikka Tytöt Nimenhuuto.com

Tikkakosken Tikan tyttöjen yhteinen nimenhuutosivusto Jos olet vuosina 2003-2008-syntynyt ja kiinnostunut tulemaan mukaan jalkapalloon, löytyy täältä sinulle pelipaikka. Kaikki lajista innostuneet otetaan mukaan, aiempaa kokemusta ei tarvitse olla, kts. Tikkakosken Tikan nettisivut: http://www.tikkakoskentikka.fi/jalkapallo

Senja kirjoitti: Hei! Pystyisikö kukaan tuuraamaan meitä e-tyttöjen torstain 8.9. harkkojen vastuuvanhempivuorossa? Senja ei käy enää torstain harjoituksissa toisen harrastuksen päällekkäisyyden takia. Terveisin Erika (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Tikkakoski
Tytöt
53

Tikka JP05-06 Nimenhuuto.com

Tikkakoskella toimiva jalkapallojoukkue 2005-2006 syntyneille pojille.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Lomaillaan tämä- ja ensiviikko. Tullaan sen jälkeen kyllä harjoituksiin. (Yli vuosi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jalkapallo
Tikkakoski
Pojat
33

Tikka pojat 07-08 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Moikka! Saku oli vahingossa ottanut Laurin tavarat jotka olivat samanlaisessa S-marketin pussissa kuin hänellä. Tuo torstain harkkoihin ne...löytyyköhän Sakun tavarat jostain? :) -Mikko (9 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jalkapallo
Tikkakoski
Pojat
30