Jalkapallo Tikkakoski

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Tikkakoski ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 3 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: ringette, jääkiekko, jalkapallo, joukkuevoimistelu, harrastekiekko, sähly, urheilu ja pyöräily.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Tikkakoski

Jalkapallo - Tikkakoski

Tikkakosken Tikka Tytöt Nimenhuuto.com

Tikkakosken Tikan tyttöjen yhteinen nimenhuutosivusto Jos olet vuosina 2003-2008-syntynyt ja kiinnostunut tulemaan mukaan jalkapalloon, löytyy täältä sinulle pelipaikka. Kaikki lajista innostuneet otetaan mukaan, aiempaa kokemusta ei tarvitse olla, kts. Tikkakosken Tikan nettisivut: http://www.tikkakoskentikka.fi/jalkapallo

Senja kirjoitti: Hei! Pystyisikö kukaan tuuraamaan meitä e-tyttöjen torstain 8.9. harkkojen vastuuvanhempivuorossa? Senja ei käy enää torstain harjoituksissa toisen harrastuksen päällekkäisyyden takia. Terveisin Erika (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Tikkakoski
Tytöt
53

Tikka JP05-06 Nimenhuuto.com

Tikkakoskella toimiva jalkapallojoukkue 2005-2006 syntyneille pojille.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Lomaillaan tämä- ja ensiviikko. Tullaan sen jälkeen kyllä harjoituksiin. (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty 16 päivää sitten

Jalkapallo
Tikkakoski
Pojat
31

Tikka pojat 07-08 Nimenhuuto.com

Iisai kirjoitti: Hei, Mahtuisiko Iisai ja Heikki jonkun kyytiin huomiseen Palokan peli-iltaan? Pojat olisivat meno-paluu -kyytiä vailla. Voi myös vastata suoraan 045-8818252. -Marc (7 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jalkapallo
Tikkakoski
Pojat
28