Jalkapallo Tikkakoski

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Tikkakoski ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: ringette, jalkapallo, joukkuevoimistelu, jääkiekko, harrastekiekko, sähly, urheilu, pyöräily ja kaukalopallo.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Tikkakosken Tikka Tytöt Nimenhuuto.com

Tikkakosken Tikan tyttöjen yhteinen nimenhuutosivusto Jos olet vuosina 2003-2008-syntynyt ja kiinnostunut tulemaan mukaan jalkapalloon, löytyy täältä sinulle pelipaikka. Kaikki lajista innostuneet otetaan mukaan, aiempaa kokemusta ei tarvitse olla, kts. Tikkakosken Tikan nettisivut: http://www.tikkakoskentikka.fi/jalkapallo

Senja kirjoitti: Hei! Pystyisikö kukaan tuuraamaan meitä e-tyttöjen torstain 8.9. harkkojen vastuuvanhempivuorossa? Senja ei käy enää torstain harjoituksissa toisen harrastuksen päällekkäisyyden takia. Terveisin Erika (Noin 4 vuotta sitten)

Päivitetty noin 4 vuotta sitten

Jalkapallo
Tikkakoski
Tytöt
51

Tikka12-13 Nimenhuuto.com

Tikan 12-13 syntyneiden oma futisjoukkue! Kaikki ovat tervetulleita opettelemaan pallon kanssa toimimista hauskassa ympäristössä. Harjoituksissa on lajiharjoitteita, pelejä ja kilpailuita. Pyrimme antamaan lapsille kipinän liikunnalliseen harrastukseen!

Vertti kirjoitti: Vertti.k jatkaa (9 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Tikkakoski
Sekajoukkue
26

Tikka JP05-06 Nimenhuuto.com

Tikkakoskella toimiva jalkapallojoukkue 2005-2006 syntyneille pojille.

Veli-Matti kirjoitti: Myöhästyn vähän alusta... (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jalkapallo
Tikkakoski
Pojat
19

Tikka pojat 07-08 Nimenhuuto.com

Timo kirjoitti: Työreissussa, mutta yritän ehtiä paikalle. (4 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Tikkakoski
Pojat
31