Jalkapallo Tikkakoski

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Tikkakoski ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: ringette, jalkapallo, joukkuevoimistelu, jääkiekko, harrastekiekko, sähly, urheilu ja pyöräily.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Tikkakosken Tikka Tytöt Nimenhuuto.com

Tikkakosken Tikan tyttöjen yhteinen nimenhuutosivusto Jos olet vuosina 2003-2008-syntynyt ja kiinnostunut tulemaan mukaan jalkapalloon, löytyy täältä sinulle pelipaikka. Kaikki lajista innostuneet otetaan mukaan, aiempaa kokemusta ei tarvitse olla, kts. Tikkakosken Tikan nettisivut: http://www.tikkakoskentikka.fi/jalkapallo

Senja kirjoitti: Hei! Pystyisikö kukaan tuuraamaan meitä e-tyttöjen torstain 8.9. harkkojen vastuuvanhempivuorossa? Senja ei käy enää torstain harjoituksissa toisen harrastuksen päällekkäisyyden takia. Terveisin Erika (Noin 3 vuotta sitten)

Päivitetty noin 3 vuotta sitten

Jalkapallo
Tikkakoski
Tytöt
51

Tikka JP05-06 Nimenhuuto.com

Tikkakoskella toimiva jalkapallojoukkue 2005-2006 syntyneille pojille.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Lomaillaan tämä- ja ensiviikko. Tullaan sen jälkeen kyllä harjoituksiin. (Melkein 3 vuotta sitten)

Päivitetty 16 päivää sitten

Jalkapallo
Tikkakoski
Pojat
19

Tikka12-13 Nimenhuuto.com

Tikan 12-13 syntyneiden oma futisjoukkue! Kaikki ovat tervetulleita opettelemaan pallon kanssa toimimista hauskassa ympäristössä. Harjoituksissa on lajiharjoitteita, pelejä ja kilpailuita. Pyrimme antamaan lapsille kipinän liikunnalliseen harrastukseen!

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Hei, meidät voinee poistaa joukkueen listoilta, ei lomalla heinä-elokuussa oikein päästä paikalle, ja elokuussa alkaa sitten muita harrastuksia, joten tämä pitänee jättää pois Emmi ja Kaisa (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jalkapallo
Tikkakoski
Sekajoukkue
29

Tikka pojat 07-08 Nimenhuuto.com

Nuutti kirjoitti: Nuutti pääseekin harkkoihin. (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Tikkakoski
Pojat
31