Jalkapallo Tikkakoski

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Tikkakoski ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: ringette, jalkapallo, joukkuevoimistelu, jääkiekko, harrastekiekko, sähly, urheilu, pyöräily ja kaukalopallo.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Tikkakosken Tikka Tytöt Nimenhuuto.com

Tikkakosken Tikan tyttöjen yhteinen nimenhuutosivusto Jos olet vuosina 2003-2008-syntynyt ja kiinnostunut tulemaan mukaan jalkapalloon, löytyy täältä sinulle pelipaikka. Kaikki lajista innostuneet otetaan mukaan, aiempaa kokemusta ei tarvitse olla, kts. Tikkakosken Tikan nettisivut: http://www.tikkakoskentikka.fi/jalkapallo

Senja kirjoitti: Hei! Pystyisikö kukaan tuuraamaan meitä e-tyttöjen torstain 8.9. harkkojen vastuuvanhempivuorossa? Senja ei käy enää torstain harjoituksissa toisen harrastuksen päällekkäisyyden takia. Terveisin Erika (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli 3 vuotta sitten

Jalkapallo
Tikkakoski
Tytöt
51

Tikka12-13 Nimenhuuto.com

Tikan 12-13 syntyneiden oma futisjoukkue! Kaikki ovat tervetulleita opettelemaan pallon kanssa toimimista hauskassa ympäristössä. Harjoituksissa on lajiharjoitteita, pelejä ja kilpailuita. Pyrimme antamaan lapsille kipinän liikunnalliseen harrastukseen!

Helmi kirjoitti: Heippa! Meillä valitettavasti osui nämä treenit suoraan toisen harrastuksen kanssa päällekkäin, ei siis päästä talvella mukaan. Toivottavasti taas keväällä! (3 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jalkapallo
Tikkakoski
Sekajoukkue
31

Tikka JP05-06 Nimenhuuto.com

Tikkakoskella toimiva jalkapallojoukkue 2005-2006 syntyneille pojille.

Veli-Matti kirjoitti: Myöhästyn vähän alusta... (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Jalkapallo
Tikkakoski
Pojat
19

Tikka pojat 07-08 Nimenhuuto.com

Marko kirjoitti: Timo (Santerin isä) vetää nämä treenit. (19 päivää sitten)

Päivitetty 19 päivää sitten

Jalkapallo
Tikkakoski
Pojat
34