Jalkapallo Tikkakoski

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Tikkakoski ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: ringette, jalkapallo, jääkiekko, harrastekiekko, sähly, urheilu, lentopallo, pyöräily ja joukkuevoimistelu.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Tikkakoski

Jalkapallo - Tikkakoski

Tikkakosken Tikka Tytöt Nimenhuuto.com

Tikkakosken Tikan tyttöjen yhteinen nimenhuutosivusto Jos olet vuosina 2003-2008-syntynyt ja kiinnostunut tulemaan mukaan jalkapalloon, löytyy täältä sinulle pelipaikka. Kaikki lajista innostuneet otetaan mukaan, aiempaa kokemusta ei tarvitse olla, kts. Tikkakosken Tikan nettisivut: http://www.tikkakoskentikka.fi/jalkapallo

Senja kirjoitti: Hei! Pystyisikö kukaan tuuraamaan meitä e-tyttöjen torstain 8.9. harkkojen vastuuvanhempivuorossa? Senja ei käy enää torstain harjoituksissa toisen harrastuksen päällekkäisyyden takia. Terveisin Erika (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jalkapallo
Tikkakoski
Tytöt
55

Tikka JP05 Nimenhuuto.com

Tikkakoskella toimiva jalkapallojoukkue 2005 syntyneille pojille.

Markus kirjoitti: Huomenna siniset peliasut (6 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jalkapallo
Tikkakoski
Pojat
17

Tikka JP06 Nimenhuuto.com

Tikkakoskella toimiva jalkapallojoukkue 2006 syntyneille pojille.

Tuukka kirjoitti: Lomaillaan tämä- ja ensiviikko. Tullaan sen jälkeen kyllä harjoituksiin. (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 19 päivää sitten

Jalkapallo
Tikkakoski
Pojat
24

Tikka pojat 07-08 Nimenhuuto.com

Julius kirjoitti: Terve kaikki uudet toukokuussa/kesäkuussa aloittaneet pelaajat joita ei ole vielä nimetty piirin peli-iltasarjaan Tikan joukkueissa (Tikka ja Tikka/sininen). Nyt olemme perustamassa uutta joukkuetta syksyn peli-iltasarjaan, ja haluaisimme tiedustella ovatko pojat halukkaita pelaamaan joukkueena s... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Jalkapallo
Tikkakoski
Pojat
29

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.