Jääkiekko Tikkakoski

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Tikkakoski ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 3 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: ringette, jalkapallo, joukkuevoimistelu, jääkiekko, harrastekiekko, sähly, urheilu, pyöräily ja kaukalopallo.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Patria Hockey Nimenhuuto.com

Patrian kiekkovuoro joka maanantai klo 15:00 - 16:00 Tikkakosken jäähallissa. Jos ilmoitat maalivahteja vuorolle niin olisitko ystävällinen ja laittaisit nimen perään / kommenttikenttään tiedon, että kyseessä on MV, niin pysytään laskuissa maalivahdeista. Vuorolle maksimissaan 2 + 20 pelaajaa. Vuoro on maksuton kaikille pelaajille ja harrastesäännöillä pelataan.

Arto kirjoitti: Moi, 2.-3.9.2019 järjestetään jääkiekkotuomarin peruskurssi Jyväskylässä. Tarkemmin Monitoimitalon kahvion alakerran kokoustilassa. Jos joltakulta puuttuu hyvä harrastus jääkiekon parissa, höntsäilyn lisäksi niin tervetuloa kurssille. Keski-Suomen Jääkiekkotuomarien sivuilta saat lisätietoa: http... (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 28 päivää sitten

Jääkiekko
Tikkakoski
Miehet
71

Jykihobby Nimenhuuto.com

Kevään 2017 maksu 100€. Saaja: Jyki Harraste tilinro: FI18 1045 3000 1871 94 viite: 201715

Antti kirjoitti: Kai ne nyt jään ajaa? (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Harrastekiekko
Tikkakoski
Miehet
30

Kiekkoleijonat Nimenhuuto.com

Tommi kirjoitti: Tänään 18.8 ei ole vuoroa! (Noin 5 vuotta sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jääkiekko
Tikkakoski
Miehet
94