Salibandy Tikkakoski

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Tikkakoski ja lajina on salibandy, sähly, säbä ja floorball. Niitä löytyy yhteensä 9 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: ringette, jalkapallo, jääkiekko, harrastekiekko, sähly, urheilu, lentopallo, pyöräily ja joukkuevoimistelu.

Katso lista koko maan salibandyjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - salibandy - Tikkakoski

Salibandy - Tikkakoski

Tiistain Suihkuvuoro Nimenhuuto.com

Sakari kirjoitti: Mistähän saatais tuomari? (2 päivää sitten)

Päivitetty noin 11 tuntia sitten

Salibandy
Tikkakoski
Miehet
42

TiPaSB P08-09 Nimenhuuto.com

David kirjoitti: Ottikohan kukaan talteen Davidin vesipulloa? Intersportin puteli. T. Jaana (Noin 13 tuntia sitten)

Päivitetty noin 13 tuntia sitten

Salibandy
Tikkakoski
Pojat
23

TiPan Mikrojunnut Nimenhuuto.com

Arto kirjoitti: Sarja alkaa 14.10 mutta toivotaan että saadaan ainakin yksi peli ennen sitä. Turnaus on lauantaina 11.11 Jämsässä missä on useampi peli. Pelataan lauantaina 23.9 Luonetilla eskarit vs Eput. (5 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Salibandy
Tikkakoski
Sekajoukkue
26

TiPa-naiset Nimenhuuto.com

Mikko kirjoitti: TERVE LADYT Maanantain pelin video löytyy tästä https://youtu.be/CxqO5qrs4i8 about tunnin päästä. Mun osalta jatko menee niin, että maanantaina päivystän, tiistaina olen mukana treeneissä ja sitten vapailla, työreissussa ja lomalla niin, että olen Tikkakoskella seuraavaksi ma 16.10. Näillä pitää ... (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Salibandy
Tikkakoski / Jyväskylä
Naiset
28

TiPa 04-05 Nimenhuuto.com

Mikko kirjoitti: Ainiin ensi viikolla harkat Maanantaina, Tiistaina ja Perjantaina joukkuekuvaus sekä harkat Tomin johdolla. Laittakaa Tiistaille merkintöjä, just lisäsin tapahtuman. (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Salibandy
Tikkakoski
Pojat
30

TiPa 06-07 Nimenhuuto.com

Vesa kirjoitti: Hei, Ensimmäinen turnaus pelataan su 17.9. Vaajakosken liikuntahallilla, merkatkaapa kalenteriinne! Muita turnauspäiviä ei vielä ole selvillä. Tiedotan heti kunhan selviävät. Lisäilin myös harkkojen kellonajat harkkojen otsikkoon lisätietona, onnistuuhan se noinkin :) t. Vesa (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Salibandy
Tikkakoski
Pojat
21

TiPa2 Nimenhuuto.com

Teemu kirjoitti: HUOM! TÄNÄÄN 9. HUHTIKUUTA -> EI PELEJÄ! VUORO PERUTTU! (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Salibandy
Tikkakoski
Miehet
15

LUOVU NAISET Nimenhuuto.com

Minna kirjoitti: Juu.. minä jään (ellei mitään yllättävää satu) , elokuun alusta 3kk:n vuorotteluvapalle. Eli 8.11. Oon takasin. Sitten toivottavasti nivelsiteetkin taas kestäis sählyn (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Sähly
Tikkakoski
Ei asetettu
21

TipaSB Naiset II Nimenhuuto.com

Annemari kirjoitti: Heippa! Huomenna on perhesähly klo 18.30. Meiltä on osa pelureista Helsingissä turnauksessa, joten sinne mahtuu pelailemaan.....jos Seinäjoen reissulta kotiin jäänneillä on peli-intoa:-) Anne (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Salibandy
Tikkakoski
Naiset
27

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Salibandyjoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on salibandy on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.