Rugby Kuopio

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kuopio ja lajina on rugby. Niitä löytyy yhteensä 2 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, salibandy, sähly, koripallo, lentopallo, pesäpallo, muodostelmaluistelu, alppihiihto ja rugby.

Katso lista koko maan rugbyjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - rugby - Kuopio

Rugby - Kuopio

Kuopio Rugby Club Ladies Nimenhuuto.com

Kuopion ja Itä-Suomen kovin seiskarugbyjoukkue.

Joukkue etsii pelaajia: Kuusi periaatetta joihon joukkue turvaa: PÄTEVYYS Omistautuminen ja valmistau...

Tiina kirjoitti: TURNAUSINFOA! Kauden ensimmäinen 7-turnaus pelataan 10.12. Talin jalkapallohallissa Helsingissä. Meidän eka peli alkaa 10:50 (vastassa Turku) eli meidän pitää olla paikalla viimeistään klo 9:20. Kuopiosta lähtö tulee olemaan n klo 4:00. (Varmistan ajan vielä bussiyhtiöltä.) Jos kaikki menee suunn... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Rugby ja Rugby sevens
Kuopio
Naiset
25

Kuopio rugby club Nimenhuuto.com

Rugby-joukkue Kuopiosta. Uudet pelaajat ovat aina tervetulleita mukaan. http://www.kuopiorugby.fi/

Joukkue etsii pelaajia: Jos rugbyn pelaaminen Kuopiossa kiinnostaa niin ota yhteyttä kuopio@rugby.fi ...

Wille kirjoitti: Tässä Eurosport Playerin ostaneille tärkeitä päivämääriä vuodenvaihteeseen asti: Guinness PRO12: 23.12 Treviso - Zebre Ulster - Connacht 26.12 Cardiff Blues - Newport Gwent Dragons Edinburgh - Glasgow Munster - Leinster 27.12 Ospreys - Scarlets 31.12 Zebre - Edinburgh Treviso - Glasgow Leinster -... (29 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Rugby
Kuopio
Miehet
37

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Rugbyjoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on rugby on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.