Rugby Kuopio

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kuopio ja lajina on rugby. Niitä löytyy yhteensä 2 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, salibandy, sähly, koripallo, lentopallo, pesäpallo, muodostelmaluistelu, alppihiihto ja rugby.

Katso lista koko maan rugbyjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - rugby - Kuopio

Rugby - Kuopio

Kuopio rugby club Nimenhuuto.com

Rugby-joukkue Kuopiosta. Uudet pelaajat ovat aina tervetulleita mukaan. http://www.kuopiorugby.fi/

Joukkue etsii pelaajia: Jos rugbyn pelaaminen Kuopiossa kiinnostaa niin ota yhteyttä kuopio@rugby.fi ...

Timo kirjoitti: Onn melkolailla välinpitämätöntä toimintaa laittaa itsensä nimenhuutoon IN treeneihin ja sitten jättää tulematta!! Tänään piti olla 7 ukkoa ja vasapissa joku huuteli, että naisiakin olisi tulossa, mutta paikanpäällä oli minä, Pasi ja Eemeli. Eemlikin tulee vanhempiensa kyydityksellä yli 40km matk... (6 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Rugby
Kuopio
Miehet
41

Kuopio Rugby Club Ladies Nimenhuuto.com

Kuopion ja Itä-Suomen kovin seiskarugbyjoukkue.

Joukkue etsii pelaajia: Kuusi periaatetta joihon joukkue turvaa: PÄTEVYYS Omistautuminen ja valmistau...

Antti kirjoitti: Meillä on pieni ongelma. Ilmottautumiset on hieman retuperällä. Tämän viikon harjoituksiin on vielä maanantai-iltana jokunen kysymysmerkki. Nyt kun treenataan kesän peleihin on jokaisen erittäin tärkeä ilmoittautua, sillä jokaiselle on suunniteltu pelipaikka ja harjoitukset ei onnistu suunnitellu... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 14 päivää sitten

Rugby ja Rugby sevens
Kuopio
Naiset
28

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Rugbyjoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on rugby on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.