Rugby Kuopio

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kuopio ja lajina on rugby. Niitä löytyy yhteensä 2 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, sähly, koripallo, lentopallo, pesäpallo, muodostelmaluistelu, alppihiihto ja rugby.

Katso lista koko maan rugbyjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - rugby - Kuopio

Rugby - Kuopio

Kuopio rugby club Nimenhuuto.com

Rugby-joukkue Kuopiosta. Uudet pelaajat ovat aina tervetulleita mukaan. http://www.kuopiorugby.fi/

Joukkue etsii pelaajia: Jos rugbyn pelaaminen Kuopiossa kiinnostaa niin ota yhteyttä kuopio@rugby.fi ...

Jukka kirjoitti: HOX! Juomapullot on minulla, pestyinä. Ei tarvi ettiä lauantaina. Ehtisikö joku hommata sähköteippiä ja hakea stadiumilta kylmäpusseja. Bonuksia oli ainakin viimeksi käyttämättä, kun hain edellisen kerran tavaraa stadiumilta. (Noin 11 tuntia sitten)

Päivitetty noin 11 tuntia sitten

Rugby
Kuopio
Miehet
41

Kuopio Rugby Club Ladies Nimenhuuto.com

Kuopion ja Itä-Suomen kovin seiskarugbyjoukkue.

Joukkue etsii pelaajia: Kuusi periaatetta joihon joukkue turvaa: PÄTEVYYS Omistautuminen ja valmistau...

Antti kirjoitti: Lainalle JRC:lle! JRC:n pelit: 27.5. Warriors - JRC (Helsinki) 10.6. JRC - Tampere (meillä peli) 1.7. JRC - HRC 15.7. Swans - JRC (meillä peli) 5.8. JRC - Warriors 26.8. Tampere - JRC 2.9. JRC - Swans 16.9. HRC - JRC (meillä peli) Ilmoittautukaa alustavasti tähän alle (tai facebookiin). JRC pyrki... (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Rugby ja Rugby sevens
Kuopio
Naiset
30

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Rugbyjoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on rugby on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.