Rugby Jyväskylä

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Jyväskylä ja lajina on rugby. Niitä löytyy yhteensä 3 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, salibandy, lentopallo, futsal, koripallo, pesäpallo, yleisurheilu, sähly ja kaukalopallo.

Katso lista koko maan rugbyjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - rugby - Jyväskylä

Rugby - Jyväskylä

jrcrugby Nimenhuuto.com

Jyväskylä Rugby Clubin tapahtumailmoittautumispalvelu. Täyttä kontaktia vuodesta 2000!!!

Joukkue etsii pelaajia: Meillä toimii sekä miesten että naisten joukkueet. Kaiken kokoiset ja näköise...

Riku kirjoitti: Yritän keretä mukaan. (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Rugby
Jyväskylä
Miehet
46

JRCLRUGBY Nimenhuuto.com

JRCL on Suomen vahvin urheilujoukkue, jota vastaan on hyvä pelata ja jota kunnioitetaan. Olemme enemmän kuin yksilöidemme summa. Kaikella tekemällämme on yhteinen päämäärä ja nautimme matkasta sinne. Kehitämme jatkuvasti omaa parastamme. Haluamme onnistua.

Joukkue etsii pelaajia: JRCL on joukko reippaita nuoria (ja ei niin nuoria!) naisia ja vaikka urheile...

Kati kirjoitti: Tänään pääsee taas pelaamaan touch-rugbya eli kontaktitonta höntsärugbya Hippoksen alakerrassa klo 20.30. Touch rugby today at 20.30 at Hippos downstairs (through the door a9). (25 päivää sitten)

Päivitetty 25 päivää sitten

Rugby
Jyväskylä
Naiset
40

JRC STARS Nimenhuuto.com

Jyväskylä Rugby Club Stars, on JRC:n juniori joukkue. Hyvän urheiluhengen opettelua ystävien ja hauskojen harjoitteiden ohella.

Tomi kirjoitti: Hei kaikille. Nyt on saatu syksyn rugbykerho päätökseen ja siirrytään joulupatojen äärelle. Seuraavat harjoitukset sunnuntaina 30.12 ja samaan aikaan klo 15:00-16:00. Puhukaapa ensi vuodelle vielä kavereita mukaan niin saadaan entistä hauskemmat harjoitukset. Kiitos kaikille osallistuneille kulun... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Rugby
Jyväskylä
Sekajoukkue
15