Rugby Jyväskylä

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Jyväskylä ja lajina on rugby. Niitä löytyy yhteensä 3 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, salibandy, futsal, lentopallo, pesäpallo, koripallo, sähly, yleisurheilu ja sulkapallo.

Katso lista koko maan rugbyjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - rugby - Jyväskylä

Rugby - Jyväskylä

jrcrugby Nimenhuuto.com

Jyväskylä Rugby Clubin tapahtumailmoittautumispalvelu. Täyttä kontaktia vuodesta 2000!!!

Joukkue etsii pelaajia: Meillä toimii sekä miesten että naisten joukkueet. Kaiken kokoiset ja näköise...

Tapio kirjoitti: Hojo hojo ! Viikko kauden avaukseen ! Pari asiaa mitkä tulee hoitaa ennen sitä. 1. Rugby ready,Laws ja Concussion Management 2. Dokumentit niistä minulle tai Urholle. 3. Lisenssit ja vakuutukset kuntoon 4. Sportti id minulle tai Urholle. Terve. One week till kick off ! Couple things before that..... (5 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Rugby
Jyväskylä
Miehet
42

JRCLRUGBY Nimenhuuto.com

JRCL on Suomen vahvin urheilujoukkue, jota vastaan on hyvä pelata ja jota kunnioitetaan. Olemme enemmän kuin yksilöidemme summa. Kaikella tekemällämme on yhteinen päämäärä ja nautimme matkasta sinne. Kehitämme jatkuvasti omaa parastamme. Haluamme onnistua.

Joukkue etsii pelaajia: JRCL on joukko reippaita nuoria (ja ei niin nuoria!) naisia ja vaikka urheile...

Kati kirjoitti: Moi kaikille! Pari juttua näin kauden alkuun. Nyt valmennuksen näkökulmasta. 1. muistakaa ilmoittautua Nimenhuutoon viimeistään kolme päivää ennen treenejä. Do it. Do it now. 2. Uusille + kaikille: 2.1 treeneihin kannattaa hankkia hammassuojat. Esim tälläiset https://www.stadium.fi/urheilu/treeni... (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Rugby
Jyväskylä
Naiset
47

JRC STARS Nimenhuuto.com

Jyväskylä Rugby Club Stars, on JRC:n juniori joukkue. Hyvän urheiluhengen opettelua ystävien ja hauskojen harjoitteiden ohella.

Tomi kirjoitti: Moikka! 13.5 harjoitukset peruttu äitienpäivän vuoksi. Seuraavat harjoitukset tiistaina 22.5 Jyskässä klo 18:15. Terveisin Tomi (19 päivää sitten)

Päivitetty 19 päivää sitten

Rugby
Jyväskylä
Sekajoukkue
15