Rugby Jyväskylä

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Jyväskylä ja lajina on rugby. Niitä löytyy yhteensä 3 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jääkiekko. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, salibandy, koripallo, lentopallo, futsal, pesäpallo, yleisurheilu, sähly ja kaukalopallo.

Katso lista koko maan rugbyjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

jrcrugby Nimenhuuto.com

Jyväskylä Rugby Clubin tapahtumailmoittautumispalvelu. Täyttä kontaktia vuodesta 2000!!!

Joukkue etsii pelaajia: Meillä toimii sekä miesten että naisten joukkueet. Kaiken kokoiset ja näköise...

Tapio kirjoitti: On Saturday everyone 5:40 to Harjukatu. Plan is that we won't stop on the way to Helsinki and we'll eat on the boat. Breakfast is already booked. Kick-off 15:00 Boat from Tallinn 22:30-> 00:30 Back in JKL around 04:00-05:00 REMEMBER YOUR PASSPORT ! (6 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Rugby
Jyväskylä
Miehet
36

JRCLRUGBY Nimenhuuto.com

JRCL on Suomen vahvin urheilujoukkue, jota vastaan on hyvä pelata ja jota kunnioitetaan. Olemme enemmän kuin yksilöidemme summa. Kaikella tekemällämme on yhteinen päämäärä ja nautimme matkasta sinne. Kehitämme jatkuvasti omaa parastamme. Haluamme onnistua.

Joukkue etsii pelaajia: JRCL on joukko reippaita nuoria (ja ei niin nuoria!) naisia ja vaikka urheile...

Noora kirjoitti: 15s treenit alkaa (paluu seiskaan vielä Jyväskylän turnauksen viikoksi) (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Rugby
Jyväskylä
Naiset
40

JRC STARS Nimenhuuto.com

Jyväskylä Rugby Club Stars, on JRC:n juniori joukkue. Hyvän urheiluhengen opettelua ystävien ja hauskojen harjoitteiden ohella.

Tomi kirjoitti: Moikka kaikille. Uudet harjoitusvuorot ovat nyt tulleet. Harjoitukset siis 27.5 lähtien maanantaisin Huhtasuolla klo 17:00 - 18:15 (poislukien 10.6, 12.8 ja 19.8 jolloin kenttä suljettu) Kesän valmennusvastuu siirtyy Pauliina Nikkilälle. Minä auttelen vielä aina kun muut kiireet antaa myöten. Ong... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Rugby
Jyväskylä
Sekajoukkue
16