Rytminen voimistelu Helsinki

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Helsinki ja lajina on rytminen voimistelu. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, koripallo, futsal, lentopallo, sähly, kaukalopallo, purjehdus ja sulkapallo.

Katso lista koko maan rytminen voimistelujoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - rytminen voimistelu - Helsinki

Rytminen voimistelu - Helsinki

Elise Niiskut Laajasalo Nimenhuuto.com

Niiskut ryhmien vastuuvalmentajana toimin minä Anastasia Sergeeva (puhelin 0453510351, sähköposti anastasia.sergeeva@elise.fi). Lisäksi viikottaisessa toiminnassa mukana on muita Elisen valmentajia. Niiskut-ryhmmässä harjoittelevat syksyllä tavoitteellisesti 4 kertaa viikossa 2013-2010 vuonna syntyneet tytöt.  Kauden aikana osallistumme useamman kerran leireille/tehopäiviin, kilpailuihin sekä esityksiin.

Päivitetty 20 päivää sitten

Rytminen voimistelu
Helsinki
Tytöt
13

Elise Tuutikit Nimenhuuto.com

Hanna kirjoitti: Hei kaikille! Tuleviin kisoihin meille napsahti ovivahtinakki ja purkunakki. Ovivahti tarkistaa pääsyliput ja vahtii esitysten aikana, että vain tauoilla mennään katsomoon. Tunnin jaksoissa 12-19 siten, että 2 aikuista kerrallaan klo 12-17 väillä, ja yksi aikuinen 17-19. Purkuun 3 aikuista klo 19... (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Rytminen voimistelu
Helsinki
Tytöt
20

Hemulit Nimenhuuto.com

Aino kirjoitti: Sunnuntaiksi tarvitaan vielä talkoilijoita. Erityisesti oranssien ja valkoisten ryhmästä. Tilannekatsaus vielä tarjolla oleviin tehtäviin: Sunnuntaina Info 2 henk. Klo 11-12.30 ja 2 henk. Klo 12.30-14. Pahoittelut, että piinaan teitä! Miia (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Rytminen voimistelu
Helsinki
Tytöt
27

Plie K Nimenhuuto.com

Nella kirjoitti: Moikka! Meille talkoohommiksi osui tällä kertaa kevätnäytöksen tavaroiden pois roudaaminen. Elikkäs tarvitaan 1-2 ihmistä ja auto tiistaina kello 15-20 välillä tai keskiviikkona, roudaamaan noin 5-6 Ikean kassillista tavaraa Kisikseltä Kamppiin. Kuka ottais tämän vastuulleen? Mieluiten tietysti j... (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Rytminen voimistelu
Helsinki
Tytöt
22