Rytminen voimistelu Helsinki

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Helsinki ja lajina on rytminen voimistelu. Niitä löytyy yhteensä 5 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, koripallo, futsal, lentopallo, sähly, kaukalopallo, purjehdus ja sulkapallo.

Katso lista koko maan rytminen voimistelujoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - rytminen voimistelu - Helsinki

Rytminen voimistelu - Helsinki

Niiskut Nimenhuuto.com

Tervetuloa Niiskuihin! Niiskut- ryhmä on tarkoitettu vuosina 2009-2013 -syntyneille voimistelijoille. Ryhmässä on mahdollista harjoitella 2-4 kertaa viikossa. Mikäli lapsi haluaa kehittyä lajissa ja kilpailla, suosittelemme vahvasti vähintään kolmea lajiharjoitusta viikossa. Valmennusryhmän tavoitteina ovat liikunnan ilo ja innostus harjoitteluun, urheilijaksi kasvaminen, terveen itsetunnon kehittyminen, itsenäisen ja tavoitteellisen työskentelyn oppiminen Painopisteet lasten valmennuksessa: voimistelutaitojen kehittäminen, kilpailu- ja harjoitustilanteeseen keskittyminen, onnistumisen kokeminen, ominaisuuksien kehittäminen

Anna kirjoitti: A-M lähtee n.15.20 , meillä varattu matkaa (26 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Rytminen voimistelu
Helsinki
Tytöt
17

Hattivatit Nimenhuuto.com

Tervetuloa Hattivatit-ryhmään! Hattivatit- ryhmä on tarkoitettu vuosina 2008-2006 -syntyneille voimistelijoille. Ryhmässä on mahdollista harjoitella 3-4 kertaa viikossa. Mikäli lapsi haluaa kehittyä lajissa ja kilpailla, suosittelemme vahvasti neljää lajiharjoitusta viikossa. Valmennusryhmän tavoitteina ovat urheilijaksi kasvaminen, terveen itsetunnon kehittyminen, itsenäisen ja tavoitteellisen työskentelyn oppiminen Painopisteet lasten valmennuksessa: voimistelutaitojen kehittäminen, kilpailu- ja harjoitustilanteeseen keskittyminen, onnistumisen kokeminen, ominaisuuksien kehittäminen

Linnea kirjoitti: Hei! Lotan äiti Terhi tuossa toisessa ketjussa kyseli, lähdettäisiinkö porukalla vielä tänä keväänä esim. Duudson Parkiin ja sen jälkeen syömään. Kiva idea mutta meillä ainakin tuntuu loppukevät tosi täydeltä. Jos jollakulla muulla vanhemmista on tarmoa ruveta kartoittelemaan sopivaa ajankohtaa, ... (14 päivää sitten)

Päivitetty 14 päivää sitten

Rytminen voimistelu
Helsinki
Tytöt
9

Elise Tuutikit Nimenhuuto.com

Hanna kirjoitti: Hei kaikille! Tuleviin kisoihin meille napsahti ovivahtinakki ja purkunakki. Ovivahti tarkistaa pääsyliput ja vahtii esitysten aikana, että vain tauoilla mennään katsomoon. Tunnin jaksoissa 12-19 siten, että 2 aikuista kerrallaan klo 12-17 väillä, ja yksi aikuinen 17-19. Purkuun 3 aikuista klo 19... (27 päivää sitten)

Päivitetty 18 päivää sitten

Rytminen voimistelu
Helsinki
Tytöt
17

Hemulit Nimenhuuto.com

Aino kirjoitti: Sunnuntaiksi tarvitaan vielä talkoilijoita. Erityisesti oranssien ja valkoisten ryhmästä. Tilannekatsaus vielä tarjolla oleviin tehtäviin: Sunnuntaina Info 2 henk. Klo 11-12.30 ja 2 henk. Klo 12.30-14. Pahoittelut, että piinaan teitä! Miia (19 päivää sitten)

Päivitetty 19 päivää sitten

Rytminen voimistelu
Helsinki
Tytöt
27

Plie K Nimenhuuto.com

Nella kirjoitti: Moikka! Meille talkoohommiksi osui tällä kertaa kevätnäytöksen tavaroiden pois roudaaminen. Elikkäs tarvitaan 1-2 ihmistä ja auto tiistaina kello 15-20 välillä tai keskiviikkona, roudaamaan noin 5-6 Ikean kassillista tavaraa Kisikseltä Kamppiin. Kuka ottais tämän vastuulleen? Mieluiten tietysti j... (12 kuukautta sitten)

Päivitetty 12 kuukautta sitten

Rytminen voimistelu
Helsinki
Tytöt
22