Koripallo Helsinki

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Helsinki ja lajina on koripallo, koris ja basketball. Niitä löytyy yhteensä 112 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, futsal, koripallo, lentopallo, kaukalopallo, sähly, sulkapallo ja kuorolaulu.

Katso lista koko maan koripallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Sykki Supersonic Nimenhuuto.com

Sikky Supersonics roster for the season is now complete with 11 players on the roster who are committed for the season and have already purchased a license. We gladly accept guests if one or more Sykki Players are OUT for practice. We target to reach 10 (min) -12 (mac) guys for each practice. Guests shall not join practice unless they are signed using nimenhuuto. This is a self financed club (=we pay all fees ourselves, no external help/support). Therefore, the committed players are funding all expenses upfront. Guest fee is 5€/practice. You can pay with netbank invoice to Giulio Baroli FI94 1011 3500 4545 16 OR Siirto (phone number 0407272309) OR PayPal (giulio.baroli@gmail.com). GO TO MESSAGES → WALL → READ INSTRUCTIONS FOR SIGNING UP

Joukkue etsii pelaajia: Contact information Gm: Giulio Baroli We mostly play home games on weekends a...

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Koripallo ja Basketball
Helsinki
Miehet
36

ToPoT10-11 Nimenhuuto.com

Tervetuloa mukaan Topon T2010-2011 joukkueeseen! Olemme energinen ja iloinen ryhmä tyttökoripalloilijoita, jotka treenaavaat kolme kertaa viikossa ja pelaavat niin 2010 kuin 2011 tyttöjen aluesarjoja. Meidän joukkueessa mennään aina hymy huulessa, mutta täysillä! Iloinen joukkomme kutsuu avoimin mielin kaikki uudet, koripallosta innostuneet tytöt mukaan joukkueeseen! :)

Joukkue etsii pelaajia: Tule kokeilemaan koripalloa! Toivotamme uudet pelaajat tervetulleiksi. Oletha...

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Koripallo
Munkkiniemi, Helsinki
Tytöt
46

KFUM Nimenhuuto.com

Föreningens fullständiga namn är Svenska Kristliga Föreningen av Unga Män i Helsingfors rf, men inofficiellt förkortad KFUM i Helsingfors eller enbart KFUM. Föreningens officiella språk är svenska, och hemorten är Helsingfors, där den grundades 2 april 1905. KFUM har egen föreningslokal i Helsingfors centrum, på Elisabetsgatan 27 A, där vi ordnar programafton med olika teman en gång i månaden under höst- och vårterminen för medlemmar. KFUM har en egen självständig uppskattad stipendiefond och en korgbollssektion med lag i både division- och M -serierna

Päivitetty 7 päivää sitten

Koripallo
Helsinki
Ei asetettu
52

MökÄ Nimenhuuto.com

Suomen perinteikkäin korisjoukkue Mökin Äijät. Perustettu vuonna 1965 mestaruussarjajoukkue Torpan Poikien entisten pelaajien "jäähdyttelyjoukkueeksi". Todennäköisesti ainoa suomalainen korisjoukkue, joka on pitänyt koko historiansa ajan pelaajakohtaista ottelutilastoa. Joukkueesta on kirjoitettu ja painettu myös oma historiikki. Joukkue vietti 3.10.2015 50-vuotisjuhliaan.

Tuomas kirjoitti: Tulen, jos saadaan vähintään 4-4-pelit (8 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Koripallo
Helsinki
Miehet
56

HNMKY Disco Nimenhuuto.com

Disco on aikuisten naisten harrastejoukkue, jossa viimeinenkin hikipisara puserretaan parketille hauskaa pitäen. Joukkueemme toiminnan tarkoituksena on urheilla täysillä ja kehittyä koripallon saralla niin yksilöinä kuin joukkueenakin. Harjoittelemme kahdesti viikossa ja pelaamme 4. divisioonassa.

Päivitetty yli vuosi sitten

Koripallo
Helsinki
Naiset
17

Torpan Pojat 2009 Nimenhuuto.com

2009 syntyneiden poikien joukkue on timanttinen sekoitus taitoa, taistelutahtoa ja hyvää fiilistä. Jokainen pelaaja tuo joukkueeseen paitsi osaamistaan, myös persoonansa ja halua toimia joukkueena. Kaikkia yhdistää innostus ja rakkaus koripalloon. Joukkueen menestyksen ja hyvän joukkuehengen takana on erinomaiset valmentajat ja aktiiviset vanhemmat, jotka kuljettavat ja huoltavat väsymättä. ToPo P09 -joukkueen yhteishenki ja tekemisen meininki ovat vailla vertaansa.

Päivitetty yli vuosi sitten

Koripallo
Munkkiniemi, Helsinki.
Pojat
43

FC PASSE Nimenhuuto.com

Futball Club Passe on jalkapalloilun erikoisseura, joka syntyi keväällä 2002 mahdollistamaan jäsentensä henkisen ja fyysisen hyvinvoinnin ylläpidon. Persoonallinen nimi juontaa juurensa Ukkohallan jylhistä maisemista Kainuusta. Vuoden 1998 juhannuksena oululainen parivaljakko Passe ja Tuukka tekivät lähtemättömän vaikutuksen FC Passen tulevaan pelaajarunkoon. Oululaiset veijarit saivat aikaan monia unohtumattomia lausahduksia mm. "Nyt on autot pesty. Nyt voitte vettää turpiin". Tämän tinkimättömän asenteen päättivät FC Passen perustajajäsenet ottaa liikuntaseuraansa. Näin nimeksi muodostui parivaljakosta ainoana hiekkassa käyneen Passen mukaan FC Passe.

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Koripallo
Helsinki
Miehet
44

Masu 08 Nimenhuuto.com

MaSu08:"Me pelaamme korista rakkaudesta lajiin, pidämme hauskaa ja tsemppamme kovasti. Meillä on ihan paras Joukkue isolla ”J”:llä!” Malmin Super-Koris ry eli Masu-Basket on vuonna 1994 perustettu koripallon kasvattajaseura, joka on keskittynyt poikajuniorikoripalloiluun. Toiminta-alueena on Koillis-Helsinki ja Malmin, Suutarilan, Siltamäen, Pukinmäen ja Puistolan alueet.

Päivitetty noin 3 vuotta sitten

Koripallo
Helsinki
Pojat
26

ToPo Seniorit Nimenhuuto.com

Johtavana ajatuksena koko jutussa on sosiaalisen elämän uudelleenvirittäminen vanhojen tuttujen kanssa treenaamalla kimpassa kerran viikossa, minkä lisäksi myös koris on ajoittain kivaa. Mukana saa olla vaikka vammat estäisivät pelaamisen ja harjoittelemisen, mutta saunailtoihin osallistuminen on pakollista. Porukka on ensisijassa kasattu vanhoista Topon ikämalleista 1970 luvulta eteenpäin, mutta muutamia lisävahvistuksia on myös otettu mukaan rosterin leveyden ja saunailtojen varmistamiseksi

Päivitetty noin 4 vuotta sitten

Koripallo
Helsinki
Miehet
48

Harrastekoris Nimenhuuto.com

🇫🇮 🇺🇸 🇦🇺 🇩🇪 🇷🇸

Joukkue etsii pelaajia: Hobby basketball in Helsinki for adult male players. New players must have ex...

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Koripallo
Helsinki
Miehet
25

Masu 09 Nimenhuuto.com

Malmin Super-Koris ry Siemenkuja 3 00700 Helsinki Yhdistysrekisteritunnus 1020706-4

Joukkue etsii pelaajia: Pojat 2009, Malmi - Helsinki http://www.masubasket.net/

Joakim kirjoitti: Hei. Joakim Perez pitkän harkinnan jälkeen päätti vaihtaa HNMKY:lle, aloittaa siellä nyt huomisesta lähtien, joten nyt tänään hän irtisanoutuu Masusta. Saako vuoden maksuista jotain Tässä kohtaa takaisin? Yt, Anu Perez (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Koripallo
Helsinki Malmi
Pojat
16

Masu 2011 Nimenhuuto.com

Tervetuloa harrastamaan ja kisaamaan koripallon parissa Malmille. Joukkue on tarkoitettu 2011-2012-syntyneille pojille, joilta löytyy intoa urheiluun.

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa harrastamaan ja kisaamaan koripallon parissa Malmille. Joukkue on ...

Päivitetty melkein 4 vuotta sitten

Koripallo
Helsinki
Pojat
20

Maha Nimenhuuto.com

Voima, energiaa, vauhtia ja vaarallisia tilanteita, mutta ennen kaikkea säpinää.

Päivitetty noin 4 vuotta sitten

Koripallo
Helsinki
Naiset
53

HNMKY Pakila P08 Nimenhuuto.com

HNMKY:n Pakilan alueen 2008-syntyneiden poikien koripallojoukkue

Joukkue etsii pelaajia: HNMKY:n Pakilan alueen koripallojoukkue 2008-syntyneille. Uudet pelaajat ovat...

Päivitetty yli 4 vuotta sitten

Koripallo
Helsinki
Pojat
34

Hedelmäkori Nimenhuuto.com

Urheilullisesti suuntautuneiden kulttuuriteollisuuden edustajien seura. Tolperointia jo vuodesta 1991.

Josh kirjoitti: Xmas party (1 päivä sitten)

Päivitetty noin 18 tuntia sitten

Koripallo
Helsinki
Ei asetettu
40

WB Ikis Nimenhuuto.com

Helsingin vauhdikkain, mukavin ja komein seniorikoripallojoukkue!

Kim kirjoitti: Jorma matsi jää väliin, duunireissu Tampesteriin😞 (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Koripallo
Helsinki Vartiokylän Alue
Miehet
30

AlBa 2013 Nimenhuuto.com

Alppila Basket 2013-syntyneet pojat

Martti kirjoitti: Martin syyslomaviikonlopun aikataulut vielä vähän auki (21. ja 22.10). Merkkasin out, mutta katsotaan vielä. (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Koripallo
Helsinki, Alppila
Pojat
35

PiPo Nimenhuuto.com

Tervetuloa PiPon (Pihlajamäen Pojat) nimenhuutosivuille. PiPo pelaa kuluvalla kaudella koripalloa Suomen Koripalloliiton Eteläisen alueen Kuntosarjassa. Kotisivusto historiikkeineen löytyy osoitteesta http://www.kolumbus.fi/harri.malen/

Vesa kirjoitti: Pyry tulee, jos saadaan 10 kasaan (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Koripallo
Helsinki
Ei asetettu
25

Pitsku Nimenhuuto.com

This groups is for Pitäjänmäki employees only, here you can check upcoming sportevents

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Salibandy, Jalkapallo ja Koripallo
Helsinki
Sekajoukkue
21

TeMPo Nimenhuuto.com

TMP:n naisten treeneihin ja peleihin osallistumisen hallintatyökalu.

Marjatta kirjoitti: Käyn hölkkäämässä. (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Koripallo
Helsinki
Naiset
45