Kuorolaulu Helsinki

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Helsinki ja lajina on kuorolaulu. Niitä löytyy yhteensä 25 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, koripallo, futsal, lentopallo, sähly, kaukalopallo, purjehdus ja pesäpallo.

Katso lista koko maan kuorolaulujoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - kuorolaulu - Helsinki

Kuorolaulu - Helsinki

Kampin Laulu Nimenhuuto.com

Kamarikuoro Kampin Laulu on iältään ja mieleltään nuorekas helsinkiläinen kamarikuoro, joka on rikastuttanut Helsingin musiikkielämää ja ihastuttanut lukuisissa juhlissa jo 25 vuoden ajan. Kuoron ydinosaamista on uusi suomalainen kuoromusiikki, mutta ohjelmisto on vuosien varrella ulottunut renessanssi- ja barokkimusiikista aina jazziin ja rockiin asti.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Kuorolaulu
Helsinki
Sekajoukkue
39

Cantabile-kuoro Nimenhuuto.com

Cantabile on pääkaupunkiseudulla toimiva, vuonna 1972 perustettu sekakuoro. Kuoro konsertoi säännöllisesti esittäen niin musiikillisesti kuin ilmaisullisestikin vaativia kokonaisuuksia. Ohjelmisto koostuu pääosin eurooppalaisista a cappella -teoksista, pääpainona uusi suomalainen musiikki. Konserttikokonaisuuksissa on kuitenkin myös lastenlauluja sekä kansanmusiikkia ja kevyttäkin ohjelmaa. Uusien sävellysten ja sovitusten tilaaminen sekä yhteistyö ammattimuusikoiden kanssa ovat aina kuuluneet keskeisesti kuoron toimintaan. Kuoron jäsenet ovat kokeneita laulajia, joita yhdistää ennakkoluuloton asenne ja rakkaus hyvään musiikkiin. Kuoro osallistuu myös kuorokilpailuihin ja -festivaaleihin.

Anne kirjoitti: Osallistun leirille lauantaina. (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 23 päivää sitten

Kuorolaulu
Helsinki
Sekajoukkue
33

HFK Nimenhuuto.com

Helsingin filharmoninen kuoro on pääkaupunkiseudulla toimiva sinfoniakuoro, joka aloitti toimintansa vuonna 2007. Kuoro tähtää laadukkaaseen yhteistyöhön eri orkestereiden ja musiikki-instituutioiden kanssa. Lisäksi kuoro tuottaa omia konsertteja. Kuoron laulajat ovat musiikin ja/tai laulun opiskelijoita, ammattimuusikoita tai kokeneita kuoroharrastajia. Harjoitukset ovat viikoittain, pääsääntöisesti tiistai-iltaisin. Kuoron taiteellisena johtajana toimii kuoronjohtaja Jonas Rannila ja varajohtajana Dominik Vogt.

Saara kirjoitti: Toivoisin, että 9.5. naisten ja 16.5. miesten treenin voisi vaihtaa päittäin. Näin pääsisin mukaan naisten harjoitukseen. Jos tama palvelu olisi käytössä kaikilla, tällaisten muutosten järkevyys olisi tosi helppoa selvittää :) (30 päivää sitten)

Päivitetty 30 päivää sitten

Kuorolaulu ja Musiikki
Helsinki
Sekajoukkue
12

meilahdenkamarikuoro Nimenhuuto.com

Meilahden kamarikuorossa tehdään musiikkia määrätietoisesti mutta rennolla otteella. Kuoromme on sekakuoro, jonka laulajat tulevat pääkaupunkiseudulta. Laulajissa on sekä kokeneita kuorolaulun konkareita että vasta laulu-uransa alkaneita. Kaikille laulajille on yhteistä into laulaa kuorossa, halu oppia lisää ja ennen kaikkea viihtyä musiikin parissa.

Kari kirjoitti: Hei, olen sairastellut loppuviikon ja ääni ei ole vielä kunnossa, joten en tule tänään tartuttamaan muita, t. Kari (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Kuorolaulu
Helsinki
Sekajoukkue
31

gospelhelsinki Nimenhuuto.com

[FIN] Gospel Helsinki -kuoro laulaa mustaa gospelia, soivaa ilosanomaa, jonka juuret ovat Yhdysvalloissa maan afroamerikkalaisen väestön hengellisessä kuoromusiikissa. Kuoro esiintyy modernisti esikuviensa tapaan ja rikastuttaa ohjelmistoaan genrerajat ylittävällä musiikilla. *** [EN] Gospel Helsinki choir performs gospel music inspired by the Afro-American spiritual choir music. We strive to offer a variety of songs, from traditional hymns to modern pieces.

Danielle kirjoitti: Minäkin on sairaana. (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Kuorolaulu ja Kuoro
Helsinki
Sekajoukkue
63

Uroscantturat Nimenhuuto.com

Laulaminen

Veijo kirjoitti: Moikkelis! Minulla meni kevään ja alkukesän paletti ihan uusiksi. Me ollaan myymässä asuntoamme Espoossa ja nyt näyttää siltä, että kaupat tehdään piakkoin ja tulee muuttoruljanssi tähän samaan aikaan. Ostaja haluaa muuttaa asap. Olen tosi pahoillani tilanteesta, mutta kyllähän te pärjäätte:) Onn... (9 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Kuorolaulu
Helsinki
Miehet
10

Kuoro Lavalla Nimenhuuto.com

Lavalla Kuoro harjoittelee kerran viikossa asukastalo Lavalla. Treenit 18-20 torstaisin.

Marjatertt kirjoitti: Eikö me sovittu että näitä treenejä ei ole? (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Kuorolaulu
Helsinki
Sekajoukkue
33

Psaldo Nimenhuuto.com

Akateeminen mieskuoro Psaldo - harjoitukset, keikat, matkat, jne... Mieslaulua aikuiseen makuun jo vuodesta 1996 alkaen!

Lauri kirjoitti: Hyvää Uutta Vuotta erityisesti 2. tenoreille. Joudun ensi sunnutaina olemaan vähän yllättäen työmatkalla, enkä pääse teidän kanssa "prima vistailemaan". Järjestän joka tapauksessa stemmikset halukkaille tiistaina 17.1. tai keskiviikkona 18.1. klo 18 Meritullissa ( jos Juki vaan tarjoaa tilat). La... (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Kuorolaulu
Helsinki
Miehet
57

Sta Dam Nimenhuuto.com

Stadin ammattiopiston entisen ja nykyisen henkilöstön, opiskelijoiden ja alumnien kuoro.

Sari kirjoitti: Moi ja kiitos taas viimeisestä! En harmi kyllä taida ehtiä tän viikon torstaina harkkoihin, kun olen ensin Lahdessa koulutuksessa melkein neljään, ja sitten pitäisi ehtiä Tapiola Sinfoniettan konserttiin seitsemäksi... Onko helatorstaina tosiaan harkat? (11 päivää sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Kuorolaulu
Helsinki
Sekajoukkue
15

HYMSKK Nimenhuuto.com

Helsingin yliopiston musiikkiseuran kamarikuoro eli HYMSKK on vuodesta 1994 toiminut noin 30-henkinen sekakuoro, johon kuuluu Helsingin yliopiston opiskelijoita ja henkilökuntaa sekä muita kuoromusiikin ystäviä. Kuoron johtajana on toiminut vuodesta 2013 MuM Kati Pirttimaa.

Tapsa kirjoitti: Palestrina Missa Brevis: linkki youtubeen mallikas esitys, jonka mukana on helppo itsekin laulaa https://youtu.be/95iN3ORaT6Y Löytyy myös helposti kun kirjautuu youtubeen ja laittaa hauksi "intrada missa brevis" (intrada on se esittävä poppoo) Tapsa (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 17 päivää sitten

Kuorolaulu
Helsinki
Sekajoukkue
33

Fennia Ensemble Nimenhuuto.com

Fennian lauluyhtye (Fennia Ensemble); Fennian paras sekakuoro kokoontuu joka toinen tiistai treenaamaan sähäkkää ohjelmistoaan B-talon 6.krs studiotilaan. Konsertteja pidämme, kun joku niitä pyytää...tai yleisön pyynnöstä huolimatta :-)

Maarit kirjoitti: Voidaanko harjoitella aikaisemmin? 16.30? Minun on oltava klo 17 keskustassa valmistautumassa oman kuoron konserttin. (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Kuorolaulu ja Kuoro
Helsinki
Sekajoukkue
16

Helsingin Poliisilaulajat Nimenhuuto.com

Poliisilaulua jo vuodesta 1943!

Yrjö kirjoitti: Onko Tatun osallistuminen varmistettu? (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Kuorolaulu
Helsinki
Miehet
29

Kaari-ensemble Nimenhuuto.com

Suomen paras naiskuoro

Päivitetty vuosi sitten

Kuorolaulu
Helsinki
Naiset
20

Mosan ääni Nimenhuuto.com

Eija kirjoitti: Olen jonnekin hukannut kännykkäni nyt iltapäivällä. Iphone 6s ja päällä limenvihreä takakuori. Mahtoiko jäädä Hidikseen? Huomasiko kukaan sellaista? Ter. Eija (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Kuorolaulu
Helsinki, Tapanila
Sekajoukkue
25

Addictio Nimenhuuto.com

Laura kirjoitti: Minä ja Timo myöhästymme noin kaksi tuntia Erikin viulukonsertin vuoksi. Pahoittelut! (18 päivää sitten)

Päivitetty 14 päivää sitten

Kuorolaulu
Helsinki
Ei asetettu
32

Philomela Nimenhuuto.com

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Kuorolaulu
Helsinki
Naiset
25

Ahjo Ensemble Nimenhuuto.com

Helsinkiläinen Ahjo Ensemble esittää tasokasta kuoromusiikkia ilman ohjelmistollisia rajoitteita. Ahjon tavoite on tuottaa kuulijoilleen elämyksiä monipuolisella ja yllättävällä ohjelmistollaan sekä taitavalla esiintymisellään. Laulajisto koostuu kunnianhimoisista, kuorolaulua pitkään harrastaneista laulajista. Kuoron taiteellinen johtaja on musiikin maisteri, diplomikuoronjohtaja Paavo Hyökki.

Teemu kirjoitti: Hei kaikki, Biiffatut pykäritharjnauhat ja settilista lisätty nimiksen konsiskansikseen. t. Temppis (11 päivää sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Musiikki ja Kuorolaulu
Helsinki
Ei asetettu
42

LAUTTASAAREN LAULAJAT tenorit Nimenhuuto.com

Lauttasaaren Laulajien tärkeänä päämääränä on luoda konsertteihin sellainen tunnelma, jossa viihtyvät sekä yleisö että laulajat. LaLa on vuonna 1948 perustettu sekakuoro, joka on pitänyt konsertteja sekä yksin että yhdessä muiden sekakuorojen kanssa kotimaassa ja ulkomailla.

Joukkue etsii pelaajia: Säännölliset harjoitukset tiistaisin klo 18.00-20.30 Merikaaren Palvelutaloss...

Päivitetty 16 päivää sitten

Kuorolaulu
Helsinki
Ei asetettu
6

Phonic Nimenhuuto.com

Phonic

Lenne kirjoitti: Rakkaat kuorolaiset, nyt pitäis ottaa kantaa ..(Mut ei varvastaa) täällä Mirja Mikkelilisen viesti meille : Hei Lenne! Olipa ilahduttavaa kuulla Mikkelin kuoroni johtajalta Juhalta, että olit ollut yhteyksissä ja molemminpuolinen kiinnostus yhteismusisointiin on virinnyt. Toivottavasti vain saamm... (11 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Kuorolaulu
Helsinki
Sekajoukkue
24

Audite Nimenhuuto.com

Sairaan hyvä kamarikuoro.

Alex kirjoitti: Hei kids! You can get PDFs of my Carols for Yuletide, along with recordings at this link. My apologies for so much f$%*ing Christmas cheer so early in the fall: https://www.dropbox.com/sh/i1bbqoelgk12vpl/AACc22FNR935iDwEUkfuQPxLa?dl=0 It should be set up so that anyone with the link has access, b... (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Kuorolaulu
Helsinki
Ei asetettu
39

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Kuorolaulujoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on kuorolaulu on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.