Kuorolaulu Helsinki

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Helsinki ja lajina on kuorolaulu. Niitä löytyy yhteensä 25 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, koripallo, futsal, lentopallo, sähly, kaukalopallo, purjehdus ja sulkapallo.

Katso lista koko maan kuorolaulujoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - kuorolaulu - Helsinki

Kuorolaulu - Helsinki

Kampin Laulu Nimenhuuto.com

Kamarikuoro Kampin Laulu on iältään ja mieleltään nuorekas helsinkiläinen kamarikuoro, joka on rikastuttanut Helsingin musiikkielämää ja ihastuttanut lukuisissa juhlissa jo 25 vuoden ajan. Kuoron ydinosaamista on uusi suomalainen kuoromusiikki, mutta ohjelmisto on vuosien varrella ulottunut renessanssi- ja barokkimusiikista aina jazziin ja rockiin asti.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Kuorolaulu
Helsinki
Sekajoukkue
42

meilahdenkamarikuoro Nimenhuuto.com

Meilahden kamarikuorossa tehdään musiikkia määrätietoisesti mutta rennolla otteella. Kuoromme on sekakuoro, jonka laulajat tulevat pääkaupunkiseudulta. Laulajissa on sekä kokeneita kuorolaulun konkareita että vasta laulu-uransa alkaneita. Kaikille laulajille on yhteistä into laulaa kuorossa, halu oppia lisää ja ennen kaikkea viihtyä musiikin parissa.

Kari kirjoitti: Hei, olen sairastellut loppuviikon ja ääni ei ole vielä kunnossa, joten en tule tänään tartuttamaan muita, t. Kari (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Kuorolaulu
Helsinki
Sekajoukkue
27

Cantabile-kuoro Nimenhuuto.com

Cantabile on pääkaupunkiseudulla toimiva, vuonna 1972 perustettu sekakuoro. Kuoro konsertoi säännöllisesti esittäen niin musiikillisesti kuin ilmaisullisestikin vaativia kokonaisuuksia. Ohjelmisto koostuu pääosin eurooppalaisista a cappella -teoksista, pääpainona uusi suomalainen musiikki. Konserttikokonaisuuksissa on kuitenkin myös lastenlauluja sekä kansanmusiikkia ja kevyttäkin ohjelmaa. Uusien sävellysten ja sovitusten tilaaminen sekä yhteistyö ammattimuusikoiden kanssa ovat aina kuuluneet keskeisesti kuoron toimintaan. Kuoron jäsenet ovat kokeneita laulajia, joita yhdistää ennakkoluuloton asenne ja rakkaus hyvään musiikkiin. Kuoro osallistuu myös kuorokilpailuihin ja -festivaaleihin.

Elisa kirjoitti: Pääsen taiteiden yön toiseen konserttiin, ensimmäiseen en työesteen vuoksi. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 13 päivää sitten

Kuorolaulu
Helsinki
Sekajoukkue
39

HFK Nimenhuuto.com

Helsingin filharmoninen kuoro on pääkaupunkiseudulla toimiva sinfoniakuoro, joka aloitti toimintansa vuonna 2007. Kuoro tähtää laadukkaaseen yhteistyöhön eri orkestereiden ja musiikki-instituutioiden kanssa. Lisäksi kuoro tuottaa omia konsertteja. Kuoron laulajat ovat musiikin ja/tai laulun opiskelijoita, ammattimuusikoita tai kokeneita kuoroharrastajia. Harjoitukset ovat viikoittain, pääsääntöisesti tiistai-iltaisin. Kuoron taiteellisena johtajana toimii kuoronjohtaja Jonas Rannila ja varajohtajana Dominik Vogt.

Lauri kirjoitti: Onko 23.9. edelleen tarkoitus olla harjoitus? (30 päivää sitten)

Päivitetty 16 päivää sitten

Kuorolaulu ja Musiikki
Helsinki
Sekajoukkue
90

gospelhelsinki Nimenhuuto.com

[FIN] Gospel Helsinki -kuoro laulaa mustaa gospelia, soivaa ilosanomaa, jonka juuret ovat Yhdysvalloissa maan afroamerikkalaisen väestön hengellisessä kuoromusiikissa. Kuoro esiintyy modernisti esikuviensa tapaan ja rikastuttaa ohjelmistoaan genrerajat ylittävällä musiikilla. *** [EN] Gospel Helsinki choir performs gospel music inspired by the Afro-American spiritual choir music. We strive to offer a variety of songs, from traditional hymns to modern pieces.

Paula kirjoitti: Sovitusti (nina ja moira) olen poissa marraskuun, mutta ilmoittauduin joulukuun harkkoihin seuraamaan, jos tarvitaan johonkin muuhun kuin lauluhommaan, koska en voi olla mukana joukuun konserteissa kuin apulaisena.... (27 päivää sitten)

Päivitetty 27 päivää sitten

Kuorolaulu ja Kuoro
Helsinki
Sekajoukkue
60

Uroscantturat Nimenhuuto.com

Laulaminen

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Moikkelis! Minulla meni kevään ja alkukesän paletti ihan uusiksi. Me ollaan myymässä asuntoamme Espoossa ja nyt näyttää siltä, että kaupat tehdään piakkoin ja tulee muuttoruljanssi tähän samaan aikaan. Ostaja haluaa muuttaa asap. Olen tosi pahoillani tilanteesta, mutta kyllähän te pärjäätte:) Onn... (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Kuorolaulu
Helsinki
Miehet
9

Psaldo Nimenhuuto.com

Akateeminen mieskuoro Psaldo - harjoitukset, keikat, matkat, jne... Mieslaulua aikuiseen makuun jo vuodesta 1996 alkaen!

Mika kirjoitti: Satavuotiaan Suomen kunniaksi Aalto-yliopiston ylioppilaskunta (AYY) sekä Aalto-yliopiston alumnit järjestävät 2000 hengen juhlat Dipolissa. Yksi illan lukuisista esiintyjistä on Psalso, jolle maksetaan keikasta korvaus. Meillä kuorolaisilla on kaksi vaihtoehtoa osallistumiseen: 1. Normaali osall... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Kuorolaulu
Helsinki
Miehet
59

Kuoro Lavalla Nimenhuuto.com

Lavalla Kuoro harjoittelee kerran viikossa asukastalo Lavalla. Treenit 18-20 torstaisin.

Tuija kirjoitti: Joudun valitettavasti perumaan tulon treeneihin, flunssa päällä ja kurkku sen verran karhea etten mielelläni nyt laulaisi! Olen pahoillani! Terveisin Tuija (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Kuorolaulu
Helsinki
Sekajoukkue
36

HYMSKK Nimenhuuto.com

Helsingin yliopiston musiikkiseuran kamarikuoro eli HYMSKK on vuodesta 1994 toiminut noin 30-henkinen sekakuoro, johon kuuluu Helsingin yliopiston opiskelijoita ja henkilökuntaa sekä muita kuoromusiikin ystäviä. Kuoron johtajana on toiminut vuodesta 2013 MuM Kati Pirttimaa.

Pekka kirjoitti: Ari Voisitko taas tehdä lauluista vihkon. Tulisin huomenna ja seuraavalla viiikolla, voisin opetelola ainakin joululaulut, vaikka en taida päästä syksyllä muuten osallistumaan. -Pekka Sulkunen (10 päivää sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Kuorolaulu
Helsinki
Sekajoukkue
35

Sta Dam Nimenhuuto.com

Stadin ammattiopiston entisen ja nykyisen henkilöstön, opiskelijoiden ja alumnien kuoro.

Sari kirjoitti: Moi ja kiitos taas viimeisestä! En harmi kyllä taida ehtiä tän viikon torstaina harkkoihin, kun olen ensin Lahdessa koulutuksessa melkein neljään, ja sitten pitäisi ehtiä Tapiola Sinfoniettan konserttiin seitsemäksi... Onko helatorstaina tosiaan harkat? (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 28 päivää sitten

Kuorolaulu
Helsinki
Sekajoukkue
17

Kaari-ensemble Nimenhuuto.com

Suomen paras naiskuoro

Anne kirjoitti: 28.8. tuun myöhässä kun vanhempainilta koulussa ja Anssi matkoilla. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Kuorolaulu
Helsinki
Naiset
20

Fennia Ensemble Nimenhuuto.com

Fennian lauluyhtye (Fennia Ensemble); Fennian paras sekakuoro kokoontuu joka toinen tiistai treenaamaan sähäkkää ohjelmistoaan B-talon 6.krs studiotilaan. Konsertteja pidämme, kun joku niitä pyytää...tai yleisön pyynnöstä huolimatta :-)

Maarit kirjoitti: Voidaanko harjoitella aikaisemmin? 16.30? Minun on oltava klo 17 keskustassa valmistautumassa oman kuoron konserttin. (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Kuorolaulu ja Kuoro
Helsinki
Sekajoukkue
16

Helsingin Poliisilaulajat Nimenhuuto.com

Poliisilaulua jo vuodesta 1943!

Yrjö kirjoitti: Onko Tatun osallistuminen varmistettu? (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Kuorolaulu
Helsinki
Miehet
30

Addictio Nimenhuuto.com

Katja kirjoitti: Kipeä, mutta katseluoppilaana. (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Kuorolaulu
Helsinki
Ei asetettu
32

Mosan ääni Nimenhuuto.com

Mari kirjoitti: Paikka taitaa olla nyt Teatteri Tuike Viertolantiellä. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 17 päivää sitten

Kuorolaulu
Helsinki, Tapanila
Sekajoukkue
27

Philomela Nimenhuuto.com

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Kuorolaulu
Helsinki
Naiset
51

Ahjo Ensemble Nimenhuuto.com

Helsinkiläinen Ahjo Ensemble esittää tasokasta kuoromusiikkia ilman ohjelmistollisia rajoitteita. Ahjon tavoite on tuottaa kuulijoilleen elämyksiä monipuolisella ja yllättävällä ohjelmistollaan sekä taitavalla esiintymisellään. Laulajisto koostuu kunnianhimoisista, kuorolaulua pitkään harrastaneista laulajista. Kuoron taiteellinen johtaja on musiikin maisteri, diplomikuoronjohtaja Paavo Hyökki.

Heikki kirjoitti: Hei kaikki, tästä ja ensi viikosta asiaa, Vielä kerran valkoiset päälle, Pykäriä ylihuomenna lauantaina Kulttuurikeskus Korjaamolla - 19:30 kuoro paikalla Soundcheckissä 21:00 Ovet auki (kamppeiden vaihto ) Bäkkärillä tarjolla virvokkeita ja sipsejä, ei lämmintä ruokaa - nälkäiset voi tilata ruok... (7 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Musiikki ja Kuorolaulu
Helsinki
Ei asetettu
44

LAUTTASAAREN LAULAJAT tenorit Nimenhuuto.com

Lauttasaaren Laulajien tärkeänä päämääränä on luoda konsertteihin sellainen tunnelma, jossa viihtyvät sekä yleisö että laulajat. LaLa on vuonna 1948 perustettu sekakuoro, joka on pitänyt konsertteja sekä yksin että yhdessä muiden sekakuorojen kanssa kotimaassa ja ulkomailla.

Joukkue etsii pelaajia: Säännölliset harjoitukset tiistaisin klo 18.00-20.30 Merikaaren Palvelutaloss...

Päivitetty noin kuukausi sitten

Kuorolaulu
Helsinki
Ei asetettu
6

Phonic Nimenhuuto.com

Phonic

Arja kirjoitti: 30.10.2017 pääkonsertti Malmitalolla kello 19 Suomalaisen musiikin konsertti (ohjelma löytyy myös itse konserttitapahtumasta) Ohjelma Laulun kipinöitä Muistatko muinoin Tanssi tyttö Kaipaava Mesimarja tango Hiljainen ilta Adagio (Fougstedt) Scherzo (Fougstedt) Kesäyö 8 Chydeniusta Muistan kesän S... (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Kuorolaulu
Helsinki
Sekajoukkue
26

Audite Nimenhuuto.com

Sairaan hyvä kamarikuoro.

Alex kirjoitti: Hei kids! You can get PDFs of my Carols for Yuletide, along with recordings at this link. My apologies for so much f$%*ing Christmas cheer so early in the fall: https://www.dropbox.com/sh/i1bbqoelgk12vpl/AACc22FNR935iDwEUkfuQPxLa?dl=0 It should be set up so that anyone with the link has access, b... (Melkein 3 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 3 vuotta sitten

Kuorolaulu
Helsinki
Ei asetettu
39

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Kuorolaulujoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on kuorolaulu on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.