Kuorolaulu Helsinki

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Helsinki ja lajina on kuorolaulu. Niitä löytyy yhteensä 30 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, futsal, koripallo, lentopallo, sähly, kaukalopallo, sulkapallo ja purjehdus.

Katso lista koko maan kuorolaulujoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Addictio Nimenhuuto.com

Addictio on laulajiensa syksyllä 2005 perustama helsinkiläinen kamarikuoro. Kuorossa on kolmisenkymmentä laulajaa, kaikki kokeneita kuorolaulajia. Syyskauden 2019 alusta kuoroa on johtanut Riku Laurikka. Addiction perusideana on korkeatasoisen musiikin tekeminen ja uuden oppiminen ihmisten kesken, joille musiikki on addiktio, riippuvuus. Addictio syntyi laulajiensa innosta muodostaa oma kuoro, jossa saisi tehdä mahdollisimman monenlaista musiikkia, kokeillen ja korkeatasoisesti – hauskanpitoa unohtamatta.

Päivitetty 6 päivää sitten

Kuorolaulu, Kuoro ja Sekakuoro
Helsinki
Sekajoukkue
35

Cantabile-kuoro Nimenhuuto.com

Cantabile on pääkaupunkiseudulla toimiva, vuonna 1972 perustettu sekakuoro. Kuoro konsertoi säännöllisesti esittäen niin musiikillisesti kuin ilmaisullisestikin vaativia kokonaisuuksia. Ohjelmisto koostuu pääosin eurooppalaisista a cappella -teoksista, pääpainona uusi suomalainen musiikki. Konserttikokonaisuuksissa on kuitenkin myös lastenlauluja sekä kansanmusiikkia ja kevyttäkin ohjelmaa. Uusien sävellysten ja sovitusten tilaaminen sekä yhteistyö ammattimuusikoiden kanssa ovat aina kuuluneet keskeisesti kuoron toimintaan. Kuoron jäsenet ovat kokeneita laulajia, joita yhdistää ennakkoluuloton asenne ja rakkaus hyvään musiikkiin. Kuoro osallistuu myös kuorokilpailuihin ja -festivaaleihin.

Jaana kirjoitti: Tulossa, mutta pääsen vasta luultavimmin tauolta mukaan! (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Kuorolaulu
Helsinki
Sekajoukkue
31

Symbioosin kuoro Nimenhuuto.com

Symbioosin kuoro on poikkitieteellinen neliääninen sekakuoro iloisella asenteella. Ohjelma on monipuolista ja -kielistä, osin haastavaakin mutta hauskaa! Mukana pärjää peruslaulutaidolla, ja kokemuksen myötä taidotkin kehittyvät. Kuoro ottaa mieluusti vastaan nais- ja miesäänten edustajia, tiedekunnasta ja opintojen vaiheesta riippumatta.

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Kuorolaulu
Helsinki
Sekajoukkue
86

Kampin Laulu Nimenhuuto.com

Kamarikuoro Kampin Laulu on iältään ja mieleltään nuorekas helsinkiläinen kamarikuoro, joka on rikastuttanut Helsingin musiikkielämää ja ihastuttanut lukuisissa juhlissa jo yli 30 vuoden ajan. Kuoron ydinosaamista on uusi suomalainen kuoromusiikki, mutta ohjelmisto on vuosien varrella ulottunut renessanssi- ja barokkimusiikista aina jazziin ja rockiin asti.

Päivitetty 11 kuukautta sitten

Kuorolaulu
Helsinki
Sekajoukkue
39

Kullervo-kuoro Nimenhuuto.com

Treenisitoutumiset ja läsnäolot

Lilli kirjoitti: Hyvältä näyttää. Näin tämä toimii! Lisäsin puhelinnumeroni, mutta en vielä kuvaa (laitan fb-kuvan sen jälkeen kun pride-viikon värit poistuvat). Täältä johtajat ja muut näkisivät, mikä on pelaaja-tilanne milloinkin. Luulisi, että kuorolaiset voisivat sitoutua tähän. Jos poissaolo-tieto viedään tä... (5 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Kuorolaulu
Helsinki
Sekajoukkue
4

HYMSKK Nimenhuuto.com

Helsingin yliopiston musiikkiseuran kamarikuoro eli HYMSKK on vuodesta 1994 toiminut noin 30-henkinen sekakuoro, johon kuuluu Helsingin yliopiston opiskelijoita ja henkilökuntaa sekä muita kuoromusiikin ystäviä. Kuoron johtajana on toiminut vuodesta 2013 MuM Kati Pirttimaa.

Leena kirjoitti: Hei. Ajoin eilen Oulunkylän kirkolle ja tiedoksi, että parkkipaikalla on työmaa eli hiekkakenttä. Vanhalla puukoululla ehkä parkki vapaata tai kapean kadun varrelle voi ajaa (3 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Kuorolaulu
Helsinki
Sekajoukkue
43

Kuoro Lavalla Nimenhuuto.com

Lavalla Kuoro harjoittelee kerran viikossa asukastalo Lavalla. Treenit 18-20 torstaisin.

Reko kirjoitti: Hei vaan, Camillan kutsusta ilmottauduin ryhmään. Olen laulanut aiemmin sekakuorossa opiskeluaikana 2-tenoria. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Kuorolaulu
Helsinki
Sekajoukkue
28

Jubilate Nimenhuuto.com

Här kan ni anmäla er till övningarna. Enkelt och snabbt. Mobil eller dator. Det är viktigt att vi vet ur många sångare som är närvarande.

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Kuorolaulu ja Kuoro
Helsinki
Sekajoukkue
2

Uroscantturat Nimenhuuto.com

Laulaminen

Jaakko kirjoitti: Ehtoota kansalaiset. Vähän haastavaa on tämä kokoontumismahdollisuus laulannan tiimoilta, vaan jossakin kohtaa taas. Semmoista että maksakaa aikuisopiston kurssimaksu, pysyy Mimmukin leivässä. Olkaa ihmisiksi, yst t Jaakko (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Kuorolaulu
Helsinki
Miehet
11

äänenkannattajat Nimenhuuto.com

Äänenkannattajat is an international student choir from Helsinki. Our choir rehearsals are held on Thursdays at 19-21 in PUPU in Mechelininkatu 3D. Rehearsals are held in English, but we sing songs in Finnish and other languages too. There are no auditions and new singers are always welcome!

Päivitetty 11 kuukautta sitten

Kuorolaulu ja Choir
Helsinki
Sekajoukkue
23

Psaldo Nimenhuuto.com

Akateeminen mieskuoro Psaldo - harjoitukset, keikat, matkat, jne... Mieslaulua aikuiseen makuun jo vuodesta 1996 alkaen!

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Kuorolaulu
Helsinki
Miehet
73

EOL Nimenhuuto.com

Eteläsuomalaisen Osakunnan Laulajat. Elämä On Laulamista!

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Kuorolaulu
Helsinki
Sekajoukkue
28

Kaari-ensemble Nimenhuuto.com

Suomen paras naiskuoro

Päivitetty yli 3 vuotta sitten

Kuorolaulu
Helsinki
Naiset
25

KYL Nimenhuuto.com

Kauppakorkeakoulun Ylioppilaskunnan Laulajat, the one and only.

Päivitetty melkein 4 vuotta sitten

Kuorolaulu
Helsinki
Miehet
46

Mieskuoro Valkia Nimenhuuto.com

Valkia on suomalainen mieskamarikuoro, joka esittää klassista a cappella -mieskuoromusiikkia ja valikoituja nykysävellyksiä.

Päivitetty melkein 4 vuotta sitten

Kuorolaulu
Helsinki
Sekajoukkue
28

Helsingin Poliisilaulajat Nimenhuuto.com

Poliisilaulua jo vuodesta 1943

Päivitetty melkein 4 vuotta sitten

Kuorolaulu
Helsinki
Miehet
19

Mosan ääni Nimenhuuto.com

Mari kirjoitti: Mosa herää -ohjelmisto: Blackbird Sinua sinua rakastan We Shall Overcome Brureslått fra Øre Imagine (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Kuorolaulu
Helsinki, Tapanila
Sekajoukkue
29

Philomela Nimenhuuto.com

Hannele kirjoitti: 🤧 (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Kuorolaulu
Helsinki
Naiset
65

Sounds of Mercy Nimenhuuto.com

Päivitetty vuosi sitten

Kuorolaulu
Helsinki
Sekajoukkue
28

Naispoliisilaulajat Nimenhuuto.com

Päivitetty yli vuosi sitten

Kuorolaulu
Helsinki
Ei asetettu
38