Sulkapallo Helsinki

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Helsinki ja lajina on sulkapallo, sulkkis ja badminton. Niitä löytyy yhteensä 35 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, futsal, koripallo, lentopallo, sähly, kaukalopallo, sulkapallo ja purjehdus.

Katso lista koko maan sulkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

BCHanhensulka Nimenhuuto.com

HanSu eli BC Hanhensulka ry on vuonna 1993 perustettu sulkapalloseura, joka tarjoaa jäsenilleen mahdollisuudet harrastaa sulkista, maamme suosituinta mailapeliä. Riveissämme on parisenkymmentä kilpapelaajaa, mutta suurin osa jäsenistämme on harrastajapelaajia ja eri ikäisiä junnuja. Kaikkiaan meitä on vajaat 200. Toivotamme tervetulleeksi joukkoomme jokaisen sulkapallosta kiinnostuneen, junioreista teräsvaareihin ja -muoreihin, vasta-alkajista kilpapelaajiin. Meillä on useita valmennusryhmää aikuisille ja junioreille. Tapaamme toisiamme yhteisissä kisoissa ja muissa pelitilaisuuksissa, illanvietoissa ja sulkisleireillä. Jokaiselle löytyy jotain!

Joukkue etsii pelaajia: Liity jäseneksi! Seuran jäseneksi pääset täyttämällä liittymiskaavakkeen ja m...

Pertti kirjoitti: Kentät pantu myyntiin, kun ei pelaajia. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Sulkapallo
Helsinki
Sekajoukkue
105

XD LOVERS Nimenhuuto.com

Koronarajoitukset hellittävät mutta eivät poistu. Tässä Talihallin kanssa tänään 2.2.2022 sovittuja pelisääntöjä: -. halli varaa tarvittavan määrän kenttiä, kun ilmoittautumiset 48 h ennen vuoron alkua - maksut kassalle saavuttaessa - kahvi- ja pullamenettely palautetaan - pukuhuoneet ja suihkut rajoitetusti käytössä - käytämme maskia edelleen ja pidämme etäisyyttä toisiimme ja varsinkin ulkopuolisiin - vältämme kahvion käyttöä ja kokoonnumme yläkerrassa - ilmoittautuminen ja peruminen 48 tuntia ennen vuoron alkua. Äkillisissä tilanteissa perumisen voi tehdä myöhemminkin. Pääsääntö kuitenkin on, että 48 tuntia ennen on selvillä, ketkä pelaavat - muutokset astuvat voimaan heti ja jatkuvat toistaiseksi

Olli kirjoitti: Täsmennys 2.2.2022 sovittuun: Halli varaa tarvittavan määrän kenttiä kun ilmoittautumiset tehdään 48 h ennen vuoron alkua (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Sulkapallo
Talihalli, Helsinki
Sekajoukkue
30

CGI YES SULKAPALLO Nimenhuuto.com

CGI YESin harrastesulkapalloryhmä Kaikille avoimet rennot treenit järjestetään vähintään kerran kuukaudessa. Ilmoita tulostasi vastamaalla kutsuun In tai Out. Ilmoittautumalla ajoissa varmistat, että saat paikan. Tapahtuman kuvauksesta saat lisätietoja paikasta ja hinnoista. Tervetuloa mukaan!

Päivitetty noin 3 vuotta sitten

Sulkapallo
Helsinki
Sekajoukkue
41

hkisulkapallo Nimenhuuto.com

Ruskeasuon palloiluhallissa klo 8-9 ma ja to pelaavat sulkapallon ikuiset kehittyjät. https://palvelukartta.hel.fi/unit/45611 Maksutiedot tässä linkissä. https://tinyurl.com/sulkismaksut

Joukkue etsii pelaajia: Harrastelijatason sulkapalloa ma ja to klo 8-9 Ruskasuon palloiluhallissa. Ot...

Jari kirjoitti: Päättäjäiset siis ke 1.6. Muista ilmoittautua, niin voimme aloittaa kuljetusjärjestelyt. Vastaa tähän ja kerro menetkö autolla. Mistä ja ja milloin. Tähtipolku 1 (Haukka). Tennistä, petankkia, sauna. https://www.fonecta.fi/kartat/T%C3%A4htipolku%201,%2010600,%20Eken%C3%A4s,%20Raseborg?lon=23.6243... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 25 päivää sitten

Sulkapallo
Helsinki
Sekajoukkue
22

HotSulkapallo Nimenhuuto.com

H.O.T ry:n (HOT Helsinki, www.hot.fi) sulkapallon ilmoittautumisjärjestelmä. HOT Helsinki enrolment system of badminton training.

Soila kirjoitti: Tulen pelaamaan, mutta joudun vielä ottamaan rauhallisesti. Saataisiinkohan vielä yksi pelaaja kentälle? (19 päivää sitten)

Päivitetty 17 päivää sitten

Sulkapallo
Helsinki
Sekajoukkue
49

Märskyn sulkapalloryhmä Nimenhuuto.com

Mäkelänrinteen Urheilulukion sulkapalloryhmä.

Aino kirjoitti: lähen 9.05 (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 27 päivää sitten

Sulkapallo
Helsinki
Sekajoukkue
26

Maajoukkue Nimenhuuto.com

Sulkapalloliiton maajoukkueharjoituksien ilmoittautumiskanava.

Robin kirjoitti: Lähden 10.20 (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Sulkapallo
Helsinki
Sekajoukkue
24

Kohti Rappiota Nimenhuuto.com

Harrastejalkapallon SM-mitalisijoille yltänyt kivenkova joukkue. Liigapelit: https://www.palloliitto.fi/ottelut-ja-sarjat/tulospalveluarkisto/etelainen/2020-harrastejalkapallo-etela?X&etehl20&MH2&10

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Jalkapallo, Sulkapallo ja Olut
Itä Helsinki
Miehet
13

SYKEsulkisviikki Nimenhuuto.com

SYKEn - ja vähän muidenkin - sulkisporukka pelaa Viikin normaalikoululla keskiviikkoisin klo 17.10-18.10 kahdella kentällä neluria, osoite Kevätkatu 2. Yhteyshenkilöt: Tapani Sallantaus ja Tipe (Marja) Pylvänäinen

Päivitetty 11 kuukautta sitten

Sulkapallo badminton
Viikki, Helsinki
Sekajoukkue
20

Team Sulkis Puistola Nimenhuuto.com

Team Sulkis maanantaisin Puistolassa kello 18-19

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 11 kuukautta sitten

Sulkapallo
Helsinki Vantaa
Naiset
6

Active Group Ry Nimenhuuto.com

Monilajiseuramme urheilutreenit: - Salibandy - Koripallo - Lentopallo - Futsal - Sulkapallo - Pöytätennis

Päivitetty yli 4 vuotta sitten

Salibandy, Koripallo, Lentopallo, Sulkapallo, Pöytätennis ja Futsal
Helsinki
Sekajoukkue
17

Pihaus Rusalla Lauantaisin Nimenhuuto.com

Jukka kirjoitti: Muistutus: Pyydän maksamaan Pihauksen tilille kevään pelailunnne Ruskeasuolla FI29 1493 3000 1032 55 0 viestillä: Sulkis-Rusa kevät 2022 sija nimi..................kertaa...maksu 8. Topias Polamo .......8 ........24 € 11. Miika Keijonen .....7 .........21 € 15. Petri Mero ...........6 .........18... (8 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Sulkapallo
Helsinki
Sekajoukkue
34

Pihaussulkis Nimenhuuto.com

Harri kirjoitti: Pieni ehkä, aikataulu on napsun tiukka. (12 päivää sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Sulkapallo
Helsinki
Ei asetettu
14

Meilahdensulka Nimenhuuto.com

Antti kirjoitti: BREAKING NEWS!! Pelipaikaksi vaihtuu Ruskeasuo, ajat samat kuin ilmoitettu -- unohtakaa Kulis tällä kertaa, kiitos! Rusalla on enemmän tilaa, mutta vähemmän kuluja. Uusi kenttämaksu: max. 5 e/kärsä. Kaikki siis Ruskeasuolle ensi lauantaina 11.6.2022, klo 13-16! (19 päivää sitten)

Päivitetty 17 päivää sitten

Sulkapallo
Helsinki
Miehet
33

Punasulka Nimenhuuto.com

Päivitetty melkein 4 vuotta sitten

Sulkapallo
Helsinki
Sekajoukkue
8

Kilpaneluri Nimenhuuto.com

Koronarajoitukset hellittävät mutta eivät poistu. Tässä Talihallin tänään 2.2.2022 kanssa sovittuja pelisääntöjä: - iso MUUTOS on, että KN siirtyy 10.2.2022 alkaen samanlaiseen käytäntöön kuin XD. Suljettu kilpapelaajien ryhmä, jota voidaan kasvattaa jäsenien ehdotuksesta. Halli varaa tarvittavan määrän kenttiä (kun ilmot 48 h ennen). Muutoksen seurauksena ei välttämättä tasakentällisiä. KN-, XD- ja R2 -ryhmien yhteisiä pelisääntöjä: - maksut kassalle saavuttaessa - kahvi- ja pullamenettely palautetaan - pukuhuoneet ja suihkut rajoitetusti käytössä - käytämme maskia edelleen ja pidämme etäisyyttä toisiimme ja varsinkin ulkopuolisiin - vältämme kahvion käyttöä ja kokoonnumme yläkerrassa - ilmoittautuminen ja peruminen 48 tuntia ennen vuoron alkua

Timo kirjoitti: Oik käsi paketissa. Pelitauko huhtikuun loppuun asti :(( (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Sulkapallo
Helsinki
Miehet
21

RUSA2 Nimenhuuto.com

Koronarajoitukset hellittävät mutta eivät poistu. Tässä Talihallin kanssa tänään 2.2.2022 sovittuja pelisääntöjä: - maksut kassalle saavuttaessa - kahvi- ja pullamenettely palautetaan - pukuhuoneet ja suihkut rajoitetusti käytössä - käytämme maskia edelleen ja pidämme etäisyyttä toisiimme ja varsinkin ulkopuolisiin - vältämme kahvion käyttöä ja kokoonnumme yläkerrassa - ilmoittautuminen ja peruminen 48 tuntia ennen vuoron alkua. Äkillisissä tilanteissa perumisen voi tehdä myöhemminkin. Pääsääntö kuitenkin on, että 48 tuntia ennen on selvillä, ketkä pelaavat - muutokset astuvat voimaan heti ja jatkuvat toistaiseksi

Tiina kirjoitti: Hieman epävarma ehdinkö. Jos niin myöhästyn reilusti. (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Sulkapallo
Helsinki Talihalli
Sekajoukkue
60

Badminton team Tali Wednesday Nimenhuuto.com

Nokian ex-harrastekerho, jossa pelaavat myös em. yrityksissä joskus aikaisemmin työskennelleet henkilöt. Talissa nelinpeli on yleisintä.

Heikki kirjoitti: Tämä vuoro on 2 h / This court is for 2 hours (18 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Badminton
Helsinki Talin Tenniskeskus
Ei asetettu
21

Hysy Nimenhuuto.com

Helsingin kaunein ja uljain sulkapalloseura.

Risto kirjoitti: Jos jollain on myydä mulle pallotuubia, niin ostaisin kernaasti. (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Sulkapallo
Helsinki
Sekajoukkue
76

TaliHalli Bad Club Nimenhuuto.com

Hyvätempoista nelinpeliä TaliHallissa teemalla "hikipeliä hymyillen". Pelaajien puuttuessa myös kaxareita.

Erkki kirjoitti: Huominen ja torstai vuorot laitetaan myyntiin kun ei ole pelaajia tarpeeksi (19 päivää sitten)

Päivitetty 19 päivää sitten

Sulkapallo
Tali, Helsinki
Ei asetettu
25