Salibandy Helsinki

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Helsinki ja lajina on salibandy, sähly, säbä ja floorball. Niitä löytyy yhteensä 438 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, koripallo, futsal, lentopallo, sähly, purjehdus, kaukalopallo ja pesäpallo.

Katso lista koko maan salibandyjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - salibandy - Helsinki

Salibandy - Helsinki

SB Vantaa Timantit Nimenhuuto.com

Iloiset ja liikunnalliset v.2003-2004 syntyneet tytöt ovat tervetulleita mukaan joukkueeseen. Seuran yhteinen Tryout-tapahtuma EA:lla 26.4 Surffaa sivulle sbvantaa.fi ja lue lisää! Keväällä 2017 pelaamme Salibandyliiton D-tyttöjen välisarjassa. Kaudelle 2017-2018 nousemme C-tyttöjen sarjaan ikäluokilla 2003-2004.

Joukkue etsii pelaajia: Tulevalle kaudelle 2017-2018 siirrymme C-tyttöjen kilpasarjaan, ja joukkueen ...

Tuula kirjoitti: MUISTUTUS! 2004-syntyneiden urheilijasopimukset tulee palauttaa seuran toimistolle (Patotie 6 C, 01600 Vantaa), valmennus- tai juniorivalmennuspäällikölle 1.3 mennessä. Terveisin, Tuula Rovamo SB Vantaa Juniorivalmennuspäällikkö puh. 045 664 0405 tuula.rovamo@sbvantaa.fi www.sbvantaa.fi ****** Ju... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Salibandy, Säbä, Floorball ja Sähly
Vantaa Helsinki Espoo
Tytöt
28

KeskiviikkoKlubi Nimenhuuto.com

KESKIVIIKKOKLUBIN PERINTEINEN SÄBÄVUORO RUSKEASUON ARENA-CENTERISSÄ KE KLO 18.30 - 19.30 SYYSKUUSTA TOUKOKUUHUN. Syksyksi 2015 olemme ilmoittautuneet PLAY-liigan Hupisarjaan Rusalle eli sarjapelit myös Arena Center Ruskeasuolla. TERVETULOA PELAAMAAN!! Uusia Pelaajia otetaan mukaan tarvittaessa. TÄLLÄ HETKELLÄ (päivitetty 14.07.2015), kun Uusi Kausi on alkamassa, tilanne on täysin avoinna. Meillähän on aika suuri määrä pelaajia reservissä, mutta mikä on tämänhetkinen tilanne Tulevan Kauden 2015 - 16 suhteen, selvinnee seuraavan kuukauden aikana. ILMOITELKAA AJOISSA AIKEISTANNE! Kiitos. Ilkka Lehmustola ilefix74@gmail.com P. 040-742 6206 / ILE

Joukkue etsii pelaajia: KESKIVIIKKOKLUBIN PERINTEINEN SÄBÄVUORO RUSKEASUON ARENA CENTERISSÄ KE KLO 18...

Ilkka kirjoitti: Koutsina kentän laidalla. GM. (14 päivää sitten)

Päivitetty 14 päivää sitten

Salibandy, Saunominen ja Pikkujoulut
Helsinki, Ruskeasuo
Miehet
65

M-Team B White Nimenhuuto.com

M-Team B II on 99/98 ikäluokan kilpajoukkue. Kaudella 2016-2017 harjoittelemme tavoitteellisesti ja osallistumme sarjapelien lisäksi turnauksiin Suomessa ja kauempanakin. Hyvän pelin lisäksi rento ja mukava fiilis ovat ykköstavoitteita. Kilpakaudella 2016-2017 joukkuetta valmentavat Naisten II pelaaja Miia Määttä (valmentaja joukkueessa B-99) ja Marko Heinonen (valmentaja joukkueessa B-99).

Lassi kirjoitti: Hei, Kerään etumaksun Tallinnan turnaukseen. Voitteko maksaa 7.2.2017 mennessä turnausmaksun 100€ tilille FI40 8000 2739 0538 40, saaja Petteri Pikkarainen. Tällä hetkellä matkaan on ilmoittautunut 9 kenttäpelaajaa + maalivahti. Muutama kenttäpelaaja ja toinen maalivahti mahtuu hyvin matkaan. Mik... (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Salibandy
Helsinki
Pojat
22

Tapma Nimenhuuto.com

Vuoden 1995 alussa perustetun S.C. Tappajamarsu ry:n (Tapma) tarkoituksena on jäsentensä salibandyharrastuksen ylläpitäminen ja kehittäminen. Tapma on yli 20-vuotisen historiansa aikana pelannut lähes kaikilla Suomen Salibandyliiton naisten sarjatasoilla lukuunottamatta naisten salibandyliigaa ja nelosdivisioonaa. Kaudella 2016-2017 joukkue pelaa SSBL:n naisten III-divisioonassa. Sarjapelien lisäksi joukkue pelaa harjoitusotteluita ja Arena Centerin kesä- ja talviliigaa.

Joukkue etsii pelaajia: Haluatko päästä tavoittelemaan nousua takaisin 2. divisioonaan innokkaan ja h...

Jatta kirjoitti: en pääse ke reeneihin, näillä näkymin. käyn reenimässä täällä pari kertaa viikon aikana. Muista sami ne pelilliset asiat markolle ennen viikonloppua ja emppu se pelaajalista myös :) (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Salibandy
Helsinki
Naiset
27

Töölön Vesa salibandy Nimenhuuto.com

Töölön Vesaan perustettiin salibandyjaosto kaudeksi 2010-2011. Joukkue osallistuu tänä vuonna Hakaniemen Arena Centerissä järjestettävään Premium Salibandyliiga -sarjaan. Sarjassa pelataan 18 ottelua Hakaniemen hallissa aikavälillä syyskuu-toukokuu (otteluajat ma-to 17-21.30). Peliaika otteluissa on 3x15 minuuttia, eikä sarjassa tarvita salibandylisenssiä.

Tuomas kirjoitti: Samanlaisella osallistumismahdollisuudella, kuin viime kaudella.. (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Salibandy
Helsinki
Miehet
28

Puotinkylän Valtti Nimenhuuto.com

Puotinkylän Valtti - salibandyn miesten edustusjoukkue. Kakkosdivarissa vuodesta 2006 lähtien. Hyvällä meiningillä, ei turhan tosissaan mutta aina voitto mielessä tottakai. Pelipäivä on juhlapäivä. Joukkue harjoittelee valmentajan johdolla kauden aikana kahdesti viikossa, kesäisin keskimäärin pari kertaa viikossa erikseen sovitun ohjelman mukaisesti.

Joukkue etsii pelaajia: Pelaamme kaudella 2014-2015 jälleen miesten salibandyn II-divisioonaa. Uusia ...

Juha kirjoitti: Moro risteilijät, eli nyt on sviittikin varattu ja kun Kakekin lähti messiin, niin hinta on nyt sen 65€/kärsä. Muutamalle on vielä tilaa, koska jouduin ottamaan 3 hyttiä + sviitin. Ja aamupalat on siis messissä. HUOM 1: Laittakaa syntymäajat (pp.kk.vv) tämän viestin perään tällä viikolla!!! HUOM ... (12 kuukautta sitten)

Päivitetty 12 kuukautta sitten

Salibandy
Helsinki
Miehet
26

EC Dynamo Nimenhuuto.com

Historiallinen Itä-helsinkiläinen sabaryhmä takavuosilta joka nostettiin uudelleen pystyyn kaudelle 2011-2012 M-35 sarjaan hieman muokattuna mutta rungoltaan pitkäli samana. Sittemmin joukkueen kokoonpano on hieman muuttunut mutta edelleen löytyy noin kentällisen verran alkuperäisiäkin ECD:n jäseniä. SM-pronssia voitimme kaudella 2015-2016. Twitter: @ECDynamo_M35 Otteluohjelma ja tulospalvelu kaudelle 2016-2017: http://floorball.fi/tulokset/#/sarja/seniorisarjat-m35-02/1679 Sisäinen pistepörssi 2016-2017: https://www.dropbox.com/s/48j6u9jn57wk30p/ECD_pistep%C3%B6rssi.png?raw=1

Juha kirjoitti: Nyt loputkin jätkät kehiin huomiselle! Ja Patu ja Vesku tarpeeksi massia mukaan, niin saatte pelata tsettiä vähän pidempään. (10 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 10 tuntia sitten

Salibandy ja Hauskanpito
Itä Helsinki
Miehet
27

SAPA05 Nimenhuuto.com

SAPA:n 2005-syntyneiden joukkueet pelaavat futista kilpa-/eliitti- ja haastajatasoilla. Pelaajia on yhteensä noin 30. SAPA on Helsingin ydinkeskustan (Kruununhaka, Katajanokka, Kluuvi, Hakaniemi, Kaisaniemi) joukkue ja sen kotikenttä on Helsingin keskustassa uudella tekonurmikentällä Haapaniemessä. Toimintaa on myös salibandyssä, jossa osallistutaan turnauksiin.

Veera kirjoitti: Kai tänne kerkeää sieltä leiriltä? Eero on ilmoittautunut sinne. (1 päivä sitten)

Päivitetty noin 14 tuntia sitten

Jalkapallo, Fotboll, Salibandy ja Innebandy
Helsinki, Helsingfors
Sekajoukkue
39

Gintonico Nimenhuuto.com

Gintonicon missiona on pelata kaikki ne universumin salibandypelit, jotka muutoin jäisivät ikiajoiksi pelaamatta. Jokainen pelaajamme on allekirjoituksellaan vahvistanut joukkueen uskomatonta henkeä rakentavan lupauksen, jossa hän sitoutuu toimintaan periaatteella; kaverille ei syötetä. Gintonico on vastakohtaisuuksien joukkue, jossa reilun, terveen ja poikamaisen urheiluhengen mukaisesti kaikki pelaa, mutta mikään ei pelaa. Mottomme on: ”Me olemme täällä, koska se on siellä”.

Mikko kirjoitti: + ehkä Aleksi. (Noin 16 tuntia sitten)

Päivitetty noin 16 tuntia sitten

Salibandy
Helsinki
Sekajoukkue
36

M-Team 05-pojat Nimenhuuto.com

M-teamin pojat-05 on salibandyliiton sarjassa pelaava salibandyjoukkue. Harjoittelemme tiistaisin, torstaisin ja sunnuntaisin. Haemme edelleen uusia pelaajia joukkueeseemme kaudelle 2016-2017. Tervetuloa kokeilemaan harjoituksiimme ilman sitoutumista! Lisätietoja 0400 42 88 66 / Petteri Heino ja www.m-team.fi

Joukkue etsii pelaajia

Rafael kirjoitti: kuvia M-team-rangers https://drive.google.com/open?id=0B11hm2VKTxOuR1pBdFZfLXRvSEU kuvia M-team-ssv https://drive.google.com/open?id=0B11hm2VKTxOuX3ozMEtXMkxsOE0 (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Salibandy
Helsinki
Pojat
29

Hesarin Höntsä Nimenhuuto.com

Tule Sanoma Superstarsin mukana pelaamaan salibandya keskiviikkoisin klo 17.30 -18.30 ja perjantaisin klo 8.00 - 9.00 Jaffa STATION Hakaniemeen (kenttä 4), Sörnäisten rantatie 6. Kaikille sanomalaisille avoimet treenivuorot ja joukkueeseen mahtuu mukaan myös uusia pelaajia. Powered by Sanomain kerho.

Ville kirjoitti: No tuota noin, suottaapi olla, ettei päästä saunaan, suottaapi olla että päästään. Sen näkee sitten. (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Salibandy
Helsinki
Ei asetettu
98

HNMKY 2 Nimenhuuto.com

Joukkue koostuu kokeneista pelaajista, joista monella on Namikataustaa. Harjoittelemme kerran viikossa, josta suurin osa aikaa pelataan. Osallistumme SSBL:n 4-divisioonaan kaudella 2015-16 Peleissä keskitymme omaan peliin ja kunnioitamme vastustajia sekä tuomareita. Pelaamme mielellämme harkkapelejä 3-4 divarijoukkueita vastaan kaudella.

Moshe kirjoitti: Tuun sittenki jos saan kamat pestyy (14 päivää sitten)

Päivitetty 14 päivää sitten

Salibandy
Helsinki
Miehet
17

sählyjengi Nimenhuuto.com

Suomen vapaamuotoisinta sählyä hehkeille naisille. ;) Wikipedia: "Useimmiten sählyllä tarkoitetaan salibandyn vapaamuotoista epävirallista harrastamista - siis kaikenlaista salibandymailoilla ja -pallolla tapahtuvaa liikkumista, jossa osallistujamäärä, säännöt ja peliolosuhteet voivat vaihdella suuresti verrattuna salibandyyn." http://fi.wikipedia.org/wiki/S%C3%A4hly

Tiina kirjoitti: Kauniin kevätpäivän kunniaksi lähetin kevätkauden laskut sähköposteihinne. :) Jos ei ala näkymään, pistä viestiä niin laitan uudelleen. Eräpäiväksi arvoin aprillipäivän, eli 1.4.2017. (16 päivää sitten)

Päivitetty 16 päivää sitten

Sähly
Helsinki
Naiset
20

Bottan Säbääjät Nimenhuuto.com

Mosan huru-ukot eli noin keski-ikäisten ukkojen säbäjengi, jonka motto on "pilke silmäkulmassa reikäpallon perässä!" Treenit sunnuntai iltaisin klo 20-21 syyskuun alusta toukokuun loppuun Tapanilan urheilukeskuksen keilahallin takana olevassa liikuntasalissa. Jengiin kuuluu laidasta laitaa pelimiehiä, jotka ovat kulkeutuneet salille kavereiden tai naapureiden pyynnöstä. Osa porukasta on jo toisessa polvessa eli pojat antavat kyytiä faijoilleen!

Jukka kirjoitti: Moikka! Sinulta puuttuu vielä kevään maksusuoritus 16,58€. Ohessa tiedot: Moikka! Kevätkauden lasku saapui tänään. 1181€ ja eräpäivä on 26.1.2017. Meitä on nyt ringissä 14 maksavaa(Flykt sairastuvalla, jota en laskenut mukaan). Laskujeni mukaan meidän pitäisi vielä maksaa 16,58€/nenu, niin saadaa... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 29 päivää sitten

Salibandy
Helsinki / Tapanila
Miehet
16

Hellsinki Deamons Nimenhuuto.com

Tammikuusta 2013 lähtien maksetaan 6 kk kerralla (150 €) tilille: FI15 1708 3500 1388 36 2015 maksujen seuranta täältä: https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0ApFfTGfxeS-UdG1NSHpGRnYtcGdTak5rUktvNTUwOXc#gid=5 2014 maksujen seuranta täältä: https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0ApFfTGfxeS-UdG1NSHpGRnYtcGdTak5rUktvNTUwOXc#gid=4 2013 maksujen seuranta täältä: https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0ApFfTGfxeS-UdG1NSHpGRnYtcGdTak5rUktvNTUwOXc

Lasse kirjoitti: Moikka. Nyt kun on ollut vähän heikonlaisesti pelaajia viime aikoina, niin on varmaan ajankohtaista ja sopivaa hieman kartoittaa kuinka moni oikeasti on sitoutunut pelaamaan tällä meidän vuorollamme. Maksulistaa kun katsoo niin on 14 vakkaripelaajaa jotka ovat maksaneet + tatu joka maksaa tosi sä... (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Salibandy
Helsinki
Miehet
34

Topeliuksenlapa Nimenhuuto.com

Perinteikäs tiistaisäbä, eli salibandy Töölön urheilutalolla. Joukkueen uusi nimi kunnioittaa perinteikästä kotiluolaamme Helsingin Topeliuksenkadulla, jossa välskäriä ei onneksi ole vielä tarvittu. Pelit luonnollisesti aina tiistaisin. Sauna, uima-allas ja avanto käytössä pelin jälkeen.

Samuel kirjoitti: Urheilutalon tilintarkastaja oli huomauttanut maksujärjestelmästämme, joten annoin omat tietoni vakuudeksi. Hoidetaan osuutemme heti pois, niin pystymme pitämään osuusjärjestelmän yllä, eikä Urheiluhallit vaadi ennakkomaksua koko kaudesta. Onhan syksyn rästit nyt hoidettu? Tänään tulee herra nime... (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Salibandy
Helsinki
Sekajoukkue
29

PuiU Pelimiehet Nimenhuuto.com

PuiU Pelimiehet osallistuvat kerran viikossa pidettävään liikuntatuokioon. Tapaamisissa kokeillaan erilaisia liikuntamuotoja sisällä ja ulkona koulutetun ohjaajan johdolla. PELIMIEHET (sunnuntaisin klo 19:00-20:30) jossa puhtaasti pelaillaan eri lajien merkeissä niin että hiki lentää. Päälajeina salibandy ja joka toinen vaihtuva laji koripallo, lentopallo, futsal mm. Paikka: Puistolanraitin ala-aste/ Nurkkatien toimipiste (Nurkkatie 2)

Petteri kirjoitti: 31.5 Tänään ei pelejä , liian vähän osallistujia, yritetään ensi viikolla uudestaan (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Salibandy, Futsal, Koripallo ja Lentopallo
Puistola , Helsinki
Miehet
35

SantaSähly Nimenhuuto.com

Tervehdys! UUDET PELAAJAT: Ilmoittaudu joukkueeseen alhaalla olevan linkin kautta. ( "Mukaan tähän joukkueeseen" ja siitä kohta: täyttämällä omat tietosi ) Tarvitset ilmoittautumisvaiheessa sinulle tekstarilla tai sähköpostissa lähetettyä salasanaa. Jos salasana hukassa, ota yhteyttä Kimmoon 050-3587144 tai Ariin o40-5033887! T. J-P ( 050 308 7301 )

Kimmo kirjoitti: Pelit jatkuu. Muistakaa ilmoittautumiset hyvissä ajoin! (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Salibandy
Kaakkois Helsinki
Ei asetettu
28

Akun Sähly Nimenhuuto.com

Akussa pelattavien ma ja ke sählyjen ilmoittautumisryhmä. Pelataan aina kun pelaajia on vähintään 6. Jos ilmoittautuneita on alle kuusi niin kannattaa varmistaa pelien järjestyminen sähköpostitse tai muuta kautta. On mahdollista perustaa lisää sählyvuoroja, jos on tilausta (esim. yksi kovempi tasoinen vuoro). Ota yhteyttä!

Milla kirjoitti: harmi, tulin varta vasten officelle säbää pelaamaan.. so sad if no play today.. (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Salibandy
Helsinki
Sekajoukkue
40

SBS Botnia Nimenhuuto.com

SBS Botnian miesten joukkue pelaa kaudella 2016–2017 miesten 3. divisioonaa. Joukkue harjoittelee tavoitteellisesti pyrkien pelaamaan salibandya tosissaan, mutta ei vakavasti.

Joukkue etsii pelaajia: Helsinkiläinen SBS Botnia hakee joukkueeseensa kenttäpelaajia kaudelle 2017–2...

Jaakko kirjoitti: Pienen pieni (10/90) sauma, että saatte pelaa ilman mua. (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 5 tuntia sitten

Salibandy
Helsinki
Miehet
20

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Salibandyjoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on salibandy on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.