Futsal Helsinki

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Helsinki ja lajina on futsal. Niitä löytyy yhteensä 122 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, futsal, koripallo, lentopallo, kaukalopallo, sähly, purjehdus ja sulkapallo.

Katso lista koko maan futsaljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Mooseksen Potku Nimenhuuto.com

Yli 30 vuotta Helsingin aladivareissa edustanut Mooseksen Potku etsii ison kentän maalivahti loppukaudeksi 2023 ja seuraaville vuosille. MoPo on teologiopiskelijoiden perustama, mutta mukana ollut aina paljon meitä muitakin. Rinkimme on sekoitus nuorta ja kokeneempaa pelaajaa. V. 2023 pelaamme kesällä Helsingin Seiskaa ja joitain harrastetyyppisiä turnauksia. Talvikaudella on pelattu Talviliigaa (7-vs-7) ja futsalia aina kun on saatu riittävästi siitä kiinnostuneita myös aktivoitua. Jäsenmaksu on edullinen, vuonna 2023 vain 60 € opiskelijoilta ja 90 € muilta, joka kattaa kaiken muun paitsi Seikassa tarvittavan henkilökohtaisen Palloliiton pelipassin (n. 50 €) Lisätietoa: kai.lintinen@gmail.com tai laita viestiä somessa @mooseksenpotku-tille FB:ssä, Instagramissa tai Twitterissä.

Joukkue etsii pelaajia: Yli 30 vuotta Helsingin aladivareissa edustanut Mooseksen Potku hakee vahvist...

Oula kirjoitti: Hei, tuon mukana yhden kaverin jos sopii? Olisi kiinnostunut myös pelaamaan syyskaudella (9 päivää sitten)

Päivitetty noin 9 tuntia sitten

Jalkapallo ja Futsal
Helsinki
Miehet
91

Ponnistus A-B pojat Nimenhuuto.com

POJAT 2002-2006 SYNTYNEET (A-B junnut) Helsingin Ponnistus toimii Kallion ja Sörnäisten alueella, kotikenttämme on Haapaniemen kenttä. Otamme uusia pelaajia joukkueeseen. Voit tulla mukaan milloin tahansa ja harjoitella joukkueen mukana kuukauden ilman maksuja tai velvoitteita! Ajankohtaiset pelit ja harkat näet näiltä sivuilta. Ota yhteys jojoon ja tule tutustumaan! Joukkueenjohtaja Minttu Nikkilä minttu.nikkila@iki.fi, 040 736 1313

Joukkue etsii pelaajia: Mukaan sopii kaikentasoisia poikia. Meillä on korkea treeniaktiivisuus ja osa...

Sami kirjoitti: Kokoonpano peliin: Pepito, Aleksi H, Aleksi P, Antti, Eero, Jasper, Jetro, Juho, Kuura, Larry, Lukas, Momo, Oscar, Pini, Reshad ja Samuel. Ilmoittautuminen vahvistettava viimeistään 10.6. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo ja Futsal
Helsinki
Pojat
40

COLO COLO Nimenhuuto.com

Colo-Colo fundado el 4 de abril de 1988 y registrado en el Suomen Palloliitto en 1992. El Club tiene abierta sus puertas a todos. Nuestra finalidad es crear un Club de Futbol organizado y competente, donde podamos disfrutar del deporte y de actividades en común, sintiendonos en un ambiente amigable y respetando a todos sus componentes. Football Club Colo-Colo was founded on 4 April 1988 and registered in Suomen Palloliitto in 1992. 2023 President: Miika Latva Other board members: Christian Allardt, Elmeri Laakso, Kalle Nummelin and Krister Wennerqvist Bank Account: FI57 8000 1970 5215 64 Email: colocolo.hki@gmail.com Public Space: https://drive.google.com/drive/folders/0B6fJp9b38WgERjJpYXVjV1E1ZzA?resourcekey=0-6qivAIAocuV6zEoMMkWhtg&usp=share_link

Miika kirjoitti: Out of town (11 päivää sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Jalkapallo ja Futsal
Helsinki
Miehet
37

FC Babylon Nimenhuuto.com

FC Babylon on helsinkiläinen seura, jonka kaksi jalkapallojoukkuetta FC Babylon ja FC Babylon/ikämiehet pelaavat Eteläisen alueen Vitosessa ja ikämiesten 35-v sarjassa. Talvisin pelaamme futsalia Etelän alueen Kolmosessa. Uudet pelaajat ovat tervetulleita kokeilemaan harjoituksiin. Jos kiinnostusta on, niin ole yhteydessä seuran yhteyshenkilöön Ilkka Niskaseen (puh: 050 553 6910 tai email: ilikkae(at)gmail.com)

Joukkue etsii pelaajia: Hei! Helsinkiläinen FC Babylon hakee uusia pelaajaa joukkueisiinsa kesäkaudel...

Päivitetty 12 päivää sitten

Jalkapallo ja Futsal
Helsinki
Miehet
80

Afc Fondyy Nimenhuuto.com

Kiinnostaako harrastefutis? Meillä on mahtava aikuisten naisten iloinen ja rento futisporukka, johon etsimme uusia pelaajia. (huom: maalivahti mukaan ilmaiseksi) Pelaamme talvisin futsalia ja kesäisin harrastesarjaa (7vs7) Helsingin piirn sarjoissa. Jengin tärkein arvo hyvä fiilis. Pelaamme ja treenaamme tosissamme, emme koskaan hampaat irvessä. Hyvä asenne ja iloinen mieli ovat tärkeimmät kriteerit, toki futis- tai muu urheilutausta on aina eduksi. Suurin osa jengistä on 25-30 vuotiaita. Tule treeneihin testaamaan kuinka lystiä meillä on! :) Kysy lisää: Riku Talvitie (valmentaja), rtalvitie@gmail.com / puh. 050-598 6543

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Beachfudis, Jalkapallo ja Futsal
Helsinki
Naiset
52

Pelinaiset Nimenhuuto.com

Pelinaiset kostuu pelaajista, jotka ovat nuorena pelanneet jalkapalloa/futsalia. Pelinaiset perustettiin vuonna 2013 kun pelaajien sisällä kytenyt ja nuoruudesta säilynyt into pelata jalkapalloa kasvoi tarpeeksi isoksi. Joukkue osallistuu kesäisin jalkapallon harrastesarjaan ja talvisin futsalin harrastesarjaan ja joskus myös 7v7 talvisarjaan. Osallistumme välillä myös turnauksiin. Pelinaisilla ei ole treenejä mutta kokoonnumme välillä sekalaisella porukalla pallottelemaan.

Päivitetty 12 kuukautta sitten

Futsal ja Jalkapallo
Helsinki, Espoo, Vantaa
Naiset
21

FC Enkelit Nimenhuuto.com

FC Enkelit on sopivan kunnianhimoinen ja mukavasti huumorintajuinen harrastefutisjengi, jossa pääpaino on yhdessä treenaamisessa ja kehittymisessä. Pelaajat ovat aikuisia, joten toiminta on muokattu sellaiseksi, että osallistuminen treeneihin (iltaisin) ja peleihin (pääasiallisesti viikonloppuisin) on mahdollisimman monelle realistista. Jengi harjoittelee kerran, kaksi viikossa. Kesällä pelaamme Palloliiton harrastesarjassa futista, talvella futsalia. Futista treenaamme ympäri vuoden. Joukkueessa on n. 20 siipipaitaista.

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Jalkapallo, Futis, Futsal ja Harrastejalkapallo
Helsinki
Naiset
36

Toukolan Teräs 06-07 United Nimenhuuto.com

ToTe 06-07 United pelaa futsalia P16 sarjassa Suomen Palloliiton eteläisessä piirissä. Joukkueemme koostuu innokkaista ja taitavista pelaajista. Toimintaamma kuvaa parhaimmin rakkaus futsaliin, hauskuus ja lämminhenkisyys. Treenaamme kerran viikossa lauantaisin Latiksen liikuntahallissa ja pelaamme piirin pelien lisäksi harjoituspelejä mahdollisuuksien mukaan.

Joukkue etsii pelaajia: Tule pelaamaan futsalia ToTe 06-07 United:iin! Olemme taitava ja innokas vuon...

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Futsal
Helsinki
Pojat
16

FC PinUppi Nimenhuuto.com

FC PinUppi on elokuussa 2008 perustettu naisten jalkapallojoukkue. Joukkue pelaa kesällä beachfutista ja SPL:n harrastessarjaa sekä talvella futsalin harrastesarjaa. Meitä yhdistää halu oppia uusia taitoja, kehittää fyysistä kuntoa, kokea joukkueurheilun ja yhdessä tekemisen fiilis, mutta ennen kaikkea pitää hauskaa yhdessä. FC PinUppi Facebookissa: https://www.facebook.com/fcpinuppi ___________________________________________________ HBF FC Pinuppi ry järjestää vuosittaista Helsinki BeachFutis -turnausta Hietsussa. www.helsinkibeachfutis.com Facebook: https://www.facebook.com/helsinkibeachfutis

Päivitetty noin 6 vuotta sitten

Jalkapallo, Futsal ja Beachfutis
Helsinki, Hietsu
Naiset
27

JS Ruud Gullit Nimenhuuto.com

ToFu ry on perinteikäs helsinkiläinen urheiluseura jo vuodesta 2011. JS Ruud Gullit on jalkapallojoukkue, jonka on perustanut Antti-Jukka Huovila (pelasi numerolla 8) vuonna 2011. Ruud Gullit pelaa kesällä jalkapalloa ja talvella futsalia Helsingin piirin harrastesarjoissa. Vuodesta 2020 lyötiin hynttyyt yhteen FC 83:n kanssa ja joukkueen nimeksi tuli Gullit/83. Tofulla on elokuusta toukokuuhun futsal-vakiovuoro Merihaan pallohallisssa TIISTAISIN klo 19-20.

Päivitetty 7 päivää sitten

Jalkapallo ja Futsal
Helsinki
Sekajoukkue
69

Telakka Nimenhuuto.com

Helsingin Ponnistus on vuodesta 1887 yhtäjaksoisesti toiminut urheiluseura. Jalkapallo on kuulunut Ponnareiden ohjelmaan vuodesta 1903. Vuodesta 1915 ovat ponnarifutaajat kantaneet raitapaitaa. Igisjengi Telakka sai alkunsa vuonna 2000, jolloin aloitimme KKI35-ikäluokassa. Pian mukaan tuli myös futsal. Futsalkaudella 2023-24 Telakka ei osallistunut piirin futsalsarjoihin, ainoastaan FM55 ja FM60 SM-kisoihin ja FM55-kisoissa Tampereella saavutimme ensimmäisen Suomen mestaruutemme. Futiskaudella 2024 osallistumme M50- ja M55-aluesarjoihin.

Kimmo kirjoitti: Moi Syksyn pelit ovat nimenhuudossa. Huomatkaa, että näihin voi vielä tulla muutoksia sekä myös se, että M55-joukkueen viimeinen matsi on perjantaina 11.10. Toivottavasti se sopii riittävän monelle, ettei tarvitse siirtää. T. Kimmo (9 päivää sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Jalkapallo ja Futsal
Helsinki
Miehet
31

Käpa futsal Nimenhuuto.com

Tämä nimenhuuto pitää sisällään Käpa P17, P19 ja aikuisten 3. divisioonan joukkueiden toiminnan. Käpa P19 futsal joukkue koostuu vuonna 2005 ja 2006 syntyneistä pelaajista. Joukkue on kilpailullinen, ja sen toiminnan keskiössä on pelaajakehitys. Käpa P17 futsal joukkue koostuu vuonna 2007 ja 2008 syntyneistä pelaajista. Joukkue on kilpailullinen, ja sen toiminnan keskiössä on pelaajakehitys. Käpa futsal pelaa etelän miesten kolmosdivisioonassa ja tavoitteena on lähitulevaisuudessa nousta kakkoseen. Joukkueessa pelaa myös P19 ja P17 pelaajia.

Päivitetty 17 päivää sitten

Futsal
Helsinki
Miehet
58

Bischelona Nimenhuuto.com

Jaloista jaloin, keskimäärin komea, F.C. Bischelona on jälleen kerran lähdössä jahtaamaan tuota horisontissa häämöttävää unelmaa. Unelmaa, jota moni ei ole saavuttanut. Unelmaa, jonka eteen moni olisi valmis antamaan...monia asioita. Ilon ja oluen kautta voittoon, hei! FC Bischelona aloitti taipaleensa keväänä 2012 Metropolian Ammattikorkeakoulun Futsal-sarjassa vaihtelevin tuloksin. Kalja maistui ja mahat kasvoivat. Intohimoisia neppailijoita löytyi Metropolian sarjan ulkopuolelta niin paljon, että Bischet päättivät siirtyä pelaamaan Helsingin piirin futsal-sarjaan. Ensimmäisellä virallisella kaudella 2013-2014 FC Bischelona sijoittui Helsingin piirin Futsalharrastedivarin lohkossa 3 seitsemänneksi voittaen 4 ottelua ja maistaen humalan makuista tappiota 6 kertaa. UGH!

Henri kirjoitti: Vähän fyysinen viikko luvassa, mutta joka tapauksessa vähintään tolppien väliin stondaamaan ja saunaan ja meripubiin. (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jalkapallo ja Futsal
Helsinki
Miehet
38

Dynamo Nimenhuuto.com

Olemme kansainvälinen rennon meiningin harrastejoukkue. Suurin osa pelaajistamme on Venäjältä, mutta muita kotimaita on esim. Brasilia, Chile, Espanja, Indonesia, Intia, Iso-Britannia, Italia, Marokko, Romania ja Turkki. Kesäisin treenaamme jalkapalloa kerran viikossa ja pelaamme Etelän Harrasteliigaa (Harraste Nelosessa). Talvisin treenaamme futsalia 2x/vko. Tiistaisin Olympiastadionilla ja lauantaisin Puistolan liikuntahallilla. Pelaamme futsalia nyt kaudella 2023-2024 Etelän harrasteliigassa (futsal harraste kolmosessa). Laita sähköpostia jos olet kiinnostunut liittymään mukaan.

Joukkue etsii pelaajia

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Jalkapallo ja Futsal
Helsinki
Miehet
66

Telakka futsal Nimenhuuto.com

Helsingin Ponnistus on vuodesta 1887 yhtäjaksoisesti toiminut urheiluseura. Jalkapallo on kuulunut Ponnareiden ohjelmaan vuodesta 1903. Vuodesta 1915 ovat ponnarifutaajat kantaneet raitapaitaa. Igisjengi Telakka sai alkunsa vuonna 2000, jolloin aloitimme KKI35-ikäluokassa. Pian mukaan tuli myös futsal. Futsalkaudella 2018-19 Telakka ei osallistunut piirin sarjoihin, ensimmäistä kertaa futsalin aloittamisen jälkeen, ainoastaan FKKI50 SM-turnaukseen, jossa sijoituimme viidenneksi. Futiskaudella 2019 osallistuimme KKI50-piirisarjaan sekä JKKI50 SM-kisoihin. Futsalkaudella 2019-20 osallistumme piirin KKI35-sarjaan ja mahdollisesti FKKI50 SM-kisoihin.

Päivitetty yli 4 vuotta sitten

Futsal
Helsinki
Miehet
31

FC Nerds Nimenhuuto.com

FC Nerds on monitaitoinen, -arvoinen ja -kansallinen futisjoukkue, joka on pelannut totaalista potkupalloa jo vuodesta 1997.

Joni kirjoitti: Not me but 1-6 extras, so you'll get a good game (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo ja Futsal
Helsinki
Sekajoukkue
108

FC Chicken Legs Nimenhuuto.com

Entisistä joukkuekavereista ja uusista kasvoista alkunsa saanut rento joukkue.

Päivitetty 13 päivää sitten

Jalkapallo ja Futsal
Helsinki
Naiset
32

POHU Simpsons Nimenhuuto.com

POHU Simpsons (FC Simpsons 1992 ry)

Joukkue etsii pelaajia: POHU/Simpsons etsii jatkuvasti uusia pelaajia futikseen 5. divariin, IKIS-35 ...

Tomi kirjoitti: Todays training canceled! Too few participants. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 20 päivää sitten

Jalkapallo ja Futsal
Helsinki
Miehet
102

FC Kontu TDJ Nimenhuuto.com

Team De Jésus

Joukkue etsii pelaajia: Helsingin piirin 6.Divarissa kaudella 2024 ja talvisin futsalia pelaava FC Ko...

JG kirjoitti: Tulen tuhatta keskisuomesta......... (4 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jalkapallo ja Futsal
Helsinki
Miehet
29

FC Boca Seniors Nimenhuuto.com

Futsal Helsingissä kolmos ja viitos divarissa

Pekka kirjoitti: Nyt torstaina olisi futsalia tarjolla Leppävaarassa (Perkkaa). Klo21-22. Jos kiinnostaa pistä viestiä. T.peku 0405860938 (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Futsal
Helsinki
Miehet
28