Lentopallo Helsinki

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Helsinki ja lajina on lentopallo, lentis ja volleyball. Niitä löytyy yhteensä 83 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, koripallo, futsal, lentopallo, sähly, kaukalopallo, purjehdus ja pesäpallo.

Katso lista koko maan lentopallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - lentopallo - Helsinki

Lentopallo - Helsinki

Vuosaaren Viikingit Nimenhuuto.com

Lentopalloseura Vuosaaren Viikingit pelaa 3-ja 4-sarjaa sekä veteraanipelejä ikäsarjoissa 50, 55 ja 60. Kaudella 2016-2017 treenaamme ja pelaamme seuraavasti: Kallahden palloiluhallissa, Kallahdenraitti 1, maanantaisin klo 19.00, tiistaisin Vuosaaren urheilutalolla klo 20:30 ja torstaina Vuosaaren urheilutalolla, Vuosaarentie 7, klo 20.00. Lisäksi pelailua satunnaisesti koulujen loma-aikaan. Kesäisin pelaamme viikoittain kaksi kertaa sisällä. Vakioturnauksia: Linnavolley Savonlinnassa elokuussa, Homenokka Jyväskylässä syyskuussa, Pirkka-turnaus Tampereella marras- joulukuussa. Lisäksi SM-ikäluokat. Liity mukaan, jos sinulla on useampia peli- ja treenivuosia takana. Ikävä kyllä seuralla ei ole harrastelijavuoroja. Tervetuloa mukaan. Yhteys: Jukka Isohanni 050 5976534

Joukkue etsii pelaajia: Lentopallojoukkue Vuosaaren Viikingit Helsingistä etsii pelaajia 3.- ja 4.-sa...

Pekka kirjoitti: Maksan seuran tilililtä D-sarja maksun Linna-Volleyhyn, vahvistakaa vielä, että porukka on kasassa. (1 päivä sitten)

Päivitetty noin 21 tuntia sitten

Lentopallo
Helsinki, Vuosaari
Miehet
55

Erä M4 Nimenhuuto.com

Tapanilan Erä M4: Mieleltään nuorehko, hurtilla huumorilla varustettu, toisiaansa kannustava ja keski-iältään n. 38 v. lentisjengi. Salivuorot ovat yhteiset Erä ME jengin kanssa. Ma klo 19-21 Ylä-Malmin Peruskoulu Talvelantie Ke klo 20-22 Puistolan Liikuntasali Koudantie (2 lohkoa) Su klo 16-1830 Suutarilan Ala-aste Seulastentie (pelivuoro) Pelaamme 4-sarjaa. Kauden aikana osallistumme vähintään kahteen turnaukseen - vakiona ollut, KeiKa -ja MesTo -turnaukset. Kaikki innokkaat jo valmiit pelimiehet tervetulleita kokeilemaan soveltuisiko ja haluaisiko tulla jengiimme.

Jari kirjoitti: Ensikauden 2017 - 2018 Etelä-Suomen 5-sarjaan haluavien kysely, samoin kysely M-5 joukkueessa ensi kaudella pelaavista LÖYTYY M5 nimenhuudossa https://tapanilaneram6jam5.nimenhuuto.com/player?set_active_player_to=591247 , TAPAHTUMA 2.5.2017 (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 29 päivää sitten

Lentopallo
Helsinki
Miehet
26

EräM1 Nimenhuuto.com

Tapanilan Erä M1 on innostunut ja kehittyvä joukkue. Kaudella 2015-16 pelaamme kakkossarjaa. Joukkueessa on hyvä rakenne kokemusta ja nuoruutta ja jokaiselle pelipaikalle löytyy useita laadukkaita pelureita Joukkueen yhteyshenkilö on Antti Lehtineva, 040 708 8027, anttilehtineva(at)hotmail.com Joukkueen kotisivut: http://www.eralentis.com/

Joukkue etsii pelaajia: Tapanilan Erä pelaa kakkossarjaa kaudella 2016-2017. Pelaajistoon etsitään va...

Satu kirjoitti: Hei kaikki, kaikki ovat jo varmaan nollanneet viime kauden, joten nyt on varmaan sopiva aika aloittaa keskustelu ensi kaudesta. Huhupuheita olen kuullutkin eli Kalle olet ilmeisesti pistämässä Espooseen pystyyn 3-sarjaporukan? Tämän lisäksi puheiden mukaan Erään perustettaisiin 3-sarjajoukkue ja ... (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Lentopallo
Helsinki
Miehet
38

Erä lentis ME Nimenhuuto.com

Tapanilan Erä ME koostuu kokeneista ja nuorekkaista tai nuorehkoista pelaajista, jotka ovat pelanneet kolmos- tai nelossarjassa aikaisempina vuosina. Joukkue on perustettu kaudelle 2013-2014 ja siitä lähtien olemme pelanneet nelossarjassa hyvällä menestyksellä! Joukkueen kotisivut: http://www.tapanila.fi/lentis/?page_id=916 ME harjoitellaan pääasiassa pelinomaisin harjoittein ja lyödään kovaa, ei välttämättä täysillä. ME harjoitellaan ja käytetään hyviä peruskuvioita mutta joskus tulee tehtyä pari porrasta tai kiertoa. ME emme pelaa hampaat irvessä vaan pelataan mukavaa, kivaa, kannustavaa ja kovaa peliä! MEidän pelaajat ovat ainakin kahden paikan osaajia ja aina valmiina tuuraamaan kaveria. ME pidetään hauskaa ja huudetaan ME!

Antti kirjoitti: Moi Tulkaahan Erälle tänään klo 20 pelaamaan. (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 28 päivää sitten

Lentopallo
Helsinki, Tapanila
Miehet
21

PuiU Pelimiehet Nimenhuuto.com

PuiU Pelimiehet osallistuvat kerran viikossa pidettävään liikuntatuokioon. Tapaamisissa kokeillaan erilaisia liikuntamuotoja sisällä ja ulkona koulutetun ohjaajan johdolla. PELIMIEHET (sunnuntaisin klo 19:00-20:30) jossa puhtaasti pelaillaan eri lajien merkeissä niin että hiki lentää. Päälajeina salibandy ja joka toinen vaihtuva laji koripallo, lentopallo, futsal mm. Paikka: Puistolanraitin ala-aste/ Nurkkatien toimipiste (Nurkkatie 2)

Petteri kirjoitti: 31.5 Tänään ei pelejä , liian vähän osallistujia, yritetään ensi viikolla uudestaan (Vuosi sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Salibandy, Futsal, Koripallo ja Lentopallo
Puistola , Helsinki
Miehet
35

Korkkis Nimenhuuto.com

Korkkiruuvi-Team ry, Kirkkoveneellä Sulkavaa ympäri jo Vuodesta 1986

Joukkue etsii pelaajia: Hei! Korkkiruuvi ry on kiertänyt Sulkavaa jo vuodesta 1986 alkaen. Talvikunto...

Riitta kirjoitti: Moikka! Mielelläni soutaisin vasemmalla lähellä keulaa. Yksinomaan selkää peläten kaksi vuotta sitten iso pullistuma oikealla ja siellä myös helposti suuttuu. Samoin kuin Leena minusta oikea ja veneessä vasen:). (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Kirkkovenesoutu ja Lentis
Helsinki
Ei asetettu
71

Warttivolley Nimenhuuto.com

Miesten ja naisten harrastaja- ja kilpatason lentopalloa Itä-Helsingin alueella. Seura pelaa miesten 6 - ja naisten 3-sarjassa, joille on omat harjoitteluvuorot. Salivuoromme sijaitsevat itä-Helsingissä. Tervetuloa!

Joukkue etsii pelaajia: Wartti-Volley, itä-Helsinki: Haemme uusia harrastajia ja pelaajia lentopalloo...

Veikko kirjoitti: Katja laittaisitko mulle yhteystietosi.lähetän "logon". t.puh.joht. (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Lentopallo
Helsinki
Ei asetettu
35

PuMa C2-tytöt Nimenhuuto.com

PuMa C2-tytöt on 2003 ja 2004 syntyneiden ryhmä. Tähtäämme hyvään harjoitteluun, kehitykseen ja sarjapelaamiseen hyvällä mielellä.

Joukkue etsii pelaajia: Tule pelaamaan lentopalloa C-tyttöihin. Harkkaamme 2-3 kertaa viikossa. Halua...

Jouni kirjoitti: Moikka, PuMan kauden 2017-18 C2-tyttöjen Nimenhuudon osoite on muuttunut ja nimi Drivestä C2:ksi. Käykää jatkossa tuossa osoitteessa: https://pumac2-tytot.nimenhuuto.com/player T. Jouni (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 17 päivää sitten

Lentopallo
Helsinki
Tytöt
18

PuMa-Volley E-tytöt Nimenhuuto.com

E-tytöt ovat 2004-05 syntyneitä. Joukkue pelaa E-tyttöjen sarjassa mukavia junioriturnauksia. Ilmoittaudu vain reippaasti mukaan pelaajaksi vaikka aikaisempaa kokemusta ei olisikaan!

Joukkue etsii pelaajia: Tule pelaamaan lentopallo PuMa-Volleyn E-tyttöihin. Harjoitusajat näkyvät täs...

Pia kirjoitti: Hei laittakaa minulle ilmoitus 29.5.2017 klo 18.00 mikäli haluatte noutaa to, pe ja la aamu- ja iltapalat Ingman areenalta. Palat noudetaan joka päivä klo 16.15-16.30 T. Pia (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 20 päivää sitten

Lentopallo
Helsinki
Tytöt
18

PuMa F-juniorit Nimenhuuto.com

Reipas 8-9-vuotiaiden lentopalloryhmä. Pelaillaan F- ja E-sarjaa. Mukaan mahtuu vielä joku uusikin.

Joukkue etsii pelaajia: PuMan F- ja G-juniorit ottavat kaudenkin aikana uusia pelaajia. Tervetuloa!

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Hei Vielä kerran nimenhuudon kautta. Power Cup lähestyy ja on aika lyödä talkoovuorot valmiiksi. Kuten kaikki muistamme F-juniorit, E-tytöt ja E-pojat ovat ottaneet yhden majoituskoulun vastuullensa. Vielä viime viikolla majoituskoulun piti olla Puistolanraitinkoulu mutta tämä muuttui Veromäen ko... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 20 päivää sitten

Lentopallo
Helsinki
Sekajoukkue
12

Puma-Volley BA-tytöt Bang Nimenhuuto.com

Puman A2B-tytöt Bang on 15-17-vuotiaiden lentopallotiimi. Osallistumme kaudella 2016-17 A- ja B-tyttöjen kilpapeleihin. Lisätietoja löytyy sivultamme www.puma-volley.fi

Joukkue etsii pelaajia: Tule pelaamaan lentopalloa PuMaan. Otamme uusia pelaajia 13-16-vuotiaiden kil...

Jouni kirjoitti: Keskiviikkona treenataan Poweriin Pukinmäessä klo 16. Saatte silloin kisapassit, HSL-liput ja paidat. Olette varmaan löytäneet Power sivuilta ohjelmat. Kannattaa ladata Power apps omaan puhelimeen (löyty app storesta). Torstaina voitte käydä avajaisissa klo 11. Syödä kannattaisi kuitenkin kevyest... (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Lentopallo
Helsinki
Tytöt
22

PuMa-Volley B-pojat Nimenhuuto.com

PuMa on Pohjois-Helsingissä toimiva mukavahenkinen nuorisolentopalloon erikoistunut seura. Olemme Sinetti-seura, mikä merkitsee hyvää laatua ja kehityksen pyrkimystä.

Joukkue etsii pelaajia: Tule pelaamaan lentopalloa PuMan B-poikiin! Joukkueessa pelaa vuosina 1999 ja...

Jyrki kirjoitti: Kesätreenien nimenhuuto: https://pumanjavanlenkesatreenit.nimenhuuto.com/player?set_active_player_to=1556084 (2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Lentopallo
Helsinki
Pojat
31

wewo Nimenhuuto.com

Westendin Woima ry - Woimakasta toimintaa lentopalloilun ja monipuolisen seuratoiminnan merkeissä jo yli 30 vuotta!

Joukkue etsii pelaajia: Olemme senioripitoinen miesten joukkue ja etsimme joukkoomme lajin aktiivisia...

Matti kirjoitti: Saattaa olla että pääsenkin (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Lentopallo
Helsinki, Kisahalli
Miehet
23

Tapanilan Erä M6 ja M5 Nimenhuuto.com

Tapanilan Erä Ry:n miehet 5 joukkue, jossa lähinnä ikämiehiä rennon pelailun merkeissä, ei ryppyotsaisuutta, ei tiukkoja treenejä, pelaamisen on oltava hauskaa. Sopii kaikille jonkin aikaa pelanneille. Olemme osallistuneet 5 sarjaan vaihtelevalla menestyksellä

Jari kirjoitti: Maksut oli tällä kaudella: hintaan kuuluu koko kesäkauden Beach - harkat Suutarilan urheilupuistossa. 250 e Jäsenmaksu kaikilta / koko kausi, eli vain harjoituksiin osallistuvilta ja lisäksi 140 e Toimintamaksu 5 - tai kuntosarjaan osallistuvilta / koko kausi 42 e Lisenssi A4 5- tai kuntosarjaan ... (4 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Lentopallo
Helsinki, Tapanila
Miehet
26

NALE Power Nimenhuuto.com

D-tyttöjen lentopallojoukkue, joka pelaa aluesarjassa.

Joukkue etsii pelaajia: Otamme mielellämme urheiluseurassa jo lentopalloa pelanneita 2004 ja 2005 ikä...

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Lentopallo
Helsinki
Tytöt
13

Töölön Vesa Lentis Nimenhuuto.com

Naisten 2-sarjan joukkue

Malla kirjoitti: Howdy partners! Meitsiltä löytyy nyt iZettle, HBV:n padi ja tietotaito laitteen käyttämiseen (toivottavasti). Olis hyvä päättää hinnat nyt, niin saan lisättyä kaikki tuotteet masiinaan. Laittakeehan ehdotuksia tänne! Pitäkää mielessä Hesa-hinnat, eli esim sämpylöistä voi mun mielestä todellakin p... (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Lentopallo
Helsinki
Naiset
18

HelPelSali Nimenhuuto.com

Helsingin pelastuslaitoksen lentopalloporukan joukkuesivut

Mikko kirjoitti: Seitsemän pelaajaa tulossa. Saadaan varmaan kyllä jonkunnäköiset pelit aikaiseksi. Mennään siis pelaamaan T:Mikko (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Lentopallo ja Sähly
Helsinki
Sekajoukkue
17

PuMa C1-B1-tytöt Nimenhuuto.com

PuMa-Volleyn C1-tyttöjen kilpajoukkue. Samasta harjoitusryhmästä pelataan B1-joukkueena täydennettynä B-ikäisillä pelaajilla.

Timo kirjoitti: Huomatkaa muuttunut aloitusaika. Alkulämppä omatoimisesti siten, että klo 17.30 on valmius aloittaa pallollinen treeni. (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Lentopallo
Helsinki
Tytöt
24

PumaVolleyBP Nimenhuuto.com

PuMan B-poikien kauden 2017-2018 joukkueiden pelaajat ovat syntyneet vuonna 2001 tai 2002. Heistä osa on lentopalloillut jo yli viisi vuotta, osa parin vuoden verran.

Jyrki kirjoitti: Kesätreenien nimenhuuto: https://pumanjavanlenkesatreenit.nimenhuuto.com/player?set_active_player_to=1556084 (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Lentopallo
Helsinki
Pojat
19

PumaVolley D-pojat2017-2018 Nimenhuuto.com

Puma Volleyn D-poikaryhmä kaudella 2017 - 2018.

Ville kirjoitti: Kesäterveiset! Pari käytännön juttua: 1) Seuran johto on vahvistanut ensi syyskauden maksut, jotka tulevat maksettavaksi lokakuussa. Ensi kaudella D-poikien syyskauden maksu on 180€ ja C-poikien 210€. HUOM! Näihin summiin Powerissa tehty hieno talkoilutyö ei vielä näy. Siitä saatava korvaus menee... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Lentopallo
Helsinki
Pojat
22

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Lentopallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on lentopallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.