Lentopallo Helsinki

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Helsinki ja lajina on lentopallo, lentis ja volleyball. Niitä löytyy yhteensä 69 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, futsal, koripallo, lentopallo, kaukalopallo, sähly, sulkapallo ja purjehdus.

Katso lista koko maan lentopallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Vuosaaren Viikingit Nimenhuuto.com

Lentopalloseura Vuosaaren Viikingit pelaa alue-ja paikallissarjaa sekä veteraanipelejä eri ikäluokissa. Kaudella 2023 ja 2024 treenaamme ja pelaamme seuraavasti: Kallahden palloiluhallissa, Kallvikinniementie 1 maanantaisin klo 19.00, torstaina Vuosaaren urheilutalolla klo 20 ja lauantaina höntsää klo11 Punakiventie 4 salissa. Lisäksi pelailua satunnaisesti koulujen loma-aikaan. Vakioturnauksia: Linnavolley Savonlinnassa elokuussa, Homenokka Jyväskylässä syyskuussa, Kolibri-turnaus Tampereella marras- joulukuussa. Lisäksi SM-ikäluokat. Liity mukaan, jos sinulla on useampia peli- ja treenivuosia takana. Ikävä kyllä seuralla ei ole harrastelijavuoroja. Pelimiehet, tervetuloa mukaan. Yhteys: Jukka Isohanni 0442316466

Joukkue etsii pelaajia: Lentopallojoukkue Vuosaaren Viikingit Helsingistä etsii pelaajia 3.- ja 4.-sa...

Päivitetty 6 päivää sitten

Lentopallo
Helsinki, Vuosaari
Miehet
61

Röhkön Kaatajat Nimenhuuto.com

Perinteinen lentopallon erikoisseura vuodesta 1978. Harjoittelee ja pelaa Töölön Kisahallissa. Miesten ykkösjoukkue Aluesarjassa. Lisäksi kaksi harrastajapohjaista sekajoukkuetta kaiken tasoisille pelaajille. Mens volleyball team practicing in Töölön Kisahalli. Always looking for new players.

Joukkue etsii pelaajia: Tule pelaamaan lentopalloa Töölön kisahallille hyvässä porukassa. Olemme Alue...

Petri kirjoitti: Tänään 9.4 ei taida tulla porukkaa treeneihin. Keskitytään ke kotipeliin ja pe vieraspeliin. Perjantaille vielä tarvittaisiin pelaajia. Nyt anomukset kehiin! (10 päivää sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Lentopallo
Helsinki
Miehet
60

CGI-Helsinki-Lentopallo Nimenhuuto.com

CGI Helsinki lentopallovuoro kaikille lentopallon harrastajille. Pelikenttä Pasilan Urheiluhallissa (Radiokatu 22, 00240 Helsinki, https://www.urheiluhallit.fi/fi/hallit/pasila.html) keskiviikkoisin klo 17:00 – 18:30. Pihalla on maksullinen parkkipaikka 1,5 €/tunti. HUOM: CGI:läisten ilmoittautumiset ensisijaisia ja mielellään max ilmoittautumisten määrä olisi 12!

Mika kirjoitti: Nyt on näköjään aika toivottaa kaikille hyvää kesää. perutaan tämä viimeinen harkka. (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 11 kuukautta sitten

Lentopallo
Helsinki
Sekajoukkue
29

Pukinmäen Kisa Nimenhuuto.com

Pelaamme lentopalloa paikallisarjatasolla. Pääpaino on harjoitusvuoroillakin pelailussa ja ajoittain tiukoissakin keskusteluissa taktiikasta ja strategiasta. Osallistumme sarjapeleihin ja viime vuosina olemme osallistuneet paikallissarjaan. Porukkaan otetaan mukaan mielellään uusia pelaajia ja salille voi tulla tutustumaan meihin ilman suurempia velvotteita.

Joukkue etsii pelaajia: Pelaamme Lentopalloliitton Etelä-Suomen alueen paikallisarjassa. Haemme uusia...

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Lentopallo
Helsinki
Miehet
28

EräM1 Nimenhuuto.com

Tapanilan Erä M1 on innostunut ja kehittyvä joukkue. Kaudella 2015-16 pelaamme kakkossarjaa. Joukkueessa on hyvä rakenne kokemusta ja nuoruutta ja jokaiselle pelipaikalle löytyy useita laadukkaita pelureita Joukkueen yhteyshenkilö on Antti Lehtineva, 040 708 8027, anttilehtineva(at)hotmail.com Joukkueen kotisivut: http://www.eralentis.com/

Päivitetty noin 6 vuotta sitten

Lentopallo
Helsinki
Miehet
22

Erä lentis ME Nimenhuuto.com

Tapanilan Erä ME koostuu kokeneista ja nuorekkaista tai nuorehkoista pelaajista, jotka ovat pelanneet kolmos- tai nelossarjassa aikaisempina vuosina. Joukkue on perustettu kaudelle 2013-2014 ja siitä lähtien olemme pelanneet nelossarjassa hyvällä menestyksellä! Joukkueen kotisivut: https://www.eralentis.com/era-me ME harjoitellaan pääasiassa pelinomaisin harjoittein ja lyödään kovaa, ei välttämättä täysillä. ME harjoitellaan ja käytetään hyviä peruskuvioita mutta joskus tulee tehtyä pari porrasta tai kiertoa. ME emme pelaa hampaat irvessä vaan pelataan mukavaa, kivaa, kannustavaa ja kovaa peliä! MEidän pelaajat ovat ainakin kahden paikan osaajia ja aina valmiina tuuraamaan kaveria. ME pidetään hauskaa ja huudetaan ME!

Riku kirjoitti: Laittakkeehan IN/OUT! (Noin 2 tuntia sitten)

Päivitetty noin 2 tuntia sitten

Lentopallo
Helsinki, Tapanila
Miehet
31

Hassarit ry Nimenhuuto.com

Joukkoon mahtuu uusia pelaajia. HASSARIT ry on eläkeläis-Lentopalloilun kuntoharrastusseura 63+ ikäisille senioreille pelaten naisten ja miesten -sekajoukkueina kolmena päivänä viikossa Kampin liikuntakeskuksessa Malminkatu 3, 00100 Helsinki maanantai klo 10.00 - 12.00 keskiviikko 10.00 - 12.00 perjantai 09.00-11.00. TERVETULOA MUKAAN!

Riitta kirjoitti: Kannattaako tänään lähteä Kamppiin, 6 ilmoittsutunutta 😏 (8 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Lentopallo
Helsinki
Sekajoukkue
52

Wärtsilä Campus Sports Nimenhuuto.com

Community for Wärtsilä Helsinki Campus sport arrangements. “Please note that Nimenhuuto.com is an external service. Each Wärtsilä employee should register oneself to the service and read the privacy police and other instructions provided by the external service provider.” Welcome and play floorball every Tuesday at 17:00-18:00 in Hakaniemi together with Teboil and Nordea (Arena Center)!

Mikko kirjoitti: Hi, I will come by bike, so I'll meet you in the bouldering area. (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Jooga, Kiipeily, Rantalentopallo, Kuntosali, Juoksu ja Morningboost
Helsinki
Sekajoukkue
347

Tapanilan Erä M6 ja M5 Nimenhuuto.com

Tapanilan Erä Ry:n miehet 5 joukkue, jossa lähinnä ikämiehiä rennon pelailun merkeissä, ei ryppyotsaisuutta, ei tiukkoja treenejä, pelaamisen on oltava hauskaa. Sopii kaikille jonkin aikaa pelanneille. Olemme osallistuneet 5 sarjaan vaihtelevalla menestyksellä

Hannu kirjoitti: 50/50 olenko toipunut (Noin 5 tuntia sitten)

Päivitetty noin 5 tuntia sitten

Lentopallo
Helsinki, Tapanila
Miehet
26

HOT lentis Nimenhuuto.com

HOT:in naisten ja ei binääristen lentopallo Lisätietoja: www.hot.fi Pelaajia on monentasoisia - mukaan toivotamme niin lajin pariin palaavat kuin pidempäänkin pelanneet :)

Joukkue etsii pelaajia: Lisätietoja: www.hot.fi Pelaajia on monentasoisia - mukaan mahtuvat niin aloi...

Maria kirjoitti: Moikka kaikki! Kiitos, että olette käyneet treeneissä vaikka aika ja paikka on tuottanut monelle haasteita. <3 Meitä on porukassa lentopalloilijoita tällä hetkellä 23 henkilöä! Keväällä on aloittanut 2 uutta jäsentä, ja yksi on palannut treeneihin tauon jälkeen. Lämpimästi tervetuloa uusille tutt... (18 päivää sitten)

Päivitetty 18 päivää sitten

Lentopallo, Volleyball ja Волейбол
Helsinki
Naiset
38

Erä M4 Nimenhuuto.com

To klo 19-21, Malmin Peruskoulu, Kirkonkyläntie 17. Su klo 17-19, Malmin Peruskoulu, Kirkonkyläntie 17. Pelaamme Etelän Aluesarjassa. Kauden aikana osallistumme vähintään kahteen turnaukseen - vakiona ollut, KeiKa -ja MesTo -turnaukset.

MattiA kirjoitti: https://erabeach.nimenhuuto.com/events/17233449 (12 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Lentopallo
Helsinki
Miehet
23

Himalayan Sports club Nimenhuuto.com

The most energetic volleyball & football players in the town//

Joukkue etsii pelaajia: Hello guys We are a group of Nepalese (mostly) players living in Helsinki reg...

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Volleyball ja Football
Helsinki
Miehet
64

Sportel Volley Nimenhuuto.com

Kuntolentisporukka. Kaiken tasoisia pelaajia. Pelaamme lukuvuoden puitteissa Ressun peruskoululla osoitteessa Lapinlahdenkatu 10, 200 m Kampin metroasemalta. Ota rohkeasti yhteyttä! Teppo Kristola, sposti <etu>.<suku> outlook.com

Päivitetty yli vuosi sitten

Lentopallo
Helsinki
Ei asetettu
26

Niitti Nimenhuuto.com

Lentopalloa Malminkartanossa puulaakitasolla niin ESLA:n paikallissarjassa kuin erilaisissa turnauksissa enimmäkseen sekajoukkueella.

Päivitetty yli vuosi sitten

Lentopallo
Vantaa / Helsinki
Sekajoukkue
24

wewo Nimenhuuto.com

Westendin Woima ry - Woimakasta toimintaa lentopalloilun ja monipuolisen seuratoiminnan merkeissä jo yli 30 vuotta!

Joukkue etsii pelaajia: Olemme senioripitoinen miesten joukkue ja etsimme joukkoomme lajin aktiivisia...

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Lentopallo
Helsinki, Kisahalli
Miehet
30

Töölön Vesa Lentis Nimenhuuto.com

Naisten 2-sarjan joukkue

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Lentopallo
Helsinki
Naiset
17

Pihlajamäen Isku Nimenhuuto.com

Paikallissarjan lentopallon harrasteseura. Lisätiedot: Jorma Akkanen 040-7374907 jore.akkanen@pp.inet.fi

Aleksi kirjoitti: Riittääköhän meillä pelaajat? Jos riittää, Rikun tai Simon kyytiin olisi ehkä mahdollista päästä takas päin? (23 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Lentopallo
Helsinki
Sekajoukkue
29

Lentopallo Hesan ukot ja akat Nimenhuuto.com

Lentopalloseuran Hesa ry:n KESKIVIIKKO ja TORSTAI vuoron pelaajat

Marko kirjoitti: Muista ilmoittautua keskiviikon ja torstain peleihin. Mielellään myös jos et pääse. Kiitos (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Lentopallo
Helsinki
Sekajoukkue
25

MML Helsinki Nimenhuuto.com

Tapahtumat yhteisessä kalenterissa, viimeisimmät tiedotukset ja pelaajien ilmoittautumiset. Hyviä pelihetkiä!

Jari kirjoitti: Halli ei ole torstaisin enää auki kuin klo 9.30 asti. Kautemme on siis ohi. Hyvää kesää ja palataan asiaan syyskuussa! (11 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Salibandy, Lentis, Biitsi ja Pesäpallo
Helsinki
Sekajoukkue
39

HelPelSali Nimenhuuto.com

Helsingin pelastuslaitoksen lentopalloporukan joukkuesivut. Pidetään harjoitukset, mikäli pelaajia 8 - 12 henkilöä.

Erja kirjoitti: Onko kukaan avaamassa ovia, jos saadaan porukka kasaan? (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Lentopallo
Helsinki
Sekajoukkue
22