Lentopallo Helsinki

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Helsinki ja lajina on lentopallo, lentis ja volleyball. Niitä löytyy yhteensä 80 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, koripallo, futsal, lentopallo, sähly, kaukalopallo, purjehdus ja pesäpallo.

Katso lista koko maan lentopallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - lentopallo - Helsinki

Lentopallo - Helsinki

Vuosaaren Viikingit Nimenhuuto.com

Lentopalloseura Vuosaaren Viikingit pelaa 3-ja 4-sarjaa sekä veteraanipelejä ikäsarjoissa 50, 55 ja 60. Kaudella 2016-2017 treenaamme ja pelaamme seuraavasti: Kallahden palloiluhallissa, Kallahdenraitti 1, maanantaisin klo 19.00, tiistaisin Vuosaaren urheilutalolla klo 20:30 ja torstaina Vuosaaren urheilutalolla, Vuosaarentie 7, klo 20.00. Lisäksi pelailua satunnaisesti koulujen loma-aikaan. Kesäisin pelaamme viikoittain kaksi kertaa sisällä. Vakioturnauksia: Linnavolley Savonlinnassa elokuussa, Homenokka Jyväskylässä syyskuussa, Pirkka-turnaus Tampereella marras- joulukuussa. Lisäksi SM-ikäluokat. Liity mukaan, jos sinulla on useampia peli- ja treenivuosia takana. Ikävä kyllä seuralla ei ole harrastelijavuoroja. Tervetuloa mukaan. Yhteys: Jukka Isohanni 050 5976534

Joukkue etsii pelaajia: Lentopallojoukkue Vuosaaren Viikingit Helsingistä etsii pelaajia 3.- ja 4.-sa...

Jukka kirjoitti: Pirkasta. Jämsästä mukana Hietsu, Ossi ja Vesa 55-sarjaan. Eli taas voittajajoukkue. Tomppa sinä teet kokoonpanon kentällä. (9 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Lentopallo
Helsinki, Vuosaari
Miehet
59

Erä M4 Nimenhuuto.com

Tapanilan Erä M4: Mieleltään nuorehko, hurtilla huumorilla varustettu, toisiaansa kannustava ja keski-iältään vieläkin n. 37 v. lentisjengi. Salivuorot ovat yhteiset Erä ME jengin kanssa. Ti klo 20-22 Tapanilan Erän urheilukeskus, liikuntahalli. Ke klo 20-22 Puistolan Liikuntasali Koudantie (2 lohkoa). Su klo 19-21 Töyrynummen ala-aste (pelivuoro). Pelaamme 4-sarjaa. Kauden aikana osallistumme vähintään kahteen turnaukseen - vakiona ollut, KeiKa -ja MesTo -turnaukset. Kaikki innokkaat jo valmiit pelimiehet tervetulleita kokeilemaan soveltuisiko ja haluaisiko tulla jengiimme.

Päivitetty 4 päivää sitten

Lentopallo
Helsinki
Miehet
17

EräM1 Nimenhuuto.com

Tapanilan Erä M1 on innostunut ja kehittyvä joukkue. Kaudella 2015-16 pelaamme kakkossarjaa. Joukkueessa on hyvä rakenne kokemusta ja nuoruutta ja jokaiselle pelipaikalle löytyy useita laadukkaita pelureita Joukkueen yhteyshenkilö on Antti Lehtineva, 040 708 8027, anttilehtineva(at)hotmail.com Joukkueen kotisivut: http://www.eralentis.com/

Joukkue etsii pelaajia: Tapanilan Erä pelaa kakkossarjaa kaudella 2016-2017. Pelaajistoon etsitään va...

Aaro kirjoitti: Kone laskeutuu klo 16:10, katsotaan päivän kunto (7 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Lentopallo
Helsinki
Miehet
23

Lentopallokoulu 11-15 v Nimenhuuto.com

Tämä on 11-15 -vuotiaiden vasta-alkajien ryhmä sekä tytöille että pojille. Ryhmässä on hyvä aloittaa ja sitten siirtyä myöhemmin PuMa-Volley oman iäkauden ryhmiin tai harrastusryhmään. Ryhmään voi tulla mukaan kesken syksyksin. Ilmoittautudu: https://www.puma-volley.fi/joukkueet-2017-18/pelaajaksi-ilmoittautuminen-2017/

Joukkue etsii pelaajia: PuMa-Volleyssä pyritään siihen, että harrastus aloitettaisiin alle 10-vuotiaa...

Emma kirjoitti: Tulee myöhässä (17 päivää sitten)

Päivitetty 17 päivää sitten

Lentopallo
Helsinki
Sekajoukkue
26

Erä lentis ME Nimenhuuto.com

Tapanilan Erä ME koostuu kokeneista ja nuorekkaista tai nuorehkoista pelaajista, jotka ovat pelanneet kolmos- tai nelossarjassa aikaisempina vuosina. Joukkue on perustettu kaudelle 2013-2014 ja siitä lähtien olemme pelanneet nelossarjassa hyvällä menestyksellä! Joukkueen kotisivut: http://www.tapanila.fi/lentis/?page_id=916 ME harjoitellaan pääasiassa pelinomaisin harjoittein ja lyödään kovaa, ei välttämättä täysillä. ME harjoitellaan ja käytetään hyviä peruskuvioita mutta joskus tulee tehtyä pari porrasta tai kiertoa. ME emme pelaa hampaat irvessä vaan pelataan mukavaa, kivaa, kannustavaa ja kovaa peliä! MEidän pelaajat ovat ainakin kahden paikan osaajia ja aina valmiina tuuraamaan kaveria. ME pidetään hauskaa ja huudetaan ME!

Antti kirjoitti: Jep. Mun mielestä kauden paras peli kokonaisuudessaan. Juha oli herra ja hidalgo verkolla. Tommyn syöttö on kehittynyt ja varmuus lisääntynyt tällä kaudella huimasti. Vellu puolustuspeli ja jujujen nouto hiveli silmää. Mikon vaihdot onnistui lähes täydellisesti koko pelissä. Ensimmäisen erän torj... (5 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Lentopallo
Helsinki, Tapanila
Miehet
25

PuiU Pelimiehet Nimenhuuto.com

PuiU Pelimiehet osallistuvat kerran viikossa pidettävään liikuntatuokioon. Tapaamisissa kokeillaan erilaisia liikuntamuotoja sisällä ja ulkona koulutetun ohjaajan johdolla. PELIMIEHET (sunnuntaisin klo 19:00-20:30) jossa puhtaasti pelaillaan eri lajien merkeissä niin että hiki lentää. Päälajeina salibandy ja joka toinen vaihtuva laji koripallo, lentopallo, futsal mm. Paikka: Puistolanraitin ala-aste/ Nurkkatien toimipiste (Nurkkatie 2)

Petteri kirjoitti: 31.5 Tänään ei pelejä , liian vähän osallistujia, yritetään ensi viikolla uudestaan (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Salibandy, Futsal, Koripallo ja Lentopallo
Puistola , Helsinki
Miehet
35

PuMa-Volley E-tytöt Nimenhuuto.com

E-tytöt ovat 2004-05 syntyneitä. Joukkue pelaa E-tyttöjen sarjassa mukavia junioriturnauksia. Ilmoittaudu vain reippaasti mukaan pelaajaksi vaikka aikaisempaa kokemusta ei olisikaan!

Joukkue etsii pelaajia: Tule pelaamaan lentopallo PuMa-Volleyn E-tyttöihin. Harjoitusajat näkyvät täs...

Pia kirjoitti: Baltic Sea Junior turnaus Vantaalla 6.1-7.1.2018 Laittakaa alustavat ilmoittautumiset mahdollisimman pian niin tiedetään montako joukkuetta ilmoitetaan!!! Lisätietoja: https://www.vanle.fi/bsj-2018/info-2018-suomeksi/ (14 päivää sitten)

Päivitetty noin 4 tuntia sitten

Lentopallo
Helsinki
Tytöt
31

Tapanilan Erä M6 ja M5 Nimenhuuto.com

Tapanilan Erä Ry:n miehet 5 joukkue, jossa lähinnä ikämiehiä rennon pelailun merkeissä, ei ryppyotsaisuutta, ei tiukkoja treenejä, pelaamisen on oltava hauskaa. Sopii kaikille jonkin aikaa pelanneille. Olemme osallistuneet 5 sarjaan vaihtelevalla menestyksellä

Jari kirjoitti: Nyt ilmoittautumisia, varsinkin SEKOPALLO! (Noin 6 tuntia sitten)

Päivitetty noin 6 tuntia sitten

Lentopallo
Helsinki, Tapanila
Miehet
24

PuMa F-juniorit Nimenhuuto.com

Reipas 8-9-vuotiaiden lentopalloryhmä. Pelaillaan F- ja E-sarjaa. Mukaan mahtuu vielä joku uusikin.

Joukkue etsii pelaajia: PuMan F- ja G-juniorit ottavat kaudenkin aikana uusia pelaajia. Tervetuloa!

Heli kirjoitti: Sunnuntaina 19.11 F-junioreiden toimintapäivä Kausalassa. Käykäähän merkkaamassa Nimenhuutoon, pääsettekö osallistumaan (myös se, jos et pääse osallistumaan). Tämän perusteella katsotaan, että montako joukkuetta ilmoitetaan turnaukseen. Ilmoittautuminen toimintapäivään täytyy tehdä viimeistään pe... (19 päivää sitten)

Päivitetty noin 16 tuntia sitten

Lentopallo
Helsinki
Sekajoukkue
23

wewo Nimenhuuto.com

Westendin Woima ry - Woimakasta toimintaa lentopalloilun ja monipuolisen seuratoiminnan merkeissä jo yli 30 vuotta!

Joukkue etsii pelaajia: Olemme senioripitoinen miesten joukkue ja etsimme joukkoomme lajin aktiivisia...

Mikko kirjoitti: Tuun myöhässä, puoli kuuden aikoihin (12 päivää sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Lentopallo
Helsinki, Kisahalli
Miehet
23

Korkkis Nimenhuuto.com

Korkkiruuvi-Team ry, Kirkkoveneellä Sulkavaa ympäri jo Vuodesta 1986

Joukkue etsii pelaajia: Hei! Korkkiruuvi ry on kiertänyt Sulkavaa jo vuodesta 1986 alkaen. Talvikunto...

Mika kirjoitti: Helou arvoisat lentiksen pelaajat! (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Kirkkovenesoutu ja Lentis
Helsinki
Ei asetettu
72

Warttivolley Nimenhuuto.com

Miesten ja naisten harrastaja- ja kilpatason lentopalloa Itä-Helsingin alueella. Seura pelaa miesten 6 - ja naisten 3-sarjassa, joille on omat harjoitteluvuorot. Salivuoromme sijaitsevat itä-Helsingissä. Tervetuloa!

Asko kirjoitti: Moi! Pieni korjaus lisenssin hintaan 16€ lisenssi ja jos ottaa vakuutuksen se maksaa 30€ eli yhteensä 46€ juuri kävin ottamassa. t.asko (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Lentopallo
Helsinki
Ei asetettu
28

Töölön Vesa Lentis Nimenhuuto.com

Naisten 2-sarjan joukkue

Malla kirjoitti: Howdy partners! Meitsiltä löytyy nyt iZettle, HBV:n padi ja tietotaito laitteen käyttämiseen (toivottavasti). Olis hyvä päättää hinnat nyt, niin saan lisättyä kaikki tuotteet masiinaan. Laittakeehan ehdotuksia tänne! Pitäkää mielessä Hesa-hinnat, eli esim sämpylöistä voi mun mielestä todellakin p... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Lentopallo
Helsinki
Naiset
17

PuMa C1-B1-tytöt Nimenhuuto.com

PuMa-Volleyn C1-tyttöjen kilpajoukkue. Samasta harjoitusryhmästä pelataan B1-joukkueena täydennettynä B-ikäisillä pelaajilla.

Päivi kirjoitti: Viellä edelliseen viestiin jatkoa. Ilman Marikaa ja Timoa ei kannata turnaukseen lähteä. Heillä on hallussa peluuttaminen. Me ollaan vain täyteporukkaa Veikon kanssa. Majoittumiseenkin viedään turhaa tilaa. (1 päivä sitten)

Päivitetty noin 3 tuntia sitten

Lentopallo
Helsinki
Tytöt
22

PuMa C2-tytöt Nimenhuuto.com

PuMa C2-tytöt on 2003 ja 2004 syntyneiden ryhmä. Tähtäämme hyvään harjoitteluun, kehitykseen ja sarjapelaamiseen hyvällä mielellä.

Asko kirjoitti: Joukkuepunttia ei järjestetä. Omatoimisesti saa mennä puntille, mutta älkää tehkö liian isoilla painoilla mitään. (10 päivää sitten)

Päivitetty noin 3 tuntia sitten

Lentopallo
Helsinki
Tytöt
26

PuMa D-tytöt Nimenhuuto.com

PuMa D tytöt

Lotta kirjoitti: Vain harjoitukset 1h , lähden sieltä synttäreille (4 päivää sitten)

Päivitetty noin 4 tuntia sitten

Lentopallo
Helsinki
Tytöt
27

PumaVolley D-pojat2017-2018 Nimenhuuto.com

Puma Volleyn D-poikaryhmä kaudella 2017 - 2018.

Ville kirjoitti: Laittakaapas IN/OUT kuittaukset ajoissa kuntoon. (18 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Lentopallo
Helsinki
Pojat
22

HelPelSali Nimenhuuto.com

Helsingin pelastuslaitoksen lentopalloporukan joukkuesivut

Harri kirjoitti: Perutaan tämän päivän pelit! T: Harri (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Lentopallo ja Sähly
Helsinki
Sekajoukkue
17

Pihlajamäen Isku Nimenhuuto.com

5-sarjan lentopallon harrasteseura. Lisätiedot: Jorma Akkanen 040-7374907 jore.akkanen@pp.inet.fi

Mikko kirjoitti: Moi! En ehdi tällä kaudella treenenihin näköjään ollenkaan vaikka yritys kerran viikkoon olikin.. Voin tarvittaessa tulla paikkaamaan peleihin, jos ei väki muuten riitä (maksoin 4.sarjan lisenssin, jolla voinee pelata myös vitosen pelejä) ja jos olen vapaalla silloin.. Hyviä reenejä! Mikko Laukkanen (17 päivää sitten)

Päivitetty 17 päivää sitten

Lentopallo
Helsinki
Sekajoukkue
16

Unpredictables Nimenhuuto.com

Unpredictables is a Helsinki-based international Volleyball club.

Marisa kirjoitti: I will skip today given that there are many already signed in. See you next time! Happy playing! (20 päivää sitten)

Päivitetty 20 päivää sitten

Lentopallo
Helsinki
Sekajoukkue
31

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Lentopallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on lentopallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.