Lentopallo Helsinki

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Helsinki ja lajina on lentopallo, lentis ja volleyball. Niitä löytyy yhteensä 85 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, koripallo, futsal, lentopallo, sähly, kaukalopallo, purjehdus ja pesäpallo.

Katso lista koko maan lentopallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - lentopallo - Helsinki

Lentopallo - Helsinki

EräM1 Nimenhuuto.com

Tapanilan Erä M1 on innostunut ja kehittyvä joukkue. Kaudella 2015-16 pelaamme kakkossarjaa. Joukkueessa on hyvä rakenne kokemusta ja nuoruutta ja jokaiselle pelipaikalle löytyy useita laadukkaita pelureita Joukkueen yhteyshenkilö on Antti Lehtineva, 040 708 8027, anttilehtineva(at)hotmail.com Joukkueen kotisivut: http://www.eralentis.com/

Joukkue etsii pelaajia: Tapanilan Erä pelaa kakkossarjaa kaudella 2016-2017. Pelaajistoon etsitään va...

Satu kirjoitti: Kellä on yksi mun pallotuubi? (6 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Lentopallo
Helsinki
Miehet
38

Vuosaaren Viikingit Nimenhuuto.com

Lentopalloseura Vuosaaren Viikingit pelaa 3-ja 4-sarjaa sekä veteraanipelejä ikäsarjoissa 50, 55 ja 60. Kaudella 2016-2017 treenaamme ja pelaamme seuraavasti: Kallahden palloiluhallissa, Kallahdenraitti 1, maanantaisin klo 19.00, tiistaisin Vuosaaren urheilutalolla klo 20:30 ja torstaina Vuosaaren urheilutalolla, Vuosaarentie 7, klo 20.00. Lisäksi pelailua satunnaisesti koulujen loma-aikaan. Kesäisin pelaamme viikoittain kaksi kertaa sisällä. Vakioturnauksia: Linnavolley Savonlinnassa elokuussa, Homenokka Jyväskylässä syyskuussa, Pirkka-turnaus Tampereella marras- joulukuussa. Lisäksi SM-ikäluokat. Liity mukaan, jos sinulla on useampia peli- ja treenivuosia takana. Ikävä kyllä seuralla ei ole harrastelijavuoroja. Tervetuloa mukaan. Yhteys: Jukka Isohanni 050 5976534

Joukkue etsii pelaajia: Lentopallojoukkue Vuosaaren Viikingit Helsingistä etsii pelaajia 3.- ja 4.-sa...

Matti kirjoitti: Merisuolakääre Annostus: 1 litra vettä ja 3 rkl merisuolaa. Liuoksen käyttölämpötila on huoneenlämpöinen eli 20-22 astetta. Kostuta pyyhe liuokseen. Kuvassa käytetään pyyhkeen sijaan froteesukkaa, josta on kärki leikattu pois - se toimii kätevästi esimerkiksi tenniskyynärpään hoidossa. Aseta pyyh... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Lentopallo
Helsinki, Vuosaari
Miehet
55

Erä M4 Nimenhuuto.com

Tapanilan Erä M4: Mieleltään nuorehko, hurtilla huumorilla varustettu, toisiaansa kannustava ja keski-iältään n. 38 v. lentisjengi. Salivuorot ovat yhteiset Erä ME jengin kanssa. Ma klo 19-21 Ylä-Malmin Peruskoulu Talvelantie Ke klo 20-22 Puistolan Liikuntasali Koudantie (2 lohkoa) Su klo 16-1830 Suutarilan Ala-aste Seulastentie (pelivuoro) Pelaamme 4-sarjaa. Kauden aikana osallistumme vähintään kahteen turnaukseen - vakiona ollut, KeiKa -ja MesTo -turnaukset. Kaikki innokkaat jo valmiit pelimiehet tervetulleita kokeilemaan soveltuisiko ja haluaisiko tulla jengiimme.

Jari kirjoitti: Ensikauden 2017 - 2018 Etelä-Suomen 5-sarjaan haluavien kysely, samoin kysely M-5 joukkueessa ensi kaudella pelaavista LÖYTYY M5 nimenhuudossa https://tapanilaneram6jam5.nimenhuuto.com/player?set_active_player_to=591247 , TAPAHTUMA 2.5.2017 (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 21 päivää sitten

Lentopallo
Helsinki
Miehet
26

Erä lentis ME Nimenhuuto.com

Tapanilan Erä ME koostuu kokeneista ja nuorekkaista tai nuorehkoista pelaajista, jotka ovat pelanneet kolmos- tai nelossarjassa aikaisempina vuosina. Joukkue on perustettu kaudelle 2013-2014 ja siitä lähtien olemme pelanneet nelossarjassa hyvällä menestyksellä! Joukkueen kotisivut: http://www.tapanila.fi/lentis/?page_id=916 ME harjoitellaan pääasiassa pelinomaisin harjoittein ja lyödään kovaa, ei välttämättä täysillä. ME harjoitellaan ja käytetään hyviä peruskuvioita mutta joskus tulee tehtyä pari porrasta tai kiertoa. ME emme pelaa hampaat irvessä vaan pelataan mukavaa, kivaa, kannustavaa ja kovaa peliä! MEidän pelaajat ovat ainakin kahden paikan osaajia ja aina valmiina tuuraamaan kaveria. ME pidetään hauskaa ja huudetaan ME!

Antti kirjoitti: Moi Tulkaahan Erälle tänään klo 20 pelaamaan. (21 päivää sitten)

Päivitetty 15 päivää sitten

Lentopallo
Helsinki, Tapanila
Miehet
21

PuiU Pelimiehet Nimenhuuto.com

PuiU Pelimiehet osallistuvat kerran viikossa pidettävään liikuntatuokioon. Tapaamisissa kokeillaan erilaisia liikuntamuotoja sisällä ja ulkona koulutetun ohjaajan johdolla. PELIMIEHET (sunnuntaisin klo 19:00-20:30) jossa puhtaasti pelaillaan eri lajien merkeissä niin että hiki lentää. Päälajeina salibandy ja joka toinen vaihtuva laji koripallo, lentopallo, futsal mm. Paikka: Puistolanraitin ala-aste/ Nurkkatien toimipiste (Nurkkatie 2)

Petteri kirjoitti: 31.5 Tänään ei pelejä , liian vähän osallistujia, yritetään ensi viikolla uudestaan (12 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Salibandy, Futsal, Koripallo ja Lentopallo
Puistola , Helsinki
Miehet
35

Tapanilan Erä M6 ja M5 Nimenhuuto.com

Tapanilan Erä Ry:n miehet 5 joukkue, jossa lähinnä ikämiehiä rennon pelailun merkeissä, ei ryppyotsaisuutta, ei tiukkoja treenejä, pelaamisen on oltava hauskaa. Sopii kaikille jonkin aikaa pelanneille. Olemme osallistuneet 5 sarjaan vaihtelevalla menestyksellä

Tuomi kirjoitti: erä biitsissä on ainakin 5 pelaajaa (Noin 9 tuntia sitten)

Päivitetty noin 6 tuntia sitten

Lentopallo
Helsinki, Tapanila
Miehet
26

Korkkis Nimenhuuto.com

Korkkiruuvi-Team ry, Kirkkoveneellä Sulkavaa ympäri jo Vuodesta 1986

Joukkue etsii pelaajia: Hei! Korkkiruuvi ry on kiertänyt Sulkavaa jo vuodesta 1986 alkaen. Talvikunto...

Leena kirjoitti: Hei, onko kukaan vailla kortsuja? Eräs tuttavani, ja soutaja Tampereelta tekee itse suojia, ja myy niitä 16e posteineen. Yhden jo eilen tilasinkin Riitalle:) (Noin 18 tuntia sitten)

Päivitetty noin 18 tuntia sitten

Kirkkovenesoutu ja Lentis
Helsinki
Ei asetettu
76

PuMa Drive Nimenhuuto.com

PuMa Drive on 11-14 v lentopallokoululaisten ja C-tyttöjen kolmannen joukkueen ryhmä. Tähtäämme kehitykseen ja aloittamaan sarjapelaamisen heti, kun taidot sallivat. Olemme avoin uusille pelaajille.

Joukkue etsii pelaajia: Tule pelaamaan lentopalloa C-tyttöihin. Harkkaamme 2-3 kertaa viikossa. Halua...

timo kirjoitti: tullaan inkan kanssa n.17:30 suoraan fudiksesta (7 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Lentopallo
Helsinki
Tytöt
38

PuMa-Volley B-pojat Nimenhuuto.com

PuMa on Pohjois-Helsingissä toimiva mukavahenkinen nuorisolentopalloon erikoistunut seura. Olemme Sinetti-seura, mikä merkitsee hyvää laatua ja kehityksen pyrkimystä.

Joukkue etsii pelaajia: Tule pelaamaan lentopalloa PuMan B-poikiin! Joukkueessa pelaa vuosina 1999 ja...

Jyrki kirjoitti: Kesätreenien nimenhuuto: https://pumanjavanlenkesatreenit.nimenhuuto.com/player?set_active_player_to=1556084 (7 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Lentopallo
Helsinki
Pojat
37

wewo Nimenhuuto.com

Westendin Woima ry - Woimakasta toimintaa lentopalloilun ja monipuolisen seuratoiminnan merkeissä jo yli 30 vuotta!

Joukkue etsii pelaajia: Olemme senioripitoinen miesten joukkue ja etsimme joukkoomme lajin aktiivisia...

Esko kirjoitti: Minun vanha opinahjo. Sitäkö nyt täytyy hajoittaa. (25 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Lentopallo
Helsinki, Kisahalli
Miehet
22

PuMa-Volley E-tytöt Nimenhuuto.com

E-tytöt ovat 2004-05 syntyneitä. Joukkue pelaa E-tyttöjen sarjassa mukavia junioriturnauksia. Ilmoittaudu vain reippaasti mukaan pelaajaksi vaikka aikaisempaa kokemusta ei olisikaan!

Joukkue etsii pelaajia: Tule pelaamaan lentopallo PuMa-Volleyn E-tyttöihin. Harjoitusajat näkyvät täs...

Sonja kirjoitti: Sonja saattaa tulla hieman myöhässä riippuen soittotunnista (8 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Lentopallo
Helsinki
Tytöt
17

Warttivolley Nimenhuuto.com

Miesten ja naisten harrastaja- ja kilpatason lentopalloa Itä-Helsingin alueella. Seura pelaa miesten 6 - ja naisten 3-sarjassa, joille on omat harjoitteluvuorot. Salivuoromme sijaitsevat itä-Helsingissä. Tervetuloa!

Joukkue etsii pelaajia: Wartti-Volley, itä-Helsinki: Haemme uusia harrastajia ja pelaajia lentopalloo...

Anneli kirjoitti: Hei! Lisätietoa päättäjäisistä: Suositumpi päivä oli 12.5 ja se on nyt laitettu lukkoon. Valitettavasti ei onnistunut sille päivälle varata sopivaa biitsivuoroa Salmisaaresta. Kokoonnutaan kuitenkin ensin lentopallon merkeissä ja siitä KIITOS Jukka I-lle joka mahdollistaa meille Koukkusaaren koul... (18 päivää sitten)

Päivitetty 17 päivää sitten

Lentopallo
Helsinki
Ei asetettu
40

Puma-Volley BA-tytöt Bang Nimenhuuto.com

Puman A2B-tytöt Bang on 15-17-vuotiaiden lentopallotiimi. Osallistumme kaudella 2016-17 A- ja B-tyttöjen kilpapeleihin. Lisätietoja löytyy sivultamme www.puma-volley.fi

Joukkue etsii pelaajia: Tule pelaamaan lentopalloa PuMaan. Otamme uusia pelaajia 13-16-vuotiaiden kil...

Jouni kirjoitti: Lauantaina kauden viimeinen B-turnaus kotiturnauksena Koudalla. Laittakaa ilmoittautumiset IN-OUT. Koska pari pelaajaa joutuu lähtemään iltapäivällä, niin pelaajia tarvitaan loppuun asti riittävästi. Yli-ikäisiä voi olla kaksi kentällä. Osallistua voivat 99-syntyneet. Emilia, Sara ja Ava, laittak... (22 päivää sitten)

Päivitetty 22 päivää sitten

Lentopallo
Helsinki
Tytöt
51

PuMa F-juniorit Nimenhuuto.com

Reipas 8-9-vuotiaiden lentopalloryhmä. Pelaillaan F- ja E-sarjaa. Mukaan mahtuu vielä joku uusikin.

Joukkue etsii pelaajia: PuMan F- ja G-juniorit ottavat kaudenkin aikana uusia pelaajia. Tervetuloa!

Ella kirjoitti: Hei Vielä kerran nimenhuudon kautta. Power Cup lähestyy ja on aika lyödä talkoovuorot valmiiksi. Kuten kaikki muistamme F-juniorit, E-tytöt ja E-pojat ovat ottaneet yhden majoituskoulun vastuullensa. Vielä viime viikolla majoituskoulun piti olla Puistolanraitinkoulu mutta tämä muuttui Veromäen ko... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Lentopallo
Helsinki
Sekajoukkue
18

NALE Power Nimenhuuto.com

D-tyttöjen lentopallojoukkue, joka pelaa aluesarjassa.

Joukkue etsii pelaajia: Otamme mielellämme urheiluseurassa jo lentopalloa pelanneita 2004 ja 2005 ikä...

Nina kirjoitti: KOTITEHTÄVIÄ kaikille http://www.finnvolley.com/minimaajoukkkue-2/kotitehtavia/ (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Lentopallo
Helsinki
Tytöt
13

Töölön Vesa Lentis Nimenhuuto.com

Naisten 2-sarjan joukkue

Malla kirjoitti: Howdy partners! Meitsiltä löytyy nyt iZettle, HBV:n padi ja tietotaito laitteen käyttämiseen (toivottavasti). Olis hyvä päättää hinnat nyt, niin saan lisättyä kaikki tuotteet masiinaan. Laittakeehan ehdotuksia tänne! Pitäkää mielessä Hesa-hinnat, eli esim sämpylöistä voi mun mielestä todellakin p... (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Lentopallo
Helsinki
Naiset
16

PuMaBeat Nimenhuuto.com

PuMaBeat on helsinkiläinen C-tyttölentopallojoukkue, joka koostuu 2001-2002 syntyneistä tytöistä.

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa PuMa-Volleyn D-tyttöjen sivuille www.puma-volley.fi D-tyttöjen ryh...

Iina kirjoitti: Hei, Sain nyt tarjouksen Stadiumista. Tuohon aikatauluun Stadium suosittelee team sales mallistosta alla olevaa vaihtoehtoa. (SOC Victory JSY SR) Nämä ovat Stadiumin omia merkkejä ja nämä ehtisimme mahdollisesti painattaa ennen turnausta. Valitettavasti pinkkiä väriä ei näissä ole. Katsokaa täält... (Vuosi sitten)

Päivitetty 12 kuukautta sitten

Volleyball ja Lentopallo
Helsinki
Tytöt
18

PuMa D-tytöt Nimenhuuto.com

PuMa D tytöt

Antoni kirjoitti: Moi. Please ilmoittautukaa treeneihin, oletteko tulossa vai ei. Terv. Antoni (Noin 12 tuntia sitten)

Päivitetty noin 9 tuntia sitten

Lentopallo
Helsinki
Tytöt
41

PumaVolley D-pojat2016-2017 Nimenhuuto.com

Puma Volleyn D-poikaryhmä kaudella 2016 - 2017.

Ville kirjoitti: Muistakaas hei ilmoittautua kauden 2017-2018 ryhmiin! D-poikien nimenhuuto jatkaa täällä normaalista. Ensi kauden C-pojille olen jo perustanut uuden Nimenhuudon, johon on toistaiseksi kutsuttu vasta valmentajat. Jossain vaiheessa kutsun sinne myös pelaajat sitä mukaa, kun teette virallisia ilmoit... (19 päivää sitten)

Päivitetty noin 9 tuntia sitten

Lentopallo
Helsinki
Pojat
34

HelPelSali Nimenhuuto.com

Helsingin pelastuslaitoksen lentopalloporukan joukkuesivut

Mikko kirjoitti: Tämän päivän pelit on peruttu Liian vähän osallistujia (6 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Lentopallo ja Sähly
Helsinki
Sekajoukkue
16

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Lentopallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on lentopallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.