Lentopallo Helsinki

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Helsinki ja lajina on lentopallo, lentis ja volleyball. Niitä löytyy yhteensä 81 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, koripallo, futsal, lentopallo, sähly, kaukalopallo, purjehdus ja sulkapallo.

Katso lista koko maan lentopallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - lentopallo - Helsinki

Lentopallo - Helsinki

Vuosaaren Viikingit Nimenhuuto.com

Lentopalloseura Vuosaaren Viikingit pelaa 3-ja 4-sarjaa sekä veteraanipelejä ikäsarjoissa 50, 55 ja 60. Kaudella 2016-2017 treenaamme ja pelaamme seuraavasti: Kallahden palloiluhallissa, Kallahdenraitti 1, maanantaisin klo 19.00, tiistaisin Vuosaaren urheilutalolla klo 20:30 ja torstaina Vuosaaren urheilutalolla, Vuosaarentie 7, klo 20.00. Lisäksi pelailua satunnaisesti koulujen loma-aikaan. Kesäisin pelaamme viikoittain kaksi kertaa sisällä. Vakioturnauksia: Linnavolley Savonlinnassa elokuussa, Homenokka Jyväskylässä syyskuussa, Pirkka-turnaus Tampereella marras- joulukuussa. Lisäksi SM-ikäluokat. Liity mukaan, jos sinulla on useampia peli- ja treenivuosia takana. Ikävä kyllä seuralla ei ole harrastelijavuoroja. Tervetuloa mukaan. Yhteys: Jukka Isohanni 050 5976534

Joukkue etsii pelaajia: Lentopallojoukkue Vuosaaren Viikingit Helsingistä etsii pelaajia 3.- ja 4.-sa...

Timo kirjoitti: Hello, tiedoksi kaikille, että Kallahden sali on varattu toukokuun viimeisellä viikolla ja että tän omavalvontasysteemin myötä myös koko kesän joka arkipäivä. Mites Valkoinen koulu? (3 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Lentopallo
Helsinki, Vuosaari
Miehet
61

Erä M4 Nimenhuuto.com

Tapanilan Erä M4: Mieleltään nuorehko, hurtilla huumorilla varustettu, toisiaansa kannustava ja keski-iältään vieläkin n. 37 v. lentisjengi. Salivuorot ovat yhteiset Erä ME jengin kanssa. Ti klo 20-22 Tapanilan Erän urheilukeskus, liikuntahalli. Ke klo 20-22 Puistolan Liikuntasali Koudantie (2 lohkoa). Su klo 19-21 Töyrynummen ala-aste (pelivuoro). Pelaamme 4-sarjaa. Kauden aikana osallistumme vähintään kahteen turnaukseen - vakiona ollut, KeiKa -ja MesTo -turnaukset. Kaikki innokkaat jo valmiit pelimiehet tervetulleita kokeilemaan soveltuisiko ja haluaisiko tulla jengiimme.

Päivitetty 7 päivää sitten

Lentopallo
Helsinki
Miehet
17

Lentopallokoulu 11-15 v Nimenhuuto.com

Tämä on 11-15 -vuotiaiden vasta-alkajien ryhmä sekä tytöille että pojille. Ryhmässä on hyvä aloittaa ja sitten siirtyä myöhemmin PuMa-Volley oman iäkauden ryhmiin tai harrastusryhmään. Ryhmään voi tulla mukaan kesken syksyksin. Ilmoittautudu: https://www.puma-volley.fi/joukkueet-2017-18/pelaajaksi-ilmoittautuminen-2017/

Joukkue etsii pelaajia: PuMa-Volleyssä pyritään siihen, että harrastus aloitettaisiin alle 10-vuotiaa...

Jyrki kirjoitti: https://www.instagram.com/p/BhwlP7vngA7/ (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 18 päivää sitten

Lentopallo
Helsinki
Sekajoukkue
27

EräM1 Nimenhuuto.com

Tapanilan Erä M1 on innostunut ja kehittyvä joukkue. Kaudella 2015-16 pelaamme kakkossarjaa. Joukkueessa on hyvä rakenne kokemusta ja nuoruutta ja jokaiselle pelipaikalle löytyy useita laadukkaita pelureita Joukkueen yhteyshenkilö on Antti Lehtineva, 040 708 8027, anttilehtineva(at)hotmail.com Joukkueen kotisivut: http://www.eralentis.com/

Joukkue etsii pelaajia: Tapanilan Erä pelaa kakkossarjaa kaudella 2016-2017. Pelaajistoon etsitään va...

Tuomo kirjoitti: Yks vielä ni saadaan sisäbiitsipelit pikkukentällä (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Lentopallo
Helsinki
Miehet
23

Erä lentis ME Nimenhuuto.com

Tapanilan Erä ME koostuu kokeneista ja nuorekkaista tai nuorehkoista pelaajista, jotka ovat pelanneet kolmos- tai nelossarjassa aikaisempina vuosina. Joukkue on perustettu kaudelle 2013-2014 ja siitä lähtien olemme pelanneet nelossarjassa hyvällä menestyksellä! Joukkueen kotisivut: http://www.tapanila.fi/lentis/?page_id=916 ME harjoitellaan pääasiassa pelinomaisin harjoittein ja lyödään kovaa, ei välttämättä täysillä. ME harjoitellaan ja käytetään hyviä peruskuvioita mutta joskus tulee tehtyä pari porrasta tai kiertoa. ME emme pelaa hampaat irvessä vaan pelataan mukavaa, kivaa, kannustavaa ja kovaa peliä! MEidän pelaajat ovat ainakin kahden paikan osaajia ja aina valmiina tuuraamaan kaveria. ME pidetään hauskaa ja huudetaan ME!

Timo kirjoitti: Pääseekö muita me miehiä mukaan ti treeneihin klo20. Onko kenelläkään tietoa tuleeko M1 tai M5 miehiä (6 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Lentopallo
Helsinki, Tapanila
Miehet
26

PuiU Pelimiehet Nimenhuuto.com

PuiU Pelimiehet osallistuvat kerran viikossa pidettävään liikuntatuokioon. Tapaamisissa kokeillaan erilaisia liikuntamuotoja sisällä ja ulkona koulutetun ohjaajan johdolla. PELIMIEHET (sunnuntaisin klo 19:00-20:30) jossa puhtaasti pelaillaan eri lajien merkeissä niin että hiki lentää. Päälajeina salibandy ja joka toinen vaihtuva laji koripallo, lentopallo, futsal mm. Paikka: Puistolanraitin ala-aste/ Nurkkatien toimipiste (Nurkkatie 2)

Petteri kirjoitti: 31.5 Tänään ei pelejä , liian vähän osallistujia, yritetään ensi viikolla uudestaan (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Salibandy, Futsal, Koripallo ja Lentopallo
Puistola , Helsinki
Miehet
21

PuMa F-juniorit Nimenhuuto.com

Reipas 8-9-vuotiaiden lentopalloryhmä. Pelaillaan F- ja E-sarjaa. Mukaan mahtuu vielä joku uusikin.

Joukkue etsii pelaajia: PuMan F- ja G-juniorit ottavat kaudenkin aikana uusia pelaajia. Tervetuloa!

Jouni kirjoitti: Puma pitää lentopallorastin Haukkariehassa helatatorstaina 10.5. klo 10-12. Tässä ilmaisessa tapahtumassa pääsee kokeilemaan eri lajeja ja toteuttamaan urheilupäivän. Paikka Arena Center Myllypuro, Alakiventie 2. Tervetuloa! (11 päivää sitten)

Päivitetty noin 22 tuntia sitten

Lentopallo
Helsinki
Sekajoukkue
28

Sportel Volley Nimenhuuto.com

Kuntolentis porukka . Kaiken tasoisia pelaajia. Pelaamme Talvella Ressun peruskoululla Lapinlahdenkatu 10 200 m Kampin metroasemalta Omakustannushinta n. 6 e/kerta riippuen kävijämäärästä, Kesällä Töölön kisahallissa

Joukkue etsii pelaajia: Lentopalloa , Hyvällä paikalla lähellä Kampin metroasemaa (Ressun peruskoulu ...

Matti kirjoitti: Moi! Kauden tulokset . 1 Teppo 16 106,72 1 Isto Salakoski 16 106,72 3 Timo Hietala 15 100,05 4. Kim Johansson 13 86,71 5. Matti Viitanen 11 73,37 5. Erkki Myllyaho 11 73,37 7. Sanna-Mari 10 66,7 7. Markku Latikka 10 66,7 10. Heini Kuusisto 6 40,02 10. Tapani Tähkävuori 6 40,02 12. Sakari Sutela 5... (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Lentopallo
Helsinki
Ei asetettu
24

PuMa-Volley E-tytöt Nimenhuuto.com

E-tytöt ovat 2004-05 syntyneitä. Joukkue pelaa E-tyttöjen sarjassa mukavia junioriturnauksia. Ilmoittaudu vain reippaasti mukaan pelaajaksi vaikka aikaisempaa kokemusta ei olisikaan!

Joukkue etsii pelaajia: Tule pelaamaan lentopallo PuMa-Volleyn E-tyttöihin. Harjoitusajat näkyvät täs...

Seppo kirjoitti: Lohkojaot on julkaistu, otteluohjelmat tulee myöhemmin: https://powercup.torneopal.fi/taso/sarja.php?sarja=TE (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Lentopallo
Helsinki
Tytöt
36

Tapanilan Erä M6 ja M5 Nimenhuuto.com

Tapanilan Erä Ry:n miehet 5 joukkue, jossa lähinnä ikämiehiä rennon pelailun merkeissä, ei ryppyotsaisuutta, ei tiukkoja treenejä, pelaamisen on oltava hauskaa. Sopii kaikille jonkin aikaa pelanneille. Olemme osallistuneet 5 sarjaan vaihtelevalla menestyksellä

Jari kirjoitti: 29.4 Suutarilan viimeinen harkka (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Lentopallo
Helsinki, Tapanila
Miehet
24

Korkkis Nimenhuuto.com

Korkkiruuvi-Team ry, Kirkkoveneellä Sulkavaa ympäri jo Vuodesta 1986

Joukkue etsii pelaajia: Hei! Korkkiruuvi ry on kiertänyt Sulkavaa jo vuodesta 1986 alkaen. Kesät (tou...

Mika kirjoitti: Morjens! Juu, harmittavaa jos vuoro loppuu, mutta toisaalta erittäin ymmärrettävää. Ei todellakaan kannata jatkaa vuoroa ja maksaa turhasta, kerran pelaajia ei ole tarpeeksi. -mikkeli- (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Kirkkovenesoutu ja Lentis
Helsinki
Ei asetettu
68

wewo Nimenhuuto.com

Westendin Woima ry - Woimakasta toimintaa lentopalloilun ja monipuolisen seuratoiminnan merkeissä jo yli 30 vuotta!

Joukkue etsii pelaajia: Olemme senioripitoinen miesten joukkue ja etsimme joukkoomme lajin aktiivisia...

Javad kirjoitti: Meen lomalle Italiaan 3 viikkoa. (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 13 päivää sitten

Lentopallo
Helsinki, Kisahalli
Miehet
23

Töölön Vesa Lentis Nimenhuuto.com

Naisten 2-sarjan joukkue

Minttu kirjoitti: Saatan myöhästyä (19 päivää sitten)

Päivitetty 19 päivää sitten

Lentopallo
Helsinki
Naiset
17

Warttivolley Nimenhuuto.com

Miesten ja naisten harrastaja- ja kilpatason lentopalloa Itä-Helsingin alueella. Seura pelaa miesten 6 - ja naisten 3-sarjassa, joille on omat harjoitteluvuorot. Salivuoromme sijaitsevat itä-Helsingissä. Tervetuloa!

Milla kirjoitti: Tänään Naulakalliossa sekapelivuoro 19-21.00 (28 päivää sitten)

Päivitetty 28 päivää sitten

Lentopallo
Helsinki
Ei asetettu
30

PumaVolleyBP Nimenhuuto.com

PuMan B-poikien kauden 2017-2018 joukkueiden pelaajat ovat syntyneet vuonna 2001 tai 2002. Heistä osa on lentopalloillut jo yli viisi vuotta, osa parin vuoden verran.

Lauri kirjoitti: Edellyttääkö tähän osallistuminen kesäharjoitteluun sitoutumista ja sen erillistä maksua. (20 päivää sitten)

Päivitetty noin 10 tuntia sitten

Lentopallo
Helsinki
Pojat
19

PumaVolley D-pojat2017-2018 Nimenhuuto.com

Puma Volleyn D-poikaryhmä kaudella 2017 - 2018.

Ville kirjoitti: Kaikki mukaan tänne! (2 päivää sitten)

Päivitetty noin 12 tuntia sitten

Lentopallo
Helsinki
Pojat
22

PuMa2 Nimenhuuto.com

PuMa 2 pelaa naisten 2-sarjaa. Joukkueessa on mukana nuoria pelaajia sekä kokemusta. Tavoitteemme on hyvä kehitys.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (10 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Lentopallo
Helsinki
Tytöt
16

Pihlajamäen Isku Nimenhuuto.com

5-sarjan lentopallon harrasteseura. Lisätiedot: Jorma Akkanen 040-7374907 jore.akkanen@pp.inet.fi

Janne kirjoitti: Ei ehdi viimeisenkään, vasta menossa kotiinpäin. Kesäpelejä sitten ehkä. (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Lentopallo
Helsinki
Sekajoukkue
18

MML Helsinki Nimenhuuto.com

Tapahtumat yhteisessä kalenterissa, viimeisimmät tiedotukset ja pelaajien ilmoittautumiset. Hyviä pelihetkiä!

Päivitetty 4 päivää sitten

Salibandy, Futis, Lentis ja Biitsi
Helsinki
Sekajoukkue
76

PuMa C2-tytöt Nimenhuuto.com

PuMa C2-tytöt on 2003 ja 2004 syntyneiden ryhmä. Tähtäämme hyvään harjoitteluun, kehitykseen ja sarjapelaamiseen hyvällä mielellä.

Mika kirjoitti: Tulkaahan kaikki päätösjuhlaan. Hoidetaan se asiallisesti pois:) (5 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Lentopallo
Helsinki
Tytöt
31