Lentopallo Helsinki

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Helsinki ja lajina on lentopallo, lentis ja volleyball. Niitä löytyy yhteensä 79 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, koripallo, futsal, lentopallo, sähly, kaukalopallo, purjehdus ja sulkapallo.

Katso lista koko maan lentopallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - lentopallo - Helsinki

Lentopallo - Helsinki

Erä M4 Nimenhuuto.com

Tapanilan Erä M4: Mieleltään nuorehko, hurtilla huumorilla varustettu, toisiaansa kannustava ja keski-iältään vieläkin n. 38 v. lentisjengi. Salivuorot ovat yhteiset Erä ME jengin kanssa. Ti klo 20-22 Tapanilan Erän urheilukeskus, liikuntahalli. Ke klo 20-22 Puistolan Liikuntasali Koudantie (2 lohkoa). Su klo 19-21 Töyrynummen ala-aste (pelivuoro). Pelaamme 4-sarjaa. Kauden aikana osallistumme vähintään kahteen turnaukseen - vakiona ollut, KeiKa -ja MesTo -turnaukset. Kaikki innokkaat jo valmiit pelimiehet tervetulleita kokeilemaan soveltuisiko ja haluaisiko tulla jengiimme.

Joukkue etsii pelaajia: Erä M4 hakee 30.9.2016 asti peruspelitaidot jo omaavia pelaajia kaudelle 17-1...

Petteri kirjoitti: Varmaan kaks kenttää laitetaan??? ME ukkoja ainaki 7. Pari vastaamata. (1 päivä sitten)

Päivitetty noin 5 tuntia sitten

Lentopallo
Helsinki
Miehet
17

EräM1 Nimenhuuto.com

Tapanilan Erä M1 on innostunut ja kehittyvä joukkue. Kaudella 2015-16 pelaamme kakkossarjaa. Joukkueessa on hyvä rakenne kokemusta ja nuoruutta ja jokaiselle pelipaikalle löytyy useita laadukkaita pelureita Joukkueen yhteyshenkilö on Antti Lehtineva, 040 708 8027, anttilehtineva(at)hotmail.com Joukkueen kotisivut: http://www.eralentis.com/

Joukkue etsii pelaajia: Tapanilan Erä pelaa kakkossarjaa kaudella 2016-2017. Pelaajistoon etsitään va...

Esa kirjoitti: Vähän myöhässä (Noin 18 tuntia sitten)

Päivitetty noin 18 tuntia sitten

Lentopallo
Helsinki
Miehet
22

Vuosaaren Viikingit Nimenhuuto.com

Lentopalloseura Vuosaaren Viikingit pelaa 3-ja 4-sarjaa sekä veteraanipelejä ikäsarjoissa 50, 55 ja 60. Kaudella 2016-2017 treenaamme ja pelaamme seuraavasti: Kallahden palloiluhallissa, Kallahdenraitti 1, maanantaisin klo 19.00, tiistaisin Vuosaaren urheilutalolla klo 20:30 ja torstaina Vuosaaren urheilutalolla, Vuosaarentie 7, klo 20.00. Lisäksi pelailua satunnaisesti koulujen loma-aikaan. Kesäisin pelaamme viikoittain kaksi kertaa sisällä. Vakioturnauksia: Linnavolley Savonlinnassa elokuussa, Homenokka Jyväskylässä syyskuussa, Pirkka-turnaus Tampereella marras- joulukuussa. Lisäksi SM-ikäluokat. Liity mukaan, jos sinulla on useampia peli- ja treenivuosia takana. Ikävä kyllä seuralla ei ole harrastelijavuoroja. Tervetuloa mukaan. Yhteys: Jukka Isohanni 050 5976534

Joukkue etsii pelaajia: Lentopallojoukkue Vuosaaren Viikingit Helsingistä etsii pelaajia 3.- ja 4.-sa...

Matti kirjoitti: Viikinkien M-55 ikisjoukkue ilmoitettu Homenokkaturnaukseen. (28 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Lentopallo
Helsinki, Vuosaari
Miehet
54

Lentopallokoulu 11-15 v Nimenhuuto.com

Tämä on 11-15 -vuotiaiden vasta-alkajien ryhmä sekä tytöille että pojille. Ryhmässä on hyvä aloittaa ja sitten siirtyä myöhemmin PuMa-Volley oman iäkauden ryhmiin tai harrastusryhmään. Ryhmään voi tulla mukaan kesken syksyksin. Ilmoittautudu: https://www.puma-volley.fi/joukkueet-2017-18/pelaajaksi-ilmoittautuminen-2017/

Joukkue etsii pelaajia: PuMa-Volleyssä pyritään siihen, että harrastus aloitettaisiin alle 10-vuotiaa...

Jyrki kirjoitti: Krista Kekkonen vetää harkan. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Lentopallo
Helsinki
Sekajoukkue
21

Erä lentis ME Nimenhuuto.com

Tapanilan Erä ME koostuu kokeneista ja nuorekkaista tai nuorehkoista pelaajista, jotka ovat pelanneet kolmos- tai nelossarjassa aikaisempina vuosina. Joukkue on perustettu kaudelle 2013-2014 ja siitä lähtien olemme pelanneet nelossarjassa hyvällä menestyksellä! Joukkueen kotisivut: http://www.tapanila.fi/lentis/?page_id=916 ME harjoitellaan pääasiassa pelinomaisin harjoittein ja lyödään kovaa, ei välttämättä täysillä. ME harjoitellaan ja käytetään hyviä peruskuvioita mutta joskus tulee tehtyä pari porrasta tai kiertoa. ME emme pelaa hampaat irvessä vaan pelataan mukavaa, kivaa, kannustavaa ja kovaa peliä! MEidän pelaajat ovat ainakin kahden paikan osaajia ja aina valmiina tuuraamaan kaveria. ME pidetään hauskaa ja huudetaan ME!

Mikko kirjoitti: Tällä vuorolla mahdollisesti treenipeli ME - M4 (Noin 5 tuntia sitten)

Päivitetty noin 2 tuntia sitten

Lentopallo
Helsinki, Tapanila
Miehet
24

PuiU Pelimiehet Nimenhuuto.com

PuiU Pelimiehet osallistuvat kerran viikossa pidettävään liikuntatuokioon. Tapaamisissa kokeillaan erilaisia liikuntamuotoja sisällä ja ulkona koulutetun ohjaajan johdolla. PELIMIEHET (sunnuntaisin klo 19:00-20:30) jossa puhtaasti pelaillaan eri lajien merkeissä niin että hiki lentää. Päälajeina salibandy ja joka toinen vaihtuva laji koripallo, lentopallo, futsal mm. Paikka: Puistolanraitin ala-aste/ Nurkkatien toimipiste (Nurkkatie 2)

Petteri kirjoitti: 31.5 Tänään ei pelejä , liian vähän osallistujia, yritetään ensi viikolla uudestaan (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Salibandy, Futsal, Koripallo ja Lentopallo
Puistola , Helsinki
Miehet
35

PuMa C2-tytöt Nimenhuuto.com

PuMa C2-tytöt on 2003 ja 2004 syntyneiden ryhmä. Tähtäämme hyvään harjoitteluun, kehitykseen ja sarjapelaamiseen hyvällä mielellä.

Joukkue etsii pelaajia: Tule pelaamaan lentopalloa C-tyttöihin. Harkkaamme 2-3 kertaa viikossa. Halua...

Mika kirjoitti: Huom!!! Ottakaa mukaan oma "jumppakepin" (säbämaila, harjanvarsikeppi). (10 päivää sitten)

Päivitetty noin 20 tuntia sitten

Lentopallo
Helsinki
Tytöt
23

Tapanilan Erä M6 ja M5 Nimenhuuto.com

Tapanilan Erä Ry:n miehet 5 joukkue, jossa lähinnä ikämiehiä rennon pelailun merkeissä, ei ryppyotsaisuutta, ei tiukkoja treenejä, pelaamisen on oltava hauskaa. Sopii kaikille jonkin aikaa pelanneille. Olemme osallistuneet 5 sarjaan vaihtelevalla menestyksellä

Esa kirjoitti: Moi. Muistutan edelleen että laittakaa ne in ja out ilmoitukset AJOISSA.Kyllä jokainen tietää yleensä jo edellisenä päivänä pääsekö vai ei?? (11 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Lentopallo
Helsinki, Tapanila
Miehet
22

Korkkis Nimenhuuto.com

Korkkiruuvi-Team ry, Kirkkoveneellä Sulkavaa ympäri jo Vuodesta 1986

Joukkue etsii pelaajia: Hei! Korkkiruuvi ry on kiertänyt Sulkavaa jo vuodesta 1986 alkaen. Talvikunto...

Riitta kirjoitti: Moikka! Mielelläni soutaisin vasemmalla lähellä keulaa. Yksinomaan selkää peläten kaksi vuotta sitten iso pullistuma oikealla ja siellä myös helposti suuttuu. Samoin kuin Leena minusta oikea ja veneessä vasen:). (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Kirkkovenesoutu ja Lentis
Helsinki
Ei asetettu
72

PuMa F-juniorit Nimenhuuto.com

Reipas 8-9-vuotiaiden lentopalloryhmä. Pelaillaan F- ja E-sarjaa. Mukaan mahtuu vielä joku uusikin.

Joukkue etsii pelaajia: PuMan F- ja G-juniorit ottavat kaudenkin aikana uusia pelaajia. Tervetuloa!

Okko kirjoitti: Okko flunssassa. Katsotaan, pääsemmekö perjantaina mukaan. (8 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Lentopallo
Helsinki
Sekajoukkue
19

PuMa-Volley E-tytöt Nimenhuuto.com

E-tytöt ovat 2004-05 syntyneitä. Joukkue pelaa E-tyttöjen sarjassa mukavia junioriturnauksia. Ilmoittaudu vain reippaasti mukaan pelaajaksi vaikka aikaisempaa kokemusta ei olisikaan!

Joukkue etsii pelaajia: Tule pelaamaan lentopallo PuMa-Volleyn E-tyttöihin. Harjoitusajat näkyvät täs...

Seppo kirjoitti: Hei kaikki. Tällä viikolla keskitymme harjoituksissa varsin paljon hihalyöntiin ja sen tekniikan oppimiseen. Nyt kun käytössä on vähän kovempi ja painavampi pallo, moni tyttö arastelee palloa – tottuminen vie aikaa ja aluksi pallo sattuu, erityisesti kun toistoja tulee enemmän. Siksi olisi hyvä, ... (8 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Lentopallo
Helsinki
Tytöt
31

PuMan harrastepojat Nimenhuuto.com

Tähän ryhmään voivat tulla 15-18 -vuotiaat harrastelentopalloilijat. Takana voi olla enemmän tai vähemmän kokemusta. Porukka treenailee hiukan tekniikkaa ja pelailee. Ryhmästä on mahdolisuus päästä myös pelaamaan miesten 4-sarjaan.

Joukkue etsii pelaajia: Tule harrastamaan lentopalloa. Kasvatamme ryhmän kokoa. Hauskaa pelailua ja y...

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (11 päivää sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Lentopallo
Helsinki
Pojat
8

Warttivolley Nimenhuuto.com

Miesten ja naisten harrastaja- ja kilpatason lentopalloa Itä-Helsingin alueella. Seura pelaa miesten 6 - ja naisten 3-sarjassa, joille on omat harjoitteluvuorot. Salivuoromme sijaitsevat itä-Helsingissä. Tervetuloa!

Asko kirjoitti: Harmi Jukka älä lannistu kyllä ihmiset aktivoituu varmaan syksyn kuluessa kun saavat jätettyä kesä moodin pois päältä. Olin itsekin tulossa mut kun lähti pois nimen huudosta:-) Tiedän et pitäisi tietää vuorokautta ennen mitä tekee:-) Teet valtavan hyvää työtä ja ainakin minä arvostan sitä. Aina v... (12 päivää sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Lentopallo
Helsinki
Ei asetettu
38

wewo Nimenhuuto.com

Westendin Woima ry - Woimakasta toimintaa lentopalloilun ja monipuolisen seuratoiminnan merkeissä jo yli 30 vuotta!

Joukkue etsii pelaajia: Olemme senioripitoinen miesten joukkue ja etsimme joukkoomme lajin aktiivisia...

Javad kirjoitti: Meen lomalle Italiaan 3 viikkoa. (23 päivää sitten)

Päivitetty 15 päivää sitten

Lentopallo
Helsinki, Kisahalli
Miehet
23

Töölön Vesa Lentis Nimenhuuto.com

Naisten 2-sarjan joukkue

Malla kirjoitti: Howdy partners! Meitsiltä löytyy nyt iZettle, HBV:n padi ja tietotaito laitteen käyttämiseen (toivottavasti). Olis hyvä päättää hinnat nyt, niin saan lisättyä kaikki tuotteet masiinaan. Laittakeehan ehdotuksia tänne! Pitäkää mielessä Hesa-hinnat, eli esim sämpylöistä voi mun mielestä todellakin p... (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Lentopallo
Helsinki
Naiset
17

PuMa C1-B1-tytöt Nimenhuuto.com

PuMa-Volleyn C1-tyttöjen kilpajoukkue. Samasta harjoitusryhmästä pelataan B1-joukkueena täydennettynä B-ikäisillä pelaajilla.

Heidi kirjoitti: Sovitaan kyydeistä lähempänä turnausta. (8 päivää sitten)

Päivitetty 13 minuuttia sitten

Lentopallo
Helsinki
Tytöt
23

PumaVolley D-pojat2017-2018 Nimenhuuto.com

Puma Volleyn D-poikaryhmä kaudella 2017 - 2018.

Johanna kirjoitti: Ajaako kukaan Kehä 1:lle? Olavi tarvisi kyydin pois treeneistä. Esim Pukinmäkeen. (2 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Lentopallo
Helsinki
Pojat
24

PuMa D-tytöt Nimenhuuto.com

PuMa D tytöt

Peppi kirjoitti: Peppi olisi kyytiä vailla. Kulkeeko kukaan hiekkaharjun suunnalta tai ohi ja vois napata yhden pelurin matkaan. (15 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Lentopallo
Helsinki
Tytöt
28

PumaVolleyBP Nimenhuuto.com

PuMan B-poikien kauden 2017-2018 joukkueiden pelaajat ovat syntyneet vuonna 2001 tai 2002. Heistä osa on lentopalloillut jo yli viisi vuotta, osa parin vuoden verran.

Tiina kirjoitti: HUOM!! Kahdet seuraavat (tänään ja viikon päästä) olevat ulkotreenit Paloheinässä ovat siis klo 17.15-18.30 (Tänään vetää Esa ja viikon päästä Juha. Treeneistä ei tarvii maksaa mitään, kaikki mukaan vaan jotka on maisemissa. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Lentopallo
Helsinki
Pojat
22

HelPelSali Nimenhuuto.com

Helsingin pelastuslaitoksen lentopalloporukan joukkuesivut

Mikko kirjoitti: Perutaan pelit tänään 14.9.2017 Liian vähän osallistujia. T:Mikko (6 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Lentopallo ja Sähly
Helsinki
Sekajoukkue
17

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Lentopallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on lentopallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.