Lentopallo Helsinki

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Helsinki ja lajina on lentopallo, lentis ja volleyball. Niitä löytyy yhteensä 84 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, koripallo, futsal, lentopallo, sähly, kaukalopallo, purjehdus ja sulkapallo.

Katso lista koko maan lentopallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - lentopallo - Helsinki

Lentopallo - Helsinki

Lentopallokoulu 11-15 v Nimenhuuto.com

Tämä on 10-13 -vuotiaiden vasta-alkajien ryhmä sekä tytöille että pojille. Ryhmässä on hyvä aloittaa ja sitten siirtyä myöhemmin PuMa-Volley oman iäkauden ryhmiin tai harrastusryhmään. Ryhmään voi tulla mukaan kesken syksyksin. Ilmoittautudu: https://www.puma-volley.fi/joukkueet-2018-19/pelaajaksi-ilmoittautuminen-2018/

Joukkue etsii pelaajia: PuMa-Volleyssä pyritään siihen, että harrastus aloitettaisiin alle 10-vuotiaa...

Jyrki kirjoitti: http://www.puma-volley.fi/tapahtumat/ (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Lentopallo
Helsinki
Sekajoukkue
26

Vuosaaren Viikingit Nimenhuuto.com

Lentopalloseura Vuosaaren Viikingit pelaa 3-ja 4-sarjaa sekä veteraanipelejä ikäsarjoissa 50, 55 ja 60. Kaudella 2016-2017 treenaamme ja pelaamme seuraavasti: Kallahden palloiluhallissa, Kallahdenraitti 1, maanantaisin klo 19.00, tiistaisin Vuosaaren urheilutalolla klo 20:30 ja torstaina Vuosaaren urheilutalolla, Vuosaarentie 7, klo 20.00. Lisäksi pelailua satunnaisesti koulujen loma-aikaan. Kesäisin pelaamme viikoittain kaksi kertaa sisällä. Vakioturnauksia: Linnavolley Savonlinnassa elokuussa, Homenokka Jyväskylässä syyskuussa, Pirkka-turnaus Tampereella marras- joulukuussa. Lisäksi SM-ikäluokat. Liity mukaan, jos sinulla on useampia peli- ja treenivuosia takana. Ikävä kyllä seuralla ei ole harrastelijavuoroja. Tervetuloa mukaan. Yhteys: Jukka Isohanni 050 5976534

Joukkue etsii pelaajia: Lentopallojoukkue Vuosaaren Viikingit Helsingistä etsii pelaajia 3.- ja 4.-sa...

Matti kirjoitti: Linna-Volleysta.....niin onko kukaan varaamassa Vuorilinnasta huoneita? (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Lentopallo
Helsinki, Vuosaari
Miehet
49

Erä M4 Nimenhuuto.com

Tapanilan Erä M4: Mieleltään nuorehko, hurtilla huumorilla varustettu, toisiaansa kannustava ja keski-iältään vieläkin n. 37 v. lentisjengi. Salivuorot ovat yhteiset Erä ME jengin kanssa. Ti klo 20-22 Tapanilan Erän urheilukeskus, liikuntahalli. Ke klo 20-22 Puistolan Liikuntasali Koudantie (2 lohkoa). Su klo 19-21 Töyrynummen ala-aste (pelivuoro). Pelaamme 4-sarjaa. Kauden aikana osallistumme vähintään kahteen turnaukseen - vakiona ollut, KeiKa -ja MesTo -turnaukset. Kaikki innokkaat jo valmiit pelimiehet tervetulleita kokeilemaan soveltuisiko ja haluaisiko tulla jengiimme.

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Lentopallo
Helsinki
Miehet
17

EräM1 Nimenhuuto.com

Tapanilan Erä M1 on innostunut ja kehittyvä joukkue. Kaudella 2015-16 pelaamme kakkossarjaa. Joukkueessa on hyvä rakenne kokemusta ja nuoruutta ja jokaiselle pelipaikalle löytyy useita laadukkaita pelureita Joukkueen yhteyshenkilö on Antti Lehtineva, 040 708 8027, anttilehtineva(at)hotmail.com Joukkueen kotisivut: http://www.eralentis.com/

Joukkue etsii pelaajia: Tapanilan Erä pelaa kakkossarjaa kaudella 2016-2017. Pelaajistoon etsitään va...

Tuomo kirjoitti: Yks vielä ni saadaan sisäbiitsipelit pikkukentällä (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Lentopallo
Helsinki
Miehet
23

Erä lentis ME Nimenhuuto.com

Tapanilan Erä ME koostuu kokeneista ja nuorekkaista tai nuorehkoista pelaajista, jotka ovat pelanneet kolmos- tai nelossarjassa aikaisempina vuosina. Joukkue on perustettu kaudelle 2013-2014 ja siitä lähtien olemme pelanneet nelossarjassa hyvällä menestyksellä! Joukkueen kotisivut: http://www.tapanila.fi/lentis/?page_id=916 ME harjoitellaan pääasiassa pelinomaisin harjoittein ja lyödään kovaa, ei välttämättä täysillä. ME harjoitellaan ja käytetään hyviä peruskuvioita mutta joskus tulee tehtyä pari porrasta tai kiertoa. ME emme pelaa hampaat irvessä vaan pelataan mukavaa, kivaa, kannustavaa ja kovaa peliä! MEidän pelaajat ovat ainakin kahden paikan osaajia ja aina valmiina tuuraamaan kaveria. ME pidetään hauskaa ja huudetaan ME!

Timo kirjoitti: Viimeiset sisätreenit Erällä Tiistaina, lopuksi oluelle Doctoriin ;) Me miehet mukaan. (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Lentopallo
Helsinki, Tapanila
Miehet
26

PuiU Pelimiehet Nimenhuuto.com

PuiU Pelimiehet osallistuvat kerran viikossa pidettävään liikuntatuokioon. Tapaamisissa kokeillaan erilaisia liikuntamuotoja sisällä ja ulkona koulutetun ohjaajan johdolla. PELIMIEHET (sunnuntaisin klo 19:00-20:30) jossa puhtaasti pelaillaan eri lajien merkeissä niin että hiki lentää. Päälajeina salibandy ja joka toinen vaihtuva laji koripallo, lentopallo, futsal mm. Paikka: Puistolanraitin ala-aste/ Nurkkatien toimipiste (Nurkkatie 2)

Petteri kirjoitti: 31.5 Tänään ei pelejä , liian vähän osallistujia, yritetään ensi viikolla uudestaan (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Salibandy, Futsal, Koripallo ja Lentopallo
Puistola , Helsinki
Miehet
20

Korkkis Nimenhuuto.com

Korkkiruuvi-Team ry, Kirkkoveneellä Sulkavaa ympäri jo Vuodesta 1986

Joukkue etsii pelaajia: Hei! Korkkiruuvi ry on kiertänyt Sulkavaa jo vuodesta 1986 alkaen. Kesät (tou...

Erkki kirjoitti: Terve kaikki Korkkikset & Kuumikset ja Mahtavaa Kesänalkua! Eläköidyin viime viikolla ja aloimme Riitan kanssa eilen "Tappiskesän" eli meitä ei juuri näy Stadissa ( eikä treeneissä..), mutta soutelemme kyllä täällä uistimet perässä ahkerasti! Tervetuloa Tappisaarimajoitukseen totutuin kuvioin Sul... (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Kirkkovenesoutu ja Lentis
Helsinki
Ei asetettu
65

PuMa F-juniorit Nimenhuuto.com

Reipas 6-8-vuotiaiden lentopalloryhmä. Hauskaa harjoittelua ja kehittymistä. Osallistutaan F-toimintapäivien pelailuihin. Tervetuloa mukaan! Ilmoittautumiset PuMan lomakkeella: https://www.puma-volley.fi/joukkueet-2018-19/pelaajaksi-ilmoittautuminen-2018/ www.puma-volley.fi

Joukkue etsii pelaajia: PuMan F- ja G-juniorit ottavat kaudenkin aikana uusia pelaajia. Tervetuloa!

Jouni kirjoitti: Hei, Kiitos kuluneesta kaudesta. Perjantaina pidimme viimeisen saliharkan tälle kaudelle. Elokuussa jatkamme sitten uusissa kokoonpanoissa. Muistakaa tehdä pelaajailmoittautuminen lomakkeella Puman sivuilla. On hienoa nähdä, kuinka paljon kehitystä pelaajissamme tapahtui. Vaikka painostusta oli v... (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Lentopallo
Helsinki
Sekajoukkue
14

Puma G-junnut Nimenhuuto.com

Harjoittelemme monipuolisesti pallotemppuja, liikkumista, lentopallon alkeita. Kun taidot kauden aikana etenevät, niin mahdollista on F:en kanssa osallistua lentopallotoimintapäiviin.

Joukkue etsii pelaajia: Tule mukaan lentopallon alkeisryhmään. Monipuolista pallonkäsittelyä, pallote...

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tänään ei siis ole harkkoja. (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Lentopallo
Helsinki
Sekajoukkue
9

PuMa-Volley E-tytöt Nimenhuuto.com

E-tytöt ovat 2008-10 syntyneitä. Joukkueet pelaavat E-tyttöjen sarjassa mukavia junioriturnauksia. Ilmoittaudu vain reippaasti mukaan pelaajaksi vaikka aikaisempaa kokemusta ei olisikaan!

Joukkue etsii pelaajia: Tule pelaamaan lentopallo PuMa-Volleyn E-tyttöihin. Harjoitusajat näkyvät täs...

Jouni kirjoitti: Syksyn harkat laitettu nimenhuutoon. Nuoremmalle ja vanhemmalle ryhmälle on elokuun alun yhteisten treenien jälkeen omat treenit: nuoremmat ma ja to, vanhemmat ma (fys) , ke ja to sekä yhteinen perjantaisin. Pelaajilla on oikeus kuitenkin käydä myös toisen ryhmän harkoissa, mikäli haluaa lisäharj... (13 päivää sitten)

Päivitetty 13 päivää sitten

Lentopallo
Helsinki
Tytöt
36

PuMa Super Nimenhuuto.com

Puman nuorempi E-poikien ryhmä. Tervetuloa uudetkin 2010-08 syntyneet pojat,

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa mukaan PuMa-Volleyn E-poikiin. Otamme uusia 2010-08 syntynietä pel...

Tiitus kirjoitti: Pärnun leirillä (25 päivää sitten)

Päivitetty 13 päivää sitten

Lentopallo
Helsinki
Pojat
12

PuMa-Volley peliryhmä Nimenhuuto.com

Nämä sivut ovat PuMa-Volleyn nuorten naisten peliryhmän joukkuesivut. Harjoittelemme tosissamme, mutta emme hampaat irvessä. Kehitämme lajitaitoja ja pidämme yllä fyysistä yleiskuntoa. Toisinaan käymme testaamassa taitomme harrastetason otteluissa.

Joukkue etsii pelaajia: Jos olet noin 14-20 vuotta nuori nainen, hallitset lentopallon perustaidot, o...

Pasi kirjoitti: Jos sattuu valmiiksi omistamaan sykemittarin, sellaisen voi halutessaan ottaa hyppelylenkille mukaan. (25 päivää sitten)

Päivitetty 13 päivää sitten

Lentopallo
Helsinki
Naiset
22

wewo Nimenhuuto.com

Westendin Woima ry - Woimakasta toimintaa lentopalloilun ja monipuolisen seuratoiminnan merkeissä jo yli 30 vuotta!

Joukkue etsii pelaajia: Olemme senioripitoinen miesten joukkue ja etsimme joukkoomme lajin aktiivisia...

Esko kirjoitti: En minä enää mitään koulutusta tarvitse. Tulen. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Lentopallo
Helsinki, Kisahalli
Miehet
23

Tapanilan Erä M6 ja M5 Nimenhuuto.com

Tapanilan Erä Ry:n miehet 5 joukkue, jossa lähinnä ikämiehiä rennon pelailun merkeissä, ei ryppyotsaisuutta, ei tiukkoja treenejä, pelaamisen on oltava hauskaa. Sopii kaikille jonkin aikaa pelanneille. Olemme osallistuneet 5 sarjaan vaihtelevalla menestyksellä

Jari kirjoitti: 29.4 Suutarilan viimeinen harkka (3 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Lentopallo
Helsinki, Tapanila
Miehet
24

Sportel Volley Nimenhuuto.com

Kuntolentis porukka . Kaiken tasoisia pelaajia. Pelaamme Talvella Ressun peruskoululla Lapinlahdenkatu 10 200 m Kampin metroasemalta Omakustannushinta n. 6 e/kerta riippuen kävijämäärästä, Kesällä Töölön kisahallissa

Joukkue etsii pelaajia: Lentopalloa , Hyvällä paikalla lähellä Kampin metroasemaa (Ressun peruskoulu ...

Matti kirjoitti: Moi ! Saatiin sittenkin vuoro ensi kaudeksi Ressun pk, liikuntasali, 218 m2, alasali, Vakiovuoro (Aikuiset), To 16.08.2018 17:00 - 18:30, Hinta: 48.47€ Ressun pk, liikuntasali, 218 m2, alasali, Vakiovuoro (Aikuiset), To 23.08.2018 17:00 - 18:30, Hinta: 48.47€ Ressun pk, liikuntasali, 218 m2, alas... (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Lentopallo
Helsinki
Ei asetettu
25

Töölön Vesa Lentis Nimenhuuto.com

Naisten 2-sarjan joukkue

Minttu kirjoitti: Saatan myöhästyä (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Lentopallo
Helsinki
Naiset
17

Warttivolley Nimenhuuto.com

Miesten ja naisten harrastaja- ja kilpatason lentopalloa Itä-Helsingin alueella. Seura pelaa miesten 6 - ja naisten 3-sarjassa, joille on omat harjoitteluvuorot. Salivuoromme sijaitsevat itä-Helsingissä. Tervetuloa!

Milla kirjoitti: Tänään Naulakalliossa sekapelivuoro 19-21.00 (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Lentopallo
Helsinki
Ei asetettu
30

HelPelSali Nimenhuuto.com

Helsingin pelastuslaitoksen lentopalloporukan joukkuesivut

Mikko kirjoitti: Perutaan tämänpäiväiset pelit (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Lentopallo ja Sähly
Helsinki
Sekajoukkue
20

PumaVolleyBP Nimenhuuto.com

PuMan B-poikien kauden 2017-2018 joukkueiden pelaajat ovat syntyneet vuonna 2001 tai 2002. Heistä osa on lentopalloillut jo yli viisi vuotta, osa parin vuoden verran.

Jyrki kirjoitti: Laittakaa ilmot tähän, tiedetään toteutuuko. (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Lentopallo
Helsinki
Pojat
16

MML Helsinki Nimenhuuto.com

Tapahtumat yhteisessä kalenterissa, viimeisimmät tiedotukset ja pelaajien ilmoittautumiset. Hyviä pelihetkiä!

Päivitetty 10 päivää sitten

Salibandy, Futis, Lentis ja Biitsi
Helsinki
Sekajoukkue
71