Lentopallo Helsinki

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Helsinki ja lajina on lentopallo, lentis ja volleyball. Niitä löytyy yhteensä 78 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, koripallo, futsal, lentopallo, sähly, kaukalopallo, purjehdus ja sulkapallo.

Katso lista koko maan lentopallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - lentopallo - Helsinki

Lentopallo - Helsinki

Erä M4 Nimenhuuto.com

Tapanilan Erä M4: Mieleltään nuorehko, hurtilla huumorilla varustettu, toisiaansa kannustava ja keski-iältään vieläkin n. 37 v. lentisjengi. Salivuorot ovat yhteiset Erä ME jengin kanssa. Ti klo 20-22 Tapanilan Erän urheilukeskus, liikuntahalli. Ke klo 20-22 Puistolan Liikuntasali Koudantie (2 lohkoa). Su klo 19-21 Töyrynummen ala-aste (pelivuoro). Pelaamme 4-sarjaa. Kauden aikana osallistumme vähintään kahteen turnaukseen - vakiona ollut, KeiKa -ja MesTo -turnaukset. Kaikki innokkaat jo valmiit pelimiehet tervetulleita kokeilemaan soveltuisiko ja haluaisiko tulla jengiimme.

Timo kirjoitti: Tulkaa Su illalla myös treeneihin M4-porukka, aamulla kuitenkin otatte helpon voiton. Kyllä jaksaa (1 päivä sitten)

Päivitetty noin 11 tuntia sitten

Lentopallo
Helsinki
Miehet
17

Vuosaaren Viikingit Nimenhuuto.com

Lentopalloseura Vuosaaren Viikingit pelaa 3-ja 4-sarjaa sekä veteraanipelejä ikäsarjoissa 50, 55 ja 60. Kaudella 2016-2017 treenaamme ja pelaamme seuraavasti: Kallahden palloiluhallissa, Kallahdenraitti 1, maanantaisin klo 19.00, tiistaisin Vuosaaren urheilutalolla klo 20:30 ja torstaina Vuosaaren urheilutalolla, Vuosaarentie 7, klo 20.00. Lisäksi pelailua satunnaisesti koulujen loma-aikaan. Kesäisin pelaamme viikoittain kaksi kertaa sisällä. Vakioturnauksia: Linnavolley Savonlinnassa elokuussa, Homenokka Jyväskylässä syyskuussa, Pirkka-turnaus Tampereella marras- joulukuussa. Lisäksi SM-ikäluokat. Liity mukaan, jos sinulla on useampia peli- ja treenivuosia takana. Ikävä kyllä seuralla ei ole harrastelijavuoroja. Tervetuloa mukaan. Yhteys: Jukka Isohanni 050 5976534

Joukkue etsii pelaajia: Lentopallojoukkue Vuosaaren Viikingit Helsingistä etsii pelaajia 3.- ja 4.-sa...

Timo kirjoitti: Hahaa kakkonen voitti pitkästä aikaa 3-1 vanlesta (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Lentopallo
Helsinki, Vuosaari
Miehet
61

Lentopallokoulu 11-15 v Nimenhuuto.com

Tämä on 11-15 -vuotiaiden vasta-alkajien ryhmä sekä tytöille että pojille. Ryhmässä on hyvä aloittaa ja sitten siirtyä myöhemmin PuMa-Volley oman iäkauden ryhmiin tai harrastusryhmään. Ryhmään voi tulla mukaan kesken syksyksin. Ilmoittautudu: https://www.puma-volley.fi/joukkueet-2017-18/pelaajaksi-ilmoittautuminen-2017/

Joukkue etsii pelaajia: PuMa-Volleyssä pyritään siihen, että harrastus aloitettaisiin alle 10-vuotiaa...

Jyrki kirjoitti: Moi, Onhan kaikki tehnyt PuMan sivuilla pelaajaksi ilmoittautumisen? Mikäli ei niin alta löytyy linkki missä voi käydä sen tekemässä. http://www.puma-volley.fi/joukkueet-2017-18/pelaajaksi-ilmoittautuminen-2017/ (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Lentopallo
Helsinki
Sekajoukkue
27

EräM1 Nimenhuuto.com

Tapanilan Erä M1 on innostunut ja kehittyvä joukkue. Kaudella 2015-16 pelaamme kakkossarjaa. Joukkueessa on hyvä rakenne kokemusta ja nuoruutta ja jokaiselle pelipaikalle löytyy useita laadukkaita pelureita Joukkueen yhteyshenkilö on Antti Lehtineva, 040 708 8027, anttilehtineva(at)hotmail.com Joukkueen kotisivut: http://www.eralentis.com/

Joukkue etsii pelaajia: Tapanilan Erä pelaa kakkossarjaa kaudella 2016-2017. Pelaajistoon etsitään va...

Dejan kirjoitti: Jos tarvetta lisämiehille, niin luultavasti pääsen (29 päivää sitten)

Päivitetty 29 päivää sitten

Lentopallo
Helsinki
Miehet
23

Erä lentis ME Nimenhuuto.com

Tapanilan Erä ME koostuu kokeneista ja nuorekkaista tai nuorehkoista pelaajista, jotka ovat pelanneet kolmos- tai nelossarjassa aikaisempina vuosina. Joukkue on perustettu kaudelle 2013-2014 ja siitä lähtien olemme pelanneet nelossarjassa hyvällä menestyksellä! Joukkueen kotisivut: http://www.tapanila.fi/lentis/?page_id=916 ME harjoitellaan pääasiassa pelinomaisin harjoittein ja lyödään kovaa, ei välttämättä täysillä. ME harjoitellaan ja käytetään hyviä peruskuvioita mutta joskus tulee tehtyä pari porrasta tai kiertoa. ME emme pelaa hampaat irvessä vaan pelataan mukavaa, kivaa, kannustavaa ja kovaa peliä! MEidän pelaajat ovat ainakin kahden paikan osaajia ja aina valmiina tuuraamaan kaveria. ME pidetään hauskaa ja huudetaan ME!

Mikko kirjoitti: Tälle vuorolle mahtuu hyvin mukaan. M4-pelaa vieraspelin aiemmin päivällä. (4 päivää sitten)

Päivitetty noin 10 tuntia sitten

Lentopallo
Helsinki, Tapanila
Miehet
25

PuiU Pelimiehet Nimenhuuto.com

PuiU Pelimiehet osallistuvat kerran viikossa pidettävään liikuntatuokioon. Tapaamisissa kokeillaan erilaisia liikuntamuotoja sisällä ja ulkona koulutetun ohjaajan johdolla. PELIMIEHET (sunnuntaisin klo 19:00-20:30) jossa puhtaasti pelaillaan eri lajien merkeissä niin että hiki lentää. Päälajeina salibandy ja joka toinen vaihtuva laji koripallo, lentopallo, futsal mm. Paikka: Puistolanraitin ala-aste/ Nurkkatien toimipiste (Nurkkatie 2)

Petteri kirjoitti: 31.5 Tänään ei pelejä , liian vähän osallistujia, yritetään ensi viikolla uudestaan (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Salibandy, Futsal, Koripallo ja Lentopallo
Puistola , Helsinki
Miehet
36

Tapanilan Erä M6 ja M5 Nimenhuuto.com

Tapanilan Erä Ry:n miehet 5 joukkue, jossa lähinnä ikämiehiä rennon pelailun merkeissä, ei ryppyotsaisuutta, ei tiukkoja treenejä, pelaamisen on oltava hauskaa. Sopii kaikille jonkin aikaa pelanneille. Olemme osallistuneet 5 sarjaan vaihtelevalla menestyksellä

Esa kirjoitti: En ole 100 varma pääsenkö (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Lentopallo
Helsinki, Tapanila
Miehet
24

Sportel Volley Nimenhuuto.com

Kuntolentis porukka . Kaiken tasoisia pelaajia. Pelaamme Talvella Ressun peruskoululla Lapinlahdenkatu 10 200 m Kampin metroasemalta Omakustannushinta n. 6 e/kerta riippuen kävijämäärästä, Kesällä Töölön kisahallissa

Joukkue etsii pelaajia: Lentopalloa , Hyvällä paikalla lähellä Kampin metroasemaa (Ressun peruskoulu ...

Matti kirjoitti: Huomenna lentistä jos saadaan 6 pelaajaa , nyt 4 (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Lentopallo
Helsinki
Ei asetettu
24

Korkkis Nimenhuuto.com

Korkkiruuvi-Team ry, Kirkkoveneellä Sulkavaa ympäri jo Vuodesta 1986

Joukkue etsii pelaajia: Hei! Korkkiruuvi ry on kiertänyt Sulkavaa jo vuodesta 1986 alkaen. Talvikunto...

Mika kirjoitti: Morjens! Juu, harmittavaa jos vuoro loppuu, mutta toisaalta erittäin ymmärrettävää. Ei todellakaan kannata jatkaa vuoroa ja maksaa turhasta, kerran pelaajia ei ole tarpeeksi. -mikkeli- (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Kirkkovenesoutu ja Lentis
Helsinki
Ei asetettu
67

PuMa-Volley E-tytöt Nimenhuuto.com

E-tytöt ovat 2004-05 syntyneitä. Joukkue pelaa E-tyttöjen sarjassa mukavia junioriturnauksia. Ilmoittaudu vain reippaasti mukaan pelaajaksi vaikka aikaisempaa kokemusta ei olisikaan!

Joukkue etsii pelaajia: Tule pelaamaan lentopallo PuMa-Volleyn E-tyttöihin. Harjoitusajat näkyvät täs...

Seppo kirjoitti: POWER CUP 7.-10.6.2018 KUOPIOSSA Ollette kaikki saaneet PuMa-Volleyltä mailia koskien Power Cupia, kauden ehdotonta huipentumaa. Tänä vuonna turnaus on Kuopiossa ja meiltä olisi tavoitteena lähteä sinne viidellä joukkueella. Ja jokaista joukkuetta kohti olisi hyvä mukaan saada kaksi aikuista, jos... (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Lentopallo
Helsinki
Tytöt
36

PuMa F-juniorit Nimenhuuto.com

Reipas 8-9-vuotiaiden lentopalloryhmä. Pelaillaan F- ja E-sarjaa. Mukaan mahtuu vielä joku uusikin.

Joukkue etsii pelaajia: PuMan F- ja G-juniorit ottavat kaudenkin aikana uusia pelaajia. Tervetuloa!

Jouni kirjoitti: Pelaajia on sen verran ja E-tytöistä tulee lisää, että järjestetään lauantain pelailut. Tulkaa paikalle klo 9. Otetaan alkulämppä ja pelaillaan pari kierrosta pelejä. Salissa alkaa klo 11.30 D-tyttöjen turnaus. Siellä on heidän kioski, joten lapset saavat sitten ostaa jotakin pelailujen päälle. A... (8 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Lentopallo
Helsinki
Sekajoukkue
23

Warttivolley Nimenhuuto.com

Miesten ja naisten harrastaja- ja kilpatason lentopalloa Itä-Helsingin alueella. Seura pelaa miesten 6 - ja naisten 3-sarjassa, joille on omat harjoitteluvuorot. Salivuoromme sijaitsevat itä-Helsingissä. Tervetuloa!

Urpo kirjoitti: Upi / Tallinna / Matkavaihtoehto 2 (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Lentopallo
Helsinki
Ei asetettu
30

wewo Nimenhuuto.com

Westendin Woima ry - Woimakasta toimintaa lentopalloilun ja monipuolisen seuratoiminnan merkeissä jo yli 30 vuotta!

Joukkue etsii pelaajia: Olemme senioripitoinen miesten joukkue ja etsimme joukkoomme lajin aktiivisia...

Jukka kirjoitti: Valepan matsiin 19.12 ei saa vapaalippuja kuulemma. (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Lentopallo
Helsinki, Kisahalli
Miehet
23

Töölön Vesa Lentis Nimenhuuto.com

Naisten 2-sarjan joukkue

Malla kirjoitti: Howdy partners! Meitsiltä löytyy nyt iZettle, HBV:n padi ja tietotaito laitteen käyttämiseen (toivottavasti). Olis hyvä päättää hinnat nyt, niin saan lisättyä kaikki tuotteet masiinaan. Laittakeehan ehdotuksia tänne! Pitäkää mielessä Hesa-hinnat, eli esim sämpylöistä voi mun mielestä todellakin p... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Lentopallo
Helsinki
Naiset
17

PuMa C1-B1-tytöt Nimenhuuto.com

PuMa-Volleyn C1-tyttöjen kilpajoukkue. Samasta harjoitusryhmästä pelataan B1-joukkueena täydennettynä B-ikäisillä pelaajilla.

Timo kirjoitti: Kotiturnaus - pelit yhden pelin tauolla. Pelataan yhdellä kentällä KOudalla - buffat ja systeemit tarvitaan normaalin tapaan. Ruoka joko ostetaan palveluna - tai sitten se padallinen kasvissosekeittoa on ihan OK vaihtoehto (8 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Lentopallo
Helsinki
Tytöt
22

PumaVolleyBP Nimenhuuto.com

PuMan B-poikien kauden 2017-2018 joukkueiden pelaajat ovat syntyneet vuonna 2001 tai 2002. Heistä osa on lentopalloillut jo yli viisi vuotta, osa parin vuoden verran.

Lauri kirjoitti: Turnauksen 5E2 tilastossa oli virheitä. Korjattu tilasto vaihdettu tilalle. (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Lentopallo
Helsinki
Pojat
19

MML Helsinki Nimenhuuto.com

Tapahtumat yhteisessä kalenterissa, viimeisimmät tiedotukset ja pelaajien ilmoittautumiset. Hyviä pelihetkiä!

Jari kirjoitti: Varasin lentopallovuoroja kolmelle maanantaille 23.4.-14.5. klo 17-18.30. Kun saan niistä vahvistuksen, luon tapahtumat. (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Salibandy, Futis, Lentis ja Biitsi
Helsinki
Sekajoukkue
73

HelPelSali Nimenhuuto.com

Helsingin pelastuslaitoksen lentopalloporukan joukkuesivut

Harri kirjoitti: Moi, perutaan tämän päivän pelit! T: Harri (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Lentopallo ja Sähly
Helsinki
Sekajoukkue
17

Hassarit ry Nimenhuuto.com

Lentopalloa varttuneille kolmekertaa viikossa Kampissa maanantai klo 9.00-11.00 keskiviikko 9.30-11.30 perjantai 9.30-11.00.

Kari kirjoitti: Nyt on tullut senverran halukkaita joten leiri onnistuu. Hinta on 199.00 kahden hengen huoneessa, jos haluat oman huoneen ilmoita minulle. Jos joku haluaa yöpyä kotona niin siitäkin ilmoitus kyselen sitte hintoja. (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Lentopallo
Helsinki
Sekajoukkue
43

Pihlajamäen Isku Nimenhuuto.com

5-sarjan lentopallon harrasteseura. Lisätiedot: Jorma Akkanen 040-7374907 jore.akkanen@pp.inet.fi

Riku kirjoitti: Tentti 18.30 asti, eli voin olla myöhässä (20 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Lentopallo
Helsinki
Sekajoukkue
18