Lentopallo Helsinki

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Helsinki ja lajina on lentopallo, lentis ja volleyball. Niitä löytyy yhteensä 85 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, koripallo, futsal, lentopallo, sähly, kaukalopallo, purjehdus ja pesäpallo.

Katso lista koko maan lentopallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - lentopallo - Helsinki

Lentopallo - Helsinki

Erä M4 Nimenhuuto.com

Tapanilan Erä M4: Mieleltään nuorehko, hurtilla huumorilla varustettu, toisiaansa kannustava ja keski-iältään n. 38 v. lentisjengi. Salivuorot ovat yhteiset Erä ME jengin kanssa. Ma klo 19-21 Ylä-Malmin Peruskoulu Talvelantie Ke klo 20-22 Puistolan Liikuntasali Koudantie (2 lohkoa) Su klo 16-1830 Suutarilan Ala-aste Seulastentie (pelivuoro) Pelaamme 4-sarjaa. Kauden aikana osallistumme vähintään kahteen turnaukseen - vakiona ollut, KeiKa -ja MesTo -turnaukset. Kaikki innokkaat jo valmiit pelimiehet tervetulleita kokeilemaan soveltuisiko ja haluaisiko tulla jengiimme.

Ville kirjoitti: M4, M4.5 ja ME kaikki vieraspeleissä. (6 päivää sitten)

Päivitetty noin tunti sitten

Lentopallo
Helsinki
Miehet
27

EräM1 Nimenhuuto.com

Tapanilan Erä M1 on innostunut ja kehittyvä joukkue. Kaudella 2015-16 pelaamme kakkossarjaa. Joukkueessa on hyvä rakenne kokemusta ja nuoruutta ja jokaiselle pelipaikalle löytyy useita laadukkaita pelureita Joukkueen yhteyshenkilö on Antti Lehtineva, 040 708 8027, anttilehtineva(at)hotmail.com Joukkueen kotisivut: http://www.eralentis.com/

Joukkue etsii pelaajia: Tapanilan Erä pelaa kakkossarjaa kaudella 2016-2017. Pelaajistoon etsitään va...

Lehtineva kirjoitti: ilmoittautukaahan ne jotka eivät ole vielä ilmoittautuneet. IN/OUT (Noin 18 tuntia sitten)

Päivitetty noin 15 tuntia sitten

Lentopallo
Helsinki
Miehet
38

Vuosaaren Viikingit Nimenhuuto.com

Lentopalloseura Vuosaaren Viikingit pelaa 3-ja 4-sarjaa sekä veteraanipelejä ikäsarjoissa 50, 55 ja 60. Kaudella 2016-2017 treenaamme ja pelaamme seuraavasti: Kallahden palloiluhallissa, Kallahdenraitti 1, maanantaisin klo 19.00, tiistaisin Vuosaaren urheilutalolla klo 20:30 ja torstaina Vuosaaren urheilutalolla, Vuosaarentie 7, klo 20.00. Lisäksi pelailua satunnaisesti koulujen loma-aikaan. Kesäisin pelaamme viikoittain kaksi kertaa sisällä. Vakioturnauksia: Linnavolley Savonlinnassa elokuussa, Homenokka Jyväskylässä syyskuussa, Pirkka-turnaus Tampereella marras- joulukuussa. Lisäksi SM-ikäluokat. Liity mukaan, jos sinulla on useampia peli- ja treenivuosia takana. Ikävä kyllä seuralla ei ole harrastelijavuoroja. Tervetuloa mukaan. Yhteys: Jukka Isohanni 050 5976534

Joukkue etsii pelaajia: Lentopallojoukkue Vuosaaren Viikingit Helsingistä etsii pelaajia 3.- ja 4.-sa...

Matti kirjoitti: Merisuolakääre Annostus: 1 litra vettä ja 3 rkl merisuolaa. Liuoksen käyttölämpötila on huoneenlämpöinen eli 20-22 astetta. Kostuta pyyhe liuokseen. Kuvassa käytetään pyyhkeen sijaan froteesukkaa, josta on kärki leikattu pois - se toimii kätevästi esimerkiksi tenniskyynärpään hoidossa. Aseta pyyh... (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Lentopallo
Helsinki, Vuosaari
Miehet
54

Pulu Volley Nimenhuuto.com

Tervetuloa pelaamaan lentopalloa Pulu Volleyn harjoitusvuorolle. Harjoitusvuorot maanantaisin klo 19.30-21.00 (kenttä 1) Töölön kisahalli, Paavo Nurmen Kuja 1, 00250 Helsinki.Kevätkauden hallivuorot ovat: ma 02.01.2017 - 24.04.2017 Hinnat: Yksittäinen pelikerta on 5 euroa. Pulu Volleyn jäsenet voivat myös lunastaa koko 2017 kevätkauden halli/kausimaksun joka on 40 euroa.

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa pelaamaan Pulu Volleyn harjoitusvuorolle. Harjoitusvuorot maananta...

Eero kirjoitti: Liittymislinkki Pulu Volleyn joukkueeseen: http://puluvolley.nimenhuuto.com/public_join?pass=2newpulu17 (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Lentopallo
Helsinki
Sekajoukkue
24

Erä lentis ME Nimenhuuto.com

Tapanilan Erä ME koostuu kokeneista ja nuorekkaista tai nuorehkoista pelaajista, jotka ovat pelanneet kolmos- tai nelossarjassa aikaisempina vuosina. Joukkue on perustettu kaudelle 2013-2014 ja siitä lähtien olemme pelanneet nelossarjassa hyvällä menestyksellä! Joukkueen kotisivut: http://www.tapanila.fi/lentis/?page_id=916 ME harjoitellaan pääasiassa pelinomaisin harjoittein ja lyödään kovaa, ei välttämättä täysillä. ME harjoitellaan ja käytetään hyviä peruskuvioita mutta joskus tulee tehtyä pari porrasta tai kiertoa. ME emme pelaa hampaat irvessä vaan pelataan mukavaa, kivaa, kannustavaa ja kovaa peliä! MEidän pelaajat ovat ainakin kahden paikan osaajia ja aina valmiina tuuraamaan kaveria. ME pidetään hauskaa ja huudetaan ME!

Matti kirjoitti: Treeneihin kyllä, en kirjuriksi! (6 päivää sitten)

Päivitetty noin 10 tuntia sitten

Lentopallo
Helsinki, Tapanila
Miehet
21

PuiU Pelimiehet Nimenhuuto.com

PuiU Pelimiehet osallistuvat kerran viikossa pidettävään liikuntatuokioon. Tapaamisissa kokeillaan erilaisia liikuntamuotoja sisällä ja ulkona koulutetun ohjaajan johdolla. PELIMIEHET (sunnuntaisin klo 19:00-20:30) jossa puhtaasti pelaillaan eri lajien merkeissä niin että hiki lentää. Päälajeina salibandy ja joka toinen vaihtuva laji koripallo, lentopallo, futsal mm. Paikka: Puistolanraitin ala-aste/ Nurkkatien toimipiste (Nurkkatie 2)

Petteri kirjoitti: 31.5 Tänään ei pelejä , liian vähän osallistujia, yritetään ensi viikolla uudestaan (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Salibandy, Futsal, Koripallo ja Lentopallo
Puistola , Helsinki
Miehet
35

PuMa Drive Nimenhuuto.com

PuMa Drive on 11-14 v lentopallokoululaisten ja C-tyttöjen kolmannen joukkueen ryhmä. Tähtäämme kehitykseen ja aloittamaan sarjapelaamisen heti, kun taidot sallivat. Olemme avoin uusille pelaajille.

Joukkue etsii pelaajia: Tule pelaamaan lentopalloa C-tyttöihin. Harkkaamme 2-3 kertaa viikossa. Halua...

Heli kirjoitti: Pääset minun kyydillä. (9 päivää sitten)

Päivitetty noin 10 tuntia sitten

Lentopallo
Helsinki
Tytöt
31

Tapanilan Erä M6 ja M5 Nimenhuuto.com

Tapanilan Erä Ry:n miehet 5 joukkue, jossa lähinnä ikämiehiä rennon pelailun merkeissä, ei ryppyotsaisuutta, ei tiukkoja treenejä, pelaamisen on oltava hauskaa. Sopii kaikille jonkin aikaa pelanneille. Olemme osallistuneet 5 sarjaan vaihtelevalla menestyksellä

Jari kirjoitti: tulisiko joku nyt kirjuriksi, noin 2 kertaa kaudessa jokaiselle se osuu, joten Erkki, Timo, Atte, Janne... (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Lentopallo
Helsinki, Tapanila
Miehet
24

PuMa-Volley B-pojat Nimenhuuto.com

PuMa on Pohjois-Helsingissä toimiva mukavahenkinen nuorisolentopalloon erikoistunut seura. Olemme Sinetti-seura, mikä merkitsee hyvää laatua ja kehityksen pyrkimystä.

Joukkue etsii pelaajia: Tule pelaamaan lentopalloa PuMan B-poikiin! Joukkueessa pelaa vuosina 1999 ja...

Veli-Matti kirjoitti: tulen vähän myöhässä, mutta jos Jari tuo pallot niin lämpätkää ja pallotelkaa it (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Lentopallo
Helsinki
Pojat
28

Puma-Volley BA-tytöt Bang Nimenhuuto.com

Puman A2B-tytöt Bang on 15-17-vuotiaiden lentopallotiimi. Osallistumme kaudella 2016-17 A- ja B-tyttöjen kilpapeleihin. Lisätietoja löytyy sivultamme www.puma-volley.fi

Joukkue etsii pelaajia: Tule pelaamaan lentopalloa PuMaan. Otamme uusia pelaajia 13-16-vuotiaiden kil...

Alisa kirjoitti: En välttämättä ehi koulusta (5 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Lentopallo
Helsinki
Tytöt
52

Warttivolley Nimenhuuto.com

Miesten ja naisten harrastaja- ja kilpatason lentopalloa Itä-Helsingin alueella. Seura pelaa miesten 6 - ja naisten 3-sarjassa, joille on omat harjoitteluvuorot. Salivuoromme sijaitsevat itä-Helsingissä. Tervetuloa!

Joukkue etsii pelaajia: Wartti-Volley, itä-Helsinki: Haemme uusia harrastajia ja pelaajia lentopalloo...

Brien kirjoitti: There was a question about my payment of €110 for the spring season? I paid this on 30/1/17, so I hope it got to the right bank account. Thanks Brien L-S (5 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Lentopallo
Helsinki
Ei asetettu
47

PuMa-Volley E-tytöt Nimenhuuto.com

E-tytöt ovat 2004-05 syntyneitä. Joukkue pelaa E-tyttöjen sarjassa mukavia junioriturnauksia. Ilmoittaudu vain reippaasti mukaan pelaajaksi vaikka aikaisempaa kokemusta ei olisikaan!

Joukkue etsii pelaajia: Tule pelaamaan lentopallo PuMa-Volleyn E-tyttöihin. Harjoitusajat näkyvät täs...

Pia kirjoitti: Hei E-tyttöjen kouluksi on vahvistunut Pustolanraitin koulu josta me vastaamme Powerissa. Muistakaa mainita koulun nimi kun ilmoittaudutte vapaaehtoiseksi. Muistuttaisin vielä kaikkia että Powerissa ei ole koulumajoitusta tytöille vaan kaikki majoittuvat kotona. Talkoolaiseksi voi ilmoittautua Po... (23 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Lentopallo
Helsinki
Tytöt
15

wewo Nimenhuuto.com

Westendin Woima ry - Woimakasta toimintaa lentopalloilun ja monipuolisen seuratoiminnan merkeissä jo yli 30 vuotta!

Joukkue etsii pelaajia: Olemme senioripitoinen miesten joukkue ja etsimme joukkoomme lajin aktiivisia...

Esko kirjoitti: Pärkkele, unohdin talkoot. Sorry! (7 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Lentopallo
Helsinki, Kisahalli
Miehet
22

PuMa F-juniorit Nimenhuuto.com

Reipas 8-9-vuotiaiden lentopalloryhmä. Pelaillaan F- ja E-sarjaa. Mukaan mahtuu vielä joku uusikin.

Joukkue etsii pelaajia: PuMan F- ja G-juniorit ottavat kaudenkin aikana uusia pelaajia. Tervetuloa!

Ella kirjoitti: Power Cup 2017 Talkookirje lisätty " Kuvat ja materiaalit" linkin alle. F-junnut vastaa yhdestä koulussa yhdessä G, E-tyttöjen ja E-poikien kanssa. Alustava koulu on Puistolanraitin peruskoulu mutta tämä vahvistuu myöhemmin. Käykää ilmoittautumassa nimenhuuton jos tiedätte onko tyttö/poika osalli... (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Lentopallo
Helsinki
Sekajoukkue
18

NALE Power Nimenhuuto.com

D-tyttöjen lentopallojoukkue, joka pelaa aluesarjassa.

Joukkue etsii pelaajia: Otamme mielellämme urheiluseurassa jo lentopalloa pelanneita 2004 ja 2005 ikä...

Päivitetty noin kuukausi sitten

Lentopallo
Helsinki
Tytöt
13

Korkkis Nimenhuuto.com

Korkkiruuvi-Team ry, Kirkkoveneellä Sulkavaa ympäri jo Vuodesta 1986

Joukkue etsii pelaajia: Hei! Korkkiruuvi ry on kiertänyt Sulkavaa jo vuodesta 1986 alkaen. Talvikunto...

Erkki kirjoitti: moimoi kaikki. talvi menee kohti hiihtomatkaa. kaikki mukaan ja antamaan vinkkejä minne halutaan mennä. aikana viikko 13. ilmoittautumiset viikon sisällä. kaikki mukaan toivoo jaana, ahti ja eki (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Kirkkovenesoutu ja Lentis
Helsinki
Ei asetettu
79

Töölön Vesa Lentis Nimenhuuto.com

Naisten 2-sarjan joukkue

Malla kirjoitti: Howdy partners! Meitsiltä löytyy nyt iZettle, HBV:n padi ja tietotaito laitteen käyttämiseen (toivottavasti). Olis hyvä päättää hinnat nyt, niin saan lisättyä kaikki tuotteet masiinaan. Laittakeehan ehdotuksia tänne! Pitäkää mielessä Hesa-hinnat, eli esim sämpylöistä voi mun mielestä todellakin p... (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Lentopallo
Helsinki
Naiset
16

PuMaBeat Nimenhuuto.com

PuMaBeat on helsinkiläinen C-tyttölentopallojoukkue, joka koostuu 2001-2002 syntyneistä tytöistä.

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa PuMa-Volleyn D-tyttöjen sivuille www.puma-volley.fi D-tyttöjen ryh...

Iina kirjoitti: Hei, Sain nyt tarjouksen Stadiumista. Tuohon aikatauluun Stadium suosittelee team sales mallistosta alla olevaa vaihtoehtoa. (SOC Victory JSY SR) Nämä ovat Stadiumin omia merkkejä ja nämä ehtisimme mahdollisesti painattaa ennen turnausta. Valitettavasti pinkkiä väriä ei näissä ole. Katsokaa täält... (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Volleyball ja Lentopallo
Helsinki
Tytöt
18

PumaVolley D-pojat2016-2017 Nimenhuuto.com

Puma Volleyn D-poikaryhmä kaudella 2016 - 2017.

Lauri kirjoitti: Meiltä hajosi pyykkikone. En pääse tänään harjoituspeliä pitämään, kun pitää uusi hankkia ja pesulassa käydä. Tuon ja haen Onnin. (10 päivää sitten)

Päivitetty noin 16 tuntia sitten

Lentopallo
Helsinki
Pojat
32

PuMa C1-D1-tytöt Nimenhuuto.com

PuMa-Volleyn C-tyttöjen kilpajoukkue, jossa mukana D-ikäisiä

Sirpa kirjoitti: Yhteyshenkilö Teemu Niemelä Ikäluokka D-tytöt Sarjataso AM-sarja Lohko A Turnausvaihe Välierät Alue Etelä-Suomi Joukkueita 4 Turnauspäivä La Turnauksen Pvm 25.3.2017 Saliin pääsee 09.00.00 Tekninen palaveri 10.00.00 Pelit alkavat 10.30.00 Ottelut (kenttä 1) 10:30 PuMaD1 - MU 11:30 MU - NALE Power... (13 päivää sitten)

Päivitetty noin 16 tuntia sitten

Lentopallo
Helsinki
Tytöt
28

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Lentopallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on lentopallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.