Suunnistus Nurmijärvi

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Nurmijärvi ja lajina on suunnistus. Niitä löytyy yhteensä 2 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, ringette, jääkiekko, lentopallo, koripallo, suunnistus, voimistelu, beach volley ja futsal.

Katso lista koko maan suunnistusjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - suunnistus - Nurmijärvi

Suunnistus - Nurmijärvi

Rajamäen Rykmentti Nimenhuuto.com

Rajamäen Rykmentin valmennusryhmien nimenhuuto.

Antti kirjoitti: + neljä nuorten porukasta (Noin 24 tuntia sitten)

Päivitetty noin 24 tuntia sitten

Suunnistus
Nurmijärvi
Ei asetettu
51

RR-junnut Nimenhuuto.com

Tuomas kirjoitti: Tammikuussa pidetään vuoden ensimmäinen Kultainen leiri valmennusseminaariviikonloppuna Kisakalliossa 26-28.1.2018. Mukana on maajoukkuesuunnistajia ohjaamassa, motoristen taitojen kehittämistä, sprinttisuunnistusta, vaellusta ja muuta mukavaa ohjelmaa sekä yhdessäoloa. Leirin hinta on 140 € ja s... (7 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Suunnistus
Nurmijärvi
Ei asetettu
63

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Suunnistusjoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on suunnistus on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.