Tennis Pääkaupunkiseutu

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Pääkaupunkiseutu ja lajina on tennis. Niitä löytyy yhteensä 2 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, kaukalopallo, tennis, sähly, jääkiekko, sähläily, agility, palveluskoira ja haku.

Katso lista koko maan tennisjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - tennis - Pääkaupunkiseutu

Tennis - Pääkaupunkiseutu

Rekry Tennis Lähiliiga Divari Nimenhuuto.com

Uudenmaan Tenniksen Lähiiigan divarisarjan joukkue Rekry

Aino-Riikk kirjoitti: Moi, vihdoin viimein rahainfoa: Yksi ottelu maksaa 46 euroa joukkueelta, eli jos pelaaja pelaa 2- ja 4-pelin, on maksu häneltä 23 euroa /kerta. Minä olen maksanut koko kauden ja te voitte maksaa minulle sen minkä olette pelanneet, eli aina tuon 23e/kerta. Minun tilinumeroni on FI36 1378 3500 0991... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 26 päivää sitten

Tennis
Pääkaupunkiseutu
Naiset
5

Töölön Tennis Nimenhuuto.com

Ikämiehet yrittävät tosissaan pelata tennistä...

Petteri kirjoitti: Jätin ilmeisesti jonkun namiskuukkelin painamatta kun lisäsin uusia tapahtumia eikä ainakaan mulle tullut normaalia viestiä tiistain pelistä s-postiin. Ilmoituksia kiitos. (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Tennis
Pääkaupunkiseutu
Miehet
5

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Tennisjoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on tennis on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.