Triathlon Helsinki

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Helsinki ja lajina on triathlon. Niitä löytyy yhteensä 2 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, koripallo, futsal, lentopallo, sähly, purjehdus, kaukalopallo ja sulkapallo.

Katso lista koko maan triathlonjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Tri Coaching Finland Nimenhuuto.com

Richard kirjoitti: I just remembered I signed up to this, I won't make it after all as I ran to work and thus don't have any transport to the lake or any swimming gear. Have fun! (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 14 päivää sitten

Triathlon
Helsinki
Sekajoukkue
84

Pakilan Veto Kestävyysurheilu Nimenhuuto.com

Pakilan Vedon ja Salus Pakilan yhdessä toteuttama Kestävyysurheiluryhmä on tarkoitettu kaikille kuntoaan kohottaville, enemmän tai vähemmän vakavissaan kestävyyslajeja harrastaville liikkujille. Talvella ryhmä tukee valmistautumista massahiihtotapahtumiin, kesällä maraton-, polkujuoksu- ja triathlontapahtumiin. Ryhmään voi tulla mukaan myös ihan vaan parantamaan kuntoaan ja hiihto- ja juoksutekniikkaansa sekä liikkumaan yhdessä muiden kanssa.

Mikko kirjoitti: Hei Maanantaina on Pave ja Suomen Ladun järjestämä rullhiihto"kisailu". Avoin, matalankynnyksen tapahtuma. Meidän Kulta-, Hopea-, Junnu- ja Skidisompalaisilla se on myös maanantain treeni. Ilmoittautuminen pitää kuitenkin muistaa tehdä ao linkin kautta sunnuntai iltaan mennessä: https://www.suome... (2 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Maastohiihto, Juoksu, Triathlon ja Pyöräily
Helsinki
Sekajoukkue
14