Ultimate Jyväskylä

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Jyväskylä ja lajina on ultimate. Niitä löytyy yhteensä 1 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jääkiekko. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, salibandy, koripallo, futsal, lentopallo, pesäpallo, yleisurheilu, sähly ja sulkapallo.

Katso lista koko maan ultimatejoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

jsw Nimenhuuto.com

Jyväskylä Sleepwalkers vuonna 1999 perustettu ultimatejoukkue, johon uudet pelaajat ovat aina tervetulleita. Aiempaa kokemusta lajista ei tarvitse, mutta frisbeegolf ja joukkuepalloilulajit saattavat tuoda etua. Toimintaa löytyy niin kilpapelaajille kuin harrasteliikkujillekin. Lisätietoa: sposti: ultimate@jyli.fi seuran verkkosivut: www.jyli.fi/ultimate Facebook: Jyväskylä Ultimate Jyväskylä Sleepwalkers is an ultimate team founded in 1999. New players are welcome at any time. Previous experience is not needed but disc golf and ball sports might give you an edge. We have activities for both competitive athletes and casual players.

Joukkue etsii pelaajia: Oletko uusia haasteita etsivä urheilija vai mukavaa ajanvietettä kaipaava lii...

Heidi kirjoitti: Treenivinkkejä: Peruskunnon kohotus: pyöräily, lenkkeily - Pyri vähintään tunnin kestävään suoritukseen (treenien lajiosuus 75 min/ pelit 60min/75 min) - Jos jaksat lenkkeillä esim. 40 min, kävele reippaasti lenkin perään 10 min, seuraavalla kerralla pyri lenkkeilemään 50 min ja kävele perään 10 ... (Noin 13 tuntia sitten)

Päivitetty noin 13 tuntia sitten

Ultimate
Jyväskylä
Ei asetettu
102