Jalkapallo Jyväskylä

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Jyväskylä ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 119 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, salibandy, futsal, lentopallo, pesäpallo, koripallo, sähly, yleisurheilu ja sulkapallo.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Jyväskylä

Jalkapallo - Jyväskylä

LPK Nimenhuuto.com

Lohikosken pallokerho (LPK) est. 1982. Jalkapalloa Keski-Suomen nelosessa ja futsalissa II-divaria. Aina mahtuu mukaan tryoutille. Myös kesken kauden! Ota yhteyttä => puheenjohtaja.lpk@gmail.com/ 044 3183150(riippumattomista syistä parhaiten saa yhteyttä tekstiviestillä tai WhatsAppin kautta / the best way to contact is by text message or WhatsApp)

Joukkue etsii pelaajia: Lohikosken Pallokerho(LPK) etsii ”a few good men” pelaajarosteriinsa! Tämä Ke...

Mika kirjoitti: Meikäl venyttely päivä (10 päivää sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Jalkapallo ja Futsal
Jyväskylä
Miehet
83

Liikunnan Riemu Nimenhuuto.com

Liikunnan futisjengi on vuonna 2005 alkunsa saanut Jyväskylän yliopistossa liikuntatieteitä opiskelevien opiskelijoiden jalkapallojoukkue, joka on voittanut opiskelijoiden SM-kultaa 4 kertaa ja osallistunut opiskelijoiden EM-kisoihin Roomassa 2007, Kiovassa 2008, Wroclawissa 2009 ja Varsovassa 2010. Paras sijoitus kovatasoisista EM-kisoista on Wroclawin 10. sija. 2011 liikunnan futisjengi perusti seuran nimeltä Liikunnan Riemu, joka pelaa opiskelijajalkapallon lisäksi myös futsalia LIIGASSA.

Olli kirjoitti: Vahva ehkä (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jalkapallo ja Futsal
Jyväskylä
Miehet
72

fcv07 Nimenhuuto.com

FCV 07 joukkueessa on mukana tällä hetkellä 27 poikaa. Joukkue koostuu reippaista, iloisista ja mukavista pojista, jotka nauttivat jalkapallon pelaamisesta. Kesällä harkat pidetään 2-3 kertaa viikossa Jyskän tekonurmella ja / tai Vaajakosken keskuskentällä. Keväällä 2018 pelaamme yhdellä joukkueella piirisarjaa ja kahdella joukkueella peli-ilta sarjaa. Osallistumme myös muutamiin junioriturnauksiin kesän 2018 aikana. Uudet pojat on tervetulleita mukaan joukkueeseen.

Artturi kirjoitti: Mistä on kysymys, onko kyseessä joku 2-päiväinen turnaus tms.? Vähän lisää tietoa, kiitos... (14 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Ei asetettu
45

Komeetat 09 Nimenhuuto.com

Jkl Komeetat 09 joukkue koostuu noin 30 jalkapalloa harrastavasta juniorista. Joukkueen toiminnan tavoitteena on pitää hauskaa jalkapallon parissa ja kehittää samalla taitavia yksilöitä jotka hallitsevat pallonhallintapelin salat. Harjoittelemme 3-5 kertaa viikossa. Mukaan mahtuu edelleen myös uusia pelaajia. Tervetuloa tutustumaan toimintaamme!

Matias kirjoitti: Matiaksen rullalätkä peruttu (5 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Pojat
42

Fc HaaPa Nimenhuuto.com

Fc HaaPa on palloa säännöllisesti keskenään potkiva joukkue. Pelaajarosterista löytyy saunajohtokunnan asettamien tavoitteiden edellyttämää laajuutta ja mielenlujuutta, joten olemme valmiita tuleviin koitoksiin keskenään ja muita joukkueita vastaan. Kokoonpanoon ei tällä hetkellä oteta uusia pelaajia! Manageri: Otto M.Rosti o.rosti (ät) gmail (piste) com

Mikko kirjoitti: Jyrkin kanssa juttelin siitä eilen ja odotetaan montako Nousun pelaajaa on sinne menossa. Mutta toivottavasti mahduttais mukaan. Jyrki aikoi ilmoitella alkuviikosta mikä on tilanne. (12 kuukautta sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Ei asetettu
42

JyPKNH Nimenhuuto.com

JyPK:n naisten harrastejoukkue on lauma jalkapallosta innostuneita ja yleensä aiemmin aktiivisesti pelanneita naisihmisiä, joille tärkeintä ei ole voitto vaan verenmaku suussa hankittu murskavoitto... Tai sitten ei. Säännöllisen harjoittelun lisäksi joukkueemme osallistuu kesäisin Suomen Palloliiton Keski-Suomen piirin järjestämään naisten kuntoliigaan ja talvisin piirin futsal-sarjaan. Lisäksi kokemusta on hankittu ja tullaan jatkossakin hankkimaan rantafutiksesta, suopotkupallosta ja muista "kepeämmistä" rinnakkaislajeista. Mitään varsinaisia pääsyvaatimuksia joukkueeseen ei ole, mutta plussaa on omata jonkin verran pelikokemusta oikeasta jalkapallosta (tms. pallopelistä) ja reilusti asennetta. Ilman rautaista huumorintajua joukossamme ei myöskään pärjää.

Henni kirjoitti: Eräpäivällä 30.4 (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 17 päivää sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Naiset
27

PuP Nimenhuuto.com

Puuppola Predators ry Puuppola Predators nimi on esiintynyt ensimmäistä kertaa suunnilleen vuonna 1996 sählyporukan nimenä paikallisissa turnauksissa. Alkuperäisinä pelaajina toimivat Puuppolassa kasvaneet ihmisyksilöt. Vuosien saatossa pelaajasiirrot ja sääntöjen vapautuminen on mahdollistanut myös muilta paikkakunnilta kotoisin olevien osallistumisen joukkueen toimintaan. Vuonna 2008 Puuppola Predators rekisteröityi yhdistykseksi. Tähän syynä oli jo ikääntyvän joukkueen huoli tulevasta junioritoiminnasta sekä mahdollisten seniori-jäsenten urheilullisen tulevaisuuden varmistaminen.

Jani kirjoitti: Iso kiitos kaikille tästä kaudesta. Loppu hieman hyyti mutta saatiinhan me neppailla monta monituista kertaa. Erityiskiitos maalivahdeille, jotka kävi säännöllisimmin peleissä. Jos ensi vuonna jatketaan niin pitänee anoa aikaisempi vuoro ettei verota niin paljoa porukkaa pois. Nähdään! Jani! (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Salibandy, Jääkiekko, Potkupallo, Virpominen ja Striptease
Puuppola, Jyväskylä
Miehet
35

JyPK05 Nimenhuuto.com

JyPK’05 on marraskuussa 2012 perustettu tyttöjen jalkapallojoukkue. Joukkueemme koostuu pääsääntöisesti vuonna 2005 syntyneistä tytöistä mutta joukossamme on myös muutamia vuonna 2006 syntyneitä reippaita palloilijoita. Harjoittelussa on siirrytti kaudella 2017 tavoitteelliseen, seuran ikäkausijoukkueelle ominaiseen vaiheeseen. Tämä näkyy niin harjoittelun määrässä, laadussa kuin pelaajan henkilökohtaiset kehittymistavoitteet kattavassa valmennuksessa.

Eevi kirjoitti: Mahtoiko jonkun mukaan tarttua ylimääräiset Adidaksen mustat housut ('rähinät') tänään sha-treenien jälkeen? 04-joukkueen Venny Vilkunan housut lähtivät jonkun matkaan. Leena (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Tytöt
32

KaDy Nimenhuuto.com

Kampuksen Dynamo, tuttavallisemmin KaDy edustaa keskisuomalaista jalkapallo-osaamista.

Ville kirjoitti: 50/50 (3 päivää sitten)

Päivitetty noin 3 tuntia sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Miehet
45

JJK 05-06 GREEN Nimenhuuto.com

Meillä treenejä on 2-3 kertaa viikossa, kesällä pelataan Palloliiton Keski-Suomen piirin piirisarjaa ja peli-iltoja. Huom! 2006 syntyneille motivoituneille pelaajille olisi vielä tilaa!! :)

Joukkue etsii pelaajia: Meillä on tilaa muutamalle innokkaalle 2006 syntyneelle pelaajalle. Pelaamme ...

Atte kirjoitti: Ensi tiistain (26.) peli-iltaan tarvitaan pelaajia! Ilmoittautukaa mahdollisimman nopeasti! (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Pojat
27

JJK Cityketut Nimenhuuto.com

JJK Cityketut - jalkapalloa tosissaan, muttei vakavissaan. Pääasiallisena sarjana jalkapallon Keski-Suomen piirin Kutonen, talvella harjoitusmielessä futsalin Keski-Suomen piirin harrastesarja.

Joukkue etsii pelaajia: Keski-Suomen Kuutosessa pelaava JJK CItyketut etsii vielä kesälle 2018 muutam...

Panu kirjoitti: Testaan miten jalka kestää (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo ja Futsal
Jyväskylä
Miehet
57

Hukifutis Nimenhuuto.com

Pitkät perinteet omaava Huhtasuon kaupunginosasta koko Jyväskylään laajentunut jalkapalloseura. Saaja: FC Huki Tilinumero: FI8018383000032276 Viitenumero: 123453 Viitenumero pysyy aina samana.

Joukkue etsii pelaajia: Miesten Keski-Suomen 4 divisioonassa pelaava jalkapallojoukkue on aina avoinn...

Ilkka kirjoitti: 50-60 (5 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Miehet
37

JJK-07 Nimenhuuto.com

JJK-07 on seuramme ikäkausijoukkue, jossa pelaa kaudella 2017-2018 kova jengi kilpa- ja haastajatason poikia. :)

Joukkue etsii pelaajia: Otamme mukaan uusia innokkaita pelaajia joukkueeseen. Otathan yhteyttä tiedus...

Lauri kirjoitti: Epävarmaa (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Pojat
39

PaRi M35 Nimenhuuto.com

Palokan Riennon vanha edari! M35 ikäjoukkue. Vuoro on maanantaisin klo 21.00 - 22.00 Mankolan tekonurmella. Hinta 40 € / koko kesä tai 4 € / kerta.

Joukkue etsii pelaajia: Palokan Riennon vanha edari! M35 ikäjoukkue. Vuoro on maanantaisin klo 21.00 ...

Hannu kirjoitti: 50/50, pari loukkia ja mahdollisesti päällekkäinen treenivuoro (7 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Miehet
53

Komeetat03 Nimenhuuto.com

Joukkueen sähköpostiosoite: komeetat03@gmail.com

Joukkue etsii pelaajia: Komeetat 03 etsii uusia pelaajia 2003 syntyneiden poikien joukkueeseen.(Erity...

Anelka kirjoitti: Reisi meni sen verran pahasti et pitää ollo pari kolme reenii sivussa. (10 päivää sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Pojat
24

JJK B haastaja Nimenhuuto.com

JJK B -juniorit haastajajoukkue.

Joukkue etsii pelaajia: JJK 02 RED on JJK junioreiden 02 ikäluokan haastaja joukkue. Joukkueemme on t...

Josephat kirjoitti: Kyllä, treenit on Killerillä. (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Pojat
15

JJK Green 02-03 Nimenhuuto.com

Pelaamme piirisarjaa. Harjoituksia on kaksi kertaa viikossa. Joukkue on avoin uusille pelaajille.

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa pelaamaan harrastejalkapalloa JJK Green 00-02! Iloisella meiningil...

Caius kirjoitti: Moi kaikki, Kausi lähestyy loppuaan ja vielä on jäljellä kaksi viikkoa harjoituksia ennen syyslomaa. Syysloman jälkeen alkaa uusi kausi ja muutoksia tulee. 02 -syntyneet pelaajat tulevat B -juniori ikään. Tämä tarkoittaa, että he siirtyvät JJK Jyväskylä organisaation alle. JJK junioreissa siis pe... (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Pojat
19

Tikkakosken futarit Nimenhuuto.com

Aikuisten miesten jalkapalloa Tikkakoskella ja välillä jotain muutakin.

Joukkue etsii pelaajia: Aikuisten miesten jalkapalloa Tikkakoskella ja välillä jotain muutakin. Lisät...

Mika kirjoitti: Torstaina 28.7. on Uuraisten jalkapalloturnaus. Ilmoittaudu Nimenhuuto-sivustolla, jos et ole jo ilmoittautunut Whatsapp-ryhmässämme. Lähtö on kello 17:00 tikkakosken urheilukentältä. (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Miehet
23

JJK04 red Nimenhuuto.com

JJK Juniorit ry:n 2004 syntyneiden poikien oma joukkuesivusto harjoituksia, pelejä ja tapahtumia varten.

Cool kirjoitti: Alustava kustannusarvio max. 350 eur/poika. Sisältää mahtavia pelejä tosi spesiaaleja vastustajia vastaan. Matkat bussilla (sis. Kuljetuksen paikan päällä). Majoitus urheiluopistolla, jossa siis aamiaiset ke, to, pe ja iltapalat ke ja to. Menomatkalla lounas ja päivällinen, tulomatkalla päivällin... (6 päivää sitten)

Päivitetty noin 8 tuntia sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Pojat
21

Komeetat 2006 Nimenhuuto.com

Komeettojen 2006 -syntyneiden ikäkausijoukkue, johon kuuluu jo noin 25 innokasta poikaa. Joukkue harjoittelee 2-5 kertaa viikossa. Jos haluat tulla mukaan joukkueeseemme, ota yhteyttä joukkueenjohtajaan osoitteessa: komeetat2006@gmail.com

Kalle kirjoitti: Kalle reissussa 24.6.-27.6. (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Pojat
32