Jalkapallo Jyväskylä

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Jyväskylä ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 120 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, salibandy, futsal, lentopallo, koripallo, pesäpallo, sähly, yleisurheilu ja sulkapallo.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Jyväskylä

Jalkapallo - Jyväskylä

Liikunnan Riemu Nimenhuuto.com

Liikunnan futisjengi on vuonna 2005 alkunsa saanut Jyväskylän yliopistossa liikuntatieteitä opiskelevien opiskelijoiden jalkapallojoukkue, joka on voittanut opiskelijoiden SM-kultaa 4 kertaa ja osallistunut opiskelijoiden EM-kisoihin Roomassa 2007, Kiovassa 2008, Wroclawissa 2009 ja Varsovassa 2010. Paras sijoitus kovatasoisista EM-kisoista on Wroclawin 10. sija. 2011 liikunnan futisjengi perusti seuran nimeltä Liikunnan Riemu, joka pelaa opiskelijajalkapallon lisäksi myös futsalia LIIGASSA.

Heikki kirjoitti: ehkä in, rippuu jalan kunnosta (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo ja Futsal
Jyväskylä
Miehet
72

LPK Nimenhuuto.com

Lohikosken pallokerho (LPK) est. 1982. Jalkapalloa Keski-Suomen nelosessa ja futsalissa I-divaria. Aina mahtuu mukaan tryoutille. Myös kesken kauden! Ota yhteyttä => puheenjohtaja.lpk@gmail.com/ 044 3183150(riippumattomista syistä parhaiten saa yhteyttä tekstiviestillä tai WhatsAppin kautta / the best way to contact is by text message or WhatsApp)

Joukkue etsii pelaajia: Lohikosken Pallokerho(LPK) etsii ”a few good men” pelaajarosteriinsa! Tämä Ke...

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Kellää joukkuetta vaajacupissa nyt vklp? (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jalkapallo ja Futsal
Jyväskylä
Miehet
82

PuP Nimenhuuto.com

Puuppola Predators ry Puuppola Predators nimi on esiintynyt ensimmäistä kertaa suunnilleen vuonna 1996 sählyporukan nimenä paikallisissa turnauksissa. Alkuperäisinä pelaajina toimivat Puuppolassa kasvaneet ihmisyksilöt. Vuosien saatossa pelaajasiirrot ja sääntöjen vapautuminen on mahdollistanut myös muilta paikkakunnilta kotoisin olevien osallistumisen joukkueen toimintaan. Vuonna 2008 Puuppola Predators rekisteröityi yhdistykseksi. Tähän syynä oli jo ikääntyvän joukkueen huoli tulevasta junioritoiminnasta sekä mahdollisten seniori-jäsenten urheilullisen tulevaisuuden varmistaminen.

Petri kirjoitti: Onko pelit? (1 päivä sitten)

Päivitetty noin 5 tuntia sitten

Salibandy, Jääkiekko, Potkupallo, Virpominen ja Striptease
Puuppola, Jyväskylä
Miehet
36

fcv07 Nimenhuuto.com

FCV 07 joukkueessa on mukana tällä hetkellä reilut 30 poikaa. Joukkue koostuu reippaista, iloisista ja mukavista pojista, jotka nauttivat jalkapallon pelaamisesta. Kesällä harkat pidetään 2-3 kertaa viikossa Jyskän tekonurmella ja / tai Vaajakosken keskuskentällä. Keväällä 2017 pelaamme kahdella joukkueella piirisarjaa. Osallistumme myös muutamiin junioriturnauksiin kesän 2017 aikana. Uudet pojat on tervetulleita mukaan joukkueeseen.

Tero kirjoitti: Tere! Harjoitusotteluita on saatu jälleen sovittua. Seuraava harjoitusottelu on lauantaina 10.2. kaikille, jotka pääsevät paikalle. Lisäksi sunnuntaina 11.2. ja ensi viikon lauantaina(17.2.) on harjoitusottelut, joihin osallistujat on erikseen nimetty. Lisäksi harjoitusohjelmaan on lisätty taitok... (14 päivää sitten)

Päivitetty 14 päivää sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Ei asetettu
46

Komeetat 09 Nimenhuuto.com

Jkl Komeetat 09 joukkue koostuu noin 30 jalkapalloa harrastavasta juniorista. Joukkueen toiminnan tavoitteena on pitää hauskaa jalkapallon parissa ja kehittää samalla taitavia yksilöitä jotka hallitsevat pallonhallintapelin salat. Harjoittelemme 3-5 kertaa viikossa. Mukaan mahtuu edelleen myös uusia pelaajia. Tervetuloa tutustumaan toimintaamme!

Jussi kirjoitti: Tässä uudet Komeetat 09 joukkueen Nimenhuuto-sivut. Tervetuloa! (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 14 päivää sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Pojat
35

JyPKNH Nimenhuuto.com

JyPK:n naisten harrastejoukkue on lauma jalkapallosta innostuneita ja yleensä aiemmin aktiivisesti pelanneita naisihmisiä, joille tärkeintä ei ole voitto vaan verenmaku suussa hankittu murskavoitto... Tai sitten ei. Säännöllisen harjoittelun lisäksi joukkueemme osallistuu kesäisin Suomen Palloliiton Keski-Suomen piirin järjestämään naisten kuntoliigaan ja talvisin piirin futsal-sarjaan. Lisäksi kokemusta on hankittu ja tullaan jatkossakin hankkimaan rantafutiksesta, suopotkupallosta ja muista "kepeämmistä" rinnakkaislajeista. Mitään varsinaisia pääsyvaatimuksia joukkueeseen ei ole, mutta plussaa on omata jonkin verran pelikokemusta oikeasta jalkapallosta (tms. pallopelistä) ja reilusti asennetta. Ilman rautaista huumorintajua joukossamme ei myöskään pärjää.

Henni kirjoitti: Heissan! Tuomio beachfutis tulee taas 19.8 ja tällä kertaa on myös sekasarja. Olisiko innostusta? Toukokuun loppuun mennessä ilmottautuneille turnausmaksu 120e. Viimevuonna olin miestensarjassa pelaa ja oli kivaa. Tein tapahtumankin tästä. Lisää infoa https://tuomiobeachfutis.wordpress.com/ (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Naiset
23

JyPK05 Nimenhuuto.com

JyPK’05 on marraskuussa 2012 perustettu tyttöjen jalkapallojoukkue. Joukkueemme koostuu pääsääntöisesti vuonna 2005 syntyneistä tytöistä mutta joukossamme on myös muutamia vuonna 2006 syntyneitä reippaita palloilijoita. Harjoittelussa on siirrytti kaudella 2017 tavoitteelliseen, seuran ikäkausijoukkueelle ominaiseen vaiheeseen. Tämä näkyy niin harjoittelun määrässä, laadussa kuin pelaajan henkilökohtaiset kehittymistavoitteet kattavassa valmennuksessa.

Eevi kirjoitti: Mahtoiko jonkun mukaan tarttua ylimääräiset Adidaksen mustat housut ('rähinät') tänään sha-treenien jälkeen? 04-joukkueen Venny Vilkunan housut lähtivät jonkun matkaan. Leena (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Tytöt
32

Fc HaaPa Nimenhuuto.com

Fc HaaPa on palloa säännöllisesti keskenään potkiva joukkue. Pelaajarosterista löytyy saunajohtokunnan asettamien tavoitteiden edellyttämää laajuutta ja mielenlujuutta, joten olemme valmiita tuleviin koitoksiin keskenään ja muita joukkueita vastaan. Kokoonpanoon ei tällä hetkellä oteta uusia pelaajia! Manageri: Otto M.Rosti o.rosti (ät) gmail (piste) com

KALLE kirjoitti: On vielä tämän keskiviikon RaiVolla se Vehkalammen vuoro kuplassa. Eikö mennä sinne? (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Ei asetettu
42

JJK B haastaja Nimenhuuto.com

JJK B -juniorit haastajajoukkue.

Joukkue etsii pelaajia: JJK 02 RED on JJK junioreiden 02 ikäluokan haastaja joukkue. Joukkueemme on t...

Kevin kirjoitti: Kevin lopettaa pelaamisen. Kiitos ja kumarrus. :) (Noin 4 tuntia sitten)

Päivitetty noin 4 tuntia sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Pojat
18

KaDy Nimenhuuto.com

Kampuksen Dynamo, tuttavallisemmin KaDy edustaa keskisuomalaista jalkapallo-osaamista.

Bubi kirjoitti: KaDy II ilmoitettu Kuutoseen. Kilpailupäällikkö Mika Järvisen terveiset alla, jos jollakulla aikaa pohtia sarjasysteemiä: "Miesten Kuutoseen on ilmoittautunut 14 joukkuetta. Sarjan pelimäärä yhdellä joukkueella on vuosien saatossa pyörinyt muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta 13 – 16 ottelussa ka... (13 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Miehet
41

Hukifutis Nimenhuuto.com

Pitkät perinteet omaava Huhtasuon kaupunginosasta koko Jyväskylään laajentunut jalkapalloseura. Saaja: FC Huki Tilinumero: FI8018383000032276 Viitenumero: 123453 Viitenumero pysyy aina samana.

Joukkue etsii pelaajia: Miesten Keski-Suomen 4 divisioonassa pelaava jalkapallojoukkue on aina avoinn...

Ilkka kirjoitti: Saaja: FC Huki Tilinumero: FI80 1838 3000 0322 76 VIITENUMERO: 123453 Viitenumero on AINA maksettaessa sama. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Miehet
33

JJK Cityketut Nimenhuuto.com

JJK Cityketut - jalkapalloa tosissaan, muttei vakavissaan. Pääasiallisena sarjana jalkapallon Keski-Suomen piirin Kutonen, talvella harjoitusmielessä futsalin Keski-Suomen piirin harrastesarja.

Joukkue etsii pelaajia: Keski-Suomen Kuutosessa pelaava Cityketut hakee uusia pelaajia ja erityisesti...

Jukka kirjoitti: Mun puhelin taisi hajota, joten sitä kautta (esim. WhatsApp) ei toistaiseksi kannata tavoitella... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Jalkapallo ja Futsal
Jyväskylä
Miehet
50

Komeetat03 Nimenhuuto.com

Joukkueen sähköpostiosoite: komeetat03@gmail.com

Joukkue etsii pelaajia: Komeetat 03 etsii uusia pelaajia 2003 syntyneiden poikien joukkueeseen.(Erity...

Jesper kirjoitti: Mankolan koulu varmistui maanantaiksi käyttöön meille, vapautui Komeettojen miehiltä, alkaa ensiviikon maanantai ja on käytössämme ainakin maaliskuun loppuun.Ilmoittautumiset avattu vuorolle. Ke klo.15.30 vuorosta luovuttiin vähäisen osallistujamäärän vuoksi. Keväällä CometsParkin lumesta vapaudu... (18 päivää sitten)

Päivitetty 18 päivää sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Pojat
30

JJK Green 02-03 Nimenhuuto.com

Pelaamme piirisarjaa. Harjoituksia on kaksi kertaa viikossa. Joukkue on avoin uusille pelaajille.

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa pelaamaan harrastejalkapalloa JJK Green 00-02! Iloisella meiningil...

Caius kirjoitti: Moi kaikki, Kausi lähestyy loppuaan ja vielä on jäljellä kaksi viikkoa harjoituksia ennen syyslomaa. Syysloman jälkeen alkaa uusi kausi ja muutoksia tulee. 02 -syntyneet pelaajat tulevat B -juniori ikään. Tämä tarkoittaa, että he siirtyvät JJK Jyväskylä organisaation alle. JJK junioreissa siis pe... (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Pojat
19

PaRi M35 Nimenhuuto.com

Palokan Riennon vanha edari! M35 ikäjoukkue. Vuoro on maanantaisin klo 21.00 - 22.00 Mankolan tekonurmella. Hinta 40 € / koko kesä tai 4 € / kerta.

Joukkue etsii pelaajia: Palokan Riennon vanha edari! M35 ikäjoukkue. Vuoro on maanantaisin klo 21.00 ...

Niko kirjoitti: Moi, Mitäs mietteitä ensi kesästä, vieläkö lähdetään hakemaan vakivuoroa pallon potkimiseen? Enemmän vakikävijöitä ainakin rinkiin kaivataan, joten kaikki ehdotukset ja kommentit tervetulleita... -Niko- (12 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Miehet
45

Tikkakosken futarit Nimenhuuto.com

Aikuisten miesten jalkapalloa Tikkakoskella ja välillä jotain muutakin.

Joukkue etsii pelaajia: Aikuisten miesten jalkapalloa Tikkakoskella ja välillä jotain muutakin. Lisät...

Mika kirjoitti: Torstaina 28.7. on Uuraisten jalkapalloturnaus. Ilmoittaudu Nimenhuuto-sivustolla, jos et ole jo ilmoittautunut Whatsapp-ryhmässämme. Lähtö on kello 17:00 tikkakosken urheilukentältä. (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Miehet
23

JJK04 red Nimenhuuto.com

JJK Juniorit ry:n 2004 syntyneiden poikien oma joukkuesivusto harjoituksia, pelejä ja tapahtumia varten.

Asko kirjoitti: Pojille hankitaan yhtenäinen matka-asu. Harmaa huppari ja pikee paita. Koko sovitetaan tämän viikon harjoitusten yhteydessä. T: Valmennus (Noin 2 tuntia sitten)

Päivitetty noin 2 tuntia sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Pojat
25

Souls AC Nimenhuuto.com

SoulsAC on jyväskyläläinen jalkapallojoukkue, joka pelaa kaudella 2017 miesten Keski-Suomen kutosdivarissa. Seura on perustettu vuonna 2003. Ota yhteyttä, jos kiinnostaa jalkapallo hyvässä hengessä. Lisätietoja: www.soulsac.net

Lauri kirjoitti: Remontin takia kesäkuu evakossa, mukana silloin mahdollisuuksien mukaan. (13 päivää sitten)

Päivitetty noin 4 tuntia sitten

Jalkapallo ja Soccer
Jyväskylä
Miehet
32

Jyväskylän Valtit Nimenhuuto.com

Jääurheiluseura Jyväskylän Valtit ry. Pelaa talvet kaukista ja kesät harrastaa jalkapalloa.

Jesse kirjoitti: Onko tänään pelit, kun on vähän jengiä ilmoittautunut? Ei viitsisi huvikseen ajella... (Noin 7 tuntia sitten)

Päivitetty noin 6 tuntia sitten

Kaukalopallo ja Harrastefutis
Jyväskylä
Miehet
31

JJK-03 Nimenhuuto.com

JJK Juniorit ry:n ikäluokan 2003 edustusjoukkue

Vili kirjoitti: Saatan myöhästyä (5 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 11 tuntia sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Pojat
48