Jalkapallo Jyväskylä

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Jyväskylä ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 106 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, salibandy, koripallo, lentopallo, futsal, pesäpallo, yleisurheilu, sähly ja kaukalopallo.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Liikunnan Riemu Nimenhuuto.com

Liikunnan futisjengi on vuonna 2005 alkunsa saanut Jyväskylän yliopistossa liikuntatieteitä opiskelevien opiskelijoiden jalkapallojoukkue, joka on voittanut opiskelijoiden SM-kultaa 4 kertaa ja osallistunut opiskelijoiden EM-kisoihin Roomassa 2007, Kiovassa 2008, Wroclawissa 2009 ja Varsovassa 2010. Paras sijoitus kovatasoisista EM-kisoista on Wroclawin 10. sija. 2011 liikunnan futisjengi perusti seuran nimeltä Liikunnan Riemu, joka pelaa opiskelijajalkapallon lisäksi myös futsalia LIIGASSA.

Olli kirjoitti: Vahva ehkä (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo ja Futsal
Jyväskylä
Miehet
80

LPK Nimenhuuto.com

Lohikosken pallokerho (LPK) est. 1982. Jalkapalloa Keski-Suomen nelosessa ja futsalissa II-divaria. Aina mahtuu mukaan tryoutille. Myös kesken kauden! Ota yhteyttä => puheenjohtaja.lpk@gmail.com/ 044 3183150(riippumattomista syistä parhaiten saa yhteyttä tekstiviestillä tai WhatsAppin kautta / the best way to contact is by text message or WhatsApp)

Joukkue etsii pelaajia: Lohikosken Pallokerho(LPK) etsii ”a few good men” pelaajarosteriinsa! Tämä Ke...

Valtteri kirjoitti: lyhyitä vaihtoja (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Jalkapallo ja Futsal
Jyväskylä
Miehet
91

PaRi P07 Nimenhuuto.com

Palokan Riennon jalkapallojoukkue treenaa ja pelaa ympärivuotisesti. Kesällä pääasiassa Palokan ja Mankolan tekonurmilla ja talvella Vehkahallissa ja liikuntasalivuoroilla. Uusia pelaajia otetaan joukkueeseen. Tule harjoituksiin tutustumaan. Tervetuloa iloiseen joukkoon pelaamaan kaverien Pariin!

Paavo kirjoitti: Meiltä ei nyt taida tulla pelaajaa eikä huoltajaa näihin peleihin. Meidän varastosta löytyvät limsat ja pillimehut. Saataisko vielä mokkapaloja, niin voitais pitää pikkukioski? Makkaranpaisto vaatisi grillin kuskaamisen, joten luovutaanko siitä? Terv.Maarit (2 päivää sitten)

Päivitetty 18 minuuttia sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Pojat
24

Komeetat 09 Nimenhuuto.com

Jkl Komeetat 09 joukkue koostuu noin 40 jalkapalloa harrastavasta juniorista. Joukkueen toiminnan tavoitteena on pitää hauskaa jalkapallon parissa ja kehittää samalla taitavia yksilöitä jotka hallitsevat pallonhallintapelin salat. Harjoittelemme 3-5 kertaa viikossa. Mukaan mahtuu edelleen myös uusia pelaajia. Tervetuloa tutustumaan toimintaamme!

Christian kirjoitti: Lepopäivä tänään. (3 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Pojat
57

Fc HaaPa Nimenhuuto.com

Fc HaaPa on palloa säännöllisesti keskenään potkiva joukkue. Pelaajarosterista löytyy saunajohtokunnan asettamien tavoitteiden edellyttämää laajuutta ja mielenlujuutta, joten olemme valmiita tuleviin koitoksiin keskenään ja muita joukkueita vastaan. Kokoonpanoon ei tällä hetkellä oteta uusia pelaajia! Manageri: Otto M.Rosti o.rosti (ät) gmail (piste) com

Hude kirjoitti: Lisäilen nimiä UPMn nimenhuutoon sitä mukaan ku tulee IN ilmoitautumisia. (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Ei asetettu
42

fcv07 Nimenhuuto.com

FCV 07 joukkueessa on mukana tällä hetkellä 18 poikaa. Joukkue koostuu reippaista, iloisista ja mukavista pojista, jotka nauttivat jalkapallon pelaamisesta. Kesällä harkat pidetään 2-3 kertaa viikossa Jyskän tekonurmella ja / tai Vaajakosken keskuskentällä. Keväällä 2019 pelaamme yhdellä joukkueella piirisarjaa ja yhdellä joukkueella peli-ilta sarjaa. Osallistumme myös muutamiin junioriturnauksiin kesän 2019 aikana. Uudet pojat on tervetulleita mukaan joukkueeseen.

Vesa kirjoitti: 17.30 alkulämmöt. Kokoonpano piirisarjan otteluun: Joona, Hermanni, Otso, Karo, Eelis, Aleksi K. Aleksi H. Eetu, Iiro, Olli, Panu. Tervetuloa pelaamaan ja kannustamaan! (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Ei asetettu
24

JyPKNH Nimenhuuto.com

JyPK:n naisten harrastejoukkue on lauma jalkapallosta innostuneita ja yleensä aiemmin aktiivisesti pelanneita naisihmisiä, joille tärkeintä ei ole voitto vaan verenmaku suussa hankittu murskavoitto... Tai sitten ei. Säännöllisen harjoittelun lisäksi joukkueemme osallistuu kesäisin Suomen Palloliiton Keski-Suomen piirin järjestämään naisten kuntoliigaan ja talvisin piirin futsal-sarjaan. Lisäksi kokemusta on hankittu ja tullaan jatkossakin hankkimaan rantafutiksesta, suopotkupallosta ja muista "kepeämmistä" rinnakkaislajeista. Mitään varsinaisia pääsyvaatimuksia joukkueeseen ei ole, mutta plussaa on omata jonkin verran pelikokemusta oikeasta jalkapallosta (tms. pallopelistä) ja reilusti asennetta. Ilman rautaista huumorintajua joukossamme ei myöskään pärjää.

Henni kirjoitti: Uudestaan kokeilemaan tulossa Pinja Viljanen, kävi jo kerran sunnuntaina (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Naiset
25

PuP Nimenhuuto.com

Puuppola Predators ry Puuppola Predators nimi on esiintynyt ensimmäistä kertaa suunnilleen vuonna 1996 sählyporukan nimenä paikallisissa turnauksissa. Alkuperäisinä pelaajina toimivat Puuppolassa kasvaneet ihmisyksilöt. Vuosien saatossa pelaajasiirrot ja sääntöjen vapautuminen on mahdollistanut myös muilta paikkakunnilta kotoisin olevien osallistumisen joukkueen toimintaan. Vuonna 2008 Puuppola Predators rekisteröityi yhdistykseksi. Tähän syynä oli jo ikääntyvän joukkueen huoli tulevasta junioritoiminnasta sekä mahdollisten seniori-jäsenten urheilullisen tulevaisuuden varmistaminen.

Jani kirjoitti: Iso kiitos kaikille tästä kaudesta. Loppu hieman hyyti mutta saatiinhan me neppailla monta monituista kertaa. Erityiskiitos maalivahdeille, jotka kävi säännöllisimmin peleissä. Jos ensi vuonna jatketaan niin pitänee anoa aikaisempi vuoro ettei verota niin paljoa porukkaa pois. Nähdään! Jani! (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Salibandy, Jääkiekko, Potkupallo, Virpominen ja Striptease
Puuppola, Jyväskylä
Miehet
35

JJK Cityketut Nimenhuuto.com

JJK Cityketut - jalkapalloa tosissaan, muttei vakavissaan. Pääasiallisena sarjana jalkapallon Keski-Suomen piirin Kutonen, talvella harjoitusmielessä futsalin Keski-Suomen piirin harrastesarja.

Juha kirjoitti: IN, jos ei jalat päätä toisin (8 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo ja Futsal
Jyväskylä
Miehet
80

Otsot Hockey Nimenhuuto.com

Rekisteröity urheiluseura (yhdistys), joka on perustettu kesällä 2014. Yhdistyksen tarkoitus on kohottaa jäsentensä fyysistä kuntoa sekä herättää heissä oikeaa urheiluhenkeä ja pysyvää harrastusta urheilun parissa.

Anssi kirjoitti: Jos oon jkl (22 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jääkiekko, Salibandy ja Jalkapallo
Jyväskylä
Miehet
122

PaRi M35 Nimenhuuto.com

Vanhojen ukkojen pelailua ja sanailua. Vuoro on vuonna 2019 keskiviikkoisin 20.45-21.45, Mankolan tekonurmella.

Joukkue etsii pelaajia: Vanhojen ukkojen pelailua ja sanailua. Vuoro on vuonna 2019 keskiviikkoisin 2...

Petri kirjoitti: Olisiko kiinnostusta osallistua turnaukseen? https://www.facebook.com/fcvaajakoskicup/ (17 päivää sitten)

Päivitetty 17 päivää sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Miehet
71

Hukifutis Nimenhuuto.com

Pitkät perinteet omaava Huhtasuon kaupunginosasta koko Jyväskylään laajentunut jalkapalloseura. Saaja: FC Huki Tilinumero: FI8018383000032276 Viitenumero: 123453 Viitenumero pysyy aina samana.

Janne kirjoitti: Tuun kentän laidalle vittuilemaan (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 27 päivää sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Miehet
36

KaDy Nimenhuuto.com

Kampuksen Dynamo, tuttavallisemmin KaDy edustaa keskisuomalaista jalkapallo-osaamista.

Riku kirjoitti: Oletko mukana ensi kauden V-div joukkueessa? Vastaa Doodlen kautta, sen perusteella pääset mukaan Jopoxin pukukoppiin. https://doodle.com/poll/6dxe7ca3qw78dupe (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Miehet
49

Komeetat03 Nimenhuuto.com

Joukkueen sähköpostiosoite: komeetat03@gmail.com

Joukkue etsii pelaajia: Komeetat 03 etsii uusia pelaajia 2003 syntyneiden poikien joukkueeseen.(Erity...

Juhani kirjoitti: Hei kaikki! Tänään oli budjettipalaveri ja sain tolkkua myös b-joukkueen maksuista. Sinisissä olleiden b2-joukkueessa jatkavien poikien osalta maksakaa vanha toimintamaksu vanhalle tilille eli tänä vuonna 2 x 90 e. Minä maksan sitten tämän vuoden osalta korvauksen sinisten tililtä b-joukkueen til... (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Pojat
23

JJK 05-06 GREEN Nimenhuuto.com

Meillä treenejä on 2-3 kertaa viikossa, kesällä pelataan Palloliiton Keski-Suomen piirin piirisarjaa ja peli-iltoja. Huom! 2006 syntyneille motivoituneille pelaajille olisi vielä tilaa!! :)

Joukkue etsii pelaajia: Meillä on tilaa muutamalle innokkaalle 2006 syntyneelle pelaajalle. Pelaamme ...

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Kesä on edennyt nyt siihen pisteeseen, että tämä poika pääsee parin viikon päästä pukemaan päälleen armeijan vihreet :) Sen takia joudun nyt lopettamaan nämä hommat ja Valtteri jatkaakin tästä eteenpäin joukkueen valmentajana. Iso kiitos kaikille vanhemmille ja pojille parista viime vuodesta! Toi... (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Pojat
26

JJK-07 Nimenhuuto.com

JJK-07 on seuramme ikäkausijoukkue, jossa pelaa kaudella 2017-2018 kova jengi kilpa- ja haastajatason poikia. :)

Joukkue etsii pelaajia: Otamme mukaan uusia innokkaita pelaajia joukkueeseen. Otathan yhteyttä tiedus...

Lauri kirjoitti: Epävarmaa (Yli vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Pojat
36

JJK B haastaja Nimenhuuto.com

JJK B -juniorit haastajajoukkue.

Joukkue etsii pelaajia: JJK 02 RED on JJK junioreiden 02 ikäluokan haastaja joukkue. Joukkueemme on t...

Josephat kirjoitti: Kyllä, treenit on Killerillä. (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Pojat
15

JJK Green 02-03 Nimenhuuto.com

Pelaamme piirisarjaa. Harjoituksia on kaksi kertaa viikossa. Joukkue on avoin uusille pelaajille.

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa pelaamaan harrastejalkapalloa JJK Green 00-02! Iloisella meiningil...

Caius kirjoitti: Moi kaikki, Kausi lähestyy loppuaan ja vielä on jäljellä kaksi viikkoa harjoituksia ennen syyslomaa. Syysloman jälkeen alkaa uusi kausi ja muutoksia tulee. 02 -syntyneet pelaajat tulevat B -juniori ikään. Tämä tarkoittaa, että he siirtyvät JJK Jyväskylä organisaation alle. JJK junioreissa siis pe... (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Pojat
19

Tikkakosken futarit Nimenhuuto.com

Aikuisten miesten jalkapalloa Tikkakoskella ja välillä jotain muutakin.

Joukkue etsii pelaajia: Aikuisten miesten jalkapalloa Tikkakoskella ja välillä jotain muutakin. Lisät...

Mika kirjoitti: Torstaina 28.7. on Uuraisten jalkapalloturnaus. Ilmoittaudu Nimenhuuto-sivustolla, jos et ole jo ilmoittautunut Whatsapp-ryhmässämme. Lähtö on kello 17:00 tikkakosken urheilukentältä. (Noin 3 vuotta sitten)

Päivitetty noin 3 vuotta sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Miehet
23

Jyväskylän Komeetat 2007 Nimenhuuto.com

Keväällä 2014 perustettu 2007 ikäluokan joukkue

Naattan kirjoitti: Hei, nyt olisi aika maksaa varustetilaukset. Tilinumero FI73 1838 3000 0181 Maksu suoritetaan pelaajan omalla viitenumerolla, joka löytyy toimintamaksut kansiosta. Eräpäivä 13.6. 2019. Jos tarvitte lisää maksuaikaa sopikaa siitä rahastonhoitaja Erica Hirnin kanssa. Alla summat painatuskuluineen. ... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 4 tuntia sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Ei asetettu
51