Jalkapallo Jyväskylä

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Jyväskylä ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 120 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, salibandy, futsal, lentopallo, pesäpallo, koripallo, sähly, sulkapallo ja yleisurheilu.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Jyväskylä

Jalkapallo - Jyväskylä

Liikunnan Riemu Nimenhuuto.com

Liikunnan futisjengi on vuonna 2005 alkunsa saanut Jyväskylän yliopistossa liikuntatieteitä opiskelevien opiskelijoiden jalkapallojoukkue, joka on voittanut opiskelijoiden SM-kultaa 4 kertaa ja osallistunut opiskelijoiden EM-kisoihin Roomassa 2007, Kiovassa 2008, Wroclawissa 2009 ja Varsovassa 2010. Paras sijoitus kovatasoisista EM-kisoista on Wroclawin 10. sija. 2011 liikunnan futisjengi perusti seuran nimeltä Liikunnan Riemu, joka pelaa opiskelijajalkapallon lisäksi myös futsalia LIIGASSA.

Janne kirjoitti: Jalan kunto hyvin epävarma (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo ja Futsal
Jyväskylä
Miehet
68

fcv07 Nimenhuuto.com

FCV 07 joukkueessa on mukana tällä hetkellä reilut 30 poikaa. Joukkue koostuu reippaista, iloisista ja mukavista pojista, jotka nauttivat jalkapallon pelaamisesta. Kesällä harkat pidetään 2-3 kertaa viikossa Jyskän tekonurmella ja / tai Vaajakosken keskuskentällä. Keväällä 2017 pelaamme kahdella joukkueella piirisarjaa. Osallistumme myös muutamiin junioriturnauksiin kesän 2017 aikana. Uudet pojat on tervetulleita mukaan joukkueeseen.

Tuomas kirjoitti: Hanskat ja Santun lippis kerätty talteen treeneistä. (7 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Ei asetettu
46

JyPKNH Nimenhuuto.com

JyPK:n naisten harrastejoukkue on lauma jalkapallosta innostuneita ja yleensä aiemmin aktiivisesti pelanneita naisihmisiä, joille tärkeintä ei ole voitto vaan verenmaku suussa hankittu murskavoitto... Tai sitten ei. Säännöllisen harjoittelun lisäksi joukkueemme osallistuu kesäisin Suomen Palloliiton Keski-Suomen piirin järjestämään naisten kuntoliigaan ja talvisin piirin futsal-sarjaan. Lisäksi kokemusta on hankittu ja tullaan jatkossakin hankkimaan rantafutiksesta, suopotkupallosta ja muista "kepeämmistä" rinnakkaislajeista. Mitään varsinaisia pääsyvaatimuksia joukkueeseen ei ole, mutta plussaa on omata jonkin verran pelikokemusta oikeasta jalkapallosta (tms. pallopelistä) ja reilusti asennetta. Ilman rautaista huumorintajua joukossamme ei myöskään pärjää.

Henni kirjoitti: Heissan! Tuomio beachfutis tulee taas 19.8 ja tällä kertaa on myös sekasarja. Olisiko innostusta? Toukokuun loppuun mennessä ilmottautuneille turnausmaksu 120e. Viimevuonna olin miestensarjassa pelaa ja oli kivaa. Tein tapahtumankin tästä. Lisää infoa https://tuomiobeachfutis.wordpress.com/ (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Naiset
23

JyPK05 Nimenhuuto.com

JyPK’05 on marraskuussa 2012 perustettu tyttöjen jalkapallojoukkue. Joukkueemme koostuu pääsääntöisesti vuonna 2005 syntyneistä tytöistä mutta joukossamme on myös muutamia vuonna 2006 syntyneitä reippaita palloilijoita. Harjoittelussa on siirrytti kaudella 2017 tavoitteelliseen, seuran ikäkausijoukkueelle ominaiseen vaiheeseen. Tämä näkyy niin harjoittelun määrässä, laadussa kuin pelaajan henkilökohtaiset kehittymistavoitteet kattavassa valmennuksessa.

Eevi kirjoitti: Mahtoiko jonkun mukaan tarttua ylimääräiset Adidaksen mustat housut ('rähinät') tänään sha-treenien jälkeen? 04-joukkueen Venny Vilkunan housut lähtivät jonkun matkaan. Leena (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 17 päivää sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Tytöt
32

PuP Nimenhuuto.com

Puuppola Predators ry Puuppola Predators nimi on esiintynyt ensimmäistä kertaa suunnilleen vuonna 1996 sählyporukan nimenä paikallisissa turnauksissa. Alkuperäisinä pelaajina toimivat Puuppolassa kasvaneet ihmisyksilöt. Vuosien saatossa pelaajasiirrot ja sääntöjen vapautuminen on mahdollistanut myös muilta paikkakunnilta kotoisin olevien osallistumisen joukkueen toimintaan. Vuonna 2008 Puuppola Predators rekisteröityi yhdistykseksi. Tähän syynä oli jo ikääntyvän joukkueen huoli tulevasta junioritoiminnasta sekä mahdollisten seniori-jäsenten urheilullisen tulevaisuuden varmistaminen.

Jani kirjoitti: Hei. Sovittiin kertamaksuksi 3 eur/henkilö tai 10 eur/kk (Elokuu 6 eur, koska vajaa). Voi maksaa käteisellä tai mun tilille FI86 1045 3500 6920 99 Jos maksat tilille laita KP sähly viestiksi ja monta kertaa maksat. T:Jani Asikainen (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Salibandy, Jääkiekko, Potkupallo, Virpominen ja Striptease
Puuppola, Jyväskylä
Miehet
36

Fc HaaPa Nimenhuuto.com

Fc HaaPa on palloa säännöllisesti keskenään potkiva joukkue. Pelaajarosterista löytyy saunajohtokunnan asettamien tavoitteiden edellyttämää laajuutta ja mielenlujuutta, joten olemme valmiita tuleviin koitoksiin keskenään ja muita joukkueita vastaan. Kokoonpanoon ei tällä hetkellä oteta uusia pelaajia! Manageri: Otto M.Rosti o.rosti (ät) gmail (piste) com

KALLE kirjoitti: On vielä tämän keskiviikon RaiVolla se Vehkalammen vuoro kuplassa. Eikö mennä sinne? (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Ei asetettu
42

JJK Cityketut Nimenhuuto.com

JJK Cityketut - jalkapalloa tosissaan, muttei vakavissaan. Pääasiallisena sarjana jalkapallon Keski-Suomen piirin Kutonen, talvella harjoitusmielessä futsalin Keski-Suomen piirin harrastesarja.

Joukkue etsii pelaajia: Keski-Suomen Kuutosessa pelaava Cityketut hakee uusia pelaajia ja erityisesti...

Henri kirjoitti: Flunssa (7 päivää sitten)

Päivitetty noin 23 tuntia sitten

Jalkapallo ja Futsal
Jyväskylä
Miehet
42

JJK 02 Red Nimenhuuto.com

JJK:n -02 ikäluokan haastajajoukkue.

Joukkue etsii pelaajia: JJK 02 RED on JJK junioreiden 02 ikäluokan haastaja joukkue. Joukkueemme on t...

Mikko kirjoitti: Halukkaat ilmoittautukaa minulle ASAP yliopiston ketteryys tutkimukseen. Tutkittavia tarvitaan lisää. Tutkimuksesta saa itselleen analyysin ominaisuuksista ja kehityskohteista. Hyvää tietoa tulevaisuuden fysiikkaharjoitteluun. Kaksi oli aikaisemmin halukkaita, mutta en enää muista ketä ne oli. Ma... (2 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Pojat
29

KaDy Nimenhuuto.com

Kampuksen Dynamo, tuttavallisemmin KaDy edustaa keskisuomalaista jalkapallo-osaamista.

Alexandr kirjoitti: In /out kiitos (4 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Miehet
41

JJK Green 02-03 Nimenhuuto.com

Pelaamme piirisarjaa. Harjoituksia on kaksi kertaa viikossa. Joukkue on avoin uusille pelaajille.

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa pelaamaan harrastejalkapalloa JJK Green 00-02! Iloisella meiningil...

Mikko kirjoitti: Pienellä varauksella paikalla, tällä hetkellä flunssa / oksennustaudissa. Varautukaa mahdolliseen peruuntumiseen. (6 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Pojat
20

PaRi M35 Nimenhuuto.com

Palokan Riennon vanha edari! M35 ikäjoukkue. Vuoro on maanantaisin klo 21.00 - 22.00 Mankolan tekonurmella. Hinta 40 € / koko kesä tai 4 € / kerta.

Joukkue etsii pelaajia: Palokan Riennon vanha edari! M35 ikäjoukkue. Vuoro on maanantaisin klo 21.00 ...

Niko kirjoitti: Moi, Mitäs mietteitä ensi kesästä, vieläkö lähdetään hakemaan vakivuoroa pallon potkimiseen? Enemmän vakikävijöitä ainakin rinkiin kaivataan, joten kaikki ehdotukset ja kommentit tervetulleita... -Niko- (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Miehet
45

LPK Nimenhuuto.com

Lohikosken pallokerho (LPK) est. 1982. Jalkapalloa Keski-Suomen nelosessa ja futsalissa I-divaria. Aina mahtuu mukaan tryoutille. Myös kesken kauden! Ota yhteyttä => puheenjohtaja.lpk@gmail.com/ 044 3183150(riippumattomista syistä parhaiten saa yhteyttä viestillä!)

Joukkue etsii pelaajia: Lohikosken Pallokerho(LPK) etsii ”a few good men” pelaajarosteriinsa! Tämä 4-...

Ville kirjoitti: Kellää joukkuetta vaajacupissa nyt vklp? (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Jalkapallo ja Futsal
Jyväskylä
Miehet
73

Tikkakosken futarit Nimenhuuto.com

Aikuisten miesten jalkapalloa Tikkakoskella ja välillä jotain muutakin.

Joukkue etsii pelaajia: Aikuisten miesten jalkapalloa Tikkakoskella ja välillä jotain muutakin. Lisät...

Mika kirjoitti: Torstaina 28.7. on Uuraisten jalkapalloturnaus. Ilmoittaudu Nimenhuuto-sivustolla, jos et ole jo ilmoittautunut Whatsapp-ryhmässämme. Lähtö on kello 17:00 tikkakosken urheilukentältä. (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Miehet
23

Komeetat Miehet Nimenhuuto.com

Joukkue koostuu jalkapalloa aktiivisesti harrastuksena pelaavista pelaajista, Komeettojen A-junioreista ja seuran valmentajista.

Risto kirjoitti: tulen alkuun. kentän valoja on korjattu tänään!! (Noin 18 tuntia sitten)

Päivitetty noin 18 tuntia sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Miehet
35

Komeetat -08 Nimenhuuto.com

Komeettojen yhdistetty 08/09 syntyneiden joukkue. Päävalmentajana Alejandro Ylönen. Jalkapallon kanssa hauskaa pitämään mahtuu edelleen lisää pelaajia!

Eino kirjoitti: Einolla toiset harkat klo 17 saakka, tulee pelaamaan tämän jälkeen noin 17.15 (19 päivää sitten)

Päivitetty noin 18 tuntia sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Pojat
55

Blue Eyes Team II Nimenhuuto.com

Treenit maksuttomia kausimaksun maksaneille. Muut 5€ per kerta.

Kim kirjoitti: Lähtö klo 17.15 alakulmasta. (4 päivää sitten)

Päivitetty noin 22 tuntia sitten

Jalkapallo
JyvÄskylÄ
Miehet
28

Souls AC Nimenhuuto.com

SoulsAC on jyväskyläläinen jalkapallojoukkue, joka pelaa kaudella 2017 miesten Keski-Suomen kutosdivarissa. Seura on perustettu vuonna 2003. Ota yhteyttä, jos kiinnostaa jalkapallo hyvässä hengessä. Lisätietoja: www.soulsac.net

Vesa kirjoitti: epävarma, jos jyväskylässä niin mukana (5 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo ja Soccer
Jyväskylä
Miehet
29

JJK05juniorit Nimenhuuto.com

JJK Juniorit ry:n 2005 syntyneiden poikien haastajajoukkueen (JJK 05 RED) oma joukkuesivusto harjoituksia, pelejä ja tapahtumia varten.

Laura kirjoitti: Laitetaan pelaajakehitystapahtuman maksu 80 euroa maksuun lokakuun kuukausimaksun yhteydessä. Nyt pikaisesti pitäisi maksella pois myös viimeisetkin varustemaksut sekä kesän turnaukset (JKL cup 15e; Vierumäki 200e; Tampere 10e; Hyvinkää 170e, Comets cup 25e ja Espoo cup 160e) Jos et ole varma, on... (5 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Pojat
41

Komeetat 2006 Nimenhuuto.com

Komeettojen 2006 -syntyneiden ikäkausijoukkue, johon kuuluu jo noin 25 innokasta poikaa. Joukkue harjoittelee 2-5 kertaa viikossa. Jos haluat tulla mukaan joukkueeseemme, ota yhteyttä joukkueenjohtajaan osoitteessa: komeetat2006@gmail.com

Ville kirjoitti: Hei! Aiemmin joukkueessa pelanneen Tuomaksen äiti Aija pyysi välittämään viestiä varusteista, jotka hän on maksanut, mutta jotka ovat jääneet saamatta. Pelipaidan (nro 3) ja sukat voi kuulema laittaa jakoon, mutta shortsit hän ottaisi käyttöön. Shortsit voi tuoda joku kerta harkkoihin , niin Vill... (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Pojat
34

Jyväskylän Komeetat B2 Nimenhuuto.com

Joukkue harjoittelee noin 3-4 kertaa viikossa.

Ilpo kirjoitti: Kokoonpano sunnuntain peliin nimetty. Vahvistakaa ilmoittautuminen, kiitos! (14 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Ei asetettu
40

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.