Jalkapallo Jyväskylä

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Jyväskylä ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 81 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jääkiekko. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jalkapallo, koripallo, pesäpallo, futsal, lentopallo, yleisurheilu, sähly ja kaukalopallo.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Liikunnan Riemu Nimenhuuto.com

Liikunnan futisjengi on vuonna 2005 alkunsa saanut Jyväskylän yliopistossa liikuntatieteitä opiskelevien opiskelijoiden jalkapallojoukkue, joka on voittanut opiskelijoiden SM-kultaa 4 kertaa ja osallistunut opiskelijoiden EM-kisoihin Roomassa 2007, Kiovassa 2008, Wroclawissa 2009 ja Varsovassa 2010. Paras sijoitus kovatasoisista EM-kisoista on Wroclawin 10. sija. 2011 liikunnan futisjengi perusti seuran nimeltä Liikunnan Riemu, joka pelaa opiskelijajalkapallon lisäksi myös futsalia LIIGASSA.

Mika kirjoitti: Pelin jälkeen kohtalaisesti kuppia. (13 päivää sitten)

Päivitetty 13 päivää sitten

Jalkapallo ja Futsal
Jyväskylä
Miehet
89

LPK Nimenhuuto.com

Lohikosken pallokerho (LPK) est. 1982. Jalkapalloa Keski-Suomen nelosessa ja futsalissa II-divaria. Aina mahtuu mukaan tryoutille. Myös kesken kauden! Ota yhteyttä => puheenjohtaja.lpk@gmail.com/ 044 3183150(riippumattomista syistä parhaiten saa yhteyttä tekstiviestillä tai WhatsAppin kautta / the best way to contact is by text message or WhatsApp)

Joukkue etsii pelaajia: Lohikosken Pallokerho(LPK) etsii ”a few good men” pelaajarosteriinsa! Tämä Ke...

Valtteri kirjoitti: lyhyitä vaihtoja (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jalkapallo ja Futsal
Jyväskylä
Miehet
109

JyPKNH Nimenhuuto.com

JyPK:n naisten harrastejoukkue on lauma jalkapallosta innostuneita ja yleensä aiemmin aktiivisesti pelanneita naisihmisiä, joille tärkeintä ei ole voitto vaan verenmaku suussa hankittu murskavoitto... Tai sitten ei. Säännöllisen harjoittelun lisäksi joukkueemme osallistuu kesäisin Suomen Palloliiton Keski-Suomen piirin järjestämään naisten kuntoliigaan ja talvisin piirin futsal-sarjaan. Lisäksi kokemusta on hankittu ja tullaan jatkossakin hankkimaan rantafutiksesta, suopotkupallosta ja muista "kepeämmistä" rinnakkaislajeista. Mitään varsinaisia pääsyvaatimuksia joukkueeseen ei ole, mutta plussaa on omata jonkin verran pelikokemusta oikeasta jalkapallosta (tms. pallopelistä) ja reilusti asennetta. Ilman rautaista huumorintajua joukossamme ei myöskään pärjää.

Saana kirjoitti: Ehin mukaan geimeihin toukokuussa kun opinnot helpottaa (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 14 päivää sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Naiset
28

JPS kamapörssi Nimenhuuto.com

Täällä voit ilmoittaa kaikille tähän ryhmään liittyneille JPS Juniorit ry:n pelaajille, jos sinulla on myytävänä tai halu ostaa jääpallo- tai jalkapallovarusteita. Kirjoita täällä uusi viesti (Viestit - Kirjoita uusi), jossa kerrot perustiedot varusteista, joita olet myymässä / ostamassa. Muistathan laittaa viestiisi yhteystiedot (puh.nro ja/tai sähköpostiosoite), josta sinua voi tavoitella myynnin/oston merkeissä.

Arto kirjoitti: Ostetaan varustekassi. Perässävedettävä ja mielellään pyörillä niin ei mene heti puhki. :) Reppumallikin olis hyvä. Terv. Arto S 0407059538 (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jääpallo ja Jalkapallo
Jyväskylä
Sekajoukkue
118

PaRi P07 Nimenhuuto.com

HEI, SIIRRYIMME MYCLUBIN KÄYTTÖÖN. KÄY OSOITTEESSA WWW.PARI.ORG. SEURATIEDOT JA JOUKKUEEN SIVU LÖYTYY PARI.ORG -> JOUKKUEET -> POJAT 07 Tule mukaan kesäksi 2020 mukaan pelaamaan harrastejalkapalloa. Treenit Palokassa ja Mankolassa kaksi kertaa viikossa. Mukaan otetaan vuonna 2007 syntyneitä poikia ja myös vuoden tai kaksi vanhempia.

Minna kirjoitti: Vesa kokoaa peliryhmiä sunnuntain peleihin Tarkennusta sunnuntain aikatauluun *Alkulämmöt klo 15.30* , kannattaa varautua siihen, että verryttelään ulkona. klo 16.03 LKP/FCV/PARI - Komeetat 08 Kilpa Klo 17.01 LKP/FCV/PARI - Keupa Klo 17.33 LKP/FCV/PARI - JJK 08 K Kaksi peliä samaan aikaan puolikk... (Vuosi sitten)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Pojat
21

Komeetat 09 Nimenhuuto.com

Jkl Komeetat 09 joukkue koostuu noin 40 jalkapalloa harrastavasta juniorista. Joukkueen toiminnan tavoitteena on pitää hauskaa jalkapallon parissa ja kehittää samalla taitavia yksilöitä jotka hallitsevat pallonhallintapelin salat. Harjoittelemme 3-5 kertaa viikossa. Mukaan mahtuu edelleen myös uusia pelaajia. Tervetuloa tutustumaan toimintaamme!

Antti kirjoitti: Futsal harkkapelit -10 vastaan. Aluksi kaikille yhteinen alkulämppä Juhan johdolla ja sen jälkeen 2 peliä molemmilla kentillä yhtä aikaa. Ne pojat joilla vihreä pelipaita on, ottakaa mukaan. (Yli vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Pojat
57

PuP Nimenhuuto.com

Puuppola Predators ry Puuppola Predators nimi on esiintynyt ensimmäistä kertaa suunnilleen vuonna 1996 sählyporukan nimenä paikallisissa turnauksissa. Alkuperäisinä pelaajina toimivat Puuppolassa kasvaneet ihmisyksilöt. Vuosien saatossa pelaajasiirrot ja sääntöjen vapautuminen on mahdollistanut myös muilta paikkakunnilta kotoisin olevien osallistumisen joukkueen toimintaan. Vuonna 2008 Puuppola Predators rekisteröityi yhdistykseksi. Tähän syynä oli jo ikääntyvän joukkueen huoli tulevasta junioritoiminnasta sekä mahdollisten seniori-jäsenten urheilullisen tulevaisuuden varmistaminen.

Jani kirjoitti: Iso kiitos kaikille tästä kaudesta. Loppu hieman hyyti mutta saatiinhan me neppailla monta monituista kertaa. Erityiskiitos maalivahdeille, jotka kävi säännöllisimmin peleissä. Jos ensi vuonna jatketaan niin pitänee anoa aikaisempi vuoro ettei verota niin paljoa porukkaa pois. Nähdään! Jani! (Melkein 3 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 3 vuotta sitten

Salibandy, Jääkiekko, Potkupallo, Virpominen ja Striptease
Puuppola, Jyväskylä
Miehet
34

Otsot Hockey Nimenhuuto.com

Urheiluseura, joka on perustettu kesällä 2014. Yhdistyksen tarkoitus on kohottaa jäsentensä fyysistä kuntoa sekä herättää heissä oikeaa urheiluhenkeä ja pysyvää harrastusta urheilun parissa.

Vesa kirjoitti: Moro! Vuoromaksuista asian tynkää. Tuossa nyt, kun käteisen käyttö alkanut vähentymään niin maksuohjeita jatkoa ajatellen. (Käteiselläkin saa edelleen maksaa jos haluaa) Mobilepay suoritukset voi jatkossa laittaa numeroon : 0503306596 / Vesa Nyrönen (allekirjoittanut) Suoraan yhdistyksen tilille ... (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jääkiekko, Salibandy ja Jalkapallo
Jyväskylä
Sekajoukkue
141

Hukifutis Nimenhuuto.com

Pitkät perinteet omaava Huhtasuon kaupunginosasta koko Jyväskylään laajentunut jalkapalloseura, myöhemmin myös futsaliin laajentunut seura. Saaja: FC Huki Tilinumero: FI8018383000032276 Viitenumero: 123453 Viitenumero pysyy aina samana.

Janne kirjoitti: Tuun kentän laidalle vittuilemaan (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Jalkapallo ja Futsal
Jyväskylä
Miehet
48

JJK Cityketut Nimenhuuto.com

JJK Cityketut - jalkapalloa tosissaan, muttei vakavissaan. Pääasiallisena sarjana jalkapallon Keski-Suomen piirin Viitonen, talvella futsalin Kolmonen

Joukkue etsii pelaajia: Keski-Suomen Viitosessa jalkapalloa ja Kolmosessa futsalia pelaava JJK CItyke...

Leevi kirjoitti: Myöhässä suoraan töistä (20 päivää sitten)

Päivitetty 20 päivää sitten

Jalkapallo ja Futsal
Jyväskylä
Miehet
52

PaRi M35 Nimenhuuto.com

Vanhojen ukkojen pelailua ja sanailua. Vuoro on vuonna 2019 keskiviikkoisin 20.45-21.45, Mankolan tekonurmella.

Joukkue etsii pelaajia: Vanhojen ukkojen pelailua ja sanailua. Vuoro on vuonna 2019 keskiviikkoisin 2...

Riki kirjoitti: Milloin alkaa treenit? (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Miehet
71

KaDy Nimenhuuto.com

Kampuksen Dynamo, tuttavallisemmin KaDy edustaa keskisuomalaista jalkapallo-osaamista.

Riku kirjoitti: Oletko mukana ensi kauden V-div joukkueessa? Vastaa Doodlen kautta, sen perusteella pääset mukaan Jopoxin pukukoppiin. https://doodle.com/poll/6dxe7ca3qw78dupe (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Miehet
47

JJK 05-06 GREEN Nimenhuuto.com

Meillä treenejä on 2-3 kertaa viikossa, kesällä pelataan Palloliiton Keski-Suomen piirin piirisarjaa ja peli-iltoja. Huom! 2006 syntyneille motivoituneille pelaajille olisi vielä tilaa!! :)

Joukkue etsii pelaajia: Meillä on tilaa muutamalle innokkaalle 2006 syntyneelle pelaajalle. Pelaamme ...

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Kesä on edennyt nyt siihen pisteeseen, että tämä poika pääsee parin viikon päästä pukemaan päälleen armeijan vihreet :) Sen takia joudun nyt lopettamaan nämä hommat ja Valtteri jatkaakin tästä eteenpäin joukkueen valmentajana. Iso kiitos kaikille vanhemmille ja pojille parista viime vuodesta! Toi... (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Pojat
27

JJK Green 02-03 Nimenhuuto.com

Pelaamme piirisarjaa. Harjoituksia on kaksi kertaa viikossa. Joukkue on avoin uusille pelaajille.

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa pelaamaan harrastejalkapalloa JJK Green 00-02! Iloisella meiningil...

Caius kirjoitti: Moi kaikki, Kausi lähestyy loppuaan ja vielä on jäljellä kaksi viikkoa harjoituksia ennen syyslomaa. Syysloman jälkeen alkaa uusi kausi ja muutoksia tulee. 02 -syntyneet pelaajat tulevat B -juniori ikään. Tämä tarkoittaa, että he siirtyvät JJK Jyväskylä organisaation alle. JJK junioreissa siis pe... (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli 3 vuotta sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Pojat
19

Tikkakosken futarit Nimenhuuto.com

Aikuisten miesten jalkapalloa Tikkakoskella ja välillä jotain muutakin.

Joukkue etsii pelaajia: Aikuisten miesten jalkapalloa Tikkakoskella ja välillä jotain muutakin. Lisät...

Mika kirjoitti: Torstaina 28.7. on Uuraisten jalkapalloturnaus. Ilmoittaudu Nimenhuuto-sivustolla, jos et ole jo ilmoittautunut Whatsapp-ryhmässämme. Lähtö on kello 17:00 tikkakosken urheilukentältä. (Yli 4 vuotta sitten)

Päivitetty yli 4 vuotta sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Miehet
22

Blue Eyes Team II Nimenhuuto.com

Treenit maksuttomia kausimaksun maksaneille. Muut 5€ per kerta.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Kaikki mukaan! (Melkein 3 vuotta sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Miehet
32

Jaguaarit U13 Nimenhuuto.com

Jyväskylän Jaguaarien U15-U13 jenkkifutisjoukkue. Tavoite kaudelle 2019 osallistua 11 vs 11 ja 9 vs 9 sarjoihin ja pärjätä mahdollisimman hyvin!

Aava kirjoitti: Mökillä (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty 22 päivää sitten

Amerikkalainen jalkapallo
Jyväskylä
Sekajoukkue
39

Harjun Potku Nimenhuuto.com

Perhe, ystävät ja kannattajat!

Riku kirjoitti: Alustavasti IN. (3 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Ei asetettu
35

Souls AC Nimenhuuto.com

SoulsAC on jyväskyläläinen jalkapallojoukkue, joka pelaa kaudella 2018 miesten Keski-Suomen kutosdivarissa. Seura on perustettu vuonna 2003. Ota yhteyttä, jos kiinnostaa jalkapallo hyvässä hengessä. Lisätietoja: www.soulsac.net

Lauri kirjoitti: En pelikunnossa mut tuun paikalle. (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Jalkapallo ja Soccer
Jyväskylä
Miehet
38

UPM Sport Nimenhuuto.com

Työpaikkaliikuntaa hyvällä fiiliksellä. 4vs.4

Timo kirjoitti: Ok... rohkeesti ilmottautumisia vaan (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Salibandy ja Jalkapallo
Jyväskylä
Sekajoukkue
39