Jalkapallo Jyväskylä

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Jyväskylä ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 117 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, salibandy, futsal, lentopallo, koripallo, pesäpallo, sähly, yleisurheilu ja sulkapallo.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Jyväskylä

Jalkapallo - Jyväskylä

LPK Nimenhuuto.com

Lohikosken pallokerho (LPK) est. 1982. Jalkapalloa Keski-Suomen nelosessa ja futsalissa II-divaria. Aina mahtuu mukaan tryoutille. Myös kesken kauden! Ota yhteyttä => puheenjohtaja.lpk@gmail.com/ 044 3183150(riippumattomista syistä parhaiten saa yhteyttä tekstiviestillä tai WhatsAppin kautta / the best way to contact is by text message or WhatsApp)

Joukkue etsii pelaajia: Lohikosken Pallokerho(LPK) etsii ”a few good men” pelaajarosteriinsa! Tämä Ke...

Marko kirjoitti: Liivit ja tötsät ei ollu pallopussissa. Oisko jääny Jermulle? (6 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jalkapallo ja Futsal
Jyväskylä
Miehet
83

Liikunnan Riemu Nimenhuuto.com

Liikunnan futisjengi on vuonna 2005 alkunsa saanut Jyväskylän yliopistossa liikuntatieteitä opiskelevien opiskelijoiden jalkapallojoukkue, joka on voittanut opiskelijoiden SM-kultaa 4 kertaa ja osallistunut opiskelijoiden EM-kisoihin Roomassa 2007, Kiovassa 2008, Wroclawissa 2009 ja Varsovassa 2010. Paras sijoitus kovatasoisista EM-kisoista on Wroclawin 10. sija. 2011 liikunnan futisjengi perusti seuran nimeltä Liikunnan Riemu, joka pelaa opiskelijajalkapallon lisäksi myös futsalia LIIGASSA.

Olli kirjoitti: Vahva ehkä (19 päivää sitten)

Päivitetty 16 päivää sitten

Jalkapallo ja Futsal
Jyväskylä
Miehet
72

JyPKNH Nimenhuuto.com

JyPK:n naisten harrastejoukkue on lauma jalkapallosta innostuneita ja yleensä aiemmin aktiivisesti pelanneita naisihmisiä, joille tärkeintä ei ole voitto vaan verenmaku suussa hankittu murskavoitto... Tai sitten ei. Säännöllisen harjoittelun lisäksi joukkueemme osallistuu kesäisin Suomen Palloliiton Keski-Suomen piirin järjestämään naisten kuntoliigaan ja talvisin piirin futsal-sarjaan. Lisäksi kokemusta on hankittu ja tullaan jatkossakin hankkimaan rantafutiksesta, suopotkupallosta ja muista "kepeämmistä" rinnakkaislajeista. Mitään varsinaisia pääsyvaatimuksia joukkueeseen ei ole, mutta plussaa on omata jonkin verran pelikokemusta oikeasta jalkapallosta (tms. pallopelistä) ja reilusti asennetta. Ilman rautaista huumorintajua joukossamme ei myöskään pärjää.

Henni kirjoitti: Eräpäivällä 30.4 (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Naiset
23

Komeetat 09 Nimenhuuto.com

Jkl Komeetat 09 joukkue koostuu noin 30 jalkapalloa harrastavasta juniorista. Joukkueen toiminnan tavoitteena on pitää hauskaa jalkapallon parissa ja kehittää samalla taitavia yksilöitä jotka hallitsevat pallonhallintapelin salat. Harjoittelemme 3-5 kertaa viikossa. Mukaan mahtuu edelleen myös uusia pelaajia. Tervetuloa tutustumaan toimintaamme!

Jussi kirjoitti: Tässä uudet Komeetat 09 joukkueen Nimenhuuto-sivut. Tervetuloa! (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Pojat
38

fcv07 Nimenhuuto.com

FCV 07 joukkueessa on mukana tällä hetkellä reilut 30 poikaa. Joukkue koostuu reippaista, iloisista ja mukavista pojista, jotka nauttivat jalkapallon pelaamisesta. Kesällä harkat pidetään 2-3 kertaa viikossa Jyskän tekonurmella ja / tai Vaajakosken keskuskentällä. Keväällä 2017 pelaamme kahdella joukkueella piirisarjaa. Osallistumme myös muutamiin junioriturnauksiin kesän 2017 aikana. Uudet pojat on tervetulleita mukaan joukkueeseen.

Valtteri kirjoitti: Tulee vähän myöhässä, kun kiekkotreenit loppuu. (12 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Ei asetettu
46

PuP Nimenhuuto.com

Puuppola Predators ry Puuppola Predators nimi on esiintynyt ensimmäistä kertaa suunnilleen vuonna 1996 sählyporukan nimenä paikallisissa turnauksissa. Alkuperäisinä pelaajina toimivat Puuppolassa kasvaneet ihmisyksilöt. Vuosien saatossa pelaajasiirrot ja sääntöjen vapautuminen on mahdollistanut myös muilta paikkakunnilta kotoisin olevien osallistumisen joukkueen toimintaan. Vuonna 2008 Puuppola Predators rekisteröityi yhdistykseksi. Tähän syynä oli jo ikääntyvän joukkueen huoli tulevasta junioritoiminnasta sekä mahdollisten seniori-jäsenten urheilullisen tulevaisuuden varmistaminen.

Jani kirjoitti: Miehistöpula. ei sählyä tänään. ensi kerralla kevään viimeinen kerta. Kaikki paikalle. saadaan budjettia korjattua (6 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Salibandy, Jääkiekko, Potkupallo, Virpominen ja Striptease
Puuppola, Jyväskylä
Miehet
35

JyPK05 Nimenhuuto.com

JyPK’05 on marraskuussa 2012 perustettu tyttöjen jalkapallojoukkue. Joukkueemme koostuu pääsääntöisesti vuonna 2005 syntyneistä tytöistä mutta joukossamme on myös muutamia vuonna 2006 syntyneitä reippaita palloilijoita. Harjoittelussa on siirrytti kaudella 2017 tavoitteelliseen, seuran ikäkausijoukkueelle ominaiseen vaiheeseen. Tämä näkyy niin harjoittelun määrässä, laadussa kuin pelaajan henkilökohtaiset kehittymistavoitteet kattavassa valmennuksessa.

Eevi kirjoitti: Mahtoiko jonkun mukaan tarttua ylimääräiset Adidaksen mustat housut ('rähinät') tänään sha-treenien jälkeen? 04-joukkueen Venny Vilkunan housut lähtivät jonkun matkaan. Leena (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Tytöt
32

Fc HaaPa Nimenhuuto.com

Fc HaaPa on palloa säännöllisesti keskenään potkiva joukkue. Pelaajarosterista löytyy saunajohtokunnan asettamien tavoitteiden edellyttämää laajuutta ja mielenlujuutta, joten olemme valmiita tuleviin koitoksiin keskenään ja muita joukkueita vastaan. Kokoonpanoon ei tällä hetkellä oteta uusia pelaajia! Manageri: Otto M.Rosti o.rosti (ät) gmail (piste) com

KALLE kirjoitti: On vielä tämän keskiviikon RaiVolla se Vehkalammen vuoro kuplassa. Eikö mennä sinne? (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Ei asetettu
42

KaDy Nimenhuuto.com

Kampuksen Dynamo, tuttavallisemmin KaDy edustaa keskisuomalaista jalkapallo-osaamista.

Antti kirjoitti: Ainakin peluuttamassa (14 päivää sitten)

Päivitetty noin 3 tuntia sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Miehet
53

JJK B haastaja Nimenhuuto.com

JJK B -juniorit haastajajoukkue.

Joukkue etsii pelaajia: JJK 02 RED on JJK junioreiden 02 ikäluokan haastaja joukkue. Joukkueemme on t...

Josephat kirjoitti: Kyllä, treenit on Killerillä. (Noin 14 tuntia sitten)

Päivitetty noin 14 tuntia sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Pojat
16

JJK Cityketut Nimenhuuto.com

JJK Cityketut - jalkapalloa tosissaan, muttei vakavissaan. Pääasiallisena sarjana jalkapallon Keski-Suomen piirin Kutonen, talvella harjoitusmielessä futsalin Keski-Suomen piirin harrastesarja.

Joukkue etsii pelaajia: Keski-Suomen Kuutosessa pelaava JJK CItyketut etsii vielä kesälle 2018 muutam...

Tuure kirjoitti: Auto käytettävissä (8 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo ja Futsal
Jyväskylä
Miehet
55

Hukifutis Nimenhuuto.com

Pitkät perinteet omaava Huhtasuon kaupunginosasta koko Jyväskylään laajentunut jalkapalloseura. Saaja: FC Huki Tilinumero: FI8018383000032276 Viitenumero: 123453 Viitenumero pysyy aina samana.

Joukkue etsii pelaajia: Miesten Keski-Suomen 4 divisioonassa pelaava jalkapallojoukkue on aina avoinn...

Jani kirjoitti: Jos nilkka kunnossa (6 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Miehet
37

Komeetat03 Nimenhuuto.com

Joukkueen sähköpostiosoite: komeetat03@gmail.com

Joukkue etsii pelaajia: Komeetat 03 etsii uusia pelaajia 2003 syntyneiden poikien joukkueeseen.(Erity...

Arto kirjoitti: Moi. Lidlin katolta saatiin siniselle joukkueelle kerättyä 325€ potti. Komeetta joukkueille tuli 6500€ yhteensä. Terv.Arto (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Pojat
28

PaRi M35 Nimenhuuto.com

Palokan Riennon vanha edari! M35 ikäjoukkue. Vuoro on maanantaisin klo 21.00 - 22.00 Mankolan tekonurmella. Hinta 40 € / koko kesä tai 4 € / kerta.

Joukkue etsii pelaajia: Palokan Riennon vanha edari! M35 ikäjoukkue. Vuoro on maanantaisin klo 21.00 ...

Niko kirjoitti: Kesälle 2018 ois tarjolla fudisvuoro Keltinmäen Comets Parkista, Jyväskylän uusimmalta tekonurmelta, tiistaisin klo 21-22. Saadaanko riittävästi ukkoja rinkiin, ketkä mukana? Enemmän aktiiveja pitää olla ringissä kun muutama vuosi sitten, että ois aina hyvät matsit. Ja kavereita saa/pitää kysyä m... (18 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Miehet
46

JJK Green 02-03 Nimenhuuto.com

Pelaamme piirisarjaa. Harjoituksia on kaksi kertaa viikossa. Joukkue on avoin uusille pelaajille.

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa pelaamaan harrastejalkapalloa JJK Green 00-02! Iloisella meiningil...

Caius kirjoitti: Moi kaikki, Kausi lähestyy loppuaan ja vielä on jäljellä kaksi viikkoa harjoituksia ennen syyslomaa. Syysloman jälkeen alkaa uusi kausi ja muutoksia tulee. 02 -syntyneet pelaajat tulevat B -juniori ikään. Tämä tarkoittaa, että he siirtyvät JJK Jyväskylä organisaation alle. JJK junioreissa siis pe... (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Pojat
19

Tikkakosken futarit Nimenhuuto.com

Aikuisten miesten jalkapalloa Tikkakoskella ja välillä jotain muutakin.

Joukkue etsii pelaajia: Aikuisten miesten jalkapalloa Tikkakoskella ja välillä jotain muutakin. Lisät...

Mika kirjoitti: Torstaina 28.7. on Uuraisten jalkapalloturnaus. Ilmoittaudu Nimenhuuto-sivustolla, jos et ole jo ilmoittautunut Whatsapp-ryhmässämme. Lähtö on kello 17:00 tikkakosken urheilukentältä. (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Miehet
23

Komeetat -08 Nimenhuuto.com

Komeettojen 2008 syntyneiden joukkue. Jalkapallon kanssa hauskaa pitämään mahtuu edelleen lisää pelaajia!

Joni kirjoitti: Huom. Klo aika nyt klo 10, ei klo 13 (26 päivää sitten)

Päivitetty noin 5 tuntia sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Pojat
26

Jaguaarit U13 Nimenhuuto.com

Jyväskylän Jaguaarien U13 jenkkifutisjoukkue. Tavoite kaudelle 2018 osallistua 9 vs 9 sarjaan ja pärjätä mahdollisimman hyvin!

Joona kirjoitti: Meillä ylimmääräisenä jefuhousut (kiinteillä suojilla, koko M, mustat) Käytetty kesäkausi 2017. T. Mari Purmonen (4 päivää sitten)

Päivitetty noin 5 tuntia sitten

Amerikkalainen jalkapallo
Jyväskylä
Sekajoukkue
31

JJK04 red Nimenhuuto.com

JJK Juniorit ry:n 2004 syntyneiden poikien oma joukkuesivusto harjoituksia, pelejä ja tapahtumia varten.

Sami kirjoitti: Huomatkaa muuttunut aika 17:15-18:30! (Noin 9 tuntia sitten)

Päivitetty noin 9 tuntia sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Pojat
22

JJK Kuohu Nimenhuuto.com

JJK Kuohu harjoittelee ja pelaa kesäaikana jalkapalloa 07 ja 06 ikäluokissa.

Petri kirjoitti: Hei joukkue! Aloitetaan ulkokausi tulevana torstaina 26.4. Kouhun koulun pihassa. Kenttä ei sula toviin, mutta tarvitsemme treeniä. Ensimmäinen peli jo heti toukokuun alussa. Otetaan koululla pihassa helppoja palloharjoituksia. Lisätään pakettiin myös juoksua ja fysiikkaa. Yritämme saada vielä li... (Noin 10 tuntia sitten)

Päivitetty noin 10 tuntia sitten

Jalkapallo
Kuohu, Jyväskylä
Ei asetettu
24