Jalkapallo Jyväskylä

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Jyväskylä ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 121 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, salibandy, futsal, lentopallo, sähly, pesäpallo, sulkapallo, koripallo ja kaukalopallo.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Jyväskylä

Jalkapallo - Jyväskylä

Liikunnan Riemu Nimenhuuto.com

Liikunnan futisjengi on vuonna 2005 alkunsa saanut Jyväskylän yliopistossa liikuntatieteitä opiskelevien opiskelijoiden jalkapallojoukkue, joka on voittanut opiskelijoiden SM-kultaa 4 kertaa ja osallistunut opiskelijoiden EM-kisoihin Roomassa 2007, Kiovassa 2008, Wroclawissa 2009 ja Varsovassa 2010. Paras sijoitus kovatasoisista EM-kisoista on Wroclawin 10. sija. 2011 liikunnan futisjengi perusti seuran nimeltä Liikunnan Riemu, joka pelaa opiskelijajalkapallon lisäksi myös futsalia LIIGASSA.

Sauli kirjoitti: En pääse videopaliksee joten tuun suoraa treeneihin (4 päivää sitten)

Päivitetty noin 3 tuntia sitten

Jalkapallo ja Futsal
Jyväskylä
Miehet
65

Souls AC Nimenhuuto.com

SoulsAC on jyväskyläläinen jalkapallojoukkue, joka pelaa kaudella 2017 miesten Keski-Suomen kutosdivarissa. Seura on perustettu vuonna 2003. Ota yhteyttä, jos kiinnostaa jalkapallo hyvässä hengessä. Facebook -sivu: "https://www.facebook.com/soulsacstars/" Facebook-ryhmä: https://www.facebook.com/groups/SoulsAC/ Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCZnxQ3S0Prg54TOcDONqc2g

Jani kirjoitti: En pelaa. Kerään palloja ja pulloja. Jaan tähtiä saunakavereille. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo ja Soccer
Jyväskylä
Miehet
19

JyPK05 Nimenhuuto.com

JyPK’05 on marraskuussa 2012 perustettu tyttöjen jalkapallojoukkue. Joukkueemme koostuu pääsääntöisesti vuonna 2005 syntyneistä tytöistä mutta joukossamme on myös muutamia vuonna 2006 syntyneitä reippaita palloilijoita. Toiminnan pääpaino on tällä hetkellä perusliikuntataitojen ja jalkapallon perustekniikoiden harjoittelussa. Toiminnassa korostuu vahvasti leikinomaisuus.

Eevi kirjoitti: Mahtoiko jonkun mukaan tarttua ylimääräiset Adidaksen mustat housut ('rähinät') tänään sha-treenien jälkeen? 04-joukkueen Venny Vilkunan housut lähtivät jonkun matkaan. Leena (Vuosi sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Tytöt
32

fcv07 Nimenhuuto.com

FCV 07 joukkueessa on mukana tällä hetkellä 25 poikaa. Joukkue koostuu reippaista, iloisista ja mukavista pojista, jotka nauttivat jalkapallon pelaamisesta. Kesällä harkat pidetään 2-3 kertaa viikossa Jyskän tekonurmella ja / tai Vaajakosken keskuskentällä. Keväällä 2016 pelaamme kahdella joukkueella piirisarjaa. Syksyllä lisäksi kovimmat pojat pääsevät pelaamaan 06 sarjaa. Osallistumme myös muutamiin junioriturnauksiin kesän 2016 aikana. Uudet pojat on tervetulleita mukaan joukkueeseen. ☺ Uusia pelaajia otetaan mukaan joukkueeseen huhtikuun alussa.

Tomas kirjoitti: Onko varma että tanään on treeni killerin? (26 päivää sitten)

Päivitetty 13 päivää sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Ei asetettu
45

JyPKNH Nimenhuuto.com

JyPK:n naisten harrastejoukkue on lauma jalkapallosta innostuneita ja yleensä aiemmin aktiivisesti pelanneita naisihmisiä, joille tärkeintä ei ole voitto vaan verenmaku suussa hankittu murskavoitto... Tai sitten ei. Säännöllisen harjoittelun lisäksi joukkueemme osallistuu kesäisin Suomen Palloliiton Keski-Suomen piirin järjestämään naisten kuntoliigaan ja talvisin piirin futsal-sarjaan. Lisäksi kokemusta on hankittu ja tullaan jatkossakin hankkimaan rantafutiksesta, suopotkupallosta ja muista "kepeämmistä" rinnakkaislajeista. Mitään varsinaisia pääsyvaatimuksia joukkueeseen ei ole, mutta plussaa on omata jonkin verran pelikokemusta oikeasta jalkapallosta (tms. pallopelistä) ja reilusti asennetta. Ilman rautaista huumorintajua joukossamme ei myöskään pärjää.

Henni kirjoitti: Voisko joukkueen tilinumeron lisätä vaikka tuonne materiaaleihin? T. aina se on hukassa (2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Naiset
22

PuP Nimenhuuto.com

Puuppola Predators ry Puuppola Predators nimi on esiintynyt ensimmäistä kertaa suunnilleen vuonna 1996 sählyporukan nimenä paikallisissa turnauksissa. Alkuperäisinä pelaajina toimivat Puuppolassa kasvaneet ihmisyksilöt. Vuosien saatossa pelaajasiirrot ja sääntöjen vapautuminen on mahdollistanut myös muilta paikkakunnilta kotoisin olevien osallistumisen joukkueen toimintaan. Vuonna 2008 Puuppola Predators rekisteröityi yhdistykseksi. Tähän syynä oli jo ikääntyvän joukkueen huoli tulevasta junioritoiminnasta sekä mahdollisten seniori-jäsenten urheilullisen tulevaisuuden varmistaminen.

Pekka kirjoitti: Varmaan turha mennä tänään pelaamaan. Ei ole kuntopoisiltakaan ketään menossa. (3 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Salibandy, Jääkiekko, Potkupallo, Virpominen ja Striptease
Puuppola, Jyväskylä
Miehet
36

Fc HaaPa Nimenhuuto.com

Fc HaaPa on palloa säännöllisesti keskenään potkiva joukkue. Pelaajarosterista löytyy saunajohtokunnan asettamien tavoitteiden edellyttämää laajuutta ja mielenlujuutta, joten olemme valmiita tuleviin koitoksiin keskenään ja muita joukkueita vastaan. Kokoonpanoon ei tällä hetkellä oteta uusia pelaajia! Manageri: Otto M.Rosti o.rosti (ät) gmail (piste) com

KALLE kirjoitti: Tais nyt kuolla tämä vuoro.... (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Ei asetettu
42

KaDy Nimenhuuto.com

Kampuksen Dynamo, tuttavallisemmin KaDy edustaa keskisuomalaista jalkapallo-osaamista.

Alexandr kirjoitti: In/ out tänään 20.00 mennesaä.. (Noin 4 tuntia sitten)

Päivitetty noin 4 tuntia sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Miehet
41

JJK 02 Red Nimenhuuto.com

JJK:n -02 ikäluokan haastajajoukkue.

Joukkue etsii pelaajia: JJK 02 RED on JJK junioreiden 02 ikäluokan haastaja joukkue. Joukkueemme on t...

Aatu kirjoitti: Milo Mieskosen vanhemmat - ottaisitko yhteyttä Anne Järvinen anne.jarvinen@pmt.fi tai puh. 041 5072527 mahdollisimman pian ! T.Anne (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Pojat
31

PaRi M35 Nimenhuuto.com

Palokan Riennon vanha edari! M35 ikäjoukkue. Vuoro on maanantaisin klo 21.00 - 22.00 Mankolan tekonurmella. Hinta 40 € / koko kesä tai 4 € / kerta.

Joukkue etsii pelaajia: Palokan Riennon vanha edari! M35 ikäjoukkue. Vuoro on maanantaisin klo 21.00 ...

Niko kirjoitti: Moi, Mitäs mietteitä ensi kesästä, vieläkö lähdetään hakemaan vakivuoroa pallon potkimiseen? Enemmän vakikävijöitä ainakin rinkiin kaivataan, joten kaikki ehdotukset ja kommentit tervetulleita... -Niko- (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Miehet
45

LPK Nimenhuuto.com

Lohikosken pallokerho (LPK) est. 1982. Jalkapalloa Keski-Suomen nelosessa ja futsalissa I-divaria. Aina mahtuu mukaan tryoutille. Myös kesken kauden! Ota yhteyttä => puheenjohtaja.lpk@gmail.com/ 044 3183150(riippumattomista syistä parhaiten saa yhteyttä viestillä!)

Joukkue etsii pelaajia: Lohikosken Pallokerho(LPK) etsii ”a few good men” pelaajarosteriinsa! Tämä 4-...

Ville kirjoitti: Kellää joukkuetta vaajacupissa nyt vklp? (Vuosi sitten)

Päivitetty 19 päivää sitten

Jalkapallo ja Futsal
Jyväskylä
Miehet
60

JJK Green 02-03 Nimenhuuto.com

Pelaamme piirisarjaa. Harjoituksia on kaksi kertaa viikossa. Joukkue on avoin uusille pelaajille.

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa pelaamaan harrastejalkapalloa JJK Green 00-02! Iloisella meiningil...

Juho kirjoitti: Onko harkkoja nyt koulujen lomaviikolla ke 1.3 ja su 5.3.? (27 päivää sitten)

Päivitetty 27 päivää sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Pojat
27

Tikkakosken futarit Nimenhuuto.com

Aikuisten miesten jalkapalloa Tikkakoskella ja välillä jotain muutakin.

Joukkue etsii pelaajia: Aikuisten miesten jalkapalloa Tikkakoskella ja välillä jotain muutakin. Lisät...

Mika kirjoitti: Torstaina 28.7. on Uuraisten jalkapalloturnaus. Ilmoittaudu Nimenhuuto-sivustolla, jos et ole jo ilmoittautunut Whatsapp-ryhmässämme. Lähtö on kello 17:00 tikkakosken urheilukentältä. (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Miehet
24

Jyväskylän Komeetat 2007 Nimenhuuto.com

Keväällä 2014 perustettu 2007 ikäluokan joukkue

Erica kirjoitti: Heippa, Nyt olisi mahdollisuus tienata joukkueelle rahaa! Komeettojen suosittu kausijulkaisu ilmestyy jälleen (Lehti ilmestyy 26.4). Joukkueet pystyvät tienaamaan rahaa omalle joukkueelleen myymällä mainoksia lehteen. Esim. jos joukkue saa myytyä mainostilan hintaan 300 €, niin joukkueemme saa tä... (10 päivää sitten)

Päivitetty 8 minuuttia sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Ei asetettu
47

Komeetat 2006 Nimenhuuto.com

Komeettojen 2006 -syntyneiden ikäkausijoukkue, johon kuuluu jo noin 32 innokasta poikaa. Joukkue harjoittelee 2-5 kertaa viikossa. Jos haluat tulla mukaan joukkueeseemme, ota yhteyttä joukkueenjohtajaan osoitteessa: komeetat2006@gmail.com

Tuomas kirjoitti: Hei, onkohan kenenkään mukaan tarttunut pelipäivänä lauantaina Vehkalta mustat Adidaksen tuulihousut jossa numero 3? Vehkan löytötavaroista ei löytynyt. (Noin 3 tuntia sitten)

Päivitetty noin 3 tuntia sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Pojat
29

JJK-03 Nimenhuuto.com

JJK Juniorit ry:n ikäluokan 2003 edustusjoukkue

Luukas kirjoitti: Tullaan, jos isä pääsee töistä ajoissa. (Noin 5 tuntia sitten)

Päivitetty noin 5 tuntia sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Pojat
47

Blackbird Nimenhuuto.com

III div. Jalkapalloseura Jyväskylästä

Olli kirjoitti: Peliosiot jätän väliin (Noin 21 tuntia sitten)

Päivitetty noin 21 tuntia sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Miehet
31

JJK05juniorit Nimenhuuto.com

JJK Juniorit ry:n 2005 syntyneiden poikien haastajajoukkueen (JJK 05 RED) oma joukkuesivusto harjoituksia, pelejä ja tapahtumia varten.

Sami kirjoitti: Kurkkukipu ja flunssaa,ei treeneihin tänään. (Noin 24 tuntia sitten)

Päivitetty noin 24 tuntia sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Pojat
46

Komeetat Miehet Nimenhuuto.com

Joukkue koostuu jalkapalloa aktiivisesti harrastuksena pelaavista pelaajista, Komeettojen A-junioreista ja seuran valmentajista.

Ville kirjoitti: Tentti vielä iltapäivällä, mutta näillä näkymin ehdin (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Miehet
33

JJK Kuohu Nimenhuuto.com

JJK Kuohu harjoittelee ja pelaa kesäaikana jalkapalloa 07 ja 06 ikäluokissa.

Anu kirjoitti: Hei! Kevät lähenee ja kohta kierähtää Kuohun jaliskesä käyntiin. Pidimme tänään palaveria, jossa sovittiin, että päävalmennusvastuun kantavat Tomi Turunen ja Antti Virokannas yhdessä, apuvalmentajina toimivat Valtteri Kiianmaa ja Petri Hakkarainen. Alustavasti sovittiin, että treenit ovat kaksi k... (15 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Kuohu, Jyväskylä
Ei asetettu
34

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.