Jalkapallo Jyväskylä

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Jyväskylä ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 123 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, salibandy, futsal, lentopallo, koripallo, sähly, pesäpallo, yleisurheilu ja sulkapallo.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Jyväskylä

Jalkapallo - Jyväskylä

Liikunnan Riemu Nimenhuuto.com

Liikunnan futisjengi on vuonna 2005 alkunsa saanut Jyväskylän yliopistossa liikuntatieteitä opiskelevien opiskelijoiden jalkapallojoukkue, joka on voittanut opiskelijoiden SM-kultaa 4 kertaa ja osallistunut opiskelijoiden EM-kisoihin Roomassa 2007, Kiovassa 2008, Wroclawissa 2009 ja Varsovassa 2010. Paras sijoitus kovatasoisista EM-kisoista on Wroclawin 10. sija. 2011 liikunnan futisjengi perusti seuran nimeltä Liikunnan Riemu, joka pelaa opiskelijajalkapallon lisäksi myös futsalia LIIGASSA.

Mika kirjoitti: Myöhässä luultavasti.. (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo ja Futsal
Jyväskylä
Miehet
72

JyPKNH Nimenhuuto.com

JyPK:n naisten harrastejoukkue on lauma jalkapallosta innostuneita ja yleensä aiemmin aktiivisesti pelanneita naisihmisiä, joille tärkeintä ei ole voitto vaan verenmaku suussa hankittu murskavoitto... Tai sitten ei. Säännöllisen harjoittelun lisäksi joukkueemme osallistuu kesäisin Suomen Palloliiton Keski-Suomen piirin järjestämään naisten kuntoliigaan ja talvisin piirin futsal-sarjaan. Lisäksi kokemusta on hankittu ja tullaan jatkossakin hankkimaan rantafutiksesta, suopotkupallosta ja muista "kepeämmistä" rinnakkaislajeista. Mitään varsinaisia pääsyvaatimuksia joukkueeseen ei ole, mutta plussaa on omata jonkin verran pelikokemusta oikeasta jalkapallosta (tms. pallopelistä) ja reilusti asennetta. Ilman rautaista huumorintajua joukossamme ei myöskään pärjää.

Henni kirjoitti: Heissan! Tuomio beachfutis tulee taas 19.8 ja tällä kertaa on myös sekasarja. Olisiko innostusta? Toukokuun loppuun mennessä ilmottautuneille turnausmaksu 120e. Viimevuonna olin miestensarjassa pelaa ja oli kivaa. Tein tapahtumankin tästä. Lisää infoa https://tuomiobeachfutis.wordpress.com/ (7 kuukautta sitten)

Päivitetty noin tunti sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Naiset
24

fcv07 Nimenhuuto.com

FCV 07 joukkueessa on mukana tällä hetkellä reilut 30 poikaa. Joukkue koostuu reippaista, iloisista ja mukavista pojista, jotka nauttivat jalkapallon pelaamisesta. Kesällä harkat pidetään 2-3 kertaa viikossa Jyskän tekonurmella ja / tai Vaajakosken keskuskentällä. Keväällä 2017 pelaamme kahdella joukkueella piirisarjaa. Osallistumme myös muutamiin junioriturnauksiin kesän 2017 aikana. Uudet pojat on tervetulleita mukaan joukkueeseen.

Liisa kirjoitti: Ilmoittautukaapas loputkin in/out sunnuntain päättäjäisiin tämän päivän aikana. (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Ei asetettu
46

JyPK05 Nimenhuuto.com

JyPK’05 on marraskuussa 2012 perustettu tyttöjen jalkapallojoukkue. Joukkueemme koostuu pääsääntöisesti vuonna 2005 syntyneistä tytöistä mutta joukossamme on myös muutamia vuonna 2006 syntyneitä reippaita palloilijoita. Harjoittelussa on siirrytti kaudella 2017 tavoitteelliseen, seuran ikäkausijoukkueelle ominaiseen vaiheeseen. Tämä näkyy niin harjoittelun määrässä, laadussa kuin pelaajan henkilökohtaiset kehittymistavoitteet kattavassa valmennuksessa.

Eevi kirjoitti: Mahtoiko jonkun mukaan tarttua ylimääräiset Adidaksen mustat housut ('rähinät') tänään sha-treenien jälkeen? 04-joukkueen Venny Vilkunan housut lähtivät jonkun matkaan. Leena (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Tytöt
32

PuP Nimenhuuto.com

Puuppola Predators ry Puuppola Predators nimi on esiintynyt ensimmäistä kertaa suunnilleen vuonna 1996 sählyporukan nimenä paikallisissa turnauksissa. Alkuperäisinä pelaajina toimivat Puuppolassa kasvaneet ihmisyksilöt. Vuosien saatossa pelaajasiirrot ja sääntöjen vapautuminen on mahdollistanut myös muilta paikkakunnilta kotoisin olevien osallistumisen joukkueen toimintaan. Vuonna 2008 Puuppola Predators rekisteröityi yhdistykseksi. Tähän syynä oli jo ikääntyvän joukkueen huoli tulevasta junioritoiminnasta sekä mahdollisten seniori-jäsenten urheilullisen tulevaisuuden varmistaminen.

Jani kirjoitti: Hei. Sovittiin kertamaksuksi 3 eur/henkilö tai 10 eur/kk (Elokuu 6 eur, koska vajaa). Voi maksaa käteisellä tai mun tilille FI86 1045 3500 6920 99 Jos maksat tilille laita KP sähly viestiksi ja monta kertaa maksat. T:Jani Asikainen (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Salibandy, Jääkiekko, Potkupallo, Virpominen ja Striptease
Puuppola, Jyväskylä
Miehet
36

Fc HaaPa Nimenhuuto.com

Fc HaaPa on palloa säännöllisesti keskenään potkiva joukkue. Pelaajarosterista löytyy saunajohtokunnan asettamien tavoitteiden edellyttämää laajuutta ja mielenlujuutta, joten olemme valmiita tuleviin koitoksiin keskenään ja muita joukkueita vastaan. Kokoonpanoon ei tällä hetkellä oteta uusia pelaajia! Manageri: Otto M.Rosti o.rosti (ät) gmail (piste) com

KALLE kirjoitti: On vielä tämän keskiviikon RaiVolla se Vehkalammen vuoro kuplassa. Eikö mennä sinne? (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Ei asetettu
42

JJK Cityketut Nimenhuuto.com

JJK Cityketut - jalkapalloa tosissaan, muttei vakavissaan. Pääasiallisena sarjana jalkapallon Keski-Suomen piirin Kutonen, talvella harjoitusmielessä futsalin Keski-Suomen piirin harrastesarja.

Joukkue etsii pelaajia: Keski-Suomen Kuutosessa pelaava Cityketut hakee uusia pelaajia ja erityisesti...

Aleksi kirjoitti: Vähän myöhäs (10 päivää sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Jalkapallo ja Futsal
Jyväskylä
Miehet
48

JJK Green 02-03 Nimenhuuto.com

Pelaamme piirisarjaa. Harjoituksia on kaksi kertaa viikossa. Joukkue on avoin uusille pelaajille.

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa pelaamaan harrastejalkapalloa JJK Green 00-02! Iloisella meiningil...

Caius kirjoitti: Moi kaikki, Kausi lähestyy loppuaan ja vielä on jäljellä kaksi viikkoa harjoituksia ennen syyslomaa. Syysloman jälkeen alkaa uusi kausi ja muutoksia tulee. 02 -syntyneet pelaajat tulevat B -juniori ikään. Tämä tarkoittaa, että he siirtyvät JJK Jyväskylä organisaation alle. JJK junioreissa siis pe... (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 23 päivää sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Pojat
19

JJK B haastaja Nimenhuuto.com

JJK B -juniorit haastajajoukkue.

Joukkue etsii pelaajia: JJK 02 RED on JJK junioreiden 02 ikäluokan haastaja joukkue. Joukkueemme on t...

Caius kirjoitti: Moi kaikki, Viimeinen kausi JJK juniorit organisaatiossa on saatu päätökseen ilmeisen onnistuneella ulkomaan reissulla. Iso kiitos ja kädenojennus valmentajille ja muille taustatoimijoille, jotka ovat uhranneet vuosien varrella vapaa-aikaansa poikien eteen! Ilman teitä ei toiminnan järjestäminen ... (26 päivää sitten)

Päivitetty 26 päivää sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Pojat
36

KaDy Nimenhuuto.com

Kampuksen Dynamo, tuttavallisemmin KaDy edustaa keskisuomalaista jalkapallo-osaamista.

Riku kirjoitti: HUOM! Päivitetty lista maksetuista maksuista. Hoitakaa kuntoon, viime muistutuksen jälkeen vain muutama hoitanut! Tilin rovot ehtyy, 425 euroa siellä ja kesältä on tulossa vielä monta laskua. Kausimaksu siis 150/75e. Isompi summa työssä käyviltä, pienempi muilta. Tili FI61 5290 0220 5021 97. Ensi... (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 29 päivää sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Miehet
41

PaRi M35 Nimenhuuto.com

Palokan Riennon vanha edari! M35 ikäjoukkue. Vuoro on maanantaisin klo 21.00 - 22.00 Mankolan tekonurmella. Hinta 40 € / koko kesä tai 4 € / kerta.

Joukkue etsii pelaajia: Palokan Riennon vanha edari! M35 ikäjoukkue. Vuoro on maanantaisin klo 21.00 ...

Niko kirjoitti: Moi, Mitäs mietteitä ensi kesästä, vieläkö lähdetään hakemaan vakivuoroa pallon potkimiseen? Enemmän vakikävijöitä ainakin rinkiin kaivataan, joten kaikki ehdotukset ja kommentit tervetulleita... -Niko- (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Miehet
45

LPK Nimenhuuto.com

Lohikosken pallokerho (LPK) est. 1982. Jalkapalloa Keski-Suomen nelosessa ja futsalissa I-divaria. Aina mahtuu mukaan tryoutille. Myös kesken kauden! Ota yhteyttä => puheenjohtaja.lpk@gmail.com/ 044 3183150(riippumattomista syistä parhaiten saa yhteyttä viestillä!)

Joukkue etsii pelaajia: Lohikosken Pallokerho(LPK) etsii ”a few good men” pelaajarosteriinsa! Tämä 4-...

Ville kirjoitti: Kellää joukkuetta vaajacupissa nyt vklp? (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Jalkapallo ja Futsal
Jyväskylä
Miehet
86

Tikkakosken futarit Nimenhuuto.com

Aikuisten miesten jalkapalloa Tikkakoskella ja välillä jotain muutakin.

Joukkue etsii pelaajia: Aikuisten miesten jalkapalloa Tikkakoskella ja välillä jotain muutakin. Lisät...

Mika kirjoitti: Torstaina 28.7. on Uuraisten jalkapalloturnaus. Ilmoittaudu Nimenhuuto-sivustolla, jos et ole jo ilmoittautunut Whatsapp-ryhmässämme. Lähtö on kello 17:00 tikkakosken urheilukentältä. (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Miehet
23

JJK-03 Nimenhuuto.com

JJK Juniorit ry:n ikäluokan 2003 edustusjoukkue

Vili kirjoitti: Saatan myöhästyä (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin tunti sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Pojat
51

Jyväskylän Komeetat B2 Nimenhuuto.com

Joukkue harjoittelee 4-5 kertaa viikossa.

Tomi kirjoitti: Muutoksia treeniaikoihin ja paikkoihin 19.11. sunnuntai muuttunee Vehkahalliin, ainakin yritys on kova. Aika tarkentuu huomenna. 20.11. maanantai treenit vaihtuvat Vehkahalliin aika myös muuttui hiukan 23.11. torstaina uusi vuoro Vehkahalliin, treenit 17.30-19.30 24.11. perjantaina on yhteiset fy... (5 päivää sitten)

Päivitetty noin 10 tuntia sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Pojat
29

Jyväskylän Komeetat 2007 Nimenhuuto.com

Keväällä 2014 perustettu 2007 ikäluokan joukkue

Anniina kirjoitti: Tiistain 22.8 harjoitukset peruttu!! (3 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 11 tuntia sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Ei asetettu
52

ViPa Miehet Nimenhuuto.com

Low Quality Football Team - Potkupallojoukkue, joka on lähtökohtaisesti Real Madridin farmiseura ;-)

Jari-Matti kirjoitti: Pelaaminen vielä epävarmaa, ei meinaa flunssa helpottaa. (2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 11 tuntia sitten

Jalkapallo ja Futsal
Vihtavuori, (Laukaa, Jyväskylä)
Miehet
34

Jyväskylän Valtit Nimenhuuto.com

Jääurheiluseura Jyväskylän Valtit ry. Pelaa talvet kaukista ja kesät harrastaa jalkapalloa.

Jesse kirjoitti: Tänään pelaamaan, et saadaan kunnon pelit pystyyn. (1 päivä sitten)

Päivitetty noin 16 tuntia sitten

Kaukalopallo ja Harrastefutis
Jyväskylä
Miehet
29

Jaguaarit U13 Nimenhuuto.com

Jyväskylän Jaguaarien U13 jenkkifutisjoukkue. Tavoite kaudelle 2018 osallistua 9 vs 9 sarjaan ja pärjätä mahdollisimman hyvin!

Joona kirjoitti: Jefu-varusteita löytyy mm. näiltä sivuilta: https://www.outdoorpoint.com/ https://www.jefustore.fi/fi http://m.americansportsoutlet.fi https://www.tms-footballshop-finland.fi (1 päivä sitten)

Päivitetty noin 18 tuntia sitten

Amerikkalainen jalkapallo
Jyväskylä
Sekajoukkue
27

JJK05juniorit Nimenhuuto.com

JJK Juniorit ry:n 2005 syntyneiden poikien oma joukkuesivusto harjoituksia, pelejä ja tapahtumia varten.

Jukka kirjoitti: Ja vielä päivitetty versio tilauksesta. Tilaus lähetetty Stadiumille. Jos taulukossa virheitä, ilmoitus välittömästi minulle. Jos olette jotain unohtaneet, hakekaa Stadiumilta. (9 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Pojat
64

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.