Jalkapallo Jyväskylä

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Jyväskylä ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 122 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, salibandy, futsal, lentopallo, pesäpallo, sähly, sulkapallo, koripallo ja kaukalopallo.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Jyväskylä

Jalkapallo - Jyväskylä

Liikunnan Riemu Nimenhuuto.com

Liikunnan futisjengi on vuonna 2005 alkunsa saanut Jyväskylän yliopistossa liikuntatieteitä opiskelevien opiskelijoiden jalkapallojoukkue, joka on voittanut opiskelijoiden SM-kultaa 4 kertaa ja osallistunut opiskelijoiden EM-kisoihin Roomassa 2007, Kiovassa 2008, Wroclawissa 2009 ja Varsovassa 2010. Paras sijoitus kovatasoisista EM-kisoista on Wroclawin 10. sija. 2011 liikunnan futisjengi perusti seuran nimeltä Liikunnan Riemu, joka pelaa opiskelijajalkapallon lisäksi myös futsalia LIIGASSA.

Janne kirjoitti: Varmaan la out ku sarjapeli ja su in (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 25 päivää sitten

Jalkapallo ja Futsal
Jyväskylä
Miehet
65

fcv07 Nimenhuuto.com

FCV 07 joukkueessa on mukana tällä hetkellä 25 poikaa. Joukkue koostuu reippaista, iloisista ja mukavista pojista, jotka nauttivat jalkapallon pelaamisesta. Kesällä harkat pidetään 2-3 kertaa viikossa Jyskän tekonurmella ja / tai Vaajakosken keskuskentällä. Keväällä 2016 pelaamme kahdella joukkueella piirisarjaa. Syksyllä lisäksi kovimmat pojat pääsevät pelaamaan 06 sarjaa. Osallistumme myös muutamiin junioriturnauksiin kesän 2016 aikana. Uudet pojat on tervetulleita mukaan joukkueeseen. ☺ Uusia pelaajia otetaan mukaan joukkueeseen huhtikuun alussa.

Antti kirjoitti: Kokoonpano tämän peli-illan kahteen peliin: Aaro Kaakinen Aaro Rantakokko Aleksi Pulli Antti Saharinen Artturi Kapanen Heikki Kettunen Heikki Lantela Hermanni Rautiainen Jaakko Jääskeläinen Jaro Korpi Jasper Liekkinen Joona Antikainen Otso Sandberg Santtu Heikkinen Valtteri Paksuniemi Vili Nirone... (1 päivä sitten)

Päivitetty noin 4 tuntia sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Ei asetettu
49

Fc HaaPa Nimenhuuto.com

Fc HaaPa on palloa säännöllisesti keskenään potkiva joukkue. Pelaajarosterista löytyy saunajohtokunnan asettamien tavoitteiden edellyttämää laajuutta ja mielenlujuutta, joten olemme valmiita tuleviin koitoksiin keskenään ja muita joukkueita vastaan. Kokoonpanoon ei tällä hetkellä oteta uusia pelaajia! Manageri: Otto M.Rosti o.rosti (ät) gmail (piste) com

KALLE kirjoitti: Kesäkuussä sitten, kun loppuu säbät tiistailta. Sitten ei ole kuin futista ma, ke ja pe ja säbää la... (Noin 4 tuntia sitten)

Päivitetty noin 4 tuntia sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Ei asetettu
42

JyPK05 Nimenhuuto.com

JyPK’05 on marraskuussa 2012 perustettu tyttöjen jalkapallojoukkue. Joukkueemme koostuu pääsääntöisesti vuonna 2005 syntyneistä tytöistä mutta joukossamme on myös muutamia vuonna 2006 syntyneitä reippaita palloilijoita. Harjoittelussa on siirrytti kaudella 2017 tavoitteelliseen, seuran ikäkausijoukkueelle ominaiseen vaiheeseen. Tämä näkyy niin harjoittelun määrässä, laadussa kuin pelaajan henkilökohtaiset kehittymistavoitteet kattavassa valmennuksessa.

Eevi kirjoitti: Mahtoiko jonkun mukaan tarttua ylimääräiset Adidaksen mustat housut ('rähinät') tänään sha-treenien jälkeen? 04-joukkueen Venny Vilkunan housut lähtivät jonkun matkaan. Leena (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Tytöt
32

JyPKNH Nimenhuuto.com

JyPK:n naisten harrastejoukkue on lauma jalkapallosta innostuneita ja yleensä aiemmin aktiivisesti pelanneita naisihmisiä, joille tärkeintä ei ole voitto vaan verenmaku suussa hankittu murskavoitto... Tai sitten ei. Säännöllisen harjoittelun lisäksi joukkueemme osallistuu kesäisin Suomen Palloliiton Keski-Suomen piirin järjestämään naisten kuntoliigaan ja talvisin piirin futsal-sarjaan. Lisäksi kokemusta on hankittu ja tullaan jatkossakin hankkimaan rantafutiksesta, suopotkupallosta ja muista "kepeämmistä" rinnakkaislajeista. Mitään varsinaisia pääsyvaatimuksia joukkueeseen ei ole, mutta plussaa on omata jonkin verran pelikokemusta oikeasta jalkapallosta (tms. pallopelistä) ja reilusti asennetta. Ilman rautaista huumorintajua joukossamme ei myöskään pärjää.

Henni kirjoitti: Heissan! Tuomio beachfutis tulee taas 19.8 ja tällä kertaa on myös sekasarja. Olisiko innostusta? Toukokuun loppuun mennessä ilmottautuneille turnausmaksu 120e. Viimevuonna olin miestensarjassa pelaa ja oli kivaa. Tein tapahtumankin tästä. Lisää infoa https://tuomiobeachfutis.wordpress.com/ (14 päivää sitten)

Päivitetty 13 päivää sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Naiset
26

PuP Nimenhuuto.com

Puuppola Predators ry Puuppola Predators nimi on esiintynyt ensimmäistä kertaa suunnilleen vuonna 1996 sählyporukan nimenä paikallisissa turnauksissa. Alkuperäisinä pelaajina toimivat Puuppolassa kasvaneet ihmisyksilöt. Vuosien saatossa pelaajasiirrot ja sääntöjen vapautuminen on mahdollistanut myös muilta paikkakunnilta kotoisin olevien osallistumisen joukkueen toimintaan. Vuonna 2008 Puuppola Predators rekisteröityi yhdistykseksi. Tähän syynä oli jo ikääntyvän joukkueen huoli tulevasta junioritoiminnasta sekä mahdollisten seniori-jäsenten urheilullisen tulevaisuuden varmistaminen.

Pekka kirjoitti: Varmaan turha mennä tänään pelaamaan. Ei ole kuntopoisiltakaan ketään menossa. (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Salibandy, Jääkiekko, Potkupallo, Virpominen ja Striptease
Puuppola, Jyväskylä
Miehet
36

KaDy Nimenhuuto.com

Kampuksen Dynamo, tuttavallisemmin KaDy edustaa keskisuomalaista jalkapallo-osaamista.

Alexandr kirjoitti: In/ out pikemmiten (Noin 13 tuntia sitten)

Päivitetty noin 13 tuntia sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Miehet
38

PaRi M35 Nimenhuuto.com

Palokan Riennon vanha edari! M35 ikäjoukkue. Vuoro on maanantaisin klo 21.00 - 22.00 Mankolan tekonurmella. Hinta 40 € / koko kesä tai 4 € / kerta.

Joukkue etsii pelaajia: Palokan Riennon vanha edari! M35 ikäjoukkue. Vuoro on maanantaisin klo 21.00 ...

Niko kirjoitti: Moi, Mitäs mietteitä ensi kesästä, vieläkö lähdetään hakemaan vakivuoroa pallon potkimiseen? Enemmän vakikävijöitä ainakin rinkiin kaivataan, joten kaikki ehdotukset ja kommentit tervetulleita... -Niko- (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Miehet
45

JJK Green 02-03 Nimenhuuto.com

Pelaamme piirisarjaa. Harjoituksia on kaksi kertaa viikossa. Joukkue on avoin uusille pelaajille.

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa pelaamaan harrastejalkapalloa JJK Green 00-02! Iloisella meiningil...

Juuso kirjoitti: Hei! Voisitteko auttaa minua: Olen ostanut Juusolle peliasun, mutta en tiedä, mitä painatuksia siihen tulee ja mikä on Juuson pelinumero?t. Riitta Riekki (5 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Pojat
27

JJK 02 Red Nimenhuuto.com

JJK:n -02 ikäluokan haastajajoukkue.

Joukkue etsii pelaajia: JJK 02 RED on JJK junioreiden 02 ikäluokan haastaja joukkue. Joukkueemme on t...

Justus kirjoitti: JoJo-Sami pyysi laittamaan hiukan lisätietoa tuosta markkinavartioinnista. Markkinapaikka on Muuramen keskustassa, virastotalon ja S-marketin välittömässä läheisyydessä. Vuoroja tulee kolme eli 18-22, 22-02 ja 02-06. Ensimmäiseen pariin vuoroon 4-5 väijyä, viimeiseen riittää 3. Vähintään 3 aikuis... (9 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Pojat
29

JJK Cityketut Nimenhuuto.com

JJK Cityketut - jalkapalloa tosissaan, muttei vakavissaan. Pääasiallisena sarjana jalkapallon Keski-Suomen piirin Kutonen, talvella harjoitusmielessä futsalin Keski-Suomen piirin harrastesarja.

Joukkue etsii pelaajia: Keski-Suomen Kuutosessa pelaava Cityketut hakee uusia pelaajia ja erityisesti...

Jukka kirjoitti: Auto käytössä (13 päivää sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Jalkapallo ja Futsal
Jyväskylä
Miehet
35

LPK Nimenhuuto.com

Lohikosken pallokerho (LPK) est. 1982. Jalkapalloa Keski-Suomen nelosessa ja futsalissa I-divaria. Aina mahtuu mukaan tryoutille. Myös kesken kauden! Ota yhteyttä => puheenjohtaja.lpk@gmail.com/ 044 3183150(riippumattomista syistä parhaiten saa yhteyttä viestillä!)

Joukkue etsii pelaajia: Lohikosken Pallokerho(LPK) etsii ”a few good men” pelaajarosteriinsa! Tämä 4-...

Ville kirjoitti: Kellää joukkuetta vaajacupissa nyt vklp? (Vuosi sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Jalkapallo ja Futsal
Jyväskylä
Miehet
64

Tikkakosken futarit Nimenhuuto.com

Aikuisten miesten jalkapalloa Tikkakoskella ja välillä jotain muutakin.

Joukkue etsii pelaajia: Aikuisten miesten jalkapalloa Tikkakoskella ja välillä jotain muutakin. Lisät...

Mika kirjoitti: Torstaina 28.7. on Uuraisten jalkapalloturnaus. Ilmoittaudu Nimenhuuto-sivustolla, jos et ole jo ilmoittautunut Whatsapp-ryhmässämme. Lähtö on kello 17:00 tikkakosken urheilukentältä. (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Miehet
24

Jyväskylän Komeetat 2007 Nimenhuuto.com

Keväällä 2014 perustettu 2007 ikäluokan joukkue

Anniina kirjoitti: Hei! Kerroin eilen vanhempain kokouksessa Komeettojen järjestämästä jalkapallokoulusta ja kesätoiminnasta!! Käykääpä tutustumassa!! Mukavaa tekemistä alkukesään ja huomioikaa nopea ilmoittautuminen.. lisätietoa oheisesta linkistä, http://www.komeetat.fi/29489 (19 päivää sitten)

Päivitetty 33 minuuttia sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Ei asetettu
48

Blackbird Nimenhuuto.com

III div. Jalkapalloseura Jyväskylästä

Antti kirjoitti: Testaamaan jalkaa (1 päivä sitten)

Päivitetty noin tunti sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Miehet
31

JJK04 red Nimenhuuto.com

JJK Juniorit ry:n 2004 syntyneiden poikien oma joukkuesivusto harjoituksia, pelejä ja tapahtumia varten.

Sakari kirjoitti: Olisiko kyytiä jos lähtisin? (Noin 16 tuntia sitten)

Päivitetty noin 4 tuntia sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Pojat
36

JJK Kuohu Nimenhuuto.com

JJK Kuohu harjoittelee ja pelaa kesäaikana jalkapalloa 07 ja 06 ikäluokissa.

Anu kirjoitti: Moikku! Kysyin Nybergin Tuukkaa ja hänen kaveriaan pelinohjaajiksi 6.6.2017 peli-iltaamme ja lupautuivat tulemaan. Korvaus 10€/peli/ pelinohjaaja. Lähes lopu kamppeet hain tänään Stadiumista ja tuon huomenna treeneihin. Vain Väinön paita vielä puuttuu, olivat unohtaneet sen tilata :-O. Piirtelett... (Noin 14 tuntia sitten)

Päivitetty noin 13 tuntia sitten

Jalkapallo
Kuohu, Jyväskylä
Ei asetettu
25

ViPa Miehet Nimenhuuto.com

Low Quality Football Team - Potkupallojoukkue, joka on lähtökohtaisesti Real Madridin farmiseura ;-)

Antti kirjoitti: Jos pääsen töistä (Noin 14 tuntia sitten)

Päivitetty noin 14 tuntia sitten

Jalkapallo ja Futsal
Vihtavuori, (Laukaa, Jyväskylä)
Miehet
46

Blue Eyes Team II Nimenhuuto.com

Treenit maksuttomia kausimaksun maksaneille. Muut 5€ per kerta.

Juhani kirjoitti: Jos kerkeän (Noin 19 tuntia sitten)

Päivitetty noin 19 tuntia sitten

Jalkapallo
JyvÄskylÄ
Miehet
29

Komeetat 2006 Nimenhuuto.com

Komeettojen 2006 -syntyneiden ikäkausijoukkue, johon kuuluu jo noin 25 innokasta poikaa. Joukkue harjoittelee 2-5 kertaa viikossa. Jos haluat tulla mukaan joukkueeseemme, ota yhteyttä joukkueenjohtajaan osoitteessa: komeetat2006@gmail.com

Arttu kirjoitti: Vanhempanipalaveria on pyydetty ja luvattu järjestää. Koska on tämän ajankohta? (1 päivä sitten)

Päivitetty noin 21 tuntia sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Pojat
31

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.