Jalkapallo Jyväskylä

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Jyväskylä ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 121 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, salibandy, futsal, lentopallo, sähly, pesäpallo, sulkapallo, koripallo ja kaukalopallo.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Jyväskylä

Jalkapallo - Jyväskylä

JyPKNH Nimenhuuto.com

JyPK:n naisten harrastejoukkue on lauma jalkapallosta innostuneita ja yleensä aiemmin aktiivisesti pelanneita naisihmisiä, joille tärkeintä ei ole voitto vaan verenmaku suussa hankittu murskavoitto... Tai sitten ei. Säännöllisen harjoittelun lisäksi joukkueemme osallistuu kesäisin Suomen Palloliiton Keski-Suomen piirin järjestämään naisten kuntoliigaan ja talvisin piirin futsal-sarjaan. Lisäksi kokemusta on hankittu ja tullaan jatkossakin hankkimaan rantafutiksesta, suopotkupallosta ja muista "kepeämmistä" rinnakkaislajeista. Mitään varsinaisia pääsyvaatimuksia joukkueeseen ei ole, mutta plussaa on omata jonkin verran pelikokemusta oikeasta jalkapallosta (tms. pallopelistä) ja reilusti asennetta. Ilman rautaista huumorintajua joukossamme ei myöskään pärjää.

Henni kirjoitti: Voisko joukkueen tilinumeron lisätä vaikka tuonne materiaaleihin? T. aina se on hukassa (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin 4 tuntia sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Naiset
23

JyPK05 Nimenhuuto.com

JyPK’05 on marraskuussa 2012 perustettu tyttöjen jalkapallojoukkue. Joukkueemme koostuu pääsääntöisesti vuonna 2005 syntyneistä tytöistä mutta joukossamme on myös muutamia vuonna 2006 syntyneitä reippaita palloilijoita. Toiminnan pääpaino on tällä hetkellä perusliikuntataitojen ja jalkapallon perustekniikoiden harjoittelussa. Toiminnassa korostuu vahvasti leikinomaisuus.

Eevi kirjoitti: Mahtoiko jonkun mukaan tarttua ylimääräiset Adidaksen mustat housut ('rähinät') tänään sha-treenien jälkeen? 04-joukkueen Venny Vilkunan housut lähtivät jonkun matkaan. Leena (Vuosi sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Tytöt
31

Souls AC Nimenhuuto.com

SoulsAC on jyväskyläläinen jalkapallojoukkue, joka pelaa kaudella 2017 miesten Keski-Suomen kutosdivarissa. Seura on perustettu vuonna 2003. Ota yhteyttä, jos kiinnostaa jalkapallo hyvässä hengessä. Facebook -sivu: "https://www.facebook.com/soulsacstars/" Facebook-ryhmä: https://www.facebook.com/groups/SoulsAC/ Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCZnxQ3S0Prg54TOcDONqc2g

Jani kirjoitti: En pelaa. Kerään palloja ja pulloja. Jaan tähtiä saunakavereille. (7 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jalkapallo ja Soccer
Jyväskylä
Miehet
12

fcv07 Nimenhuuto.com

FCV 07 joukkueessa on mukana tällä hetkellä 25 poikaa. Joukkue koostuu reippaista, iloisista ja mukavista pojista, jotka nauttivat jalkapallon pelaamisesta. Kesällä harkat pidetään 2-3 kertaa viikossa Jyskän tekonurmella ja / tai Vaajakosken keskuskentällä. Keväällä 2016 pelaamme kahdella joukkueella piirisarjaa. Syksyllä lisäksi kovimmat pojat pääsevät pelaamaan 06 sarjaa. Osallistumme myös muutamiin junioriturnauksiin kesän 2016 aikana. Uudet pojat on tervetulleita mukaan joukkueeseen. ☺ Uusia pelaajia otetaan mukaan joukkueeseen huhtikuun alussa.

Juri kirjoitti: Lätkätreenit jatkuu maalis-huhtikuulle (9 päivää sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Ei asetettu
38

PuP Nimenhuuto.com

Puuppola Predators ry Puuppola Predators nimi on esiintynyt ensimmäistä kertaa suunnilleen vuonna 1996 sählyporukan nimenä paikallisissa turnauksissa. Alkuperäisinä pelaajina toimivat Puuppolassa kasvaneet ihmisyksilöt. Vuosien saatossa pelaajasiirrot ja sääntöjen vapautuminen on mahdollistanut myös muilta paikkakunnilta kotoisin olevien osallistumisen joukkueen toimintaan. Vuonna 2008 Puuppola Predators rekisteröityi yhdistykseksi. Tähän syynä oli jo ikääntyvän joukkueen huoli tulevasta junioritoiminnasta sekä mahdollisten seniori-jäsenten urheilullisen tulevaisuuden varmistaminen.

Pekka kirjoitti: Varmaan turha mennä tänään pelaamaan. Ei ole kuntopoisiltakaan ketään menossa. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 23 päivää sitten

Salibandy, Jääkiekko, Potkupallo, Virpominen ja Striptease
Puuppola, Jyväskylä
Miehet
36

Fc HaaPa Nimenhuuto.com

Fc HaaPa on palloa säännöllisesti keskenään potkiva joukkue. Pelaajarosterista löytyy saunajohtokunnan asettamien tavoitteiden edellyttämää laajuutta ja mielenlujuutta, joten olemme valmiita tuleviin koitoksiin keskenään ja muita joukkueita vastaan. Kokoonpanoon ei tällä hetkellä oteta uusia pelaajia! Manageri: Otto M.Rosti o.rosti (ät) gmail (piste) com

KALLE kirjoitti: Tais nyt kuolla tämä vuoro.... (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Ei asetettu
42

JJK 02 Red Nimenhuuto.com

JJK:n -02 ikäluokan haastajajoukkue.

Joukkue etsii pelaajia: JJK 02 RED on JJK junioreiden 02 ikäluokan haastaja joukkue. Joukkueemme on t...

Jesper kirjoitti: Jepulla hävisi viime viikon keskiviikon harkoissa pitkähihainen harkkapaita (73). Olisiko joku laittanut vahingossa paidan omaan reppuunsa? Vehkalta sitä ei löytynyt. (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Pojat
31

JJK Green 02-03 Nimenhuuto.com

Pelaamme piirisarjaa. Harjoituksia on kaksi kertaa viikossa. Joukkue on avoin uusille pelaajille.

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa pelaamaan harrastejalkapalloa JJK Green 00-02! Iloisella meiningil...

Caius kirjoitti: Moi kaikki, Teidän joukkueelta puuttuu joukkueenjohtaja. Ensi keskiviikkona 15.2. GREEN joukkueenjohtajien tapaaminen Harjulla klo. 15.30. Paikalla nuorempien GREEN joukkueiden jojot Toiminnanjohtaja Timo Soininen ja allekirjoittanut. Autetaan homma alkuun, toivottavasti paikalle pääsisi joku täm... (10 päivää sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Pojat
27

KaDy Nimenhuuto.com

Kampuksen Dynamo, tuttavallisemmin KaDy edustaa keskisuomalaista jalkapallo-osaamista.

Lauri kirjoitti: Hei. Huomasin vasta nyt tuon kyselyn. Pelaan kaudella 2017 Kadyn jalisporukassa kutosta. (19 päivää sitten)

Päivitetty 18 päivää sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Miehet
42

PaRi M35 Nimenhuuto.com

Palokan Riennon vanha edari! M35 ikäjoukkue. Vuoro on maanantaisin klo 21.00 - 22.00 Mankolan tekonurmella. Hinta 40 € / koko kesä tai 4 € / kerta.

Joukkue etsii pelaajia: Palokan Riennon vanha edari! M35 ikäjoukkue. Vuoro on maanantaisin klo 21.00 ...

Niko kirjoitti: Sesongin viimeinen vuoro. Kaikki mukaan, niin saadaan hyvät pelit aikaiseksi! (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Miehet
44

Tikkakosken futarit Nimenhuuto.com

Aikuisten miesten jalkapalloa Tikkakoskella ja välillä jotain muutakin.

Joukkue etsii pelaajia: Aikuisten miesten jalkapalloa Tikkakoskella ja välillä jotain muutakin. Lisät...

Mika kirjoitti: Torstaina 28.7. on Uuraisten jalkapalloturnaus. Ilmoittaudu Nimenhuuto-sivustolla, jos et ole jo ilmoittautunut Whatsapp-ryhmässämme. Lähtö on kello 17:00 tikkakosken urheilukentältä. (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Miehet
24

JyPK-B16 Nimenhuuto.com

Jypk-B16 joukkue osallistuu kaudella 2017 B-tyttöjen ykkösdivisioonaan. JyPK:n edustuksen ja B-tyttöjen yhteinen kausijulkaisu osoitteessa: http://www.e-julkaisu.fi/jypk/kausijulkaisu_2016/

Päivitetty 12 minuuttia sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Tytöt
50

Jyväskylän Valtit Nimenhuuto.com

Jääurheiluseura Jyväskylän Valtit ry. Pelaa talvet kaukista ja kesät harrastaa jalkapalloa.

Ville kirjoitti: tarvittaessa (Noin 2 tuntia sitten)

Päivitetty noin 2 tuntia sitten

Kaukalopallo ja Harrastefutis
Jyväskylä
Miehet
29

JJK04 red Nimenhuuto.com

JJK Juniorit ry:n 2004 syntyneiden poikien oma joukkuesivusto harjoituksia, pelejä ja tapahtumia varten.

Joona kirjoitti: Tänään keskiviikkona hukkui pallo Killerin reeneissä. Pallossa lukee Joona ja pelinumero 39. Jos jollekin on pallo mukaan lähtenyt vahingossa niin tuotko pallon seuraaviin treeneihin? (12 päivää sitten)

Päivitetty noin 6 tuntia sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Pojat
36

Komeetat Miehet Nimenhuuto.com

Joukkue koostuu jalkapalloa aktiivisesti harrastuksena pelaavista pelaajista, Komeettojen A-junioreista ja seuran valmentajista.

Andrew kirjoitti: Minulla on uusi tyopaikka saatan olla myohassa (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Miehet
30

JJK05juniorit Nimenhuuto.com

JJK Juniorit ry:n 2005 syntyneiden poikien haastajajoukkueen (JJK 05 RED) oma joukkuesivusto harjoituksia, pelejä ja tapahtumia varten.

Olli kirjoitti: Moro, loin JJK 05 Red joukkueelle oman WhatsApp -ryhmän. Ryhmään voidaan käyttää nopeaan tiedottamiseen ja esim. kuvien jakamiseen joukkueen vanhempien ja valmentajien ja taustojen välillä. Lähetin kutsun kaikille joiden puhelinnumeron löysin Nimenhuudosta. Jos jollekin vanhemmista ei kutsua ryhm... (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Pojat
41

Komeetat 2006 Nimenhuuto.com

Komeettojen 2006 -syntyneiden ikäkausijoukkue, johon kuuluu jo noin 32 innokasta poikaa. Joukkue harjoittelee 2-5 kertaa viikossa. Jos haluat tulla mukaan joukkueeseemme, ota yhteyttä joukkueenjohtajaan osoitteessa: komeetat2006@gmail.com

Tero kirjoitti: Moi kaikille! Tiistain alakerran vuoro peruttu, korvaava treeni su 26.2 vehkahallissa! Sen jälkeen jäämme pienelle lomalle ja jatketaan taas 4.3 treenipelin merkeissä :) (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Pojat
27

Komeetat -08 Nimenhuuto.com

Komeettojen yhdistetty 08/09 syntyneiden joukkue. Valmentajina Isaac Hamdi, Tanja Puskala, Simo Monto ja Alejandro Ylönen. Jalkapallon kanssa hauskaa pitämään mahtuu edelleen lisää pelaajia!

Jussi kirjoitti: Pikaista paranemista Topiakselle. Iiro menee tilalle. (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Pojat
43

Komeetat B-juniorit Nimenhuuto.com

Joukkue harjoittelee noin 3-4 kertaa viikossa.

Tero kirjoitti: Kokoonpano nimetty Piispalan turnaukseen. Vahvistakaa oma ilmoittautuminen! (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Ei asetettu
45

Jyväskylän Komeetat 2007 Nimenhuuto.com

Keväällä 2014 perustettu 2007 ikäluokan joukkue

Naattan kirjoitti: Hei kaikki! Sukkatilaus on nyt lähtenyt eteenpäin. Uusille pelaajille tiedoksi, että minulta löytyy valmiiksi 2 pelipaitaa koossa 140cm, yksi kokoa 152cm, harkkapaita kokoa 140cm, sekä yksi tuulipuku kokoa 152cm. Laittakaa viestiä minulle sähköpostilla ( kari-markus@hotmail.com ), mikäli haluatte... (19 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Ei asetettu
48

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.