Jalkapallo Jyväskylä

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Jyväskylä ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 100 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jääkiekko. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, salibandy, koripallo, futsal, lentopallo, pesäpallo, sähly, yleisurheilu ja sulkapallo.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Liikunnan Riemu Nimenhuuto.com

Liikunnan futisjengi on vuonna 2005 alkunsa saanut Jyväskylän yliopistossa liikuntatieteitä opiskelevien opiskelijoiden jalkapallojoukkue, joka on voittanut opiskelijoiden SM-kultaa 4 kertaa ja osallistunut opiskelijoiden EM-kisoihin Roomassa 2007, Kiovassa 2008, Wroclawissa 2009 ja Varsovassa 2010. Paras sijoitus kovatasoisista EM-kisoista on Wroclawin 10. sija. 2011 liikunnan futisjengi perusti seuran nimeltä Liikunnan Riemu, joka pelaa opiskelijajalkapallon lisäksi myös futsalia LIIGASSA.

Sauli kirjoitti: Paliksesta out ja saatan tulla vähä 7 jälkeen (28 päivää sitten)

Päivitetty 28 päivää sitten

Jalkapallo ja Futsal
Jyväskylä
Miehet
84

LPK Nimenhuuto.com

Lohikosken pallokerho (LPK) est. 1982. Jalkapalloa Keski-Suomen nelosessa ja futsalissa II-divaria. Aina mahtuu mukaan tryoutille. Myös kesken kauden! Ota yhteyttä => puheenjohtaja.lpk@gmail.com/ 044 3183150(riippumattomista syistä parhaiten saa yhteyttä tekstiviestillä tai WhatsAppin kautta / the best way to contact is by text message or WhatsApp)

Joukkue etsii pelaajia: Lohikosken Pallokerho(LPK) etsii ”a few good men” pelaajarosteriinsa! Tämä Ke...

Valtteri kirjoitti: lyhyitä vaihtoja (Yli vuosi sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jalkapallo ja Futsal
Jyväskylä
Miehet
104

JyPKNH Nimenhuuto.com

JyPK:n naisten harrastejoukkue on lauma jalkapallosta innostuneita ja yleensä aiemmin aktiivisesti pelanneita naisihmisiä, joille tärkeintä ei ole voitto vaan verenmaku suussa hankittu murskavoitto... Tai sitten ei. Säännöllisen harjoittelun lisäksi joukkueemme osallistuu kesäisin Suomen Palloliiton Keski-Suomen piirin järjestämään naisten kuntoliigaan ja talvisin piirin futsal-sarjaan. Lisäksi kokemusta on hankittu ja tullaan jatkossakin hankkimaan rantafutiksesta, suopotkupallosta ja muista "kepeämmistä" rinnakkaislajeista. Mitään varsinaisia pääsyvaatimuksia joukkueeseen ei ole, mutta plussaa on omata jonkin verran pelikokemusta oikeasta jalkapallosta (tms. pallopelistä) ja reilusti asennetta. Ilman rautaista huumorintajua joukossamme ei myöskään pärjää.

Emma kirjoitti: IN jälkimmäiseen matsiin (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Naiset
26

Komeetat 09 Nimenhuuto.com

Jkl Komeetat 09 joukkue koostuu noin 40 jalkapalloa harrastavasta juniorista. Joukkueen toiminnan tavoitteena on pitää hauskaa jalkapallon parissa ja kehittää samalla taitavia yksilöitä jotka hallitsevat pallonhallintapelin salat. Harjoittelemme 3-5 kertaa viikossa. Mukaan mahtuu edelleen myös uusia pelaajia. Tervetuloa tutustumaan toimintaamme!

Antti kirjoitti: Futsal harkkapelit -10 vastaan. Aluksi kaikille yhteinen alkulämppä Juhan johdolla ja sen jälkeen 2 peliä molemmilla kentillä yhtä aikaa. Ne pojat joilla vihreä pelipaita on, ottakaa mukaan. (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Pojat
57

PaRi P07 Nimenhuuto.com

HEI, OLEMME SIIRTYNEET ÄSKETTÄIN MYCLUBIN KÄYTTÖÖN. TERVETULOA PALOKAN RIENNON SIVUILLE OSOITTEESSA WWW.PARI.ORG. VOIT ILMOITTAUTUA HARJOITUKSIIN TUTUSTUMAAN JOUKKUEEN YHTEYSHENKILÖLLE JA ILMOITTAUTUA JOUKKUEESEEN SEURAN ETUSIVUN ALAREUNASTA LÖYTYVÄLLÄ LOMAKKEELLA. JOUKKUETIEDOT PARI.ORG -> JOUKKUEET -> POJAT 07 Palokan Riennon jalkapallojoukkue treenaa ympärivuotisesti. Uusia pelaajia otetaan joukkueeseen. Tule ensin harjoituksiin tutustumaan. Tervetuloa iloiseen peliporukkaan kaverien Pariin!

Minna kirjoitti: Vesa kokoaa peliryhmiä sunnuntain peleihin Tarkennusta sunnuntain aikatauluun *Alkulämmöt klo 15.30* , kannattaa varautua siihen, että verryttelään ulkona. klo 16.03 LKP/FCV/PARI - Komeetat 08 Kilpa Klo 17.01 LKP/FCV/PARI - Keupa Klo 17.33 LKP/FCV/PARI - JJK 08 K Kaksi peliä samaan aikaan puolikk... (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Pojat
21

JPS kamapörssi Nimenhuuto.com

Täällä voit ilmoittaa kaikille tähän ryhmään liittyneille JPS Juniorit ry:n pelaajille, jos sinulla on myytävänä tai halu ostaa jääpallo- tai jalkapallovarusteita. Kirjoita täällä uusi viesti (Viestit - Kirjoita uusi), jossa kerrot perustiedot varusteista, joita olet myymässä / ostamassa. Muistathan laittaa viestiisi yhteystiedot (puh.nro ja/tai sähköpostiosoite), josta sinua voi tavoitella myynnin/oston merkeissä.

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Jääpallo ja Jalkapallo
Jyväskylä
Sekajoukkue
118

PuP Nimenhuuto.com

Puuppola Predators ry Puuppola Predators nimi on esiintynyt ensimmäistä kertaa suunnilleen vuonna 1996 sählyporukan nimenä paikallisissa turnauksissa. Alkuperäisinä pelaajina toimivat Puuppolassa kasvaneet ihmisyksilöt. Vuosien saatossa pelaajasiirrot ja sääntöjen vapautuminen on mahdollistanut myös muilta paikkakunnilta kotoisin olevien osallistumisen joukkueen toimintaan. Vuonna 2008 Puuppola Predators rekisteröityi yhdistykseksi. Tähän syynä oli jo ikääntyvän joukkueen huoli tulevasta junioritoiminnasta sekä mahdollisten seniori-jäsenten urheilullisen tulevaisuuden varmistaminen.

Jani kirjoitti: Iso kiitos kaikille tästä kaudesta. Loppu hieman hyyti mutta saatiinhan me neppailla monta monituista kertaa. Erityiskiitos maalivahdeille, jotka kävi säännöllisimmin peleissä. Jos ensi vuonna jatketaan niin pitänee anoa aikaisempi vuoro ettei verota niin paljoa porukkaa pois. Nähdään! Jani! (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Salibandy, Jääkiekko, Potkupallo, Virpominen ja Striptease
Puuppola, Jyväskylä
Miehet
35

Otsot Hockey Nimenhuuto.com

Rekisteröity urheiluseura (yhdistys), joka on perustettu kesällä 2014. Yhdistyksen tarkoitus on kohottaa jäsentensä fyysistä kuntoa sekä herättää heissä oikeaa urheiluhenkeä ja pysyvää harrastusta urheilun parissa.

Heidi kirjoitti: Tällainen viesti tuli toisessa ryhmässä jakoon: ”Hyvät seurojen edustajat sekä muut jäiden käyttäjät! Olemme tehneet Buugissa eilen keskiviikkona 25.3. sellaisen päätöksen, että sulatamme vallitsevan tilanteen sekä heikon käyttöasteen vuoksi molemmat jäät toistaiseksi. Jäät sulatetaan välittömäst... (11 päivää sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Jääkiekko, Salibandy ja Jalkapallo
Jyväskylä
Miehet
130

Hukifutis Nimenhuuto.com

Pitkät perinteet omaava Huhtasuon kaupunginosasta koko Jyväskylään laajentunut jalkapalloseura. Saaja: FC Huki Tilinumero: FI8018383000032276 Viitenumero: 123453 Viitenumero pysyy aina samana.

Janne kirjoitti: Tuun kentän laidalle vittuilemaan (12 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jalkapallo ja Futsal
Jyväskylä
Miehet
43

JJK Cityketut Nimenhuuto.com

JJK Cityketut - jalkapalloa tosissaan, muttei vakavissaan. Pääasiallisena sarjana jalkapallon Keski-Suomen piirin Kutonen, talvella harjoitusmielessä futsalin Keski-Suomen piirin harrastesarja.

Joukkue etsii pelaajia: Keski-Suomen Viitosessa jalkapalloa ja Kolmosessa futsalia pelaava JJK CItyke...

Jussi kirjoitti: In jos saan jotenki hoidettua kyydit. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jalkapallo ja Futsal
Jyväskylä
Miehet
82

PaRi M35 Nimenhuuto.com

Vanhojen ukkojen pelailua ja sanailua. Vuoro on vuonna 2019 keskiviikkoisin 20.45-21.45, Mankolan tekonurmella.

Joukkue etsii pelaajia: Vanhojen ukkojen pelailua ja sanailua. Vuoro on vuonna 2019 keskiviikkoisin 2...

Samuli kirjoitti: Moro, onkos tässä porukassa sählystä kiinnostuneita? To 20-21 olis buugilla vuoro, missä välillä tarvetta pelaajille (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Miehet
71

KaDy Nimenhuuto.com

Kampuksen Dynamo, tuttavallisemmin KaDy edustaa keskisuomalaista jalkapallo-osaamista.

Riku kirjoitti: Oletko mukana ensi kauden V-div joukkueessa? Vastaa Doodlen kautta, sen perusteella pääset mukaan Jopoxin pukukoppiin. https://doodle.com/poll/6dxe7ca3qw78dupe (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Miehet
49

JJK 05-06 GREEN Nimenhuuto.com

Meillä treenejä on 2-3 kertaa viikossa, kesällä pelataan Palloliiton Keski-Suomen piirin piirisarjaa ja peli-iltoja. Huom! 2006 syntyneille motivoituneille pelaajille olisi vielä tilaa!! :)

Joukkue etsii pelaajia: Meillä on tilaa muutamalle innokkaalle 2006 syntyneelle pelaajalle. Pelaamme ...

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Kesä on edennyt nyt siihen pisteeseen, että tämä poika pääsee parin viikon päästä pukemaan päälleen armeijan vihreet :) Sen takia joudun nyt lopettamaan nämä hommat ja Valtteri jatkaakin tästä eteenpäin joukkueen valmentajana. Iso kiitos kaikille vanhemmille ja pojille parista viime vuodesta! Toi... (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Pojat
27

JJK-07 Nimenhuuto.com

JJK-07 on seuramme ikäkausijoukkue, jossa pelaa kaudella 2017-2018 kova jengi kilpa- ja haastajatason poikia. :)

Joukkue etsii pelaajia: Otamme mukaan uusia innokkaita pelaajia joukkueeseen. Otathan yhteyttä tiedus...

Lauri kirjoitti: Epävarmaa (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Pojat
36

JJK B haastaja Nimenhuuto.com

JJK B -juniorit haastajajoukkue.

Joukkue etsii pelaajia: JJK 02 RED on JJK junioreiden 02 ikäluokan haastaja joukkue. Joukkueemme on t...

Josephat kirjoitti: Kyllä, treenit on Killerillä. (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Pojat
15

JJK Green 02-03 Nimenhuuto.com

Pelaamme piirisarjaa. Harjoituksia on kaksi kertaa viikossa. Joukkue on avoin uusille pelaajille.

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa pelaamaan harrastejalkapalloa JJK Green 00-02! Iloisella meiningil...

Caius kirjoitti: Moi kaikki, Kausi lähestyy loppuaan ja vielä on jäljellä kaksi viikkoa harjoituksia ennen syyslomaa. Syysloman jälkeen alkaa uusi kausi ja muutoksia tulee. 02 -syntyneet pelaajat tulevat B -juniori ikään. Tämä tarkoittaa, että he siirtyvät JJK Jyväskylä organisaation alle. JJK junioreissa siis pe... (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Pojat
19

Tikkakosken futarit Nimenhuuto.com

Aikuisten miesten jalkapalloa Tikkakoskella ja välillä jotain muutakin.

Joukkue etsii pelaajia: Aikuisten miesten jalkapalloa Tikkakoskella ja välillä jotain muutakin. Lisät...

Mika kirjoitti: Torstaina 28.7. on Uuraisten jalkapalloturnaus. Ilmoittaudu Nimenhuuto-sivustolla, jos et ole jo ilmoittautunut Whatsapp-ryhmässämme. Lähtö on kello 17:00 tikkakosken urheilukentältä. (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli 3 vuotta sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Miehet
22

Komeetat 2006 Nimenhuuto.com

Komeettojen 2006 -syntyneiden ikäkausijoukkue, johon kuuluu jo noin 35 innokasta poikaa. Joukkue harjoittelee 2-5 kertaa viikossa. Jos haluat tulla mukaan joukkueeseemme, ota yhteyttä joukkueenjohtajaan osoitteessa: komeetat2006@gmail.com

Matti kirjoitti: Väliaikatietoa toimintamaksuista Komeetat 06 Jyväskylän Komeetat ry on linjannut asian seuraavasti: Maaliskuu: normaali kuukausimaksu Huhtikuu: 1/2 normaalista kuukausimaksusta. Maksakaa kuitenkin huhtikuun maksu vasta 10.4 , koska tähän mennessä olen saanut viimeisimmän johtokunnan kokouksen lin... (8 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Pojat
42

Harjun Potku Nimenhuuto.com

Perhe, ystävät ja kannattajat!

Oskari kirjoitti: Nappikset jalkaan! (kunhan flunssa jo hellittäny) (23 päivää sitten)

Päivitetty 23 päivää sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Ei asetettu
34

Jyväskylän Valtit Nimenhuuto.com

Jääurheiluseura Jyväskylän Valtit ry. Pelaa talvet kaukista ja kesät harrastaa jalkapalloa.

Ville kirjoitti: Jep! talven pelit ja treenivuorot on palloiltu. kiitokset omasta puolesta kaikille talven aikana mukana olleille! hoidathan maksusi osaltasi kuntoon...(sarjapelit+treenit 100€ tai treenit 35€ koko talvi) pysykää terveenä.. kevään jatkoa!-v- (23 päivää sitten)

Päivitetty 23 päivää sitten

Kaukalopallo ja Harrastefutis
Jyväskylä
Miehet
33