Pesäpallo Jyväskylä

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Jyväskylä ja lajina on pesäpallo, pesis ja baseball. Niitä löytyy yhteensä 16 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, salibandy, lentopallo, futsal, koripallo, pesäpallo, yleisurheilu, sähly ja kaukalopallo.

Katso lista koko maan pesäpallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - pesäpallo - Jyväskylä

Pesäpallo - Jyväskylä

Jyväskylän Kiri E-pojat Nimenhuuto.com

Kirin E-junioreiden (synt 07-08) tavoite on kaudella 2018-2019 pelata aluesarjaa sekä osallistua valtakunnalliselle tenavaleirille. Joukkueemme arvot ovat ilo, yhdessä tekeminen, urheilullisuus ja hyvä käytös. Täsmällinen toiminta ja muiden kannustaminen ovat korostetusti esillä. Mottomme on ”tosissaan mutta ei totisena”. Pelin ulkopuolinen toiminta on tärkeässä asemassa. Hyvään käytökseen, terveellisiin ja säännöllisiin elämäntapoihin kiinnitetään huomiota.Me kaikki, pelaajat, valmentajat ja pelaajien vanhemmat, olemme reiluja toinen toisillemme. Pidetään edelleen harrastuksen parissa hauskaa!

Joukkue etsii pelaajia: Haluatko pelata pesäpalloa Jyväskylässä? E-juniorit ovat kaudella 2018 vuosim...

Aatos kirjoitti: En osaa jakaa liitteenä pdf-tiedostoa, joten tässä tekstinä tiedoksi mukava kutsu Kirittärien kiitostilaisuuteen, joka koskee meitä kaikkia :) Ilmoittautumisaikaa on pyydetty pidentämään, mutta ilmoittautumiset joka tapauksessa mahd pian. t. Kaisa Tervetuloa KAUDEN 2018 PÄÄTTÄJÄISIIN Kiitoksena k... (11 päivää sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Pesäpallo
Jyväskylä
Ei asetettu
29

Kirifg2017 Nimenhuuto.com

Jyväskylässä toimiva pesäpallon juniorijoukkue. Harjoittelemme kolmesti viikossa pesäpallon alkeita sekä monipuolisesti kaikkia liikunnan taitoja. Toimintaamme ovat tervetulleita kaikki alle 10-vuotiaat tytöt ja pojat, jotka ovat kiinnostuneita pesäpallosta ja joukkueessa urheilusta. Ota rohkeasti yhteyttä!

Ellen kirjoitti: Kannustusjoukoissa (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Pesäpallo
Jyväskylä
Sekajoukkue
26

Kirittäret E ja FG-tytöt Nimenhuuto.com

UUDET PELAAJAT OVAT TERVETULLEITA MUKAAN JOUKKUEESEEN! Katso lisätiedot www.kirittaret.fi/juniorit/e-tytot/

Joukkue etsii pelaajia: Tule pelaamaan pesäpalloa! Kirittärien E-tytöt on jyväskyläläinen pesisjoukku...

Emmi kirjoitti: Jos saadaan kyyti järjestymään (14 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Pesäpallo
Jyväskylä
Tytöt
35

Jyväskylän Kiri D- ja C-pojat Nimenhuuto.com

Talvikaudella 2018-2019 D (06-05) ja C (04-03) treenaavat pääsääntöisesti yhdessä, joten siksi talvella yhteinen nimenhuuto palvelee molempia joukkueita. Keväällä kummallekin ikäluokalle tehdään oma sivustonsa nimenhuutoon.

Onni kirjoitti: Hei kaikki, tiedostoihin lisätty c-poikien ( 04 ja 03) osalta kausimaksuohje. En tiedä varsinkaan uusien poikien syntymävuosia, joten ilmoitathan mikäli puutut listasta. ystävällisin terveisin Terhi Kivinen, c- poikien rahuri (2 päivää sitten)

Päivitetty noin 2 tuntia sitten

Pesäpallo
Jyväskylä
Pojat
43

KiriKirittäret F-pojat Nimenhuuto.com

Kiri&Kirittäret juniorit ry:n F-pojat on jyväskyläläinen pesäpallojoukkue jonka toimintaan kaikki 2009 ja 2010 syntyneet pojat ovat tervetulleita. Seuran ja joukkueen arvot ovat: yhteistyö, avoimuus, ilo, urheilullisuus ja yhteisöllisyys.

Henna kirjoitti: fudispelit (Noin 18 tuntia sitten)

Päivitetty noin 18 tuntia sitten

Pesäpallo
Jyväskylä
Pojat
20

Kirittäret Nimenhuuto.com

Keskisuomalaista naispesäpalloa pitkäaikaisesti ja tositarkoituksella.

Risto kirjoitti: Kuntopallo ja juoksutesti lisätty (12 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Pesäpallo
Jyväskylä
Naiset
28

Fc Potkupalloilijat Nimenhuuto.com

Lajit ovat kaikenlainen urheilu tai sinnepäin. Päälajit Jalkapallo ja Pesäpallo, pipolätkä...Keksikää lajeja ja tapahtumia.

Tero kirjoitti: Onko Alballe tulijoita. Näkee minun uudet nappikset. Niillä tehdään maaleja! (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jalkapallo, Pesis ja Pipolätkä
Jyväskylä
Ei asetettu
20

Jyväskylän Kiri B-pojat Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Moro! Tulevan kauden juttelut koskevat ilmeisesti ensi kauden B-poikajoukkuetta, eivät niinkään niitä jotka ovat vielä C-ikäisiä? Vai oliko tarkoitus jutella molemmista? Jarkko (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Pesäpallo
Jyväskylä
Pojat
33

Kirittäret C-tytöt Nimenhuuto.com

Elsa kirjoitti: Nyman tiettävästi kolme edelleen paikalla. Kotimatkalle mahtuu kaksi pelaajaa kyytiin (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 29 päivää sitten

Pesäpallo
Jyväskylä
Tytöt
18

Ks-Ks pesäpalloilijat Nimenhuuto.com

Minna kirjoitti: Hei! Kiitokset teille kaikille tästä pesis kaudesta. Ensi keväänä taas jatketaan ja toivottavasti tavataan taas kaikki. Sairaalan SM-pesis turnauksen ajankohta vaihtui Kuopiossa sovitusta eli näillä näkymin se pelataan 24-25.8 Seinäjoella. Oikein mukavaa syksyä 🍂 Minna (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Pesäpallo
Jyväskylä
Sekajoukkue
42

Kiri 80 Nimenhuuto.com

Markus kirjoitti: Harmi, en ehdi huomen iltana tulla, mutta jatkossa kyllä tulossa. (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Pesäpallo ja Palloilu
Jyväskylä
Miehet
38

Kirittäret FG-tytöt Nimenhuuto.com

Iida kirjoitti: Huomenta, ollaan osallistumassa iidan kanssa 4.12 seurapäivään. Olemme jäämässä myös syömään ja uimaan. Whats ip ei nyt toimi,joten tieto tätä kautta. Terhi (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Pesäpallo
Jyväskylä
Tytöt
10

Kirittäret B-Tytöt Nimenhuuto.com

Riina kirjoitti: Tuun myöhässä. (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Pesäpallo
Jyväskylä
Ei asetettu
22

Team Ohilyönti Nimenhuuto.com

Mikko kirjoitti: Hei, olisin kiinnostunut pesäpalloa pelaileen/harjoitteleen. Junnuvuosilta löytyy jonkinverran kokemusta. Onkos porukka kuinka aktiivinen? Kalenterissa ei näy ainakaan harjoituksia tai mitään. Mitenkäs pääsis touhuun mukaan :)? (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli 3 vuotta sitten

Pesäpallo
Jyväskylä
Ei asetettu
20

Valonharraste Nimenhuuto.com

Jyväskylän Valo järjestää naisille matalan kynnyksen harraste toimintaa eri palloilulajeissa. Toiminta keskittyy kuntoliikuntaan iloisessa ja rennossa seurassa. Talvikaudella (syyskuu-toukokuu) toimii palloilukerho, jossa lajeina eri palloilulajeja osallistujien toiveiden mukaan. Kesäkaudella lajina pesäpallo. Aikaisempaa kokemusta palloilulajeista ei vaadita, vaan kaikki ovat tervetulleita mukaan! Palloilukerhon harjoitukset pääsääntöisesti graniitissa lauantaisin klo 14.00 - 15.30. Mukaan voi tulla milloin vain ja ilmoittautua voi jyvaskylanvalo[at]gmail.com Lisää tietoa löydät Valon toiminnasta: http://www.jyvaskylanvalo.net/

Sari kirjoitti: Ny on jonkun lähettämä päänsärky tullu kylään joten pakko oikasta soffalle kun ei mömmötkään auta. Sori myöhänen ilmotus mutta toivoin niin ihmeparantumista 😢 (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Pesäpallo, Salibandy, Sulkapallo, Lentopallo, Koripallo ja Käsipallo
Jyväskylä
Naiset
100

Valonaiset Nimenhuuto.com

Jyväskylän Valon naiset pelaavat talvikaudella 2018-2019 salibandya naisten 4.divarissa Keski-Suomen lohkossa ja kesällä pesäpalloa maakuntasarjaa Itälohkossa.

Heidi kirjoitti: Tässä linkkiä säbäkauden päättäriäänestykseen: link.webropolsurveys.com/S/9B4AC20A2AFBE852 :) (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Pesäpallo ja Salibandy
Jyväskylä
Naiset
78