Pesäpallo Jyväskylä

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Jyväskylä ja lajina on pesäpallo, pesis ja baseball. Niitä löytyy yhteensä 18 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jääkiekko. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, salibandy, koripallo, futsal, lentopallo, pesäpallo, sähly, yleisurheilu ja sulkapallo.

Katso lista koko maan pesäpallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Jyväskylän Kiri D-pojat 2020 Nimenhuuto.com

Kiri & Kirittäret juniorit seuran 2006 ja 2007 syntyneet pojat ovat kaudella 2020 D-joukkue. Joukkueemme arvot ovat ilo, yhdessä tekeminen, urheilullisuus ja hyvä käytös. Täsmällinen toiminta ja muiden kannustaminen ovat korostetusti esillä. Mottomme on ”tosissaan mutta ei totisena”. Pelin ulkopuolinen toiminta on tärkeässä asemassa. Hyvään käytökseen, terveellisiin ja säännöllisiin elämäntapoihin kiinnitetään huomiota.Me kaikki, pelaajat, valmentajat ja pelaajien vanhemmat, olemme reiluja toinen toisillemme. Pidämme edelleen harrastuksen parissa hauskaa!

Joukkue etsii pelaajia: Haluatko pelata pesäpalloa Jyväskylässä? D-juniorit ovat kaudella 2020 vuosim...

Laura kirjoitti: Hei kaikki Kuten palaverissa juttelimme tulisi leiri-ilmoittautumiset vahvistaa tänne Nimenhuutoon viimeistään 22.2. mennessä. Leirin hinta on 197€/poika. Huomioikaa, että tuo 22.2. ilmoittautuminen on sitova. Valitettavasti en vieläkään ole saanut "tuoteselostetta" leiristä mutta olen sen perään... (Vuosi sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Pesäpallo
Jyväskylä
Pojat
32

Kirittäret FG-tytöt Nimenhuuto.com

Uudet pelaajat ovat tervetulleita mukaan joukkueeseen! Katso lisätietoja kiri&kirittäret junioreiden nettisivuilta.

Joukkue etsii pelaajia: Tule pelaamaan pesäpalloa! Kirittärien E-tytöt on jyväskyläläinen pesisjoukku...

Riikka kirjoitti: Tonttuhatut mukaan treeneihin niille, keneltä löytyy! Teemme joulutervehdyksen keskimaan alueen instagram sivulle. Laittakaa minulle viestiä, jos ette halua, että lapsenne näkyy kuvassa. 😊 (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 22 päivää sitten

Pesäpallo
Jyväskylä
Tytöt
19

Kirittäret E-tytöt Nimenhuuto.com

Jyväskylän Kiri&Kirittäret Juniorit - E-tytöt

Sohvi kirjoitti: HUOM! Kaikille tullut uudet viitenumerot ja tilinumerokin on vaihtunut. Jos vahingossa menee vanhalle tilille vanhalla viitenumerolla, rahat ohjautuvat kyllä oikeaan paikkaan sitäkin reittiä toistaiseksi. (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 18 päivää sitten

Pesäpallo
Jyväskylä
Tytöt
24

Kiri C-pojat Nimenhuuto.com

Kirin C-pojat pelaavat kaudella 2020 todennäköisesti SM-karsintaa , Savo-Karjan aluesarjaa sekä Etelän aluesarjaa. Osallistumme valtakunnalliselle leirille kahdella joukkueella Ja katsotaan mitä muuta kausi tuo tullessaan

Arttu kirjoitti: Myöhästyn koska koulu (28 päivää sitten)

Päivitetty 22 päivää sitten

Pesäpallo
Jyväskylä
Pojat
29

Jyväskylän Kiri E-pojat 2020 Nimenhuuto.com

Kiri&Kirittäret juniorit ry:n E-pojat on jyväskyläläinen pesäpallojoukkue jonka toimintaan kaikki 2008 ja 2009 syntyneet pojat ovat tervetulleita. Seuran ja joukkueen arvot ovat: yhteistyö, avoimuus, ilo, urheilullisuus ja yhteisöllisyys.

Jukka kirjoitti: Hei, Onko muita halukkaista osallistumaan peli´harjoitukseen? (23 päivää sitten)

Päivitetty 23 päivää sitten

Pesäpallo
Jyväskylä
Pojat
19

Kirittäret Nimenhuuto.com

Keskisuomalaista naispesäpalloa pitkäaikaisesti ja tositarkoituksella.

Risto kirjoitti: Kuntopallo ja juoksutesti lisätty (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Pesäpallo
Jyväskylä
Naiset
28

Fc Potkupalloilijat Nimenhuuto.com

Lajit ovat kaikenlainen urheilu tai sinnepäin. Päälajit Jalkapallo ja Pesäpallo, pipolätkä...Keksikää lajeja ja tapahtumia.

Tero kirjoitti: Onko Alballe tulijoita. Näkee minun uudet nappikset. Niillä tehdään maaleja! (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli 3 vuotta sitten

Jalkapallo, Pesis ja Pipolätkä
Jyväskylä
Ei asetettu
20

C-tytöt Kirittäret Nimenhuuto.com

Fanni kirjoitti: Yritän ehtiä töistä... (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Pesäpallo
Jyväskylä
Tytöt
19

Ks-Ks pesäpalloilijat Nimenhuuto.com

Minna kirjoitti: Huomio! Kellon aika ja paikka vaihtunut. (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Pesäpallo
Jyväskylä
Sekajoukkue
41

Jyväskylän Kiri B-pojat Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Hei, pojat ja vanhemmat, kokoonnutaan ensi keskiviikkona 11.9. klo 18 (paikka varmistuu lähempänä) suunnittelemaan ensi kautta B-pojissa. Olisi hyvä jos mahdollisimman moni pääsee paikalle. (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Pesäpallo
Jyväskylä
Pojat
33

Kiri 80 Nimenhuuto.com

Markus kirjoitti: Harmi, en ehdi huomen iltana tulla, mutta jatkossa kyllä tulossa. (Melkein 3 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 3 vuotta sitten

Pesäpallo ja Palloilu
Jyväskylä
Miehet
38

Kirittäret B-Tytöt Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tuun myöhässä. (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli 3 vuotta sitten

Pesäpallo
Jyväskylä
Ei asetettu
21

Valonharraste Nimenhuuto.com

Jyväskylän Valo järjestää naisille matalan kynnyksen harraste toimintaa eri palloilulajeissa. Toiminta keskittyy kuntoliikuntaan iloisessa ja rennossa seurassa. Kesäkaudella lajina pesäpallo. Talvikaudella (syyskuu-toukokuu) toimii palloilukerho, jossa lajeina eri palloilulajeja osallistujien toiveiden mukaan. Aikaisempaa kokemusta palloilulajeista ei vaadita, vaan kaikki ovat tervetulleita mukaan! Mukaan voi tulla milloin vain ja ilmoittautua voi jyvaskylanvalo[at]gmail.com Lisää tietoa löydät Valon toiminnasta: http://www.jyvaskylanvalo.net/

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Ny on jonkun lähettämä päänsärky tullu kylään joten pakko oikasta soffalle kun ei mömmötkään auta. Sori myöhänen ilmotus mutta toivoin niin ihmeparantumista 😢 (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Pesäpallo, Salibandy, Sulkapallo, Lentopallo, Koripallo ja Käsipallo
Jyväskylä
Naiset
178

Valonaiset Nimenhuuto.com

Jyväskylän Valon naiset pelaavat talvikaudella 2019-2020 salibandya naisten 3.divarissa Sisä-Suomen lohkossa ja kesällä pesäpalloa maakuntasarjaa Itälohkossa.

Heidi kirjoitti: Tässä linkkiä säbäkauden päättäriäänestykseen: link.webropolsurveys.com/S/9B4AC20A2AFBE852 :) (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Pesäpallo ja Salibandy
Jyväskylä
Naiset
78

Jyväskylän Kiri G-pojat Nimenhuuto.com

Onni kirjoitti: Moi Sunnuntaina taas pelaamista Hipposhallilla. Vuoro 10-12. Hoidetaan ilmoittautuminen tapahtumaan tämän/huomisen aikana. Rautsi (27 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Pesäpallo
Jyväskylä
Pojat
30

D-tytöt Kirittäret Nimenhuuto.com

Annika kirjoitti: Harjoituspaitatilaus tulee tehdä viimeistään keskiviikkona 20.11.2019. Paita siis pitkähihainen adidaksen harkkapaita, väri oranssi. Hinta 20€ - Saija laittaa maksu ohjeet lähiaikoina. Toimitus n. 4 viikon päästä. Koot: 140cm 152cm 164cm aikuisten S aikuisten M aikuisten L aikuisten XL Tällä hetk... (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 27 päivää sitten

Pesäpallo
Jyväskylä
Tytöt
16

Jyväskylän Kiri F-pojat Nimenhuuto.com

Timo kirjoitti: Rauhuri Heikki lisäsi Kuvat ja Materialit osioon taulukon, josta löytyy jokaiselle pelaajalle oma viitenumero sekä seuran/joukkueen uusi tilinumero. Eli kun maksat jotain pelaajaan liittyvää maksua, esim. kuukausimaksu tai leirit, liitä maksuun aina pelaajan oma viitenumero. Kuukausi maksu talvel... (2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Pesäpallo
Jyväskylä
Pojat
24

Pesismuijat Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Pesäpallo
Jyväskylä
Naiset
27