Pesäpallo Jyväskylä

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Jyväskylä ja lajina on pesäpallo, pesis ja baseball. Niitä löytyy yhteensä 15 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, salibandy, futsal, lentopallo, koripallo, sähly, pesäpallo, yleisurheilu ja sulkapallo.

Katso lista koko maan pesäpallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - pesäpallo - Jyväskylä

Pesäpallo - Jyväskylä

Jyväskylän Kiri E-pojat Nimenhuuto.com

Kirin E-junioreiden (synt 06-07) tavoite on pelata ensi kesänä Itä-Suomen aluesarjaa sekä osallistua valtakunnalliselle tenavaleirille. Joukkueellamme arvot ja täsmällinen toiminta ja muiden kannustaminen ovat korostetusti esillä. Mottomme on ”tosissaan mutta ei totisena”. Pelin ulkopuolinen toiminta on tärkeässä asemassa. Hyvään käytökseen, terveellisiin ja säännöllisiin elämäntapoihin kiinnitetään huomiota.

Joukkue etsii pelaajia: Haluatko pelata pesäpalloa Jyväskylässä? E-juniorit ovat kaudella 2018 vuosim...

Eki kirjoitti: Moi jos jollain pojista on mahdollisuus ja halua harjoitella talvella enemmän niin laittakaa viestiä tämän viestin kommenttikenttään. Integroidaan yhteis treenejä F- tai D-junnujen kanssa tarpeen mukaan. (10 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Pesäpallo
Jyväskylä
Ei asetettu
31

Kirittäret E-tytöt Nimenhuuto.com

UUDET PELAAJAT OVAT TERVETULLEITA MUKAAN JOUKKUEESEEN! Katso lisätiedot www.kirittaret.fi/juniorit/e-tytot/

Joukkue etsii pelaajia: Tule pelaamaan pesäpalloa! Kirittärien E-tytöt on jyväskyläläinen pesisjoukku...

Sohvi kirjoitti: Sohvi T numero päivitetty. Voi liittää whatsapp-ryhmään. (15 päivää sitten)

Päivitetty 15 päivää sitten

Pesäpallo
Jyväskylä
Tytöt
21

Kirittäret Nimenhuuto.com

Keskisuomalaista naispesäpalloa pitkäaikaisesti ja tositarkoituksella.

Risto kirjoitti: Lenkkaritilaus lähtee Intersportiin 27.3.2015. Muista ilmoittaa jos haluat lenkkarit ! Noora, Jutta, Missu, Veera, Aki, Virpi, Oona, Aissu (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Pesäpallo
Jyväskylä
Naiset
28

Fc Potkupalloilijat Nimenhuuto.com

Lajit ovat kaikenlainen urheilu tai sinnepäin. Päälajit Jalkapallo ja Pesäpallo, pipolätkä...Keksikää lajeja ja tapahtumia.

Tero kirjoitti: Onko Alballe tulijoita. Näkee minun uudet nappikset. Niillä tehdään maaleja! (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo, Pesis ja Pipolätkä
Jyväskylä
Ei asetettu
21

Jyväskylän Kiri C-pojat Nimenhuuto.com

Eetu kirjoitti: Onko 9.-10.12. leiriviikonloppuna tarvetta majoittaa Pupen poikia kotimajoitukseen? Kyselee nimimerkki "Meillä tyhjiä sänkyjä" (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Pesäpallo
Jyväskylä
Pojat
38

Kiri FG2017 Nimenhuuto.com

Riina kirjoitti: Heippa! Pistetään nimenhuutoa ajantasalle - mikäli pelaajaurasi on loppunut, tai olet siirtynyt harjoittelemaan toiseen joukkueeseen, niin poistaisitko profiilisi tältä nimenhuutosivulta. Näin pysyvät kaikki koutsitkin kärryillä esimerkiksi pelaajista, jotka etenkin talvikaudella pääsevät harvemm... (26 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Pesäpallo
Jyväskylä
Pojat
33

Kirittäret C-tytöt Nimenhuuto.com

Maija kirjoitti: PESÄPALLOVÄEN SEURAILTA aika: keskiviikko 29.11.2017 kello 17.00 – 20.00 paikka: Hipposhallin auditorio Tervetulleita juniorivalmentajat, valmentamisesta kiinnostuneet, pesäpallojoukkueiden joukkueenjohtajat ja keskisuomalaisten pesäpalloseurojen luottamusjohto. Tenavaleritaktiikkapalvavero Pesäp... (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Pesäpallo
Jyväskylä
Tytöt
15

Jyväskylän Kiri D-pojat Nimenhuuto.com

Onni kirjoitti: Hei Nyt tarkistakaa syyskuun maksut kuntoon viime kaudelta,Tämä koskee siis viime kauden D-läisiä. Niitä tässä tänä aamuna katselin ja neljältä tuo suoritus näyttäisi vielä uupuvan. Laitan heille hen.koht viestiä asiasta. ystävällisin terveisin Terhi rahastonhoitaja, d-pojat (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 27 päivää sitten

Pesäpallo
Jyväskylä
Pojat
35

Ks-Ks pesäpalloilijat Nimenhuuto.com

Klaus kirjoitti: Onnittelut kelpo sijoituksesta koko hyväntuuliselle joukkueelle :) T. Klasu (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Pesäpallo
Jyväskylä
Sekajoukkue
37

Kiri 80 Nimenhuuto.com

Markus kirjoitti: Harmi, en ehdi huomen iltana tulla, mutta jatkossa kyllä tulossa. (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Pesäpallo ja Palloilu
Jyväskylä
Miehet
38

Kirittäret FG-tytöt Nimenhuuto.com

Iida kirjoitti: Huomenta, ollaan osallistumassa iidan kanssa 4.12 seurapäivään. Olemme jäämässä myös syömään ja uimaan. Whats ip ei nyt toimi,joten tieto tätä kautta. Terhi (12 kuukautta sitten)

Päivitetty 12 kuukautta sitten

Pesäpallo
Jyväskylä
Tytöt
10

Kirittäret B-Tytöt Nimenhuuto.com

Riina kirjoitti: Tuun myöhässä. (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Pesäpallo
Jyväskylä
Ei asetettu
22

Team Ohilyönti Nimenhuuto.com

Mikko kirjoitti: Hei, olisin kiinnostunut pesäpalloa pelaileen/harjoitteleen. Junnuvuosilta löytyy jonkinverran kokemusta. Onkos porukka kuinka aktiivinen? Kalenterissa ei näy ainakaan harjoituksia tai mitään. Mitenkäs pääsis touhuun mukaan :)? (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Pesäpallo
Jyväskylä
Ei asetettu
20

Valonaiset Nimenhuuto.com

Jyväskylän Valon naiset pelaavat talvikaudella 2016-2017 salibandya naisten 4.divarissa Keski-Suomen lohkossa ja kesällä 2017 pesäpalloa maakuntasarjaa Itälohkossa. Kesän 2017 joukkueen kasaaminen on käynnissä ja uudet pelaajat ovat tervetulleita!

Nina kirjoitti: DNA/Midare Joulukampanja Jos sinulla tai perheenjäsenelläsi on ajankohtaista vaihtaa puhelin- tai nettiliittymää, niin meillä on nyt mahdollisuus saada siitä myös seurana rahallista hyötyä. Kohdasta Kuvat ja materiaalit löytyy tarkemmat tiedot Midaren Joulukampanjasta, mutta lyhykäisyydessään ide... (7 päivää sitten)

Päivitetty noin 4 tuntia sitten

Pesäpallo ja Salibandy
Jyväskylä
Naiset
67

Lyömättömät Nimenhuuto.com

Lyömättömät -pesisjoukkueen ilmoittautumisjärjestelmä treeneihin ja peleihin.

Suvi kirjoitti: Hei kaikille. Ilmoitin tänään, että olemme mukana puulaakissa, Nyt odotellaan tietoa ensi viikon peleistä. Porukan toiveesta siirretään tiedot ja ilmoittautumiset peleineen facebookiin. Jos haluatte mukaan tiedotuksen piiriin, niin pyytäkää mut "kaveriksi" niin lisään teidät ryhmään. Jos joku ei ... (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Pesäpallo
Jyväskylä
Sekajoukkue
39

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Pesäpallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on pesäpallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.