Pesäpallo Jyväskylä

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Jyväskylä ja lajina on pesäpallo, pesis ja baseball. Niitä löytyy yhteensä 16 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, salibandy, lentopallo, futsal, koripallo, pesäpallo, yleisurheilu, sähly ja sulkapallo.

Katso lista koko maan pesäpallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - pesäpallo - Jyväskylä

Pesäpallo - Jyväskylä

Jyväskylän Kiri E-pojat Nimenhuuto.com

Kirin E-junioreiden (synt 07-08) tavoite on kaudella 2018-2019 pelata aluesarjaa sekä osallistua valtakunnalliselle tenavaleirille. Joukkueemme arvot ovat ilo, yhdessä tekeminen, urheilullisuus ja hyvä käytös. Täsmällinen toiminta ja muiden kannustaminen ovat korostetusti esillä. Mottomme on ”tosissaan mutta ei totisena”. Pelin ulkopuolinen toiminta on tärkeässä asemassa. Hyvään käytökseen, terveellisiin ja säännöllisiin elämäntapoihin kiinnitetään huomiota.Me kaikki, pelaajat, valmentajat ja pelaajien vanhemmat, olemme reiluja toinen toisillemme. Pidetään edelleen harrastuksen parissa hauskaa!

Joukkue etsii pelaajia: Haluatko pelata pesäpalloa Jyväskylässä? E-juniorit ovat kaudella 2018 vuosim...

Noel kirjoitti: Käykäähän kaikki ilmoittautumassa joukkueen omiin päättäjäisiin!! (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Pesäpallo
Jyväskylä
Ei asetettu
31

Kirifg2017 Nimenhuuto.com

Jyväskylässä toimiva pesäpallon juniorijoukkue. Harjoittelemme kolmesti viikossa pesäpallon alkeita sekä monipuolisesti kaikkia liikunnan taitoja. Toimintaamme ovat tervetulleita kaikki alle 10-vuotiaat tytöt ja pojat, jotka ovat kiinnostuneita pesäpallosta ja joukkueessa urheilusta. Ota rohkeasti yhteyttä!

Ellen kirjoitti: Kannustusjoukoissa (28 päivää sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Pesäpallo
Jyväskylä
Sekajoukkue
28

Kirittäret E-tytöt Nimenhuuto.com

UUDET PELAAJAT OVAT TERVETULLEITA MUKAAN JOUKKUEESEEN! Katso lisätiedot www.kirittaret.fi/juniorit/e-tytot/

Joukkue etsii pelaajia: Tule pelaamaan pesäpalloa! Kirittärien E-tytöt on jyväskyläläinen pesisjoukku...

Terhi kirjoitti: Hei kaikki, lisätty seuran päättäjäiset tapahtumiin, kaikki mukaan. Syyskuussa pidetyssä palaverista seuraavaa informaatiota teille; Talven ajan e-ja f/g työt treenaavat yhdessä graniitissa. Marraskuussa treenien alkaessa pidämme vanhempainpalaverin, jossa valitsemme tulevalle kaudelle toimihenki... (10 päivää sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Pesäpallo
Jyväskylä
Tytöt
15

Jyväskylän Kiri D- ja C-pojat Nimenhuuto.com

Talvikaudella 2018-2019 D (06-05) ja C (04-03) treenaavat pääsääntöisesti yhdessä, joten siksi talvella yhteinen nimenhuuto palvelee molempia joukkueita. Keväällä kummallekin ikäluokalle tehdään oma sivustonsa nimenhuutoon.

Onni kirjoitti: Vähän myöhästyn (5 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Pesäpallo
Jyväskylä
Pojat
43

KiriKirittäret F-pojat Nimenhuuto.com

Kiri&Kirittäret juniorit ry:n F-pojat on jyväskyläläinen pesäpallojoukkue jonka toimintaan kaikki 2009 ja 2010 syntyneet pojat ovat tervetulleita. Seuran ja joukkueen arvot ovat: yhteistyö, avoimuus, ilo, urheilullisuus ja yhteisöllisyys.

Antti kirjoitti: Moikka. Neljän joukkueen turnaus suunnitteilla ensi lauantaille. Roope, Tico, Theo, Noel, Jaakko, Kaarlo, Aleksi. Ilmoitelkaa pääsystänne joko puhelimella tai nimenhuutoon. Antti (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 13 päivää sitten

Pesäpallo
Jyväskylä
Pojat
8

Kirittäret Nimenhuuto.com

Keskisuomalaista naispesäpalloa pitkäaikaisesti ja tositarkoituksella.

Risto kirjoitti: Kuntopallo ja juoksutesti lisätty (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Pesäpallo
Jyväskylä
Naiset
28

Fc Potkupalloilijat Nimenhuuto.com

Lajit ovat kaikenlainen urheilu tai sinnepäin. Päälajit Jalkapallo ja Pesäpallo, pipolätkä...Keksikää lajeja ja tapahtumia.

Tero kirjoitti: Onko Alballe tulijoita. Näkee minun uudet nappikset. Niillä tehdään maaleja! (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Jalkapallo, Pesis ja Pipolätkä
Jyväskylä
Ei asetettu
20

Jyväskylän Kiri B-pojat Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Moro! Tulevan kauden juttelut koskevat ilmeisesti ensi kauden B-poikajoukkuetta, eivät niinkään niitä jotka ovat vielä C-ikäisiä? Vai oliko tarkoitus jutella molemmista? Jarkko (24 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Pesäpallo
Jyväskylä
Pojat
30

Kirittäret C-tytöt Nimenhuuto.com

Elsa kirjoitti: Nyman tiettävästi kolme edelleen paikalla. Kotimatkalle mahtuu kaksi pelaajaa kyytiin (3 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Pesäpallo
Jyväskylä
Tytöt
21

Ks-Ks pesäpalloilijat Nimenhuuto.com

Minna kirjoitti: Hei! Kiitokset teille kaikille tästä pesis kaudesta. Ensi keväänä taas jatketaan ja toivottavasti tavataan taas kaikki. Sairaalan SM-pesis turnauksen ajankohta vaihtui Kuopiossa sovitusta eli näillä näkymin se pelataan 24-25.8 Seinäjoella. Oikein mukavaa syksyä 🍂 Minna (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Pesäpallo
Jyväskylä
Sekajoukkue
42

Kiri 80 Nimenhuuto.com

Markus kirjoitti: Harmi, en ehdi huomen iltana tulla, mutta jatkossa kyllä tulossa. (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Pesäpallo ja Palloilu
Jyväskylä
Miehet
38

Kirittäret FG-tytöt Nimenhuuto.com

Iida kirjoitti: Huomenta, ollaan osallistumassa iidan kanssa 4.12 seurapäivään. Olemme jäämässä myös syömään ja uimaan. Whats ip ei nyt toimi,joten tieto tätä kautta. Terhi (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Pesäpallo
Jyväskylä
Tytöt
10

Kirittäret B-Tytöt Nimenhuuto.com

Riina kirjoitti: Tuun myöhässä. (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Pesäpallo
Jyväskylä
Ei asetettu
22

Team Ohilyönti Nimenhuuto.com

Mikko kirjoitti: Hei, olisin kiinnostunut pesäpalloa pelaileen/harjoitteleen. Junnuvuosilta löytyy jonkinverran kokemusta. Onkos porukka kuinka aktiivinen? Kalenterissa ei näy ainakaan harjoituksia tai mitään. Mitenkäs pääsis touhuun mukaan :)? (Noin 3 vuotta sitten)

Päivitetty noin 3 vuotta sitten

Pesäpallo
Jyväskylä
Ei asetettu
20

Valonharraste Nimenhuuto.com

Jyväskylän Valo järjestää naisille matalan kynnyksen harraste toimintaa eri palloilulajeissa. Toiminta keskittyy kuntoliikuntaan iloisessa ja rennossa seurassa. Talvikaudella (syyskuu-toukokuu) toimii palloilukerho, jossa lajeina eri palloilulajeja osallistujien toiveiden mukaan. Kesäkaudella lajina pesäpallo. Aikaisempaa kokemusta palloilulajeista ei vaadita, vaan kaikki ovat tervetulleita mukaan! Palloilukerhon harjoitukset pääsääntöisesti graniitissa lauantaisin klo 14.00 - 15.30. Mukaan voi tulla milloin vain ja ilmoittautua voi jyvaskylanvalo[at]gmail.com Lisää tietoa löydät Valon toiminnasta: http://www.jyvaskylanvalo.net/

Sari kirjoitti: Ny on jonkun lähettämä päänsärky tullu kylään joten pakko oikasta soffalle kun ei mömmötkään auta. Sori myöhänen ilmotus mutta toivoin niin ihmeparantumista 😢 (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 24 päivää sitten

Pesäpallo, Salibandy, Sulkapallo, Lentopallo, Koripallo ja Käsipallo
Jyväskylä
Naiset
98

Valonaiset Nimenhuuto.com

Jyväskylän Valon naiset pelaavat talvikaudella 2018-2019 salibandya naisten 4.divarissa Keski-Suomen lohkossa ja kesällä pesäpalloa maakuntasarjaa Itälohkossa.

Heidi kirjoitti: Tässä linkkiä säbäkauden päättäriäänestykseen: link.webropolsurveys.com/S/9B4AC20A2AFBE852 :) (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Pesäpallo ja Salibandy
Jyväskylä
Naiset
75