Pesäpallo Jyväskylä

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Jyväskylä ja lajina on pesäpallo, pesis ja baseball. Niitä löytyy yhteensä 19 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jääkiekko. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jalkapallo, koripallo, pesäpallo, futsal, lentopallo, yleisurheilu, sähly ja kaukalopallo.

Katso lista koko maan pesäpallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Jyväskylän Kiri D-pojat 2020 Nimenhuuto.com

Kiri & Kirittäret juniorit seuran 2006 ja 2007 syntyneet pojat ovat kaudella 2020 D-joukkue. Joukkueemme arvot ovat ilo, yhdessä tekeminen, urheilullisuus ja hyvä käytös. Täsmällinen toiminta ja muiden kannustaminen ovat korostetusti esillä. Mottomme on ”tosissaan mutta ei totisena”. Pelin ulkopuolinen toiminta on tärkeässä asemassa. Hyvään käytökseen, terveellisiin ja säännöllisiin elämäntapoihin kiinnitetään huomiota.Me kaikki, pelaajat, valmentajat ja pelaajien vanhemmat, olemme reiluja toinen toisillemme. Pidämme edelleen harrastuksen parissa hauskaa!

Joukkue etsii pelaajia: Haluatko pelata pesäpalloa Jyväskylässä? D-juniorit ovat kaudella 2020 vuosim...

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Laskeskelin tuossa Kirittärien kipskivuoroja. Varattuja tai tehtyjä kipskeja on 7. Jäljellä on kahdeksan, joista osaa en ole ilmoittanut koska ne ovat loppupelejä, joihin Kirittäret kai todennäköisesti pääsevät? Siellä on neljä vuoroa. Jos valmentajat ja jojo saavat vapautuksen kipskitalkoista, o... (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Pesäpallo
Jyväskylä
Pojat
28

Kirittäret FG-tytöt Nimenhuuto.com

Uudet pelaajat ovat tervetulleita mukaan joukkueeseen! Katso lisätietoja kiri&kirittäret junioreiden nettisivuilta.

Joukkue etsii pelaajia: Tule pelaamaan pesäpalloa! Kirittärien E-tytöt on jyväskyläläinen pesisjoukku...

Erin kirjoitti: Ei Erin halunnutkaan lähteä treeneihin 😶 (9 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Pesäpallo
Jyväskylä
Tytöt
22

Kiri C-pojat Nimenhuuto.com

Kirin C-pojat pelaavat kaudella 2020 todennäköisesti SM-karsintaa , Savo-Karjan aluesarjaa sekä Etelän aluesarjaa. Osallistumme valtakunnalliselle leirille kahdella joukkueella Ja katsotaan mitä muuta kausi tuo tullessaan

Jiri kirjoitti: Jos huomenna huono ajokeli, niin kuin ennustettu, jiri ei tule. (14 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Pesäpallo
Jyväskylä
Pojat
19

Kirittäret E-tytöt Nimenhuuto.com

Jyväskylän Kiri&Kirittäret Juniorit - E-tytöt

Riina kirjoitti: Verhon takana F-poikien treenien vedossa. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Pesäpallo
Jyväskylä
Tytöt
26

Jyväskylän Kiri E-pojat 2020 Nimenhuuto.com

Kiri&Kirittäret juniorit ry:n E-pojat on jyväskyläläinen pesäpallojoukkue jonka toimintaan kaikki 2009 ja 2010 syntyneet pojat ovat tervetulleita. Seuran ja joukkueen arvot ovat: yhteistyö, avoimuus, ilo, urheilullisuus ja yhteisöllisyys.

Jukka kirjoitti: Liikunnan harrastustoimintaa koskevat rajoitukset Jyväskylässä 1.2. alkaen Alle 18-vuotiaiden liikuntaharrastukset on keskeytetty kaupungin omilla liikuntapaikoilla 1.2.–14.2. Keskeytys koskee kaupungin sisäliikuntatiloihin sekä ulkotekojääradoille ja ulkotekonurmille varattuja ohjattuja harjoitu... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 20 päivää sitten

Pesäpallo
Jyväskylä
Pojat
35

Kirittäret Nimenhuuto.com

Keskisuomalaista naispesäpalloa pitkäaikaisesti ja tositarkoituksella.

Risto kirjoitti: Kuntopallo ja juoksutesti lisätty (Noin 3 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 3 vuotta sitten

Pesäpallo
Jyväskylä
Naiset
28

Fc Potkupalloilijat Nimenhuuto.com

Lajit ovat kaikenlainen urheilu tai sinnepäin. Päälajit Jalkapallo ja Pesäpallo, pipolätkä...Keksikää lajeja ja tapahtumia.

Tero kirjoitti: Onko Alballe tulijoita. Näkee minun uudet nappikset. Niillä tehdään maaleja! (Yli 4 vuotta sitten)

Päivitetty yli 4 vuotta sitten

Jalkapallo, Pesis ja Pipolätkä
Jyväskylä
Ei asetettu
20

D-tytöt Kirittäret Nimenhuuto.com

Ellen kirjoitti: Polven ehdoilla mukana (23 päivää sitten)

Päivitetty 13 minuuttia sitten

Pesäpallo
Jyväskylä
Tytöt
26

C-tytöt Kirittäret Nimenhuuto.com

Mika kirjoitti: Huom! Kaupunki päättänyt tänään 31.1. pysäyttää koronatilanteen vuoksi harrastamisen tiloissaan seuraavaksi kahdeksi viikoksi 1.2.-14.2. , joten harjoitukset peruttu. Valmennukselta tulee jatko-ohjeet. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Pesäpallo
Jyväskylä
Tytöt
26

Valon ukot Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Pesäpallo
Jyväskylä
Miehet
12

Ks-Ks pesäpalloilijat Nimenhuuto.com

Minna kirjoitti: Hei, Lahnat kaipailee apuja pesiskentälle Yrttisuolle Valon turnaukseen tänään lauantaina. Peli olisi klo 17.00 tai klo 15.50. Naisia kaivataan apuun... Laittakaa viestiä jos joku pääsee. (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Pesäpallo
Jyväskylä
Sekajoukkue
50

Jyväskylän Kiri B-pojat Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Hei, pojat ja vanhemmat, kokoonnutaan ensi keskiviikkona 11.9. klo 18 (paikka varmistuu lähempänä) suunnittelemaan ensi kautta B-pojissa. Olisi hyvä jos mahdollisimman moni pääsee paikalle. (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Pesäpallo
Jyväskylä
Pojat
32

Kiri 80 Nimenhuuto.com

Markus kirjoitti: Harmi, en ehdi huomen iltana tulla, mutta jatkossa kyllä tulossa. (Melkein 4 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 4 vuotta sitten

Pesäpallo ja Palloilu
Jyväskylä
Miehet
38

Kirittäret B-Tytöt Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tuun myöhässä. (Yli 4 vuotta sitten)

Päivitetty yli 4 vuotta sitten

Pesäpallo
Jyväskylä
Ei asetettu
21

Valonharraste Nimenhuuto.com

Jyväskylän Valo järjestää naisille matalan kynnyksen harraste toimintaa eri palloilulajeissa. Toiminta keskittyy kuntoliikuntaan iloisessa ja rennossa seurassa. Kesäkaudella lajina pesäpallo. Talvikaudella (syyskuu-toukokuu) toimii palloilukerho, jossa lajeina eri palloilulajeja osallistujien toiveiden mukaan. Aikaisempaa kokemusta palloilulajeista ei vaadita, vaan kaikki ovat tervetulleita mukaan! Mukaan voi tulla milloin vain ja ilmoittautua voi jyvaskylanvalo[at]gmail.com Lisää tietoa löydät Valon toiminnasta: http://www.jyvaskylanvalo.net/

Katri kirjoitti: Starttipesis!! Tässä linkki meidän wa-ryhmään! https://chat.whatsapp.com/D4YWg6Z0i6AEhE2Q1co5YN (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Pesäpallo, Salibandy, Sulkapallo, Lentopallo, Koripallo ja Käsipallo
Jyväskylä
Naiset
141

Valonaiset Nimenhuuto.com

Jyväskylän Valon naiset pelaavat talvikaudella 2019-2020 salibandya naisten 3.divarissa Sisä-Suomen lohkossa ja kesällä pesäpalloa maakuntasarjaa Itälohkossa.

Heidi kirjoitti: Tässä linkkiä säbäkauden päättäriäänestykseen: link.webropolsurveys.com/S/9B4AC20A2AFBE852 :) (Melkein 3 vuotta sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Pesäpallo ja Salibandy
Jyväskylä
Naiset
73

Jyväskylän Kiri G-pojat Nimenhuuto.com

Timo kirjoitti: moi Kävin lisäämässä toisen asutilauslistan materiaaleihin. Sieltä näkee osan poikien tilauksen, saa vähän kuvaa mikä voisi olla oman pojan koko. Sunnuntain treenien yhteydessä voi vielä asuja kokeilla. Muistakaa laitella minulle viestiä mitä menee tilaukseen. rautsi (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Pesäpallo
Jyväskylä
Pojat
22

Jyväskylän Kiri F-pojat Nimenhuuto.com

Timo kirjoitti: Alla junnupäälliköiden terveisiä. Tapahtumiin mahdollisuus myös F-pojilla osallistua (vaikka alla lukee E-ikäisistä lähtien). Aikatauluihin voi tulla vielä muutoksia, erityisesti jos paljon ilmoittautuneita olisi tulossa. Junnupäälliköt jakavat tarvittaessa ryhmiä pienemmiksi. Rautsi MOI! Järjest... (12 päivää sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Pesäpallo
Jyväskylä
Pojat
25

Pesismuijat Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Pesäpallo
Jyväskylä
Naiset
27