Pesäpallo Jyväskylä

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Jyväskylä ja lajina on pesäpallo, pesis ja baseball. Niitä löytyy yhteensä 16 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, salibandy, futsal, lentopallo, koripallo, pesäpallo, yleisurheilu, sähly ja sulkapallo.

Katso lista koko maan pesäpallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - pesäpallo - Jyväskylä

Pesäpallo - Jyväskylä

Jyväskylän Kiri E-pojat Nimenhuuto.com

Kirin E-junioreiden (synt 06-07) tavoite on pelata Itä-Suomen aluesarjaa sekä osallistua valtakunnalliselle tenavaleirille. Joukkueellamme arvot ja täsmällinen toiminta ja muiden kannustaminen ovat korostetusti esillä. Mottomme on ”tosissaan mutta ei totisena”. Pelin ulkopuolinen toiminta on tärkeässä asemassa. Hyvään käytökseen, terveellisiin ja säännöllisiin elämäntapoihin kiinnitetään huomiota.

Joukkue etsii pelaajia: Haluatko pelata pesäpalloa Jyväskylässä? E-juniorit ovat kaudella 2018 vuosim...

Kaisa kirjoitti: Tulevan lauantain 18.8. Kirittärien peliin tarvitaan taas tekijöitä eli meiltä 3 aikuista makkaranmyyntiin ja 2 pallopoikaa. Peli alkaa klo 16, paikalle klo 15. Kuka, ketkä? Alkukesästä kaikki osallistuivat jo kerran, nyt voivat ilmoittautua ne, jotka eivät toista kertaa ole vielä olleet! (Jos tu... (Noin 2 tuntia sitten)

Päivitetty noin 2 tuntia sitten

Pesäpallo
Jyväskylä
Ei asetettu
32

KiriKirittäret F-pojat Nimenhuuto.com

Kiri&Kirittäret juniorit ry:n F-pojat on jyväskyläläinen pesäpallojoukkue jonka toimintaan kaikki 2008 ja 2009 syntyneet pojat ovat tervetulleita. Seuran ja joukkueen arvot ovat: yhteistyö, avoimuus, ilo, urheilullisuus ja yhteisöllisyys. Harjoittelemme kesällä 2018 Yrttisuon liikuntapuistossa perjantaisin klo 18.00-19.15

Antti kirjoitti: Moikka. Neljän joukkueen turnaus suunnitteilla ensi lauantaille. Roope, Tico, Theo, Noel, Jaakko, Kaarlo, Aleksi. Ilmoitelkaa pääsystänne joko puhelimella tai nimenhuutoon. Antti (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Pesäpallo
Jyväskylä
Pojat
7

Kirifg2017 Nimenhuuto.com

Jyväskylässä toimiva pesäpallon juniorijoukkue. Harjoittelemme kolmesti viikossa pesäpallon alkeita sekä monipuolisesti kaikkia liikunnan taitoja. Toimintaamme ovat tervetulleita kaikki alle 10-vuotiaat tytöt ja pojat, jotka ovat kiinnostuneita pesäpallosta ja joukkueessa urheilusta. Ota rohkeasti yhteyttä!

Oona kirjoitti: Hei! Tämän illan treenit peruttu vähäisen osallistujamäärän takia! (12 päivää sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Pesäpallo
Jyväskylä
Sekajoukkue
27

Kirittäret E-tytöt Nimenhuuto.com

UUDET PELAAJAT OVAT TERVETULLEITA MUKAAN JOUKKUEESEEN! Katso lisätiedot www.kirittaret.fi/juniorit/e-tytot/

Joukkue etsii pelaajia: Tule pelaamaan pesäpalloa! Kirittärien E-tytöt on jyväskyläläinen pesisjoukku...

Nea kirjoitti: Hei! Huomatkaa tämän reenin muuttunut aika sekä paikka. Koskenharjulla peli, joten meille siirretty automaattisesti tämä vuoro. (7 päivää sitten)

Päivitetty noin tunti sitten

Pesäpallo
Jyväskylä
Tytöt
23

Kirittäret Nimenhuuto.com

Keskisuomalaista naispesäpalloa pitkäaikaisesti ja tositarkoituksella.

Risto kirjoitti: Kuntopallo ja juoksutesti lisätty (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Pesäpallo
Jyväskylä
Naiset
28

Fc Potkupalloilijat Nimenhuuto.com

Lajit ovat kaikenlainen urheilu tai sinnepäin. Päälajit Jalkapallo ja Pesäpallo, pipolätkä...Keksikää lajeja ja tapahtumia.

Tero kirjoitti: Onko Alballe tulijoita. Näkee minun uudet nappikset. Niillä tehdään maaleja! (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Jalkapallo, Pesis ja Pipolätkä
Jyväskylä
Ei asetettu
20

Ks-Ks pesäpalloilijat Nimenhuuto.com

Minna kirjoitti: Muistakaa tulla Kahakadulle! (Noin 5 tuntia sitten)

Päivitetty noin 5 tuntia sitten

Pesäpallo
Jyväskylä
Sekajoukkue
42

Jyväskylän Kiri C-pojat Nimenhuuto.com

Mikko kirjoitti: Pääsen pelaa, jos tarvetta (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Pesäpallo
Jyväskylä
Pojat
37

Kirittäret C-tytöt Nimenhuuto.com

Elsa kirjoitti: Nyman tiettävästi kolme edelleen paikalla. Kotimatkalle mahtuu kaksi pelaajaa kyytiin (22 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Pesäpallo
Jyväskylä
Tytöt
21

Jyväskylän Kiri D-pojat Nimenhuuto.com

Jirka kirjoitti: Kilpasarjan joukkue nimetty Haminan turnaukseen. Vahvista osallistuminen mahdollisimman nopeasti. (9 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Pesäpallo
Jyväskylä
Pojat
34

Kiri 80 Nimenhuuto.com

Markus kirjoitti: Harmi, en ehdi huomen iltana tulla, mutta jatkossa kyllä tulossa. (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Pesäpallo ja Palloilu
Jyväskylä
Miehet
38

Kirittäret FG-tytöt Nimenhuuto.com

Iida kirjoitti: Huomenta, ollaan osallistumassa iidan kanssa 4.12 seurapäivään. Olemme jäämässä myös syömään ja uimaan. Whats ip ei nyt toimi,joten tieto tätä kautta. Terhi (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Pesäpallo
Jyväskylä
Tytöt
10

Kirittäret B-Tytöt Nimenhuuto.com

Riina kirjoitti: Tuun myöhässä. (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Pesäpallo
Jyväskylä
Ei asetettu
22

Team Ohilyönti Nimenhuuto.com

Mikko kirjoitti: Hei, olisin kiinnostunut pesäpalloa pelaileen/harjoitteleen. Junnuvuosilta löytyy jonkinverran kokemusta. Onkos porukka kuinka aktiivinen? Kalenterissa ei näy ainakaan harjoituksia tai mitään. Mitenkäs pääsis touhuun mukaan :)? (Melkein 3 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 3 vuotta sitten

Pesäpallo
Jyväskylä
Ei asetettu
20

Valonharrastepesis Nimenhuuto.com

Naisten harrastepesis on kuntoliikuntaa iloisessa ja rennossa seurassa toukokuusta syyskuulle (21.5.-12.9.2018). Aikaisempaa kokemusta pesäpallon harjoittelusta tai pelaamisesta ei vaadita, vaan kaikki ovat tervetulleita mukaan! Harjoitukset järjestetään maanantaisin, keskiviikkoisin torstaisin(31.5 alkaen torstai vuoro) Yrttisuon kentällä klo 20.30-21.30 Harjoituskerrat sisältävät: - ohjatusti pesäpallon perusteita ja harjoittelua - rentoa pelaamista sekä toimintaa mukavien pelikavereiden kanssa - pesisvälineet löytyvät kentältä järjestäjän puolesta, mutta voit halutessasi ottaa mukaan myös omat - pesisvälineesi Mukaan voi tulla milloin vain ja ilmoittautua voi Annelle tai Anulle: anne.alaluoma@gmail.com tai puh. 045-2096185 tai Anu Kukonlehto puh. 044 0401487

Sari kirjoitti: Ny on jonkun lähettämä päänsärky tullu kylään joten pakko oikasta soffalle kun ei mömmötkään auta. Sori myöhänen ilmotus mutta toivoin niin ihmeparantumista 😢 (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Pesäpallo
Jyväskylä
Naiset
98

Valonaiset Nimenhuuto.com

Jyväskylän Valon naiset pelaavat talvikaudella 2016-2017 salibandya naisten 4.divarissa Keski-Suomen lohkossa ja kesällä 2017 pesäpalloa maakuntasarjaa Itälohkossa. Kesän 2017 joukkueen kasaaminen on käynnissä ja uudet pelaajat ovat tervetulleita!

Heidi kirjoitti: Tässä linkkiä säbäkauden päättäriäänestykseen: link.webropolsurveys.com/S/9B4AC20A2AFBE852 :) (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Pesäpallo ja Salibandy
Jyväskylä
Naiset
83