Pesäpallo Jyväskylä

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Jyväskylä ja lajina on pesäpallo, pesis ja baseball. Niitä löytyy yhteensä 17 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, salibandy, futsal, lentopallo, pesäpallo, sähly, sulkapallo, koripallo ja kaukalopallo.

Katso lista koko maan pesäpallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - pesäpallo - Jyväskylä

Pesäpallo - Jyväskylä

Jyväskylän Kiri E-pojat Nimenhuuto.com

Kirin E-junioreiden (synt 05-06) tavoite on pelata ensi kesänä kahdella joukkueella alueellisia ja valtakunnallisia sarjoja ja turnauksia. Mahdollisuudet ovat ahkeralla harjoittelulla menestyä kesän 2017 Tenavaleirillä hyvät. Joukkueellamme arvot ja täsmällinen toiminta ja muiden kannustaminen ovat korostetusti esillä. Mottomme on ”tosissaan mutta ei totisena”. Pelin ulkopuolinen toiminta on tärkeässä asemassa. Esimerkiksi sovimme joukkueen kesken leireillä ja pelimatkoillamme että energiajuomien, limsan ja karkkien nauttiminen eivät kuulu meidän ohjelmaamme. Hyvää käytökseen, terveellisiin ja säännöllisiin elämäntapoihin kiinnitetään huomiota.

Joukkue etsii pelaajia: Haluatko pelata pesäpalloa Jyväskylässä? E-juniorit ovat kaudella 2016 vuosim...

Jiri kirjoitti: Casper Naukkarinen:viitenumero on 12001. Jäsenmaksu on 60€/kk elokuuhun asti. Maksu joka kuukauden viimeinen päivä. Kausimaksu on 75€. Tilino. FI23 5290 0220 5447 85 Jyväskylän kiri - juniorit ry E-juniorit (1 päivä sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Pesäpallo
Jyväskylä
Ei asetettu
27

Kirittäret E-tytöt Nimenhuuto.com

UUDET PELAAJAT OVAT TERVETULLEITA MUKAAN JOUKKUEESEEN! Katso lisätiedot www.kirittaret.fi/juniorit/e-tytot/

Joukkue etsii pelaajia: Tule pelaamaan pesäpalloa! Kirittärien E-tytöt on jyväskyläläinen pesisjoukku...

Mikko kirjoitti: Moi, Kiva pelireissu takana. Seuraava turnaus 27.5. Siilinjärvellä. Joukkueenjohdon kanssa tuumailtiin, että tänne mentäisiin henkilöautoilla. Laitatteko pikaisesti tähän alle kommenttina, jos voit lähteä omalla autolla kuskiksi tälle pelireissulle. Tehdään tämän pohjalta sitten ratkaisuja. Neljä... (7 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Pesäpallo
Jyväskylä
Tytöt
28

Kirittäret Nimenhuuto.com

Keskisuomalaista naispesäpalloa pitkäaikaisesti ja tositarkoituksella.

Arja kirjoitti: Lisäys edelliseen: minulla keskussairaalan päivystys la 20.8., joten en ole varma ehdinkö peliin, mutta puhelimeen vastaan tarvittaessa ja hoidan asianne. (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Pesäpallo
Jyväskylä
Naiset
23

Fc Potkupalloilijat Nimenhuuto.com

Lajit ovat kaikenlainen urheilu tai sinnepäin. Päälajit Jalkapallo ja Pesäpallo, pipolätkä...Keksikää lajeja ja tapahtumia.

Tero kirjoitti: Onko Alballe tulijoita. Näkee minun uudet nappikset. Niillä tehdään maaleja! (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Jalkapallo, Pesis ja Pipolätkä
Jyväskylä
Ei asetettu
21

hdpb Nimenhuuto.com

Hard-Driving Pajama Bezerkers. Rentoa porukkaa ja säännöllisen epäsäännöllisiä aktiviteetteja. Joukkueeseen liittyminen edellyttää jonkun joukkueen jäsenen tuntemista.

pasi kirjoitti: http://retki.rogaining.fi/index.php?page=2015-kisakutsu&hl=en Mites tollanen keväinen suunnistuspainotteinen 8h polkasu? Eli löytyy maastopyörä-luokka ja on joukkue kisa eli huonokuntoisinta ei saa jättää... (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Pyöräily, Hiihto, Ultimate, Ulkoilu, Sulkapallo, Laskettelu, Pesäpallo, Retkeily ja Frisbeegolf
Jyväskylä
Sekajoukkue
8

Kiri FG2017 Nimenhuuto.com

Sinna kirjoitti: Moikka POJAT! Saataisko joukkue torstaiksi hippokselle harkkapeliä varten klo 12-14? Pajusen Mikko kyseli E-tytöille vastustajaa meidän pojista. Nopeat ilmoittautumiset huomiseen tiistaihin mennessä, niin keretään täydentää E ja D poikia tarvittaessa mukaan. - Sinna (Noin 15 tuntia sitten)

Päivitetty noin tunti sitten

Pesäpallo
Jyväskylä
Pojat
39

Jyväskylän Kiri D-pojat Nimenhuuto.com

Otto kirjoitti: Heipsan! Meidän Otto liittyi porukkaan, ja olisin kysellyt kyytejä. Me asumme Palokassa, terveyskeskuksen puolella, asuuko täällä suunnalla muita joukkuelaisia? Minna (1 päivä sitten)

Päivitetty noin 4 tuntia sitten

Pesäpallo
Jyväskylä
Pojat
25

Ks-Ks pesäpalloilijat Nimenhuuto.com

Minna kirjoitti: Hei! Turusta saapui s-postia ja infoa elokuun SM-turnauksesta. Ja nyt tarvii tietää ketkä on mukana joukkueessa. Ilmoituslomake Turkuun pitäisi palauttaa viikolla 23 eli aikaspian. Laittakaapa tulemaan oletteko mukana vai ei. Tietenkin kaikkihan mukaan on lähdössä!!! Tiedoksi eli Kunto ry maksaa ... (4 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Pesäpallo
Jyväskylä
Sekajoukkue
33

Jyväskylän Kiri C-pojat Nimenhuuto.com

Matias kirjoitti: Huomio!! Matti Mäkisellä akuutti tarve kahdelle meidän C-pojalle ylläripihatalkoisiin lauantai aamupäivälle/päivälle. Toivottavasti pari poikaa löytyisi!! Joukkeelle tulee siis palkka:) Matiasta en pysty laittamaan kun pari pelin tuomaroinnit. Vastatkaa pikaisesti ja ei ole liian raskas homma!! P... (11 päivää sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Pesäpallo
Jyväskylä
Pojat
20

Kiri 80 Nimenhuuto.com

Mika kirjoitti: Moro! Lentopallot ohi tältä keväältä. Kiitokset osallisille. Hauskaa oli! (28 päivää sitten)

Päivitetty 28 päivää sitten

Pesäpallo ja Palloilu
Jyväskylä
Miehet
38

Kirittäret FG-tytöt Nimenhuuto.com

Iida kirjoitti: Huomenta, ollaan osallistumassa iidan kanssa 4.12 seurapäivään. Olemme jäämässä myös syömään ja uimaan. Whats ip ei nyt toimi,joten tieto tätä kautta. Terhi (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Pesäpallo
Jyväskylä
Tytöt
15

Kirittäret C-Tytöt Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Seuravaatteiden maksut voi maksaa joukkueen tilille. Viesti kenttään pelaajan nimi. Tuotteiden hinnat: Pitkähihainen paita 37 €, Breeze seurapaita 60 €, tuulihousut 35 €. Maksettavaa on seuraavasti: Sara Breeze + pitkähihainen 97 € Lotta housut 35 € Reetta housut 35 € Aino Breeze 60 € Riikka hous... (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Pesäpallo
Jyväskylä
Tytöt
10

Kirittäret B-Tytöt Nimenhuuto.com

Riina kirjoitti: Tuun myöhässä. (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Pesäpallo
Jyväskylä
Ei asetettu
22

Team Ohilyönti Nimenhuuto.com

Mikko kirjoitti: Hei, olisin kiinnostunut pesäpalloa pelaileen/harjoitteleen. Junnuvuosilta löytyy jonkinverran kokemusta. Onkos porukka kuinka aktiivinen? Kalenterissa ei näy ainakaan harjoituksia tai mitään. Mitenkäs pääsis touhuun mukaan :)? (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Pesäpallo
Jyväskylä
Ei asetettu
20

Valonaiset Nimenhuuto.com

Jyväskylän Valon naiset pelaavat talvikaudella 2016-2017 salibandya naisten 4.divarissa Keski-Suomen lohkossa ja kesällä 2017 pesäpalloa maakuntasarjaa Itälohkossa. Kesän 2017 joukkueen kasaaminen on käynnissä ja uudet pelaajat ovat tervetulleita!

Nina kirjoitti: PÄÄTTÄJÄISINFOA HUOMISELLE: Päättäjäistoimikunta on nyt viimein saanut lähes kaikki valmiiksi. Ensinnäkin jos haluat liittyä seuraan kesken kaiken tai vaikka vain hetkeksi, olet tervetullut. Laita tällöin viestiä Keekalle tai Ninnille, niin ohjaamme sinut oikeaan paikkaan. Päiväohjelman runko on ... (17 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Pesäpallo ja Salibandy
Jyväskylä
Naiset
55

bullscows Nimenhuuto.com

Kaupungin, ja ehkä jopa suomen kovin pesisporukka.

Telle-Tiia kirjoitti: En tiiä pääsenkö pelaamaankin, mut tullaan paikalle jos ei keki tai tytär laita hirveesti hanttiin. (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Pesäpallo
Jyväskylä
Ei asetettu
40

Lyömättömät Nimenhuuto.com

Lyömättömät -pesisjoukkueen ilmoittautumisjärjestelmä treeneihin ja peleihin.

Suvi kirjoitti: Hei kaikille. Ilmoitin tänään, että olemme mukana puulaakissa, Nyt odotellaan tietoa ensi viikon peleistä. Porukan toiveesta siirretään tiedot ja ilmoittautumiset peleineen facebookiin. Jos haluatte mukaan tiedotuksen piiriin, niin pyytäkää mut "kaveriksi" niin lisään teidät ryhmään. Jos joku ei ... (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Pesäpallo
Jyväskylä
Sekajoukkue
39

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Pesäpallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on pesäpallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.