Pesäpallo Jyväskylä

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Jyväskylä ja lajina on pesäpallo, pesis ja baseball. Niitä löytyy yhteensä 16 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, salibandy, futsal, lentopallo, pesäpallo, koripallo, sähly, sulkapallo ja yleisurheilu.

Katso lista koko maan pesäpallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - pesäpallo - Jyväskylä

Pesäpallo - Jyväskylä

Jyväskylän Kiri E-pojat Nimenhuuto.com

Kirin E-junioreiden (synt 06-07) tavoite on pelata ensi kesänä Itä-Suomen aluesarjaa sekä osallistua valtakunnalliselle tenavaleirille. Joukkueellamme arvot ja täsmällinen toiminta ja muiden kannustaminen ovat korostetusti esillä. Mottomme on ”tosissaan mutta ei totisena”. Pelin ulkopuolinen toiminta on tärkeässä asemassa. Hyvään käytökseen, terveellisiin ja säännöllisiin elämäntapoihin kiinnitetään huomiota.

Joukkue etsii pelaajia: Haluatko pelata pesäpalloa Jyväskylässä? E-juniorit ovat kaudella 2016 vuosim...

Kaapo kirjoitti: Hei, olisiko kukaan huomannut valkoista pesiskypärää jääneen viimeisimmässä harkoissa Koskenharjulle? Meillä Kaapon kypärä hukassa, eikä meinaa kotoa löytyä... (Noin 4 tuntia sitten)

Päivitetty noin 4 tuntia sitten

Pesäpallo
Jyväskylä
Ei asetettu
22

Kirittäret E-tytöt Nimenhuuto.com

UUDET PELAAJAT OVAT TERVETULLEITA MUKAAN JOUKKUEESEEN! Katso lisätiedot www.kirittaret.fi/juniorit/e-tytot/

Joukkue etsii pelaajia: Tule pelaamaan pesäpalloa! Kirittärien E-tytöt on jyväskyläläinen pesisjoukku...

Jussi kirjoitti: Moi. Tänään käytiin Lahtisen Veikon toimistolla palaveria junnutoiminnan jatkosta. Palaverissa esiteltiin ehdotusta siirtää junnutoimintaa kiri-juniorit yhdistyksen alle. Eli asia josta keskusteltiin vanhempainkokouksessa. Käytiin läpi sen etuja nykytilanteeseen verraten. Muut joukkueet käsittele... (25 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Pesäpallo
Jyväskylä
Tytöt
28

Kirittäret Nimenhuuto.com

Keskisuomalaista naispesäpalloa pitkäaikaisesti ja tositarkoituksella.

Arja kirjoitti: Lisäys edelliseen: minulla keskussairaalan päivystys la 20.8., joten en ole varma ehdinkö peliin, mutta puhelimeen vastaan tarvittaessa ja hoidan asianne. (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Pesäpallo
Jyväskylä
Naiset
23

Fc Potkupalloilijat Nimenhuuto.com

Lajit ovat kaikenlainen urheilu tai sinnepäin. Päälajit Jalkapallo ja Pesäpallo, pipolätkä...Keksikää lajeja ja tapahtumia.

Tero kirjoitti: Onko Alballe tulijoita. Näkee minun uudet nappikset. Niillä tehdään maaleja! (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jalkapallo, Pesis ja Pipolätkä
Jyväskylä
Ei asetettu
21

Jyväskylän Kiri C-pojat Nimenhuuto.com

Matias kirjoitti: Takarajalla:) (16 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Pesäpallo
Jyväskylä
Pojat
30

Jyväskylän Kiri D-pojat Nimenhuuto.com

Matti kirjoitti: Pikkuhiljaa luodaan D-poikien nimenhuutoa ensi kauden kokoonpanolle, mutta tämän kuukauden ajan täällä seikkailee vielä viime kesän joukkuettakin (sovitaan vielä päättäjäistä jne) ja sitten vähän aikaa menee, että saadaa kaikki tänne mukaan - harjoituksen Viitanimessä alkavat jo ensi viikolla ja ... (6 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Pesäpallo
Jyväskylä
Pojat
40

Kiri FG2017 Nimenhuuto.com

Jaakko kirjoitti: Heippa kaikki! Irtoisiko meidän porukasta talkoolaisia seuraavaan hommaan: Muistutus kaikille rallitalkoista 23.9. lauantaina 21 henkilöä tarvitaan ja heistä seitsemän autolla. ( 2 autollista ja 1 muu myyjä valmiina) D ja C pojat voivat hyvin olla lipunmyynnissä itsekin. Nämä ovat hyvät ja varmat... (11 päivää sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Pesäpallo
Jyväskylä
Pojat
47

Ks-Ks pesäpalloilijat Nimenhuuto.com

Klaus kirjoitti: Onnittelut kelpo sijoituksesta koko hyväntuuliselle joukkueelle :) T. Klasu (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Pesäpallo
Jyväskylä
Sekajoukkue
38

Kiri 80 Nimenhuuto.com

Markus kirjoitti: Harmi, en ehdi huomen iltana tulla, mutta jatkossa kyllä tulossa. (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Pesäpallo ja Palloilu
Jyväskylä
Miehet
38

Kirittäret FG-tytöt Nimenhuuto.com

Iida kirjoitti: Huomenta, ollaan osallistumassa iidan kanssa 4.12 seurapäivään. Olemme jäämässä myös syömään ja uimaan. Whats ip ei nyt toimi,joten tieto tätä kautta. Terhi (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Pesäpallo
Jyväskylä
Tytöt
15

Kirittäret C-Tytöt Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Seuravaatteiden maksut voi maksaa joukkueen tilille. Viesti kenttään pelaajan nimi. Tuotteiden hinnat: Pitkähihainen paita 37 €, Breeze seurapaita 60 €, tuulihousut 35 €. Maksettavaa on seuraavasti: Sara Breeze + pitkähihainen 97 € Lotta housut 35 € Reetta housut 35 € Aino Breeze 60 € Riikka hous... (Vuosi sitten)

Päivitetty 12 kuukautta sitten

Pesäpallo
Jyväskylä
Tytöt
10

Kirittäret B-Tytöt Nimenhuuto.com

Riina kirjoitti: Tuun myöhässä. (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Pesäpallo
Jyväskylä
Ei asetettu
22

Team Ohilyönti Nimenhuuto.com

Mikko kirjoitti: Hei, olisin kiinnostunut pesäpalloa pelaileen/harjoitteleen. Junnuvuosilta löytyy jonkinverran kokemusta. Onkos porukka kuinka aktiivinen? Kalenterissa ei näy ainakaan harjoituksia tai mitään. Mitenkäs pääsis touhuun mukaan :)? (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Pesäpallo
Jyväskylä
Ei asetettu
20

Valonaiset Nimenhuuto.com

Jyväskylän Valon naiset pelaavat talvikaudella 2016-2017 salibandya naisten 4.divarissa Keski-Suomen lohkossa ja kesällä 2017 pesäpalloa maakuntasarjaa Itälohkossa. Kesän 2017 joukkueen kasaaminen on käynnissä ja uudet pelaajat ovat tervetulleita!

Anne kirjoitti: PESIKSEN PÄÄTTÄRIT: Mökille riihivuoreen lähdetään noin klo.15.30. Ohjelmaa on jotain pientä kehitelty, mutta tarkkaa aikataulutusta ei ole. Mukaan saa tulla koska vain! Autoja lähtee Anne+4, Kaisa,+3 ja Viivi+? myöhemmin ja lähtee jo illalla. Yksi auto olisi hieno vielä saada jos Viiville mahtuu... (4 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Pesäpallo ja Salibandy
Jyväskylä
Naiset
67

bullscows Nimenhuuto.com

Kaupungin, ja ehkä jopa suomen kovin pesisporukka.

Telle-Tiia kirjoitti: En tiiä pääsenkö pelaamaankin, mut tullaan paikalle jos ei keki tai tytär laita hirveesti hanttiin. (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Pesäpallo
Jyväskylä
Ei asetettu
40

Lyömättömät Nimenhuuto.com

Lyömättömät -pesisjoukkueen ilmoittautumisjärjestelmä treeneihin ja peleihin.

Suvi kirjoitti: Hei kaikille. Ilmoitin tänään, että olemme mukana puulaakissa, Nyt odotellaan tietoa ensi viikon peleistä. Porukan toiveesta siirretään tiedot ja ilmoittautumiset peleineen facebookiin. Jos haluatte mukaan tiedotuksen piiriin, niin pyytäkää mut "kaveriksi" niin lisään teidät ryhmään. Jos joku ei ... (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Pesäpallo
Jyväskylä
Sekajoukkue
39

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Pesäpallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on pesäpallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.