Pesäpallo Jyväskylä

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Jyväskylä ja lajina on pesäpallo, pesis ja baseball. Niitä löytyy yhteensä 17 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, salibandy, futsal, lentopallo, sähly, pesäpallo, sulkapallo, koripallo ja kaukalopallo.

Katso lista koko maan pesäpallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - pesäpallo - Jyväskylä

Pesäpallo - Jyväskylä

Jyväskylän Kiri E-pojat Nimenhuuto.com

Kirin E-junioreiden (synt 05-06) tavoite on pelata ensi kesänä kahdella joukkueella alueellisia ja valtakunnallisia sarjoja ja turnauksia. Mahdollisuudet ovat ahkeralla harjoittelulla menestyä kesän 2017 Tenavaleirillä hyvät. Joukkueellamme arvot ja täsmällinen toiminta ja muiden kannustaminen ovat korostetusti esillä. Mottomme on ”tosissaan mutta ei totisena”. Pelin ulkopuolinen toiminta on tärkeässä asemassa. Esimerkiksi sovimme joukkueen kesken leireillä ja pelimatkoillamme että energiajuomien, limsan ja karkkien nauttiminen eivät kuulu meidän ohjelmaamme. Hyvää käytökseen, terveellisiin ja säännöllisiin elämäntapoihin kiinnitetään huomiota.

Joukkue etsii pelaajia: Haluatko pelata pesäpalloa Jyväskylässä? E-juniorit ovat kaudella 2016 vuosim...

Jiri kirjoitti: Hei. Katsoin tiliotteen ja seuraavilta puuttuivat maksut: Miro R, Joonatan, Robin, Aaron, Aku, Onni K ja Noel. Ilmoittakaa, jos olen ymmärtänyt väärin.T: Päivi (10 päivää sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Pesäpallo
Jyväskylä
Ei asetettu
29

Kirittäret E-tytöt Nimenhuuto.com

UUDET PELAAJAT OVAT TERVETULLEITA MUKAAN JOUKKUEESEEN! Katso lisätiedot www.kirittaret.fi/juniorit/e-tytot/

Joukkue etsii pelaajia: Tule pelaamaan pesäpalloa! Kirittärien E-tytöt on jyväskyläläinen pesisjoukku...

Paula kirjoitti: Toimihenkilöpalaverin tuloksena kaksi kiireellistä asiaa! Merkitse pelipukutilanteesi 31.3.mennessä yhteiseen tiedostoon, jotta tarvittavat hankinnat voidaan tehdä ajoissa: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1rWhUb8GOG_Xbyx_T46Z9AdPJ2EnYK7w_iSLwo0nEQqY/edit?usp=sharing Lappeenrannan alueleiri... (3 päivää sitten)

Päivitetty noin 21 tuntia sitten

Pesäpallo
Jyväskylä
Tytöt
26

Kirittäret Nimenhuuto.com

Keskisuomalaista naispesäpalloa pitkäaikaisesti ja tositarkoituksella.

Arja kirjoitti: Lisäys edelliseen: minulla keskussairaalan päivystys la 20.8., joten en ole varma ehdinkö peliin, mutta puhelimeen vastaan tarvittaessa ja hoidan asianne. (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Pesäpallo
Jyväskylä
Naiset
23

Fc Potkupalloilijat Nimenhuuto.com

Lajit ovat kaikenlainen urheilu tai sinnepäin. Päälajit Jalkapallo ja Pesäpallo, pipolätkä...Keksikää lajeja ja tapahtumia.

Tero kirjoitti: Onko Alballe tulijoita. Näkee minun uudet nappikset. Niillä tehdään maaleja! (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Jalkapallo, Pesis ja Pipolätkä
Jyväskylä
Ei asetettu
21

hdpb Nimenhuuto.com

Hard-Driving Pajama Bezerkers. Rentoa porukkaa ja säännöllisen epäsäännöllisiä aktiviteetteja. Joukkueeseen liittyminen edellyttää jonkun joukkueen jäsenen tuntemista.

pasi kirjoitti: http://retki.rogaining.fi/index.php?page=2015-kisakutsu&hl=en Mites tollanen keväinen suunnistuspainotteinen 8h polkasu? Eli löytyy maastopyörä-luokka ja on joukkue kisa eli huonokuntoisinta ei saa jättää... (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Pyöräily, Hiihto, Ultimate, Ulkoilu, Sulkapallo, Laskettelu, Pesäpallo, Retkeily ja Frisbeegolf
Jyväskylä
Sekajoukkue
8

Kiri FG2017 Nimenhuuto.com

Roni kirjoitti: Roni kuumeessa, joten ei pääse viikonloppuna treeneihin. (5 päivää sitten)

Päivitetty noin tunti sitten

Pesäpallo
Jyväskylä
Pojat
34

Jyväskylän Kiri C-pojat Nimenhuuto.com

Taina kirjoitti: Käykäähän laittamassa ilmoittautumiset huomisen treeniin kuntoon, vähintään neljä pitää olla että treeni pidetään. Muistakaa myös laittaa poissaolosyy, mikäli ette pääse paikalle. Käykää myös samalla laittamassa ilmoittautuminem su 12.3. harjoituspeliin ajantasalle, jotta tiedetään että saadaan v... (27 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Pesäpallo
Jyväskylä
Pojat
19

Jyväskylän Kiri D-pojat Nimenhuuto.com

Mikko kirjoitti: Moi, Tämän päivän treeni peruttu! Hiihtoloman ajan on lomailtu. Nyt on aika sitten jatkaa treenaamista. Otetaan nyt kunnon ote myös ilmoittautumisiin. Käykää hyvissä ajoin ilmoittautumassa treeneihin. Otetaan viimeinen puristus halliharjoitteluun, ennen kuin päästään ulos. -mikko- (24 päivää sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Pesäpallo
Jyväskylä
Pojat
25

Ks-Ks pesäpalloilijat Nimenhuuto.com

Iiro kirjoitti: Teinihuone ilmoittautuu mukaan! (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Pesäpallo
Jyväskylä
Sekajoukkue
27

Kiri 80 Nimenhuuto.com

Esko kirjoitti: Vuoden viimeiset lentispelit saatiin tänään pelattua melko pienellä porukalla (yhteensä viisi pelaajaa). Pelien jälkeen päätimme, että pelaillaan seuraavan kerran ensi vuoden puolella loppiaisen jälkeen (11.1.2017). Toivottavasti viikottaisten pelaajien määrä lisääntyy ensi vuoden alusta, sillä m... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Pesäpallo ja Palloilu
Jyväskylä
Miehet
37

Kirittäret FG-tytöt Nimenhuuto.com

Iida kirjoitti: Huomenta, ollaan osallistumassa iidan kanssa 4.12 seurapäivään. Olemme jäämässä myös syömään ja uimaan. Whats ip ei nyt toimi,joten tieto tätä kautta. Terhi (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Pesäpallo
Jyväskylä
Tytöt
15

Kirittäret C-Tytöt Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Seuravaatteiden maksut voi maksaa joukkueen tilille. Viesti kenttään pelaajan nimi. Tuotteiden hinnat: Pitkähihainen paita 37 €, Breeze seurapaita 60 €, tuulihousut 35 €. Maksettavaa on seuraavasti: Sara Breeze + pitkähihainen 97 € Lotta housut 35 € Reetta housut 35 € Aino Breeze 60 € Riikka hous... (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Pesäpallo
Jyväskylä
Tytöt
10

Kirittäret B-Tytöt Nimenhuuto.com

Riina kirjoitti: Tuun myöhässä. (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Pesäpallo
Jyväskylä
Ei asetettu
22

Team Ohilyönti Nimenhuuto.com

Mikko kirjoitti: Hei, olisin kiinnostunut pesäpalloa pelaileen/harjoitteleen. Junnuvuosilta löytyy jonkinverran kokemusta. Onkos porukka kuinka aktiivinen? Kalenterissa ei näy ainakaan harjoituksia tai mitään. Mitenkäs pääsis touhuun mukaan :)? (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Pesäpallo
Jyväskylä
Ei asetettu
20

Valonaiset Nimenhuuto.com

Jyväskylän Valon naiset pelaavat talvikaudella 2016-2017 salibandya naisten 4.divarissa Keski-Suomen lohkossa ja kesällä 2017 pesäpalloa maakuntasarjaa Itälohkossa. Kesän 2017 joukkueen kasaaminen on käynnissä ja uudet pelaajat ovat tervetulleita!

Keeka kirjoitti: PÄÄTTÄJÄISET / säbä-porukan pelaajat ja reenarit. Pääsiäisviikonloppu huono, tässä neljä uutta vaihtoehtoa: LA 22.4. = päiväaktiviteettia ja saunailta, PE 5.5. = saunailta, LA 6.5. = päiväaktiviteettia ja saunailta, SU 7.5. = mökkiviikonloppu PE-SU -> https://doodle.com/poll/safg4i5et2f4uifv (5 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Pesäpallo ja Salibandy
Jyväskylä
Naiset
55

bullscows Nimenhuuto.com

Kaupungin, ja ehkä jopa suomen kovin pesisporukka.

Telle-Tiia kirjoitti: En tiiä pääsenkö pelaamaankin, mut tullaan paikalle jos ei keki tai tytär laita hirveesti hanttiin. (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Pesäpallo
Jyväskylä
Ei asetettu
40

Lyömättömät Nimenhuuto.com

Lyömättömät -pesisjoukkueen ilmoittautumisjärjestelmä treeneihin ja peleihin.

Suvi kirjoitti: Hei kaikille. Ilmoitin tänään, että olemme mukana puulaakissa, Nyt odotellaan tietoa ensi viikon peleistä. Porukan toiveesta siirretään tiedot ja ilmoittautumiset peleineen facebookiin. Jos haluatte mukaan tiedotuksen piiriin, niin pyytäkää mut "kaveriksi" niin lisään teidät ryhmään. Jos joku ei ... (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Pesäpallo
Jyväskylä
Sekajoukkue
39

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Pesäpallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on pesäpallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.