Koripallo Jyväskylä

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Jyväskylä ja lajina on koripallo, koris ja basketball. Niitä löytyy yhteensä 13 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, salibandy, futsal, lentopallo, sähly, pesäpallo, sulkapallo, koripallo ja kaukalopallo.

Katso lista koko maan koripallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - koripallo - Jyväskylä

Koripallo - Jyväskylä

JYU Koripallo Nimenhuuto.com

JYU Koripallo vuorojen ilmoittautumislista. Tarkoituksena on antaa mahdollisuus seurata vuorojen aktiivisuutta. JYU Basketball. Check here when your coming to play. Also you can let all the others know if you are skipping. CHECK POSSIBLE CANCELLATIONS BEFORE EVERY PRACTICE @ https://www.jyu.fi/yliopistopalvelut/academic-and-student-services/university-sports?set_language=en

Leonardo kirjoitti: Hello, is there gonna be a free practice or game today, Sunday, in the night at vitaniemi school? (Noin 3 vuotta sitten)

Päivitetty noin 3 vuotta sitten

Koripallo
Jyväskylä
Sekajoukkue
70

Hurmio Nimenhuuto.com

HURMIO on HonSun, Muuramen Urheilijoiden ja Säynätsalon Riennon c-tyttöjen yhteisjoukkue kaudelle 2016-2017

Juuso kirjoitti: HUOM. Huomiset (keskiviikon) Kypärämäen harjoitukset alkavat jo kello 17.30 ja päättyvät 19.45. Kyseessä ei ole kirjoitusvirhe, vaan ihan pidetään 2h15min harjoitukset. B-tytöt eivät käytä vuoroaan ja tämän takia aukesi tällainen mahdollisuus tällä viikolla. (41 minuuttia sitten)

Päivitetty 41 minuuttia sitten

Koripallo
Jyväskylä, Muurame, Säynätsalo
Tytöt
22

HoNsU minitytöt Nimenhuuto.com

Keskisen alueen iloisinta koripalloa

Aada kirjoitti: Moi. Pääseekö Aada tänään jonkun kyydissä Viherlandian tai Jyskän Var.myymälän kohdalta? (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Koripallo
Jyväskylä
Tytöt
18

Honsu minipojat -05 -06 Nimenhuuto.com

Honsun minipojat 2016-2017.

Samuel kirjoitti: Samuel hoitaa polveaan vielä, yritetään päästä sunnuntaina peleihin. (5 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Koripallo
Jyväskylä
Pojat
32

HoNsU-Cpojat Nimenhuuto.com

Honsu C-pojat 03-04

Mikko kirjoitti: Mikko kuumeessa (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Koripallo
Jyväskylä
Pojat
28

KoriSorjat Nimenhuuto.com

Sorjille koripallon harrastamisessa on tärkeintä halu liikkua, koska Sorjat pelaavat nauttien. Tavoitteenamme ei ole uuden oppiminen, vaan jatkuva liike sekä iloinen yhdessäolo (= SorjaEnergiaa).

Sirkka kirjoitti: GUN-ja Golden sarjoihin osallistuvat: OTB-maksu on 45 Eur/pelaaja. Suorita maksu 8.3.2016 mennessä. Tilille: HONSU Korisorjat, FI18 5290 0220 1575 54. Käytä viitenumeroa nimi / viitenumero GUN-ryhmä: Aila / 10016 Kaisu / 10058 Anu / 10061 Tuulia / 10391 Riikka / 10113 Pia/ 10249 Aija / 10171 Sann... (Vuosi sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Koripallo
Jyväskylä
Naiset
21

SäyRi-Koripallo-C-pojat Nimenhuuto.com

Juho kirjoitti: Moi ! Ilkka Hyppönen JBA:sta kyseli meidän halukkuudesta jakaa heidän tekemään mainosesitettä keskisen alueen koripallo toiminnasta. Jaettavia mainosesitteitä on n. 1250 kpl ja me saisimme joukkueelle rahaa 500 € tästä jakamisesta. Jakamien ajankohta osuisi maalis/huhtikuulle eli näkisin että jak... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin 17 tuntia sitten

Koripallo
Jyväskylä, Säynätsalo
Pojat
21

HoNsU - Naiset Nimenhuuto.com

Jussi kirjoitti: Ilkka Hyppönen pyysi vielä muistuttamaan ens ti JAMKin tilaisuudesta Lutakossa klo 17.30. Ilmoittautukaa ihmeessä: JAMKilla ja Yliopistolla yhteistyö lisääntyy jatkossa - tiedä vaikka urapolku sieltä aukeaa. Edelleen JAMK saattaa sponsoroida meitä jatkossa eli toivon mukaan mahdollisimman moni me... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Koripallo
Jyväskylä
Naiset
25

Minkit Nimenhuuto.com

Maiju kirjoitti: JOUKKUEILTA!!!!!!! (15 päivää sitten)

Päivitetty 15 päivää sitten

Koripallo
Jyväskylä
Naiset
18

HoNsU B-pojat Nimenhuuto.com

Reena kirjoitti: Matsi 14.3 pidetään taas pieni kahvio, voin laittaa kahvin & teeveden valmiiksi termariin ja tuoda perustarvikkeet, tuleeko joku avuksi? Toisiko joku vielä jotakin myytävää? t. Reena (15 päivää sitten)

Päivitetty 15 päivää sitten

Koripallo
Jyväskylä
Pojat
40

Peace United Huhtasuo Nimenhuuto.com

Futsalia, sählyä, koripalloa hyvässä hengessä ja rennolla meiningillä.

Riku kirjoitti: Tulen, jos vaimo pystyy katsomaan lapsia illan (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Futsal, Sähly ja Koripallo
Jyväskylä
Miehet
3

HoNsU Nimenhuuto.com

Emilia kirjoitti: Rahastonhoitaja tässä hyvää iltaa! Nyt on laskettu ja jälleen syksyn summaksi muotoutuu 80e lisenssipelaajille sekä 30e treenaajilta. Summa sisältää kaikilta 10e jäsenmaksun HoNsUlle. Kun maksat älä laita viestiä, laita VAIN viite. Tilinumero on FI80 529002 20157505 Tässä tuttu viitelista: 10016 ... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Koripallo
Jyväskylä
Naiset
21

Likaiset Linnut Nimenhuuto.com

Jussi kirjoitti: Pelit on (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Koripallo
Jyväskylä
Miehet
32

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Koripallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on koripallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.