Koripallo Jyväskylä

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Jyväskylä ja lajina on koripallo, koris ja basketball. Niitä löytyy yhteensä 15 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, salibandy, futsal, lentopallo, pesäpallo, koripallo, sähly, sulkapallo ja kaukalopallo.

Katso lista koko maan koripallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - koripallo - Jyväskylä

Koripallo - Jyväskylä

JYU Koripallo Nimenhuuto.com

JYU Koripallo vuorojen ilmoittautumislista. Tarkoituksena on antaa mahdollisuus seurata vuorojen aktiivisuutta. JYU Basketball. Check here when your coming to play. Also you can let all the others know if you are skipping. CHECK POSSIBLE CANCELLATIONS BEFORE EVERY PRACTICE @ https://www.jyu.fi/yliopistopalvelut/academic-and-student-services/university-sports?set_language=en

Leonardo kirjoitti: Hello, is there gonna be a free practice or game today, Sunday, in the night at vitaniemi school? (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli 3 vuotta sitten

Koripallo
Jyväskylä
Sekajoukkue
70

HoNsU - Naiset Nimenhuuto.com

HoNsU:n naisten I-joukkue (JBA) ja A-tyttöjen joukkue

Joukkue etsii pelaajia: HoNsU:n naisten I-joukkue pelaa koripalloa kaudella 2017-18 Keskisen alueen 2...

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Muutan tosiaan Tampereelle ja pelaan siellä ens kauden. Tsemppiä teille! T. Hilkka (Noin 13 tuntia sitten)

Päivitetty noin 13 tuntia sitten

Koripallo
Jyväskylä
Naiset
30

HoNsU C-pojat Nimenhuuto.com

Honsu C-pojat 04-05

Vesku kirjoitti: Tervehdys Keski-Suomen korisväki ! Toivon, että jaatte tämän postin mahdollisimman monelle joukkueelle, pelaajalle ja korisväelle ! EM-kisat lähestyy ja Susijengi huuma nousee !!! Korispisteen myymälä saapuu tulevana sunnuntaina 20.8. Jyväskylän Monitoimitalolle LAURI MARKKASEN Koriskoulun avajai... (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Koripallo
Jyväskylä
Pojat
41

HoNsU C-tytöt Nimenhuuto.com

Tosissaan, mutta ei totisesti!

Sini kirjoitti: Liikkuuko kukaan Lohikoskelle ja Kypärämäelle Yläkaupungin kautta? Sini kaipailisi noihin treeneihin kimppakyytejä, koska olemme toistaiseksi autottomia. (4 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Koripallo
Jyväskylä
Tytöt
22

JBA tytöt Nimenhuuto.com

JBA tytöt on Jyväskylä Basketball Academyn B-tyttöjoukkue. Tyttöjoukkueen taustalla seurana Säyri.

Juuso kirjoitti: Yleinen muistutus kaikille, kun nyt eka treenimatsikin lähestyy ja Tallink sekä samalla karsinnat odottelevat tuolla kulman takana. Suurin osa tytöistä on vuoden verran saanut vähän testata miltä harjoittelu tässä joukkueessa tuntuu ja nyt on taas se aika kun pitäis vähän polkasta vauhtia lisää k... (9 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Koripallo
Jyväskylä
Tytöt
25

Honsu minipojat -06 -07 Nimenhuuto.com

Honsun minipojat 2017-2018.

Nuutti kirjoitti: Talink-turnaus lähestyy ja on aika maksaa A-kisapassit. Turnaukseen on ilmoitettu kaksi joukkuetta ja poikia on ilmoittautunut 16. Kaikille pelaajille tulee hankkia A-kisapassi, jonka hinta on 105€ ja kahdelle valmentajalle valmentajan kisapassi 50€. Eli tässä vaiheessa pitäisi passeja varten saa... (17 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Koripallo
Jyväskylä
Pojat
30

HoNsU minitytöt Nimenhuuto.com

Keskisen alueen iloisinta koripalloa

Aada kirjoitti: Moi. Pääseekö Aada tänään jonkun kyydissä Viherlandian tai Jyskän Var.myymälän kohdalta? (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Koripallo
Jyväskylä
Tytöt
14

KoriSorjat Nimenhuuto.com

Sorjille koripallon harrastamisessa on tärkeintä halu liikkua, koska Sorjat pelaavat nauttien. Tavoitteenamme ei ole uuden oppiminen, vaan jatkuva liike sekä iloinen yhdessäolo (= SorjaEnergiaa).

Sirkka kirjoitti: OTB-maksu on 43 ja Sekopallo 21 Eur/pelaaja. Nimen lopussa maksettava summa. Suorita maksu 21.4.2017 Tilille: HONSU Korisorjat, FI18 5290 0220 1575 54. Käytä viitenumeroa. nimi / viitenumero Maksa Aija /10171 21,00 € Aila / 10016 64,00 € Anne / 10142 64,00 € Ansku / 10223 64,00 € Anu / 10061 43,0... (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Koripallo
Jyväskylä
Naiset
22

HoNsU B-pojat Nimenhuuto.com

Miika kirjoitti: Tervehdys Keski-Suomen korisväki ! Toivon, että jaatte tämän postin mahdollisimman monelle joukkueelle, pelaajalle ja korisväelle ! EM-kisat lähestyy ja Susijengi huuma nousee !!! Korispisteen myymälä saapuu tulevana sunnuntaina 20.8. Jyväskylän Monitoimitalolle LAURI MARKKASEN Koriskoulun avajai... (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Koripallo
Jyväskylä
Pojat
29

SäyRi-Koripallo-C-pojat Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Kiitos Säyrin pojille (ja vanhemmille) SM-peleistä. Voittoja ei valitettavasti tullut mutta hyvä oppia siitä missä Suomen kärki menee. Muutama vuosi lisää töitä niin ollaan tuolla tasolla! (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Koripallo
Jyväskylä, Säynätsalo
Pojat
5

Minkit Nimenhuuto.com

Maiju kirjoitti: PITKÄPERJANTAI, onko Liikunta auki? (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Koripallo
Jyväskylä
Naiset
19

Peace United Huhtasuo Nimenhuuto.com

Futsalia, sählyä, koripalloa hyvässä hengessä ja rennolla meiningillä.

Riku kirjoitti: Tulen, jos vaimo pystyy katsomaan lapsia illan (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Futsal, Sähly ja Koripallo
Jyväskylä
Miehet
3

HoNsU Nimenhuuto.com

Emilia kirjoitti: MAKSAA VIITE Outi 25e 10249 Aino 10e 10061 Johanna 15e 10058 Milla 5e 10016 Hanna 10e 10032 Tiia 10e 10171 Emilia 20e 10090 Anna 30e 10139 Jaana 30e 10142 Hane 15e 10100 TILINUMERO: FI80 529002 20157505 ERÄP. 15.5 (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Koripallo
Jyväskylä
Naiset
21

Likaiset Linnut Nimenhuuto.com

Jussi kirjoitti: Pelit on (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Koripallo
Jyväskylä
Miehet
31

Honsut c-pojat Nimenhuuto.com

Olli kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (3 kuukautta sitten)

Koripallo
Jyväskylä
Pojat
3

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Koripallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on koripallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.