Koripallo Jyväskylä

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Jyväskylä ja lajina on koripallo, koris ja basketball. Niitä löytyy yhteensä 13 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, salibandy, futsal, lentopallo, sähly, pesäpallo, sulkapallo, koripallo ja kaukalopallo.

Katso lista koko maan koripallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - koripallo - Jyväskylä

Koripallo - Jyväskylä

JYU Koripallo Nimenhuuto.com

JYU Koripallo vuorojen ilmoittautumislista. Tarkoituksena on antaa mahdollisuus seurata vuorojen aktiivisuutta. JYU Basketball. Check here when your coming to play. Also you can let all the others know if you are skipping. CHECK POSSIBLE CANCELLATIONS BEFORE EVERY PRACTICE @ https://www.jyu.fi/yliopistopalvelut/academic-and-student-services/university-sports?set_language=en

Leonardo kirjoitti: Hello, is there gonna be a free practice or game today, Sunday, in the night at vitaniemi school? (Melkein 3 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 3 vuotta sitten

Koripallo
Jyväskylä
Sekajoukkue
70

Honsu minipojat -05 -06 Nimenhuuto.com

Honsun minipojat 2016-2017.

Roope kirjoitti: Tässä pukin tuomat uudet koriskengät koko 38,5, hintapyyntö 70€./Sanna 045-1101630 (5 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Koripallo
Jyväskylä
Pojat
33

HoNsU minitytöt Nimenhuuto.com

Keskisen alueen iloisinta koripalloa

Aada kirjoitti: Moi. Pääseekö Aada tänään jonkun kyydissä Viherlandian tai Jyskän Var.myymälän kohdalta? (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Koripallo
Jyväskylä
Tytöt
16

HoNsU-Cpojat Nimenhuuto.com

Honsu C-pojat 03-04

Pasi kirjoitti: Kevään aluesarjajako: Honsu Red: Touko, Jussi Jakonen, Otso, Veikko, Mikko, Turkka, Arttu, Jaakko, Sauli Honsu White: Artem, Daniel, Elias, Jussi Jaakkola, Hugo, Nima, Lauri, Elmeri Nikula, Leon, Oskari, Elmeri Abbey (14 päivää sitten)

Päivitetty 14 päivää sitten

Koripallo
Jyväskylä
Pojat
27

Hurmio Nimenhuuto.com

HURMIO on HonSun, Muuramen Urheilijoiden ja Säynätsalon Riennon c-tyttöjen yhteisjoukkue kaudelle 2016-2017

Saara kirjoitti: Tänään ei taida olla harkkojen? (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 20 päivää sitten

Koripallo
Jyväskylä, Muurame, Säynätsalo
Tytöt
22

KoriSorjat Nimenhuuto.com

Sorjille koripallon harrastamisessa on tärkeintä halu liikkua, koska Sorjat pelaavat nauttien. Tavoitteenamme ei ole uuden oppiminen, vaan jatkuva liike sekä iloinen yhdessäolo (= SorjaEnergiaa).

Sirkka kirjoitti: GUN-ja Golden sarjoihin osallistuvat: OTB-maksu on 45 Eur/pelaaja. Suorita maksu 8.3.2016 mennessä. Tilille: HONSU Korisorjat, FI18 5290 0220 1575 54. Käytä viitenumeroa nimi / viitenumero GUN-ryhmä: Aila / 10016 Kaisu / 10058 Anu / 10061 Tuulia / 10391 Riikka / 10113 Pia/ 10249 Aija / 10171 Sann... (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Koripallo
Jyväskylä
Naiset
21

HoNsU - Naiset Nimenhuuto.com

Inkku kirjoitti: Hei, terveisiä Samilta/Honsun toimistolta; Hei! Seuran yhteinen valokuvaus järjestetetään ensi viikon tiistaina 4.10. Kypärämäessä! Todennäköisesti kuvat otetaan näyttämöllä kuten viime vuonna, jotta meidän joukkueet voivat samalla pitää harjoituksensa normaalisti, näyttämöä ei kuitenkaan voi käy... (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Koripallo
Jyväskylä
Naiset
23

SäyRi-Koripallo-C-pojat Nimenhuuto.com

Miko kirjoitti: Miko on koko viikon 30 mökkeilemässä. (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Koripallo
Jyväskylä, Säynätsalo
Pojat
21

HoNsU B-pojat Nimenhuuto.com

Reena kirjoitti: Rovaniemen pelireissulla olleet! Sain nyt laskettua tuon voittokkaan reissun kustannukset. Nämä pojat maksavat 91 € : Niko Ilari Aarre Sakari Mete Juho Olenhan nyt kartalla, eli nämä pojat olivat varmasti matkassa? t. Reena (24 päivää sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Koripallo
Jyväskylä
Pojat
40

Minkit Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 13 päivää sitten

Koripallo
Jyväskylä
Naiset
18

Peace United Huhtasuo Nimenhuuto.com

Futsalia, sählyä, koripalloa hyvässä hengessä ja rennolla meiningillä.

Riku kirjoitti: Tulen, jos vaimo pystyy katsomaan lapsia illan (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Futsal, Sähly ja Koripallo
Jyväskylä
Miehet
3

HoNsU Nimenhuuto.com

Emilia kirjoitti: Rahastonhoitaja tässä hyvää iltaa! Nyt on laskettu ja jälleen syksyn summaksi muotoutuu 80e lisenssipelaajille sekä 30e treenaajilta. Summa sisältää kaikilta 10e jäsenmaksun HoNsUlle. Kun maksat älä laita viestiä, laita VAIN viite. Tilinumero on FI80 529002 20157505 Tässä tuttu viitelista: 10016 ... (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Koripallo
Jyväskylä
Naiset
21

Likaiset Linnut Nimenhuuto.com

Jussi kirjoitti: Pelit on (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Koripallo
Jyväskylä
Miehet
32

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Koripallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on koripallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.