Salibandy Jyväskylä

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Jyväskylä ja lajina on salibandy, sähly, säbä ja floorball. Niitä löytyy yhteensä 76 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jääkiekko. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jalkapallo, koripallo, futsal, pesäpallo, lentopallo, kaukalopallo, sähly ja padel.

Katso lista koko maan salibandyjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

JYP FC Nimenhuuto.com

Urheilijoista kovimmat, atleeteista urheimmat! Sählyvuoro Kuokkalan Graniitin ampumaradan kaukalossa sunnuntaisin klo 12-13. Osallistumismaksu 4 €. Kaikki ovat tervetulleita, jos on sopivan tervehenkinen ja kahjo asenne salibandya ja urheilua kohtaan! Liittymislinkki: https://jypfc.nimenhuuto.com/public_join?pass=jypfcs%C3%A4hly

Mikko kirjoitti: Pyöriikö jypfcn pelit graniitilla vielä näinä päivinä? T. Mikko K. (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Salibandy
Jyväskylä
Miehet
52

Buugin Salibandy O2 Nimenhuuto.com

Buugin Salibandy O2 Salibandy & Lounas 12€ Maksu Buugin kassalle (ilman lounasta maksu Ampparipesässä) Lounassalibandy Ti, To ja Pe Klo 11.00 - 12.00 Hinta 12€ lounaan kanssa. Ilman lounasta 5€/7€ (O2-jäsenet 5€) Sunnuntaisalibandy Huom!ajat vaihtelee la/su Sunnuntaina klo. 18-19,19-20 ja 20-21. Hinta: 5€/7€ (O2-jäsenet 5€) Maalivahdit ei maksua. Ikä 14+ Ryhmän ollessa täysi 2 maalivahtia + 20 pelaajaa kirjoita kommenttikenttään vara 1 jne. järjestyksessä Vakuutus 12€! https://salibandy.fi/fi/palvelut/pelaajalle/pelipassit-pelaajalle/ Lisätietoa: marko.hokkanen@o2-jkl.fi

Tuomas kirjoitti: Pelit alkaa n. klo 10 ja päättyy klo 17 mennessä (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin 2 tuntia sitten

Salibandy
Jyväskylä
Sekajoukkue
524

Pinja Nimenhuuto.com

Pinja on kansainvälinen ja nopeasti kasvava ohjelmistoyhtiö. Työllistämme 550 ammattilaista ja palvelemme asiakkaitamme yli 30 maassa. Mahdollistamme teollisen innovaation ja digitaalisen yhteiskunnan rakentamisen tarjoamalla asiakkaillemme esimerkiksi SaaS- ja BI-ratkaisut. Vapaa-ajalla pelaamme mm. salibandyä.

Arttu kirjoitti: Alustava IN (6 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Salibandy
Jyväskylä
Sekajoukkue
31

Jyskälän Säbispallo Nimenhuuto.com

Tarkoitus pelata säbää rennosti oman kunnon ja tason mukaan.Aloittelijat rohkeasti mukaan. Mukaan pääsee toki "divari-jyrät" ja muut pitempään lajin kanssa olleet. Avoin sekaryhmä ikä + 15.Pelipaikka Buugilla ns."AMPPARIPESÄ" Kertamaksu max.6€ per kerta.Liittyminen ei maksa vain vuorolle tulo.Ryhmä aloittanut 11/2018. Maksu vuoron alussa minulle.Mieluiten tasaraha tai Mobilepay. Liittymisen jälkeen pääset laittaa tietojasi. Reilu peli/Fair play. Vuorolle mahtuu 20 pelaajaa + 2 maalivahtia per kerta ilmottautumisjärjestyksessä.Vuoro toteutuu jos 10 henkilöä osallistuu.Peruutus omasta tulosta pikainen ilmottaminen.Jäsen saa lisätä vierailijan aina tapahtumiin. Omat varusteet mukaan.Liittymisen salasana minulta sp:n kautta. Sp. marko.hokkanen@o2-jkl.fi

Päivitetty 8 päivää sitten

Salibandy
Jyväskylä
Sekajoukkue
176

SolteqJKL Nimenhuuto.com

Solteqin Jyväskylän toimiston liikuntavuorot. Mukaan mahtuu hyvin. Eli myös kaverivahvistukset ovat tervetulleita. Maksimipelaajamäärä per vuoro 16 + 2. Solteq:n työntekijöillä etuoikeus vuoroon. Minimissään pelit yleensä toteutuu jos on 8hlo IN, kannattaa seurata tapahtuman keskustelua.

Marko kirjoitti: Moro, Huomenna vuoro olemassa myös toisella ryhmällä Buugilla klo.11.30-12.30. Pelaajia ja yksi mokke mahtuu.Olisiko tulijoita tästä ryhmästä:) Laittakaas viestiä tulaa mulle 041- 7571393. Sekavuoro kyseessä ja höntsää ikä +14 vuotiaasta ylöspäin. (23 päivää sitten)

Päivitetty 23 päivää sitten

Sähly
Jyväskylä
Ei asetettu
46

Maanantaisähly Nimenhuuto.com

Mukaan mahtuu max. 20 pelaajaa ja 2 maalivahtia. Etusijalla ovat aina kausimaksun maksaneet (keltainen), mutta joka vuorolle mahtuu lähes poikkeuksetta muita pelaajia (punainen). SK-kävijöiltä aina 4 € / kerta maksut n. puolen vuoden välein kootusti. Säännöt ilmoittautumiseen kun OUT-osiossa on vakkaripelaajia (keltainen) niin sitä mukaan voi muut (punainen) ilmoittautua mukaan ja myös tiistaina klo 12.00 alkaen vapaasti kunnes pelaajamäärä 20+2

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Salibandy
Jyväskylä
Miehet
86

SC Falken Nimenhuuto.com

Kyseessä oleva keskisuomalainen seura ei ole rekisteröity nimi eikä yhdistys, vaan pikemminkin poikaporukan hauskaa puuhastelua. Seuran nimen ja logon käyttöoikeus on Perustajajäsenillä, ”Tukipilareilla” (uusi nimike v. 2017 alkaen) sekä Hall of Fameen valituilla. Perustajajäseniä (v. 2007) ovat Anssi Gröhn, Petri Himanen, Mikko Hyvärinen, Mikko Hyytiä, Juha Kuukkanen ja Mikko Partio. ”Tukipilareita” on kolme: Matti Ahonen (nro 1), Ilmari Pitkänen (nro 2) ja Sami Tiitto (nro 3). Hall of Fameen valittuja ei ole.

Päivitetty noin 4 vuotta sitten

Salibandy
Jyväskylä
Miehet
33

Palokan Säbä Nimenhuuto.com

Palokan Säbä sählää positiivisessa hengessä,iloisella mielellä. Mukana "ringissä" yli 40 henkilöä Pelaajamäärä on rajoitettu 20+ 2 maalivahtia tarkoitettu vain aikuisille miehille ja naisille.

Joukkue etsii pelaajia: http://palokka.fi/?action=juttu&ID=855 Jyväskylä / Palokka Porukassa on mukan...

Lasse kirjoitti: Kapteeni käskee: Turnaukseen osallistuvat laittaa keltaista päälle näihin treeneihin. Hiotaan kokoonpanot kuntoon. (Noin 21 tuntia sitten)

Päivitetty noin 21 tuntia sitten

Sähly
Jyväskylä / Palokka
Ei asetettu
44

Otsot Hockey Nimenhuuto.com

Urheiluseura, joka on perustettu kesällä 2014. Yhdistyksen tarkoitus on kohottaa jäsentensä fyysistä kuntoa sekä herättää heissä oikeaa urheiluhenkeä ja pysyvää harrastusta urheilun parissa.

Joonas kirjoitti: Musta: Japi, Katainen, Hyrrä, Heidi, Riihimäki, Roope Valkoinen: Friman, Perttu, Vähälä, Gonzalez, Kumara, Numi, Muotka Vähälä tai Muotka kääntää paidan 21:40 (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jääkiekko, Salibandy ja Jalkapallo
Jyväskylä
Sekajoukkue
181

SB Fiilis Nimenhuuto.com

Salibandyä Jyväskylästä

Mikko kirjoitti: Pientä epävarmuutta, riippuu milloin töihin liittyvä iltatilaisuus päättyy (10 päivää sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Salibandy
Jyväskylä
Miehet
52

Kokoelma JKL Nimenhuuto.com

Jyväskyläläinen salibandypuulaaki. Osallistumme miesten 5. divisioonaan Keski-Suomen alueen sarjassa kaudella 2023-24.

Tuomas kirjoitti: Jos jalka kestää (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Salibandy
Jyväskylä
Miehet
17

efcee Nimenhuuto.com

Efcee/KonnU-salibandy

Mikael kirjoitti: 50/50 töitä, mutta yritän päästä lähtemään ajoissa että kerkeää. (5 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Salibandy
Konnevesi Jyväskylä
Miehet
63

FC Nestehukka Nimenhuuto.com

Miesten 4. Divari Sisä-Suomi http://www.facebook.com/fcnestehukka

Karo kirjoitti: Saadaan pelit aikaiseksi (5 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Sähly
Jyväskylä
Miehet
31

Tikkakosken pallo Nimenhuuto.com

Manager: tipasb(at)gmail.com

Jani kirjoitti: Jos lapsenvahti (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Salibandy
Jyväskylä
Miehet
52

TF II Nimenhuuto.com

Jyväskyläläinen harrasteurheilujoukkue, jonka tavoitteena ei ole voitto vaan ylivoimainen voitto!

Tuomo kirjoitti: Miniturnaus..mukana TF II, Wanhat Ketut ja Lahden harrastekiekkoilijat. 12.00 TF-Wanhat Ketut 13.00 Lahti-TF 14.00 Wanhat Ketut-Lahti (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 23 päivää sitten

Jääkiekko ja Salibandy
Jyväskylä
Sekajoukkue
72

Qvantel Nimenhuuto.com

Ottakaa tumma ja vaalea paita mukaan niin saadaan joukkueet jaettua näppärästi. Ilmoittatutumiset IN/OUT mielellään viimeistään pelipäivää edeltävänä päivänä.

Päivitetty noin kuukausi sitten

Salibandy
Jyväskylä
Ei asetettu
27

Typpee Nimenhuuto.com

Hajutonta, mautonta ja väritöntä salibandyä jo vuodesta 2016.

Miika kirjoitti: Puita (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Salibandy
Jyväskylä
Miehet
59

ikhtysjkl Nimenhuuto.com

Jyväskylän paras salibandyseura. Kaudella 2019-2020 pelataan sisä-suomen 3 divaria. Reeneissä ei liian tiukka meininki, tuuhan peleille! Yhteyshenkilö Simo Saarinen 0503723000 info@ikhtysjkl.net

Simo kirjoitti: 50/50 (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Salibandy
Jyväskylä
Miehet
22

SC Luppo Naiset Nimenhuuto.com

Lupon naiset

Joukkue etsii pelaajia

Hanna kirjoitti: Ehdin ekaan mahdollisesti (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Salibandy
Jyväskylä
Naiset
19

Kinaatin kikat Nimenhuuto.com

Kinaatti kikkailee.

Päivitetty yli vuosi sitten

Salibandy
Jyväskylä
Miehet
28