Salibandy Jyväskylä

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Jyväskylä ja lajina on salibandy, sähly, säbä ja floorball. Niitä löytyy yhteensä 91 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jääkiekko. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jalkapallo, koripallo, futsal, pesäpallo, lentopallo, sähly, kaukalopallo ja yleisurheilu.

Katso lista koko maan salibandyjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

JYP FC Nimenhuuto.com

Urheilijoista kovimmat, atleeteista urheimmat! Sählyvuoro Kuokkalan Graniitin ampumaradan kaukalossa sunnuntaisin klo 12-13. Osallistumismaksu 4 €. Kaikki ovat tervetulleita, jos on sopivan tervehenkinen ja kahjo asenne salibandya ja urheilua kohtaan! Liittymislinkki: https://jypfc.nimenhuuto.com/public_join?pass=jypfcs%C3%A4hly

Joonas kirjoitti: Pikkuveli tulee pelaamaan myös (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Salibandy
Jyväskylä
Miehet
49

Castom Nimenhuuto.com

Jyväskyläläisen rakennusliike Castomin ympärille koottu sählyporukka. Tässä porukassa arvostetaan sitoutumista, itsensä likoon laittamista ja reilua peliä. Kentällä liikutaan tosissaan, mutta kuitenkin pilke silmäkulmassa. Kaikki tapahtuu ilon kautta ja liikunnan riemusta. Yhdessä on kiva liikkua!

Joukkue etsii pelaajia: Tule pelamaan salibandyä mukavassa seurassa. Keräämme syyskaudelle 2015 ja ke...

Päivitetty noin 4 vuotta sitten

Salibandy
Jyväskylä
Sekajoukkue
31

Buugin Salibandy O2 Nimenhuuto.com

Buugin Salibandy O2 Salibandy & Lounas 12€ Maksu Buugin kassalle (ilman lounasta maksu Ampparipesässä) Lounassalibandy Ti, To ja Pe Klo 11.00 - 12.00 Hinta 12€ lounaan kanssa. Ilman lounasta 5€/7€ (O2-jäsenet 5€) Sunnuntaisalibandy Huom!ajat vaihtelee la/su Sunnuntaina klo. 18-19,19-20 ja 20-21. Hinta: 5€/7€ (O2-jäsenet 5€) Maalivahdit ei maksua. Ikä 14+ Ryhmän ollessa täysi 2 maalivahtia + 20 pelaajaa kirjoita kommenttikenttään vara 1 jne. järjestyksessä vuoroon. O2-Jyväskylän jäseneksi liittymällä edullisempi hinta ja kaikki seuraedut: https://o2-jkl.myclub.fi/flow/events/1620148 Jäsenmaksu 30€ Jäsenkausi 1.5. - 30.4. Vakuutus 12€! https://salibandy.fi/fi/palvelut/pelaajalle/pelipassit-pelaajalle/ Lisätietoa: marko.hokkanen@o2-jkl.fi

Krista kirjoitti: Löytyisikö täältä ryhmästä innokkaita pelaajia Tupla+katusählykiertueelle? Turnaus saapuu jälleen Jyväskylään11.6.2022 Liikuntakeskus Buugin parkkipaikalle! Katusählyturnauksessa on sarjoja sekä naisille, miehille, firmoille, sekajoukkueille että junioreille. Ilmoita joukkueesi mukaan salibandyke... (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Salibandy
Jyväskylä
Sekajoukkue
388

SolteqJKL Nimenhuuto.com

Solteqin Jyväskylän toimiston liikuntavuorot. Mukaan mahtuu hyvin. Eli myös kaverivahvistukset ovat tervetulleita. Maksimipelaajamäärä per vuoro 16 + 2. Solteq:n työntekijöillä etuoikeus vuoroon. Minimissään pelit yleensä toteutuu jos on 8hlo IN, kannattaa seurata tapahtuman keskustelua.

TeroT kirjoitti: Huomenta! Vuorot peruttu huhti-toukokuu vähäisen pelurimäärän takia. (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Sähly
Jyväskylä
Ei asetettu
47

Jyskälän Säbispallo Nimenhuuto.com

Tarkoitus pelata säbää rennosti oman kunnon ja tason mukaan.Aloittelijat rohkeasti mukaan. Mukaan pääsee toki "divari-jyrät" ja muut pitempään lajin kanssa olleet. Avoin sekaryhmä ikä + 18.Ikä ei tiukka käsite kuitenkaan.Pelipaikka Buugin pikkukaukalo. Kertamaksu max.5€ per kerta.Liittyminen ei maksa vain vuorolle tulo.Ryhmä aloittanut 11/2018. Maksu vuoron alussa minulle.Mieluiten tasaraha. Liittymisen jälkeen pääset laittaa tietojasi. Reilu peli asenne/Fair play. Vuorolle mahtuu 16 pelaajaa + 2 maalivahtia per kerta ilmottautumisjärjestyksessä.Vuoro toteutuu jos 10 henkilöä osallistuu.Peruutus omasta tulosta pikainen ilmottaminen.Jäsen saa lisätä vierailijan aina tapahtumiin. Omat varusteet mukaan.Liittymisen salasana minulta sp:n kautta. Tiedot sp. hvl.marko@yahoo.com

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Salibandy
Jyväskylä
Sekajoukkue
137

Maanantaisähly Nimenhuuto.com

Mukaan mahtuu aina max. 20 pelaajaa ja 2 maalivahtia. Etusijalla ovat aina kausimaksun maksaneet, mutta joka vuorolle mahtuu lähes poikkeuksetta muita pelaajia. Nämä pelaajat on erottaa punaisella olevalla tunnisteella. SK-kävijöiltä aina 4 € / kerta maksut n. puolen vuoden välein kootusti. Säännöt ilmoittautumiseen kun OUT-osiossa on vakkaripelaajia (keltainen) niin sitä mukaan voi SK:t ilmoittautua mukaan ja myös maanantaina klo 16.00 alkaen vapaasti kunnes pelaajamäärä 20+2 HUOM! Buugin muita tiloja ei saa käyttää lämmittelyyn (toki maksua vastaan) ja poistuminen viimeistään klo 22.35.

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Salibandy
Jyväskylä
Miehet
70

Pinja Nimenhuuto.com

Pinja syntyi, kun merkittävä joukko teollisen digitalisaation huippuyrityksiä, Protacon, ARROW, SWD, Descal, Netwell, Vision Systems sekä Powen, yhdistivät voimansa. Pinja työllistää Suomessa lähes 500 henkilöä, jotka palvelevat johtavia suomalaisia teollisuus- ja yritysasiakkaita sekä kansainvälisiä organisaatioita yli 30 maassa. Vapaa-ajalla pelaamme mm. salibandyä.

Päivitetty yli vuosi sitten

Salibandy
Jyväskylä
Sekajoukkue
59

SC Falken Nimenhuuto.com

Kyseessä oleva keskisuomalainen seura ei ole rekisteröity nimi eikä yhdistys, vaan pikemminkin poikaporukan hauskaa puuhastelua. Seuran nimen ja logon käyttöoikeus on Perustajajäsenillä, ”Tukipilareilla” (uusi nimike v. 2017 alkaen) sekä Hall of Fameen valituilla. Perustajajäseniä (v. 2007) ovat Anssi Gröhn, Petri Himanen, Mikko Hyvärinen, Mikko Hyytiä, Juha Kuukkanen ja Mikko Partio. ”Tukipilareita” on kolme: Matti Ahonen (nro 1), Ilmari Pitkänen (nro 2) ja Sami Tiitto (nro 3). Hall of Fameen valittuja ei ole.

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Salibandy
Jyväskylä
Miehet
33

Metso Paper salibandy Nimenhuuto.com

Metso Paper Rautpohjan salibandyjoukkue, joka osallistuu mm. syksyllä 2010 pelattavaan Hirviliigaan ja tulee taistelemaan kynsin ja hampain kirkkaimmasta pokaalista. Syksyn 2010 Hirviliigan ottelut tulevat olemaan viikonloppuisin, joten ringissä on hyvä olla reilusti nimiä, jotta saadaan aina porukka kasaan. Pidäthän huolen viikottaisesta ilmottautumisestasi, vaikka et pääsisi paikalle, jotta keretään kyselemään tarvittaessa lisää porukkaa!

Päivitetty melkein 3 vuotta sitten

Salibandy
Jyväskylä
Ei asetettu
32

Palokan Säbä Nimenhuuto.com

Palokan Säbä sählää positiivisessa hengessä,iloisella mielellä. Mukana "ringissä" yli 40 henkilöä Pelaajamäärä on rajoitettu 20+ 2 maalivahtia tarkoitettu vain aikuisille miehille ja naisille.

Joukkue etsii pelaajia: http://palokka.fi/?action=juttu&ID=855 Jyväskylä / Palokka Porukassa on mukan...

Markku kirjoitti: Morjes kaikille, Tiedustelu syksyn salivuorosta: Olemme saaneet vuoron Keski-Palokan koululta to.klo 21-22, koska Liikuntahallilla ei ollut vuoroja.Kun soittelin liikuntatoimistolle, he ehdottivat vapaana olevaa vuoroa Liikuntahallilla sunnuntaina klo 19.15-20.30 Miten suhtaudutte sunnuntain vuor... (6 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Sähly
Jyväskylä / Palokka
Ei asetettu
37

JHU Nimenhuuto.com

Jyväskylän Harrasteurheilijat Ry on vuonna 2017 perustettu liikuntaseura kaikenikäisille ja -kokoisille liikkujille taitotasosta riippumatta. Seuralla on salibandyn sekavuoro sekä naisten U30-jalkapallovuoro.

Joukkue etsii pelaajia: Jyväskylän Harrasteurheilijat Ry on vuonna 2017 perustettu liikuntaseura kaik...

Joonas kirjoitti: 50:50 riippuen miten kerkeen takas Jyväskylään Tampereelta (6 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Salibandy ja Jalkapallo
Jyväskylä
Sekajoukkue
108

Otsot Hockey Nimenhuuto.com

Urheiluseura, joka on perustettu kesällä 2014. Yhdistyksen tarkoitus on kohottaa jäsentensä fyysistä kuntoa sekä herättää heissä oikeaa urheiluhenkeä ja pysyvää harrastusta urheilun parissa.

Jani kirjoitti: Moro.... Huomenna Padelia!! Käykääs innokkaat painamassa in! (29 päivää sitten)

Päivitetty 29 päivää sitten

Jääkiekko, Salibandy ja Jalkapallo
Jyväskylä
Sekajoukkue
161

SB Fiilis Nimenhuuto.com

Salibandyä Jyväskylästä

Joukkue etsii pelaajia: SB Fiilis pelaa salibandyä Jyväskylässä. Ensi kaudella pelaamme Sisä-Suomen l...

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Salibandy
Jyväskylä
Miehet
43

Kokoelmajkl Nimenhuuto.com

www.kokoelmajkl.com Jyväskyläläinen säbäjoukkue mikä osallistuu miesten 5-divisioonaan Keski-Suomen alueen sarjassa kaudella 2021-22.

Joukkue etsii pelaajia: Salibandyseura KokoelmaJKL hakee uusia pelaajia kaudelle 2021-2022. Pelaamme ...

Tuomas kirjoitti: Omat treenit loppuu klo 18 Äänekoskella, joten yritän ehtiä 19 mennessä (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Salibandy
Jyväskylä
Miehet
17

Tikkakosken pallo Nimenhuuto.com

Manager: tipasb(at)gmail.com

Jarkko kirjoitti: 50/50 (7 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Salibandy
Jyväskylä
Miehet
45

efcee Nimenhuuto.com

Efcee/KonnU-salibandy

Tuomas kirjoitti: Tarvittaessa maalilla (13 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Salibandy
Konnevesi Jyväskylä
Miehet
61

TF II Nimenhuuto.com

Jyväskyläläinen harrasteurheilujoukkue, jonka tavoitteena ei ole voitto vaan ylivoimainen voitto!

Tuomo kirjoitti: Ilmoittautukaa mukaan 15.5. mennessä..jos 5 pelaajaa löytyy ilmoitan joukkueen mukaan (pelataan 3vs3)..toiveissa olisi myös 1-2 naispuolista pelaajaa.. (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 18 päivää sitten

Jääkiekko ja Salibandy
Jyväskylä
Sekajoukkue
61

ikhtysjkl Nimenhuuto.com

Jyväskylän paras salibandyseura. Kaudella 2019-2020 pelataan sisä-suomen 3 divaria. Reeneissä ei liian tiukka meininki, tuuhan peleille! Yhteyshenkilö Simo Saarinen 0503723000 info@ikhtysjkl.net

Juha kirjoitti: Klo 09 en ehdi, joskus puolen päivän jälkeen Jyväskylässä (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 24 päivää sitten

Salibandy
Jyväskylä
Miehet
34

Qvantel Nimenhuuto.com

Ottakaa tumma ja vaalea paita mukaan niin saadaan joukkueet jaettua näppärästi. Ilmoittatutumiset IN/OUT mielellään viimeistään pelipäivää edeltävänä päivänä.

Santtu kirjoitti: Moi! Juteltiin tuossa TimoR:n kanssa näistä vuoroista. Qvantelillahan on aika vähänlaisesti osallistujia, joten pitäis varmaan tehdä jotain, että pelataan jatkossakin... Joten: 1. Jos tiedät halukkaita maksavia osallistujia 2. Jos tiedät jotain sopivankokoista pientä firmaa 3. Oletan että jos osa... (7 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Salibandy
Jyväskylä
Ei asetettu
34

Typpee Nimenhuuto.com

Hajutonta, mautonta ja väritöntä salibandyä jo vuodesta 2016.

Tuomo kirjoitti: Voi olla aika hikistä päästä (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Salibandy
Jyväskylä
Miehet
48