Salibandy Jyväskylä

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Jyväskylä ja lajina on salibandy, sähly, säbä ja floorball. Niitä löytyy yhteensä 71 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jääkiekko. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jalkapallo, koripallo, pesäpallo, lentopallo, futsal, kaukalopallo, padel ja sähly.

Katso lista koko maan salibandyjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

JYP FC Nimenhuuto.com

Urheilijoista kovimmat, atleeteista urheimmat! Sählyvuoro Kuokkalan Graniitin ampumaradan kaukalossa sunnuntaisin klo 12-13. Osallistumismaksu 4 €. Kaikki ovat tervetulleita, jos on sopivan tervehenkinen ja kahjo asenne salibandya ja urheilua kohtaan! Liittymislinkki: https://jypfc.nimenhuuto.com/public_join?pass=jypfcs%C3%A4hly

Päivitetty yli vuosi sitten

Salibandy
Jyväskylä
Miehet
52

Pinja Nimenhuuto.com

Pinja on kansainvälinen ja nopeasti kasvava ohjelmistoyhtiö. Työllistämme 550 ammattilaista ja palvelemme asiakkaitamme yli 30 maassa. Mahdollistamme teollisen innovaation ja digitaalisen yhteiskunnan rakentamisen tarjoamalla asiakkaillemme esimerkiksi SaaS- ja BI-ratkaisut. Vapaa-ajalla pelaamme mm. salibandyä.

Arttu kirjoitti: Puoli viiteen asti töitä, joten mahd. muutama min myöhässä (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Salibandy
Jyväskylä
Sekajoukkue
31

Maanantaisähly Nimenhuuto.com

Mukaan mahtuu max. 20 pelaajaa ja 2 maalivahtia. Etusijalla ovat aina kausimaksun maksaneet (keltainen), mutta joka vuorolle mahtuu lähes poikkeuksetta muita pelaajia (punainen). SK-kävijöiltä aina 5 € / kerta maksut n. puolen vuoden välein kootusti. Säännöt ilmoittautumiseen kun OUT-osiossa on vakkaripelaajia (keltainen) niin sitä mukaan voi muut (punainen) ilmoittautua mukaan ja myös tiistaina klo 12.00 alkaen vapaasti kunnes pelaajamäärä 20+2

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Salibandy
Jyväskylä
Miehet
91

Jyskälän Säbispallo Nimenhuuto.com

Tarkoitus pelata säbää rennosti oman kunnon ja tason mukaan.Aloittelijat rohkeasti mukaan. Mukaan pääsee toki "divari-jyrät" ja muut pitempään lajin kanssa olleet. Avoin sekaryhmä ikä + 15.Pelipaikka Buugilla ns."AMPPARIPESÄ" Kertamaksu max.6€ per kerta.Liittyminen ei maksa vain vuorolle tulo.Ryhmä aloittanut 11/2018. Maksu vuoron alussa minulle.Mieluiten tasaraha tai Mobilepay. Liittymisen jälkeen pääset laittaa tietojasi. Reilu peli/Fair play. Vuorolle mahtuu 20 pelaajaa + 2 maalivahtia per kerta ilmottautumisjärjestyksessä.Vuoro toteutuu jos 10 henkilöä osallistuu.Peruutus omasta tulosta pikainen ilmottaminen.Jäsen saa lisätä vierailijan aina tapahtumiin. Omat varusteet mukaan.Liittymisen salasana minulta sp:n kautta. Sp. marko.hokkanen@o2-jkl.fi

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Salibandy
Jyväskylä
Sekajoukkue
179

Buugin Salibandy O2 Nimenhuuto.com

Buugin Salibandy O2 Salibandy & Lounas 14€ Maksu Buugin kassalle (ilman lounasta maksu Ampparipesässä) Lounassalibandy Ti, To ja Pe Klo 11.00 - 12.00 Hinta 14€ lounaan kanssa. Ilman lounasta 5€/7€ (O2-jäsenet 5€) Sunnuntaisalibandy Huom! ajat vaihtelee la/su Sunnuntaina klo. 18-19,19-20 ja 20-21. Hinta: 5€/7€ (O2-jäsenet 5€) Maalivahdit ei maksua. Ikä 14+ Vuorolle mahtuu 2 maalivahtia + 20 pelaajaa Vakuutus 12€! https://salibandy.fi/fi/palvelut/pelaajalle/pelipassit-pelaajalle/ Vuorot löytyvät myClubista, johon pääsee liittymään osoitteessa https://o2-jkl.myclub.fi/flow/events/6725067. Lisätietoa: marko.hokkanen@o2-jkl.fi

Krista kirjoitti: Hei, Tämän ryhmän hallinnointi on siirtynyt myClubiin, jotta vuorolle jonottaminen helpottuisi. Ryhmään pääsee liittymään myClubin osoitteessa https://o2-jkl.myclub.fi/flow/events/6725067. myClubissa on tapahtumissa käytössä automaattinen jonotus eli jos vuoro on tullut täyteen, niin tapahtuma ja... (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Salibandy
Jyväskylä
Sekajoukkue
519

SolteqJKL Nimenhuuto.com

Solteqin Jyväskylän toimiston liikuntavuorot. Mukaan mahtuu hyvin. Eli myös kaverivahvistukset ovat tervetulleita. Maksimipelaajamäärä per vuoro 16 + 2. Solteq:n työntekijöillä etuoikeus vuoroon. Minimissään pelit yleensä toteutuu jos on 8hlo IN, kannattaa seurata tapahtuman keskustelua.

Marko kirjoitti: Moro, Huomenna vuoro olemassa myös toisella ryhmällä Buugilla klo.11.30-12.30. Pelaajia ja yksi mokke mahtuu.Olisiko tulijoita tästä ryhmästä:) Laittakaas viestiä tulaa mulle 041- 7571393. Sekavuoro kyseessä ja höntsää ikä +14 vuotiaasta ylöspäin. (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Sähly
Jyväskylä
Ei asetettu
46

SC Falken Nimenhuuto.com

Kyseessä oleva keskisuomalainen seura ei ole rekisteröity nimi eikä yhdistys, vaan pikemminkin poikaporukan hauskaa puuhastelua. Seuran nimen ja logon käyttöoikeus on Perustajajäsenillä, ”Tukipilareilla” (uusi nimike v. 2017 alkaen) sekä Hall of Fameen valituilla. Perustajajäseniä (v. 2007) ovat Anssi Gröhn, Petri Himanen, Mikko Hyvärinen, Mikko Hyytiä, Juha Kuukkanen ja Mikko Partio. ”Tukipilareita” on kolme: Matti Ahonen (nro 1), Ilmari Pitkänen (nro 2) ja Sami Tiitto (nro 3). Hall of Fameen valittuja ei ole.

Päivitetty melkein 5 vuotta sitten

Salibandy
Jyväskylä
Miehet
33

Otsot Hockey Nimenhuuto.com

Urheiluseura, joka on perustettu kesällä 2014. Yhdistyksen tarkoitus on kohottaa jäsentensä fyysistä kuntoa sekä herättää heissä oikeaa urheiluhenkeä ja pysyvää harrastusta urheilun parissa.

Joonas kirjoitti: Valkoinen: Friman-Panu-Friman Kolhonen-Olli Maukonen-Heidi-Ossi Kumara-Kulin Musta: Jere-Hyrrä-Sössö Katainen-Kukko Jaakko-Aarne-Perttu Lindberg-Jarno (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jääkiekko, Salibandy ja Jalkapallo
Jyväskylä
Sekajoukkue
194

Palokan Säbä Nimenhuuto.com

Palokan Säbä sählää positiivisessa hengessä,iloisella mielellä. Mukana "ringissä" yli 40 henkilöä Pelaajamäärä on rajoitettu 20+ 2 maalivahtia tarkoitettu vain aikuisille miehille ja naisille.

Joukkue etsii pelaajia: http://palokka.fi/?action=juttu&ID=855 Jyväskylä / Palokka Porukassa on mukan...

Petri kirjoitti: On kesämaksun aika. Koko kesä 30e tai yksi kuukausi/ yksi kerta 10e Maksa tilille 30.6 mennessä FI91 3939 0063 7082 83 (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Sähly
Jyväskylä / Palokka
Ei asetettu
40

SB Fiilis Nimenhuuto.com

Salibandyä Jyväskylästä

Toni kirjoitti: Vähä epävarma mut laitetaan in (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Salibandy
Jyväskylä
Miehet
52

Kokoelma JKL Nimenhuuto.com

Jyväskyläläinen salibandypuulaaki. Osallistumme miesten 5. divisioonaan Keski-Suomen alueen sarjassa kaudella 2023-24.

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Salibandy
Jyväskylä
Miehet
17

efcee Nimenhuuto.com

Efcee/KonnU-salibandy

Tuomas kirjoitti: Tarvittaessa maalilla. 2+10 in klo.13 mennessä, muuten out. (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Salibandy
Konnevesi Jyväskylä
Miehet
65

Tikkakosken pallo Nimenhuuto.com

Manager: tipasb(at)gmail.com

Pasi kirjoitti: Varamoke=Tähtinen tryout (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 13 päivää sitten

Salibandy
Jyväskylä
Miehet
50

TF II Nimenhuuto.com

Jyväskyläläinen harrasteurheilujoukkue, jonka tavoitteena ei ole voitto vaan ylivoimainen voitto!

Markus kirjoitti: Laitoinkin tuolla whatsapp ryhmässä viestiä muita porukoita vastaan peleistä niin olisiko kuinka monella innostusta, jos sellaista koittaisi saada aikaan? Itse koen ainakin, että olisi jees pelailla muitakin vastaan silloin tällöin tuolla porukalla vaikka tuo tiistaisin pelailukin on oikein jees ... (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Jääkiekko ja Salibandy
Jyväskylä
Sekajoukkue
74

FC Nestehukka Nimenhuuto.com

Miesten 4. Divari Sisä-Suomi http://www.facebook.com/fcnestehukka

Karo kirjoitti: Erno varmaan kentällä (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Sähly
Jyväskylä
Miehet
31

Typpee Nimenhuuto.com

Salibandy jkl

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Salibandy
Jyväskylä
Miehet
62

Qvantel Nimenhuuto.com

Ottakaa tumma ja vaalea paita mukaan niin saadaan joukkueet jaettua näppärästi. Ilmoittatutumiset IN/OUT mielellään viimeistään pelipäivää edeltävänä päivänä.

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Salibandy
Jyväskylä
Ei asetettu
28

ikhtysjkl Nimenhuuto.com

Jyväskylän paras salibandyseura. Kaudella 2019-2020 pelataan sisä-suomen 3 divaria. Reeneissä ei liian tiukka meininki, tuuhan peleille! Yhteyshenkilö Simo Saarinen 0503723000 info@ikhtysjkl.net

Päivitetty yli vuosi sitten

Salibandy
Jyväskylä
Miehet
21

SC Luppo Naiset Nimenhuuto.com

Lupon naiset

Joukkue etsii pelaajia

Päivitetty yli vuosi sitten

Salibandy
Jyväskylä
Naiset
19

Kinaatin kikat Nimenhuuto.com

Kinaatti kikkailee.

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Salibandy
Jyväskylä
Miehet
28