Lentopallo Jyväskylä

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Jyväskylä ja lajina on lentopallo, lentis ja volleyball. Niitä löytyy yhteensä 20 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, salibandy, futsal, lentopallo, pesäpallo, sähly, sulkapallo, koripallo ja kaukalopallo.

Katso lista koko maan lentopallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - lentopallo - Jyväskylä

Lentopallo - Jyväskylä

KorPy E-junnut Nimenhuuto.com

Korpilahden Pyrinnön E-junnut pelaavat kaudella 2016 - 2017 Keski-Suomen maakuntasarjaa. Tällä kaudella mukana on 1 tyttöjen ja 1 poikien joukkue. Harjoituksia on kahdesti viikossa: Ma klo 17 - 19:00 To klo 18.00 - 20.00 (aloitetaan ulkona) Lisää Innokkaita junnuja otetaan riemulla vastaan!! Yhteystiedot sivun alareunassa.

Joukkue etsii pelaajia: Huomio Korpilahti ja sen ympäristö! Kiinnostaako taidokkaat ässät, hurjat tii...

Ari kirjoitti: Hei, JyLeltä tiedotetaan lopputurnaukseen seuraavaa: Pelit pelataan Mankolan koululla saarijärventie 21,40200 jyväskylä Saliin pääsee 9.00 ja pelit alkaa n.klo 10. Jylen kahvio on paikalla,missä suolasta ja makeaa. lopputurnausohjelma: kenttä 1/LOHKO A TUOMARI 10.00 JYLE 2 - KORPY JSP 10.45 JYLE ... (29 päivää sitten)

Päivitetty 22 päivää sitten

Lentopallo
Jyväskylä (Korpilahti)
Sekajoukkue
18

Huki N2 Nimenhuuto.com

Etsimme iloiseen ja energiseen joukkueeseemme uusia pelaajia kaudelle 2016-2017 naisten 2-sarjaan. Mikäli olet kiinnostunut pelaamaan ja treenaamaan - täysillä mutta ei tosissaan - tulevalla kaudella ja sinulla on kokemusta 2-sarjasta tai tätä ylemmästä sarjatasosta, otathan yhteyttä joukkueemme yhteyshenkilöön: laura.teini@netikka.fi www.hukijyvaskyla.fi

Hanna kirjoitti: Moikka, alla ohjeistus jäsenmaksun maksamiseen. Tämä koskee nyt siis 2017 vuotta, eli jokaisen (myös treenareiden) tulee maksaa vaikka olisi syksylläkin maksanut. Syksyinen koski 2016 vuoden jäsenmaksua. Hukin jäsenmaksu 2017 / Huki membership fee 2017 Saaja: FI89 5290 7820 0028 74 Huki Jyväskylä... (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 16 päivää sitten

Lentopallo
Jyväskylä
Naiset
19

JyLe F-ikäiset Nimenhuuto.com

JyväsLentiksen F-juniorit.

Taneli kirjoitti: Moi, lauantaina 6.5. klo 10-11 tarvittaisiin 1-2 henkilöä pitämään F-ikäisten kahviovuoroa Toukoturnauksessa. Lisätietoa löytyy alla. Laittakaa vastausta jos pääsette apuun. Kiitos. -Taneli- _____ Moi, perinteinen harrasteturnaus, Toukoturnaus, pelataan Huhtasuon koulun salissa lauantaina 6.5. Jy... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 22 päivää sitten

Lentopallo
Jyväskylä
Sekajoukkue
16

Jamkin Isku Nimenhuuto.com

JAMKin edustusjoukkue lentopallossa ja miksei muussakin :)

Hannariina kirjoitti: Näillä näkymin kevään viimeiset sisäpelit - kaikki mukaan!! (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 29 päivää sitten

Lentopallo ja Beach volley
Jyväskylä
Sekajoukkue
14

JyväslentisCTytöt Nimenhuuto.com

Ronja kirjoitti: Missä kesän treeneistä on tietoa? En pikaisella surffauksella löytänyt? (3 päivää sitten)

Päivitetty noin tunti sitten

Lentopallo
Jyväskylä
Ei asetettu
36

3Kaljaa Nimenhuuto.com

Tuomas kirjoitti: Huomenna pääkentillä viikkobiitsit klo 17.45 - minne asti mahtaa ollakaan eli ainoa vaihtoehto se Kivelän ranta vai mikä onkaan tai sit jossain muualla (3 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Lentopallo ja Beach volley
Jyväskylä
Ei asetettu
31

Huki M4 Nimenhuuto.com

Juha kirjoitti: Peruin tältä kuulta loput vuorot. On sen verran rauhallisesti ollut ilmoittautumassa porukkaa, niin ei makseta tyhjästä salista. Katsotaan mitä kesälle ja syksylle sitten saadaan! Kiitokset kaikille vuoroilla käyneille! (11 päivää sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Lentopallo
Jyväskylä
Miehet
27

JyLeB2 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 19 päivää sitten

Lentopallo
Jyväskylä
Tytöt
24

korpyFnuoret Nimenhuuto.com

Perttu kirjoitti: Täältä tietoa lisensseistä: http://www.lentopalloliitto.fi/urheilua/kilpailu/lisenssit.html (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 22 päivää sitten

Lentopallo
Korpilahti, Jyväskylä
Sekajoukkue
13

Pyryn istis Nimenhuuto.com

Allan kirjoitti: Hei kaikille. Kaupungin liikuntatoimi ei tiennyt mitään Pupuhuhdan koulun lakkauttamisesta. Ensi talven salivuorot pitää hakea huhtikuun loppuun mennessä. Talvikausi alkaa elokuun puolivälissä ja päättyy seuraavan vuoden toukokuun lopussa. Voimme hakea Pupuhuhtaan vuoroja, kaupunki varmistaa sali... (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 28 päivää sitten

Istumalentopallo
Jyväskylä
Ei asetettu
29

Jyle03-04pojat Nimenhuuto.com

Elias kirjoitti: Lähtijöitä http://www.kuortane.com/urheilu_ja_valmennus/ylakouluikaisten_leiriviikot/ (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 29 päivää sitten

Lentopallo
Jyväskylä
Pojat
17

HUKI Jyväskylä Nimenhuuto.com

Tapani kirjoitti: Onko treenit tiistaina 20.12 (5 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Lentopallo
Jyväskylä
Miehet
34

JyLe 9899tytot Nimenhuuto.com

Taija kirjoitti: Juhalta terveiset, tänään salille 19.00!! (Yli vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Lentopallo
Jyväskylä
Naiset
20

riemulentopallo Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Ehdotan Jarnolle 100e sakkoa, koska teki PowerPoint-tiedoston asiasta josta olisi riittänyt pelkkä tekstitiedosto (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Lentopallo
Jyväskylä
Miehet
26

Huki N3 Nimenhuuto.com

Etsimme kaudelle 2016-2017 uusia pelaajia ja treenaajia naisten 3-sarjajoukkueeseen. Treenaamme kahdesti viikossa ja katamme suurimman osan kuluista talkoilla. Oletamme sinun olevan lentopallotaustaa omaava ja motivoitunut. Halutessasi pääset viettämään kanssamme aikaa myös lentopallon ulkopuolella. Otathan ensiksi yhteyttä joukkueen yhteyshenkilöön: emmipaajala(a)gmail.com

Siru kirjoitti: Tässä vielä tämän kauden jäsenmaksu eli niille jotka ei vielä syksyllä ole maksaneet. Hukin jäsenmaksu 2016 Saaja: FI89 5290 7820 0028 74 Huki Jyväskylä ry Lentopallojaosto Viite: 20161 Eräpäivä: 15.9.2016 Summa: 25 EUR (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Lentopallo
Jyväskylä
Naiset
22

Veijasen pelit Nimenhuuto.com

Lentopallovuoro perjantaisin klo 18.15 - 20 Pupuhuhdan koululla.

Mikko kirjoitti: Olemme siirtyneet osallistujat.comiin, tästä eteenpäin ilmoittautumiset siellä. Jos et ole saanut tunnuksia ota yhteyttä tai laita sähköpostia osoitteeseen; mikko.veijanen@gmail.com T:Mikko (Yli 4 vuotta sitten)

Päivitetty yli 4 vuotta sitten

Lentopallo
Jyväskylä
Ei asetettu
23

JyLe E-pojat Nimenhuuto.com

Akseli kirjoitti: Hei! Olen hommaamassa power cupiin D ja C pojille yhtenäisiä pelipaitoja, jotka joka vuosi ollut. Nyt olisi mahdollista myös ottaa E pojille samanlaiset. Aikaisempina vuosina paidalle hintaa tullut painatusten kanssa n 20e paita. Eli toiseenhihaan tullut jyväslentiksen logo ja pojan pelinumero ja... (27 päivää sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Lentopallo
Jyväskylä
Pojat
13

LandisGyr Jyskä Nimenhuuto.com

Asko kirjoitti: Onko hiihtolomaviikolla pelaajia ? Minä ja Tero ollaan työmatkalla, osa lomalla. Pallokassi löytyy mun huoneesta, päätytaskussa avainläpyskä (koodi 55530). Ensin koodi, sitten näytetään läpyskää, ei tarvii risuaitoja. Poislähtiessä vilauta läpyskää. Tarkista tiistaina ip onko pelaajia, ettet mene... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Lentopallo
Jyväskylä
Sekajoukkue
21

perjantailenttis Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Lentopallo
Jyväskylä
Sekajoukkue
1

Homenokat Nimenhuuto.com

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Lentopallo
Jyväskylä
Naiset
26

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Lentopallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on lentopallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.