Lentopallo Jyväskylä

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Jyväskylä ja lajina on lentopallo, lentis ja volleyball. Niitä löytyy yhteensä 20 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, salibandy, futsal, lentopallo, pesäpallo, koripallo, sähly, sulkapallo ja yleisurheilu.

Katso lista koko maan lentopallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - lentopallo - Jyväskylä

Lentopallo - Jyväskylä

Huki N2 Nimenhuuto.com

Etsimme iloiseen ja energiseen joukkueeseemme uusia pelaajia kaudelle 2016-2017 naisten 2-sarjaan. Mikäli olet kiinnostunut pelaamaan ja treenaamaan - täysillä mutta ei tosissaan - tulevalla kaudella ja sinulla on kokemusta 2-sarjasta tai tätä ylemmästä sarjatasosta, otathan yhteyttä joukkueemme yhteyshenkilöön: laura.teini@netikka.fi www.hukijyvaskyla.fi

Hanna kirjoitti: Moikka, alla ohjeistus jäsenmaksun maksamiseen. Tämä koskee nyt siis 2017 vuotta, eli jokaisen (myös treenareiden) tulee maksaa vaikka olisi syksylläkin maksanut. Syksyinen koski 2016 vuoden jäsenmaksua. Hukin jäsenmaksu 2017 / Huki membership fee 2017 Saaja: FI89 5290 7820 0028 74 Huki Jyväskylä... (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Lentopallo
Jyväskylä
Naiset
21

KorPy E-junnut Nimenhuuto.com

Korpilahden Pyrinnön E-junnut pelaavat kaudella 2017 - 2018 Keski-Suomen maakuntasarjaa. Lisätietoa harjoituksista ja yhteyshenkilöistä löytyy osoitteesta http://pyrinto.yhdistysavain.fi/joukkueet/ Lisää Innokkaita junnuja otetaan riemulla vastaan!! Yhteystiedot sivun alareunassa.

Joukkue etsii pelaajia: Huomio Korpilahti ja sen ympäristö! Kiinnostaako taidokkaat ässät, hurjat tii...

Ari kirjoitti: Hei, Tällöin sunnuntaina 4.6. pidetään tytöille omat harjoitukset. Niin että Bingviinit Jermorannoilla (Kati tiedottaa) ja Bananas Annikan luona (Jani tiedottaa). Pojat huilaa ja harkkaa maanantaina 5.6. Samuelin kentällä. (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 16 päivää sitten

Lentopallo
Jyväskylä (Korpilahti)
Sekajoukkue
13

JyLe-N2-A-B Nimenhuuto.com

Tämä on JyLe N2, A-t ja B-t tyttöjen nimenhuuto. N2 valmentajana toimii Jussi Wickström A-t vamentaja Kimmo Tarvainen, Taija ja Jamo B1 valmentajana Outi Ojala ja Minna Rasinaho

Kimmo kirjoitti: A-tyttöjen tasoturnaus on la 21.10. Kuopiossa. Luvassa on kolme peliä. A-tytöt ensisijaisia, mutta B:täkin mahtuu mukaan. Ilmoita nimenhuudossa oletko IN vai OUT ts. halukas lähtemään mukaan. Laitan listauksen pelaajista, kun tiedetään kenelle reissu passaisi aikatauluihin? (Noin 7 tuntia sitten)

Päivitetty noin 7 tuntia sitten

Lentopallo
Jyväskylä
Tytöt
46

Jamkin Isku Nimenhuuto.com

JAMKin edustusjoukkue lentopallossa ja miksei muussakin :)

Harri kirjoitti: 8 pelaajaa oli, joten ihan jees! (7 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Lentopallo ja Beach volley
Jyväskylä
Sekajoukkue
14

JyLe F-ikäiset Nimenhuuto.com

JyväsLentiksen F-juniorit.

Päivitetty 16 päivää sitten

Lentopallo
Jyväskylä
Sekajoukkue
18

korpyFnuoret Nimenhuuto.com

Perttu kirjoitti: Lisenssi-infoa: Lisenssit hankitaan nykyään täältä: https://www.suomisport.fi/ Vanhemmat voivat rekisteröityä palveluun ja liittää lapsensa omiin tunnuksiinsa. Palvelusta voi hankkia vakuutuksellisen lisenssin, mutta jos on jo olemassa joku vastaava vakuutus, palveluun pitää syöttää vakuutusyhtiö... (7 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Lentopallo
Korpilahti, Jyväskylä
Sekajoukkue
22

JyväslentisCTytöt Nimenhuuto.com

Merja kirjoitti: Muistutus!!! Ilmoittautumiset hoidettava niin pian kuin mahdollista Jyväslentiksen sivuilta löytyvään lomakkeeseen! Vielä puuttuu usean pelaajan ilmottautuminen. Eli, mene jyväslentis.fi sivulle, oikea reuna etusivulta, paina "ilmottaudu mukaan toimintaan tästä" ja täytä tiedot. (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Lentopallo
Jyväskylä
Ei asetettu
28

Huki M4 Nimenhuuto.com

Sami kirjoitti: Tytöt (HUKI N1 kysyi et saatasko me pientä sparrausta niille ennen meidän vuoroa (4 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Lentopallo
Jyväskylä
Miehet
28

Pyryn istis Nimenhuuto.com

Allan kirjoitti: Suomen Cup järjestelyt ja vastuualueet: 30.9. Keljonkankaan koulu: Klo 8.00 kenttien teko, kaikki paikalle klo 10.00 pelit alkavat. klo 17.15 Kenttien purku. Allan: Verkot, tolpat, numerotaulut, rajateipit ja pöytäkirjojen esitäytöt Vesku: tulospalvelu, seinällä olevien listojen ylläpito ja tuoma... (8 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Istumalentopallo
Jyväskylä
Ei asetettu
29

HUKI Jyväskylä Nimenhuuto.com

Juha kirjoitti: Meitä on huomenna reeneissä alustavasti vasta kuusi pelaajaa. Kiinnostuneita Huhtasuolle lohkoon mukaan klo 18:45-20? (18 päivää sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Lentopallo
Jyväskylä
Miehet
32

3Kaljaa Nimenhuuto.com

Juho kirjoitti: Tällanen viesti tuli yliopistoliikunnalta "Hei! Kiitos henkilökuntavuorohakemuksestasi. Pyrimme käsittelemään hakemukset mahdollisimman pian ja tiedotamme vuoroista heti, kun ne on saatu jaettua. Meillä on tällä hetkellä 33 % henkilömäärävajaus, joten työmme ovat jossain määrin ruuhkautuneet. Täm... (16 päivää sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Lentopallo ja Beach volley
Jyväskylä
Ei asetettu
31

Jyle03-04pojat Nimenhuuto.com

Soile kirjoitti: Kesätreeneistä ja biitsitalkoista ! Huomaattehan pojat (ja valmentajat :)) oma-aloitteisesti noteerata kesätreenit: fysiikka ja laji. https://onedrive.live.com/view.aspx?resid=6E1D4F4615E37869!5477&ithint=file%2cxlsx&app=Excel&authkey=!AKf8gt8l-nWJr-E Ensimmäinen fysiikkatreeni siis tänään Voionm... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 19 päivää sitten

Lentopallo
Jyväskylä
Pojat
13

JyLe 9899tytot Nimenhuuto.com

Taija kirjoitti: Juhalta terveiset, tänään salille 19.00!! (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Lentopallo
Jyväskylä
Naiset
20

riemulentopallo Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Ehdotan Jarnolle 100e sakkoa, koska teki PowerPoint-tiedoston asiasta josta olisi riittänyt pelkkä tekstitiedosto (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Lentopallo
Jyväskylä
Miehet
31

Huki N3 Nimenhuuto.com

Etsimme kaudelle 2017-2018 uusia pelaajia ja treenaajia naisten 3-sarjajoukkueeseen. Treenaamme kahdesti viikossa ja katamme suurimman osan kuluista talkoilla. Oletamme sinun olevan lentopallotaustaa omaava ja motivoitunut. Halutessasi pääset viettämään kanssamme aikaa myös lentopallon ulkopuolella. Otathan ensiksi yhteyttä joukkueen yhteyshenkilöön: emmipaajala(a)gmail.com

Heli kirjoitti: Kipee (7 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Lentopallo
Jyväskylä
Naiset
22

Kuri Nimenhuuto.com

Iskevin, nostavin ja passaavin höntsälenttis, mitä aikoihin on nähty. Asenne on rento, mutta vakava (etenkin viimeisinä minuutteina). Tervetuloa kaikki halukkaat ja kavereidensa pakottamat. Kunto kasvaa ja kokemus karttuu!

Päivitetty 23 päivää sitten

Lentopallo
Jyväskylä
Sekajoukkue
21

Veijasen pelit Nimenhuuto.com

Lentopallovuoro perjantaisin klo 18.15 - 20 Pupuhuhdan koululla.

Mikko kirjoitti: Olemme siirtyneet osallistujat.comiin, tästä eteenpäin ilmoittautumiset siellä. Jos et ole saanut tunnuksia ota yhteyttä tai laita sähköpostia osoitteeseen; mikko.veijanen@gmail.com T:Mikko (Melkein 5 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 5 vuotta sitten

Lentopallo
Jyväskylä
Ei asetettu
23

JyLe E-pojat Nimenhuuto.com

Akseli kirjoitti: Hei! Olen hommaamassa power cupiin D ja C pojille yhtenäisiä pelipaitoja, jotka joka vuosi ollut. Nyt olisi mahdollista myös ottaa E pojille samanlaiset. Aikaisempina vuosina paidalle hintaa tullut painatusten kanssa n 20e paita. Eli toiseenhihaan tullut jyväslentiksen logo ja pojan pelinumero ja... (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Lentopallo
Jyväskylä
Pojat
15

LandisGyr Jyskä Nimenhuuto.com

Tero kirjoitti: Moi! 5.9. vuoro peruttu vanhempainilan takia. (21 päivää sitten)

Päivitetty 21 päivää sitten

Lentopallo
Jyväskylä
Sekajoukkue
24

perjantailenttis Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Lentopallo
Jyväskylä
Sekajoukkue
1

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Lentopallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on lentopallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.