Lentopallo Jyväskylä

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Jyväskylä ja lajina on lentopallo, lentis ja volleyball. Niitä löytyy yhteensä 14 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jääkiekko. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jalkapallo, koripallo, futsal, pesäpallo, lentopallo, sähly, kaukalopallo ja yleisurheilu.

Katso lista koko maan lentopallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

bombbeballe Nimenhuuto.com

Olemme sekahöntsäjoukkue Jyväskylästä, joka pelailee ja treenailee lentopalloa. Tällä hetkellä porukka on aikalailla täysi, mutta saa minulle sähköpostia laittaa jos pelihaluja löytyy niin voidaan katsoa jos jotain keksitään. :) Jos sivua lukee sellainen, joka haluaisi ottaa harjoitusmatsia tai haluat lähettää tietoa esimerkiksi harrastelijoille tarkoitetusta turnauksesta niin ota yhteyttä sähköpostitse tuomas.matikkala [ät] gmail.com .

Kim kirjoitti: tuleeko uusia tapahtumia vielä keväälle? Jos ei, niin jatkuuko harkat missä ja milloin? (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Lentopallo
Jyväskylä
Sekajoukkue
64

KorPy E-junnut Nimenhuuto.com

Korpilahden Pyrinnön E-junnut pelaavat kaudella 2017 - 2018 Keski-Suomen maakuntasarjaa. Lisätietoa harjoituksista ja yhteyshenkilöistä löytyy osoitteesta http://pyrinto.yhdistysavain.fi/joukkueet/ Lisää Innokkaita junnuja otetaan riemulla vastaan!! Yhteystiedot sivun alareunassa.

Joukkue etsii pelaajia: Huomio Korpilahti ja sen ympäristö! Kiinnostaako taidokkaat ässät, hurjat tii...

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Lentopallo
Jyväskylä (Korpilahti)
Sekajoukkue
22

bombbenaiset Nimenhuuto.com

Bombbeballen naisten joukkueen nimenhuuto

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Lentopallo
Jyväskylä
Naiset
15

bombbe Nimenhuuto.com

Miesten maakuntasarjan joukkueen nimenhuuto

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Lentopallo
Jyväskylä
Miehet
25

AL-Jyväskylä Volley Nimenhuuto.com

Harrastelentistä hyvällä porukalla jo monia vuosia. Talvella sisäpeliä ja kesäaikana ulkokentällä. Ja parasta on aina voittaa se ratkaisuerä.

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Lentopallo
Jyväskylä
Sekajoukkue
31

3Kaljaa Nimenhuuto.com

Kim kirjoitti: Toivoisin itse että tulis edes se 4v4 että on edes järkeä pelata, jos huomenna ei oo ihmisiä aamusta laittanut IN niin jään valitettavasti pois :( (14 päivää sitten)

Päivitetty 14 päivää sitten

Lentopallo ja Beach volley
Jyväskylä
Sekajoukkue
52

Huki M4 Nimenhuuto.com

Timo kirjoitti: Pelaan vaan ekan pelin erittäin suurella todennäköisyydellä (3 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Lentopallo
Jyväskylä
Miehet
39

korpyFnuoret Nimenhuuto.com

Päivitetty vuosi sitten

Lentopallo
Korpilahti, Jyväskylä
Sekajoukkue
28

Pyryn istis Nimenhuuto.com

Päivitetty yli 3 vuotta sitten

Istumalentopallo
Jyväskylä
Ei asetettu
28

HUKI Jyväskylä Nimenhuuto.com

Päivitetty noin 4 vuotta sitten

Lentopallo
Jyväskylä
Miehet
31

Huki N3 Nimenhuuto.com

Etsimme kaudelle 2020-2021 ensisijaisesti muutamaa kovakätistä yleispelaajaa, mutta muitakin pelinaisia (treeni)rinkiin mahtuu. Treenaamme kahdesti viikossa ja harrastaminen meillä on edullista. Oletamme sinun olevan lentopallotaustaa omaava ja motivoitunut sekä täysi-ikäinen. Otathan ensiksi yhteyttä joukkueen yhteyshenkilöön: emmipaajala(a)gmail.com

Heli kirjoitti: Epävarma In to (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Lentopallo
Jyväskylä
Naiset
24

Valonharraste Nimenhuuto.com

Jyväskylän Valo järjestää naisille matalan kynnyksen harraste toimintaa eri palloilulajeissa. Toiminta keskittyy kuntoliikuntaan iloisessa ja rennossa seurassa. Kesäkaudella lajina pesäpallo. Talvikaudella (syyskuu-toukokuu) toimii palloilukerho, jossa lajeina eri palloilulajeja osallistujien toiveiden mukaan. Aikaisempaa kokemusta palloilulajeista ei vaadita, vaan kaikki ovat tervetulleita mukaan! Mukaan voi tulla milloin vain ja ilmoittautua voi jyvaskylanvalo[at]gmail.com Lisää tietoa löydät Valon toiminnasta: http://www.jyvaskylanvalo.net/

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Pesäpallo, Salibandy, Sulkapallo, Lentopallo, Koripallo ja Käsipallo
Jyväskylä
Naiset
140

LandisGyr Jyskä lentopallo Nimenhuuto.com

Aleksi kirjoitti: Hei, Kiitoksia kaikille pelikavereille! On ollut aivan mahtavaa päästä pelaamaan lentistä hyvässä porukassa, vaikka viime jaksossa kovin harvoin päällekäisyydestä johtuen! Kertokaa suunnitelmista, jos niitä vielä tulee, niin yritän syksyllä saada aikataulut sovittua eri tavalla. Kiitos! T. Aleksi (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Lentopallo
Jyväskylä
Sekajoukkue
21

Tiistain lentopallo Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 11 kuukautta sitten

Lentopallo
Jyskän Koulu, Jyväskylä
Sekajoukkue
30