Lentopallo Jyväskylä

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Jyväskylä ja lajina on lentopallo, lentis ja volleyball. Niitä löytyy yhteensä 20 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, salibandy, futsal, lentopallo, koripallo, sähly, pesäpallo, yleisurheilu ja sulkapallo.

Katso lista koko maan lentopallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - lentopallo - Jyväskylä

Lentopallo - Jyväskylä

KorPy E-junnut Nimenhuuto.com

Korpilahden Pyrinnön E-junnut pelaavat kaudella 2017 - 2018 Keski-Suomen maakuntasarjaa. Lisätietoa harjoituksista ja yhteyshenkilöistä löytyy osoitteesta http://pyrinto.yhdistysavain.fi/joukkueet/ Lisää Innokkaita junnuja otetaan riemulla vastaan!! Yhteystiedot sivun alareunassa.

Joukkue etsii pelaajia: Huomio Korpilahti ja sen ympäristö! Kiinnostaako taidokkaat ässät, hurjat tii...

Viivi kirjoitti: Katilla työpäivä, Pete ja Marianne valkkuina (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Lentopallo
Jyväskylä (Korpilahti)
Sekajoukkue
18

JyLe-N2-A-B Nimenhuuto.com

Tämä on JyLe N2, A-t ja B-t tyttöjen nimenhuuto. N2 valmentajana toimii Jussi Wickström A-t vamentaja Kimmo Tarvainen, Taija ja Jamo B1 valmentajana Outi Ojala ja Minna Rasinaho

Antti kirjoitti: Lahjapaketointiin tarvitaan vielä tekijöitä. Tämä on hyvän joulumielen tuoja. Nuo VAPAA- vuorot on kaikkien varattavissa ja jos sen ottaa niin tulot tulee omalle joukkueelle. https://docs.google.com/spreadsheets/d/1Wd7NZ6N9HHiuyToxaGad0VndoU_XZ5Mmh7PQGgcPNuI/edit?usp=sharing (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Lentopallo
Jyväskylä
Tytöt
44

JyLe F-ikäiset Nimenhuuto.com

JyväsLentiksen F-juniorit.

Taneli kirjoitti: Moi, perjantaina aloittaa toinen F-ikäisten ryhmä toimintansa Kortepohjassa klo 17.30-18.30. Näin pystymme ottamaan vastaan uusia harrastajia, kun tämä ensimmäinen ryhmä on ollut täysi. Mikäli jollakulla on ollut vaikeuksia esimerkiksi saada aikatauluja sopimaan maanantaisin ja perjantai kävisi p... (7 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Lentopallo
Jyväskylä
Sekajoukkue
19

Jamkin Isku Nimenhuuto.com

Lentopalloa korkeakoululiikunnan vuoroilla ja kesäisin biitsillä.

Harri kirjoitti: 8 pelaajaa oli, joten ihan jees! (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Lentopallo ja Beach volley
Jyväskylä
Sekajoukkue
14

3Kaljaa Nimenhuuto.com

Joonas kirjoitti: Jees, kiva juttu! Eli sama Huhtasuon sali/halli kuin silloin uudenvuoden aattona? (1 päivä sitten)

Päivitetty noin 11 tuntia sitten

Lentopallo ja Beach volley
Jyväskylä
Sekajoukkue
31

Pyryn istis Nimenhuuto.com

sari kirjoitti: Hei kaikki! Palokan Pyryn/Istiksen jäsenmaksu vuonna 2018 on 40 e. Se maksetaan Palokan Pyryn tilille: FI11 5290 8140 0067 93. Eräpäivä 31.1.2018. Viitteeksi: jäsenmaksu 2018 Tarvittaessa kerätään erikseen toimintamaksua t. Sari (3 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Istumalentopallo
Jyväskylä
Ei asetettu
27

Jyle03-04pojat Nimenhuuto.com

Otto kirjoitti: La 28.10. Sepän kauppakeskus ilmapallojen jako. Mikä kellonaika sopii? (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Lentopallo
Jyväskylä
Pojat
15

JyväslentisCTytöt Nimenhuuto.com

Minttu kirjoitti: En pääse su 28.1, riparijuttuja. (3 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Lentopallo
Jyväskylä
Ei asetettu
32

Huki M4 Nimenhuuto.com

Veli-Matti kirjoitti: Ehdinkim (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Lentopallo
Jyväskylä
Miehet
27

HUKI Jyväskylä Nimenhuuto.com

Sami kirjoitti: Käy rajalle tai kirjuriksi (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 15 päivää sitten

Lentopallo
Jyväskylä
Miehet
31

korpyFnuoret Nimenhuuto.com

Perttu kirjoitti: Lisenssi-infoa: Lisenssit hankitaan nykyään täältä: https://www.suomisport.fi/ Vanhemmat voivat rekisteröityä palveluun ja liittää lapsensa omiin tunnuksiinsa. Palvelusta voi hankkia vakuutuksellisen lisenssin, mutta jos on jo olemassa joku vastaava vakuutus, palveluun pitää syöttää vakuutusyhtiö... (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 15 päivää sitten

Lentopallo
Korpilahti, Jyväskylä
Sekajoukkue
26

riemulentopallo Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Ehdotan Jarnolle 100e sakkoa, koska teki PowerPoint-tiedoston asiasta josta olisi riittänyt pelkkä tekstitiedosto (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Lentopallo
Jyväskylä
Miehet
31

Huki N2 Nimenhuuto.com

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Lentopallo
Jyväskylä
Naiset
21

bombbeballe Nimenhuuto.com

Olemme sekahöntsäjoukkue Jyväskylästä, joka pelailee ja treenailee lentopalloa. Tällä hetkellä porukka on aikalailla täysi, mutta saa minulle sähköpostia laittaa jos pelihaluja löytyy niin voidaan katsoa jos jotain keksitään. :) Jos sivua lukee sellainen, joka haluaisi ottaa harjoitusmatsia tai haluat lähettää tietoa esimerkiksi harrastelijoille tarkoitetusta turnauksesta niin ota yhteyttä sähköpostitse tuomas.matikkala [ät] gmail.com .

Tuomas kirjoitti: Pahoittelut vielä omalta osaltani tästä vuorosta kun en saanut sitä avainta sinne urheiluvälinekaappiin, jos siellä olisi edes ollut verkkoa ja tolppia (todennäköisesti olisi ollut). Yritän tinkiä vähintään puolet hinnasta pois, mieluummin enemmänkin. (26 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Lentopallo
Jyväskylä
Sekajoukkue
19

Huki N3 Nimenhuuto.com

Etsimme kaudelle 2017-2018 uusia pelaajia ja treenaajia naisten 3-sarjajoukkueeseen. Treenaamme kahdesti viikossa ja katamme suurimman osan kuluista talkoilla. Oletamme sinun olevan lentopallotaustaa omaava ja motivoitunut. Halutessasi pääset viettämään kanssamme aikaa myös lentopallon ulkopuolella. Otathan ensiksi yhteyttä joukkueen yhteyshenkilöön: emmipaajala(a)gmail.com

Siru kirjoitti: Tässä vielä tämän kauden jäsenmaksu eli niille jotka ei vielä syksyllä ole maksaneet. Hukin jäsenmaksu 2016 Saaja: FI89 5290 7820 0028 74 Huki Jyväskylä ry Lentopallojaosto Viite: 20161 Eräpäivä: 15.9.2016 Summa: 25 EUR (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Lentopallo
Jyväskylä
Naiset
22

Kuri Nimenhuuto.com

Iskevin, nostavin ja passaavin höntsälenttis, mitä aikoihin on nähty. Asenne on rento, mutta vakava. Ikimuistoisia kokemuksia joka kerta

Päivitetty noin kuukausi sitten

Lentopallo
Jyväskylä
Sekajoukkue
22

Veijasen pelit Nimenhuuto.com

Lentopallovuoro perjantaisin klo 18.15 - 20 Pupuhuhdan koululla.

Mikko kirjoitti: Olemme siirtyneet osallistujat.comiin, tästä eteenpäin ilmoittautumiset siellä. Jos et ole saanut tunnuksia ota yhteyttä tai laita sähköpostia osoitteeseen; mikko.veijanen@gmail.com T:Mikko (Yli 5 vuotta sitten)

Päivitetty yli 5 vuotta sitten

Lentopallo
Jyväskylä
Ei asetettu
23

JyLe E-pojat Nimenhuuto.com

Akseli kirjoitti: Hei! Olen hommaamassa power cupiin D ja C pojille yhtenäisiä pelipaitoja, jotka joka vuosi ollut. Nyt olisi mahdollista myös ottaa E pojille samanlaiset. Aikaisempina vuosina paidalle hintaa tullut painatusten kanssa n 20e paita. Eli toiseenhihaan tullut jyväslentiksen logo ja pojan pelinumero ja... (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 13 päivää sitten

Lentopallo
Jyväskylä
Pojat
15

LandisGyr Jyskä Nimenhuuto.com

Alexander kirjoitti: I think 6 is not enough. Few more? (15 päivää sitten)

Päivitetty 15 päivää sitten

Lentopallo
Jyväskylä
Sekajoukkue
22

Jänkäjoohnat Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Lentopallo
Jyväskylä Oulu Raahe Rovan
Sekajoukkue
13

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Lentopallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on lentopallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.