Beachfutis Helsinki

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Helsinki ja lajina on beachfutis. Niitä löytyy yhteensä 3 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, koripallo, futsal, lentopallo, kaukalopallo, sähly, purjehdus ja kuorolaulu.

Katso lista koko maan beachfutisjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

FC PinUppi Nimenhuuto.com

FC PinUppi on elokuussa 2008 perustettu naisten jalkapallojoukkue. Joukkue pelaa kesällä beachfutista ja SPL:n harrastessarjaa sekä talvella futsalin harrastesarjaa. Meitä yhdistää halu oppia uusia taitoja, kehittää fyysistä kuntoa, kokea joukkueurheilun ja yhdessä tekemisen fiilis, mutta ennen kaikkea pitää hauskaa yhdessä. FC PinUppi Facebookissa: https://www.facebook.com/fcpinuppi ___________________________________________________ HBF FC Pinuppi ry järjestää vuosittaista Helsinki BeachFutis -turnausta Hietsussa. www.helsinkibeachfutis.com Facebook: https://www.facebook.com/helsinkibeachfutis

Joukkue etsii pelaajia: Hei! Teitkö lupauksen paluusta jalkapallon pariin? Oletko kiinnostunut harras...

Miia kirjoitti: Hei kaikki! GDPR astuu voimaan 25. toukokuuta. FC Pinuppi ry:n jäsenrekisterinä toimii Nimenhuuto-palvelu. Rekisterissä säilytetään sähköpostiosoite ja puhelinnumero niillä henkilöillä, jotka kuuluvat useampaan joukkueeseen ja itse hallinnoivat tietojaan. Tiedoista on poistettu kaikki henkilökoht... (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jalkapallo, Futsal ja Beachfutis
Helsinki, Hietsu
Naiset
27

Ac Karhuryhmä Nimenhuuto.com

Päivitetty melkein 4 vuotta sitten

Futsal ja Beachfutis
Helsinki
Miehet
19

Höntsäklubi Nimenhuuto.com

Nina kirjoitti: Mun varvas murtui, niinkuin jo arveltiinkin. En siis tule biitsille vähään aikaan. Harmittaa, mut ei voi mitään. Kiitos kaikille avusta tänään. Potkikaa hyvin! (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 25 päivää sitten

Jalkapallo, Futsal ja Beachfutis
Helsinki
Sekajoukkue
282