Keilailu Kerava

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kerava ja lajina on keilailu. Niitä löytyy yhteensä 2 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on koripallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, jalkapallo, salibandy, pesäpallo, sulkapallo, partio, sähly, ringette ja kuorolaulu.

Katso lista koko maan keilailujoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Seitenviis Nimenhuuto.com

Seitenviis on tällä hetkellä 'evakossa' toimiva keilaseura kun Keravan keilahalli on purettu ja uudesta hallista ei ole vielä mitään varmaa. Pelaamme valtakunnan- ja paikallissarjoissa sekä seuraotteluita lähihallien seurojen kanssa. Lisäksi järjestämme myös erikoiskilpailuja. Keilailu on hauska harrastus.

Markku kirjoitti: Valitettavasti kerron teille ystävät ilo, tai suru uutisen, että olen päättänyt jatkaa kilpakeilailua, mutta toisessa seurassa. Kiitos menneestä, toivottavasti voimme jatkaa edelleen ystavinä. Terveisin Markku Venäläinen Ps. Olen käytettävissä seuraotteluissane tarvittaessa maksavana täytemiehenä. (12 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Keilailu
Kerava
Sekajoukkue
18

PinKe Nimenhuuto.com

Keravan Keilailuliittoon kuuluva harrastekeilailuseura. Kotihalli on Keravan keskustassa osoitteessa Aleksis Kiven tie 3.

Timo kirjoitti: Moikka, on jo aika ajatella seuraavaa keilauskautta, mikäli korona ei jatku niinkauan. Kyselläänkö Tixistä mahdollia aikoja seuran omalle kisalle vai jatketaanko kilpailuja Tuusulassa. Tixissä on enemmän lähtöjä mikä tietäisi enemmän valvontavioroja. Toivon kaikilta vastausta! T;Timppa (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Keilailu
Kerava
Sekajoukkue
11