Sulkapallo Kerava

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kerava ja lajina on sulkapallo, sulkkis ja badminton. Niitä löytyy yhteensä 5 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jääkiekko. Muita suosittuja lajeja ovat: koripallo, salibandy, jalkapallo, sulkapallo, partio, sähly, kuorolaulu, keilailu ja pöytätennis.

Katso lista koko maan sulkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Vipsu Nimenhuuto.com

Mikko kirjoitti: Avaimet paikalla vasta klo 1900 (15 päivää sitten)

Päivitetty 15 päivää sitten

Sulkapallo
Kerava
Sekajoukkue
44

vipsu-kilpa Nimenhuuto.com

Mikko kirjoitti: Voi tulla aikaisemmin lämmittelemään. Harrasteessa vain yksi paikalla (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Sulkapallo
Kerava
Sekajoukkue
16

vipsu-kerho Nimenhuuto.com

Konsta kirjoitti: Moikka. Muistutuksena kaikille - ensi sunnuntaina seura järjestää sulkapallokilpailut. Kaikki seuralaiset ja Keravalla asuvat muutkin henkilöt ovat tervetulleita. Aikataulusta tarkemmin lisätiedot kohdassa, sekä Vipsu.org. Junioreiden luokat pyritään pelaamaan aamulla 09:00-12:00. Luokat katsotaa... (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Sulkapallo
Kerava
Sekajoukkue
13

vipsu-mini Nimenhuuto.com

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Sulkapallo
Kerava
Sekajoukkue
18

MetosSulkis Nimenhuuto.com

Metos sulkis on avoin kaikille Keravan toimipisteellä. Ilmottautuminen peleihin viimeistään edellisenä päivänä klo 16 mennessä, Jos ei 4:ää pelaajaa ole ilmottautunut, järjestämme varapelaajia tarvittavan määrän. Pelit pelataan aina lähtökohtaisesti nelinpeleinä. Sulat saa allekirjoittaneen toimistolta. Pelit joka tiistai ja torstai Klo 16:15 Tuusulassa. -Jouko Kari-

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Noin 13 tuntia sitten)

Päivitetty noin 12 tuntia sitten

Sulkapallo
Kerava
Sekajoukkue
19