Koripallo Kerava

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kerava ja lajina on koripallo, koris ja basketball. Niitä löytyy yhteensä 22 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: koripallo, salibandy, jääkiekko, ringette, pesäpallo, sulkapallo, sähly, partio ja yleisurheilu.

Katso lista koko maan koripallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - koripallo - Kerava

Koripallo - Kerava

Kori-80 C-tytöt 03 Nimenhuuto.com

Syksystä 2013 alkaen yhdessä pelannut joukkue. Joukkue on hyvin motivoitunut harjoittelemaan ja tavoitteita joukkueella on paljon. Kauden aikana joukkue nähdään useammassa turnauksessa. Uudet pelaajat ovat tervetulleita! Mukaan pääset joko ilmottautumalla suoraan harkkoihin tai olemalla yhteydessä joukkueenjohtajaan. Voit myös tulla kokeilemaan harrastusta ennen sitoutumista.

Joukkue etsii pelaajia: UUDET PELAAJAT ovat tervetulleita joukkueeseemme. Kaudella 2017-18 joukkueese...

Päivitetty noin 10 tuntia sitten

Koripallo
Kerava
Tytöt
22

Kori-80 P04-05 Nimenhuuto.com

Kori-80 P04-05 . Tähtäimessä pidetään liikunnan iloa, halua treenata ja kehittyä. Uudet pelaajat ovat tervetulleita. Joukkueen omat sivut: http://www.kori-80.net/joukkueet/pojat-04-05/ Ottelukalenteri ja tuloksia: http://www.basket.fi/sarjat/sarjan_etusivu/?season_id=91133&league_id=30189

Ari kirjoitti: Eelin pukuhuoneeseen jäänyt pallo on minulla. (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Koripallo
Kerava
Pojat
21

Kori-80 P09-10 Nimenhuuto.com

Keravan Kori-80 pojat 2009 ja myöhemmin syntyneiden joukkue kaipaa lisää innokkaita pelureita joukkueeseen!

Timo kirjoitti: Hei! Laittakaa pikaisesti IN/OUT lauantain peleihin, jotta nähdään saadaanko tarpeeksi poikia kasaan kahteen peliin vai kyselläänkö apujoukkuoja. Alustavasti ensimmäisessä pelissä pelaisivat: Konsta, Milo, Sampo, Elmo, Ukko ja Joa. Toisessa pelissä pelaisivat Arttu, Kevin, Niko, Otso ja mahdollis... (8 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Koripallo
Kerava
Pojat
16

Jyrä Nimenhuuto.com

Raittius- ja Urheiluseura Jyrä ryn perustivat 1980-luvun alkupuolella Keravan Yhteiskoulun entiset oppilaat. Seuran esikuva on Yhteiskoulun liikuntakerho Jyrä, joka toimi jo 1900-luvun alkupuolella. Perustajajäseniä olivat mm. Mauri Valtonen, Seppo Nurmi, Ari Anttila. Jyrän laji on koripallo.

Jukka kirjoitti: Tänään 5.6. pelit normaalisti Ammiksella. Hyvää Itsenäisyyspäivää! (11 päivää sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Koripallo
Kerava
Miehet
26

JKS Kori-80 A-pojat Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Hei, tervetuloa mukaan koriksen mukavaan maailmaan! Lisätietoja joukkueen toi...

Teemu kirjoitti: Hei!!! Kori80-JKS buffakassin perään huhuilen! Kenelläköhän se on? Torstaina klo 20 matsi Järvenpään lukiolla. Tällöin buffavuoro, mutta myöhäinen ajankohta mietityttää... -Minna K. (18 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Koripallo
Järvenpää/Kerava
Pojat
27

Keravan Kori-80 C-tytöt Nimenhuuto.com

Harmony kirjoitti: Hei! Sattuisko ketään olla ajamassa Saviolta Harkkan paikka tänään (19/9), Jos Harmony saa kyydin? (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Koripallo
Kerava
Tytöt
25

KUB A-tytöt Nimenhuuto.com

Theresa kirjoitti: Huom, päiväys korjaus: 12.03.2017. (10 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Koripallo
Järvenpää Kerava
Tytöt
17

Keravan Kori-80 Seuratoimijat Nimenhuuto.com

Tiina kirjoitti: Huomenna eli 28.8. alkaa osassa joukkueissa etukäteen markkinoitu kahden viikon kokeilujakso. Jakson mainos löytyy nettisivuilta uutisista. Jokainen treenikerta kokeilujakson aikana pitää pitää. Jos joku kerta joudutaan jostain syystä perumaan, esim. valmentajien ja pelaajien sairastumisten takia... (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Koripallo
Kerava
Sekajoukkue
39

Ykköskori Nimenhuuto.com

Jarkko kirjoitti: Hello! Alla on listattuna meidän kotipelien aikataulut. Peli-ikkuna on näissä fossiilipeleissä aina kaksi viikkoa eli tuohon väliin pitäisi löytyä a) salivuoro ja b) pelaajat. Vieraspelien aikoihin ei vissiin hirveästi voi vaikuttaa. Toistaiseksi listoilla on vasta yksi vieraspeli: 13.11.2016 10:... (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Koripallo
Kerava
Miehet
24

Kori-80 T00-02 Nimenhuuto.com

Anne kirjoitti: Tiedostoissa on nyt kansio Kevät 2016, jossa buffavuoro- ja yhteystietolistat. Anteeksi, kun kesti. Jos olette tehneet vaihtoja, ja ilmoittaneet ne minulle, niin tarkistakaa, että ne on päivitetty listaan. Muutenkin, jos sieltä nyt jotain epämääräisyyksiä löytyy, niin laittakaa viestiä. Korjailla... (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Koripallo
Kerava
Tytöt
11

Kori-80 P01 Nimenhuuto.com

Keravan Kori-80 P01 mikrokoripallojoukkue.

Ilkka kirjoitti: Moi! Tammikuun toisena sunnuntaina 11.01.2015 pelataan Killan hallissa kolmen ottelun verran C-poikien SM-sarjaa. Tässä ensimmäisessä SM-sarjaturnauksessaan isäntäjoukkue Keravan Kori-80 saa vieraakseen ikäluokkansa kovimpaan kärkeen ennakoidut PuHu Juniorit Vantaalta ja KTP:n Kotkasta. SM-sarjat... (Melkein 3 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 3 vuotta sitten

Koripallo
Kerava
Miehet
21

Kakkoskori Nimenhuuto.com

Jesse kirjoitti: Suoraan (3 päivää sitten)

Päivitetty noin 2 tuntia sitten

Koripallo
Kerava
Ei asetettu
31

Keravan Kori-80 Old Boys Nimenhuuto.com

Vesa kirjoitti: Aapee tuo huomenna läskit ja käyrät, mä tuon vihannekset ja hiilarit. Hiivat ja happamat omaan kassiin. (Noin 8 tuntia sitten)

Päivitetty noin 8 tuntia sitten

Koripallo
Kerava
Miehet
26

Keravan Kori-80 Mammakoris Nimenhuuto.com

Jaana kirjoitti: Hei, muistakaa kaikki peli 18.11.-17 ja salille klo 10. Sain seuraavan viestin Järvenpäästä: Moikka Lautimon Katja antoi sun yhteystiedot kun kyselin häneltä kiinnostaisiko ystävyyspeli Järvenpään naisia vastaan? Meillä on kaikentasoista naista ringissä ja taso ei ole kova :) Olis kiva pelata ja ... (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Koripallo
Kerava
Naiset
14

Kori-80 T09-10 Nimenhuuto.com

Lauri kirjoitti: Hei kaikki Salon turnaukseen osallistuvat! Kuten tänään lyhyessä tiedotuksessa kerroin, jokainen osallistuva pelaaja maksaa 30 euroa kisapassistaan. Se sisältää peliluvan, ruokailut (2xlounas, päivällinen ja aamiainen), koulumajoituksen sekä oheisohjelmat. Tarkemmat tiedot peliaikoineen ym. tulev... (12 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Koripallo
Kerava
Tytöt
13

Kori-80 P07-08 Nimenhuuto.com

Issu kirjoitti: Tuossa Rekolan pelissä kannattaa sopia, että peliaika on 4 x 10 min, kun on suuri määrä pelaajia. Tai jopa 4 x 12 min. (5 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Koripallo
Kerava
Pojat
32

Pikkusudet koriskoulu Kerava Nimenhuuto.com

Hannu kirjoitti: Tervehdys kaikille koriskoululaisten vanhemmille! Otetaan tiistaina 7.11. Pikkusudet-koriskoulun yhteiskuva harkkojen yhteydessä. Kuvatiedoston saavat kaikki sitten käyttöönsä ja lisäksi se painetaan Keravan Kori-80 -seuran kausijulkaisuun ja julkaistaan seuran nettisivuille. Toivottavasti saadaa... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Koripallo
Kerava
Sekajoukkue
20

Kori-80 P03 Nimenhuuto.com

Pietari kirjoitti: Moi kaikille! Täällä Pietarin isä Petteri. En pääse tänään päättäjäisiin, koska meillä on iso tapahtuma Helsingissä. Halusin kiittää kaikkia vanhempia, joukkueen vetäjiä ja valmentajaa. Hieno kausi ollut ja huudetaan porukalla taas syksyllä. Mukavia päättäjäisiä teille. T. Petteri (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Koripallo
Kerava
Pojat
26

Keravan Kori-80 T07-08 Nimenhuuto.com

Jukka kirjoitti: Morjens! Erinomaiset ottelut viikonloppuna. Otteluissa pelaajat kehittyivät ja osoittivat oppineensa ja kykenevänsä tekemään uusia asioita. Itseäni ottelut innostivat ja antoivat ideoita. Tämän ikäisillä ja tällä kokemusmaailmalla on muistettava, että kyse ei ole varsinaisesti kilpakoripallosta. ... (19 päivää sitten)

Päivitetty 17 päivää sitten

Koripallo
Kerava
Tytöt
32

Kori-80 Kuntokoris Nimenhuuto.com

Ilkka kirjoitti: Moi! Muistakaa ilmoittautua tämän päivän kuntokorikseen (mielellään hyvissä ajoin ja myös ilmoitus jos ei pääse paikalla) t. Ilkka (22 päivää sitten)

Päivitetty 22 päivää sitten

Koripallo
Kerava
Ei asetettu
26

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Koripallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on koripallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.