Koripallo Kerava

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kerava ja lajina on koripallo, koris ja basketball. Niitä löytyy yhteensä 17 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jääkiekko. Muita suosittuja lajeja ovat: koripallo, jalkapallo, salibandy, pesäpallo, sulkapallo, partio, sähly, kuorolaulu ja keilailu.

Katso lista koko maan koripallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kori-80 A-tytöt Nimenhuuto.com

Syksystä 2013 alkaen yhdessä pelannut joukkue. Joukkue on hyvin motivoitunut harjoittelemaan ja tavoitteita joukkueella on paljon. Kauden aikana joukkue nähdään useammassa turnauksessa. Uudet pelaajat ovat tervetulleita! Mukaan pääset joko ilmottautumalla suoraan harkkoihin tai olemalla yhteydessä joukkueenjohtajaan. Voit myös tulla kokeilemaan harrastusta ennen sitoutumista.

Joukkue etsii pelaajia: UUDET PELAAJAT ovat tervetulleita joukkueeseemme. Kaudella 2018-19 joukkueese...

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Hei! Joanna leirikoulussa Tartossa 3.-7.9 joten tuolloin harkat jää väliin. (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Koripallo
Kerava
Tytöt
16

Kori-80 P 05 Nimenhuuto.com

Kori-80 P04-05 . Tähtäimessä pidetään liikunnan iloa, halua treenata ja kehittyä. Uudet pelaajat ovat tervetulleita. Joukkueen omat sivut: http://www.kori-80.net/joukkueet/pojat-04-05/ Ottelukalenteri ja tuloksia: http://www.basket.fi/sarjat/sarjan_etusivu/?season_id=91133&league_id=30189

Marcus kirjoitti: Hei kaikki 👋 Keravan valmiusjohtoryhmä on päättänyt sulkea kaupungin hallinnoimat tilat 1.-28.3. Joten huomenna on viimeiset treenit sisätiloissa vähään aikaan 🏀 Tsemppiä kaikille, pysytään terveinä 👍😊 (9 päivää sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Koripallo
Kerava
Pojat
18

Kori-80 P09-10 Nimenhuuto.com

Keravan Kori-80 pojat 2009 ja myöhemmin syntyneiden joukkue kaipaa lisää innokkaita pelureita joukkueeseen!

Timo kirjoitti: Ei treenejä valitettavasti :-( Tuli tieto Ammattikoulun kiinteistöpäälliköltä "Joudumme valitettavasti sulkemaan kaikki liikuntasalimme iltakäytön osalta Keusoten ohjeistuksen mukaisesti ajalle 26.11.-18.12.2020." Koko Keusoten tiedote luettavissa https://www.keski-uudenmaansote.fi/ajankohtaista/... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Koripallo
Kerava
Pojat
27

Kori-80 Heittopussit Nimenhuuto.com

Yön pimeinä tunteina perustettu harraste koripallojoukkue. Joukkueen tarkoitus tarjota mahdollisuus harrastaa korista hyvässä porukassa. Pelaamme Eteläisessä aluesarjassa, miesten 5-divisioonaa.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Koripallo
Kerava
Miehet
20

Keravan Kori-80 Seuratoimijat Nimenhuuto.com

Esa kirjoitti: M40SM Ykköskori vs Puhu (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Koripallo
Kerava
Sekajoukkue
38

Ykköskori Nimenhuuto.com

Esa kirjoitti: Koripallosarjat pysähtyvät torstaina 12.3.2020 Suomen Koripalloliitto on päättänyt pysäyttää kaikki koripallosarjat torstaista 12.3.2020 lähtien koronaviruksen COVID-19 takia. Miesten ja naisten Korisliigojen ja I divisioonien osalta kyseessä on sarjatoiminnan pysäytyksestä toistaiseksi. Sarjojen... (12 kuukautta sitten)

Päivitetty 12 kuukautta sitten

Koripallo
Kerava
Miehet
26

Keravan Kori-80 C-tytöt Nimenhuuto.com

Katja kirjoitti: Sherwoodin Iloinen Mikroturnaus viettää tänä vuonna 20-vuotisjuhlaansa! Turnaus pelataan Keravalla lauantaina 18.5.2019. Laita päivä kalenteriisi. Turnauksessa pelaavat ensi vuonna ikäluokat 2009 – 2012, mutta kaikkien joukkueiden apu turnausjärjestelyissä on enemmän kuin tervetullutta. Osallistu... (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Koripallo
Kerava
Tytöt
15

Keravan Kori-80 Korittaret Nimenhuuto.com

Kaikille naisille tarkoitettu harrastejoukkue, jossa tarkoituksena on kunnon kohentaminen hauskasti ja iloisesti koripallon parissa.

Jenni kirjoitti: Hei, minulta jää ainakin tämä kevätkausi väliin. Katsotaan syksyllä miten työkuviot menee, olisiko mahdollista päästä taas mukaan.. Hyviä treenejä teille! (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Koripallo
Kerava
Naiset
13

Kori-80 P07-08 Nimenhuuto.com

Toni kirjoitti: Karkea yhteenveto vanhempainillan asioista: Esittely - valmentajat, juoksevat asiat: Mikko Paju, Petri Luoma, Toni Railotie - vapaaehtoistyötä yhteisen näkemyksen mukaan - pelaajat: 18kpl osallistuu peleihin ja pari vain treeneihin, taidoissa ja harjoitusasenteessa isoa hajontaa, Jos joku menee i... (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Koripallo
Kerava
Pojat
22

Keravan Kori-80 Old Boys Nimenhuuto.com

Tero kirjoitti: Onko tänään hyvä päivä sauvakävelylle? Oisko lähtijöitä 18.30 ihailemaan lumista maisemaa ja kertomaan huonoja juttuja? (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Koripallo
Kerava
Miehet
27

Kori-80 Kuntokoris Nimenhuuto.com

Tomi kirjoitti: Mulla on ilkan kengät. (Vuosi sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Koripallo
Kerava
Ei asetettu
27

Kori-80 T09-10 Nimenhuuto.com

Lauri kirjoitti: Hei, pukkaripalaveri siis tänään alkaa klo 18.15! Pahoittelut! (Yli vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Koripallo
Kerava
Tytöt
25

Keravan edustusjoukkue Nimenhuuto.com

Sape kirjoitti: Duunin koulutus loppuu Vantaalla 18.00 eli paikalla n. 18.30 (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Koripallo
Kerava
Miehet
32

Kakkoskori Nimenhuuto.com

Eero kirjoitti: Torilta ilman autoa (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Koripallo
Kerava
Ei asetettu
23

Keravan Kori-80 T08 -T06 Nimenhuuto.com

Jukka kirjoitti: VIIKONLOPUN YKKÖSDIVARIN OTTELUISTA: Olemme kehittäneet puolustusta ja puolustamme nyt koko kentän pelaajavartiointia, kuten (juniori)kilpakoripalloon kuuluu jo siitäkin syystä, että se on kehittävää. Tulokset ovat olleet hyviä. Ylhäältä puolustamalla saavutetaan monia etuja – dominoidaan vastust... (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Koripallo
Kerava
Tytöt
35

Kori-80 P03 Nimenhuuto.com

Otto kirjoitti: Epävarmaa lähdetäänkö mökille to illalla vai pe aamuna (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Koripallo
Kerava
Pojat
17

Kori 80 Nimenhuuto.com

Olli kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (10 kuukautta sitten)

Koripallo
Kerava
Pojat
3