Koripallo Kerava

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kerava ja lajina on koripallo, koris ja basketball. Niitä löytyy yhteensä 18 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jääkiekko. Muita suosittuja lajeja ovat: koripallo, jalkapallo, salibandy, pesäpallo, sulkapallo, partio, sähly, ringette ja kuorolaulu.

Katso lista koko maan koripallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kori-80 A-tytöt Nimenhuuto.com

Syksystä 2013 alkaen yhdessä pelannut joukkue. Joukkue on hyvin motivoitunut harjoittelemaan ja tavoitteita joukkueella on paljon. Kauden aikana joukkue nähdään useammassa turnauksessa. Uudet pelaajat ovat tervetulleita! Mukaan pääset joko ilmottautumalla suoraan harkkoihin tai olemalla yhteydessä joukkueenjohtajaan. Voit myös tulla kokeilemaan harrastusta ennen sitoutumista.

Joukkue etsii pelaajia: UUDET PELAAJAT ovat tervetulleita joukkueeseemme. Kaudella 2018-19 joukkueese...

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Hei! Joanna leirikoulussa Tartossa 3.-7.9 joten tuolloin harkat jää väliin. (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty 16 päivää sitten

Koripallo
Kerava
Tytöt
16

Kori-80 P 05 Nimenhuuto.com

Kori-80 P04-05 . Tähtäimessä pidetään liikunnan iloa, halua treenata ja kehittyä. Uudet pelaajat ovat tervetulleita. Joukkueen omat sivut: http://www.kori-80.net/joukkueet/pojat-04-05/ Ottelukalenteri ja tuloksia: http://www.basket.fi/sarjat/sarjan_etusivu/?season_id=91133&league_id=30189

Marcus kirjoitti: Moi! No niin, loput pelit on sitten peruttu tältä vuodelta. 2 palaamatta jäävää peliä voidaan suorittaa keväällä mutta koska siirrytään kevääksi 2-divariin niin niitä pelejä ei tarvitse pelata. Harmi sinänsä ku sunnuntain peli WB:tä vastaan olisi ratkaissut sarjan voittajan ja Kontioilla olisi si... (Noin 13 tuntia sitten)

Päivitetty noin 11 tuntia sitten

Koripallo
Kerava
Pojat
23

Kori-80 P09-10 Nimenhuuto.com

Keravan Kori-80 pojat 2009 ja myöhemmin syntyneiden joukkue kaipaa lisää innokkaita pelureita joukkueeseen!

Timo kirjoitti: Ei treenejä valitettavasti :-( Tuli tieto Ammattikoulun kiinteistöpäälliköltä "Joudumme valitettavasti sulkemaan kaikki liikuntasalimme iltakäytön osalta Keusoten ohjeistuksen mukaisesti ajalle 26.11.-18.12.2020." Koko Keusoten tiedote luettavissa https://www.keski-uudenmaansote.fi/ajankohtaista/... (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Koripallo
Kerava
Pojat
26

Kori-80 Heittopussit Nimenhuuto.com

Yön pimeinä tunteina perustettu harraste koripallojoukkue. Joukkueen tarkoitus tarjota mahdollisuus harrastaa korista hyvässä porukassa. Pelaamme Eteläisessä aluesarjassa, miesten 5-divisioonaa.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty 20 päivää sitten

Koripallo
Kerava
Miehet
20

Jyrä Nimenhuuto.com

Raittius- ja Urheiluseura Jyrä ryn perustivat 1980-luvun alkupuolella Keravan Yhteiskoulun entiset oppilaat. Seuran esikuva on Yhteiskoulun liikuntakerho Jyrä, joka toimi jo 1900-luvun alkupuolella. Perustajajäseniä olivat mm. Mauri Valtonen, Seppo Nurmi, Ari Anttila. Jyrän laji on koripallo.

Jukka kirjoitti: Tämän illan harjoitukset on peruutettu koulun oman käytön tähden. – Jukka (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Koripallo
Kerava
Miehet
27

Keravan Kori-80 Seuratoimijat Nimenhuuto.com

Esa kirjoitti: M40SM Ykköskori vs Puhu (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Koripallo
Kerava
Sekajoukkue
38

Ykköskori Nimenhuuto.com

Esa kirjoitti: Koripallosarjat pysähtyvät torstaina 12.3.2020 Suomen Koripalloliitto on päättänyt pysäyttää kaikki koripallosarjat torstaista 12.3.2020 lähtien koronaviruksen COVID-19 takia. Miesten ja naisten Korisliigojen ja I divisioonien osalta kyseessä on sarjatoiminnan pysäytyksestä toistaiseksi. Sarjojen... (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Koripallo
Kerava
Miehet
26

Keravan Kori-80 C-tytöt Nimenhuuto.com

Katja kirjoitti: Sherwoodin Iloinen Mikroturnaus viettää tänä vuonna 20-vuotisjuhlaansa! Turnaus pelataan Keravalla lauantaina 18.5.2019. Laita päivä kalenteriisi. Turnauksessa pelaavat ensi vuonna ikäluokat 2009 – 2012, mutta kaikkien joukkueiden apu turnausjärjestelyissä on enemmän kuin tervetullutta. Osallistu... (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Koripallo
Kerava
Tytöt
15

Keravan Kori-80 Korittaret Nimenhuuto.com

Kaikille naisille tarkoitettu harrastejoukkue, jossa tarkoituksena on kunnon kohentaminen hauskasti ja iloisesti koripallon parissa.

Jenni kirjoitti: Hei, minulta jää ainakin tämä kevätkausi väliin. Katsotaan syksyllä miten työkuviot menee, olisiko mahdollista päästä taas mukaan.. Hyviä treenejä teille! (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Koripallo
Kerava
Naiset
12

Keravan Kori-80 Old Boys Nimenhuuto.com

Markus kirjoitti: Kori-80 toimisto tiedottaa: Hei, Koripalloliitolta tulleen ohjeen mukaan Old Boys (yli 20-vuotiaat) eivät voi seuraavan kolmen viikon aikana harjoitella Ammattikoululla. Ammattikoulun vuoron tulen laittamaan seuratoimijoiden nimenhuutoon vapaaksi ajaksi alle 20-vuotiaiden vapaaseen käyttöön. Terv... (5 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Koripallo
Kerava
Miehet
27

Kori-80 P07-08 Nimenhuuto.com

Toni kirjoitti: Karkea yhteenveto vanhempainillan asioista: Esittely - valmentajat, juoksevat asiat: Mikko Paju, Petri Luoma, Toni Railotie - vapaaehtoistyötä yhteisen näkemyksen mukaan - pelaajat: 18kpl osallistuu peleihin ja pari vain treeneihin, taidoissa ja harjoitusasenteessa isoa hajontaa, Jos joku menee i... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Koripallo
Kerava
Pojat
24

Kori-80 Kuntokoris Nimenhuuto.com

Tomi kirjoitti: Mulla on ilkan kengät. (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Koripallo
Kerava
Ei asetettu
27

Kori-80 T09-10 Nimenhuuto.com

Lauri kirjoitti: Hei, pukkaripalaveri siis tänään alkaa klo 18.15! Pahoittelut! (Vuosi sitten)

Päivitetty 11 kuukautta sitten

Koripallo
Kerava
Tytöt
18

Keravan edustusjoukkue Nimenhuuto.com

Sape kirjoitti: Duunin koulutus loppuu Vantaalla 18.00 eli paikalla n. 18.30 (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 11 kuukautta sitten

Koripallo
Kerava
Miehet
32

Kakkoskori Nimenhuuto.com

Eero kirjoitti: Torilta ilman autoa (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Koripallo
Kerava
Ei asetettu
23

Keravan Kori-80 T08 -T06 Nimenhuuto.com

Jukka kirjoitti: VIIKONLOPUN YKKÖSDIVARIN OTTELUISTA: Olemme kehittäneet puolustusta ja puolustamme nyt koko kentän pelaajavartiointia, kuten (juniori)kilpakoripalloon kuuluu jo siitäkin syystä, että se on kehittävää. Tulokset ovat olleet hyviä. Ylhäältä puolustamalla saavutetaan monia etuja – dominoidaan vastust... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Koripallo
Kerava
Tytöt
36

Kori-80 P03 Nimenhuuto.com

Otto kirjoitti: Epävarmaa lähdetäänkö mökille to illalla vai pe aamuna (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Koripallo
Kerava
Pojat
17

Kori 80 Nimenhuuto.com

Olli kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (7 kuukautta sitten)

Koripallo
Kerava
Pojat
3