Koripallo Kerava

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kerava ja lajina on koripallo, koris ja basketball. Niitä löytyy yhteensä 20 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on koripallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, jääkiekko, salibandy, pesäpallo, sulkapallo, partio, sähly, ringette ja kuorolaulu.

Katso lista koko maan koripallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kori-80 A-tytöt Nimenhuuto.com

Syksystä 2013 alkaen yhdessä pelannut joukkue. Joukkue on hyvin motivoitunut harjoittelemaan ja tavoitteita joukkueella on paljon. Kauden aikana joukkue nähdään useammassa turnauksessa. Uudet pelaajat ovat tervetulleita! Mukaan pääset joko ilmottautumalla suoraan harkkoihin tai olemalla yhteydessä joukkueenjohtajaan. Voit myös tulla kokeilemaan harrastusta ennen sitoutumista.

Joukkue etsii pelaajia: UUDET PELAAJAT ovat tervetulleita joukkueeseemme. Kaudella 2018-19 joukkueese...

Joanna kirjoitti: Hei! Joanna leirikoulussa Tartossa 3.-7.9 joten tuolloin harkat jää väliin. (Vuosi sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Koripallo
Kerava
Tytöt
16

Kori-80 P04-05 Nimenhuuto.com

Kori-80 P04-05 . Tähtäimessä pidetään liikunnan iloa, halua treenata ja kehittyä. Uudet pelaajat ovat tervetulleita. Joukkueen omat sivut: http://www.kori-80.net/joukkueet/pojat-04-05/ Ottelukalenteri ja tuloksia: http://www.basket.fi/sarjat/sarjan_etusivu/?season_id=91133&league_id=30189

Mikael kirjoitti: Hei, Olen ostamassa Mikaelille lisenssiä tälle kaudelle ja nyt mietityttää riittääkö 13-19-v harrastelisenssi vai pitääkö olla tuo 15-19-v kilpalisenssi. En yhtään muista viime vuodesta kumman valitsin.. T: Mari (9 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Koripallo
Kerava
Pojat
20

Kori-80 Heittopussit Nimenhuuto.com

Yön pimeinä tunteina perustettu harraste koripallojoukkue. Joukkueen tarkoitus tarjota mahdollisuus harrastaa korista hyvässä porukassa. Pelaamme kaudella 2018-2019 Eteläisessä aluesarjassa, miesten kuntosarjaa.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Yli vuosi sitten)

Päivitetty noin 7 tuntia sitten

Koripallo
Kerava
Miehet
17

Kori-80 P09-10 Nimenhuuto.com

Keravan Kori-80 pojat 2009 ja myöhemmin syntyneiden joukkue kaipaa lisää innokkaita pelureita joukkueeseen!

Iiro kirjoitti: Päättäjäisten jälkisiivouksen yhteydessä on Killan koulusta löytynyt avain kaulanauhassa. Avain on toimistolla. (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Koripallo
Kerava
Pojat
24

Jyrä Nimenhuuto.com

Raittius- ja Urheiluseura Jyrä ryn perustivat 1980-luvun alkupuolella Keravan Yhteiskoulun entiset oppilaat. Seuran esikuva on Yhteiskoulun liikuntakerho Jyrä, joka toimi jo 1900-luvun alkupuolella. Perustajajäseniä olivat mm. Mauri Valtonen, Seppo Nurmi, Ari Anttila. Jyrän laji on koripallo.

Jukka kirjoitti: Tämän illan harjoitukset on peruutettu koulun oman käytön tähden. – Jukka (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Koripallo
Kerava
Miehet
27

Keravan Kori-80 C-tytöt Nimenhuuto.com

Katja kirjoitti: Sherwoodin Iloinen Mikroturnaus viettää tänä vuonna 20-vuotisjuhlaansa! Turnaus pelataan Keravalla lauantaina 18.5.2019. Laita päivä kalenteriisi. Turnauksessa pelaavat ensi vuonna ikäluokat 2009 – 2012, mutta kaikkien joukkueiden apu turnausjärjestelyissä on enemmän kuin tervetullutta. Osallistu... (8 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Koripallo
Kerava
Tytöt
15

Keravan Kori-80 Seuratoimijat Nimenhuuto.com

Harri kirjoitti: Hei! Tiesitte varmaan, että niin Ballzyn kuin Korispisteen valikoimista löytyy seuramme jäsenille tekstiilejä ja muita tuotteita. Seuran nettisivuilla olevat seuratuotteet toimittaa Ballzy ja homma toimii yhteistilauksina siellää olevien ohjeiden ja aikataulujen mukaan. Näistä Ballzyn malleista o... (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Koripallo
Kerava
Sekajoukkue
42

KUB A-tytöt Nimenhuuto.com

Isabella kirjoitti: Jos on tervehtynyt (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Koripallo
Järvenpää Kerava
Tytöt
14

Ykköskori Nimenhuuto.com

Jarkko kirjoitti: Huominen peli siirretty Kurkelan koululle!! Aika pysyy samana eli klo 13:30. (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Koripallo
Kerava
Miehet
26

Kori-80 T00-02 Nimenhuuto.com

Anne kirjoitti: Tiedostoissa on nyt kansio Kevät 2016, jossa buffavuoro- ja yhteystietolistat. Anteeksi, kun kesti. Jos olette tehneet vaihtoja, ja ilmoittaneet ne minulle, niin tarkistakaa, että ne on päivitetty listaan. Muutenkin, jos sieltä nyt jotain epämääräisyyksiä löytyy, niin laittakaa viestiä. Korjailla... (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli 3 vuotta sitten

Koripallo
Kerava
Naiset
11

Pikkusudet koriskoulu Kerava Nimenhuuto.com

Keravan Kori- 80:n Pikkusudet-koriskoulu on 2011-12 syntyneille tytöille ja pojille suunnattu harrastusporukka.

Hannu kirjoitti: Tervehdys kaikille P11-12 -joukkueen toimintaan osallistuville! Keravan Kori-80:n jatkaa uudelle kaudelle vuosina 2011 ja 2012 syntyneitten poikien yhteisjoukkueella. Mukana on jo aiemmin korista pelanneita pikkususia, koriskoululaisia ja koriksen uutena lajina aloittajia – kaikille tervetuloa! T... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Koripallo
Kerava
Sekajoukkue
33

Keravan Kori-80 Korittaret Nimenhuuto.com

Kaikille naisille tarkoitettu harrastejoukkue, jossa tarkoituksena on kunnon kohentaminen hauskasti ja iloisesti koripallon parissa.

Jaana kirjoitti: Ilmestys lauantain harkkoihin, jos yö on ollut rauhallinen töissä! (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Koripallo
Kerava
Naiset
17

Kori-80 P07-08 Nimenhuuto.com

Toni kirjoitti: Sarjakausi on alkamassa! Lukekaa tämä osin paatoksellinenkin viesti huolella loppuun asti. Alla alustava joukkuejako 2D ja 3D joukkueisiin. Molemmat kokoonpanot ovat vähän vajaat ja poissaolojakin tulee, joten joudumme varmasti olemaan joustavia. Merkitkää in/out nimenhuutoon hyvissä ajoin, jotta... (3 päivää sitten)

Päivitetty noin 6 tuntia sitten

Koripallo
Kerava
Pojat
24

Keravan Kori-80 Old Boys Nimenhuuto.com

Markus kirjoitti: Laittaisiko joku noheva Old Boys ottelut tänne. Löytyy Basket.fistä ja alta. Pyysin Isänmpäivän ottelun järjestäjältä siirtoa tänään. Miesten V divisioona 2019-2020 id pvä pvm aika kotijoukkue vierasjoukkue pelipaikka 4703071 Maanantai 23.09.2019 17:45:00 Old Boys Police Basket Keravan Ammattiopi... (Noin 10 tuntia sitten)

Päivitetty noin 10 tuntia sitten

Koripallo
Kerava
Miehet
28

Kori-80 T09-10 Nimenhuuto.com

Lauri kirjoitti: Hei kaikki, Sherwoodin Iloinen Mikroturnaus pelataan Keravalla lauantaina 18.5.2019. Ilmoittautuminen turnaukseen on nyt avattu ja ilmoittautumisia on saapunut jo muutama. Sherwood toteutuu perinteiseen tapaan pitkälti talkoovoimin. Vaikka turnaus onkin suunnattu vuosina 2009 - 2012 syntyneille, ... (7 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 15 tuntia sitten

Koripallo
Kerava
Tytöt
20

Kori-80 Kuntokoris Nimenhuuto.com

Pekko kirjoitti: Moro, Eikös salivuorot ala pyöriä jo koulujen alusta eli tänä perjantaina 9.8. ois jo mahdollisuus treeneihin? -pekko (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Koripallo
Kerava
Ei asetettu
25

Kakkoskori Nimenhuuto.com

Eero kirjoitti: Torilta ilman autoa (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Koripallo
Kerava
Ei asetettu
32

Keravan Kori-80 T08 -T06 Nimenhuuto.com

Jukka kirjoitti: VIIKONLOPUN YKKÖSDIVARIN OTTELUISTA: Olemme kehittäneet puolustusta ja puolustamme nyt koko kentän pelaajavartiointia, kuten (juniori)kilpakoripalloon kuuluu jo siitäkin syystä, että se on kehittävää. Tulokset ovat olleet hyviä. Ylhäältä puolustamalla saavutetaan monia etuja – dominoidaan vastust... (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Koripallo
Kerava
Tytöt
45

Keravan edustusjoukkue Nimenhuuto.com

Reimis kirjoitti: aita! Muistakaa mainostaa omissa NImenhuudoissanne koko perheen korispikkujoulua Killassa ensi lauantaina. Kolme peliä, buffa, arpajaiset, fillariarvonta. On kaikkea! Ja sitten illalla parannetaan maailmaa aikuisten kesken the New Sherwoodissa. Paikalle voi siis piipahtaa vaikka iltakävelyn ohess... (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Koripallo
Kerava
Miehet
34

Kori-80 P03 Nimenhuuto.com

Otto kirjoitti: Epävarmaa lähdetäänkö mökille to illalla vai pe aamuna (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Koripallo
Kerava
Pojat
17