Koripallo Kerava

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kerava ja lajina on koripallo, koris ja basketball. Niitä löytyy yhteensä 17 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, koripallo, ringette, pesäpallo, sulkapallo, sähly, yleisurheilu ja partio.

Katso lista koko maan koripallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - koripallo - Kerava

Koripallo - Kerava

Kori-80 C-tytöt 03 Nimenhuuto.com

Syksystä 2013 alkaen yhdessä pelannut joukkue. Joukkue on hyvin motivoitunut harjoittelemaan ja tavoitteita joukkueella on paljon. Kauden aikana joukkue nähdään useammassa turnauksessa. Uudet pelaajat ovat tervetulleita! Mukaan pääset joko ilmottautumalla suoraan harkkoihin tai olemalla yhteydessä joukkueenjohtajaan. Voit myös tulla kokeilemaan harrastusta ennen sitoutumista.

Joukkue etsii pelaajia: UUDET PELAAJAT ovat tervetulleita joukkueeseemme. Iältäsi voit olla 2003 synt...

Päivitetty 14 päivää sitten

Koripallo
Kerava
Tytöt
26

Kori-80 P04-05 Nimenhuuto.com

Kori-80 P04-05 . Tähtäimessä pidetään liikunnan iloa, halua treenata ja kehittyä. Uudet pelaajat ovat tervetulleita. Joukkueen omat sivut: http://www.kori-80.net/joukkueet/pojat-04-05/ Ottelukalenteri ja tuloksia: http://www.basket.fi/sarjat/sarjan_etusivu/?season_id=91133&league_id=30189

Antti kirjoitti: Kaikki 12 pelaajaa on nimetty sunnuntain kotimatsiin. Kova tsemppi treeneissä jotta matsissa ollaan iskussa. (29 päivää sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Koripallo
Kerava
Pojat
22

Keravan Kori-80 A-B-pojat Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Hei, tervetuloa mukaan koriksen mukavaan maailmaan! Lisätietoja joukkueen toi...

Hans kirjoitti: Hei, tarkoitus olisi osallistua Namika Lahti Junioreiden järjestämään EASTER TOURNAMENTiin, PE 14.4. – SU 16.4. Jotkut pelaajat ovat kenties matkoilla, mutta luulen että saisimme noin 10 hengen joukkueen kasaan. Jussi viettää Pääsiäisen ansaitusti perheen parissa (saattaa olla perjantaina paikall... (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Koripallo
Kerava
Pojat
27

Keravan Kori-80 Seuratoimijat Nimenhuuto.com

Jussi kirjoitti: Moro. Killan koulun sali on vapaa lauantaina 10.12 kello 10.00-12.00. Bpojat on SM-pelissä ja Apojilla on vieraspeli. Myös sunnuntaina 20.12 Kilta on vapaa klo 12.00-14.30 koska Bpojilla SMpelit ohi syyskaudelta ja Apojilla vieraspelit pe 16.12 ja la 17.12! t. Jussi, PS ilmainen vinkki tälle illa... (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Koripallo
Kerava
Sekajoukkue
47

Keravan Kori-80 TP08-09 Nimenhuuto.com

Jukka kirjoitti: Mahtavat ottelut tänään! Tämä joukkue on erittäin lahjakas ja potentiaalinen myös kilpatason joukkueeksi (joskus tulevaisuudessa). Huomasin, kuinka oli oikein kaivattu otteluja! Olin aikaisemmin todennut, että toiminta kärsii vähistä otteluista, mutta että valmentajan motivaatiotakin koettelee tä... (9 päivää sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Koripallo
Kerava
Sekajoukkue
31

KUB A-tytöt Nimenhuuto.com

Theresa kirjoitti: Huom, päiväys korjaus: 12.03.2017. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 23 päivää sitten

Koripallo
Järvenpää Kerava
Tytöt
22

Keravan Kori-80 C-tytöt Nimenhuuto.com

Susanna kirjoitti: Paikalliset All Stars -leirit 2017 Koripalloliitto järjestää keväällä 2017 yhteensä kahdeksan paikallista All Stars -leiriä yhteistyössä seurojen kanssa. Leirien tavoitteena on antaa mahdollisimman monelle mahdollisuus tutustua All Stars -toimintaan lähellä kotia. Paikalliset All Stars -leirit, k... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Koripallo
Kerava
Tytöt
23

Ykköskori Nimenhuuto.com

Jarkko kirjoitti: Hello! Alla on listattuna meidän kotipelien aikataulut. Peli-ikkuna on näissä fossiilipeleissä aina kaksi viikkoa eli tuohon väliin pitäisi löytyä a) salivuoro ja b) pelaajat. Vieraspelien aikoihin ei vissiin hirveästi voi vaikuttaa. Toistaiseksi listoilla on vasta yksi vieraspeli: 13.11.2016 10:... (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Koripallo
Kerava
Miehet
27

Kori-80 T00-02 Nimenhuuto.com

Anne kirjoitti: Tiedostoissa on nyt kansio Kevät 2016, jossa buffavuoro- ja yhteystietolistat. Anteeksi, kun kesti. Jos olette tehneet vaihtoja, ja ilmoittaneet ne minulle, niin tarkistakaa, että ne on päivitetty listaan. Muutenkin, jos sieltä nyt jotain epämääräisyyksiä löytyy, niin laittakaa viestiä. Korjailla... (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Koripallo
Kerava
Tytöt
11

Kori-80 P01 Nimenhuuto.com

Keravan Kori-80 P01 mikrokoripallojoukkue.

Ilkka kirjoitti: Moi! Tammikuun toisena sunnuntaina 11.01.2015 pelataan Killan hallissa kolmen ottelun verran C-poikien SM-sarjaa. Tässä ensimmäisessä SM-sarjaturnauksessaan isäntäjoukkue Keravan Kori-80 saa vieraakseen ikäluokkansa kovimpaan kärkeen ennakoidut PuHu Juniorit Vantaalta ja KTP:n Kotkasta. SM-sarjat... (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Koripallo
Kerava
Miehet
21

Kakkoskori Nimenhuuto.com

Eero kirjoitti: Oisin kyydin tarpeessa, moneltako ois lähtö? (10 päivää sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Koripallo
Kerava
Ei asetettu
31

Kori-80 P03 Nimenhuuto.com

Otto kirjoitti: Moi! Ottiko joku eilen vahingossa mun pullon amikselta? (Oranssi jossa on kaksi mustaa raitaa) (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Koripallo
Kerava
Pojat
24

Keravan Kori-80 Old Boys Nimenhuuto.com

Tero kirjoitti: Pari pelajaa mukaan vielä, niin saadaan mukava la päivän liikuntatuokio!! (10 päivää sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Koripallo
Kerava
Miehet
22

Keravan Kori-80 T06-07 Nimenhuuto.com

Nea kirjoitti: Nea on kipeänä. (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 20 päivää sitten

Koripallo
Kerava
Tytöt
25

Kori-80 Kuntokoris Nimenhuuto.com

jaana kirjoitti: Ovet ovat kuulemma kiinni, mutta onko jollain avain? Tai onko pojilla treenit ennen meitä? (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Koripallo
Kerava
Ei asetettu
25

Keravan Kori-80 Mammakoris Nimenhuuto.com

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Koripallo
Kerava
Naiset
18

KUUBA Nimenhuuto.com

Heikki kirjoitti: Tervehdys lomien keskelle ja työssä ahkeroiville. Tosiaan kuten Topi tuossa alla viittasikin niin A tytöt tarvitsevat joukkueenjohtajan asap. Harjoitukset jatkuvat 18.7. alkaen Maanantai 1730-1900 sali, perään 30 min ulkoilua, paikkana Kilta. Tiistai 1800-1930 sali perään 30 min ulkoilua Nikkari.... (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Koripallo
Kerava
Tytöt
31

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Koripallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on koripallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.