Koripallo Kerava

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kerava ja lajina on koripallo, koris ja basketball. Niitä löytyy yhteensä 21 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: koripallo, salibandy, jääkiekko, pesäpallo, ringette, sulkapallo, sähly, partio ja yleisurheilu.

Katso lista koko maan koripallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - koripallo - Kerava

Koripallo - Kerava

Kori-80 C-tytöt 03 Nimenhuuto.com

Syksystä 2013 alkaen yhdessä pelannut joukkue. Joukkue on hyvin motivoitunut harjoittelemaan ja tavoitteita joukkueella on paljon. Kauden aikana joukkue nähdään useammassa turnauksessa. Uudet pelaajat ovat tervetulleita! Mukaan pääset joko ilmottautumalla suoraan harkkoihin tai olemalla yhteydessä joukkueenjohtajaan. Voit myös tulla kokeilemaan harrastusta ennen sitoutumista.

Joukkue etsii pelaajia: UUDET PELAAJAT ovat tervetulleita joukkueeseemme. Kaudella 2017-18 joukkueese...

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Koripallo
Kerava
Tytöt
27

Kori-80 P04-05 Nimenhuuto.com

Kori-80 P04-05 . Tähtäimessä pidetään liikunnan iloa, halua treenata ja kehittyä. Uudet pelaajat ovat tervetulleita. Joukkueen omat sivut: http://www.kori-80.net/joukkueet/pojat-04-05/ Ottelukalenteri ja tuloksia: http://www.basket.fi/sarjat/sarjan_etusivu/?season_id=91133&league_id=30189

Wallu kirjoitti: Moikka Tähän voisi laittaa listan poikien numeroista niin Wallu voisi tehdä whatsupissa ryhmän. Voivat sitten keskenään viestitellä vapaaheitto vuoroista killan koululla ja muutenkin. 😊 (2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Koripallo
Kerava
Pojat
21

Kori-80 Heittopussit Nimenhuuto.com

Yön pimeinä tunteina perustettu harraste koripallojoukkue. Joukkueen tarkoitus tarjota ylipainoisille ihmisille mahdollisuus harrastaa liikuntaa ja sitä mielihyvää mitä koripallosta saa! Taito tasomme on heikko, mutta onneksi meillä on toisemme !

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 14 päivää sitten

Koripallo
Kerava
Miehet
11

Kori-80 P09-10 Nimenhuuto.com

Keravan Kori-80 pojat 2009 ja myöhemmin syntyneiden joukkue kaipaa lisää innokkaita pelureita joukkueeseen!

Otso kirjoitti: Moi! Tuon buffakassit pe treeneihin jos joku ottaisi ne haltuun lauantaita varten. Meillä mikroturnauksessa Lyyti joten pääsen itse vasta silloin kympiltä buffaan! En myöskään ole ehtinyt mitään täydennyksiä tekemään joten ottaisiko joku samalla niistä vastuun? Lähinnä mehut vichyt, lautaset , mu... (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Koripallo
Kerava
Pojat
17

Jyrä Nimenhuuto.com

Raittius- ja Urheiluseura Jyrä ryn perustivat 1980-luvun alkupuolella Keravan Yhteiskoulun entiset oppilaat. Seuran esikuva on Yhteiskoulun liikuntakerho Jyrä, joka toimi jo 1900-luvun alkupuolella. Perustajajäseniä olivat mm. Mauri Valtonen, Seppo Nurmi, Ari Anttila. Jyrän laji on koripallo.

Jukka kirjoitti: TÄLLAINEN TULI: Tervehdys Keravan lukio ja aikuislukio on uudistamassa liikuntasalin käyttöperiaatteita syksyllä 2018 alkavasta salikaudesta alkaen. Käytännössä muutos näkyy arki-iltojen (maanantai-perjantai) käytänteissä. Tähän asti liikuntasalin päätyovi on ollut arki-iltaisin auki. Oppilaitos ... (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Koripallo
Kerava
Miehet
26

KUB A-tytöt Nimenhuuto.com

Hanna kirjoitti: Tuun taas vähä myöhässä (11 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Koripallo
Järvenpää Kerava
Tytöt
18

Keravan Kori-80 C-tytöt Nimenhuuto.com

Milja kirjoitti: Tulisiko joku Miljan kaveriksi onnenpyörää hoitamaan? (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Koripallo
Kerava
Tytöt
20

Keravan Kori-80 Seuratoimijat Nimenhuuto.com

Hannu kirjoitti: Koriskoulu pelaa harkkamatsit Kauhajokea vastaan tällä vuorolla, kiitos! (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Koripallo
Kerava
Sekajoukkue
39

Ykköskori Nimenhuuto.com

Jarkko kirjoitti: Huominen peli siirretty Kurkelan koululle!! Aika pysyy samana eli klo 13:30. (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Koripallo
Kerava
Miehet
25

Kori-80 T00-02 Nimenhuuto.com

Anne kirjoitti: Tiedostoissa on nyt kansio Kevät 2016, jossa buffavuoro- ja yhteystietolistat. Anteeksi, kun kesti. Jos olette tehneet vaihtoja, ja ilmoittaneet ne minulle, niin tarkistakaa, että ne on päivitetty listaan. Muutenkin, jos sieltä nyt jotain epämääräisyyksiä löytyy, niin laittakaa viestiä. Korjailla... (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Koripallo
Kerava
Naiset
11

Pikkusudet koriskoulu Kerava Nimenhuuto.com

Keravan Pikkusudet-koriskoulu on 2011-12 syntyneille tytöille ja pojille suunnattu harrastusporukka.

Otso kirjoitti: Kausi loppuu Sherwoodin turnaukseen ja haluamme valmennuksen ja joukkueenjohdon osalta kiittää kaikkia kuluneesta kaudesta! Ensi vuonna Hannu ja Pekko ottavat vastuulleen 11-12 syntyneet, jossa jatketaan edelleen pojat ja tytöt samassa ryhmässä. Harjoituksia saamme yhden arkipäivälle ja yhden vii... (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Koripallo
Kerava
Sekajoukkue
27

Keravan Kori-80 Old Boys Nimenhuuto.com

Tero kirjoitti: Pelipukujen maksun aika, mainostuloja 1400,00€ ja pelipukujen kokonaiskust 2625,00€. Kulkekin jää maksettavaksi 58,33€. Tilille FI0520361800003750, laita viesti pelipuku. Voisko joku laittaa in-Out eli kun olet maksanut laita itsesi In. AP, sun puvut on jo maksettu. Tero A (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Koripallo
Kerava
Miehet
25

Kakkoskori Nimenhuuto.com

Jesse kirjoitti: Jos saadaan edes 4vs4 (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 18 päivää sitten

Koripallo
Kerava
Ei asetettu
31

Kori-80 P03 Nimenhuuto.com

Otto kirjoitti: Epävarmaa lähdetäänkö mökille to illalla vai pe aamuna (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Koripallo
Kerava
Pojat
23

Kori-80 P07-08 Nimenhuuto.com

Toni kirjoitti: Moi kaikki koripallon ystävät - TÄRKEÄÄ INFOA! Parhaat kesäpäivät ovat päällä, mutta syksyn tuulet alkavat puhaltamaan nopeammin kuin arvaattekaan. Luon Nimenhuutoon tapahtuman, jossa kysyn osallistumista ensi kauden toimintaan. Vastatkaa siihen JOKAINEN tämän meilin saaja in/out 5.8.2018 menness... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Koripallo
Kerava
Pojat
28

Keravan Kori-80 T07 Nimenhuuto.com

Jukka kirjoitti: Moi kaikki! Olen joukkueen päättäjäisten aikaan Haikon kartanossa valtuustoseminaarissa – ja vielä yön yli maanantaista tiistaihin. Yksi toimintamalli ensi kaudelle voisi olla jakaa ryhmä 2.- ja 3. -divisioonajoukkueisiin. Kakkosessa pelattaisiin aavistuksen kilpailullisemmin ja kolmosessa harras... (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Koripallo
Kerava
Tytöt
22

Kori-80 T09-10 Nimenhuuto.com

Lauri kirjoitti: Hei kaikki! Käykää katsomassa kansiosta SHERWOOD 2018 tähän asti saadut tiedot. Toimitsijat, ottelut sekä ohjeita buffaan liittyen. Jos kysymyksiä, niin ottakaa yhteyttä! (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Koripallo
Kerava
Tytöt
13

Kori-80 Kuntokoris Nimenhuuto.com

Marko kirjoitti: Moi.Sara tulis pelaamaan.Onko tämä ok? T:Marko (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Koripallo
Kerava
Ei asetettu
27

Keravan Kori-80 Mammakoris Nimenhuuto.com

Jaana kirjoitti: Hei, muistakaa kaikki peli 18.11.-17 ja salille klo 10. Sain seuraavan viestin Järvenpäästä: Moikka Lautimon Katja antoi sun yhteystiedot kun kyselin häneltä kiinnostaisiko ystävyyspeli Järvenpään naisia vastaan? Meillä on kaikentasoista naista ringissä ja taso ei ole kova :) Olis kiva pelata ja ... (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Koripallo
Kerava
Naiset
14

KUUBA Nimenhuuto.com

Heikki kirjoitti: Tervehdys lomien keskelle ja työssä ahkeroiville. Tosiaan kuten Topi tuossa alla viittasikin niin A tytöt tarvitsevat joukkueenjohtajan asap. Harjoitukset jatkuvat 18.7. alkaen Maanantai 1730-1900 sali, perään 30 min ulkoilua, paikkana Kilta. Tiistai 1800-1930 sali perään 30 min ulkoilua Nikkari.... (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Koripallo
Kerava
Tytöt
31