Koripallo Kerava

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kerava ja lajina on koripallo, koris ja basketball. Niitä löytyy yhteensä 18 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, koripallo, salibandy, ringette, pesäpallo, sulkapallo, sähly, partio ja yleisurheilu.

Katso lista koko maan koripallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - koripallo - Kerava

Koripallo - Kerava

Kori-80 C-tytöt 03 Nimenhuuto.com

Syksystä 2013 alkaen yhdessä pelannut joukkue. Joukkue on hyvin motivoitunut harjoittelemaan ja tavoitteita joukkueella on paljon. Kauden aikana joukkue nähdään useammassa turnauksessa. Uudet pelaajat ovat tervetulleita! Mukaan pääset joko ilmottautumalla suoraan harkkoihin tai olemalla yhteydessä joukkueenjohtajaan. Voit myös tulla kokeilemaan harrastusta ennen sitoutumista.

Joukkue etsii pelaajia: UUDET PELAAJAT ovat tervetulleita joukkueeseemme. Iältäsi voit olla 2003 synt...

Päivitetty 1 päivä sitten

Koripallo
Kerava
Tytöt
26

Kori-80 P04-05 Nimenhuuto.com

Kori-80 P04-05 . Tähtäimessä pidetään liikunnan iloa, halua treenata ja kehittyä. Uudet pelaajat ovat tervetulleita. Joukkueen omat sivut: http://www.kori-80.net/joukkueet/pojat-04-05/ Ottelukalenteri ja tuloksia: http://www.basket.fi/sarjat/sarjan_etusivu/?season_id=91133&league_id=30189

Antti kirjoitti: Kesätreeniohjelma on julkaistu. Tsekkaa Nimenhuuto. (25 päivää sitten)

Päivitetty 25 päivää sitten

Koripallo
Kerava
Pojat
22

Jyrä Nimenhuuto.com

Raittius- ja Urheiluseura Jyrä ryn perustivat 1980-luvun alkupuolella Keravan Yhteiskoulun entiset oppilaat. Seuran esikuva on Yhteiskoulun liikuntakerho Jyrä, joka toimi jo 1900-luvun alkupuolella. Perustajajäseniä olivat mm. Mauri Valtonen, Seppo Nurmi, Ari Anttila. Jyrän laji on koripallo.

Hemmo kirjoitti: Moi, Hyvää kesää kaikille. Kiitos Juki Hemmo (23 päivää sitten)

Päivitetty 23 päivää sitten

Koripallo
Kerava
Miehet
26

JKS Kori-80 A-pojat Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Hei, tervetuloa mukaan koriksen mukavaan maailmaan! Lisätietoja joukkueen toi...

Jonas kirjoitti: Moi, hävitin mustat helly hansenin uimashortsit metsäpirtin päättäjäisissä. Olisiko joku sattunut löytämään ne ? t. Jonas (Noin 7 tuntia sitten)

Päivitetty noin 7 tuntia sitten

Koripallo
Järvenpää/Kerava
Pojat
37

Keravan Kori-80 C-tytöt Nimenhuuto.com

Susanna kirjoitti: Paikalliset All Stars -leirit 2017 Koripalloliitto järjestää keväällä 2017 yhteensä kahdeksan paikallista All Stars -leiriä yhteistyössä seurojen kanssa. Leirien tavoitteena on antaa mahdollisimman monelle mahdollisuus tutustua All Stars -toimintaan lähellä kotia. Paikalliset All Stars -leirit, k... (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Koripallo
Kerava
Tytöt
34

KUB A-tytöt Nimenhuuto.com

Theresa kirjoitti: Huom, päiväys korjaus: 12.03.2017. (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Koripallo
Järvenpää Kerava
Tytöt
22

Keravan Kori-80 TP08-09 Nimenhuuto.com

Jukka kirjoitti: Moi! (olin reissussa ja ehdin vasta nyt kirjoittaa) Kausi oli upea ja mielenkiintoinen, vaikka salit olivat liian pieniä tälle pelaajamäärälle. Samaten otteluja oli liian vähän. Outo liike Koripalloliitolta – perustelevat sitä sillä, että perheille jää aikaa muuhunkin. Turnaus on kuitenkin huono ... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Koripallo
Kerava
Sekajoukkue
30

Keravan Kori-80 Seuratoimijat Nimenhuuto.com

Juha kirjoitti: Moi ! Nyt olisi hyvä tilaisuus harjoitella tuomarointia, viheltämistä Radanvarren harkkapelissä tulevana perjantaina 12.5. Killassa klo 20:00 alkaen. Hyvä paikka vaikka treenata tulevaan Sherwood turnaukseen. Yksi paikka vapaana, ensimmäinen ilmoittautunut saa, korvaus tiedossa... tv Juha p. 0400... (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Koripallo
Kerava
Sekajoukkue
45

Ykköskori Nimenhuuto.com

Jarkko kirjoitti: Hello! Alla on listattuna meidän kotipelien aikataulut. Peli-ikkuna on näissä fossiilipeleissä aina kaksi viikkoa eli tuohon väliin pitäisi löytyä a) salivuoro ja b) pelaajat. Vieraspelien aikoihin ei vissiin hirveästi voi vaikuttaa. Toistaiseksi listoilla on vasta yksi vieraspeli: 13.11.2016 10:... (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Koripallo
Kerava
Miehet
27

Kori-80 T00-02 Nimenhuuto.com

Anne kirjoitti: Tiedostoissa on nyt kansio Kevät 2016, jossa buffavuoro- ja yhteystietolistat. Anteeksi, kun kesti. Jos olette tehneet vaihtoja, ja ilmoittaneet ne minulle, niin tarkistakaa, että ne on päivitetty listaan. Muutenkin, jos sieltä nyt jotain epämääräisyyksiä löytyy, niin laittakaa viestiä. Korjailla... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Koripallo
Kerava
Tytöt
11

Kori-80 P01 Nimenhuuto.com

Keravan Kori-80 P01 mikrokoripallojoukkue.

Ilkka kirjoitti: Moi! Tammikuun toisena sunnuntaina 11.01.2015 pelataan Killan hallissa kolmen ottelun verran C-poikien SM-sarjaa. Tässä ensimmäisessä SM-sarjaturnauksessaan isäntäjoukkue Keravan Kori-80 saa vieraakseen ikäluokkansa kovimpaan kärkeen ennakoidut PuHu Juniorit Vantaalta ja KTP:n Kotkasta. SM-sarjat... (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Koripallo
Kerava
Miehet
21

Kakkoskori Nimenhuuto.com

Tuomas kirjoitti: Tuun myöhässä n. 15 min (Noin 6 tuntia sitten)

Päivitetty noin 6 tuntia sitten

Koripallo
Kerava
Ei asetettu
31

Kori-80 Kuntokoris Nimenhuuto.com

Tarmo kirjoitti: https://katukoris.nimenhuuto.com (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Koripallo
Kerava
Ei asetettu
25

Keravan Kori-80 Old Boys Nimenhuuto.com

Jyrki kirjoitti: Täältä tuli syvä huokaus kun näin että 5 oli muuttunut 7:si. Polvet ollu jo valmiiksi paskana pelkästä ajatuksesta että viidellä vedetään. Vaihtopenkki on niin mukava paikka. (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Koripallo
Kerava
Miehet
24

Kori-80 P03 Nimenhuuto.com

Pietari kirjoitti: Moi kaikille! Täällä Pietarin isä Petteri. En pääse tänään päättäjäisiin, koska meillä on iso tapahtuma Helsingissä. Halusin kiittää kaikkia vanhempia, joukkueen vetäjiä ja valmentajaa. Hieno kausi ollut ja huudetaan porukalla taas syksyllä. Mukavia päättäjäisiä teille. T. Petteri (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 13 päivää sitten

Koripallo
Kerava
Pojat
24

Keravan Kori-80 T06-07 Nimenhuuto.com

Juha kirjoitti: Tervehdys, Tiedoksi 07 tyttöjen vanhemmille liiton tiedote ensi kaudesta. T:juha _____________________________________ Eteläisen alueen sarjojen ilmoittautuminen kaudelle 2017-18 on avattu. Huomioithan muuttuneet ilmoittautumispäivämäärät: Nuoret • 13-19 -vuotiaiden sarjat 15.8.2017 mennessä (ABC... (22 päivää sitten)

Päivitetty 22 päivää sitten

Koripallo
Kerava
Tytöt
25

Keravan Kori-80 Mammakoris Nimenhuuto.com

Päivitetty noin kuukausi sitten

Koripallo
Kerava
Naiset
18

KUUBA Nimenhuuto.com

Heikki kirjoitti: Tervehdys lomien keskelle ja työssä ahkeroiville. Tosiaan kuten Topi tuossa alla viittasikin niin A tytöt tarvitsevat joukkueenjohtajan asap. Harjoitukset jatkuvat 18.7. alkaen Maanantai 1730-1900 sali, perään 30 min ulkoilua, paikkana Kilta. Tiistai 1800-1930 sali perään 30 min ulkoilua Nikkari.... (12 kuukautta sitten)

Päivitetty 12 kuukautta sitten

Koripallo
Kerava
Tytöt
31

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Koripallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on koripallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.