Koripallo Kerava

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kerava ja lajina on koripallo, koris ja basketball. Niitä löytyy yhteensä 19 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jääkiekko. Muita suosittuja lajeja ovat: koripallo, jalkapallo, salibandy, pesäpallo, sulkapallo, partio, sähly, ringette ja kuorolaulu.

Katso lista koko maan koripallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kori-80 A-tytöt Nimenhuuto.com

Syksystä 2013 alkaen yhdessä pelannut joukkue. Joukkue on hyvin motivoitunut harjoittelemaan ja tavoitteita joukkueella on paljon. Kauden aikana joukkue nähdään useammassa turnauksessa. Uudet pelaajat ovat tervetulleita! Mukaan pääset joko ilmottautumalla suoraan harkkoihin tai olemalla yhteydessä joukkueenjohtajaan. Voit myös tulla kokeilemaan harrastusta ennen sitoutumista.

Joukkue etsii pelaajia: UUDET PELAAJAT ovat tervetulleita joukkueeseemme. Kaudella 2018-19 joukkueese...

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Hei! Joanna leirikoulussa Tartossa 3.-7.9 joten tuolloin harkat jää väliin. (Yli vuosi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Koripallo
Kerava
Tytöt
17

Kori-80 P04-05 Nimenhuuto.com

Kori-80 P04-05 . Tähtäimessä pidetään liikunnan iloa, halua treenata ja kehittyä. Uudet pelaajat ovat tervetulleita. Joukkueen omat sivut: http://www.kori-80.net/joukkueet/pojat-04-05/ Ottelukalenteri ja tuloksia: http://www.basket.fi/sarjat/sarjan_etusivu/?season_id=91133&league_id=30189

Pyry kirjoitti: Hei Onko innokkaita leiojia, kun huomenna olisi taas kotimatsi? Meiltä tulee buffakamat, kahvi ja puffanpito😀 T: Nina (Noin 21 tuntia sitten)

Päivitetty noin 21 tuntia sitten

Koripallo
Kerava
Pojat
24

Kori-80 P09-10 Nimenhuuto.com

Keravan Kori-80 pojat 2009 ja myöhemmin syntyneiden joukkue kaipaa lisää innokkaita pelureita joukkueeseen!

Joa kirjoitti: Jääkiekkopeli samaan aikaan (8 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Koripallo
Kerava
Pojat
23

Kori-80 Heittopussit Nimenhuuto.com

Yön pimeinä tunteina perustettu harraste koripallojoukkue. Joukkueen tarkoitus tarjota mahdollisuus harrastaa korista hyvässä porukassa. Pelaamme kaudella 2018-2019 Eteläisessä aluesarjassa, miesten kuntosarjaa.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Koripallo
Kerava
Miehet
14

Jyrä Nimenhuuto.com

Raittius- ja Urheiluseura Jyrä ryn perustivat 1980-luvun alkupuolella Keravan Yhteiskoulun entiset oppilaat. Seuran esikuva on Yhteiskoulun liikuntakerho Jyrä, joka toimi jo 1900-luvun alkupuolella. Perustajajäseniä olivat mm. Mauri Valtonen, Seppo Nurmi, Ari Anttila. Jyrän laji on koripallo.

Jukka kirjoitti: Tämän illan harjoitukset on peruutettu koulun oman käytön tähden. – Jukka (12 kuukautta sitten)

Päivitetty 11 kuukautta sitten

Koripallo
Kerava
Miehet
27

Keravan Kori-80 Seuratoimijat Nimenhuuto.com

Harri kirjoitti: Hei! Tiesitte varmaan, että niin Ballzyn kuin Korispisteen valikoimista löytyy seuramme jäsenille tekstiilejä ja muita tuotteita. Seuran nettisivuilla olevat seuratuotteet toimittaa Ballzy ja homma toimii yhteistilauksina siellää olevien ohjeiden ja aikataulujen mukaan. Näistä Ballzyn malleista o... (10 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Koripallo
Kerava
Sekajoukkue
40

Keravan Kori-80 C-tytöt Nimenhuuto.com

Katja kirjoitti: Sherwoodin Iloinen Mikroturnaus viettää tänä vuonna 20-vuotisjuhlaansa! Turnaus pelataan Keravalla lauantaina 18.5.2019. Laita päivä kalenteriisi. Turnauksessa pelaavat ensi vuonna ikäluokat 2009 – 2012, mutta kaikkien joukkueiden apu turnausjärjestelyissä on enemmän kuin tervetullutta. Osallistu... (Vuosi sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Koripallo
Kerava
Tytöt
15

KUB A-tytöt Nimenhuuto.com

Isabella kirjoitti: Jos on tervehtynyt (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Koripallo
Järvenpää Kerava
Tytöt
14

Ykköskori Nimenhuuto.com

Jarkko kirjoitti: Huominen peli siirretty Kurkelan koululle!! Aika pysyy samana eli klo 13:30. (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Koripallo
Kerava
Miehet
26

Kori-80 T00-02 Nimenhuuto.com

Anne kirjoitti: Tiedostoissa on nyt kansio Kevät 2016, jossa buffavuoro- ja yhteystietolistat. Anteeksi, kun kesti. Jos olette tehneet vaihtoja, ja ilmoittaneet ne minulle, niin tarkistakaa, että ne on päivitetty listaan. Muutenkin, jos sieltä nyt jotain epämääräisyyksiä löytyy, niin laittakaa viestiä. Korjailla... (Melkein 4 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 4 vuotta sitten

Koripallo
Kerava
Naiset
11

Keravan Kori-80 Korittaret Nimenhuuto.com

Kaikille naisille tarkoitettu harrastejoukkue, jossa tarkoituksena on kunnon kohentaminen hauskasti ja iloisesti koripallon parissa.

Jenni kirjoitti: Hei, minulta jää ainakin tämä kevätkausi väliin. Katsotaan syksyllä miten työkuviot menee, olisiko mahdollista päästä taas mukaan.. Hyviä treenejä teille! (6 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Koripallo
Kerava
Naiset
11

Keravan Kori-80 Old Boys Nimenhuuto.com

Markus kirjoitti: Ottakaa veljet kantaa ensi vuoden harjoitsuaikoihin. Markus Keravan Kori-80 ry Salivuorokysely kausi 2020-2021 Hei, Juhlavuosi on käynnistynyt ja lähestyn sinua kautta 2020-21 koskevalla perinteisellä kyselyllä. Salivuorot on haettava 29.2.2020 mennessä ja nyt sinulla on mahdollisuus vaikuttaa as... (10 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Koripallo
Kerava
Miehet
28

Kori-80 P07-08 Nimenhuuto.com

Toni kirjoitti: Moi! Aika kiitää ja syyskauden viimeiset pelit molemmissa sarjoissa ovat lauantaina 30.11. ja 7.12. Käykää merkkaamassa nimenhuutoon in/out heti kun tiedätte osallistumisen. Kuten jo aiemmin viestiin, niin la 7.12. pelit ovat päällekkäin joten pyydän kaikkia priorisoimaan pelit, jos se vain on ma... (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 14 päivää sitten

Koripallo
Kerava
Pojat
24

Kori-80 T09-10 Nimenhuuto.com

Lauri kirjoitti: Hei, pukkaripalaveri siis tänään alkaa klo 18.15! Pahoittelut! (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 17 päivää sitten

Koripallo
Kerava
Tytöt
23

Keravan edustusjoukkue Nimenhuuto.com

Sape kirjoitti: Duunin koulutus loppuu Vantaalla 18.00 eli paikalla n. 18.30 (20 päivää sitten)

Päivitetty 20 päivää sitten

Koripallo
Kerava
Miehet
33

Kori-80 Kuntokoris Nimenhuuto.com

Marko kirjoitti: No niin mussukat! Koittakaahan ilmoittautua tuletteko vai ette!! (3 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Koripallo
Kerava
Ei asetettu
24

Kakkoskori Nimenhuuto.com

Eero kirjoitti: Torilta ilman autoa (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Koripallo
Kerava
Ei asetettu
32

Keravan Kori-80 T08 -T06 Nimenhuuto.com

Jukka kirjoitti: VIIKONLOPUN YKKÖSDIVARIN OTTELUISTA: Olemme kehittäneet puolustusta ja puolustamme nyt koko kentän pelaajavartiointia, kuten (juniori)kilpakoripalloon kuuluu jo siitäkin syystä, että se on kehittävää. Tulokset ovat olleet hyviä. Ylhäältä puolustamalla saavutetaan monia etuja – dominoidaan vastust... (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Koripallo
Kerava
Tytöt
43

Kori-80 P03 Nimenhuuto.com

Otto kirjoitti: Epävarmaa lähdetäänkö mökille to illalla vai pe aamuna (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Koripallo
Kerava
Pojat
17