Koripallo Kerava

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kerava ja lajina on koripallo, koris ja basketball. Niitä löytyy yhteensä 20 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on koripallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, jääkiekko, salibandy, pesäpallo, sulkapallo, partio, sähly, ringette ja kuorolaulu.

Katso lista koko maan koripallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kori-80 A-tytöt Nimenhuuto.com

Syksystä 2013 alkaen yhdessä pelannut joukkue. Joukkue on hyvin motivoitunut harjoittelemaan ja tavoitteita joukkueella on paljon. Kauden aikana joukkue nähdään useammassa turnauksessa. Uudet pelaajat ovat tervetulleita! Mukaan pääset joko ilmottautumalla suoraan harkkoihin tai olemalla yhteydessä joukkueenjohtajaan. Voit myös tulla kokeilemaan harrastusta ennen sitoutumista.

Joukkue etsii pelaajia: UUDET PELAAJAT ovat tervetulleita joukkueeseemme. Kaudella 2018-19 joukkueese...

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Hei! Joanna leirikoulussa Tartossa 3.-7.9 joten tuolloin harkat jää väliin. (Vuosi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Koripallo
Kerava
Tytöt
15

Kori-80 P04-05 Nimenhuuto.com

Kori-80 P04-05 . Tähtäimessä pidetään liikunnan iloa, halua treenata ja kehittyä. Uudet pelaajat ovat tervetulleita. Joukkueen omat sivut: http://www.kori-80.net/joukkueet/pojat-04-05/ Ottelukalenteri ja tuloksia: http://www.basket.fi/sarjat/sarjan_etusivu/?season_id=91133&league_id=30189

Lauri kirjoitti: Hei, voin tuoda huomiseen su 17.11. matsiin buffaan tarjottavaa, onko kahvitermari Ninalla? Laitatko edelleen kahvit? T. Johanna (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Koripallo
Kerava
Pojat
22

Kori-80 P09-10 Nimenhuuto.com

Keravan Kori-80 pojat 2009 ja myöhemmin syntyneiden joukkue kaipaa lisää innokkaita pelureita joukkueeseen!

Joa kirjoitti: Joalta puuttuu vielä peliasu (2 päivää sitten)

Päivitetty noin 22 tuntia sitten

Koripallo
Kerava
Pojat
24

Kori-80 Heittopussit Nimenhuuto.com

Yön pimeinä tunteina perustettu harraste koripallojoukkue. Joukkueen tarkoitus tarjota mahdollisuus harrastaa korista hyvässä porukassa. Pelaamme kaudella 2018-2019 Eteläisessä aluesarjassa, miesten kuntosarjaa.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 29 päivää sitten

Koripallo
Kerava
Miehet
16

Jyrä Nimenhuuto.com

Raittius- ja Urheiluseura Jyrä ryn perustivat 1980-luvun alkupuolella Keravan Yhteiskoulun entiset oppilaat. Seuran esikuva on Yhteiskoulun liikuntakerho Jyrä, joka toimi jo 1900-luvun alkupuolella. Perustajajäseniä olivat mm. Mauri Valtonen, Seppo Nurmi, Ari Anttila. Jyrän laji on koripallo.

Jukka kirjoitti: Tämän illan harjoitukset on peruutettu koulun oman käytön tähden. – Jukka (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Koripallo
Kerava
Miehet
27

Keravan Kori-80 C-tytöt Nimenhuuto.com

Katja kirjoitti: Sherwoodin Iloinen Mikroturnaus viettää tänä vuonna 20-vuotisjuhlaansa! Turnaus pelataan Keravalla lauantaina 18.5.2019. Laita päivä kalenteriisi. Turnauksessa pelaavat ensi vuonna ikäluokat 2009 – 2012, mutta kaikkien joukkueiden apu turnausjärjestelyissä on enemmän kuin tervetullutta. Osallistu... (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Koripallo
Kerava
Tytöt
15

Keravan Kori-80 Seuratoimijat Nimenhuuto.com

Harri kirjoitti: Hei! Tiesitte varmaan, että niin Ballzyn kuin Korispisteen valikoimista löytyy seuramme jäsenille tekstiilejä ja muita tuotteita. Seuran nettisivuilla olevat seuratuotteet toimittaa Ballzy ja homma toimii yhteistilauksina siellää olevien ohjeiden ja aikataulujen mukaan. Näistä Ballzyn malleista o... (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Koripallo
Kerava
Sekajoukkue
40

KUB A-tytöt Nimenhuuto.com

Isabella kirjoitti: Jos on tervehtynyt (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Koripallo
Järvenpää Kerava
Tytöt
14

Ykköskori Nimenhuuto.com

Jarkko kirjoitti: Huominen peli siirretty Kurkelan koululle!! Aika pysyy samana eli klo 13:30. (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Koripallo
Kerava
Miehet
26

Kori-80 T00-02 Nimenhuuto.com

Anne kirjoitti: Tiedostoissa on nyt kansio Kevät 2016, jossa buffavuoro- ja yhteystietolistat. Anteeksi, kun kesti. Jos olette tehneet vaihtoja, ja ilmoittaneet ne minulle, niin tarkistakaa, että ne on päivitetty listaan. Muutenkin, jos sieltä nyt jotain epämääräisyyksiä löytyy, niin laittakaa viestiä. Korjailla... (Melkein 4 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 4 vuotta sitten

Koripallo
Kerava
Naiset
11

Pikkusudet koriskoulu Kerava Nimenhuuto.com

Keravan Kori- 80:n Pikkusudet-koriskoulu on 2011-12 syntyneille tytöille ja pojille suunnattu harrastusporukka.

Hannu kirjoitti: Tervehdys kaikille P11-12 -joukkueen toimintaan osallistuville! Keravan Kori-80:n jatkaa uudelle kaudelle vuosina 2011 ja 2012 syntyneitten poikien yhteisjoukkueella. Mukana on jo aiemmin korista pelanneita pikkususia, koriskoululaisia ja koriksen uutena lajina aloittajia – kaikille tervetuloa! T... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Koripallo
Kerava
Sekajoukkue
33

Keravan Kori-80 Korittaret Nimenhuuto.com

Kaikille naisille tarkoitettu harrastejoukkue, jossa tarkoituksena on kunnon kohentaminen hauskasti ja iloisesti koripallon parissa.

Jaana kirjoitti: Ilmestys lauantain harkkoihin, jos yö on ollut rauhallinen töissä! (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Koripallo
Kerava
Naiset
10

Keravan Kori-80 Old Boys Nimenhuuto.com

Timo kirjoitti: Ehkä vähän puolikuntoinen vielä. (Noin 7 tuntia sitten)

Päivitetty noin 7 tuntia sitten

Koripallo
Kerava
Miehet
28

Kori-80 P07-08 Nimenhuuto.com

Toni kirjoitti: Moi! Kolme asiaa. 1. Emme saa Salon loppiaisturnaukseen 08'09 joukkuetta. 0607 joukkueeseen otetaan Max 10 pelaajaa. 2. Muistutuksena lauantai 30.11. ja 7.12. pelit. Noina päivinä siis sekä 2D että 3D pelit. Toivon, että jokainen priorisoi nämä pelit jouluostoksien ym edelle, jotta saamme riittäv... (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Koripallo
Kerava
Pojat
24

Kori-80 T09-10 Nimenhuuto.com

Lauri kirjoitti: Hei, pukkaripalaveri siis tänään alkaa klo 18.15! Pahoittelut! (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 23 päivää sitten

Koripallo
Kerava
Tytöt
23

Kori-80 Kuntokoris Nimenhuuto.com

Marko kirjoitti: No niin mussukat! Koittakaahan ilmoittautua tuletteko vai ette!! (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Koripallo
Kerava
Ei asetettu
26

Kakkoskori Nimenhuuto.com

Eero kirjoitti: Torilta ilman autoa (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Koripallo
Kerava
Ei asetettu
32

Keravan Kori-80 T08 -T06 Nimenhuuto.com

Jukka kirjoitti: VIIKONLOPUN YKKÖSDIVARIN OTTELUISTA: Olemme kehittäneet puolustusta ja puolustamme nyt koko kentän pelaajavartiointia, kuten (juniori)kilpakoripalloon kuuluu jo siitäkin syystä, että se on kehittävää. Tulokset ovat olleet hyviä. Ylhäältä puolustamalla saavutetaan monia etuja – dominoidaan vastust... (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Koripallo
Kerava
Tytöt
44

Keravan edustusjoukkue Nimenhuuto.com

Reimis kirjoitti: aita! Muistakaa mainostaa omissa NImenhuudoissanne koko perheen korispikkujoulua Killassa ensi lauantaina. Kolme peliä, buffa, arpajaiset, fillariarvonta. On kaikkea! Ja sitten illalla parannetaan maailmaa aikuisten kesken the New Sherwoodissa. Paikalle voi siis piipahtaa vaikka iltakävelyn ohess... (12 kuukautta sitten)

Päivitetty 12 kuukautta sitten

Koripallo
Kerava
Miehet
34

Kori-80 P03 Nimenhuuto.com

Otto kirjoitti: Epävarmaa lähdetäänkö mökille to illalla vai pe aamuna (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Koripallo
Kerava
Pojat
16