Koripallo Kerava

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kerava ja lajina on koripallo, koris ja basketball. Niitä löytyy yhteensä 22 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: koripallo, jääkiekko, salibandy, ringette, pesäpallo, sulkapallo, sähly, partio ja yleisurheilu.

Katso lista koko maan koripallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - koripallo - Kerava

Koripallo - Kerava

Kori-80 C-tytöt 03 Nimenhuuto.com

Syksystä 2013 alkaen yhdessä pelannut joukkue. Joukkue on hyvin motivoitunut harjoittelemaan ja tavoitteita joukkueella on paljon. Kauden aikana joukkue nähdään useammassa turnauksessa. Uudet pelaajat ovat tervetulleita! Mukaan pääset joko ilmottautumalla suoraan harkkoihin tai olemalla yhteydessä joukkueenjohtajaan. Voit myös tulla kokeilemaan harrastusta ennen sitoutumista.

Joukkue etsii pelaajia: UUDET PELAAJAT ovat tervetulleita joukkueeseemme. Kaudella 2017-18 joukkueese...

Päivitetty 17 päivää sitten

Koripallo
Kerava
Tytöt
22

Kori-80 P04-05 Nimenhuuto.com

Kori-80 P04-05 . Tähtäimessä pidetään liikunnan iloa, halua treenata ja kehittyä. Uudet pelaajat ovat tervetulleita. Joukkueen omat sivut: http://www.kori-80.net/joukkueet/pojat-04-05/ Ottelukalenteri ja tuloksia: http://www.basket.fi/sarjat/sarjan_etusivu/?season_id=91133&league_id=30189

Ari kirjoitti: Eelin pukuhuoneeseen jäänyt pallo on minulla. (10 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Koripallo
Kerava
Pojat
18

Jyrä Nimenhuuto.com

Raittius- ja Urheiluseura Jyrä ryn perustivat 1980-luvun alkupuolella Keravan Yhteiskoulun entiset oppilaat. Seuran esikuva on Yhteiskoulun liikuntakerho Jyrä, joka toimi jo 1900-luvun alkupuolella. Perustajajäseniä olivat mm. Mauri Valtonen, Seppo Nurmi, Ari Anttila. Jyrän laji on koripallo.

Pirkka kirjoitti: Ylittääkö tämä nyt poikkeustilanteen että ilmottaudutaan treeneihin (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Koripallo
Kerava
Miehet
26

Kori-80 P09-10 Nimenhuuto.com

Keravan Kori-80 pojat 2009 ja myöhemmin syntyneiden joukkue kaipaa lisää innokkaita pelureita joukkueeseen!

Iiro kirjoitti: Muistkaa ostaa lisenssit ennen lauantaita! http://www.basket.fi/asiakaspalvelu/lisenssi/lisenssin_ostaminen/ Ja tarvitsen kaikkien lisenssinumerot (pois lukien viimekaudella pelanneet) pöytäkirjoja varten/ pelaajaluetteloa varten. (16 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Koripallo
Kerava
Pojat
17

JKS Kori-80 A-pojat Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Hei, tervetuloa mukaan koriksen mukavaan maailmaan! Lisätietoja joukkueen toi...

Petri kirjoitti: Tänään ei siis ohjattuja harjoituksia vähäisen osallistujamäärän vuoksi. Saa toki mennä heittämään ym. PeteP (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Koripallo
Järvenpää/Kerava
Pojat
27

Keravan Kori-80 C-tytöt Nimenhuuto.com

Harmony kirjoitti: Hei! Sattuisko ketään olla ajamassa Saviolta Harkkan paikka tänään (19/9), Jos Harmony saa kyydin? (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 24 päivää sitten

Koripallo
Kerava
Tytöt
25

KUB A-tytöt Nimenhuuto.com

Theresa kirjoitti: Huom, päiväys korjaus: 12.03.2017. (8 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Koripallo
Järvenpää Kerava
Tytöt
16

Keravan Kori-80 Seuratoimijat Nimenhuuto.com

Tiina kirjoitti: Huomenna eli 28.8. alkaa osassa joukkueissa etukäteen markkinoitu kahden viikon kokeilujakso. Jakson mainos löytyy nettisivuilta uutisista. Jokainen treenikerta kokeilujakson aikana pitää pitää. Jos joku kerta joudutaan jostain syystä perumaan, esim. valmentajien ja pelaajien sairastumisten takia... (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Koripallo
Kerava
Sekajoukkue
38

Ykköskori Nimenhuuto.com

Jarkko kirjoitti: Hello! Alla on listattuna meidän kotipelien aikataulut. Peli-ikkuna on näissä fossiilipeleissä aina kaksi viikkoa eli tuohon väliin pitäisi löytyä a) salivuoro ja b) pelaajat. Vieraspelien aikoihin ei vissiin hirveästi voi vaikuttaa. Toistaiseksi listoilla on vasta yksi vieraspeli: 13.11.2016 10:... (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Koripallo
Kerava
Miehet
25

Kori-80 T00-02 Nimenhuuto.com

Anne kirjoitti: Tiedostoissa on nyt kansio Kevät 2016, jossa buffavuoro- ja yhteystietolistat. Anteeksi, kun kesti. Jos olette tehneet vaihtoja, ja ilmoittaneet ne minulle, niin tarkistakaa, että ne on päivitetty listaan. Muutenkin, jos sieltä nyt jotain epämääräisyyksiä löytyy, niin laittakaa viestiä. Korjailla... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Koripallo
Kerava
Tytöt
11

Kori-80 P01 Nimenhuuto.com

Keravan Kori-80 P01 mikrokoripallojoukkue.

Ilkka kirjoitti: Moi! Tammikuun toisena sunnuntaina 11.01.2015 pelataan Killan hallissa kolmen ottelun verran C-poikien SM-sarjaa. Tässä ensimmäisessä SM-sarjaturnauksessaan isäntäjoukkue Keravan Kori-80 saa vieraakseen ikäluokkansa kovimpaan kärkeen ennakoidut PuHu Juniorit Vantaalta ja KTP:n Kotkasta. SM-sarjat... (Melkein 3 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 3 vuotta sitten

Koripallo
Kerava
Miehet
21

Kakkoskori Nimenhuuto.com

Arto kirjoitti: Jos polvi antaa myöten (2 päivää sitten)

Päivitetty noin 23 tuntia sitten

Koripallo
Kerava
Ei asetettu
31

Keravan Kori-80 Mammakoris Nimenhuuto.com

Anni kirjoitti: Keulalta löyty wilsonin koripallo, onko jonkun meidän (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Koripallo
Kerava
Naiset
14

Kori-80 P07-08 Nimenhuuto.com

Issu kirjoitti: Moi! Ehtisikö joku viedä tänään Issun ja Ayannan juna-asemalle Killasta harjoitusten jälkeen? Osaavat siitä itse eteenpäin K-junalla. Ehdin viedä lapset treeneihin, mutta sitten olen itse valtuustoryhmän strategiapalaverissa. – Jukka Nissinen (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Koripallo
Kerava
Pojat
29

Kori-80 P03 Nimenhuuto.com

Pietari kirjoitti: Moi kaikille! Täällä Pietarin isä Petteri. En pääse tänään päättäjäisiin, koska meillä on iso tapahtuma Helsingissä. Halusin kiittää kaikkia vanhempia, joukkueen vetäjiä ja valmentajaa. Hieno kausi ollut ja huudetaan porukalla taas syksyllä. Mukavia päättäjäisiä teille. T. Petteri (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Koripallo
Kerava
Pojat
26

Keravan Kori-80 Old Boys Nimenhuuto.com

Toni kirjoitti: Voin tulla klenkkaamaan jos jeesaa tilannetta... (21 päivää sitten)

Päivitetty 19 päivää sitten

Koripallo
Kerava
Miehet
27

Keravan Kori-80 T07-08 Nimenhuuto.com

Jukka kirjoitti: Tervehdys! Hyvä ottelu Korsoa vastaan torstaina, sillä vastus oli juuri sopiva. Tappio-ottelut paljastavat aina paremmin kehityskohtia kuin voitto-ottelut. Siksi kehittävintä on hävitä suurinpiirtein yhtä usein kuin voittaa. Moni asia on mennyt vahvasti eteenpäin, mutta jostain syystä puuttuu ymm... (20 päivää sitten)

Päivitetty 20 päivää sitten

Koripallo
Kerava
Tytöt
32

Pikkusudet koriskoulu Kerava Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 27 päivää sitten

Koripallo
Kerava
Sekajoukkue
17

Kori-80 T09-10 Nimenhuuto.com

Päivitetty noin kuukausi sitten

Koripallo
Kerava
Tytöt
13

Kori-80 Kuntokoris Nimenhuuto.com

Jani kirjoitti: Tässä kesän mittaan pyöriteltiin ajatusta, että kuntokorisporukalla voitaisiin osallistua Etelä-Suomen alueen kuntosarjaan, jos kiinnostusta löytyy. Valitettavasti varsinaista sekasarjaa ei Koripalloliitolla ole, eli naisille ja miehille on omat sarjansa. Sitä en tiedä, saavatko naiset pelata jok... (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Koripallo
Kerava
Ei asetettu
25

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Koripallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on koripallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.