Jalkapallo Kerava

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kerava ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 28 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, koripallo, ringette, pesäpallo, sulkapallo, sähly, partio ja yleisurheilu.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Kerava

Jalkapallo - Kerava

TuPSKP75 T02 Nimenhuuto.com

TuPS/KP75 T02/03 YJ-joukkue koostuu syksyllä 2009 perustetusta Tuusulan Palloseuran ja Keravan Pallo -75:n tyttöjoukkueista. Mukaan toimintaan ovat erittäin tervetulleita v. 2002 ja v.2003 syntyneet tyttöpelaajat. Joukkue on avoin uusille pelaajille. Pyrimme tarjoamaan haastavaa toimintaa niin kokeneemmille pelaajille kuin vasta-alkajille. Harjoittelemme ja pelaamme tasoryhmissä, joten jokaisella on mahdollisuus osallistua toimintaan joko harraste- tai kilpailumielessä.

Joukkue etsii pelaajia: TuPS/KP75 T0203 YJ joukkue on syksyllä 2014 perustettu Tuusulan Palloseuran j...

Sinikka kirjoitti: Hei, Tuusulan Palloseura on ottanut käyttöön Myclub-palvelun. Se korvaa Nimenhuudon ja toimintamaksujen maksamisen henkilökohtaisilla viitteillä. Myös T0203 yj-joukkue siirtyy käyttämään sitä. Joukkueenjohtajat (minä ja Reetta) luovat kaikille pelaajille omat tunnukset. Jonkin ajan kuluttua saatt... (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Tuusula & Kerava
Tytöt
49

KP-75 P07 Nimenhuuto.com

Keravan KP-75/07 pojat on tiukkoja ja hyviä pelaajia. Oikealla asenteella ja reilulla pelillä pärjää tiukassakin pelissä. Tule pelaamaan aktiivisessa ikäluokassa. Pelaamme kaudella 2016 Opel-liigaa, sekä useita eri turnauksia. Harjoittelemme neljässä eri taitotasossa, sekä pelaamme neljässä eri joukkueessa eliitti, kilpa, haaste, harraste. Voit treenata ja harjoitella monipuolisesti vaikka temppu, kyky, taitokoulussa, maalivahtikoulussa, turnauksissa, sekä viikkotreeneissä. Tervetuloa!

Joukkue etsii pelaajia: Ikäluokan esittely P07 on syksyllä 2013 perustettu ikäluokka 2007 syntyneille...

Jukka kirjoitti: La 27.5. klo 09:00 – 17:00 IHK CUP Bayern Munchen: Alexander Bakalinskiy Paavo Ennevaara Kristen-Marten Kollist Rodi Stick Jimi Virsu Toni Majava Onni Laaksonen Anttoni Uronen Eelis Uronen Onni Siven Barcelona: Aaro Soikkeli Elias Vilhunen Elias Rasmus Jermu Lehtinen Boris Reinikainen Niila Sipil... (10 päivää sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Jalkapallo
Kerava
Pojat
70

KP -75 TuPS B YJ Nimenhuuto.com

Keravan Pallo -75 (KP-75) ja Tuusulan Palloseura (TuPS) B YJ. joukkueessa pelaa kaudella 2016-2017 P00 ja P01 ikäluokat Toimintamme perustana on Suomen palloliiton Fair Play (Kaikki Pelaa) säännöt. Sääntöjen perustana ovat seuraavat arvot: Leikinomaisuus, Tasavertaisuus, Yksilökeskeisyys, Taito, Monipuolisuus, Turvallisuus, Suvaitsevaisuus ja Päihteettömyys.

Joukkue etsii pelaajia: Hei, kaikentasoiset vuosimallia 2000 olevat jalkapallosta innostuneet pojat o...

Topi kirjoitti: Nyt kaikki kutsumaan kaverit mukaan futaamaan! Jalkapalloa, liikunnan iloa ja hikeä! FUTISTA KAIKILLE! Keravan Pallo -75 Ry järjestää ”Kaveri Viikot” viikoilla 21 ja 22. Kaveri Viikoilla kuka vaan poika/tyttö voi tulla kokeilemaan jalkapallon harrastamista ilmaiseksi! Kun tulet kokeilemaan futist... (11 päivää sitten)

Päivitetty 16 päivää sitten

Jalkapallo
Kerava Ja Tuusula
Pojat
89

fckeravandynamokki Nimenhuuto.com

Saavutuksia KKI-sarjoissa: KKI45 Sarjakausi 2009: SPL Uusimaa, mestaruus Sarjakausi 2010: SPL Uusimaa, hopea Sarjakausi 2011: SPL Uusimaa, hopea Sarjakausi 2012: SPL Uusimaa, mestaruus Sarjakausi 2013: SPL Uusimaa, mestaruus Sarjakausi 2014: SPL Uusimaa, hopea Sarjakausi 2015: SPL Uusimaa, mestaruus Sarjakausi 2016: SPL Uusimaa, hopea KKI50 Sarjakausi 2010: SPL Uusimaa, hopea Sarjakausi 2011: SPL Uusimaa, mestaruus Sarjakausi 2012: SPL Uusimaa, mestaruus Sarjakausi 2013: SPL Uusimaa, mestaruus KKI50 SM lopputurnaus, sijat 5-8 Sarjakausi 2014: SPL Uusimaa, mestaruus KKI50 SM lopputurnaus, 4. Sarjakausi 2015: SPL Uusimaa, mestaruus KKI50 SM lopputurnaus, sijat 9-16. Sarjakausi 2016: KKI50 SM lopputurnaus, sijat 9 - 16 SPL Uusimaa, mestaruus KKI55

Osmo kirjoitti: Kiinnostaisiko ketään tulla lauantaina säbäämään Jäkeen klo 11-13. Höntsätreenit. Vauhdin hurmaa ja hyvää seuraa tarjolla. (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Kerava
Miehet
46

PKKU Allianssi Nimenhuuto.com

Nelosen kovin jengi. Varma nousu tiedossa. Treenataan 2-3 kertaa viikossa ja jokainen huolehtii kunnostaan kauden lähestyessä. Futis on huomattavasti siistimpää, kun jalat tottelevat päätä ja kunto kestää. Jokainen ilmoittaa in tai out ennen jokaista tapahtumaa, niin saadaan ryhtiä toimintaan ja on helpompi suunnitella treenit etukäteen. Hyvä kerho!

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (7 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jalkapallo
Kerava
Miehet
14

HC Hemohes Nimenhuuto.com

Ehkäpä Keravan historian kömpelöin jalkapallojoukkue, jonka ylipainoiset hyökkääjät ja karvaiset puolustajat tekevät lähinnä hallaa keravalaiselle jalkapallokulttuurille. HC Hemohes (kutsutaan sisäpiireissä lempinimellä Hemohes) koostuu pääsääntöisesti peli- ja lukutaidottomista kolmikymppisistä Keravan amiksen kasvateista. Lähes kaikki joukkueemme jäsenet ovat lievästi alkoholisoituneita. Osalla on rikostausta. Joukkueemme rivit rakoilee, pelaajillamme ei ole juurikaan itseluottamusta kentällä tai sen ulkopuolella, vihaamme kaikkia vastustajia sekä jalkapalloerotuomareita, mutta onneksi meillä on toisemme! Joukuetta tukemassa: Apropos lingua -käännöstoimisto www.aproposlingua.fi E-Ville-verkkokauppa www.e-ville.com keravalainen autokoulu www.keravanliikennekoulu.fi

Vitali kirjoitti: All-time-tilastot vuosilta 2011-2016. (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Jalkapallo
Kerava
Sekajoukkue
36

KP-75 pojat 04 Nimenhuuto.com

KP-75 poikien -04 ikäluokka. Aktiivi ja Haaste -tasoiset joukkueet.

Joukkue etsii pelaajia: KP-75/Tups 2004 syntyneiden poikien YJ ikäluokka toivottaa uudet pelaaajat mu...

Miika kirjoitti: Heippa kaikille! Olette varmaan kaikki saaneet Mika Hannosen viestin liittyen kaupungin ja seuran yhteistapahtumaan ensi syksynä. Kertaalleen mukana olleena (täällä -99 tyttöjen huoltajana/valmentajana ja siellä huoltajana) voin vakuuttaa että tiedossa on mukava tapahtuma sekä pojille että isäntä... (4 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Kerava
Pojat
61

Kaskelan Jymy Nimenhuuto.com

Keravalaista äijä-fudista jo vuodesta -12.

Joukkue etsii pelaajia: Uudet pelaajat ovat tervetulleita mukaan. - Harrastesarjapelejä ja -turnauksi...

Marko kirjoitti: Päivystys vuoro päällä..tuun jos ei joudu töihin. (6 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jalkapallo
Kerava
Miehet
29

KP-75 P03 Nimenhuuto.com

Keravan Pallo -75 pojat 2003 ikäluokka.

Joukkue etsii pelaajia: Tule pelaamaan jalkapalloa Keravan Pallo -75 P03-ikäluokkaan! Toivotamme sinu...

Topi kirjoitti: Nyt kaikki kutsumaan kaverit mukaan futaamaan! Jalkapalloa, liikunnan iloa ja hikeä! FUTISTA KAIKILLE! Keravan Pallo -75 Ry järjestää ”Kaveri Viikot” viikoilla 21 ja 22. Kaveri Viikoilla kuka vaan poika/tyttö voi tulla kokeilemaan jalkapallon harrastamista ilmaiseksi! Kun tulet kokeilemaan futist... (11 päivää sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Kerava
Pojat
81

KP-75 PT10 Nimenhuuto.com

KP-75:n 2010-syntyneiden poikien ja tyttöjen ikäluokka, joka perustettiin 2016 keväällä.

Lassi kirjoitti: Hei PT10, tiedoksi loppukaudesta: Kevätkausi: - Opel-liiga päättyy meillä 13.6. kierrokseen. - Kellokosken turnaus 18.6. kahdella joukkueella, pelaajat nimetään ensi viikolla (4.6. mennessä). Tänne pääsevät ainakin ne, joille ei tule Opel-pelejä lainkaan. - Pidetään vapaamuotoinen vanhempien kesk... (33 minuuttia sitten)

Päivitetty 33 minuuttia sitten

Jalkapallo
Kerava
Sekajoukkue
59

KP-75 PT09 Nimenhuuto.com

KP-75 PT09 on aloittava ikäluokka johon ovat tervetulleita kaikki jalkapalloilusta kiinnostuneet 2009 syntyneet pojat ja tytöt.

Matias kirjoitti: Hei! Kysymykseni hävisi samalla kun Lahden turnaus poistettiin, mutta tässä uudestaan: Kuuluuko kaikille 2 samanarvoista turnausosallistumista, mitkä sisältyvät tpimintamaksuun ja pelaajan ylimääräiset osallistumiset maksetaan sitten erikseen? Ymmärsin että näin oli päätetty vanhempainkokouksessa... (2 päivää sitten)

Päivitetty noin 2 tuntia sitten

Jalkapallo
Kerava
Sekajoukkue
54

KP75 TUPS P03 YJ Nimenhuuto.com

Poikien 2003-ikäluokan KP-75:n ja Tups:n yhteisjoukkue

Pasi kirjoitti: HESA-cupiin ilmoittautuminen avattu! Ilmoittautukaa kukin omaan joukkueeseenne mahdollisimman pian, pelaajat ja toimihenkilöt myös! Valmennus uudelleenjakaa pelaajia myöhemmin tarpeen ja ilmoittautumistilanteen mukaan. T. Pasi (Noin 19 tuntia sitten)

Päivitetty noin 19 tuntia sitten

Jalkapallo
Kerava/Tuusula
Pojat
90

KP-75 T06-07 Nimenhuuto.com

Innokkuudesta joukkue tunnetaan! Tötsät kierretään, puolustetaan ja hyökätään - pidetään siis tosi hauskaa! Harjoitukset: KE 17.45-19.15 Kalevan kentällä SU 17.45-19.15 Kalevan kentällä

Marika kirjoitti: Hei vanhemmat, pidämme varsinaisen kesätauon 20-30.7. Ennen tätä kannattaa seurata nimenhuutoa treenien osalta. Minimi tyttöjen määrä on 8 ja treeniaika saattaa hiukan muuttua ollen esim. 60min ja joskus saattaa käydä niin, että valmentajamme lomailevat yhtäaikaa ja joudumme tästä syystä perumaan... (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Kerava
Ei asetettu
42

KP 75 P06 Nimenhuuto.com

2006 poikien jalkapalloikäluokka Keravalta Tervetuloa mukaan toimintaan. Tarjoamme Kilpa, Haaste ja Harrastetasoista toimintaa, mukanamme juoksee poikia kaikista Keravan kouluista.

Mehmet kirjoitti: Mehmet ei voi tulla se on sairas (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo ja Futsal
Kerava
Pojat
82

KP-75 PT08 Nimenhuuto.com

KP-75 PT08 on Keravalla toimiva 2008 syntyneiden jalkapallojoukkue tytöille ja pojille.

Topi kirjoitti: Sunnuntain pelit alkaa sen verran myöhemmin, että Topilla jäisi väliin muiden menojen vuoksi. Riittääkö pelaajat? Onko ok jos Topi IN vain lauantaina? (16 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jalkapallo
Kerava
Ei asetettu
81

T0405 Nimenhuuto.com

KP-75:n -04 ja -05 syntyneiden tyttöjen ikäluokka

Topi kirjoitti: Nyt kaikki kutsumaan kaverit mukaan futaamaan! Jalkapalloa, liikunnan iloa ja hikeä! FUTISTA KAIKILLE! Keravan Pallo -75 Ry järjestää ”Kaveri Viikot” viikoilla 21 ja 22. Kaveri Viikoilla kuka vaan poika/tyttö voi tulla kokeilemaan jalkapallon harrastamista ilmaiseksi! Kun tulet kokeilemaan futist... (11 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jalkapallo
Kerava
Tytöt
44

fckeko Nimenhuuto.com

Jalkapalloa pelataan kesäkaudella Keravalla sunnuntaisin klo 11.02 Ahjon tekonurmella tai seuran sivuilla ilmoitetulla pelikentällä. Kesäkauden ulkopuolella Sompion koulun palloiluhallissa, sama aika ja päivä.

Jykä kirjoitti: moi,ois tulossa yksi 17v poka mukaan peleihin,,karo nimeltään,,,mahtuukos,,, (27 päivää sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Jalkapallo
Kerava
Ei asetettu
43

KP-75 P05 valmentajat Nimenhuuto.com

KP-75 P05 on uusi ikäluokka, joka aloitti jalkapallon saliharjoittelun 9.10.

Topi kirjoitti: Nyt kaikki kutsumaan kaverit mukaan futaamaan! Jalkapalloa, liikunnan iloa ja hikeä! FUTISTA KAIKILLE! Keravan Pallo -75 Ry järjestää ”Kaveri Viikot” viikoilla 21 ja 22. Kaveri Viikoilla kuka vaan poika/tyttö voi tulla kokeilemaan jalkapallon harrastamista ilmaiseksi! Kun tulet kokeilemaan futist... (11 päivää sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Jalkapallo
Kerava
Pojat
56

TuPS-KP-75 YJ T00 Nimenhuuto.com

TuPS/KP-75 YJ T00-01 -joukkueeseen kuuluu pelaajia Tuusulasta, Keravalta ja Koivukylästä. Jos haluat mukaan pelaamaan, ota reippaasti yhteyttä joko Tupsin tai KP:n ikäluokkaan tai ilmesty mukaan harkkoihin!

Topi kirjoitti: Nyt kaikki kutsumaan kaverit mukaan futaamaan! Jalkapalloa, liikunnan iloa ja hikeä! FUTISTA KAIKILLE! Keravan Pallo -75 Ry järjestää ”Kaveri Viikot” viikoilla 21 ja 22. Kaveri Viikoilla kuka vaan poika/tyttö voi tulla kokeilemaan jalkapallon harrastamista ilmaiseksi! Kun tulet kokeilemaan futist... (11 päivää sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Tuusula/Kerava
Tytöt
24

Intermillat Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: KP-75 naiset osallistuvat kaudella 2016 naisten 3. divariin. Harjoittelemme l...

Jukka kirjoitti: Ke 24.5. SARJAPELI: Käykää laittamassa IN/OUT Merkintä peliin su 21.5. klo. 15:00 mennessä niin teen kokoonpanot valmiiksi. Yst terv Jukka (10 päivää sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Jalkapallo
Kerava
Naiset
45

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.