Keilailu Vantaa

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Vantaa ja lajina on keilailu. Niitä löytyy yhteensä 5 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, jääkiekko, koripallo, lentopallo, sähly, futsal, pesäpallo, sulkapallo ja golf.

Katso lista koko maan keilailujoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Ten Pins ry Nimenhuuto.com

Ten Pins ry on Vantaan Tikkurilassa toimiva harrastelijatason keilailuseura. Lisätietoja seurastamme sekä toiminnastamme löydät kotisivuiltamme osoitteesta https://sites.google.com/site/tenpinsry/home.

Mika kirjoitti: Siirretty toistaiseksi hamaan tulevaisuuteen Korona-rajoitteiden vuoksi. Ei tietoa koska järjestetään (jos järjestetään!). (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 23 päivää sitten

Keilailu
Tikkurila, Vantaa
Ei asetettu
12

Keilaseura Eleven Pins Nimenhuuto.com

Ratkiriemukas Vantaalainen keilaseura.

Jukka kirjoitti: Hei. Saataisiinko tänne vielä yksi lisää? Sami ja meikäläinen ollaa silloin Talissa heittämässä finaalia. (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 27 päivää sitten

Keilailu
Vantaa
Sekajoukkue
24

VanKei Nimenhuuto.com

Täällä ilmoituksia peleistä yms. t. Seppo

Seppo kirjoitti: Tiedoksi t kimmo Lähettäjä: Keilailuliitto <keilailuliitto@keilailu.fi> Lähetetty: keskiviikko 3. maaliskuuta 2021 12.04 Aihe: Sulkutilan vaikutukset SKL:n kilpailutoimintaan kevään aikana Tärkeys: Suuri Tiedote: keilahallit ja jäsenliitot Suomen hallitus on ilmoittanut 25.2.2021, että koronaepid... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Keilailu
Vantaa
Sekajoukkue
16

keilaseura Bombers Nimenhuuto.com

Vantaan hauskin keilajengi! Liity mukaan.

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Keilailu
Vantaa
Sekajoukkue
15

Argon Nimenhuuto.com

Päivitetty vuosi sitten

Keilailu
Vantaa
Sekajoukkue
2