Salibandy Kerava

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kerava ja lajina on salibandy, sähly, säbä ja floorball. Niitä löytyy yhteensä 25 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, koripallo, ringette, pesäpallo, sulkapallo, sähly, partio ja yleisurheilu.

Katso lista koko maan salibandyjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - salibandy - Kerava

Salibandy - Kerava

Blackbirds Naiset 2 -Kilpa Nimenhuuto.com

Mukava ja iloinen peliporukka, jotka treenaa valmennuksen johdolla kahdesti viikossa. Halu olisi nousta takaisin 3 divariin. Hyvien pelikaverien ja treenien päälle kuuluu toki mahtavat saunaillat.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Moi! Unohtakaa se sähköpostiviesti, joka tuli "muka" uusista tiistaivuoroista! Sähläsin, kun piti lisätä tyttöjen treenit, niin laitoin ne näköjään meille :) Ne on siis nyt poistettu, toivottavasti kaikki väärät vuorot. (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty 28 päivää sitten

Salibandy
Kerava
Naiset
19

Tuplahuti Naiset Nimenhuuto.com

Tuplahuti Naiset pelaa kaudella 2016-2017 IV-divisioonassa. Mukaan mahtuu uusia pelaajia!

Joukkue etsii pelaajia: Tuplahuti Naiset etsii uusia kenttäpelaajia ja toista maalivahtia kaudelle 20...

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Salibandy
Vantaa / Kerava
Naiset
6

Korstot Nimenhuuto.com

Järvenpääläinen 6.div salibandyjoukkue

Joukkue etsii pelaajia: Järvenpääläinen 6.divaria pelaava harrasteporukka etsii paria vahvistusta hyö...

Petteri kirjoitti: Jos tänään ei tuu pelejä niin mä varastan saunaillassa kaikkien juomat! Eli nyt painamaan IN nimenhuutoon! (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Salibandy
Järvenpää Tuusula Kerava
Miehet
36

TUNTO Nimenhuuto.com

PARAS A-RYHMÄ!

Joukkue etsii pelaajia

Toni kirjoitti: Eräpäivä on paukkunut maksusta, joten maksakaa heti tänään! (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Salibandy
Tuusula/Kerava/Järvenpää/Vantaa
Miehet
22

Pro Sählärit Nimenhuuto.com

Pro Sähläystä "aina perjantaisin"

Markku kirjoitti: Moi taas! Tulevan perjantain status: 9 IN 8 Out 11 ? Käykääpäs loputkin päivittämässä status jotta saadaan varmuus pelistä. Make, pääsethän sä? Ville on flunssan poikasessa ja vahvistuu vähän lähempänä. Pankaa status heti kun tiedätte niin koitetaan saada joku toinen mokke jos jompi kumpi teistä ... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Sähly
Kerava
Miehet
30

BLACKBIRDS POJAT -07 Nimenhuuto.com

Blackbirds United -07 poikien sälibandy joukkue.

Oskari kirjoitti: Moi, Onko tulijoita jos pidetään hiihtolomaviikon lauantaina 27.2. pelaamispainotteiset treenit Hyrylän kaukalovuorolla? Oskarin kanssa päästäis tulemaan, jollain 6-8 osallistujalla saatais jo peli pyörimään. Laitatteko ilmoittautumisia MyClubiin niin nähdään tilanne. Vesa (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Salibandy
Kerava
Pojat
29

Blackbirds-00 Haastaja Nimenhuuto.com

Joukkueen tiedot on siirretty Blackbirdsin myclubiin

Eero kirjoitti: Moikka kaikki! Seuramme otti toukokuun alussa käyttöönsä uuden urheiluseuroille tarkoitetun toiminnanohjauspalvelun nimeltä myClub. MyClubin avulla seuramme hallinnoi tästä eteenpäin mm. jäsenrekisteriä, jäsentiedotteita ja jäsenten tapahtumailmoittautumisia, järjestömaksuja ja joukkueiden tapaht... (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Salibandy
Kerava
Pojat
26

Blackbirds04 Nimenhuuto.com

Erkki kirjoitti: Uusien poikien peliasutilaus. Olen aikeissa tehdä vaatetilauksen uusille pelaajillemme ensi viikolla. Jos et osaa vastata vaatekokoihin sovittamatta, kerro Erkille niin voit sovittaa Laurin vaatteita. Tai vaihtoehtoisesti voit käydä tekemässä sovitusreissun Keravan Intersportissa. Älä kuitenkaan ... (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Salibandy
Kerava
Pojat
31

BLACKBIRDS POJAT -06 Nimenhuuto.com

Roope kirjoitti: Onko treenit tänään? Vai lepäilyä turnauksen jälkeen;) (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Salibandy
Kerava
Pojat
35

SB Fantsut Nimenhuuto.com

Susanna kirjoitti: Lähetin Sannalle liittymislinkin. (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Salibandy, Sähly, Kerava, Tuusula, Naiset ja Fantsut
Kerava; Tuusula
Naiset
40

Zeus Nimenhuuto.com

Markku kirjoitti: Sähly peruttu ti 27.9.2016 koulun toimesta, jatkamme 4.10 -mp- (8 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Sähly, Maastopyöräily ja Maantiepyöräily
Kerava
Ei asetettu
12

BBU 03-04 tytöt Nimenhuuto.com

Oona kirjoitti: Moikka, Löytyisikö mukavia valokuvia Timanttiturnauksesta jaettavaksi? Jos, niin lataisitteko näitä vaikka Kuvat ja materiaalit -kansioon? (toki muukin kuvienjakopalvelu sopii) yt. \Timo (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Salibandy
Kerava
Tytöt
20

Blackbirds 01-02 tytöt Nimenhuuto.com

Ari kirjoitti: Haastajasarjan toinen turnaus Raaseporissa meni yli kaikkien odotusten! Ensimmäinen peli NorthernStars III joukkuetta vastaan meni tiukoille vastustajan kovan loppukirin ansiosta. Puolustuksen upea pelaaminen ja erinomaisen upeat torjunnat maalivahdilta sekä oikea-aikainen aikalisä kuitenkin herä... (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Salibandy
Kerava
Tytöt
15

Blackbirds P01 Nimenhuuto.com

Ville kirjoitti: Moi, Torstain treenivuoro muuttunut 19:30-21:00. Voimassa jo huomenna 4.6. Ville (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Salibandy
Kerava
Pojat
18

BBU05 Nimenhuuto.com

Miika kirjoitti: Tervehdys! Sunnuntaina kaikille pojille yhteiset pelit klo 9.30-10.30. Kutsumme kaikki äidit pelaamaan kanssamme. Toivomme suurta osanottoa:) (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Salibandy
Kerava
Pojat
49

Blackbirds B Edustus Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: tiedoksi alla oleva viesti: Paikallisena toimijana haluamme tukea keravalaisia lapsia ja nuo­ria harrastestipendillä. Pidämme tärkeänä, että jokaisella nuorella olisi mahdollisuus kehittää itseään jonkin harrastuksen parissa. On­nistumisen kokemukset antavat itseluottamusta, ja harrastuksen pa­ri... (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Salibandy
Kerava
Pojat
52

Sipa Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Tämä on esimerkkiviesti joukkuesivusi ilmoitustaululla. Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi! Jos käyttöönotossa ilmenee ongelmia, kannattaa lukea http://nimenhuuto.com/faq . Terkuin, Satu asiakaspalvelusta. PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkuees... (Yli vuosi sitten)

Salibandy
Kerava
Miehet
20

Blackbirds tytöt -04-08 Nimenhuuto.com

Blackbirds tytöt -04-08 on yhdistetty d- ja e-tyttöjen harrastejoukkue. Iloisia tyttöjä ja hyvä yhteishenki :) Joukkue aloitti helmikuun 2016 lopussa, joten ehdit vielä hyvin mukaan.

Jari kirjoitti: Harkkamatsin video viime perjantailta 10.3. FC-Tuusulaa vastaan... Vain tokasta erän lopusta melkein matsin loppuun asti. https://youtu.be/YyvCxlL78Jw (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Salibandy
Kerava
Tytöt
28

Keravan Kollit Nimenhuuto.com

Keravan Kollit säbä porukka. Pelaillaan kerran viikossa hyvällä porukalla. Hinta 30 €/kk. Mukaan mahtuu kaikki kiinnostuneet. Yhteydenotot: sami.koljonen@kolumbus.fi

mikko kirjoitti: Mahtuisko tulevana maanantaina vahvistus mukaan? Lasse olisi kiinnostunut tulemaan mukaan peleihin. (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Salibandy
Kerava
Ei asetettu
27

Jaakkolan Pallo Nimenhuuto.com

Reijo kirjoitti: Birdie tulee,jos saadaan vähintään 6 in. (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Salibandy
Kerava
Miehet
13

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Salibandyjoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on salibandy on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.