Salibandy Kerava

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kerava ja lajina on salibandy, sähly, säbä ja floorball. Niitä löytyy yhteensä 18 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on koripallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, jääkiekko, salibandy, pesäpallo, sulkapallo, partio, sähly, ringette ja kuorolaulu.

Katso lista koko maan salibandyjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

TUNTO Nimenhuuto.com

Olemme höntsäporukka ja pelaamme Tuusulan tenniskeskuksessa joka tiistai 20-21.00. Etsimme kenttäpelaajia ja maalivahteja (maalivahdit veloituksetta) 18-100v ikähaarukalla (emme pelaa mitään sarjaa). Kyselyt voitte laittaa joko sähköpostiin tai kännykkään: toni.niemela@kh-koneet.fi (040-5718879) & tomi.rajamaki@kh-koneet.fi (0400-511697). Olemme sopineet, että pari kertaa sa käydä veloituksetta kokeilemassa miltä peli meidän porukassa vaikuttaa, joten tervetuloa kokeilee ilman sen kummoisempaa ilmoitusta. PARAS A-RYHMÄ!

Joukkue etsii pelaajia: Olemme höntsäporukka ja pelaamme Tuusulan tenniskeskuksessa joka tiistai 20-2...

Harri kirjoitti: Terve Tuon tänään yhden kaverin mukaan jos sopii (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Salibandy
Tuusula/Kerava/Järvenpää/Vantaa
Miehet
24

Korstot Nimenhuuto.com

Järvenpääläinen 6.div salibandyjoukkue

Joukkue etsii pelaajia: Järvenpääläinen 6.divaria pelaava harrasteporukka etsii paria vahvistusta hyö...

Petri kirjoitti: Tämä on kysely, ei tapahtuma. (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Salibandy
Järvenpää Tuusula Kerava
Miehet
34

Blackbirds Naiset 2 -Kilpa Nimenhuuto.com

Mukava ja iloinen peliporukka, jotka treenaa valmennuksen johdolla kahdesti viikossa. Hyvien pelikaverien ja treenien päälle kuuluu toki mahtavat saunaillat.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tänään ei ulkolämpöä. Sisälämpö alkaa klo 20:00. (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Salibandy
Kerava
Naiset
14

Pro Sählärit Nimenhuuto.com

Pro Sähläystä "aina perjantaisin"

Markku kirjoitti: Moi! Viime viikolla on hienosti 18 ukkoa pelaamassa! Tällä hetkellä nolla ilmoittautunutta:( ja status puuttuu vielä 15sta. Vähän vielä takkuilee toi torstain takaraja...perjantaina ehtis vielä kysellä ulkopuolisiakin jos ois muutamasta ukosta kiinni ja kaikki päivitellyt statuksensa mutta nyt ei... (9 päivää sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Sähly
Kerava
Miehet
33

Keravan kaupunki Nimenhuuto.com

Keravan kaupungin henkilöstön vakiovuorot eri lajeihin. Fudis Kalevan tekonurmella, kentän pohjoispuolikas. Säbä Sompion koulun liikuntasalissa, pukuhuoneet alakerrassa, käytössä koko sali. Jäähalli käytössä klo 7-8 ma aamuisin.

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jalkapallo, Salibandy ja Jääkiekko
Kerava
Sekajoukkue
47

BLACKBIRDS POJAT -07 Nimenhuuto.com

Blackbirds United -07 poikien sälibandy joukkue.

Oskari kirjoitti: Moi, Onko tulijoita jos pidetään hiihtolomaviikon lauantaina 27.2. pelaamispainotteiset treenit Hyrylän kaukalovuorolla? Oskarin kanssa päästäis tulemaan, jollain 6-8 osallistujalla saatais jo peli pyörimään. Laitatteko ilmoittautumisia MyClubiin niin nähdään tilanne. Vesa (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli 3 vuotta sitten

Salibandy
Kerava
Pojat
27

SSB Nimenhuuto.com

Päivitetty 6 päivää sitten

Salibandy
Kerava
Miehet
26

Sipan höntsät Nimenhuuto.com

Jani kirjoitti: No niin! Vaikka ei liiton sarjoihin jengiä saatukaan, niin sunnuntain pelailuvuoro jatkuu... Vuoro alkaa su 11.8 klo 18 ja max määrä vuorolle on 20+2 pelaajaa. Voitte kutsua kavereita nimenhuutoon ja ilmoittaa, että maksamalla 20 € tilille FI19 1349 3248 3836 40 pääsee mukaan koko kaudeksi. Hinta... (19 päivää sitten)

Päivitetty 19 päivää sitten

Salibandy
Kerava
Miehet
31

SB Fantsut Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: On varmaan jo sopivasti pelaajia (Vuosi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Salibandy, Sähly, Kerava, Tuusula, Naiset ja Fantsut
Kerava; Tuusula
Naiset
36

BBU 03-04 tytöt Nimenhuuto.com

Kati kirjoitti: Moi Vastuuturnauksista puuttuu vielä toimitsijoita. Jokaisessa vuorossa tulisi olla aina kaksi toimitsijaa pöydän takana. Jos omasta joukkueesta ei löydy toimitsijoita, palkataan hommaan ulkopuolisia. Kahvion pitämiseen on tullut vain yksi ilmoittautuminen. Tällä kertaa en pysty itse siihen sitou... (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Salibandy
Kerava
Tytöt
32

Blackbirds04 Nimenhuuto.com

Erkki kirjoitti: 04-EDUSTUKSEN KAUSI ALKAA Harjoitukset alkavat taas tällä viikolla: huomenna tiistaina ja torstaina on 04-edustuksen ensimmäiset harjoitukset. Tällä viikolla pääpaino on pelaamisessa, jotta pääsemme taas rytinällä mukavan lajimme pariin. Käypä klikkaamassa itsesi in/out näihin tapahtumiin ensi ti... (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Salibandy
Kerava
Pojat
32

Blackbirds B Edustus Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: tiedoksi alla oleva viesti: Paikallisena toimijana haluamme tukea keravalaisia lapsia ja nuo­ria harrastestipendillä. Pidämme tärkeänä, että jokaisella nuorella olisi mahdollisuus kehittää itseään jonkin harrastuksen parissa. On­nistumisen kokemukset antavat itseluottamusta, ja harrastuksen pa­ri... (Yli 4 vuotta sitten)

Päivitetty yli 4 vuotta sitten

Salibandy
Kerava
Pojat
52

BBU naiset Nimenhuuto.com

Jos tykkäät pelata kovaa ja silti samalla pitää hauskaa, niin tervetuloa vertaistesi joukkoon!! Näiden naisten lavat käyvät yhtä kuumana kuin kiuas! Treenaamme valmennuksen johdolla kahdesti viikossa.

Joukkue etsii pelaajia: Naisten salibandyjoukkue Blackbirds hakee uusia pelaajia ensi kaudelle. Pelaa...

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Salibandy
Kerava
Naiset
15

Keravan Kollit Nimenhuuto.com

Keravan Kollit säbä porukka. Pelaillaan kerran viikossa hyvällä porukalla. Hinta 30 €/kk. Mukaan mahtuu kaikki kiinnostuneet. Yhteydenotot: sami.koljonen@kolumbus.fi

Samuli kirjoitti: jos jollekkin tuli viesti ettei ole vuoroa niin kyllä on, joten kaikki mukaan 5.8 T:Samuli (16 päivää sitten)

Päivitetty 16 päivää sitten

Salibandy
Kerava
Ei asetettu
30

SÄBÄ Tiistai 17-18 Nimenhuuto.com

Pertti kirjoitti: Ovikoodi: 9965 (5 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Salibändy
Kerava!!
Ei asetettu
23

Jaakkolan Pallo Nimenhuuto.com

Reijo kirjoitti: Kausimaksu 40€ mukaan. (12 päivää sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Salibandy
Kerava
Miehet
12

KePusähly Nimenhuuto.com

Timo kirjoitti: Heipparallaa! Syksyn lasku saapui. 180,29€. En yhtään tiedä kuinka moni meinaa maksuun osallistua, niin laittakaa 15€/naama mun tilille FI7010635000256215. Katsotaan sitten kevään laskun saapuessa paljonko vielä täytyy periä lisää. Laskun eräpäivä on 3.2., siihen mennessä maksut siis, kiitos. Toi... (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Sähly
Kerava
Miehet
33

Ifolorball Nimenhuuto.com

Jukka kirjoitti: Tänään tulossa kaksi maalivahtia ja hyvät pelit. Kaikki mukaan! (Yli 6 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 4 vuotta sitten

Salibandy
Kerava
Ei asetettu
28