Salibandy Kerava

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kerava ja lajina on salibandy, sähly, säbä ja floorball. Niitä löytyy yhteensä 27 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, koripallo, ringette, pesäpallo, sulkapallo, sähly, yleisurheilu ja partio.

Katso lista koko maan salibandyjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - salibandy - Kerava

Salibandy - Kerava

TUNTO Nimenhuuto.com

Haemme lisää 3-4 pelaajaa, iällä ei väliä kunhan vain olet yli 18-vuotias. Pelaamme Tiistaisin 20.00-21.00 Tuusulan urheilupuistossa uudessa sählyhallissa. Jos tykkäät vain pelailla, niin tämä joukkue on siihen juuri sopiva. Saatamme joskus pelailla toisia joukkueita vastaan. Ilmoittaudu joko suoraan Tunto joukkueen nimenhuutoon tai ota yhteyttä sähköpostitse:toni.niemela@kh-koneet.fi. Haemme myös maalivahteja ja olemme sopineet että maalivahdit pääsevät pelailee veloituksetta! Tervetuloa kokeilemaan miltä porukka vaikuttaa...

Joukkue etsii pelaajia: Haemme lisää 3-4 pelaajaa. Pelaamme Tiistaisin 20.00-21.00 Tuusulan urheilupu...

Toni kirjoitti: Eräpäivä on paukkunut maksusta, joten maksakaa heti tänään! (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Salibandy
Tuusula/Kerava/Järvenpää/Vantaa
Miehet
22

Tuplahuti Naiset Nimenhuuto.com

Tuplahuti Naiset pelaa kaudella 2016-2017 IV-divisioonassa. Mukaan mahtuu uusia pelaajia!

Joukkue etsii pelaajia: Tuplahuti Naiset etsii uusia kenttäpelaajia ja toista maalivahtia kaudelle 20...

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Salibandy
Vantaa / Kerava
Naiset
6

Blackbirds Naiset 2 -Kilpa Nimenhuuto.com

Mukava ja iloinen peliporukka, jotka treenaa valmennuksen johdolla kahdesti viikossa. Halu olisi nousta takaisin 3 divariin. Hyvien pelikaverien ja treenien päälle kuuluu toki mahtavat saunaillat.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Moi! Unohtakaa se sähköpostiviesti, joka tuli "muka" uusista tiistaivuoroista! Sähläsin, kun piti lisätä tyttöjen treenit, niin laitoin ne näköjään meille :) Ne on siis nyt poistettu, toivottavasti kaikki väärät vuorot. (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Salibandy
Kerava
Naiset
20

Korstot Nimenhuuto.com

Järvenpääläinen 6.div salibandyjoukkue

Joukkue etsii pelaajia: Järvenpääläinen 6.divaria pelaava harrasteporukka etsii paria vahvistusta hyö...

Petteri kirjoitti: Jos tänään ei tuu pelejä niin mä varastan saunaillassa kaikkien juomat! Eli nyt painamaan IN nimenhuutoon! (Vuosi sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Salibandy
Järvenpää Tuusula Kerava
Miehet
39

Pro Sählärit Nimenhuuto.com

Pro Sähläystä "aina perjantaisin"

Markku kirjoitti: Moro! Käykääpäs pika pikaa päivittämässä statuksenne jotta tiedetään onko illalla peli. Nyt 7 IN, 11 OUT ja 11 ei ole päivittänyt mitään. Ja jatkossa päivitys torstaisin, tästähän on puhuttu:)! T. Make (19 päivää sitten)

Päivitetty 19 päivää sitten

Sähly
Kerava
Miehet
28

BLACKBIRDS POJAT -07 Nimenhuuto.com

Blackbirds United -07 poikien sälibandy joukkue.

Oskari kirjoitti: Moi, Onko tulijoita jos pidetään hiihtolomaviikon lauantaina 27.2. pelaamispainotteiset treenit Hyrylän kaukalovuorolla? Oskarin kanssa päästäis tulemaan, jollain 6-8 osallistujalla saatais jo peli pyörimään. Laitatteko ilmoittautumisia MyClubiin niin nähdään tilanne. Vesa (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Salibandy
Kerava
Pojat
29

Blackbirds-00 Haastaja Nimenhuuto.com

Joukkueen tiedot on siirretty Blackbirdsin myclubiin

Eero kirjoitti: Moikka kaikki! Seuramme otti toukokuun alussa käyttöönsä uuden urheiluseuroille tarkoitetun toiminnanohjauspalvelun nimeltä myClub. MyClubin avulla seuramme hallinnoi tästä eteenpäin mm. jäsenrekisteriä, jäsentiedotteita ja jäsenten tapahtumailmoittautumisia, järjestömaksuja ja joukkueiden tapaht... (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Salibandy
Kerava
Pojat
26

FC Tuusula A-pojat Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: FC Tuusula A-joukkue pelaa kaudella 2015-2016 eteläsuomen A poikien 1. divari...

Marko kirjoitti: Tänään ei millään kerkiä. (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Salibandy
Tuusula Kerava Vantaa Järvenpää
Miehet
34

BLACKBIRDS POJAT -06 Nimenhuuto.com

Jani kirjoitti: Moi, sattuiko kenellekään matkaan miesten 45-koon Adidaksen sinivalkoiset sisäpelikengät Klondykeltä viime sunnuntain treenien jäljiltä? Yötyön jäljiltä huonomuistinen omistaja kaipailee, löytöpalkkio tarjolla :) /Jukka (0504141087) (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Salibandy
Kerava
Pojat
33

Blackbirds04 Nimenhuuto.com

Erkki kirjoitti: Oletko maisemissa hiihtoloman alkuviikonloppuna? Meillä on ilmaisia pääsylippuja miesten SM-sarjapeliin EräViikingit - Steelers lauantaina 18.2. klo 16. Ketkä kaikki lähtevät mukaan katsomaan porukalla peliä? Klikkaa nimenhuudon tapahtumaan in ja kirjoita kommenttikenttään montako lippua haluaisi... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Salibandy
Kerava
Ei asetettu
27

BBU 03-04 tytöt Nimenhuuto.com

Oona kirjoitti: Moikka, Löytyisikö mukavia valokuvia Timanttiturnauksesta jaettavaksi? Jos, niin lataisitteko näitä vaikka Kuvat ja materiaalit -kansioon? (toki muukin kuvienjakopalvelu sopii) yt. \Timo (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Salibandy
Kerava
Tytöt
19

Blackbirds 01-02 tytöt Nimenhuuto.com

Ari kirjoitti: Haastajasarjan toinen turnaus Raaseporissa meni yli kaikkien odotusten! Ensimmäinen peli NorthernStars III joukkuetta vastaan meni tiukoille vastustajan kovan loppukirin ansiosta. Puolustuksen upea pelaaminen ja erinomaisen upeat torjunnat maalivahdilta sekä oikea-aikainen aikalisä kuitenkin herä... (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Salibandy
Kerava
Tytöt
15

SB Fantsut Nimenhuuto.com

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Salibandy, Sähly, Kerava, Tuusula, Naiset ja Fantsut
Kerava; Tuusula
Naiset
35

Zeus Nimenhuuto.com

Markku kirjoitti: Sähly peruttu ti 27.9.2016 koulun toimesta, jatkamme 4.10 -mp- (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Sähly, Maastopyöräily ja Maantiepyöräily
Kerava
Ei asetettu
12

Blackbirds P01 Nimenhuuto.com

Ville kirjoitti: Moi, Torstain treenivuoro muuttunut 19:30-21:00. Voimassa jo huomenna 4.6. Ville (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Salibandy
Kerava
Pojat
19

BBU05 Nimenhuuto.com

Miika kirjoitti: Tervehdys! Sunnuntaina kaikille pojille yhteiset pelit klo 9.30-10.30. Kutsumme kaikki äidit pelaamaan kanssamme. Toivomme suurta osanottoa:) (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Salibandy
Kerava
Pojat
50

Blackbirds B Edustus Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: tiedoksi alla oleva viesti: Paikallisena toimijana haluamme tukea keravalaisia lapsia ja nuo­ria harrastestipendillä. Pidämme tärkeänä, että jokaisella nuorella olisi mahdollisuus kehittää itseään jonkin harrastuksen parissa. On­nistumisen kokemukset antavat itseluottamusta, ja harrastuksen pa­ri... (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Salibandy
Kerava
Pojat
52

Blackbirds Naiset II Nimenhuuto.com

Nina kirjoitti: Hei! Nyt kaikki paikalle keskiviikkona 23.5. treeneihin, tai jos ei pääse treeneihin, tulethan ainakin: PALAVERI KE KLO 19 - Keskustellaan ensi kaudesta. (Melkein 5 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 5 vuotta sitten

Salibandy
Kerava, Tuusula
Naiset
16

Sipa Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Tämä on esimerkkiviesti joukkuesivusi ilmoitustaululla. Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi! Jos käyttöönotossa ilmenee ongelmia, kannattaa lukea http://nimenhuuto.com/faq . Terkuin, Satu asiakaspalvelusta. PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkuees... (Yli vuosi sitten)

Salibandy
Kerava
Miehet
18

Blackbirds tytöt -04-08 Nimenhuuto.com

Blackbirds tytöt -04-08 on yhdistetty d- ja e-tyttöjen harrastejoukkue. Iloisia tyttöjä ja hyvä yhteishenki :) Joukkue aloitti helmikuun 2016 lopussa, joten ehdit vielä hyvin mukaan.

Jari kirjoitti: Harkkamatsin video viime perjantailta 10.3. FC-Tuusulaa vastaan... Vain tokasta erän lopusta melkein matsin loppuun asti. https://youtu.be/YyvCxlL78Jw (16 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Salibandy
Kerava
Tytöt
27

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Salibandyjoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on salibandy on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.