Salibandy Kerava

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kerava ja lajina on salibandy, sähly, säbä ja floorball. Niitä löytyy yhteensä 23 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: koripallo, salibandy, jääkiekko, ringette, pesäpallo, sulkapallo, sähly, partio ja yleisurheilu.

Katso lista koko maan salibandyjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - salibandy - Kerava

Salibandy - Kerava

Blackbirds Naiset 2 -Kilpa Nimenhuuto.com

Mukava ja iloinen peliporukka, jotka treenaa valmennuksen johdolla kahdesti viikossa. Hyvien pelikaverien ja treenien päälle kuuluu toki mahtavat saunaillat.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tänään ei ulkolämpöä. Sisälämpö alkaa klo 20:00. (6 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Salibandy
Kerava
Naiset
17

Korstot Nimenhuuto.com

Järvenpääläinen 6.div salibandyjoukkue

Joukkue etsii pelaajia: Järvenpääläinen 6.divaria pelaava harrasteporukka etsii paria vahvistusta hyö...

(poistettu pelaaja) kirjoitti: jos vaikka mun autolla menis (Yli 5 vuotta sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Salibandy
Järvenpää Tuusula Kerava
Miehet
30

Pro Sählärit Nimenhuuto.com

Pro Sähläystä "aina perjantaisin"

Markku kirjoitti: Moi! Onkohan joku teistä tulossa illalla pelaamaan, joukkue vielä vajaa? Saman vanha kaino pyyntö edelleen voimassa eli status päivitys viimeistään torstaina. Jos joku teistä tietää että ette pääsee esim huhtikuussa tai koko keväänä enää pelaa niin käykääs laittaa OUTtiin kaikki ne vuorot. Jos jo... (9 päivää sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Sähly
Kerava
Miehet
29

TUNTO Nimenhuuto.com

PARAS A-RYHMÄ!

Joukkue etsii pelaajia

Harri kirjoitti: Terve Tuon tänään yhden kaverin mukaan jos sopii (19 päivää sitten)

Päivitetty 19 päivää sitten

Salibandy
Tuusula/Kerava/Järvenpää/Vantaa
Miehet
23

BLACKBIRDS POJAT -07 Nimenhuuto.com

Blackbirds United -07 poikien sälibandy joukkue.

Oskari kirjoitti: Moi, Onko tulijoita jos pidetään hiihtolomaviikon lauantaina 27.2. pelaamispainotteiset treenit Hyrylän kaukalovuorolla? Oskarin kanssa päästäis tulemaan, jollain 6-8 osallistujalla saatais jo peli pyörimään. Laitatteko ilmoittautumisia MyClubiin niin nähdään tilanne. Vesa (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Salibandy
Kerava
Pojat
28

BLACKBIRDS POJAT -06 Nimenhuuto.com

Arttu kirjoitti: Noihin summiin tulee sitten vielä laivamatkat ja hotelliyöt päälle. Viime vuonna 1 pelaaja + 1 aikuinen kombinaation hinta oli noin 476 euroa. t.Tytti (8 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 18 tuntia sitten

Salibandy
Kerava
Pojat
45

BBU 03-04 tytöt Nimenhuuto.com

Oona kirjoitti: Moi, Ohessa videolinkit SB-Vantaa -pelistä Tiikeriareenalla. https://youtu.be/R1fnTkMRtfU https://youtu.be/9ZDu1A7FXL0 https://youtu.be/nw6TFaDR4xw Tsemppiä treeneihin! yt. \Timo PS: Lavanmittaus oli ensimmäinen minkä minä näin ~10 vuoden aikana. Vinkkinä kotimittaajille; Tavallisen limupullon mu... (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Salibandy
Kerava
Tytöt
19

Zeus Nimenhuuto.com

Markku kirjoitti: Joulutauko 11.-31.12.2017, jatkamme heti vuodenvaiheessa 2.1.2018. Myös Jegerturnaus heti 13.1 la. Hyvää Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta. -make- (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Sähly, Maastopyöräily ja Maantiepyöräily
Kerava
Ei asetettu
12

Sipa Nimenhuuto.com

Tero kirjoitti: Moi, Minulla on ilo ilmoittaa, että viimein tänään 5.10.2017 lähti käyntiin Klondyken kakkoskentän ("yläkenttä") sosiaalitilojen rakentamisprojekti. Projektin jälkeen kentän päädyssä on 2 kunnollista pukuhuonetta, 2 suihkutilaa ja 3 wc:tä. 3-4 viikon ajan rakentaminen häiritsee kakkoskentän vesia... (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Salibandy
Kerava
Miehet
18

Blackbirds04 Nimenhuuto.com

Erkki kirjoitti: 04-EDUSTUKSEN KAUSI ALKAA Harjoitukset alkavat taas tällä viikolla: huomenna tiistaina ja torstaina on 04-edustuksen ensimmäiset harjoitukset. Tällä viikolla pääpaino on pelaamisessa, jotta pääsemme taas rytinällä mukavan lajimme pariin. Käypä klikkaamassa itsesi in/out näihin tapahtumiin ensi ti... (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Salibandy
Kerava
Pojat
32

SB Fantsut Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Lähetin Sannalle liittymislinkin. (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 11 kuukautta sitten

Salibandy, Sähly, Kerava, Tuusula, Naiset ja Fantsut
Kerava; Tuusula
Naiset
37

BBU05 Nimenhuuto.com

Miika kirjoitti: Tervehdys! Sunnuntaina kaikille pojille yhteiset pelit klo 9.30-10.30. Kutsumme kaikki äidit pelaamaan kanssamme. Toivomme suurta osanottoa:) (Melkein 3 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 3 vuotta sitten

Salibandy
Kerava
Pojat
46

Blackbirds B Edustus Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: tiedoksi alla oleva viesti: Paikallisena toimijana haluamme tukea keravalaisia lapsia ja nuo­ria harrastestipendillä. Pidämme tärkeänä, että jokaisella nuorella olisi mahdollisuus kehittää itseään jonkin harrastuksen parissa. On­nistumisen kokemukset antavat itseluottamusta, ja harrastuksen pa­ri... (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 3 vuotta sitten

Salibandy
Kerava
Pojat
52

BBU T-B haastaja Nimenhuuto.com

Blackbirdsin B-tyttöjen (01-02) haastajajoukkue kaudelle 2017-2018

Joukkue etsii pelaajia: Otamme uusia tyttöjä mukaan joukkueeseen myös kauden aikana. Blackbirds B-tyt...

Timo kirjoitti: JOUKKUEEN TALOUSTILANNE: VÄLIRAPORTTI Kävin nyt viikoloppuna läpi joukueen taloustilanteen j atalousarvion kauden loppuun asti. Vaikka kassatilanteemme on tällä jopa hieman huono, näyttäisi siltä että budjetti pitää kauden loppuun asti. Hallimaksut ovat hieman budjetoitua suuremmat, samoin seuran... (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Salibandy
Kerava
Tytöt
19

BBU naiset Nimenhuuto.com

Jos tykkäät pelata kovaa ja silti samalla pitää hauskaa, niin tervetuloa vertaistesi joukkoon!! Näiden naisten lavat käyvät yhtä kuumana kuin kiuas! Treenaamme valmennuksen johdolla kahdesti viikossa.

Joukkue etsii pelaajia: Naisten salibandyjoukkue Blackbirds hakee uusia pelaajia ensi kaudelle. Pelaa...

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Salibandy
Kerava
Naiset
16

Blackbirds tytöt -04-08 Nimenhuuto.com

Blackbirds tytöt -04-08 on yhdistetty d- ja e-tyttöjen harrastejoukkue. Iloisia tyttöjä ja hyvä yhteishenki :) Joukkue aloitti helmikuun 2016 lopussa, joten ehdit vielä hyvin mukaan.

Joukkue etsii pelaajia: D-tytöt synt 05-07 haetaan lisää pelaajia syksyllä 2017 alkavaan joukkueeseen...

Jari kirjoitti: Naisten salibandyn MM-kisat alkaa tänään. Ja Suomen joukkue on aina menestynyt hyvin kisoissa. Otteluita Lähetetään YLE:n kanavalla 2. Ohessa pelit ja lähetys ajat. Tämä siis liittyen Tyttöjen kotiläksyyn, Vähintään yksi erä pitäisi katsoa yhdestä Suomen pelistä ja seurata pelaajien sijoittumista... (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 13 päivää sitten

Salibandy
Kerava
Tytöt
26

Keravan Kollit Nimenhuuto.com

Keravan Kollit säbä porukka. Pelaillaan kerran viikossa hyvällä porukalla. Hinta 30 €/kk. Mukaan mahtuu kaikki kiinnostuneet. Yhteydenotot: sami.koljonen@kolumbus.fi

Sami kirjoitti: Helmikuun maksu maanantain säbästä: Hinta 30 €, tili FI14 5132 0520 1450 46 (omistaja: Sami Koljonen). (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Salibandy
Kerava
Ei asetettu
26

SÄBÄ Tiistai 17-18 Nimenhuuto.com

Kari kirjoitti: Ensi kautta ajatellen tässä muutamia ehtoja jotta minä jatkan vielä vetämistä. - pelaajia on saatava lisää väh. 5-6 - maksut etukäteen, syyskausi ennen elokuun loppua ja kevät kausi ennen joulua - allekirjoituksella vahvistettu sitoutuminen maksuihin Kentän tuntimaksu tulee säilymään samana. Maks... (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Salibändy
Kerava!!
Ei asetettu
16

SSB Nimenhuuto.com

Petteri kirjoitti: jos selekä kestää. (17 päivää sitten)

Päivitetty 14 päivää sitten

Salibandy
Kerava
Miehet
31

Jaakkolan Pallo Nimenhuuto.com

Voitto kirjoitti: tenerihval (18 päivää sitten)

Päivitetty 18 päivää sitten

Salibandy
Kerava
Miehet
13