Jalkapallo Vantaa

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Vantaa ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 82 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, jääkiekko, lentopallo, koripallo, sähly, futsal, pesäpallo, sulkapallo ja ringette.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Keika10 Nimenhuuto.com

Joukkue koostuu 2010 syntyneistä pojista. Tavoitteenamme on tarjota liikunnan riemua Kivistössä, lähellä kotia ja pienin kustannuksin. Harrastamisen helppous on tärkeää. Uudet pelaajat ovat aina tervetulleita kokeilemaan uutta harrastusta joukkueeseemme. Meillä jalkapalloa voi harrastaa vaikka kakkoslajina.

Joukkue etsii pelaajia: Joukkue koostuu 2010 syntyneistä pojista. Uudet pelaajat ovat aina tervetulle...

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Vantaa
Pojat
31

Keika07 Nimenhuuto.com

Keikassa palloillaan iloisella mielellä ja harjoitellaan jalkapalloa tosissaan muttei vakavasti. Uusia kokemuksia ja haasteita haetaan peleistä ja turnauksista. Keikassa kaikki pelaavat ja saavat mahdollisuuden kehittyä. Keikan toimintaan ovat tervetulleita kaikki! Lisätietoja ja ilmoittautumiset Erja Syrjänen erja.s@luukku.com

Joukkue etsii pelaajia: Keikan 07 -joukkueessa palloillaan iloisella mielellä ja harjoitellaan monipu...

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Vantaa, Kivistö
Sekajoukkue
19

TiPS T08 Salamat Nimenhuuto.com

T08 Salamat on syksyllä 2014 perustettu tyttöjen jalkapallojoukkue. Pääsääntöisesti pelaajat ovat 2008-syntyneitä, mutta mukaan mahtuu hyvin myös 2009-syntyneitä innokkaita pelaajia. Lisätietoa joukkuetoiminnasta saat joukkueenjohtaja Antti Tuomaiselta 0500-812161 tuomainena@gmail.com tai valmentaja Tommi Latosaarelta 040-570 5969 tommi.latosaari@elisanet.fi

Joukkue etsii pelaajia: T08 Salamat on syksyllä 2014 perustettu tyttöjen jalkapallojoukkue. Pääsääntö...

Päivitetty yli 3 vuotta sitten

Jalkapallo
Vantaa Tikkurila
Tytöt
41

VJS-Kuntofutis Nimenhuuto.com

Aikuisten kuntofutiksessa jaamme joukkueet keskenämme ja nautimme pelaamisen riemusta loistavissa olosuhteissa. Et tarvitse aiempaa jalkapallokokemusta ja kuntoakin voit alkaa kohottaa vasta ensimmäisistä harjoituksista lähtien. Kuntofutiksen kausi on päällä ympäri vuoden! Pelaamme maanantaisin Aktia areenalla (Martinkyläntie 1) klo 21:00-22:00. Tervetuloa! Lisätiedot vjs@vjs.fi

Joukkue etsii pelaajia: Aikuisten kuntofutiksessa jaamme joukkueet keskenämme ja nautimme pelaamisen ...

Päivitetty yli 3 vuotta sitten

Jalkapallo
Vantaa
Ei asetettu
26

VJS T2011 Nimenhuuto.com

VJS:n keväällä 2017 perustettu vuonna 2011 syntyneiden futareiden oma joukkue. Kentällä viilettää myös muutama nuorempi vahvistus. Uudet innokkaat pelaajat toivotetaan lämmöllä mukaan! Meillä pääset osaavaan valmennukseen ja pelaamaan todella kivan porukan kanssa. Harjoittelemme kolmesti viikossa. Tervetuloa mukaan!

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Jalkapallo
Vantaa
Tytöt
43

VJS7V7 Nimenhuuto.com

VJS Miehet Harraste joukkueessa järjestyvät hyvät pelit aina! Joukkueen harjoitukset jaetaan kahteen kauteen jotka ovat: harjoituskausi talvella ja kilpailukausi kesällä. Talvella joukkue harjoittelee VJS:n omalla Aktia Areenalla marraskusta huhtikuulle. Kesällä joukkue siirtyy kilpailukaudelle ja pelaa miesten harraste vitosta. Kilpakausi kestää toukokuusta syyskuuhun.

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Jalkapallo
Vantaa
Miehet
22

VJS tytöt 2010 Nimenhuuto.com

Kymppitytöissä jalkapallo, ystävyys, liikunnan- ja oppimisen ilo heittävät ylävitosia. Pelaajamme ovat vasta-aloittaneista aina VJS:n futistiimeissä 4- vuotiaista pallon kanssa kasvaneita ja harkat sekä peluutukset suunnitellaan jokaisen taitotaso huomioiden. Ryhmät pyritään jakamaan tasojen mukaan, jotta jokainen pelaaja voi osallistua hyvillä mielin harkkoihin, peleihin ja kehittyä omalla vauhdillaan. Vaikkakin suuriakin eroja suuntaan tai toiseen tulee vielä tässä iässä, meillä treenaaminen on innostavaa, myönteistä ja sinnikästä. Siitä pitää huolen osaavat ja innostuneet valmentajamme yhdessä pelaajien kanssa. https://vjs.fi/t2010/

Heta kirjoitti: Äiti tulee mukaan. (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Jalkapallo
Vantaa
Tytöt
29

VJS futistiimi T07 Nimenhuuto.com

Vantaan jalkapalloseuran FC futistiimi 07 on joukkue -07 syntyneille tytöille (myös reippaat -08 syntyneet). Innokkaita palloilijoita mahtuu mukaan! Kotisivut: https://sites.google.com/site/vjst07/ Seuran sivut: http://www.vjs.fi/ Ilmoittaudu mukaan: http://www.vjs.fi/uudet-pelaajat-ja-toimijat/lapset/

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Vantaa
Tytöt
20

TiPS P11 Nimenhuuto.com

Tikkurilan Palloseuran Pojat 2011 ikäluokassa harjoittelee ja pelaa 50 poikaa tällä hetkellä. Peliryhmät talvikaudella: 1: Aamos, Dansku, Eelis, Elias M, Lassi, Lukas P, Miko, Pauli, Aleksi V, Veikka 2: Stever, Artturi, Jesse T, Joel, Elmo, Tuukka, Nicklas, Jonne, Benjamin, Niilo 3: Aaron, Amos P, Vili, Eemil P, Elmeri, Lucas H, Matheo, Oliver, Onni, Rasmus 4: Akseli, Bryan, Juuso, Ilmari, Emil V, Aran, Aleksi A, Nooa, Elias N, Milo, Mikael 5: Eero, Sihina, Väinö, Eliel, Elias L, Arno, Eyobed, Toivo, Sisu, Samuli Tervetuloa mukaan kokeilemaan futisharrastusta hyvässä porukassa. Löydät meidät Facebookista: https://www.facebook.com/tipsp11

Päivitetty yli 3 vuotta sitten

Jalkapallo
Vantaa Tikkurila
Pojat
59

VJS P08 Nimenhuuto.com

VJS P08 on Vantaan Jalkapalloseuran vuonna 2008 syntyneiden poikien edustusjoukkue. Joukkue harjoittelee aktiivisesti ja osallistuu turnauksiin ja pelitapahtumiin tiiviisti. Joukkueen yhteystiedot: Joukkueenjohto: vjs.p08@gmail.com (joukkueenjohtajat: Tomi Jokitulppo (040 5430197) & Eero Pulkkinen) Valmennus: - Vastuuvalmentaja: Juha "Peku" Pekkanen (juha.pekkanen@vjs.fi, 050 5052120) - Valmentaja: Marko Johansson (markojohansson@hotmail.com, 050 353 1579) - Valmentaja: Olli Hirvonen (olli22@kolumbus.fi, 040 511 2708)

Päivitetty yli 3 vuotta sitten

Jalkapallo
Vantaa
Pojat
53

PK50KKI Nimenhuuto.com

Pallokerho-50 , Vantaa KKI-45 ja KKI-50 miesjoukkueet Jalkapallo Etelä-Suomi

Joukkue etsii pelaajia: Jos olet syntynyt 1976 tai sitä ennen,niin ota yhteyttä tai tule suoraan tree...

Timo kirjoitti: Jos tarvetta.. (12 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo ja Futsal
Tikkurila, Vantaa
Miehet
50

FC Lisukkeet Nimenhuuto.com

FC Lisukkeet on ryhmä jalkapalloa rakastavia daameja, siis paras jengi ikinä!

Jenni kirjoitti: Vähän epävarma in. (13 päivää sitten)

Päivitetty 13 päivää sitten

Jalkapallo ja Futsal
Vantaa / Helsinki
Naiset
32

I-HK SA Nimenhuuto.com

Jäähdyttely futaajajengi ;)

Julia kirjoitti: mulla on just yks väsynyt konffa missä mun esitelmä klo 16 :( (15 päivää sitten)

Päivitetty 15 päivää sitten

Jalkapallo
Vantaa
Naiset
15

keika96 Nimenhuuto.com

Keimolan Kaiku Jalkapallo Vaikka osoitteessa on "KeiKa96" niin pelataan Miesten 6 divaria. Pelaajista noin puolet on 96 / 97 syntyneitä ja loput sitten "hieman" vanhempia.

Joukkue etsii pelaajia: KeiKan miesten joukkue jatkaa kaudella 2019 6-divisioonassa. Ringissä nyt 20 ...

Lari kirjoitti: "valmentajana" (2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jalkapallo
Vantaa
Miehet
43

I-HK Old Boys Nimenhuuto.com

Itä-Hakkilan Kilvan aktiiviset ikämies joukkueet ,45,50 ,55 ja 60 ikäluokissa. Harjoittelemme ympäri vuoden tekonurmialustalla 2 kertaa viikossa. Osallistumme palloliiton virallisiin sarjoihin.

Joukkue etsii pelaajia: Jos olet vähintään 45v,niin tervetuloa kokeilemaan,olisiko tämä taso sopiva j...

Timo kirjoitti: Moi, Jos jäätte syystä tai toisesta pois pelistä,laittakaa suoraan mulle tietoa,niin kerkiän pyytää jotain toista tilalle Ramo 050-3456017 ps.laitan whappsringin lähipäivinä (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jalkapallo
Vantaa
Miehet
60

vjstytot09 Nimenhuuto.com

VJS 2009 syntyneiden tyttöjen jalkapallojoukkue. Pelaamme ja harjoittelemme kilpa- ja haastetasolla. Joukkueeseen mahtuu mukaan, olet sitten aloittelija tai kokeneempi pelaaja! Tervetuloa!

Joukkue etsii pelaajia: Kiinnostaako futis upeassa tyttöjengissä? Tule kokeilemaan, ja ihastu tähän p...

Fiona kirjoitti: Anteeksi Olen vielä vähän sairas ja mun isä sano on paras jos en mene (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Jalkapallo
Vantaa
Tytöt
48

VJS P2012 Nimenhuuto.com

Vantaan Jalkapalloseuran 2012-syntyneiden poikien joukkue. VJS P2012 Valkoinen MM-2038 –projekti on alkanut. Hyppää mukaan!

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Jalkapallo
Vantaa
Pojat
34

VJS P2013 Nimenhuuto.com

Vantaan Jalkapalloseuran 2013-syntyneiden poikien joukkue. Harjoittelemme arkena maanantaisin ja keskiviikkoisin koko joukkueena.

Joukkue etsii pelaajia: Uudet pelaajat ovat tervetulleita mukaan joukkueeseen!

Topi kirjoitti: Tervehdys U9 Valkoinen, huominen kokoonpanoon kuuluu kaikki, ketkä ovat ilmoittautuneet IN tapahtumaan. Eli Rikhard, Emir, Ermir, Leo S, Anton, Joona, Severi ja Roope. Valmentajana toimii Markku ja Topi on myös paikalla, mutta tukena vain. Paikalla ollaan klo 12.20 ja pelit ovat klo 13.00-16.10 v... (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Jalkapallo
Vantaa
Pojat
29

VJS T08 Nimenhuuto.com

VJS T08 on keväällä 2014 perustettu tyttöjen jalkapallojoukkue, jonka pelaajat ovat syntyneet pääasiassa vuonna 2008. Joukkue on yksi ikäluokkansa suurimpia Suomessa ja pelaajia joukkueessa on tällä hetkellä 25. Ks. https://vjs.fi/t2008/ Lisätietoja, ks. https://vjs.fi/t2008/

Joukkue etsii pelaajia: Uudet pelaajat ovat tervetulleita mukaan joukkueen toimintaan! Ole yhteydessä...

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Jalkapallo
Vantaa
Tytöt
24

VJSP20Valkoinen Nimenhuuto.com

VJS_Avalkoinen koostuu jalkapalloa harrastavista pojista. Jos haluat kokeilla harjoittelua ja pelaamista joukkueessamme, ilmoittaudu toimintaamme mukaan VJS:n nettisivun kautta.

Joukkue etsii pelaajia: Olemme VJS A-junioreiden kakkosjoukkue. Pelaamme etelän 2-divisioonassa. Harj...

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Hieno viikonloppu takana. A-junnut voitti 3-2 ja tänään B-junnut voitti oman ottelunsa 6-2. Hyvä jätkät !! (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Jalkapallo
Vantaa
Ei asetettu
28