Pesäpallo Vantaa

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Vantaa ja lajina on pesäpallo, pesis ja baseball. Niitä löytyy yhteensä 14 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, koripallo, lentopallo, sähly, futsal, sulkapallo, golf ja pesäpallo.

Katso lista koko maan pesäpallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - pesäpallo - Vantaa

Pesäpallo - Vantaa

PesisHki Nimenhuuto.com

Aikuisten pesisharkat - osallistujina miehiä ja naisia ympäri pääkaupunkiseutua. Osa porukasta pelaa pk-seudun kuntopesistä http://www.kuntopesis.fi ja osa vain treenailee. Osallistuminen OMALLA VASTUULLA! Tällä 21. kaudella (18.4. - 28.9.2017) harkat tiistaisin ja torstaisin Myllypurossa klo 17-19. Kenttä : Walterinraitti 1 https://maps.google.fi/maps?q=Walterinraitti+1+00900+Helsinki Pesisvarusteita on jengin puolesta - mutta tokihan oma on aina eri kuin laina ... Kauden 2017 maksu on 20 euroa, mutta ennen laskua voi tulla pari kertaa kokeilemaan että mikä meininki. Ja näillä mennään :) https://www.youtube.com/watch?v=9RwT7EpodfE https://www.youtube.com/watch?v=H5_eNG-FnQ8 https://www.youtube.com/watch?v=303dI9UO6mo

Aki kirjoitti: TO 11.05.2017 klo 12:09 - kun IN-rukseja liian vähän (ilmeisesti lumisateen "pelossa"), niin tämän päivän harkat peruttu. Today's (Thursday 11th May) training canceled. (12 päivää sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Pesäpallo pesis
Helsinki Vantaa Espoo
Sekajoukkue
111

VJJ E-juniorit Nimenhuuto.com

Vantaanjoen Juoksun E-ikäisten juniorijoukkue

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa Vantaanjoen Juoksun E-juniorijoukkueseen, johon kaudella 2016-2017...

Joonas kirjoitti: Hei, valitettavasti tämän päivän treeneihin ei ole valmennusta tulossa paikalle, joten avataan yhteinen kesäkausi to 20.4. Terveisin Pasi (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Pesäpallo
Vantaa
Sekajoukkue
19

VJJ Nimenhuuto.com

Olemme Vantaanjoen juoksun (VJJ) aluesarjaa pelaava naisjoukkue. Meillä ei hommaa oteta turhan vakavasti, mutta joka peliin lähdemme voitto mielessä. Kesäisin pesäpallopyhättönämme toimii Martinlaakson hiekkatekonurmi.

Joukkue etsii pelaajia: Etsimme innokkaita pesäpalloilijoita! Aikaisempi kokemus pesäpallosta olisi s...

Suvi kirjoitti: Moikka moiii..! Onko mitään saumaa siirtää tota äitienpäivänä olevaa peliä? Tai edes muuttaa aikaa? Esim.aamuklo10 tai ilta klo.16 tai 17??? (19 päivää sitten)

Päivitetty 14 päivää sitten

Pesäpallo
Vantaa
Naiset
21

Vantaa B-tytöt Nimenhuuto.com

Vantaan B-tytöt pelaavat B-SM sarjan A-lohkossa ja naisten suomensarjan etelälohkossa. Kaudella 2014 joukkueeseen kuuluu 96-98 syntyneitä tyttöjä vahvistettuna muutamalla täysi-ikäisellä.

Joukkue etsii pelaajia: Vantaan C-tytöt harjoittelevat kolmesta viiteen kertaa viikossa läpi vuoden. ...

Katri kirjoitti: Iskä on ainakin tulos, mut mun täytyy kattoo, ku oon ollu kipeenä (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Pesäpallo
Vantaa
Tytöt
13

VJJmiehet Nimenhuuto.com

VJJ miesten yhteinen ilmoittautumispalsta

Jesse kirjoitti: Pelissä (6 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Pesäpallo
Vantaa, Martinlaakso
Miehet
26

KS Players Nimenhuuto.com

Pesäpalloa hyvällä viilingillä! KS Players on osallistunut pääkaupunkiseudun kuntopesiksen http://www.kuntopesis.fi/ sekasarjaan keväästä 2010 alkaen (kausilla 2008-09 pelasimme sekasarjan kuntopesistä nimellä HaKi = Hakunilan Kisa).

Heidi kirjoitti: Anneli, jos kokouksessa tulee kysymyksiä liittyen tilinpäätökseen, sinun tulisi olla valmis niihin vastaamaan (tai minun). Oletko jäämässä kokoukseen? (9 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Pesäpallo pesis
Helsinki Vantaa Espoo
Sekajoukkue
19

PuTra Nimenhuuto.com

Punakiven Traktor = PuTra on osallistunut pääkaupunkiseudun kuntopesiksen http://www.kuntopesis.fi miesten sarjaan keväästä 2004 alkaen.

Päivitetty noin kuukausi sitten

Pesäpallo pesis
Helsinki Vantaa Espoo
Miehet
35

PäPe C-Pojat Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa hyvään porukkaan harrastamaan kansallislajiamme Pesäpalloa! Joukko...

Petri kirjoitti: Moikka Vanhemmat, tämän kauden tuomaroinnit hoidetaan niin, että me tuomaroidaan naisten pelit ja vastavuoroisesti naiset meidän pelit. Kun meillä on kotipeli, tarvitsemme peliin kuitenkin kirjurin omasta takaa. Tämä tehtävä lankeaisi Teille vanhemmille. Kotipelit Rekolassa klo 18 on seuraavasti:... (Noin 2 tuntia sitten)

Päivitetty noin tunti sitten

Pesäpallo
Vantaa
Pojat
49

PäPe ry Kalenteri 2014 Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Rekolaan kaikki kesällä tutustumaan pesäpalloon ja mukaan joukkueisiin mahtuu...

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tässä kalenterissa on kaikki Pesäpallo tapahtumat Rekolan kentällä. Joukkueilla on omat nimenhuutokalenterinsa jossa näkyy ilmottautumiset. (Noin 3 vuotta sitten)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Pesäpallo
Vantaa
Sekajoukkue
8

PäPe Naiset Nimenhuuto.com

Susanna kirjoitti: Pääsen lähtemään klo 16 osoitteesta Juurakkokatu 33, Kerava. Kyytiä vailla. (Noin 16 tuntia sitten)

Päivitetty noin 16 tuntia sitten

Pesäpallo
Vantaa
Naiset
32

Papeharraste Nimenhuuto.com

Jari kirjoitti: Moi kaikille !! Lääkäri totesi tänään, että oikean polven kierukassa on repeämä......voi..........Työtapaturmana menee kuitenkin. yritetään saada mies kuntoon ja töihin+ pelaamaan pesäpalloa. T: Jari Puranen (7 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Pesäpallo
Vantaa
Sekajoukkue
25

VJJ Ladyt Nimenhuuto.com

Vantaanjoen Juoksun Lady-pesis on yli 18-vuotiaille tarkoitettua harrastepesis-toimintaa, joka ei vaadi aiempaa osaamista eikä omia välineitä. Iloinen asenne ja innostus riittää. Harjoituksissa opetellaan ja kehitetään pesäpallon lajitaitoja, pelataaan sekä liikutaan ja urheillaan monipuolisesti.

Joukkue etsii pelaajia: Vantaanjoen Juoksun Lady-pesis on yli 18-vuotiaille tarkoitettua harrastepesi...

Jaana kirjoitti: Onko treenit klo 16 vai 16:30? Jos klo 16, niin saatan myöhästyä vähän. (10 päivää sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Pesäpallo
Vantaa
Naiset
86

ViKi Nimenhuuto.com

Viikin Kiri = ViKi aloitti pääkaupunkiseudun kuntopesiksen www.kuntopesis.fi miesten sarjassa keväällä 2016.

Joni kirjoitti: Moi, ja onnittelut avausvoitosta (13-0)! Kausimaksu ja pelipaita-asiaa edelleen. Eilen matsin jälkeen oli tarkoitus palaveerata, mutta piti käydä Peijaksessa valohoitoa ja Buranaa hakemassa. Kevätpuolen pelit on joka tapauksessa meikäläisen osalta paketissa. Eli asiaan: Kausimaksuja puuttuu vielä... (7 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Pesäpallo pesis
Helsinki Vantaa Espoo
Miehet
18

Kansittajat Nimenhuuto.com

Tuomas kirjoitti: Jos joku tarvitsee lauantaina kyytiä Überdorffiin, niin laittakaahan koodia....nouto onnistuu kyllä, vaikka joutuisi ajamaan rällä kädessä (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Pesis
Vantaa
Ei asetettu
14

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Pesäpallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on pesäpallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.