Pesäpallo Vantaa

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Vantaa ja lajina on pesäpallo, pesis ja baseball. Niitä löytyy yhteensä 11 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, jääkiekko, lentopallo, koripallo, sähly, futsal, pesäpallo, sulkapallo ja beach volley.

Katso lista koko maan pesäpallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

PesisHki Nimenhuuto.com

Aikuisten pesistreenit - mukana miehiä ja naisia ympäri pääkaupunkiseutua. Osa porukasta pelaa pk-seudun kuntopesistä http://www.kuntopesis.fi ja osa käy vain harkoissa. Osallistuminen OMALLA VASTUULLA Kaudella #27 treenit tiistaisin Myllypuron hiekkatekonurmella klo 17-19 (18.4.-10.10.2023). Kenttä : Walterinraitti 1 https://maps.google.fi/maps?q=Walterinraitti+1+00900+Helsinki Pesisvarusteita on jengin puolesta - mutta tokihan oma on aina eri kuin laina. Kauden 2023 maksu on 7,5€(alueliikunnan kevätpassi). Uudet voivat tulla maksutta kokeilemaan että mikä meininki. Parkkeja Jäätanssipolulla sekä Pallomyllyssä, Alakiventiellä ja Arena Centerissä. Pallomyllyn parkista 100 m huoltorakennukseen. Itiksen ja Myllypuron metroasemille noin kilsan matka.

Joukkue etsii pelaajia: Aikuisten pesistreenit - mukana miehiä ja naisia ympäri pääkaupunkiseutua. Os...

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Pesäpallo pesis
Helsinki Vantaa Espoo
Sekajoukkue
216

Papeharraste Nimenhuuto.com

Harrastepesisjoukkue Hupsis on yli 18-vuotiaille tarkoitettua pesäpallotoimintaa. Hupsiksessa on noin 30 aktiivista harrastajaa. Joukkue koostuu henkilöistä, jotka haluavat pelailla pesäpalloa hyvällä mielellä, hiki pinnassa ja ilman turhaa pingotusta. Toki halutaan jokainen omassa tahdissa myös kehittyä paremmaksi pesäpallon pelaajaksi!

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Pesäpallo
Vantaa
Sekajoukkue
1

PuTra Nimenhuuto.com

PuTra = Punakiven Traktor on osallistunut Pääkaupunkiseudun / Helsingin kuntopesiksen miesten sarjaan keväästä 2004 alkaen. Menestystäkin on tullut, mutta ennen kaikkea pesiksen pitää olla hauskaa. Kausien 2004-2022 sijoitukset: #1 : 2004-07, 2011-12, 2014, 2016, 2018-21 (12 kpl) #2 : 2013, 2015, 2017, 2022 (4 kpl) #3 : 2008-10 (3 kpl) Haluatko pelaamaan kuntopesistä? Heitä meitä viestillä!! putrapesis (at) gmail (piste) com https://putra.nimenhuuto.com/ https://www.facebook.com/groups/putra.kuntopesis/

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Pesäpallo, Pesis ja Kuntopesis
Helsinki Vantaa Espoo
Miehet
53

KS Players Nimenhuuto.com

Pesäpalloa hyvällä viilingillä! KS Players on osallistunut pääkaupunkiseudun kuntopesiksen http://www.kuntopesis.fi/ sekasarjaan keväästä 2010 alkaen (kausilla 2008-09 pelasimme sekasarjan kuntopesistä nimellä HaKi = Hakunilan Kisa).

Päivitetty 11 kuukautta sitten

Pesäpallo pesis
Helsinki Vantaa Espoo
Sekajoukkue
23

VJJmiehet Nimenhuuto.com

VJJ miesten yhteinen ilmoittautumispalsta

Päivitetty vuosi sitten

Pesäpallo
Vantaa, Martinlaakso
Miehet
27

ViKi Nimenhuuto.com

Viikin Kiri = ViKi aloitti pääkaupunkiseudun kuntopesiksen www.kuntopesis.fi miesten sarjassa keväällä 2016. Mestaruus tuli heti toisena vuonna, 2017.

Päivitetty yli 6 vuotta sitten

Pesäpallo pesis
Helsinki Vantaa Espoo
Miehet
22

PäPe Naiset Nimenhuuto.com

Eveliina kirjoitti: Saatan olla sittenkin OUT, selviää ennen juhannusta! (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Pesäpallo
Vantaa
Naiset
35

VJJ Ladyt Nimenhuuto.com

Vantaanjoen Juoksun Lady-pesis on yli 18-vuotiaille tarkoitettua harrastepesis-toimintaa, joka ei vaadi aiempaa osaamista eikä omia välineitä. Iloinen asenne ja innostus riittää. Harjoituksissa opetellaan ja kehitetään pesäpallon lajitaitoja, pelataaan sekä liikutaan ja urheillaan monipuolisesti.

Joukkue etsii pelaajia: Vantaanjoen Juoksun Lady-pesis on yli 18-vuotiaille tarkoitettua harrastepesi...

Piia kirjoitti: Huomatkaa muuttunut päivämäärä! Keskiviikkona 18.6. ei siis ole treenejä (30 päivää sitten)

Päivitetty 30 päivää sitten

Pesäpallo
Vantaa
Naiset
101

Päpe Miehet Nimenhuuto.com

Itä-Vantaalla toimiva pesäpalloseura. Maakuntasarjaa ja rakkaudesta pesäpalloon.

Sakari kirjoitti: Paine tehdä remppahommia, mutta pääsen tarvittaessa kyllä mukaan, jos jollain puolikuntoisuutta/loukkaantumisia! (9 päivää sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Pesäpallo
Vantaa / Rekola
Miehet
18

VJJ Juniorit Nimenhuuto.com

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Pesäpallo
Vantaa
Sekajoukkue
17