Pesäpallo Vantaa

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Vantaa ja lajina on pesäpallo, pesis ja baseball. Niitä löytyy yhteensä 11 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, jääkiekko, lentopallo, koripallo, futsal, sähly, pesäpallo, sulkapallo ja beach volley.

Katso lista koko maan pesäpallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

PesisHki Nimenhuuto.com

Aikuisten pesistreenit - mukana miehiä ja naisia ympäri pääkaupunkiseutua. Osa porukasta pelaa pk-seudun kuntopesistä http://www.kuntopesis.fi ja osa käy vain harkoissa. Osallistuminen OMALLA VASTUULLA Kaudella #27 treenit tiistaisin Myllypuron hiekkatekonurmella klo 17-19 (18.4.-10.10.2023). Kenttä : Walterinraitti 1 https://maps.google.fi/maps?q=Walterinraitti+1+00900+Helsinki Pesisvarusteita on jengin puolesta - mutta tokihan oma on aina eri kuin laina. Kauden 2023 maksu on 7,5€(alueliikunnan kevätpassi). Uudet voivat tulla maksutta kokeilemaan että mikä meininki. Parkkeja Jäätanssipolulla sekä Pallomyllyssä, Alakiventiellä ja Arena Centerissä. Pallomyllyn parkista 100 m huoltorakennukseen. Itiksen ja Myllypuron metroasemille noin kilsan matka.

Joukkue etsii pelaajia: Aikuisten pesistreenit - mukana miehiä ja naisia ympäri pääkaupunkiseutua. Os...

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Pesäpallo pesis
Helsinki Vantaa Espoo
Sekajoukkue
213

Papeharraste Nimenhuuto.com

Harrastepesisjoukkue Hupsis on yli 18-vuotiaille tarkoitettua pesäpallotoimintaa. Hupsiksessa on noin 30 aktiivista harrastajaa. Joukkue koostuu henkilöistä, jotka haluavat pelailla pesäpalloa hyvällä mielellä, hiki pinnassa ja ilman turhaa pingotusta. Toki halutaan jokainen omassa tahdissa myös kehittyä paremmaksi pesäpallon pelaajaksi!

Päivitetty noin kuukausi sitten

Pesäpallo
Vantaa
Sekajoukkue
52

PuTra Nimenhuuto.com

PuTra = Punakiven Traktor on osallistunut Pääkaupunkiseudun / Helsingin kuntopesiksen miesten sarjaan keväästä 2004 alkaen. Menestystäkin on tullut, mutta ennen kaikkea pesiksen pitää olla hauskaa. Kausien 2004-2022 sijoitukset: #1 : 2004-07, 2011-12, 2014, 2016, 2018-21 (12 kpl) #2 : 2013, 2015, 2017, 2022 (4 kpl) #3 : 2008-10 (3 kpl) Haluatko pelaamaan kuntopesistä? Heitä meitä viestillä!! putrapesis (at) gmail (piste) com https://putra.nimenhuuto.com/ https://www.facebook.com/groups/putra.kuntopesis/

Päivitetty yli vuosi sitten

Pesäpallo, Pesis ja Kuntopesis
Helsinki Vantaa Espoo
Miehet
50

KS Players Nimenhuuto.com

Pesäpalloa hyvällä viilingillä! KS Players on osallistunut pääkaupunkiseudun kuntopesiksen http://www.kuntopesis.fi/ sekasarjaan keväästä 2010 alkaen (kausilla 2008-09 pelasimme sekasarjan kuntopesistä nimellä HaKi = Hakunilan Kisa).

Heidi kirjoitti: Sarjajärjestäjät halusivat jengin kuvauksen. Kirjoitin häthätää alla olevan tekstin. Toivottavasti ok. KSP on yli 10 vuotta sitten perustettu sekajengi, jonka juuret ovat Hakunilan Kisan aluesarjan naisten joukkueessa. Naisten joukkueen lopettaessa toimintansa päätimme siirtyä kuntopesiksen puole... (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Pesäpallo pesis
Helsinki Vantaa Espoo
Sekajoukkue
23

VJJmiehet Nimenhuuto.com

VJJ miesten yhteinen ilmoittautumispalsta

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Kiinnostaisko ketään täällä Helsingin kuntopesis Punakiven Traktorin riveissä? Pelit myllypurossa, muutama peli alkukesästä, muutama loppukesästä + mitalipelit. Pykälää rennompaa kuin maakuntasarja mutta ihan hyviä pelejä. Laittakaa viestiä jos kiinnostaa! (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Pesäpallo
Vantaa, Martinlaakso
Miehet
27

ViKi Nimenhuuto.com

Viikin Kiri = ViKi aloitti pääkaupunkiseudun kuntopesiksen www.kuntopesis.fi miesten sarjassa keväällä 2016. Mestaruus tuli heti toisena vuonna, 2017.

Päivitetty melkein 6 vuotta sitten

Pesäpallo pesis
Helsinki Vantaa Espoo
Miehet
22

PäPe Naiset Nimenhuuto.com

Veera kirjoitti: Jos sulisturnaus lauantaina ei veny (16 päivää sitten)

Päivitetty 16 päivää sitten

Pesäpallo
Vantaa
Naiset
34

VJJ Ladyt Nimenhuuto.com

Vantaanjoen Juoksun Lady-pesis on yli 18-vuotiaille tarkoitettua harrastepesis-toimintaa, joka ei vaadi aiempaa osaamista eikä omia välineitä. Iloinen asenne ja innostus riittää. Harjoituksissa opetellaan ja kehitetään pesäpallon lajitaitoja, pelataaan sekä liikutaan ja urheillaan monipuolisesti.

Joukkue etsii pelaajia: Vantaanjoen Juoksun Lady-pesis on yli 18-vuotiaille tarkoitettua harrastepesi...

Liisa kirjoitti: Pidetäänkö reenit vaikka satais kaatamalla? Mä varmaan skippaan, jos on kaatosad (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Pesäpallo
Vantaa
Naiset
92

Päpe Miehet Nimenhuuto.com

Itä-Vantaalla toimiva pesäpalloseura. Maakuntasarjaa ja rakkaudesta pesäpalloon.

Konsta kirjoitti: Minun poika Jonas (15v) on tänään myös tulossa. (6 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Pesäpallo
Vantaa / Rekola
Miehet
19

VJJ Juniorit Nimenhuuto.com

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Pesäpallo
Vantaa
Sekajoukkue
17