Salibandy Vantaa

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Vantaa ja lajina on salibandy, sähly, säbä ja floorball. Niitä löytyy yhteensä 178 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, jääkiekko, koripallo, lentopallo, sähly, futsal, pesäpallo, sulkapallo ja maahockey.

Katso lista koko maan salibandyjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - salibandy - Vantaa

Salibandy - Vantaa

SB Vantaa A-juniorit Nimenhuuto.com

Salibandyseura Vantaa ry (SB Vantaa) on yksi Suomen suurimpia salibandyseuroja. Joukkueitamme on edustettuna niin miehissä kuin naisissa, tytöissa ja pojissa. Järjestämme myös salibandykoulutoimintaa Länsi-Vantaan alueella. Visiomme on olla salibandyn malliseura, jonka toiminnassa korostuu korkealaatuinen, menestyksekäs ja monipuolinen salibandy- ja sitä tukeva urheilutoiminta. Haluamme kehittyä esimerkilliseksi ja kunnioitusta herättäväksi salibandyn erikoisseuraksi. Seuramme arvoihin kuuluvat mm. toimintamme laadukas ja pitkäjänteinen kehittäminen, taidokkaan ja edustavan joukkueurheilukulttuurin luominen sekä yksilön ja yhteistyön arvostus. Seurainfoa http://www.sbvantaa.fi/72 Joukkueiden ja seuran yhteystiedot http://www.sbvantaa.fi/66

Joukkue etsii pelaajia: Joukkueeseen mahtuu vielä uusia motivoituneita pelaajia. Lisätietoa joukkuees...

Arttu kirjoitti: En ole vielä varma (Noin 2 tuntia sitten)

Päivitetty noin 2 tuntia sitten

Salibandy
Vantaa
Pojat
43

Tiikerit C ja D-tytöt Coolcats Nimenhuuto.com

Joukkue on perustettu vuonna 2014. Tiikereiden C/D-Tytöt harjoittelevat kolme kertaa viikossa; maanantaisin 17-19 Hakunilan kalliosuojassa sekä keskiviikkoisin ja perjantaisin 17-18:20 Tigersport Areenalla. Joukkue osallistuu Salibandyliiton C- ja D-sarjapeleihin ja muutaman kerran vuodessa turnauksiin. Joukkue etsii uusia 2004-2006 syntyneitä pelaajia. Ota yhteyttä tikkurilantiikeritcoolcats@gmail.com

Joukkue etsii pelaajia: Tiikerit Coolcats 05/06 Tiikerit Coolcats on iloisten tyttöjen salibandyjoukk...

Tuomas kirjoitti: Tiikerit järjestää tänä kesänä kaksi salibandyleiriä Tiger Sport Areenalla. Leirille voivat osallistua 8-14 vuotiaat salibandyä harrastavat pojat ja tytöt. Ohjelmassa on salibandyn harjoittelua ja pelaamista sekä muuta liikuntaa sisällä ja ulkona. Leiriajankohdat: leiri 1: 4.-8.6 leiri 2: 11-15.6... (9 päivää sitten)

Päivitetty noin 8 tuntia sitten

Salibandy
Vantaa
Tytöt
26

SC Wolfgang Nimenhuuto.com

SC Wolfgang - Pääkaupunkiseudun omat sudet! Joukkueemme SC Wolfgang tarina alkoi vuonna 2014 Summer Cupissa. Ensimmäinen kausi VI-divarissa pelattiin vuonna 2015-2016. Joukkueen tavoitteena on edistää, kehittää sekä ylläpitää monipuolisesti joukkueen jäsenten kuntoa, sekä tarjota mahdollisuuden harjoitella sekä pelata tosissaan, hyvällä porukalla hauskanpitoa unohtamatta.

Joukkue etsii pelaajia: Joukkueemme hakee aktiivisia pelaajia, joka pelipaikalle ensi kaudeksi 4. Div...

Päivitetty 4 päivää sitten

Salibandy
Vantaa
Miehet
28

Salamatiikerit Nimenhuuto.com

Kausi 2017-2018 Harjoittelemme seuraavasti: Tiistaisin klo 1745-1915 Tikkurilan Urheilutalolla Keskiviikkoisin klo 1645-1815 Tiger Sports areenalla Perjantaisin klo 1800-2015 Tiger Sports areenalla Pelaamme Salibandyliiton E06 poikien ylempää haastajasarjaa. https://www.tikkurilantiikerit.fi/joukkue5773

Jocke kirjoitti: Hox!! Paikalla kello 13.00. (16 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Salibandy
Vantaa
Pojat
33

AC HaKi G-junnut Nimenhuuto.com

Joukkueessamme pelaa pääasiassa 2009-10 syntyneitä, mutta mukana on myös muutama vuonna 2011 syntynyt. Joukkueemme on sekajoukkue eli mukaan mahtuu sekä tyttöjä että poikia! Osaamista löytyy laidasta laitaan eli rohkeasti mukaan oppimaan uutta tai kehittämään jo opittua. Kesän ajan pidämme taukoa harjoittelusta ja elokuussa aloitamme taas uudestaan torstain harjoitusten osalta. Maanantain osalta harjoitukset alkavat syyskuun alussa. Harjoitukset järjestetään kahdesti viikossa – maanantaisin klo 18-19 Lehtikuusen koululla ja torstaisin klo 17-18 Campossa. Lisätietoja: https://www.ac-haki.fi/joukkue7118

Kaapo kirjoitti: Kuumetautia, joten jää väliin! (6 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Salibandy
Vantaa
Sekajoukkue
34

Ac Haki Black Nimenhuuto.com

AC HaKi Black pelaa kaudella 2016-2017 Salibandyliiton 5. divisioonassa. Joukkueen tavoitteena on pitää hauskaa ja välittää urheilun ilosanomaa!! HaKi Black perustettiin vuonna 2014, jolloin joukkue aloitti 6. divisioonasta. Ensimmäinen kausi ei pelillisesti mennyt aivan putkeen, mutta tulevan menestyksen juuret olivat jo haudattu erittäin syvälle hakunilalaiseen maaperään. Joukkueen runko on pysynyt alusta asti suunnilleen samana, ja uudet vahvistukset ovat vain yhdistäneet joukkueen henkeä. Nousu vitoseen tuli lopulta viime kaudella rautaisen taistelun jälkeen kabinettipäätöksellä. Tavoitteena "Bläkillä" on pelata kaudella 2021-22 Salibandyliigaa

Christophe kirjoitti: Lets go bois! (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Salibandy
Vantaa
Miehet
10

FFF Nimenhuuto.com

Fresh Fruit Flyers sai alkunsa Keskon hedelmä- ja vihannesosaston työpaikkaseurana vuonna 1994. Vuosien saatossa joukkueen kokoonpano on muuttunut paljonkin eli osa pelaajista on lähtenyt ja vastaavasti uusia kykyjä tullut tilalle. Pääasiassa F3 (=Fresh Fruit Flyers) on pelannut 4 - 6. divarisarjoissa.

Anssi kirjoitti: Mites porukka on "työllistynyt"? Itse 5. div. Vihdin salisudet XO. (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Salibandy
Vantaa
Ei asetettu
15

Tiikerit-E-tytöt Nimenhuuto.com

Tikkurilan Tiikereiden E-tyttöjen joukkue. Meillä harrastaa iloinen joukko 07/08-syntyneitä tyttöjä.

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa E-tyttöjen pelaajaksi! Vuonna 2007-2008 synt. E-tyttöjen joukkue o...

Elina kirjoitti: Tiikerit järjestää tänä kesänä kaksi salibandyleiriä Tiger Sport Areenalla. Leirille voivat osallistua 8-14 vuotiaat salibandyä harrastavat pojat ja tytöt. Ohjelmassa on salibandyn harjoittelua ja pelaamista sekä muuta liikuntaa sisällä ja ulkona. Leiriajankohdat: leiri 1: 4.-8.6 leiri 2: 11-15.6... (9 päivää sitten)

Päivitetty noin 14 tuntia sitten

Salibandy
Vantaa
Tytöt
22

YMCA Vantaa Miehet Nimenhuuto.com

Vantaan NMKY pelaa kaudella 17-18 miesten 5. Divisioonaa. Joukkueessa on mukana monen tasoisia pelaajia ja tärkeintä on hyvä fiilis ja pelikavereiden tsemppaaminen.

Joukkue etsii pelaajia: Vantaan NMKY pelaa kaudella 17-18 miesten 5. Divisioonaa. Joukkueeseen kuuluu...

Sami kirjoitti: Mukana (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Salibandy
Vantaa
Miehet
28

Uralis Ry Nimenhuuto.com

Uralis on vuonna 1999 Korsolaisista kaveruksista koottu urheilu/"raittiusyhdistys". Harrastelemme salibandya, futsalia, sekä jalkapalloa. Harjoittelemme viikottain ja pelaamme satunnaisia ystävyysotteluita.

Sampsa kirjoitti: Hei säbämaksuja uupuu!! (6 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Salibandy, Futsal ja Jalkapallo
Vantaa
Miehet
35

Tikkurilan Tiikerit Dragons Nimenhuuto.com

Tikkurilan Tiikeri -05 pojat- syksyllä 2012 perustettu salibandyjoukkue.

Joona kirjoitti: Hei! Osa teistä onkin jo saanut tiedon, niin kerrotaan nyt kaikille tasapuolisuuden nimissä. Olemme tällä viikolla saanet sovittua seurajohdon kanssa ensi kaudesta (2018-2019) ja sen sopimuksen myötä jatkan vastuuvalmentajana 05-ikäluokassa kaudella 2018-2019 vain edustusjoukkueessa (D1). 05-ikäl... (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Salibandy
Vantaa
Pojat
43

SB Vantaa C-tytöt Nimenhuuto.com

SB Vantaa C-tytöt (2003-2004). Kausi 2017-2018 SSBL:n kilpasarjassa. Kausi 2018-2019 B ja C kilpasarjassa. Koelaulut 25.4, 2.5 ja 7.5, tuu messiin. Ilmoittaudu kotisivujemme kautta; www.sbvantaa.fi/joukkue4269

Joukkue etsii pelaajia: "Koelaulupäivät" eli Try-in tapahtumat ovat nyt allakassa. Tervetuloa EA:lle ...

Saga kirjoitti: paita koko s (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 13 päivää sitten

Salibandy, Säbä, Floorball ja Sähly
Vantaa Helsinki Espoo Kauniainen
Tytöt
35

Korska Lightning Nimenhuuto.com

Korska Salibandy Pojat E1

Joukkue etsii pelaajia: KorsKa P06 Lightning etsii uusia pelaajia ja maalivahtia! Kaudella 17-18 pela...

Oskari kirjoitti: Hei! Voisko valmentajat merkitä hiihtolomaviikon treeneihin itsensä inniksi/outiksi niin olisi helpompi ilmoittautua treeneihin, kun tietää että siellä on vetäjä/vetäjiä paikan päällä, kiitos! T. Satu (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 20 päivää sitten

Salibandy
Vantaa
Pojat
24

AC-HaKi F08 Nimenhuuto.com

Kivaa salibandyn harrastamista mukavassa porukassa, jossa pelaamista ei oteta liian vakavasti, ja kaikkia kannustetaan tasapuolisesti kehittymään salibandyn perustiedoissa ja -taidoissa. Pieni seura, jossa toimitaan suurella sydämellä.

Joukkue etsii pelaajia: Joukkueeseemme mahtuu vielä mukaan innokkaita pelaajia, tyttöjä ja poikia, ri...

Kati kirjoitti: Hei! Hiihtolomaviikon perjantaina 23.2. ei järjestetä pelivuoroa Campolla. Sen sijaan ma 19.2. ja ke 21.2. pidetään normaalisti treenit, jos porukkaa tulee riittävästi. Käykää siis jo nyt ilmoittautumassa IN/OUT näihin tapahtumiin Nimenhuudossa, varsinkin jos tiedätte, että olette poissa. Terv. Kati (2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Salibandy
Vantaa
Ei asetettu
39

KorsKa Hurricanes Nimenhuuto.com

Aito Korsolainen säbäjoukkue, joka porskuttaa vakaasti ja vankasti eteenpäin. Pelaajien, valmentajien ja vanhempien yhteistyö toimii loistavasti. Tässä joukkueessa viihdytään ja siksi viivytään. Linkki joukkueen kotisivuille. http://www.123kotisivu.fi/korskahurricanes

Joukkue etsii pelaajia: * KorsKan A-poikien (96-98) joukkueessa kaudelle 2016-2017 on vielä tilaa par...

Leevi kirjoitti: Näyttää nyt vähä siltä, että en pysty pelaamaan huomen tässä kunnossa. (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Salibandy
Vantaa
Pojat
24

AC JuHe Nimenhuuto.com

Joukkue pelaa 4-divaria, Playliigaa ja reenaa kerran viikkoon.

Joukkue etsii pelaajia: 4-Divisioonaan noussut joukkue etsii muutamaa kovan luokan vahvistusta seuraa...

JP kirjoitti: Näillä näkymin onnistuu! (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Salibandy
Vantaa
Miehet
18

IBK Huuru Nimenhuuto.com

Länsi-Vantaan nätein salibandy jengi.

Joukkue etsii pelaajia: IBK Huuru hakee kolmea uutta pelimiestä. Joukkuessa on rento ja hyvä meininki...

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Salibandy
Vantaa
Miehet
27

AC68 Nimenhuuto.com

AC 68 on Vantaalainen salibandyporukka, joka tahkoaa tällä hetkellä miesten 4. divaria. Voittoa toki aina tavoitellaan, mutta peruslähtökohtamme ovat hyvä meininki ja loistava joukkuehenki.

Joukkue etsii pelaajia: Etsimme ensi kaudeksi (2017-2018) 1-2 laadukasta pelimiestä porukkaamme. Mikä...

Sami kirjoitti: Näyttää olevan aikalailla sama määrä kun viimeviikolla ja oma osallistuminen vielä epävarma. Riippuu siitä miten pääsen messuilta kotiin. (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Salibandy
Vantaa
Miehet
22

AC HAKI NAISET RED Nimenhuuto.com

Olemme hyvähenkinen joukkue, joka pelaa kaudella 2017-18 Naisten 4. divaria.

Joukkue etsii pelaajia: NAISET RED Etsimme kaudelle 17-18 muutamaa osaavaa ja motivoitunutta kenttäpe...

Nina kirjoitti: Aina kannattaa treenata vaikka olisi yksi. (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Salibandy
Vantaa
Naiset
28

SC Wolfgang II Nimenhuuto.com

SC Wolfgang II rentoa pelailua ja treenaamista vuodesta 2014.

Joukkue etsii pelaajia: Keskiviikkoisin harjoitellaan Tiger Sport Areenalla Vantaalla. Yhteydenotot: ...

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Salibandy
Vantaa
Miehet
1