Salibandy Vantaa

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Vantaa ja lajina on salibandy, sähly, säbä ja floorball. Niitä löytyy yhteensä 185 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, koripallo, lentopallo, sähly, futsal, sulkapallo, pesäpallo ja golf.

Katso lista koko maan salibandyjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - salibandy - Vantaa

Salibandy - Vantaa

Tiikerit C ja D-tytöt Coolcats Nimenhuuto.com

Joukkue on perustettu vuonna 2014. Tiikereiden C/D-Tytöt harjoittelevat kolme kertaa viikossa; maanantaisin 17-19 Hakunilan kalliosuojassa sekä keskiviikkoisin ja perjantaisin 17-18 Tigersport Areenalla. Joukkue osallistuu Salibandyliiton C- ja D-sarjapeleihin ja muutaman kerran vuodessa turnauksiin. Joukkue etsii uusia 2004-2006 syntyneitä pelaajia. Ota yhteyttä tikkurilantiikeritcoolcats@gmail.com

Joukkue etsii pelaajia: Tiikerit Coolcats 05/06 Tiikerit Coolcats on iloisten tyttöjen salibandyjoukk...

Tero kirjoitti: Pelaajamaksu säilyy entisellään 60€/kk. alkaen elokuusta. Voi maksaa myös koko syyskauden 5kk. 300€ Valmentajien lapsien maksut pysyvät ennallaan. Huom. Eräpäivä maksulle on aina kuun 10. päivä. Toivon että tästä pidetään kiinni, koska kaukalomaksut ja tuomarimaksut erääntyvät aina kuun 15. päivä. (Noin 2 tuntia sitten)

Päivitetty noin 2 tuntia sitten

Salibandy
Vantaa
Tytöt
25

SB Vantaa A-juniorit Nimenhuuto.com

Salibandyseura Vantaa ry (SB Vantaa) on yksi Suomen suurimpia salibandyseuroja. Joukkueitamme on edustettuna niin miehissä kuin naisissa, tytöissa ja pojissa. Järjestämme myös salibandykoulutoimintaa Länsi-Vantaan alueella. Visiomme on olla salibandyn malliseura, jonka toiminnassa korostuu korkealaatuinen, menestyksekäs ja monipuolinen salibandy- ja sitä tukeva urheilutoiminta. Haluamme kehittyä esimerkilliseksi ja kunnioitusta herättäväksi salibandyn erikoisseuraksi. Seuramme arvoihin kuuluvat mm. toimintamme laadukas ja pitkäjänteinen kehittäminen, taidokkaan ja edustavan joukkueurheilukulttuurin luominen sekä yksilön ja yhteistyön arvostus. Seurainfoa http://www.sbvantaa.fi/72 Joukkueiden ja seuran yhteystiedot http://www.sbvantaa.fi/66

Joukkue etsii pelaajia: Joukkueeseen mahtuu vielä uusia motivoituneita pelaajia. Lisätietoa joukkuees...

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Onks tänää treenit?? (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Salibandy
Vantaa
Pojat
31

SC Wolfgang Nimenhuuto.com

SC Wolfgang - Pääkaupunkiseudun omat sudet! Joukkueemme SC Wolfgang tarina alkoi vuonna 2014 Summer Cupissa. Ensimmäinen kausi VI-divarissa pelattiin vuonna 2015-2016. Joukkueen tavoitteena on edistää, kehittää sekä ylläpitää monipuolisesti joukkueen jäsenten kuntoa, sekä tarjota mahdollisuuden harjoitella sekä pelata tosissaan, hyvällä porukalla hauskanpitoa unohtamatta.

Joukkue etsii pelaajia: Joukkueemme hakee treenaus aktiivisia pelaajia joka paikalle ensi kaudeksi V....

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Salibandy
Vantaa
Miehet
27

AC HaKi G-junnut Nimenhuuto.com

Joukkueessamme pelaa pääasiassa 2009-10 syntyneitä, mutta mukana on myös muutama vuonna 2011 syntynyt. Joukkueemme on sekajoukkue eli mukaan mahtuu sekä tyttöjä että poikia! Osaamista löytyy laidasta laitaan eli rohkeasti mukaan oppimaan uutta tai kehittämään jo opittua. Kesän ajan pidämme taukoa harjoittelusta ja elokuussa aloitamme taas uudestaan torstain harjoitusten osalta. Maanantain osalta harjoitukset alkavat syyskuun alussa. Harjoitukset järjestetään kahdesti viikossa – maanantaisin klo 18-19 Lehtikuusen koululla ja torstaisin klo 17-18 Campossa. Lisätietoja: https://www.ac-haki.fi/joukkue7118

Päivitetty 14 päivää sitten

Salibandy
Vantaa
Sekajoukkue
22

Salamatiikerit Nimenhuuto.com

Kausi 2016-2017 Harjoittelemme seuraavasti: Tiistaisin klo 17-18 Tikkurilan Urheilutalolla Tiistaisin klo 18-19 Hakunilan väestösuoja Keskiviikkoisin klo 17-18 Tiger Sports areenalla Perjantaisin klo 18-19 Tiger Sports areenalla Pelaamme Salibandyliiton E06 poikien haastaja- ja kilpasarjassa kahdella peliryhmällä Red ja Blue.

Oliwer kirjoitti: Moi kaikki, Oliwer siirtyy takaisin korskaan ensikaudeksi pelaamaan. Suuret kiitokset valmennus tiimille ja koko joukkueelle mukavasta ja antoisasta ajasta Tiikereissä, varmasti kentän laidoilla nähdään vielä...kenties kun ikä ja taidot karttuu saattaa joukkue vielä vaihtua.Nyt kokeillaan seuraav... (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Salibandy
Vantaa
Pojat
36

Ac Haki Black Nimenhuuto.com

AC HaKi Black pelaa kaudella 2016-2017 Salibandyliiton 5. divisioonassa. Joukkueen tavoitteena on pitää hauskaa ja välittää urheilun ilosanomaa!! HaKi Black perustettiin vuonna 2014, jolloin joukkue aloitti 6. divisioonasta. Ensimmäinen kausi ei pelillisesti mennyt aivan putkeen, mutta tulevan menestyksen juuret olivat jo haudattu erittäin syvälle hakunilalaiseen maaperään. Joukkueen runko on pysynyt alusta asti suunnilleen samana, ja uudet vahvistukset ovat vain yhdistäneet joukkueen henkeä. Nousu vitoseen tuli lopulta viime kaudella rautaisen taistelun jälkeen kabinettipäätöksellä. Tavoitteena "Bläkillä" on pelata kaudella 2021-22 Salibandyliigaa

Christophe kirjoitti: Lets go bois! (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Salibandy
Vantaa
Miehet
10

FFF Nimenhuuto.com

Fresh Fruit Flyers sai alkunsa Keskon hedelmä- ja vihannesosaston työpaikkaseurana vuonna 1994. Vuosien saatossa joukkueen kokoonpano on muuttunut paljonkin eli osa pelaajista on lähtenyt ja vastaavasti uusia kykyjä tullut tilalle. Pääasiassa F3 (=Fresh Fruit Flyers) on pelannut 4 - 6. divarisarjoissa.

Anssi kirjoitti: Mites porukka on "työllistynyt"? Itse 5. div. Vihdin salisudet XO. (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Salibandy
Vantaa
Ei asetettu
16

AC-HaKi F08 Nimenhuuto.com

Kivaa salibandyn harrastamista mukavassa porukassa, jossa pelaamista ei oteta liian vakavasti, ja kaikkia kannustetaan tasapuolisesti kehittymään salibandyn perustiedoissa ja -taidoissa. Pieni seura, jossa toimitaan suurella sydämellä.

Joukkue etsii pelaajia: AC HaKin Salibandykerho on aloittanut taas toimintansa. Kerho kokoontuu kerra...

Kati kirjoitti: HIIHTOLOMA VIIKOLLA 8 Ensi viikolla hiihtolomaillaan eikä pidetä treenejä valmentajien johdolla. Maanantain 20.2. kouluvuoro on kokonaan peruttu, mutta torstaina 23.2. Campon vuorolle saa mennä vapaasti pelailemaan ja ottaa vaikka kavereita mukaan. Hyvää hiihtolomaa - muistakaa hiihtää ja luistel... (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Salibandy
Vantaa
Ei asetettu
22

KorsKa Hurricanes Nimenhuuto.com

Aito Korsolainen säbäjoukkue, joka porskuttaa vakaasti ja vankasti eteenpäin. Pelaajien, valmentajien ja vanhempien yhteistyö toimii loistavasti. Tässä joukkueessa viihdytään ja siksi viivytään. Linkki joukkueen kotisivuille. http://www.123kotisivu.fi/korskahurricanes

Joukkue etsii pelaajia: * KorsKan A-poikien (96-98) joukkueessa kaudelle 2016-2017 on vielä tilaa par...

Aleksi kirjoitti: Tuun myöhässä, duunissa kiinni. (28 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Salibandy
Vantaa
Pojat
26

Uralis Ry Nimenhuuto.com

Uralis on vuonna 1999 Korsolaisista kaveruksista koottu urheilu/"raittiusyhdistys". Harrastelemme salibandya, futsalia, sekä jalkapalloa. Harjoittelemme viikottain ja pelaamme satunnaisia ystävyysotteluita.

Markku kirjoitti: taas jahkailijat vois ilmottautua (29 päivää sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Salibandy, Futsal ja Jalkapallo
Vantaa
Miehet
33

YMCA Vantaa Miehet Nimenhuuto.com

Vantaan NMKY pelaa kaudella 17-18 miesten 5. Divisioonaa. Joukkueessa on mukana monen tasoisia pelaajia ja tärkeintä on hyvä fiilis ja pelikavereiden tsemppaaminen. Joukkueen tavoitteena on säilyä suoraan 5. Divisioonassa

Joukkue etsii pelaajia: Vantaan NMKY pelaa kaudella 17-18 miesten 5. Divisioonaa. Joukkueeseen kuuluu...

Sami kirjoitti: Joukkueen toimintatavat - joukkueen tärkeimpiä tapahtumia ovat pelit Jokaiseen yksittäiseen treeniin ei ole välttämätöntä ehtiä osallistumaan. Olisi kuitenkin suotavaa ja joukkuepelin kehityksen kannalta hyvä asia jos pääset vähintään 1-2 kertaa kuukaudessa treenaamaan - peli ilo Joukkueessa kaik... (25 päivää sitten)

Päivitetty 18 päivää sitten

Salibandy
Vantaa
Miehet
19

SB Vantaa C-tytöt Nimenhuuto.com

SB Vantaa C-tytöt (2003-2004). Kausi 2017-2018 SSBL:n kilpasarjassa. Harjoittelemme tosissamme mutta hymyssä suin.

Joukkue etsii pelaajia: Tuleva kausi pelataan C-tyttöjen kilpasarjassa. Joukkueeseen mahtuu vielä par...

Tanja kirjoitti: Hei kaikki. Keskiviikon treeneihin naisten kanssa paikalle klo 19.15, sali klo 19.30-21. Mennään samaan koppiin Naisten kanssa( 6 jos vapaa). (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 22 päivää sitten

Salibandy, Säbä, Floorball ja Sähly
Vantaa Helsinki Espoo
Tytöt
33

Tikkurilan Tiikerit Dragons Nimenhuuto.com

Tikkurilan Tiikeri -05 pojat- syksyllä 2012 perustettu salibandyjoukkue.

Emil kirjoitti: Hei, vaatetilaus on nyt syötetty Stadiumin systeemiin. Tarkastakaa tilaamienne tuotteiden kohdalta onko oikea tuote ja koko kirjattu systeemiin. Jos jotain puuttuu tai koko on väärin, laittakaa minulle sähköposti pikaisesti nevalainen.juha@gmail.com Voitte myös lisätä tuotteita itsekin. Jokaisen ... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 25 päivää sitten

Salibandy
Vantaa
Pojat
41

AC HAKI NAISET RED Nimenhuuto.com

Olemme hyvähenkinen joukkue, joka pelaa kaudella 2017-18 Naisten 4. divaria.

Joukkue etsii pelaajia: NAISET RED Etsimme kaudelle 17-18 muutamaa osaavaa ja motivoitunutta kenttäpe...

Susanna kirjoitti: Kannattaako tänään ajella turhaan 3+1 takia ja onko tulos (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Salibandy
Vantaa
Naiset
23

SB Vantaa 00-99 Nimenhuuto.com

SB Vantaa B-Pojat (Kausi 2016-17) Tervetuloa vauhdikkaan lajin ja joukkueen mukaan. Harjoittelemme Energia areenalla Vantaalla. Ota yhteyttä rohkeasti joukkueen toimihenkilöihin!

Joukkue etsii pelaajia: Sb Vantaa B-Pojat Toista maalivahtia etsitään. Toinen maalivahti voi olla vai...

Jani kirjoitti: Moikka SB Vantaan maalivahdit ja vanhemmat, SB Vantaan järjestää A-D-ikäisille (1997-2004 syntyneet) juniorimaalivahdeille ja heidän vanhemmilleen henkisen vahvuuden luennon ti 9.5 klo 18-20 Myyrmäen urheilutalon (Myyrmäenraitti 4) Kabinetissa (2krs. kahvion takana). Luennon tulee pitämään Paulii... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Salibandy
Vantaa
Pojat
27

AC JuHe Nimenhuuto.com

Joukkue pelaa 4-divaria, Playliigaa ja reenaa kerran viikkoon.

Joukkue etsii pelaajia: 4-Divisioonaan noussut joukkue etsii muutamaa kovan luokan vahvistusta seuraa...

Miika kirjoitti: Voi olla että ilmestytään paikalle ! (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Salibandy
Vantaa
Miehet
19

Tuplahuti Naiset Nimenhuuto.com

Tuplahuti Naiset pelaa kaudella 2016-2017 IV-divisioonassa. Mukaan mahtuu uusia pelaajia!

Joukkue etsii pelaajia: Tuplahuti Naiset etsii uusia kenttäpelaajia ja toista maalivahtia kaudelle 20...

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Salibandy
Vantaa / Kerava
Naiset
6

AC68 Nimenhuuto.com

AC 68 on Vantaalainen salibandyporukka, joka tahkoaa tällä hetkellä miesten 4. divaria. Voittoa toki aina tavoitellaan, mutta peruslähtökohtamme ovat hyvä meininki ja loistava joukkuehenki.

Sami kirjoitti: Näyttää olevan aikalailla sama määrä kun viimeviikolla ja oma osallistuminen vielä epävarma. Riippuu siitä miten pääsen messuilta kotiin. (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Salibandy
Vantaa
Miehet
22

SC Wolfgang II Nimenhuuto.com

SC Wolfgang II rentoa pelailua ja treenaamista vuodesta 2014.

Joukkue etsii pelaajia: Keskiviikkoisin harjoitellaan Tiger Sport Areenalla Vantaalla. Yhteydenotot: ...

Päivitetty yli vuosi sitten

Salibandy
Vantaa
Miehet
1

Hurrikaanit 05 Nimenhuuto.com

http://www.tikkurilantiikerit.fi/joukkue5244

Timo kirjoitti: Hei Ilmoitttaukaa kaikki, joilla on toimitsijakortti, niin voidaan jatkossa jakaa vastuuturnauksiin toimitsijat terv tvilen (Melkein 3 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 3 vuotta sitten

Salibandy
Vantaa
Pojat
30

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Salibandyjoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on salibandy on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.