Salibandy Vantaa

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Vantaa ja lajina on salibandy, sähly, säbä ja floorball. Niitä löytyy yhteensä 182 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, koripallo, lentopallo, sähly, futsal, sulkapallo, pesäpallo ja yleisurheilu.

Katso lista koko maan salibandyjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - salibandy - Vantaa

Salibandy - Vantaa

Tiikerit C ja D-tytöt Coolcats Nimenhuuto.com

Joukkue on perustettu vuonna 2014. Tiikereiden C/D-Tytöt harjoittelevat kolme kertaa viikossa; maanantaisin 17-19 Hakunilan kalliosuojassa sekä keskiviikkoisin ja perjantaisin 17-18 Tigersport Areenalla. Joukkue osallistuu Salibandyliiton C- ja D-sarjapeleihin ja muutaman kerran vuodessa turnauksiin. Joukkue etsii uusia 2004-2006 syntyneitä pelaajia. Ota yhteyttä tikkurilantiikeritcoolcats@gmail.com

Joukkue etsii pelaajia: Tiikerit Coolcats 05/06 Tiikerit Coolcats on iloisten tyttöjen salibandyjoukk...

Kimmo kirjoitti: Viesti eteenpäin lähetettäväksi pelaajien vanhemmille Hei, Järjestämme Tiikeripelaajien vanhemmille, toimihenkilöille sekä yli 15-vuotiaille pelaajille toimitsijakoulutuksen. Paikka: Viertolan koulu (Liljatie 2) ma 9.10 klo 17.30-20.30. Jokaisesta joukkueesta koulutukseen voi osallistua 4-5 henki... (3 päivää sitten)

Päivitetty noin 5 tuntia sitten

Salibandy
Vantaa
Tytöt
23

SB Vantaa A-juniorit Nimenhuuto.com

Salibandyseura Vantaa ry (SB Vantaa) on yksi Suomen suurimpia salibandyseuroja. Joukkueitamme on edustettuna niin miehissä kuin naisissa, tytöissa ja pojissa. Järjestämme myös salibandykoulutoimintaa Länsi-Vantaan alueella. Visiomme on olla salibandyn malliseura, jonka toiminnassa korostuu korkealaatuinen, menestyksekäs ja monipuolinen salibandy- ja sitä tukeva urheilutoiminta. Haluamme kehittyä esimerkilliseksi ja kunnioitusta herättäväksi salibandyn erikoisseuraksi. Seuramme arvoihin kuuluvat mm. toimintamme laadukas ja pitkäjänteinen kehittäminen, taidokkaan ja edustavan joukkueurheilukulttuurin luominen sekä yksilön ja yhteistyön arvostus. Seurainfoa http://www.sbvantaa.fi/72 Joukkueiden ja seuran yhteystiedot http://www.sbvantaa.fi/66

Joukkue etsii pelaajia: Joukkueeseen mahtuu vielä uusia motivoituneita pelaajia. Lisätietoa joukkuees...

Riitta kirjoitti: Monelta puuttuu vielä lisenssi. Hommaa lisenssi www.suomisport.fi palvelun kautta (uusi palvelu sb-lisenssin hankintaan). 1999 ja sitä ennen syntyneet hankkivat kilpailulisenssin, jonka hinta ilman vakuutusta on 38 e ja vakuutuksella 190 e. Tarkemmat ohjeet Salibandyliiton sivuilta http://floorba... (16 päivää sitten)

Päivitetty 15 päivää sitten

Salibandy
Vantaa
Pojat
29

SC Wolfgang Nimenhuuto.com

SC Wolfgang - Pääkaupunkiseudun omat sudet! Joukkueemme SC Wolfgang tarina alkoi vuonna 2014 Summer Cupissa. Ensimmäinen kausi VI-divarissa pelattiin vuonna 2015-2016. Joukkueen tavoitteena on edistää, kehittää sekä ylläpitää monipuolisesti joukkueen jäsenten kuntoa, sekä tarjota mahdollisuuden harjoitella sekä pelata tosissaan, hyvällä porukalla hauskanpitoa unohtamatta.

Joukkue etsii pelaajia: Joukkueemme hakee treenaus aktiivisia pelaajia joka paikalle ensi kaudeksi V....

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Salibandy
Vantaa
Miehet
26

Salamatiikerit Nimenhuuto.com

Kausi 2016-2017 Harjoittelemme seuraavasti: Tiistaisin klo 17-18 Tikkurilan Urheilutalolla Tiistaisin klo 18-19 Hakunilan väestösuoja Keskiviikkoisin klo 17-18 Tiger Sports areenalla Perjantaisin klo 18-19 Tiger Sports areenalla Pelaamme Salibandyliiton E06 poikien haastaja- ja kilpasarjassa kahdella peliryhmällä Red ja Blue.

Raila kirjoitti: Hei, Sunnuntaina käynnistyy Tiikerien 20-juhlavuosi Tiger Sport Areenalla. Tapahtumaan saatiin vielä mukava lisä kun Gabriel Airaksinen tulee paikalle tekemään haastatteluja ja muuta tunnelmaa kohottavaa. Gabu on tuttu mm. Tiikerien kotiottelutapahtumista. Ohjelmaa: Kentällä 1 on edustusjoukkueen... (10 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Salibandy
Vantaa
Pojat
31

AC HaKi G-junnut Nimenhuuto.com

Joukkueessamme pelaa pääasiassa 2009-10 syntyneitä, mutta mukana on myös muutama vuonna 2011 syntynyt. Joukkueemme on sekajoukkue eli mukaan mahtuu sekä tyttöjä että poikia! Osaamista löytyy laidasta laitaan eli rohkeasti mukaan oppimaan uutta tai kehittämään jo opittua. Kesän ajan pidämme taukoa harjoittelusta ja elokuussa aloitamme taas uudestaan torstain harjoitusten osalta. Maanantain osalta harjoitukset alkavat syyskuun alussa. Harjoitukset järjestetään kahdesti viikossa – maanantaisin klo 18-19 Lehtikuusen koululla ja torstaisin klo 17-18 Campossa. Lisätietoja: https://www.ac-haki.fi/joukkue7118

Pasi kirjoitti: Seuramaaottelu KorsKaa vastaa 3.9. G-junnut pelaavat 2 ottelua. Haastaja/kilpa, Markus ilmoittaa ketkä pelaavat kummassakin matsissa. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Salibandy
Vantaa
Sekajoukkue
33

Ac Haki Black Nimenhuuto.com

AC HaKi Black pelaa kaudella 2016-2017 Salibandyliiton 5. divisioonassa. Joukkueen tavoitteena on pitää hauskaa ja välittää urheilun ilosanomaa!! HaKi Black perustettiin vuonna 2014, jolloin joukkue aloitti 6. divisioonasta. Ensimmäinen kausi ei pelillisesti mennyt aivan putkeen, mutta tulevan menestyksen juuret olivat jo haudattu erittäin syvälle hakunilalaiseen maaperään. Joukkueen runko on pysynyt alusta asti suunnilleen samana, ja uudet vahvistukset ovat vain yhdistäneet joukkueen henkeä. Nousu vitoseen tuli lopulta viime kaudella rautaisen taistelun jälkeen kabinettipäätöksellä. Tavoitteena "Bläkillä" on pelata kaudella 2021-22 Salibandyliigaa

Christophe kirjoitti: Lets go bois! (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Salibandy
Vantaa
Miehet
10

FFF Nimenhuuto.com

Fresh Fruit Flyers sai alkunsa Keskon hedelmä- ja vihannesosaston työpaikkaseurana vuonna 1994. Vuosien saatossa joukkueen kokoonpano on muuttunut paljonkin eli osa pelaajista on lähtenyt ja vastaavasti uusia kykyjä tullut tilalle. Pääasiassa F3 (=Fresh Fruit Flyers) on pelannut 4 - 6. divarisarjoissa.

Anssi kirjoitti: Mites porukka on "työllistynyt"? Itse 5. div. Vihdin salisudet XO. (12 kuukautta sitten)

Päivitetty 12 kuukautta sitten

Salibandy
Vantaa
Ei asetettu
16

SB Vantaa C-tytöt Nimenhuuto.com

SB Vantaa C-tytöt (2003-2004). Kausi 2017-2018 SSBL:n kilpasarjassa. Harjoittelemme tosissamme mutta hymyssä suin.

Joukkue etsii pelaajia: Joukkueeseen mahtuu vielä pari pelaajataustaa omaavaa tyttöä mukaan. Jos halu...

Maria kirjoitti: Moi! Jos joku on vielä vailla kyytiä huomiseen Iittalan turnaukseen niin meidän kyytiin mahtuu. Lähdemme Kannelmäestä. Laittakaa viestiä suoraan joko Marialle tai minulle. T. Riitta (0407788643) (10 päivää sitten)

Päivitetty noin 8 tuntia sitten

Salibandy, Säbä, Floorball ja Sähly
Vantaa Helsinki Espoo
Tytöt
32

KorsKa Hurricanes Nimenhuuto.com

Aito Korsolainen säbäjoukkue, joka porskuttaa vakaasti ja vankasti eteenpäin. Pelaajien, valmentajien ja vanhempien yhteistyö toimii loistavasti. Tässä joukkueessa viihdytään ja siksi viivytään. Linkki joukkueen kotisivuille. http://www.123kotisivu.fi/korskahurricanes

Joukkue etsii pelaajia: * KorsKan A-poikien (96-98) joukkueessa kaudelle 2016-2017 on vielä tilaa par...

Upi kirjoitti: Lisenssien hankinta hoidettava PIKAISESTI eli paras hoitaa heti. Edellytys tulevan lauantain sarjapeleihin pääsemiseksi. Lisenssien hankintaohjeet löytyy liiton sivuilta. Tässä pari otetta ohjeista. Pääosan (1999 syntyneet tai vanhemmat) lisenssi on kilpailulisenssi. Vakuutustarpeen arvioi jokain... (Noin 22 tuntia sitten)

Päivitetty noin 22 tuntia sitten

Salibandy
Vantaa
Pojat
23

Tikkurilan Tiikerit Dragons Nimenhuuto.com

Tikkurilan Tiikeri -05 pojat- syksyllä 2012 perustettu salibandyjoukkue.

Jesse kirjoitti: Huomasitteko että Tupla cup tapahtuma on kadonnut nimenhuudosta. (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Salibandy
Vantaa
Pojat
42

AC-HaKi F08 Nimenhuuto.com

Kivaa salibandyn harrastamista mukavassa porukassa, jossa pelaamista ei oteta liian vakavasti, ja kaikkia kannustetaan tasapuolisesti kehittymään salibandyn perustiedoissa ja -taidoissa. Pieni seura, jossa toimitaan suurella sydämellä.

Joukkue etsii pelaajia: AC HaKin Salibandykerho on aloittanut taas toimintansa. Kerho kokoontuu kerra...

Kati kirjoitti: HIIHTOLOMA VIIKOLLA 8 Ensi viikolla hiihtolomaillaan eikä pidetä treenejä valmentajien johdolla. Maanantain 20.2. kouluvuoro on kokonaan peruttu, mutta torstaina 23.2. Campon vuorolle saa mennä vapaasti pelailemaan ja ottaa vaikka kavereita mukaan. Hyvää hiihtolomaa - muistakaa hiihtää ja luistel... (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Salibandy
Vantaa
Ei asetettu
35

AC JuHe Nimenhuuto.com

Joukkue pelaa 4-divaria, Playliigaa ja reenaa kerran viikkoon.

Joukkue etsii pelaajia: 4-Divisioonaan noussut joukkue etsii muutamaa kovan luokan vahvistusta seuraa...

Miika kirjoitti: Voi olla että ilmestytään paikalle ! (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Salibandy
Vantaa
Miehet
19

Uralis Ry Nimenhuuto.com

Uralis on vuonna 1999 Korsolaisista kaveruksista koottu urheilu/"raittiusyhdistys". Harrastelemme salibandya, futsalia, sekä jalkapalloa. Harjoittelemme viikottain ja pelaamme satunnaisia ystävyysotteluita.

Markku kirjoitti: no ilmottautukaapas taas (ees out jossette oo tulossa) (6 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Salibandy, Futsal ja Jalkapallo
Vantaa
Miehet
35

Tiikerit-E-tytöt Nimenhuuto.com

Tikkurilan Tiikereiden E-tyttöjen joukkue. Meillä harrastaa iloinen joukko 07/08-syntyneitä tyttöjä.

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa E-tyttöjen pelaajaksi! Vuonna 2007-2008 synt. E-tyttöjen joukkue o...

Jani kirjoitti: Hei, Viestiä liitolta: E-tyttöjen turnauskalenterin työstö on käynnissä. Syyskauden alustavat turnauspäivät ovat: 14.10 5.11 25.11 9.12 Tiedän, että 14.10 on haastava monelle, sillä ko. viikonloppuna alkaa useimmalla syysloma. Syyslomaa ei kuitenkaan voida ottaa huomioon turnauskalenterissa, sill... (10 päivää sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Salibandy
Vantaa
Tytöt
20

YMCA Vantaa Miehet Nimenhuuto.com

Vantaan NMKY pelaa kaudella 17-18 miesten 5. Divisioonaa. Joukkueessa on mukana monen tasoisia pelaajia ja tärkeintä on hyvä fiilis ja pelikavereiden tsemppaaminen. Joukkueen tavoitteena on säilyä suoraan 5. Divisioonassa

Joukkue etsii pelaajia: Vantaan NMKY pelaa kaudella 17-18 miesten 5. Divisioonaa. Joukkueeseen kuuluu...

Sami kirjoitti: Joukkueen toimintatavat - joukkueen tärkeimpiä tapahtumia ovat pelit Jokaiseen yksittäiseen treeniin ei ole välttämätöntä ehtiä osallistumaan. Olisi kuitenkin suotavaa ja joukkuepelin kehityksen kannalta hyvä asia jos pääset vähintään 1-2 kertaa kuukaudessa treenaamaan - peli ilo Joukkueessa kaik... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Salibandy
Vantaa
Miehet
21

AC68 Nimenhuuto.com

AC 68 on Vantaalainen salibandyporukka, joka tahkoaa tällä hetkellä miesten 4. divaria. Voittoa toki aina tavoitellaan, mutta peruslähtökohtamme ovat hyvä meininki ja loistava joukkuehenki.

Joukkue etsii pelaajia: Etsimme ensi kaudeksi (2017-2018) 1-2 laadukasta pelimiestä porukkaamme. Mikä...

Sami kirjoitti: Näyttää olevan aikalailla sama määrä kun viimeviikolla ja oma osallistuminen vielä epävarma. Riippuu siitä miten pääsen messuilta kotiin. (Yli vuosi sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Salibandy
Vantaa
Miehet
21

AC HAKI NAISET RED Nimenhuuto.com

Olemme hyvähenkinen joukkue, joka pelaa kaudella 2017-18 Naisten 4. divaria.

Joukkue etsii pelaajia: NAISET RED Etsimme kaudelle 17-18 muutamaa osaavaa ja motivoitunutta kenttäpe...

Nina kirjoitti: Aina kannattaa treenata vaikka olisi yksi. (3 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Salibandy
Vantaa
Naiset
25

Tuplahuti Naiset Nimenhuuto.com

Tuplahuti Naiset pelaa kaudella 2016-2017 IV-divisioonassa. Mukaan mahtuu uusia pelaajia!

Joukkue etsii pelaajia: Tuplahuti Naiset etsii uusia kenttäpelaajia ja toista maalivahtia kaudelle 20...

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Salibandy
Vantaa / Kerava
Naiset
6

SC Wolfgang II Nimenhuuto.com

SC Wolfgang II rentoa pelailua ja treenaamista vuodesta 2014.

Joukkue etsii pelaajia: Keskiviikkoisin harjoitellaan Tiger Sport Areenalla Vantaalla. Yhteydenotot: ...

Päivitetty yli vuosi sitten

Salibandy
Vantaa
Miehet
1

Hurrikaanit 05 Nimenhuuto.com

http://www.tikkurilantiikerit.fi/joukkue5244

Timo kirjoitti: Hei Ilmoitttaukaa kaikki, joilla on toimitsijakortti, niin voidaan jatkossa jakaa vastuuturnauksiin toimitsijat terv tvilen (Melkein 3 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 3 vuotta sitten

Salibandy
Vantaa
Pojat
30

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Salibandyjoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on salibandy on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.