Salibandy Vantaa

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Vantaa ja lajina on salibandy, sähly, säbä ja floorball. Niitä löytyy yhteensä 182 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, koripallo, lentopallo, sähly, golf, futsal, sulkapallo ja pesäpallo.

Katso lista koko maan salibandyjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - salibandy - Vantaa

Salibandy - Vantaa

Tiikerit E-tytöt Coolcats Nimenhuuto.com

Joukkue on perustettu vuonna 2014 syksyllä tyttöjen sählykerhon pohjalta.Tiikereiden D/E-Tytöt harjoittelevat kolme kertaa viikossa. Maanantaisin klo. 18-20 Hakunilan kalliosuojassa Harmotie 1 Vantaa sekä keskiviikkoisin ja perjantaisin kello 17-18 Tigersport areena Valimotie 24 Vantaa. Joukkue osallistuu Salibandyliiton D- ja E-sarjapeleihin ja muutaman kerran vuodessa yksityisiin turnauksiin, Vantaan Energia Floorball Cup jne.

Joukkue etsii pelaajia: Hei sinä -05 tai -06 syntynyt tyttö. Jos olet jo hiukan harrastanut salibandy...

Tero kirjoitti: Tuulipukujen ym. varusteiden tilaus. Teen Stadiumille tilauksen varusteista viikon päästä tiistaina 7.3, silloin pitäisi olla saatavilla myös Adidaksen tuulipuvusta uusi kuosi. Takin kuva tästä linkistä: http://www.stadiumteamsales.fi/tikkurilantiikerit/tikkurilantiikerit Tiro 17 pre jkt on tuuli... (26 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Salibandy
Vantaa
Tytöt
31

SB Vantaa Timantit Nimenhuuto.com

Iloiset ja liikunnalliset v.2003-2004 syntyneet tytöt ovat tervetulleita mukaan joukkueeseen. Seuran yhteinen Tryout-tapahtuma EA:lla 26.4 Surffaa sivulle sbvantaa.fi ja lue lisää! Keväällä 2017 pelaamme Salibandyliiton D-tyttöjen välisarjassa. Kaudelle 2017-2018 nousemme C-tyttöjen sarjaan ikäluokilla 2003-2004.

Joukkue etsii pelaajia: Tulevalle kaudelle 2017-2018 siirrymme C-tyttöjen kilpasarjaan, ja joukkueen ...

Tuula kirjoitti: MUISTUTUS! 2004-syntyneiden urheilijasopimukset tulee palauttaa seuran toimistolle (Patotie 6 C, 01600 Vantaa), valmennus- tai juniorivalmennuspäällikölle 1.3 mennessä. Terveisin, Tuula Rovamo SB Vantaa Juniorivalmennuspäällikkö puh. 045 664 0405 tuula.rovamo@sbvantaa.fi www.sbvantaa.fi ****** Ju... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Salibandy, Säbä, Floorball ja Sähly
Vantaa Helsinki Espoo
Tytöt
28

SB Vantaa A-juniorit Nimenhuuto.com

Salibandyseura Vantaa ry (SB Vantaa) on yksi Suomen suurimpia salibandyseuroja. Joukkueitamme on edustettuna niin miehissä kuin naisissa, tytöissa ja pojissa. Järjestämme myös salibandykoulutoimintaa Länsi-Vantaan alueella. Visiomme on olla salibandyn malliseura, jonka toiminnassa korostuu korkealaatuinen, menestyksekäs ja monipuolinen salibandy- ja sitä tukeva urheilutoiminta. Haluamme kehittyä esimerkilliseksi ja kunnioitusta herättäväksi salibandyn erikoisseuraksi. Seuramme arvoihin kuuluvat mm. toimintamme laadukas ja pitkäjänteinen kehittäminen, taidokkaan ja edustavan joukkueurheilukulttuurin luominen sekä yksilön ja yhteistyön arvostus. Seurainfoa http://www.sbvantaa.fi/72 Joukkueiden ja seuran yhteystiedot http://www.sbvantaa.fi/66

Joukkue etsii pelaajia: Joukkueeseen mahtuu vielä uusia motivoituneita pelaajia. Lisätietoa joukkuees...

Leevi kirjoitti: Onks tänää treenit?? (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 16 päivää sitten

Salibandy
Vantaa
Pojat
35

TUNTO Nimenhuuto.com

Haemme lisää 3-4 pelaajaa, iällä ei väliä kunhan vain olet yli 18-vuotias. Pelaamme Tiistaisin 20.00-21.00 Tuusulan urheilupuistossa uudessa sählyhallissa. Jos tykkäät vain pelailla, niin tämä joukkue on siihen juuri sopiva. Saatamme joskus pelailla toisia joukkueita vastaan. Ilmoittaudu joko suoraan Tunto joukkueen nimenhuutoon tai ota yhteyttä sähköpostitse:toni.niemela@kh-koneet.fi. Haemme myös maalivahteja ja olemme sopineet että maalivahdit pääsevät pelailee veloituksetta! Tervetuloa kokeilemaan miltä porukka vaikuttaa...

Joukkue etsii pelaajia: Haemme lisää 3-4 pelaajaa. Pelaamme Tiistaisin 20.00-21.00 Tuusulan urheilupu...

Toni kirjoitti: Eräpäivä on paukkunut maksusta, joten maksakaa heti tänään! (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Salibandy
Tuusula/Kerava/Järvenpää/Vantaa
Miehet
22

SC Wolfgang Nimenhuuto.com

SC Wolfgang - Pääkaupunkiseudun omat sudet! Joukkueemme SC Wolfgang tarina alkoi vuonna 2014 Summer Cupissa. Ensimmäinen kausi VI-divarissa pelattiin vuonna 2015-2016. Joukkueen tavoitteena on edistää, kehittää sekä ylläpitää monipuolisesti joukkueen jäsenten kuntoa, sekä tarjota mahdollisuuden harjoitella sekä pelata tosissaan, hyvällä porukalla hauskanpitoa unohtamatta.

Joukkue etsii pelaajia: Joukkueemme hakee vahvistuksia. Joukkueen virallinen taival alkoi kesäkuussa ...

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Salibandy
Vantaa
Miehet
26

Salamatiikerit Nimenhuuto.com

Kausi 2016-2017 Harjoittelemme seuraavasti: Tiistaisin klo 17-18 Tikkurilan Urheilutalolla Tiistaisin klo 18-19 Hakunilan väestösuoja Keskiviikkoisin klo 17-18 Tiger Sports areenalla Perjantaisin klo 18-19 Tiger Sports areenalla Pelaamme Salibandyliiton E06 poikien haastaja- ja kilpasarjassa kahdella peliryhmällä Red ja Blue.

Raila kirjoitti: Ensi viikolla on hiihtoloma viikko. Pistäkään mahdollisuuksien mukaan nyt jo ajoissa out jos ei poika ole varmuudella tulossa. Näin valmennus osaa varautua, vedetäänkö ohjatut treenit vai vapaata pelaamista. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Salibandy
Vantaa
Pojat
38

Ac Haki Black Nimenhuuto.com

AC HaKi Black pelaa kaudella 2016-2017 Salibandyliiton 5. divisioonassa. Joukkueen tavoitteena on pitää hauskaa ja välittää urheilun ilosanomaa!! HaKi Black perustettiin vuonna 2014, jolloin joukkue aloitti 6. divisioonasta. Ensimmäinen kausi ei pelillisesti mennyt aivan putkeen, mutta tulevan menestyksen juuret olivat jo haudattu erittäin syvälle hakunilalaiseen maaperään. Joukkueen runko on pysynyt alusta asti suunnilleen samana, ja uudet vahvistukset ovat vain yhdistäneet joukkueen henkeä. Nousu vitoseen tuli lopulta viime kaudella rautaisen taistelun jälkeen kabinettipäätöksellä. Tavoitteena "Bläkillä" on pelata kaudella 2021-22 Salibandyliigaa

Christophe kirjoitti: Lets go bois! (11 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Salibandy
Vantaa
Miehet
11

FFF Nimenhuuto.com

Fresh Fruit Flyers sai alkunsa Keskon hedelmä- ja vihannesosaston työpaikkaseurana vuonna 1994. Vuosien saatossa joukkueen kokoonpano on muuttunut paljonkin eli osa pelaajista on lähtenyt ja vastaavasti uusia kykyjä tullut tilalle. Pääasiassa F3 (=Fresh Fruit Flyers) on pelannut 4 - 6. divarisarjoissa.

Anssi kirjoitti: Mites porukka on "työllistynyt"? Itse 5. div. Vihdin salisudet XO. (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Salibandy
Vantaa
Ei asetettu
16

KorsKa Hurricanes Nimenhuuto.com

Aito Korsolainen säbäjoukkue, joka porskuttaa vakaasti ja vankasti eteenpäin. Pelaajien, valmentajien ja vanhempien yhteistyö toimii loistavasti. Tässä joukkueessa viihdytään ja siksi viivytään. Linkki joukkueen kotisivuille. http://www.123kotisivu.fi/korskahurricanes

Joukkue etsii pelaajia: * KorsKan A-poikien (96-98) joukkueessa kaudelle 2016-2017 on vielä tilaa par...

Aleksi kirjoitti: Sikälimikäli kokoonpanossa nii kyytiä tarviin (28 päivää sitten)

Päivitetty noin 10 tuntia sitten

Salibandy
Vantaa
Pojat
27

AC HAKI NAISET RED Nimenhuuto.com

Olemme hyvähenkinen joukkue, joka pelaa kaudella 2015 - 16 Naisten 4. divaria.

Joukkue etsii pelaajia: NAISET RED Olemme hyvähenkinen joukkue, joka pelaa kaudella 2016 - 17 Naisten...

Emilia kirjoitti: Tulen jos työt loppuu ajoissa (7 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Salibandy
Vantaa
Naiset
33

Tikkurilan Tiikerit Dragons Nimenhuuto.com

Tikkurilan Tiikeri -05 pojat- syksyllä 2012 perustettu salibandy joukkue.

Kirsi-Mari kirjoitti: Kivaa oli vanhempien kesken viettää iltaa, mutta 62,50€ edestä joku jätti maksamatta juomia. Minä jouduin ne maksamaan ja toivoisin todellakin että se joka on jättänyt maksamatta maksaisi ne minulle. Sen lisäksi ruoka maksoikin enemmän kun Krista alunpitäen sanoi eli olisi kiva jos jokainen osall... (8 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Salibandy
Vantaa
Pojat
46

SB Vantaa 00-99 Nimenhuuto.com

SB Vantaa B-Pojat (Kausi 2016-17) Tervetuloa vauhdikkaan lajin ja joukkueen mukaan. Harjoittelemme Energia areenalla Vantaalla. Ota yhteyttä rohkeasti joukkueen toimihenkilöihin!

Joukkue etsii pelaajia: Sb Vantaa B-Pojat Toista maalivahtia etsitään. Toinen maalivahti voi olla vai...

Saija kirjoitti: Hei Tallinnaan lähtijät sekä huoltajat ! Tiedostosta löytyy yhteisesti päivitetyt säännöt. Turnauksen loppusumma 220,00e tulee maksa joukkueen tilille samoilla tiedoilla kuin toimintamaksutkin viim. 31.3.2017. (14 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Salibandy
Vantaa
Pojat
29

AC HaKi 01 Nimenhuuto.com

AC HaKin -01 poikien salibandyjoukkue

Joukkue etsii pelaajia: Ac Haki C2 hakee lisää pelaajia ensi kaudelle 2016-17 perustettavaan kilpajou...

Päivitetty 9 päivää sitten

Salibandy
Vantaa
Pojat
26

Uralis Ry Nimenhuuto.com

Uralis on vuonna 1999 Korsolaisista kaveruksista koottu urheilu/"raittiusyhdistys". Harrastelemme salibandya, futsalia, sekä jalkapalloa. Harjoittelemme viikottain ja pelaamme satunnaisia ystävyysotteluita.

Sampsa kirjoitti: Voi maksaa myös liikuntaseteleillä. Tuo treeneihin. (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Salibandy, Futsal ja Jalkapallo
Vantaa
Miehet
33

AC JuHe Nimenhuuto.com

Joukkue pelaa 4-divaria, Playliigaa ja reenaa kerran viikkoon.

Joukkue etsii pelaajia: 4-Divisioonaan noussut joukkue etsii muutamaa kovan luokan vahvistusta seuraa...

Miika kirjoitti: Voi olla että ilmestytään paikalle ! (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 28 päivää sitten

Salibandy
Vantaa
Miehet
20

Tuplahuti Naiset Nimenhuuto.com

Tuplahuti Naiset pelaa kaudella 2016-2017 IV-divisioonassa. Mukaan mahtuu uusia pelaajia!

Joukkue etsii pelaajia: Tuplahuti Naiset etsii uusia kenttäpelaajia ja toista maalivahtia kaudelle 20...

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Salibandy
Vantaa / Kerava
Naiset
6

Tikkurilan Tiikerit Flyers Nimenhuuto.com

Joukkueessamme lajia harrastetaan juuri oikealla asenteella, joka tuo ajoittain hymyn kaikkien kasvoille.

Joukkue etsii pelaajia: Moi, Haemme 6-8 uutta pelaajaa joukkueeseemme.Myös maalivahti haussa toisen r...

Juha kirjoitti: Moro kundit, Huomenna vain prinssi riittää meille. Asenne mukaan hallille. Meillä maalivahti ,jolla riittää asennetta voittoon ja ääntä kenttäpelaajille! -JR Hallilla viimeistään 16:40! (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Salibandy
Vantaa
Pojat
21

AC68 Nimenhuuto.com

AC 68 on Vantaalainen salibandyporukka, joka tahkoaa tällä hetkellä miesten 4. divaria. Voittoa toki aina tavoitellaan, mutta peruslähtökohtamme ovat hyvä meininki ja loistava joukkuehenki.

Sami kirjoitti: Näyttää olevan aikalailla sama määrä kun viimeviikolla ja oma osallistuminen vielä epävarma. Riippuu siitä miten pääsen messuilta kotiin. (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Salibandy
Vantaa
Miehet
22

SC Wolfgang II Nimenhuuto.com

SC Wolfgang II rentoa pelailua ja treenaamista vuodesta 2014.

Joukkue etsii pelaajia: Keskiviikkoisin harjoitellaan Tiger Sport Areenalla Vantaalla. Yhteydenotot: ...

Päivitetty vuosi sitten

Salibandy
Vantaa
Miehet
19

Hurrikaanit 05 Nimenhuuto.com

http://www.tikkurilantiikerit.fi/joukkue5244

Timo kirjoitti: Hei Ilmoitttaukaa kaikki, joilla on toimitsijakortti, niin voidaan jatkossa jakaa vastuuturnauksiin toimitsijat terv tvilen (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Salibandy
Vantaa
Pojat
30

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Salibandyjoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on salibandy on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.