Salibandy Vantaa

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Vantaa ja lajina on salibandy, sähly, säbä ja floorball. Niitä löytyy yhteensä 152 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, koripallo, lentopallo, futsal, sähly, sulkapallo, pesäpallo ja keilailu.

Katso lista koko maan salibandyjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - salibandy - Vantaa

Salibandy - Vantaa

Tiikerit C ja D-tytöt Coolcats Nimenhuuto.com

Joukkue on perustettu vuonna 2014. Tiikereiden C/D-Tytöt harjoittelevat kolme kertaa viikossa; maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin. Joukkue osallistuu Salibandyliiton C- ja D-sarjapeleihin ja muutaman kerran vuodessa turnauksiin. Joukkue etsii uusia 2005-2007 syntyneitä pelaajia. Ota yhteyttä tikkurilantiikeritcoolcats@gmail.com

Joukkue etsii pelaajia: Tiikerit Coolcats 05/06/07 Tiikerit Coolcats on iloisten tyttöjen salibandyjo...

Tuomas kirjoitti: Kerätään ilmoittautumiset TFT 2019-turnaukseen. Menemme kahdella peliryhmällä (C ja D). Alustava kustannusarvio 140 eur/tyttö, joka sisältää bussimatkat Tampereelle, majoittumisen, ruoat ja pelipassin. Turnaus pelataan viikonloppuna 27.-28.4. Kerätään ilmoittautumiset nyt ja katsotaan, minkälaine... (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Salibandy
Vantaa
Tytöt
37

TUNTO Nimenhuuto.com

Olemme höntsäporukka ja pelaamme Tuusulan tenniskeskuksessa joka tiistai 20-21.00. Etsimme kenttäpelaajia ja maalivahteja (maalivahdit veloituksetta) 18-100v ikähaarukalla (emme pelaa mitään sarjaa). Kyselyt voitte laittaa joko sähköpostiin tai kännykkään: toni.niemela@kh-koneet.fi (040-5718879) & tomi.rajamaki@kh-koneet.fi (0400-511697). Olemme sopineet, että pari kertaa sa käydä veloituksetta kokeilemassa miltä peli meidän porukassa vaikuttaa, joten tervetuloa kokeilee ilman sen kummoisempaa ilmoitusta. PARAS A-RYHMÄ!

Joukkue etsii pelaajia: Olemme höntsäporukka ja pelaamme Tuusulan tenniskeskuksessa joka tiistai 20-2...

Harri kirjoitti: Terve Tuon tänään yhden kaverin mukaan jos sopii (Vuosi sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Salibandy
Tuusula/Kerava/Järvenpää/Vantaa
Miehet
24

SC Wolfgang Nimenhuuto.com

SC Wolfgang - Pääkaupunkiseudun omat sudet! Joukkueemme SC Wolfgang tarina alkoi vuonna 2014 Summer Cupissa. Ensimmäinen kausi VI-divarissa pelattiin vuonna 2015-2016. Joukkueen tavoitteena on edistää, kehittää sekä ylläpitää monipuolisesti joukkueen jäsenten kuntoa, sekä tarjota mahdollisuuden harjoitella sekä pelata tosissaan, hyvällä porukalla hauskanpitoa unohtamatta.

Joukkue etsii pelaajia: Joukkueemme hakee aktiivisia pelaajia, joka pelipaikalle ensi kaudeksi 4. Div...

Santtu kirjoitti: Vastapuolen joukkueessa (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Salibandy
Vantaa
Miehet
27

KorsKa Hurricanes Nimenhuuto.com

28.05.2018 LEGENDAARISEN KESTOJOUKKUEEN JUNIORIAIKA PÄÄTTYY JA JOUKKUE SIIRTYY PELAAMAAN AIKUISTEN SARJAA. TÄMÄ NIMENHUUTOKANAVA POISTUU KÄYTÖSTÄ. Tietoa päivitetään mm. www.korskasalibandy.com -sivuille. Aito Korsolainen säbäjoukkue, joka porskuttaa vakaasti ja vankasti eteenpäin. Pelaajien, valmentajien ja vanhempien yhteistyö toimii loistavasti. Tässä joukkueessa viihdytään ja siksi viivytään. Linkki joukkueen kotisivuille. http://www.123kotisivu.fi/korskahurricanes

Joukkue etsii pelaajia: * KorsKan A-poikien (96-98) joukkueessa kaudelle 2016-2017 on vielä tilaa par...

Upi kirjoitti: Moi No perskules, potkut tuli :) - no olenhan jo aika taka-alalla ollut viimeaikoina, ja näin ajatusta on ollutkin, että tästä jojo tehtävästä voin jäädä pois. Ja ainakin tavoite on keventää muutenkin seuratehtäviä. Näen kyllä niin, että joukkueen tarina ei lopu, vaan joukkue on tullut aikuisikää... (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Salibandy
Vantaa
Pojat
23

Charlotta Rangers Nimenhuuto.com

Olemme 2015 perustettu Salibandy joukkue, joka on pääsääntöisesti kasattu kaveriporukoista. Ensimmäisellä kaudella keskittyminen oli pelkissä "höntsä" treeneissä/pelailuissa ja näennäisissä vieraspeleissä. Vastustajat olivat 5-6div. joukkueita ja menestystäkin tuli. Viime kaudella (2016-2017) Harjoittelimme campo centerissä ja pelasimme Play-liigassa Harraste sarjaa. Tällä Kaudella (2017-2018) jatkamme vaikuttamista Play-liigan harrastesarjassa.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Salibandy
Vantaa
Miehet
26

AC HaKi G-junnut Nimenhuuto.com

Joukkueessamme pelaa pääasiassa 2011 syntyneitä, mutta mukana on myös muutamia vuosina 2010 ja 2012 syntynyneitä. Joukkueemme on sekajoukkue eli mukaan mahtuu sekä tyttöjä että poikia! Osaamista löytyy laidasta laitaan, eli kaikki ovat tervetulleita mukaan pelaamaan ja oppimaan uutta hyvällä ja rennolla asenteella. Nykyinen joukkue pelasi kauden 2017-18 nykyisellä kokoonpanolla, eli uusilta pelaajilta toivotaan pohjalle esimerkiksi salibandykoulua tai muuten hankittuja perustaitoja. Perjantain harjoitukset alkavat 10.8. ja maanantain osalta harjoitukset alkavat marraskuun alussa. Harjoitukset järjestetään kahdesti viikossa – maanantaisin klo 19-20 Lehtikuusen koululla ja perjantaisin klo 17-18 Campossa.

Kaapo kirjoitti: Kuumetautia, joten jää väliin! (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Salibandy
Vantaa
Sekajoukkue
23

FFF Nimenhuuto.com

Fresh Fruit Flyers sai alkunsa Keskon hedelmä- ja vihannesosaston työpaikkaseurana vuonna 1994. Vuosien saatossa joukkueen kokoonpano on muuttunut paljonkin eli osa pelaajista on lähtenyt ja vastaavasti uusia kykyjä tullut tilalle. Pääasiassa F3 (=Fresh Fruit Flyers) on pelannut 4 - 6. divarisarjoissa.

Anssi kirjoitti: Mites porukka on "työllistynyt"? Itse 5. div. Vihdin salisudet XO. (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Salibandy
Vantaa
Ei asetettu
15

Tiikerit D- ja E-tytöt Nimenhuuto.com

Tikkurilan Tiikereiden D/E-tyttöjen joukkue. Meillä harrastaa iloinen joukko 07/08-syntyneitä tyttöjä.

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa D/E-tyttöjen pelaajaksi! Vuonna 2007-2008 syntyneiden tyttöjen jou...

Sami kirjoitti: Korjaus edelliseen viestiin! Turnausmaksu on 40 € / tyttö ei 25 € Pahoittelut virheestäni. Sami (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Salibandy
Vantaa
Tytöt
18

Uralis Ry Nimenhuuto.com

Uralis on vuonna 1999 Korsolaisista kaveruksista koottu urheilu/"raittiusyhdistys". Harrastelemme salibandya, futsalia, sekä jalkapalloa. Harjoittelemme viikottain ja pelaamme satunnaisia ystävyysotteluita.

Joukkue etsii pelaajia: Tule pelaamaan salibandyä! Pelaamme Campocenterissä tiistaisin 19-20, kentäll...

Petteri kirjoitti: Sori kun kesti (6 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Salibandy, Futsal ja Jalkapallo
Vantaa
Miehet
30

AC HAKI NAISET RED Nimenhuuto.com

Olemme hyvähenkinen joukkue, joka pelaa kaudella 2018-19 Naisten 4. divaria.

Joukkue etsii pelaajia: NAISET RED Etsimme joukkueeseen pelaajia jo aiemmin salibandya pelanneista pe...

Jenni kirjoitti: Tuun kokeilemaan (7 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Salibandy
Vantaa
Naiset
34

AC-HaKi F08 Nimenhuuto.com

Kivaa salibandyn harrastamista mukavassa porukassa, jossa pelaamista ei oteta liian vakavasti, ja kaikkia kannustetaan tasapuolisesti kehittymään salibandyn perustiedoissa ja -taidoissa. Pieni seura, jossa toimitaan suurella sydämellä.

Joukkue etsii pelaajia: Joukkueeseemme mahtuu vielä mukaan innokkaita pelaajia, tyttöjä ja poikia, ri...

Miro kirjoitti: Äkillinen poissaolo.. (11 päivää sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Salibandy
Vantaa
Ei asetettu
37

United Namika SBS Nimenhuuto.com

United Namika SBS pelaa kaudella 18-19 miesten 6. Divisioonaa. Joukkueessa on mukana monen tasoisia pelaajia ja tärkeintä on hyvä fiilis ja pelikavereiden tsemppaaminen.

Janne kirjoitti: Ei paljoon kokemusta kyseisistä hommista (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Salibandy
Vantaa
Miehet
25

AC JuHe Nimenhuuto.com

Joukkue pelaa 4-divaria, Playliigaa ja reenaa kerran viikkoon.

Joukkue etsii pelaajia: 4-Divisioonaan noussut joukkue etsii muutamaa kovan luokan vahvistusta seuraa...

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Näillä näkymin onnistuu! (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Salibandy
Vantaa
Miehet
13

Tikkurilan Tiikerit 05 Edustus Nimenhuuto.com

Tikkurilan Tiikeri -05 pojat- syksyllä 2012 perustettu salibandyjoukkue.

Joona kirjoitti: Hei! Osa teistä onkin jo saanut tiedon, niin kerrotaan nyt kaikille tasapuolisuuden nimissä. Olemme tällä viikolla saanet sovittua seurajohdon kanssa ensi kaudesta (2018-2019) ja sen sopimuksen myötä jatkan vastuuvalmentajana 05-ikäluokassa kaudella 2018-2019 vain edustusjoukkueessa (D1). 05-ikäl... (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Salibandy
Vantaa
Pojat
29

IBK Huuru Nimenhuuto.com

Länsi-Vantaan nätein salibandy jengi.

Päivitetty yli vuosi sitten

Salibandy
Vantaa
Miehet
26

AC68 Nimenhuuto.com

AC 68 on Vantaalainen salibandyporukka, joka tahkoaa tällä hetkellä miesten 4. divaria. Voittoa toki aina tavoitellaan, mutta peruslähtökohtamme ovat hyvä meininki ja loistava joukkuehenki.

Joukkue etsii pelaajia: Etsimme ensi kaudeksi (2017-2018) 1-2 laadukasta pelimiestä porukkaamme. Mikä...

Sami kirjoitti: Näyttää olevan aikalailla sama määrä kun viimeviikolla ja oma osallistuminen vielä epävarma. Riippuu siitä miten pääsen messuilta kotiin. (Noin 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Salibandy
Vantaa
Miehet
24

Veikkis salibandy Nimenhuuto.com

HUOM! Vuoroille ilmoittautuminen tapahtuu harkkapäivänä kello 15 mennessä. Vuoro perutaan, mikäli vähemmän kuin kuusi pelaajaa on ilmoittautunut mukaan.

Ilan kirjoitti: Montako pitäisi olla et kannattaa tulla? Oon pelailla aika vähän ja nyt pitkä tauko tästä lajista, mutta kiinnostais taas kokeilla. Mulla ei ole edes mailaakaan, joten Veikkauksen kuntosalin kaapista tai joltakin tarvis saada. Olen fillarilla liikkeellä, joten jos tuolla ei ole mailapussia vähän ... (2 päivää sitten)

Päivitetty noin 10 tuntia sitten

Salibandy
Vantaa
Ei asetettu
112

MetsoFlowControlSalibandy Nimenhuuto.com

Höntsä säbää työporukassa

Matti kirjoitti: Moi, Kauden viimeinen reenivuoro on huomenna, ilmot kuntoon! Ainakin muutama pelaaja tarvitaan lisää. -Maza (Noin 22 tuntia sitten)

Päivitetty noin 22 tuntia sitten

Salibandy
Vantaa
Ei asetettu
85

Rekolan Reikäpallo Nimenhuuto.com

SB-harrastejoukkue

Jani kirjoitti: Ilmoja nyt. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Salibandy
Vantaa
Sekajoukkue
33

Salamatiikerit Nimenhuuto.com

Kausi 2018-2019 Harjoittelemme seuraavasti: Tiistaisin klo 17:30-19.15 Tiger Sport areenalla Keskiviikkoisin klo 16.30-1815 Tiger Sport areenalla Perjantaisin klo 18.30-20.15 Tiger Sport areenalla https://www.tikkurilantiikerit.fi/joukkue5773

Mats kirjoitti: Tiikerit 06 edustusjoukkueen infoa, ohjeita ja sääntöjä kaudelle 2019-2020 Miksi edustusjoukkue? Edustusjoukkueet ovat nimitys seuran kilpapuolen 1. joukkueille. Kilpapuolen pelaajapolku alkaa D2 junioreista ja kulkee juniorivuosien läpi aina salibandyliigaan asti. Seuralle on tärkeää, että jokai... (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Salibandy
Vantaa
Pojat
26