Koripallo Vantaa

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Vantaa ja lajina on koripallo, koris ja basketball. Niitä löytyy yhteensä 39 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, koripallo, lentopallo, sähly, futsal, sulkapallo, pesäpallo ja golf.

Katso lista koko maan koripallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - koripallo - Vantaa

Koripallo - Vantaa

RU 07-08 Nimenhuuto.com

Rekolan Urheilijat, Vantaa ... 90v Hyvää korista Hyvässä seurassa http://rekolanurheilijat.sporttisaitti.com/ SALIHARJOITUKSET OVAT KESÄTAUOLLA, ULKOTREENEISTÄ ILMOITETAAN ERIKSEEN SYKSYLLÄ JATKAMME TOIVOTTAVASTI SAMOILLA AJOILLA Harjoitukset: -Yhteiset 07 ja 08 treenit: Ma 18.15-19.30 Rekolanmäki -Yhteiset 07 ja 08 treenit: To 17.30-18.45 Rekolanmäki -Yhteiset 07 ja 08 treenit: Pe 17.00-18.30 Rekolanmäki Koivukylän Apteekki on tukenut joukkuetta ensiaputarvikkeilla. RU 07-08 -joukkue kiittää Koivukylän Apteekkia. K-Market Rekola on tukenut joukuetta maukkailla buffet tuotteilla. RU 07-08 -joukkue kiittää K-Market Rekolaa. Koripallo Vantaa #rekolanurheilijat

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa pelaamaan ja harrastamaan 07-08 syntyneet pojat ! Pelaamme kaudell...

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Koripallo
Vantaa
Pojat
32

KorsKu T04-05 Nimenhuuto.com

KorsKu tytöt s.2004-2005 aloitti harjoittelun syyskuussa 2013. Uusia pelaajia otetaan mukaan. Seuran kotisivut: www.korsonkunto.fi

Joukkue etsii pelaajia: KorsKu Tytöt s.2004-2005, Uusia pelaajia otetaan joukkueeseen. Tervetuloa har...

Janne kirjoitti: Tyttöjen Whatsappi-ryhmässä on kesätreenihaaste. Pyytäkää nähtäväksi. Jos harrastaa kesällä toista lajia, niin se kelpaa mainiosti tasojen suorittamiseen yleisliikkumisen osalta. (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Koripallo, Tytöt ja 2004 2005
Vantaa, Korso
Tytöt
27

Puhu 06 Pojat Nimenhuuto.com

PuHu:n vuonna 2006 syntyneiden poikien joukkue. Joukkueeseen otetaan uusia pelaajia!

Joukkue etsii pelaajia: Koripalloa vuonna 2006 syntyneille pojille! Puhu P06 on nelosluokkalaisten po...

Rasmus kirjoitti: Arpajaisista puuttuisi 13 palkintoa, niin saisimme 200 arpaa täyteen. Saataisiinko se täyteen, vai jätetäänkö ne tyhjäksi? (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 25 päivää sitten

Koripallo
Vantaa
Pojat
26

Korson Kunto A-tytöt Nimenhuuto.com

Korson Kunnon nettisivut http://www.korsonkunto.fi

Joukkue etsii pelaajia: Tule pelaamaan koripalloa Korsoon! Korson Kunto eli KorsKu on pieni seura hyv...

Janna kirjoitti: HUOM kaikki ne ketkä ovat Facebookissa. Muistakaa liittyä (jollette jo kuulu) Korson Kunto ryhmään ja vinkatkaa siitä myös muille, ketä ryhmä voisi kiinnostaa. Ryhmään tulee infoja myös mahdollisista leireistä, koulutuksista yms ja se toimii näppäränä infokanavana, vaikka Nimenhuuto on toki se en... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Koripallo
Vantaa, Korso
Tytöt
27

BTT Nimenhuuto.com

Basket Team Tikkurila

Joukkue etsii pelaajia: Haluatko pelaamaan koripalloa? Basket Team Tikkurila pelaa koripalloa miesten...

Marko kirjoitti: jos reisi kestää (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Koripallo
Vantaa
Miehet
32

Korson Kunto C-tytöt Nimenhuuto.com

KorsKu nettisivut: http://www.korsonkunto.fi/koripallo

Joukkue etsii pelaajia: KorsKu CT joukkueeseen otetaan uusia pelaajia mukaan. Mikäli ei ole ennen pel...

Anu kirjoitti: Moi, KorsKun 05 syntyneet kaipais kipeästi uusia isompia peliasuja ja C ja B ikäisillä käytössä olleet "pallopaidat" ja niiden shortsit alkaa olla sopivia. Erityisesti nimettömät S ja M kokoiset pitäisi saada takaisin seuran käyttöön mahdollisimman pian. Mikäli et ole palauttanut nimetöntä pelias... (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Koripallo
Vantaa, Korso
Tytöt
37

TikS T05 Nimenhuuto.com

Vuonna 2005 syntyneiden tyttöjen koripallojoukkue Vantaalta. Joukkueessa on tilaa uusille pelaajille, tervetuloa mukaan! www.tiks.fi

Riitta kirjoitti: Moi, Latasin uuden Tiks seuravaatekuvaston tänne (Sekalaiset kansio). Hinnat löytyy 2017 Seuratuotteet - excelistä. Nyt olisi mahdollisuus tehdä tilaus (viim. 15.6.). Vaatteita voi sovittaa tänään 12.6. lukiolla klo 17.30-n.18.15, jos haluaa. Seuraavan kerran tilausikkuna auki niin, että tilaukse... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Koripallo
Vantaa
Tytöt
20

TikS-04 Nimenhuuto.com

Vantaan iloisin korisjoukkue. Joukkue kaipaa vielä lisää pelaajia, tervetuloa mukaan!

Joonas kirjoitti: Hei! Ensi viikolla ei ole salivuoroja ollenkaan, joten treenaamme pari kertaa yhteisesti (ti&to) ja loput on omatoimista. Laitan tarkemman aikataulun vielä tänään. -joonas (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Koripallo
Vantaa, Tikkurila
Tytöt
28

TikS B-tytöt Nimenhuuto.com

Vantaan paras korisjengi

Sampo kirjoitti: Hei ladatkaa puhelimeenne hudl technique (ilmainen)- sovellus. Siitä on paljoa iloa, kun teette heittoharjoituksia. Voit katsoa heittoa hidastettuna ja verrata sitä toisten pelaajien heittoon samalla näytöllä. Kerron lisää torstaina sen käytöstä. T: Sampo (27 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Koripallo
Vantaan Tikkurila
Naiset
27

TikS B-T03 Nimenhuuto.com

TikS pelaa koripalloa noin 20 vuonna 2003 syntynyttä tyttöä. Lisätietoja www.tiks.fi

Joukkue etsii pelaajia

Sampo kirjoitti: Hei ladatkaa puhelimeenne hudl technique (ilmainen)- sovellus. Siitä on paljoa iloa, kun teette heittoharjoituksia. Voit katsoa heittoa hidastettuna ja verrata sitä toisten pelaajien heittoon samalla näytöllä. Kerron lisää torstaina sen käytöstä. T: Sampo (27 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Koripallo
Vantaa, Tikkurila
Tytöt
23

TikS 06 Nimenhuuto.com

2006 syntyneiden tyttöjen koripallojoukkue Tikkurila- Seurassa. www.tiks.fi.

Minna kirjoitti: Moikka! Perjantaina 21.7. on kisahallilla Susijengin White vs. Blues peli/fanitapahtuma. Ovet avataan klo 17 ja tapahtuma alkaa klo 18. Meillä on ainakin kaksi (ellei enemmänkin) ylimääräisiä lippuja tapahtumaan. Jos joku on kiinnostunut lipuista niin huikatkaa tänne tai laittakaa viestiä. (040-7... (6 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Koripallo
Vantaa
Tytöt
18

RU-02 Nimenhuuto.com

Rekolan Urheilijoiden 03-01 Pelit Koivukylän koululla

Aleksi kirjoitti: Hei kaikille! Muistuttelisin, että maksukausi taas lähestyy. Maksukausihan on elo-toukokuu. Tässä vielä maksutiedot: SAAJAN TILINRO: FI67 1220 3500 5867 69 SAAJA: RU-02 KORIPALLOJOUKKUE ERÄPÄIVÄ: joka kuun 5. SUMMA: 80€ VIITENRO: Kareinen Aleksi 1245 Keränen Konsta 1258 Maksimovs Ilja 1261 Nerg M... (8 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Koripallo
Vantaa
Pojat
11

Tiks 07-08 Nimenhuuto.com

Vuonna 2007-2008 syntyneiden tyttöjen koripallojoukkue Vantaalta. Joukkueessa on tilaa uusille pelaajille, tervetuloa mukaan! Lisätietoja: www.tiks.fi

Iida kirjoitti: Terveisiä Koripalloliitolta: Hei, Koripallokausi 2017 – 2018 käynnistyy virallisesti 1.7.2017. Viime kauden aikana koripalloperheemme oli suurempi kuin koskaan aiemmin, yli 19.000 lisenssinhaltijan suuruinen. Lämmin kiitos siitä! Uuden kauden lisenssin osto käy helposti verkossa. Alla pikaohjeet ... (19 päivää sitten)

Päivitetty 19 päivää sitten

Koripallo
Vantaa, Tikkurila
Tytöt
30

Fun Nimenhuuto.com

Fun Vantaa ry _____________________ Vakiovuorot 2016-2017: Maanantai 20.30-22.00 Tuomela Keskiviikko 21.00-22.00 Pähkinärinne Sunnuntai 10.00-12.00 Kilteri

Ruokonen kirjoitti: http://www.ita-savo.fi/urheilu/muut-lajit/koripallo-toi-sami-hedbergin-savonlinnaan-kuuntele-koomikon-mietteita-videolta (22 päivää sitten)

Päivitetty 22 päivää sitten

Koripallo
Vantaa
Miehet
30

Puhuttaret Nimenhuuto.com

Naisten 1.-divisioonan joukkue.

Timo kirjoitti: Moi Puhuttaret, Kauden 15-16 päätöksestä on jo jonkin aikaa, joten ajattelin kutsua porukkaa jälleen kasaan. Kutsuisin sinut ke 18.5. klo 18:30-20:00 Energia Areenalle kokeilemaan, miltä se pallon koriin heittäminen tuntuu ja keskustelemaan, miten kesällä harjoiteltaisiin ja minkälaisia näkymiä j... (Vuosi sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Koripallo
Vantaa
Naiset
22

TikS99-00 Nimenhuuto.com

TikS B-tytöt on 2000 - 2001 syntyneiden tyttöjen koripalloryhmä Vantaalta. Treenaamme neljä kertaa viikossa. Osallistumme B-tyttöjen SM-karsintaan kahdella joukkueella ja lisäksi kauden aikana useampiin turnauksiin.

Kia kirjoitti: En pääse ens vikolla treeneihin sillä olen iltavuorossa. Perjantaille yritän vaihtaa vuoron että pääsen peliin :D (Yli 4 vuotta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Koripallo
Vantaa
Tytöt
4

PuHu A pojat Nimenhuuto.com

PuHu Juniorit / A-Pojat 2014-2015

Niklas kirjoitti: Ehk myöhässä (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Koripallo
Vantaa
Miehet
38

BC Hukat Nimenhuuto.com

Huippukoripalloa eteläisen alueen divareissa jo vuodesta 2006!

Joonas kirjoitti: Töissä (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Koripallo
Vantaa
Miehet
22

Tiks A-tytöt Nimenhuuto.com

TikS AT Lisätietoja deniz.seifulla@gmail.com Haemme joukkueeseen uusia pelaajia!!

Päivitetty 12 kuukautta sitten

Koripallo
Vantaa
Tytöt
12

Puhu Ladies Nimenhuuto.com

Noora kirjoitti: Oon työreissussa Naantalissa, voi olla etten kerkee takas tuohon mennessä. (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Koripallo
Vantaa
Naiset
12

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Koripallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on koripallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.