Jääkiekko Vantaa

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Vantaa ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 50 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, jääkiekko, koripallo, lentopallo, sähly, futsal, pesäpallo, sulkapallo ja keilailu.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jääkiekko - Vantaa

Jääkiekko - Vantaa

TJV OLD STARS Nimenhuuto.com

TJV OLD STARS perustettiin v.1991 Tikkurilan Jääveikkojen TJV:n Jjohtaja Klaus "Eda" Ahosen toimesta. Tavoitteena oli vaalia jääkiekon perinteitä.OLD STARS rakentui alussa TJV:n I-divari-joukkueessa sekä aiemmin TJV:ssa pelanneista pelaajista.Myöhemmin mukaan liittyi myös muita aktiivisia ex-TJV taustaisia pelaajia.TJV Old Stars on menestynyt Jääkiekkoliiton alueen harrastesarjoissa hyvin.Seura on voittanut vuosien varrella useita mestaruuksia eri seniorisarjoissa.Kansainvälinen huippu oli tuplamestaruus v.2004 CARHA WORLD CUP:ssa Ottawassa 40+ja 45+sarjoissa.Seuran pelaajia ja harrastajia yhdistää edelleen yhteinen hieno kiekkoharrastus.Rento pukukoppi huumori sekä pelikavereitten arvostaminen iästä ja taidoista riippumatta kuuluvat seuran arvoihin/henkeen.Tulevkausi on seuran 28:s kausi.

Joukkue etsii pelaajia: Hei! Tule mukaan harrastamaan ja pelaamaan seniorijääkiekkoa Vantaalle.TJV OL...

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Jääkiekko
Trio Areena,Tikkurila,Vantaa
Miehet
65

Kiekko-Vantaa Itä 06 Nimenhuuto.com

Kiekko-Vantaa itä ry:n vuonna 2006 syntyneiden joukkue. Joukkue ottaa uusia pelaajia. Ota yhteyttä joukkueenjohtajaan, niin sovitaan valmennuksen kanssa tapaaminen jäällä. Joukkueen yhteystiedot löytyvät seuran sivuilta: http://www.kiekkovantaa.fi/ita/joukkueet/k-vantaa_06/yhteystiedot_2/

Joukkue etsii pelaajia: Uudet 2006 syntyneet pelaajat ovat tervetulleita joukkueeseen. Ota yhteyttä j...

Kirsi kirjoitti: MUUTOKSIA! Tämä on viimeinen viesti nimenhuudon kautta. Seuran internet sivut uudistuvat tänään 13.6. ja muutoksen myötä myös Nimenhuuto poistuu käytöstä. Tänään tulee sähköposteihin kutsu kirjautua uuteen palveluun. Noudattakaa kutsussa olevia ohjeita: kannattaa katsoa ohjevideo ja ladata Jopox ... (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Jääkiekko
Vantaa
Ei asetettu
56

DHLHt Nimenhuuto.com

Mr. Taxi Hockey Clubin treeneihin / peleihin ilmottautumiskaavake yms. Sakkokassa Mr. Taxi Hockey Club 2015-2016 1. Peliin saapuminen myöhemmin kuin 15min ennen alkua ilman ilmoitusta, 2€ 2. Treeneihin saapumatta jättäminen ilmottautumisesta huolimatta, 2€ 3. Pelistä vetäytyminen alle 4h ennen peliä ilman HYVÄÄ syytä, 2€ 4. Peliin tulematta jättäminen ilman ilmoitusta, 2 peliä pelikieltoa(Nämä lisätään pelattuihin peleihin ja menettää pelivuoronsa). 5. Ulosajo mussutuksesta, eli 10min käytös tai kolmas 2min jäähy mussutuksesta niin 5eur sakko. Sakkokassan maksut maksetaan joko samantien putkeen käteisellä tai sitten seuraavilla mahdollisilla jäillä. Ilmoitukset tulee tehdä nimenhuutoon ja viime tingan ilmottautumiset pois jäännille whatsappiin.

Tony kirjoitti: voin myös vain ryyppää kurkkupurkista jos Jani haluu pelaa (10 päivää sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Jääkiekko
Vantaa
Miehet
34

kiekkovantaaluistelukoulu Nimenhuuto.com

Kiekko-Vantaa Itä Tikkurilan Urheilupuiston Valtti-Areenalla toimiva 2015-2009 syntyneiden lasten luistelupainotteinen kiekkokoulu. Luistelutaitoisten ryhmä (täysi kiekkovarustus) toimii valtakunnallisen Leijona-kiekkokoulun ohjelman mukaisesti, ikäryhmät -12 ja -11. Nimenhuuto.com sivut valmentajien ilmoittautumista ja tiedonvaihtoa varten.

Eero kirjoitti: Moro. Lisäsin viikonlopun tapahtumat, Korson tekojäärata lauantaina 10-14 (Kisatie 23), Hiekkaharjun tekojäärata sunnuntaina 10-14 (Urheilutie 15/Oraskuja), luistelukoulu on 11:30-12:15 ja leijonakiekkokoulu 12:15-13:00. Avoimet ovet: jäälle voi tulla opettelemaan kuka vain. Varsinaiset luistelu-... (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jääkiekko
Vantaa
Sekajoukkue
29

HC Ludwig Nimenhuuto.com

HC Ludwig on länsi-vantaalainen, vuonna 2003 perustettu jääkiekkojoukkue. Joukkue on kasattu pääosin legendaarisesta EVU-81 syntyneiden joukkueesta, tietenkin muutamaa muuta vahvistusta lukuun ottamatta. Ludwig pelasi ensimmäisen kautensa 5-divarissa, mutta heti ensimmäisen kauden jälkeen Ludwig nousi 4-divariin, missä pelasimme aina kauteen 2006 asti. Nykyään Ludwig taistelee 3-divarissa. Ludwig pelaa ja harjoittelee Myyrmäen jäähallissa torstai-iltaisin.

Niilo kirjoitti: MUISTUTUS / Päätösristeily Muistakaa ilmoittautuminen kauden päätapahtumaan! Ilmoittautumisen (ja omavastuun maksamisen) takarajaan tasan kuukausi. Eli tapahtuma Pe 6.4 - su 8.4. Löytyy infoineen nimenhuudon tapahtumista. # 88  (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Jääkiekko
Vantaa, Myyrmäki
Miehet
33

Pappa Pirkat Nimenhuuto.com

Pirkat ja Morrison liitettiin yhteen syksyllä 2015 Jäämaksut maksetaan tilille DANSKE BANK - FI12 8010 4710 1405 11

Joukkue etsii pelaajia: Morrison osallistuu kaudella 2017 - 18 HIK-sarjaan. Tarvitsemme lisää pelaaji...

Miika kirjoitti: Treenit siis alkaa pyörimään 16.8. eteenpäin. Ilmoitin meidät HIK-sarjaan. Tänä vuonna ei tule alkukarsintaa eli voi ilmoittautua suoraan joukkueen haluamalle tasolle. Jury päätti, että mennään KHL-tasolle, joka todennäköisesti meille sopivin. Hankkikaa jokainen ajoissa pelipassi "Harraste/tuomar... (18 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jääkiekko
Vantaa
Miehet
35

JÄTE Nimenhuuto.com

.

Tommi kirjoitti: Onko kellään nuuskaa myydä? (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jääkiekko
Helsinki Espoo Vantaa Canada
Miehet
34

HC Tunkki Nimenhuuto.com

Jääkiekkoa jo vuodesta 2004

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa mukaan rentoon porukkaan joka pelaa kovaa muttei tosissaan. Soita,...

Jukka-Pekk kirjoitti: Moi! Alkaako Hyrylä torstaina, netin mukaan halli on auki? T: J-p (5 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jääkiekko
Vantaa
Ei asetettu
50

K-Vantaa KHL Nimenhuuto.com

Kiekko-Vantaa K.H.L. on kesällä 2014 perustettu naisten harrastekiekkojoukkue. Pelaamme Classic ja Pro-harrastesarjaa. Yhteydenotot: jojokhl@kiekkovantaa.fi

Joukkue etsii pelaajia: Iloiseen joukkoomme mahtuu edelleen uusia pelaajia. Meillä on ammattitaitoise...

Suvi kirjoitti: Yritän saada vapaata 😅 (5 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jääkiekko
Vantaa
Naiset
23

Kiekko-Vantaa 04 Nimenhuuto.com

Kiekko-Vantaa -04

Ari kirjoitti: Moi, Kaikille on lähetetty kutsu Jopoxiin, joten kävisittekö kirjautumassa sinne, jotta voi lähettää sitä kautta pelaajan omatoimijakson harjoitusohjelman. Olkaa tarvittaessa yhteydessä minuun, niin lähetän uuden kutsun. Ari (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jääkiekko
Vantaa
Ei asetettu
24

HC RuMa Nimenhuuto.com

Hobby Club Rusan Mahti ry. ************2003**************

Markku kirjoitti: Tuleeko joku Vuosaaresta päin? Tarvitsisin kyydin. T: Make (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 23 minuuttia sitten

Jääkiekko
Vantaa
Miehet
24

Original Hockey Team Nimenhuuto.com

Original Hockey Team / OHT

Jari kirjoitti: Mukana jos speksit täyttyy! (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jääkiekko
Vantaa
Miehet
29

Lahnat Nimenhuuto.com

Lahnat on Stadi-liigaa A-tasolla pelaava harrastejoukkue. Joukkueen ikäjakauma noin parikymppisistä aina 50-vuotiaisiin asti, siis kokemusta ja nuoruuden intoa. Rosterissa on innoikkaille tilaa, ota rohkeasti yhteyttä.

H-Timo kirjoitti: Moro! Hammers etsii ensi kaudelle uusia pelaajia jotta saadaan kausimaksut pidettyä kohtuullisina ja että toiminta pääsee jatkumaan. Jos tiedossanne on mahdollisesti kiinnostuneita pelimiehiä niin pyytäisittekö ottamaan minuun yhteyttä niin saadaan taas hyvät pelit ensi kaudelle. Pitää olla riitt... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jääkiekko
Vantaa
Miehet
55

HC Kollit - Korson Dynamo Nimenhuuto.com

HC Kollit Korson Dynamo

Anton kirjoitti: Laskut löytyy nyt myös Materiaalipankista täältä Nimenhuudosta. (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Jääkiekko
Vantaa
Miehet
64

MFIhockey Nimenhuuto.com

Duuniporukalla rentoa harrastekiekkoa. Torstaiaamuisin 07:00-08:00 jääaika Myyrmäen kakkoshallissa. Koppiin pääsee yleensä n. 06:50. Loiskekuja 10, 01600 Vantaa

Kalle kirjoitti: Tarviiko joku uusia luistimia? Löytyy iskemättömät CCM Tacks 6092 koko 10.5 & 11 D-lestillä. 50e/pari (16 päivää sitten)

Päivitetty 16 päivää sitten

Jääkiekko
Vantaa
Sekajoukkue
31

thrashers Nimenhuuto.com

TIKKURILA THRASHERS - KAATUILUA VUODESTA 2003 SEKÄ REIPASTA TOIMINTAA!

Aaltonen kirjoitti: Huominen jää on peruttu. Juuri Leppikselle soitti joku hallista ja ilmoitti.. T: Tapsa (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Jääkiekko
Vantaa
Miehet
43

Ice Tigers Nimenhuuto.com

Jääkiekkoa kevyessä harrastesarjassa

Jaanus kirjoitti: Flunssa (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Jääkiekko
Vantaa
Miehet
47

k-vantaa03 Nimenhuuto.com

Kiekko-Vantaa Itä -03 / D2 http://www.kiekkovantaa.fi/ita/joukkueet/k-vantaa_03/

Juha-Pekka kirjoitti: Vantaan Urhean aamujäällä käyville tedoksi, että huomenna tiistaina 21.3 ei ole jäätä, vaan oheinen Tikkurilan Urheilutalon budomatolla. (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jääkiekko
Vantaa
Ei asetettu
43

Kiekko-Vantaa B2 Nimenhuuto.com

Kiekko-Vantaa B2-juniorit kaudella 2016-17.

Sami kirjoitti: to 23.3 harjoitusten ajankohta muuttunut. Paikalle 19:45, Oheiset 20:00 - 21:00, Jää 21:00 - 22:00 (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jääkiekko
Vantaa
Pojat
31