Jääkiekko Vantaa

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Vantaa ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 55 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, koripallo, lentopallo, sähly, futsal, sulkapallo, golf ja pesäpallo.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jääkiekko - Vantaa

Jääkiekko - Vantaa

Kiekko-Vantaa Itä 06 Nimenhuuto.com

Kiekko-Vantaa itä ry:n vuonna 2006 syntyneiden joukkue. Joukkue ottaa uusia pelaajia. Ota yhteyttä joukkueenjohtajaan, niin sovitaan valmennuksen kanssa tapaaminen jäällä. Joukkueen yhteystiedot löytyvät seuran sivuilta: http://www.kiekkovantaa.fi/ita/joukkueet/k-vantaa_06/yhteystiedot_2/

Joukkue etsii pelaajia: Uudet 2006 syntyneet pelaajat ovat tervetulleita joukkueeseen. Ota yhteyttä j...

Tomi kirjoitti: Moi kaikille, Mailajäitä olisi tarjolla viikolla 14 seuraavasti: Ti 04.04.2017 15.00-16.00 Trio Ke 05.04.2017 15.30-16.30 Trio Pe 07.04.2017 15.00-16.30 Trio Su 09.04.2017 18.00-19.30 Harjoitushalli T:Tomi (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jääkiekko
Vantaa
Ei asetettu
78

TJV OLD STARS Nimenhuuto.com

TJV OLD STARS perustettiin v.1991 Tikkurilan Jääveikkojen voimahahmon Klaus "Eda" Ahosen toimesta. Tavoitteena oli vaalia jatkossa veteraanijääkiekon perinteitä.OLD STARS rakentui aikanaan TJV:n I-divari-joukkueessa sekä aiemmin TJV:ssa pelanneista pelaajista.Myöhemmin mukaan liittyi myös muita TJV taustaisia ex-pelaajia.TJV Old Stars on historiansa aikana menestynyt Jääkiekkoliiton alueen sarjoissa hyvin.Seura on voittanut vuosien varrella useita mestaruuksia eri ikäluokissa.Hienoin saavutus oli tuplamestaruus v.2004 CARHA WORLD CUP:ssa Ottawassa,Kanada,40+ja 45+sarjoissa.Seuran pelaajia ja jäseniä yhdistää edelleen yhteinen hieno kiekkoharrastus.Rento pukukoppi huumori sekä lajin että toisten arvostaminen iästä ja taidoista riippumatta kuuluvat seuran henkeen ja historiaan.

Joukkue etsii pelaajia: Hei! Tule mukaan harrastamaan ja pelaamaan veteraanijääkiekkoa Vantaalle.TJV ...

Tapio kirjoitti: Tervehdys, polveni ei kestä pelaamista ja näyttäisi että tämä kausi on ohi. Tulevaan torstain peliin Nummelaan on ilmoittautunut pelaajia erittäin huonosti. Tulossa on tasainen ja tiukka peli. Käykää ilmoittautumassa peliin mukaan. Vähintään kaksi kentällistä tarvitaan. tsemppiä peliin Tapsa (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jääkiekko
Trio Areena,Tikkurila,Vantaa
Miehet
48

kiekkovantaaluistelukoulu Nimenhuuto.com

Kiekko-Vantaa Itä Tikkurilan Urheilupuiston Valtti-Areenalla toimiva 12-05 syntyneiden lasten luistelupainotteinen kiekkokoulu. Luistelutaitoisten ryhmä (täysi kiekkovarustus) toimii valtakunnallisen Leijona-kiekkokoulun ohjelman mukaisesti, ikäryhmät -10 ja -09. Nimenhuuto.com sivut valmentajien ilmoittautumista ja tiedonvaihtoa varten.

Jani kirjoitti: Hox! Seura antoi siunauksen jo perinteiselle ohjaajien kauden päätökselle lätkän, ruokailun, juomailun ja kivan seuran merkeissä. Ajankohta Mm- kisat ja paikka Shamrock Tikkurilan sydämessä. Kisat alkavat pe 5.5 jo Suomen matsilla ja jatkuvat pari viikkoa. Eli tehdään huutoäänestys ajankohdasta j... (12 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jääkiekko
Vantaa
Sekajoukkue
24

HC Ludwig Nimenhuuto.com

HC Ludwig on länsi-vantaalainen, vuonna 2003 perustettu jääkiekkojoukkue. Joukkue on kasattu pääosin legendaarisesta EVU-81 syntyneiden joukkueesta, tietenkin muutamaa muuta vahvistusta lukuun ottamatta. Ludwig pelasi ensimmäisen kautensa 5-divarissa, mutta heti ensimmäisen kauden jälkeen Ludwig nousi 4-divariin, missä pelasimme aina kauteen 2006 asti. Nykyään Ludwig taistelee 3-divarissa. Ludwig pelaa ja harjoittelee Myyrmäen jäähallissa torstai-iltaisin.

Tomi kirjoitti: Kausi maksujen osalta paketissa eli huhtikuussa ei enää peritä kk-maksua. Kiitos kaikille. Ei muuta kuin kohti kauden huipennusta, eli risteilyä! T: Kassaneiti (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jääkiekko
Vantaa, Myyrmäki
Miehet
42

HCM Nimenhuuto.com

Duuniporukalla rentoa harrastekiekkoa. Torstaiaamuisin 07:00-08:00 jääaika Myyrmäen kakkoshallissa. Loiskekuja 10, 01600 Vantaa Halliin pääsee yleensä aikaisintaan 06:45. Vain yksi vieras maalivahti mikäli vakioveskamme tulossa jäille. Yhteyshenkilö: Ville Laupiainen, ville.laupiainen@gmail.com, 0505341609.

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jääkiekko
Vantaa
Sekajoukkue
6

DHLHt Nimenhuuto.com

Mr. Taxi Hockey Clubin treeneihin / peleihin ilmottautumiskaavake yms. Sakkokassa Mr. Taxi Hockey Club 2015-2016 1. Peliin saapuminen myöhemmin kuin 15min ennen alkua ilman ilmoitusta, 2€ 2. Treeneihin saapumatta jättäminen ilmottautumisesta huolimatta, 2€ 3. Pelistä vetäytyminen alle 4h ennen peliä ilman HYVÄÄ syytä, 2€ 4. Peliin tulematta jättäminen ilman ilmoitusta, 2 peliä pelikieltoa(Nämä lisätään pelattuihin peleihin ja menettää pelivuoronsa). 5. Ulosajo mussutuksesta, eli 10min käytös tai kolmas 2min jäähy mussutuksesta niin 5eur sakko. Sakkokassan maksut maksetaan joko samantien putkeen käteisellä tai sitten seuraavilla mahdollisilla jäillä. Ilmoitukset tulee tehdä nimenhuutoon ja viime tingan ilmottautumiset pois jäännille whatsappiin.

Mikko kirjoitti: Moi! Kuten edelliskausilla, niin myös tälläkin kaudella joukkueellamme on kotisivut. Pyrin lisäilemään sinne aina jotain juttua peleistä ja muustakin. Päivittelen niitä siihen asti kunnes lähden armeijaan, eli tammikuun alkuun. Tämän jälkeen joku saa ottaa ne hoitaakseen. Voin tarvittaessa antaa ... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Jääkiekko
Vantaa
Miehet
32

Kiekko-Vantaa B Nimenhuuto.com

Kiekko-Vantaan Juniorit ry on vantaalaisten kasvattajaseurojen, Etelä-Vantaan Urheilijat ry:n ja Kiekko-Vantaa Itä ry:n perustama kilpaurheiluseura A-, B- ja C-ikäluokissa. Seura tarjoaa puitteet lahjakkaille, tavoitteellisille vantaalaisille pelaajille kehittyä kykyjään vastaavalle tasolle ja edetä urallaan aina huipulle asti. Seuran tavoitteena on kehittää pelaajia kokonaisvaltaisesti, saada joka kaudella pelaajia eri ikäluokkien maajoukkueryhmiin ja nostaa pelaajia mestiksessä pelaavaan Kiekko-Vantaan edustusjoukkueeseen.

Sirpa kirjoitti: Tervetuloa Kiekko-Vantaa B-junioreiden sivuille. (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jääkiekko
Vantaa
Pojat
3

Kiekko-Vantaa 04 Nimenhuuto.com

Kiekko-Vantaa -04

Ari kirjoitti: Moi, EVU-pelitälleissä jokaiseen peliin tarvitaan meiltä kaksi toimitsijaa per peli. Toimitsijoita ei erikseen nimetä vaan nopeat syövät hitaat. Ari (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jääkiekko
Vantaa
Ei asetettu
69

HC Tunkki Nimenhuuto.com

Jääkiekkoa jo vuodesta 2004

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa mukaan rentoon porukkaan joka pelaa kovaa muttei tosissaan. Soita,...

Mikko kirjoitti: Moro, Kolme vuoro saatiin toukokuulle, 8.5., 15.5. ja 29.5. (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jääkiekko
Vantaa
Ei asetettu
42

K-Vantaa KHL Nimenhuuto.com

Kiekko-Vantaa K.H.L. on kesällä 2014 perustettu naisten harrastekiekkojoukkue.

Joukkue etsii pelaajia: Iloiseen joukkoomme mahtuu edelleen uusia pelaajia. Meillä on ammattitaitoise...

Taru kirjoitti: Ei siis paras ilta mutta tuun. (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jääkiekko
Vantaa
Naiset
24

JÄTE Nimenhuuto.com

.

Kari kirjoitti: Howdy Terikset! Saunamestarimme Timo oli käynyt eilen ja Paloheinän hallilla junnupelissä ja oli kiinnittänyt huomion viestiin mikä ilmoitti, että vakiovuoroyhteyksiä loppuvat tämän viikon perjantaina. Meillä EI SIIS OLE JÄITÄ LAUANTAINA. Seuraava tapahtuma on saunailta perjantaina 26.5. klo 18->... (5 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jääkiekko
Helsinki Espoo Vantaa Canada
Miehet
30

Pappa Pirkat Nimenhuuto.com

Pirkat ja Morrison liitettiin yhteen syksyllä 2015 Jäämaksut maksetaan tilille DANSKE BANK - FI12 8010 4710 1405 11

Joukkue etsii pelaajia: Morrison osallistuu kaudella 2016 - 17 HIK-sarjaan. Ilmoittauminen joukkueese...

Miika kirjoitti: Tällä viikolla on siis viimeinen jäävuoro toisin kuin aikaisemmin luultiin. Mukaan siis sankoin joukoin. (27 päivää sitten)

Päivitetty 24 päivää sitten

Jääkiekko
Vantaa
Miehet
39

EVU 01-02 White Nimenhuuto.com

EVU 01-02 White joukkueen kotisivut

Joukkue etsii pelaajia: EVU01-02 White etsii innokkaita nuoria joukkueeseen tulevalle kaudelle. Tulem...

Max kirjoitti: NImenhuuto ei ole enää joukkueemme käytössä. Kaikki tapahtumat ovat Evun uusilla nettisivuilla, josta löytyy harjoitusryhmämme omat sivut. www.evu.fi (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli 3 vuotta sitten

Jääkiekko
Vantaa
Sekajoukkue
31

thrashers Nimenhuuto.com

TIKKURILA THRASHERS - KAATUILUA VUODESTA 2003 SEKÄ REIPASTA TOIMINTAA!

Aaltonen kirjoitti: Moro, Viimeinen kevään Thrashers treenikuukausi alkaa ensi viikolla, joten kaikki mukaan kaatuilemaan! Kuvat ja materiaali kansioista löytyy 3 tiedostoa aktiivisuusrannekkeista tjms. Jos joku haluaa normi musta ,niin saa 60€/kpl. Lienee huntin halvempi ,kuin kilpailijoiden. Tämä on maailman myydy... (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jääkiekko
Vantaa
Miehet
38

Original Hockey Team Nimenhuuto.com

Original Hockey Team / OHT

Sami kirjoitti: Tuun illemmalla, meillä on kiky työpäivä koko firmalla (17 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Jääkiekko
Vantaa
Miehet
33

HC RuMa Nimenhuuto.com

Hobby Club Rusan Mahti ry. ************2003**************

Pekka kirjoitti: Lataamassa akkuja turnaukseen! (21 päivää sitten)

Päivitetty 21 päivää sitten

Jääkiekko
Vantaa
Miehet
23

k-vantaa03 Nimenhuuto.com

Kiekko-Vantaa Itä -03 / D2 http://www.kiekkovantaa.fi/ita/joukkueet/k-vantaa_03/

Juha-Pekka kirjoitti: Vantaan Urhean aamujäällä käyville tedoksi, että huomenna tiistaina 21.3 ei ole jäätä, vaan oheinen Tikkurilan Urheilutalon budomatolla. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jääkiekko
Vantaa
Ei asetettu
45

Kiekko-Vantaa B2 Nimenhuuto.com

Kiekko-Vantaa B2-juniorit kaudella 2016-17.

Sami kirjoitti: to 23.3 harjoitusten ajankohta muuttunut. Paikalle 19:45, Oheiset 20:00 - 21:00, Jää 21:00 - 22:00 (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jääkiekko
Vantaa
Pojat
31

Veikkaus Lätkä Nimenhuuto.com

Veikkauksen harrastelätkä

Arto kirjoitti: Viimeinen kiekkovuoro 2017 keväällä on keskiviikkona 5.4 Kausimaksun (50€) voi suortittaa tilille Tili Veikkaus Oy/ FI09 8000 1900 0614 34 , ja viitteeksi 57300/48200 (Henkilökunnan urheilutoimikunta/Henkilöstöhallinto) + oma nimi (2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jääkiekko
Vantaa
Miehet
37

Lahnat Nimenhuuto.com

Lahnat on Stadi-liigaa AA-tasolla pelaava harrastejoukkue. Joukkueen ikäjakauma noin parikymppisistä aina 50-vuotiaisiin asti, siis kokemusta ja nuoruuden intoa. Rosterissa on innoikkaille tilaa, ota rohkeasti yhteyttä.

Ilkka kirjoitti: Joudun vetäytymään huomisesta,, kuume iski päivällä. (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Jääkiekko
Vantaa
Miehet
50

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jääkiekkojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jääkiekko on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.