Jääkiekko Vantaa

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Vantaa ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 49 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, jääkiekko, koripallo, lentopallo, sähly, futsal, pesäpallo, sulkapallo ja maahockey.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jääkiekko - Vantaa

Jääkiekko - Vantaa

Kiekko-Vantaa Itä 06 Nimenhuuto.com

Kiekko-Vantaa itä ry:n vuonna 2006 syntyneiden joukkue. Joukkue ottaa uusia pelaajia. Ota yhteyttä joukkueenjohtajaan, niin sovitaan valmennuksen kanssa tapaaminen jäällä. Joukkueen yhteystiedot löytyvät seuran sivuilta: http://www.kiekkovantaa.fi/ita/joukkueet/k-vantaa_06/yhteystiedot_2/

Joukkue etsii pelaajia: Uudet 2006 syntyneet pelaajat ovat tervetulleita joukkueeseen. Ota yhteyttä j...

Kirsi kirjoitti: Toimitsija: Krook Takkunen Pusa Kolehmainen Jos et pääse paikalle, järjestä itsellesi tuuraaja. (Noin 5 tuntia sitten)

Päivitetty noin 2 tuntia sitten

Jääkiekko
Vantaa
Ei asetettu
70

TJV OLD STARS Nimenhuuto.com

TJV OLD STARS perustettiin v.1991 Tikkurilan Jääveikkojen TJV:n Jjohtaja Klaus "Eda" Ahosen toimesta. Tavoitteena oli vaalia jääkiekon perinteitä.OLD STARS rakentui alussa TJV:n I-divari-joukkueessa sekä aiemmin TJV:ssa pelanneista pelaajista.Myöhemmin mukaan liittyi myös muita aktiivisia ex-TJV taustaisia pelaajia.TJV Old Stars on menestynyt Jääkiekkoliiton alueen harrastesarjoissa hyvin.Seura on voittanut vuosien varrella useita mestaruuksia eri seniorisarjoissa.Kansainvälinen huippu oli tuplamestaruus v.2004 CARHA WORLD CUP:ssa Ottawassa 40+ja 45+sarjoissa.Seuran pelaajia ja harrastajia yhdistää edelleen yhteinen hieno kiekkoharrastus.Rento pukukoppi huumori sekä pelikavereitten arvostaminen iästä ja taidoista riippumatta kuuluvat seuran arvoihin/henkeen.Tämä kausi on seuran 27:s kausi.

Joukkue etsii pelaajia: Hei! Tule mukaan harrastamaan ja pelaamaan seniorijääkiekkoa Vantaalle.TJV OL...

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jääkiekko
Trio Areena,Tikkurila,Vantaa
Miehet
63

kiekkovantaaluistelukoulu Nimenhuuto.com

Kiekko-Vantaa Itä Tikkurilan Urheilupuiston Valtti-Areenalla toimiva 2015-2009 syntyneiden lasten luistelupainotteinen kiekkokoulu. Luistelutaitoisten ryhmä (täysi kiekkovarustus) toimii valtakunnallisen Leijona-kiekkokoulun ohjelman mukaisesti, ikäryhmät -12 ja -11. Nimenhuuto.com sivut valmentajien ilmoittautumista ja tiedonvaihtoa varten.

Eero kirjoitti: Moro. Lisäsin viikonlopun tapahtumat, Korson tekojäärata lauantaina 10-14 (Kisatie 23), Hiekkaharjun tekojäärata sunnuntaina 10-14 (Urheilutie 15/Oraskuja), luistelukoulu on 11:30-12:15 ja leijonakiekkokoulu 12:15-13:00. Avoimet ovet: jäälle voi tulla opettelemaan kuka vain. Varsinaiset luistelu-... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 21 päivää sitten

Jääkiekko
Vantaa
Sekajoukkue
29

DHLHt Nimenhuuto.com

Mr. Taxi Hockey Clubin treeneihin / peleihin ilmottautumiskaavake yms. Sakkokassa Mr. Taxi Hockey Club 2015-2016 1. Peliin saapuminen myöhemmin kuin 15min ennen alkua ilman ilmoitusta, 2€ 2. Treeneihin saapumatta jättäminen ilmottautumisesta huolimatta, 2€ 3. Pelistä vetäytyminen alle 4h ennen peliä ilman HYVÄÄ syytä, 2€ 4. Peliin tulematta jättäminen ilman ilmoitusta, 2 peliä pelikieltoa(Nämä lisätään pelattuihin peleihin ja menettää pelivuoronsa). 5. Ulosajo mussutuksesta, eli 10min käytös tai kolmas 2min jäähy mussutuksesta niin 5eur sakko. Sakkokassan maksut maksetaan joko samantien putkeen käteisellä tai sitten seuraavilla mahdollisilla jäillä. Ilmoitukset tulee tehdä nimenhuutoon ja viime tingan ilmottautumiset pois jäännille whatsappiin.

Turo kirjoitti: Mä voin tulla pelaamaan jos jää vajaaksi (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 30 päivää sitten

Jääkiekko
Vantaa
Miehet
34

HC Ludwig Nimenhuuto.com

HC Ludwig on länsi-vantaalainen, vuonna 2003 perustettu jääkiekkojoukkue. Joukkue on kasattu pääosin legendaarisesta EVU-81 syntyneiden joukkueesta, tietenkin muutamaa muuta vahvistusta lukuun ottamatta. Ludwig pelasi ensimmäisen kautensa 5-divarissa, mutta heti ensimmäisen kauden jälkeen Ludwig nousi 4-divariin, missä pelasimme aina kauteen 2006 asti. Nykyään Ludwig taistelee 3-divarissa. Ludwig pelaa ja harjoittelee Myyrmäen jäähallissa torstai-iltaisin.

Niilo kirjoitti: MUISTUTUS / Päätösristeily Muistakaa ilmoittautuminen kauden päätapahtumaan! Ilmoittautumisen (ja omavastuun maksamisen) takarajaan tasan kuukausi. Eli tapahtuma Pe 6.4 - su 8.4. Löytyy infoineen nimenhuudon tapahtumista. # 88  (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jääkiekko
Vantaa, Myyrmäki
Miehet
31

Pappa Pirkat Nimenhuuto.com

Pirkat ja Morrison liitettiin yhteen syksyllä 2015 Jäämaksut maksetaan tilille DANSKE BANK - FI12 8010 4710 1405 11

Joukkue etsii pelaajia: Morrison osallistuu kaudella 2017 - 18 HIK-sarjaan. Tarvitsemme lisää pelaaji...

Marko kirjoitti: Olen mukana. polven kunnon mukaan (11 päivää sitten)

Päivitetty noin 22 tuntia sitten

Jääkiekko
Vantaa
Miehet
32

Kiekko-Vantaa 04 Nimenhuuto.com

Kiekko-Vantaa -04

Ari kirjoitti: Tervehdys kaikki, Tulevan perjantain jäävuoro peruuntuu. Toukokuun ja kesäkuun harjoitustusrunko on nyt laitettu nimenhuutoon, mutta varautukaa muutoksiin aijoissa ja harjoituspaikoissa. Ari (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jääkiekko
Vantaa
Ei asetettu
23

JÄTE Nimenhuuto.com

.

Kari kirjoitti: One more time eli ensi lauantaina on tämän kauden viimeinen jäävuoro. Kesäjäät otetaan, mikäli vähintään 15 jannua sitoutuu hommaan. Molemmat veskarit ovat peukuttaneet jäiden puolesta ja mikäli jompi kumpi ei pääse, Veikka voi tulla ottamaan kiekkoja kiinni T. GM (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jääkiekko
Helsinki Espoo Vantaa Canada
Miehet
34

K-Vantaa KHL Nimenhuuto.com

Kiekko-Vantaa K.H.L. on kesällä 2014 perustettu naisten harrastekiekkojoukkue. Pelaamme Classic ja Pro-harrastesarjaa. Yhteydenotot: jojokhl@kiekkovantaa.fi

Joukkue etsii pelaajia: Iloiseen joukkoomme mahtuu edelleen uusia pelaajia. Meillä on ammattitaitoise...

Suvi kirjoitti: Yritän saada vapaata 😅 (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Jääkiekko
Vantaa
Naiset
36

HC Tunkki Nimenhuuto.com

Jääkiekkoa jo vuodesta 2004

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa mukaan rentoon porukkaan joka pelaa kovaa muttei tosissaan. Soita,...

Petri kirjoitti: Jostain ny toinen koppari tontille! (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jääkiekko
Vantaa
Ei asetettu
50

HC RuMa Nimenhuuto.com

Hobby Club Rusan Mahti ry. ************2003**************

Markku kirjoitti: Tuleeko joku Vuosaaresta päin? Tarvitsisin kyydin. T: Make (6 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jääkiekko
Vantaa
Miehet
22

thrashers Nimenhuuto.com

TIKKURILA THRASHERS - KAATUILUA VUODESTA 2003 SEKÄ REIPASTA TOIMINTAA!

Miikka kirjoitti: Hei höpönassut!! Huhuista huolimatta ammunta/savusauna spektaakkeli järjestetään!!! Laittakaan nyt kaikki jahkailijat itsenne in niin saan selvyyden kuinka monta kauriin sisäfilettä otttaan sulamaan.... jos epätietoisuus ahdistaa niin soita moton auttavaan luuriin 0400643334 (6 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jääkiekko
Vantaa
Miehet
43

MFIhockey Nimenhuuto.com

Duuniporukalla rentoa harrastekiekkoa. Torstaiaamuisin 07:00-08:00 jääaika Myyrmäen kakkoshallissa. Koppiin pääsee yleensä n. 06:50. Loiskekuja 10, 01600 Vantaa

Päivitetty 16 päivää sitten

Jääkiekko
Vantaa
Sekajoukkue
30

Lahnat Nimenhuuto.com

Lahnat on Stadi-liigaa AA-tasolla pelaava harrastejoukkue. Joukkueen ikäjakauma noin parikymppisistä aina 50-vuotiaisiin asti, siis kokemusta ja nuoruuden intoa. Rosterissa on innoikkaille tilaa, ota rohkeasti yhteyttä.

Kalle kirjoitti: Ilmottautukaa täällä saunailtaa jos haluutte mukaan. Pitää perjantaina maksaa niin saadaan rahat kerättyä. Hinta 30e tai vähän alle jos tulee vielä nimiä (22 päivää sitten)

Päivitetty 22 päivää sitten

Jääkiekko
Vantaa
Miehet
57

Original Hockey Team Nimenhuuto.com

Original Hockey Team / OHT

Jori kirjoitti: Tulisko maalivahteja ??? (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jääkiekko
Vantaa
Miehet
29

Ice Tigers Nimenhuuto.com

Jääkiekkoa kevyessä harrastesarjassa

Jaanus kirjoitti: Flunssa (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jääkiekko
Vantaa
Miehet
43

k-vantaa03 Nimenhuuto.com

Kiekko-Vantaa Itä -03 / D2 http://www.kiekkovantaa.fi/ita/joukkueet/k-vantaa_03/

Juha-Pekka kirjoitti: Vantaan Urhean aamujäällä käyville tedoksi, että huomenna tiistaina 21.3 ei ole jäätä, vaan oheinen Tikkurilan Urheilutalon budomatolla. (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jääkiekko
Vantaa
Ei asetettu
44

Kiekko-Vantaa B2 Nimenhuuto.com

Kiekko-Vantaa B2-juniorit kaudella 2016-17.

Sami kirjoitti: to 23.3 harjoitusten ajankohta muuttunut. Paikalle 19:45, Oheiset 20:00 - 21:00, Jää 21:00 - 22:00 (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jääkiekko
Vantaa
Pojat
31

LounasJäät Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Höntsä porukka kaipaa lisää pelaajia/maalivahteja rinkiin. Jäävuoro keskiviik...

Jari kirjoitti: Moi! Tietääkö kukaan onko huomenna vuoroa? Eli siis 29.2.? T: Jari Iivonen (Noin 6 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 5 vuotta sitten

Jääkiekko
Vantaa
Miehet
63