Jääkiekko Vantaa

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Vantaa ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 54 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, koripallo, lentopallo, sähly, golf, futsal, sulkapallo ja pesäpallo.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jääkiekko - Vantaa

Jääkiekko - Vantaa

Kiekko-Vantaa Itä 06 Nimenhuuto.com

Kiekko-Vantaa itä ry:n vuonna 2006 syntyneiden joukkue. Joukkue ottaa uusia pelaajia. Ota yhteyttä joukkueenjohtajaan, niin sovitaan valmennuksen kanssa tapaaminen jäällä. Joukkueen yhteystiedot löytyvät seuran sivuilta: http://www.kiekkovantaa.fi/ita/joukkueet/k-vantaa_06/yhteystiedot_2/

Joukkue etsii pelaajia: Uudet 2006 syntyneet pelaajat ovat tervetulleita joukkueeseen. Ota yhteyttä j...

Tomi kirjoitti: Moi, Viikonlopun pelaajat on laitettu kyseisiin tapahtumiin. Käykää ilmoittautumassa. DEDLINE KESKIVIIKKO. t:Tomi (Noin 19 tuntia sitten)

Päivitetty noin 19 tuntia sitten

Jääkiekko
Vantaa
Ei asetettu
78

TJV OLD STARS Nimenhuuto.com

TJV OLD STARS perustettiin v.1991 Tikkurilan Jääveikkojen voimahahmon Klaus "Eda" Ahosen toimesta. Tavoitteena oli vaalia jatkossa veteraanijääkiekon perinteitä.OLD STARS rakentui aikanaan TJV:n I-divari-joukkueessa sekä aiemmin TJV:ssa pelanneista pelaajista.Myöhemmin mukaan liittyi myös muita TJV taustaisia ex-pelaajia.TJV Old Stars on historiansa aikana menestynyt Jääkiekkoliiton alueen sarjoissa hyvin.Seura on voittanut vuosien varrella useita mestaruuksia eri ikäluokissa.Hienoin saavutus oli tuplamestaruus v.2004 CARHA WORLD CUP:ssa Ottawassa,Kanada,40+ja 45+sarjoissa.Seuran pelaajia ja jäseniä yhdistää edelleen yhteinen hieno kiekkoharrastus.Rento pukukoppi huumori sekä lajin että toisten arvostaminen iästä ja taidoista riippumatta kuuluvat seuran henkeen ja historiaan.

Joukkue etsii pelaajia: Hei! Tule mukaan harrastamaan ja pelaamaan veteraanijääkiekkoa Vantaalle.TJV ...

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jääkiekko
Trio Areena,Tikkurila,Vantaa
Miehet
48

HC Ludwig Nimenhuuto.com

HC Ludwig on länsi-vantaalainen, vuonna 2003 perustettu jääkiekkojoukkue. Joukkue on kasattu pääosin legendaarisesta EVU-81 syntyneiden joukkueesta, tietenkin muutamaa muuta vahvistusta lukuun ottamatta. Ludwig pelasi ensimmäisen kautensa 5-divarissa, mutta heti ensimmäisen kauden jälkeen Ludwig nousi 4-divariin, missä pelasimme aina kauteen 2006 asti. Nykyään Ludwig taistelee 3-divarissa. Ludwig pelaa ja harjoittelee Myyrmäen jäähallissa torstai-iltaisin.

Tomi kirjoitti: Kausi maksujen osalta paketissa eli huhtikuussa ei enää peritä kk-maksua. Kiitos kaikille. Ei muuta kuin kohti kauden huipennusta, eli risteilyä! T: Kassaneiti (5 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jääkiekko
Vantaa, Myyrmäki
Miehet
42

kiekkovantaaluistelukoulu Nimenhuuto.com

Kiekko-Vantaa Itä Tikkurilan Urheilupuiston Valtti-Areenalla toimiva 12-05 syntyneiden lasten luistelupainotteinen kiekkokoulu. Luistelutaitoisten ryhmä (täysi kiekkovarustus) toimii valtakunnallisen Leijona-kiekkokoulun ohjelman mukaisesti, ikäryhmät -10 ja -09. Nimenhuuto.com sivut valmentajien ilmoittautumista ja tiedonvaihtoa varten.

Eero kirjoitti: Moi. Lisäsin seuraavan kahden viikon tapahtumat Nimenhuutoon: pe 3.3. ja 10.3. Oheisliikunta 16.30 Ilolan koululla sekä Su 5.3. ja Su 12.3.2017 Luistelukoulu 11:30-12:30 ja Leijonakiekkokoulu 12:30-13:30 Trio Areenalla. Eli nyt pystyy ilmoittautumaan näihin. AP ilmoittelee seuraavien viikkojen jä... (27 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jääkiekko
Vantaa
Sekajoukkue
25

HCM Nimenhuuto.com

Duuniporukalla rentoa harrastekiekkoa. Torstaiaamuisin 07:00-08:00 jääaika Myyrmäen kakkoshallissa. Loiskekuja 10, 01600 Vantaa Halliin pääsee yleensä aikaisintaan 06:45. Vain yksi vieras maalivahti mikäli vakioveskamme tulossa jäille. Yhteyshenkilö: Ville Laupiainen, ville.laupiainen@gmail.com, 0505341609.

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jääkiekko
Vantaa
Sekajoukkue
6

DHLHt Nimenhuuto.com

Mr. Taxi Hockey Clubin treeneihin / peleihin ilmottautumiskaavake yms. Sakkokassa Mr. Taxi Hockey Club 2015-2016 1. Peliin saapuminen myöhemmin kuin 15min ennen alkua ilman ilmoitusta, 2€ 2. Treeneihin saapumatta jättäminen ilmottautumisesta huolimatta, 2€ 3. Pelistä vetäytyminen alle 4h ennen peliä ilman HYVÄÄ syytä, 2€ 4. Peliin tulematta jättäminen ilman ilmoitusta, 2 peliä pelikieltoa(Nämä lisätään pelattuihin peleihin ja menettää pelivuoronsa). 5. Ulosajo mussutuksesta, eli 10min käytös tai kolmas 2min jäähy mussutuksesta niin 5eur sakko. Sakkokassan maksut maksetaan joko samantien putkeen käteisellä tai sitten seuraavilla mahdollisilla jäillä. Ilmoitukset tulee tehdä nimenhuutoon ja viime tingan ilmottautumiset pois jäännille whatsappiin.

Mikko kirjoitti: Moi! Kuten edelliskausilla, niin myös tälläkin kaudella joukkueellamme on kotisivut. Pyrin lisäilemään sinne aina jotain juttua peleistä ja muustakin. Päivittelen niitä siihen asti kunnes lähden armeijaan, eli tammikuun alkuun. Tämän jälkeen joku saa ottaa ne hoitaakseen. Voin tarvittaessa antaa ... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Jääkiekko
Vantaa
Miehet
32

Kiekko-Vantaa B Nimenhuuto.com

Kiekko-Vantaan Juniorit ry on vantaalaisten kasvattajaseurojen, Etelä-Vantaan Urheilijat ry:n ja Kiekko-Vantaa Itä ry:n perustama kilpaurheiluseura A-, B- ja C-ikäluokissa. Seura tarjoaa puitteet lahjakkaille, tavoitteellisille vantaalaisille pelaajille kehittyä kykyjään vastaavalle tasolle ja edetä urallaan aina huipulle asti. Seuran tavoitteena on kehittää pelaajia kokonaisvaltaisesti, saada joka kaudella pelaajia eri ikäluokkien maajoukkueryhmiin ja nostaa pelaajia mestiksessä pelaavaan Kiekko-Vantaan edustusjoukkueeseen.

Sirpa kirjoitti: Tervetuloa Kiekko-Vantaa B-junioreiden sivuille. (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jääkiekko
Vantaa
Pojat
3

HC Tunkki Nimenhuuto.com

Jääkiekkoa jo vuodesta 2004

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa mukaan rentoon porukkaan joka pelaa kovaa muttei tosissaan. Soita,...

Mikko kirjoitti: Kentälle jos kinttu kunnossa (Noin 13 tuntia sitten)

Päivitetty noin 9 tuntia sitten

Jääkiekko
Vantaa
Ei asetettu
52

Kiekko-Vantaa 04 Nimenhuuto.com

Kiekko-Vantaa -04

Janne kirjoitti: Kuviin ja materiaaleihin lisätty lupalappu Uppsalaan lähteville. Tulostakaa ja täyttäkää. Palautus Arille tai Jussille ensi viikon aikana. Laivalle pelaajat tarvitsevat mukaan Kelakortin. -Janne (1 päivä sitten)

Päivitetty noin 15 tuntia sitten

Jääkiekko
Vantaa
Ei asetettu
71

JÄTE Nimenhuuto.com

.

Heikki kirjoitti: Noniin. Sitten vaan pikkuhiljaa valmistautumaan torstain koitokseen. Nimiä vaan listaan. (8 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jääkiekko
Helsinki Espoo Vantaa Canada
Miehet
30

K-Vantaa KHL Nimenhuuto.com

Kiekko-Vantaa K.H.L. on kesällä 2014 perustettu naisten harrastekiekkojoukkue.

Joukkue etsii pelaajia: Iloiseen joukkoomme mahtuu edelleen uusia pelaajia. Meillä on ammattitaitoise...

Taru kirjoitti: Ei siis paras ilta mutta tuun. (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jääkiekko
Vantaa
Naiset
20

Pappa Pirkat Nimenhuuto.com

Pirkat ja Morrison liitettiin yhteen syksyllä 2015 Jäämaksut maksetaan tilille DANSKE BANK - FI12 8010 4710 1405 11

Joukkue etsii pelaajia: Morrison osallistuu kaudella 2016 - 17 HIK-sarjaan. Ilmoittauminen joukkueese...

Niko kirjoitti: Kaksi veskas tulossa, nyt äijät nimiä listaan!! (5 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jääkiekko
Vantaa
Miehet
39

EVU 01-02 White Nimenhuuto.com

EVU 01-02 White joukkueen kotisivut

Joukkue etsii pelaajia: EVU01-02 White etsii innokkaita nuoria joukkueeseen tulevalle kaudelle. Tulem...

Max kirjoitti: NImenhuuto ei ole enää joukkueemme käytössä. Kaikki tapahtumat ovat Evun uusilla nettisivuilla, josta löytyy harjoitusryhmämme omat sivut. www.evu.fi (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli 3 vuotta sitten

Jääkiekko
Vantaa
Sekajoukkue
31

k-vantaa03 Nimenhuuto.com

Kiekko-Vantaa Itä -03 / D2 http://www.kiekkovantaa.fi/ita/joukkueet/k-vantaa_03/

Juha-Pekka kirjoitti: Vantaan Urhean aamujäällä käyville tedoksi, että huomenna tiistaina 21.3 ei ole jäätä, vaan oheinen Tikkurilan Urheilutalon budomatolla. (8 päivää sitten)

Päivitetty noin 13 tuntia sitten

Jääkiekko
Vantaa
Ei asetettu
45

Original Hockey Team Nimenhuuto.com

Original Hockey Team / OHT

Jori kirjoitti: Jokainen ottaa omantunnon mukaan 1 tai 2 € mukaan. Kun ei palaajista löydy toimitsijaa niin kerätään vapaaehtoiselle "palkkio" (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jääkiekko
Vantaa
Miehet
34

Kiekko-Vantaa B2 Nimenhuuto.com

Kiekko-Vantaa B2-juniorit kaudella 2016-17.

Sami kirjoitti: to 23.3 harjoitusten ajankohta muuttunut. Paikalle 19:45, Oheiset 20:00 - 21:00, Jää 21:00 - 22:00 (8 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jääkiekko
Vantaa
Pojat
31

thrashers Nimenhuuto.com

TIKKURILA THRASHERS - KAATUILUA VUODESTA 2003 SEKÄ REIPASTA TOIMINTAA!

Aaltonen kirjoitti: Treenit jatkuu 1.6 asti. Muistaa laittaa maksut kuntoon tai T.Tuominiemi saa listan teistä. Eli: Maksutiedot: FI40 5780 5520 0061 50 Saaja: Tapani Aaltonen tai Timo Leppiniemi (19 päivää sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Jääkiekko
Vantaa
Miehet
37

Veikkaus Lätkä Nimenhuuto.com

Veikkauksen harrastelätkä

Arto kirjoitti: Viimeinen kiekkovuoro 2017 keväällä on keskiviikkona 5.4 Kausimaksun (50€) voi suortittaa tilille Tili Veikkaus Oy/ FI09 8000 1900 0614 34 , ja viitteeksi 57300/48200 (Henkilökunnan urheilutoimikunta/Henkilöstöhallinto) + oma nimi (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 21 päivää sitten

Jääkiekko
Vantaa
Miehet
37

Lahnat Nimenhuuto.com

Lahnat on Stadi-liigaa AA-tasolla pelaava harrastejoukkue. Joukkueen ikäjakauma noin parikymppisistä aina 50-vuotiaisiin asti, siis kokemusta ja nuoruuden intoa. Rosterissa on innoikkaille tilaa, ota rohkeasti yhteyttä.

Ilkka kirjoitti: Joudun vetäytymään huomisesta,, kuume iski päivällä. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jääkiekko
Vantaa
Miehet
50

HC RuMa Nimenhuuto.com

Hobby Club Rusan Mahti ry. ************2003**************

Pekka kirjoitti: Mun toiminnassa oleva numero on 046-9478442 (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Jääkiekko
Vantaa
Miehet
23

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jääkiekkojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jääkiekko on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.