Kuorolaulu Orivesi

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Orivesi ja lajina on kuorolaulu. Niitä löytyy yhteensä 1 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, kuorolaulu, kahvakuula, venyttely, aerobic, circuit, futsal ja ryhmäliikunta.

Katso lista koko maan kuorolaulujoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Klemari Nimenhuuto.com

Klemetti-Opiston Kamarikuoro on elävä esimerkki aktiivisesta suomalaisesta kuorotoiminnasta. Se on myös ollut kekeinen osa Oriveden Opistolla järjestettyä laajaa jokakesäistä musiikkikurssikokonaisuutta. Legendaarisen kuoronjohtajan Harald Andersénin perustama kamarikuoro on koonnut yhteen kuoromusiikin harrastajia ja ammattilaisia ympäri Suomen jo vuodesta 1959. Tänäkin päivänä vahva perinne ja kehityksen seuraaminen kulkevat käsi kädessä.

Saila kirjoitti: Turvaohjeita leirille! Koska koronaa ei ole vielä lopullisesti selätetty, on tulevalla leirillä edelleen muistettava noudattaa varovaisuutta. Koululla, jolla harjoittelemme, ei tämän hetken tiedon mukaan ole muita paikalla leirimme aikana. Voimme valita meille sopivan väljän harjoitustilan, joten... (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Kuorolaulu
Orivesi
Ei asetettu
42