Kuorolaulu Vantaa

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Vantaa ja lajina on kuorolaulu. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, jääkiekko, koripallo, lentopallo, sähly, futsal, pesäpallo, sulkapallo ja ringette.

Katso lista koko maan kuorolaulujoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

VKK Nimenhuuto.com

Vantaan Kamarikuoron laulajat ja johtaja Treenit: Torstaisin klo 18 - 20.30 / 21 Vaskivuoren lukiolla (Virtatie 4, Vantaa)

Joukkue etsii pelaajia: Vantaan Kamarikuoro Olemme rohkeiden ja taitavien, nuorten ja nuorekkaiden la...

Kati kirjoitti: Tulossa, mutta vasta 19.30. (9 päivää sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Kuorolaulaminen, Kuoro, Kuorolaulu, Kamarikuoro ja Sekakuoro
Vantaa
Sekajoukkue
37

NiNa Nimenhuuto.com

Paula kirjoitti: Jos jollakulla on useammat punaiset helmet niin lainaisin mielelläni konserttiin! 😀 (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Kuorolaulu
Vantaa
Naiset
30

NaisSound Nimenhuuto.com

Merja kirjoitti: Hei! Olen edelleen kovassa flunssassa (=kova yskä ja nuha). Koitan toipua perjantaille.Otatteko minut esiintymään kanssanne? Olin laululeirillä,mutta kirkon harjoitukset ja nyt tämä maanantai jää väliin flunssan vuoksi. Osaan stemmat, mutta viimeisimmät hienosäädötmultasitten puuttuu. Terveisin M... (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Kuorolaulu
Vantaa
Naiset
33

Vantaan Mieskuoro Vantasia Nimenhuuto.com

Musiikin iloa ja kehittymistä laulajana hyvän johtajan luotsaamana. Kuoromme pyrkii hyvään sointiin, ohjelmistossamme on monipuolista taide- ja viihdemusiikkia, pyrimme järjestämään kiinnostavia, viihdyttäviä ja korkealaatuisia konsertteja.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Kuorolaulu
Vantaa
Miehet
31