Kuorolaulu Vantaa

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Vantaa ja lajina on kuorolaulu. Niitä löytyy yhteensä 3 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, jääkiekko, koripallo, lentopallo, sähly, futsal, pesäpallo, sulkapallo ja keilailu.

Katso lista koko maan kuorolaulujoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - kuorolaulu - Vantaa

Kuorolaulu - Vantaa

VKK Nimenhuuto.com

Vantaan Kamarikuoron laulajat ja johtaja Treenit: Torstaisin klo 18 - 20.30 / 21 Vaskivuoren lukiolla (Virtatie 4, Vantaa)

Joukkue etsii pelaajia: Vantaan Kamarikuoro Olemme rohkeiden ja taitavien, nuorten ja nuorekkaiden la...

Marjo kirjoitti: Treenit Pukkilan kirkossa klo 12-16. Seurakunnan talkooväki siivoaa hautausmaata klo 12-14, juovat sen päälle kaffet ja tulevat kuuntelemaan harjoituksia klo 14.30. Sillon voitaisiin vetää ohjelmisto läpi. Siisti vapaamuotoinen pukeutuminen, ei tarvitse kuitenkaan olla keikka-asussa. Sukkahousut ... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Kuorolaulaminen, Kuoro, Kuorolaulu, Kamarikuoro ja Sekakuoro
Vantaa
Sekajoukkue
41

NiNa Nimenhuuto.com

Henna kirjoitti: Moikka! Karonkassa sovittiin, että käynnistetään elokuussa mainoskampanja kuorosta. Olen tulostanut reilusti esitteitä jotka oli tarkoitus jakaa Nikinmäessä postilaatikoihin eri alueille. Paula toimittaa esitteet Arjalle. Innostuneita jakelijoita jo olikin keskustellessamme. Ilmoittautukaa tähän ... (10 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Kuorolaulu
Vantaa
Naiset
24

NaisSound Nimenhuuto.com

Margit kirjoitti: Hei. Voin lainata kuoropukuani, koko 36-38. (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Kuorolaulu
Vantaa
Naiset
44