Kuorolaulu Vantaa

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Vantaa ja lajina on kuorolaulu. Niitä löytyy yhteensä 5 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, jääkiekko, lentopallo, koripallo, sähly, futsal, pesäpallo, sulkapallo ja ringette.

Katso lista koko maan kuorolaulujoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

VKK Nimenhuuto.com

Vantaan Kamarikuoron laulajat ja johtaja Treenit: Torstaisin klo 18 - 20.30 / 21 Vaskivuoren lukiolla (Virtatie 4, Vantaa)

Joukkue etsii pelaajia: Vantaan Kamarikuoro Olemme rohkeiden ja taitavien, nuorten ja nuorekkaiden la...

Miika kirjoitti: Olen pääsääntöisesti julkisten kulkuvälineiden varassa. Kimppakyytiä toivotaan, kun jalkaannutaan Louhelan ulkopuolelle (Nurmijärvi jne.). Asun Vaskivuoren lukion vieressä. T. Miika (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Kuorolaulaminen, Kuoro, Kuorolaulu, Kamarikuoro ja Sekakuoro
Vantaa
Sekajoukkue
37

NaisSound Nimenhuuto.com

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Kuorolaulu
Vantaa
Naiset
32

NiNa Nimenhuuto.com

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Kuorolaulu
Vantaa
Naiset
29

Vantaan Mieskuoro Vantasia Nimenhuuto.com

Musiikin iloa ja kehittymistä laulajana hyvän johtajan luotsaamana. Kuoromme pyrkii hyvään sointiin, ohjelmistossamme on monipuolista taide- ja viihdemusiikkia, pyrimme järjestämään kiinnostavia, viihdyttäviä ja korkealaatuisia konsertteja.

Vesa kirjoitti: Hei! Kiitos lauluveljille, jotka jo vastasivat positiiviesti kutsuuni! Koossa on jo seuraava kokoonpano; 1T; Tapani 2T; - 1B; Pekko ja allekirjoittanut (Ehkä varahenkilölle tarve....) 2B; Jukka ja Jussi. Eli vielä tarvitsisin 1 1T:n ja 2 2T:n jäsentä. Valitsen harjoitusohjelmastamme laulut, jotka... (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Kuorolaulu
Vantaa
Miehet
27

Vielä Soi Nimenhuuto.com

Stybyistä - VIELÄ ksi.

Anneli kirjoitti: Hei. Tuo to.3. päivä on näköjään esimerkkitapahtuma enkä tiedä osaanko saada sen pois. Jos en saa niin tiedätte tietysti... (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Kuorolaulu
Vantaa
Naiset
7