Kuorolaulu Oulu

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Oulu ja lajina on kuorolaulu. Niitä löytyy yhteensä 6 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, jääkiekko, lentopallo, futsal, pesäpallo, koripallo, kaukalopallo, joukkuevoimistelu ja sähly.

Katso lista koko maan kuorolaulujoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Popkuoro Nollakynnys Nimenhuuto.com

Nollakynnyksen aloitusryhmä - laulua arastaville tai oman äänen hallintaa opetteleville - laulutekniikan perusasioita ja lähinnä suomenkielistä poppia ja iskelmää, kohti moniäänistä laulua rauhallisessa tahdissa - torstaisin klo. 17.30-18.30, 15x60min, 105€/kausi

Päivitetty 27 päivää sitten

Kuorolaulu
Musiikkikoulu Pop Up, Rovaniemi
Sekajoukkue
4

Popkuoro Väre Nimenhuuto.com

Haastetta edistyneemmille - kuoroharrastukseen haastetta ja tavoitteellisuutta kaipaaville - laulutekniikan ja stemmalaulun hienosäätöä, pop- ja soul-ohjelmistoa suomeksi ja englanniksi - torstaisin klo. 18.30-20.00, 15x90min, 160€/kausi

Päivitetty 29 päivää sitten

Kuorolaulu
Musiikkikoulu Pop Up, Rovaniemi
Sekajoukkue
16

Popforia Nimenhuuto.com

Stemmalaulureeniä ja perustaitoja - aiemmin jonkin verran laulua harrastaneille, moniäänisestä laulusta ja musiikin perustaidoista kiinnostuneille - suomeksi ja englanniksi, monipuolisesti popmusiikin tyylejä - tiistaisin klo. 18.30-20.00, 15x90min, 160€/kausi

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Valitettavasti en pääse. Olen Turussa Gymnaestradan naisvoimistelijoiden vuosjuhlassa. Mukavaa keikkaa! T. Eija (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 30 päivää sitten

Kuorolaulu
Musiikkikoulu Pop Up, Rovaniemi
Sekajoukkue
26

Tuiran kamarikuoro Nimenhuuto.com

Kalevi kirjoitti: Nauttimassa aurinkoisesta talvesta (2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Kuorolaulu
Oulu
Sekajoukkue
59

Sompion Saundi Nimenhuuto.com

Sompion Saundi on raikkaan erilainen popkuoro Sodankylästä. Kuoro on perustettu kuorolaisten toimesta ja laulamisen ilosta. Johtaa Heli Kaltiokumpu.

Heli kirjoitti: Lisätty syksyn reenitaikataulut, kausi alkaa ke. 13.9. klo. 18. Jätin kaksi reenikertaa merkitsemättä, ne voidaan käyttää keikkoihin tai esim. viikonloppureeneihin. Käyhän pikaisesti ilmoittamassa tämänhetkinen tilanteesi pääsemisestä. Jos et ole varma, pääsetkö, vastaa kyllä. Käy sitten muuttama... (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty 27 päivää sitten

Kuorolaulu
Musiikkikoulu Pop Up, Sodankylä
Sekajoukkue
24

OYS VOICE Nimenhuuto.com

Arto kirjoitti: Kokoontuminen B3 aula viimeistään klo 14:40. Äänen avaukset omatoimisesti ennen sitä. (13 päivää sitten)

Päivitetty 13 päivää sitten

Kuorolaulu
Oulu
Sekajoukkue
31