Kuorolaulu Kerava

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kerava ja lajina on kuorolaulu. Niitä löytyy yhteensä 2 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, koripallo, ringette, pesäpallo, sulkapallo, sähly, yleisurheilu ja partio.

Katso lista koko maan kuorolaulujoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - kuorolaulu - Kerava

Kuorolaulu - Kerava

Keravan Mieslaulajat Nimenhuuto.com

Keravan Mieslaulajien Nimenhuuto-sivusto - konsertit, harjoitusleirit ja muut tapahtumat tiistaitreenejä lukuunottamatta. Tapahtumien tiedot ja ilmoittautumiset.

Eero kirjoitti: Hei. Onneksi kuoroveljet olette olleet hereillä. Eihän minulla Narikkaa ole 17.3. vaan 18.3. klo 18.00 - 19.30 (Keravan tanssiopisto Made in Finland 2). Olen vaihtanut tuon vuoroni kaimani Eero Soramiehen kanssa. Hän siis tekee tuon 18.3. vuoron ja minä puolestani hänen 9.3. (Harmaat Pantterit 3)... (26 päivää sitten)

Päivitetty noin 3 tuntia sitten

Kuorolaulu
Kerava
Miehet
53

Aiolis Nimenhuuto.com

Mirja kirjoitti: Hei Tytöt. Teen sopan ja ruisleipää savusauna iltaan (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Kuorolaulu
Kerava
Ei asetettu
32

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Kuorolaulujoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on kuorolaulu on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.