Salibandy Orivesi

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Orivesi ja lajina on salibandy, sähly, säbä ja floorball. Niitä löytyy yhteensä 3 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: kuorolaulu, kahvakuula, venyttely, aerobic, circuit ja jalkapallo.

Katso lista koko maan salibandyjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - salibandy - Orivesi

Salibandy - Orivesi

SC Läsimäki Nimenhuuto.com

Kesäreenit

Jonne kirjoitti: Ei ole reenejä!! (7 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Salibandy
Orivesi
Miehet
37

Santrat Nimenhuuto.com

Laura kirjoitti: Tiedoksi kaikille-> HEIPPA KAIKILLE! Vuoron varauksesta en ole saanut viestiä vielä(eli ei vielä vakkari vuoro). SUOJAN KENTÄLLÄ on kuitenkin tyhjää huomenna (12.6.2017) klo 20-21. Ottakaa omia palloja mukaan jos omistatte,minä tuon yhden ja olen paikalla,toivottavasti nähdään ja päästään pelaan!! (11 päivää sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Salibandy
Orivesi
Naiset
25

HKP Nimenhuuto.com

Salibandy
Orivesi
Miehet
3

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Salibandyjoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on salibandy on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.