Kuorolaulu Espoo

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Espoo ja lajina on kuorolaulu. Niitä löytyy yhteensä 8 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, koripallo, jääkiekko, futsal, lentopallo, sähly, sulkapallo, joukkuevoimistelu ja kaukalopallo.

Katso lista koko maan kuorolaulujoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - kuorolaulu - Espoo

Kuorolaulu - Espoo

Laulumieli Nimenhuuto.com

Laulumieli on Espoonlahden seurakunnan "kuoro kaikille" kuoro. Laulumieli on tarkoitettu kehittyville laulajille ja se perustettiin 2012. Tämä Raija Heinilän runo kuvaa innokkuuttamme laulujen maailmaan: Tänään tänään sisälläni soi. Avaan auringon ikkunat herätän linnut kutsun taivaani tuulet tanssiin. Mustikkamättäällä keijuna keinun ilosta ilmoille laulan. Paijaan pajua, kutitan kuusta, suukotan samettisammalta, sillä tänään sisälläni soi.

Aila kirjoitti: Hei, Minulla jatkuu vielä iltaopiskelut. Koetan päästä paikalle joinakin kertoina näin alkusyksystä, loppusyksystä minulla on torstait varattu iltaluennoille. (6 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Kuorolaulu
Espoo
Sekajoukkue
44

Encore Nimenhuuto.com

Encore on nuori ja notkea sekakuoro, jonka ohjelmistossa painottuvat kevyt taidemusiikki ja taiteellinen kevyt musiikki. Yhteistä jäsenillemme ovat vankka musiikkitausta ja halu tehdä musiikkia laadukkaasti pilke silmäkulmassa.

Joukkue etsii pelaajia: Encore on nuori ja notkea sekakuoro, jonka ohjelmistossa painottuvat kevyt ta...

Terhi kirjoitti: Keikasta saadaan myös (halutessamme) kirjallinen palaute. Ja mehän toki haluamme! (Noin 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Kuorolaulu, Kuoro, Musiikki, Music ja Choir
Espoo
Sekajoukkue
31

Wähäpaimen Nimenhuuto.com

Olarin seurakunnan kamarikuoro Wähäpaimen

Eeva kirjoitti: Heips, Kirkon musiikkijuhlien Messias-projektiin 20.5. ovat kuorolaisista ilmoittautuneet nämä: Merja Kangas, Markku Kuusi, Markku Nuotio, Martti Tolvanen, Riitta Tolvanen, Eeva Myyrä, Nina Suhonen, Suvi Kulmala, Hanna-Leena Lapinoja, Eeva Karila, Satumaaria Virtanen, Minna Haapala, Seija Nurmi, ... (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Kuorolaulu
Espoo
Sekajoukkue
41

Esmila Nimenhuuto.com

Esmila - hunajaa korvillesi

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Tämä on esimerkkiviesti joukkuesivusi ilmoitustaululla. Joukkueeseen on luotu myös muutama esimerkki pelaajista ja tapahtumista. Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi! Jos käyttöönotossa ilmenee ongelmia, voit lähettää viestiä osoitteeseen support@nimenhuuto.com. Terkuin, Satu... (Melkein 3 vuotta sitten)

Päivitetty 13 päivää sitten

Kuorolaulu
Espoo
Ei asetettu
42

Äänet soimaan Nimenhuuto.com

Espoon Työväenopiston lauluryhmä. Opiskelemme laulutekniikkaa ja yksinlaulua. Laulamme laajaa ohjelmistoa aina aarioista laulelmiin. Kuoronjohtaja Tarja Karkulehto

Päivitetty 27 päivää sitten

Kuorolaulu
Espoo
Sekajoukkue
17

Murtosointu Nimenhuuto.com

Elina kirjoitti: Lapsiviikonloppu, mutta yritän järkätä tytöille hoidon. Jos ei onnistu, niin en varmaan voi olla koko päivää. (21 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Kuorolaulu, Laulu ja Musiikki
Espoo
Sekajoukkue
40

Kameleonttikuoro Nimenhuuto.com

Nabeel kirjoitti: Kameleonttikuorojen Joulurosolli - 21.12.2016 Kuvat: https://goo.gl/photos/1WzPFoJwpesuWSLE6 (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Kuorolaulu
Espoo
Sekajoukkue
117

okra Nimenhuuto.com

Esponlahden seurakunnan nuorten aikuisten kuoro.

Helena kirjoitti: Joudun perumaan ke 8.3. harjoituksen, koska meillä ei ole tilaa. Kappelisalissa esitetään Marian kyyneleet -niminen esitys, eikä srk-salissa voi olla silloin. Toivottavasti mahdollisimman moni pääsee 1.3. harjoitukseen( vaikka silloinkin joudumme aloittamaan sen Tuhkamessun takia vähän myöhässä) ... (8 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Kuorolaulu
Espoonlahden Kirkko
Sekajoukkue
30

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Kuorolaulujoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on kuorolaulu on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.