Kuorolaulu Espoo

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Espoo ja lajina on kuorolaulu. Niitä löytyy yhteensä 7 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, koripallo, jääkiekko, lentopallo, futsal, sähly, sulkapallo, joukkuevoimistelu ja kaukalopallo.

Katso lista koko maan kuorolaulujoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - kuorolaulu - Espoo

Kuorolaulu - Espoo

Laulumieli Nimenhuuto.com

Laulumieli on Espoonlahden seurakunnan "kuoro kaikille" kuoro. Laulumieli on tarkoitettu kehittyville laulajille ja se perustettiin 2012. Tämä Raija Heinilän runo kuvaa innokkuuttamme laulujen maailmaan: Tänään tänään sisälläni soi. Avaan auringon ikkunat herätän linnut kutsun taivaani tuulet tanssiin. Mustikkamättäällä keijuna keinun ilosta ilmoille laulan. Paijaan pajua, kutitan kuusta, suukotan samettisammalta, sillä tänään sisälläni soi.

Seppo kirjoitti: Oikein hyvää kesää kaikille, syksyllä jatketaan. (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 25 päivää sitten

Kuorolaulu
Espoo
Sekajoukkue
38

Wähäpaimen Nimenhuuto.com

Olarin seurakunnan kamarikuoro Wähäpaimen

Sari kirjoitti: Moi! Terveisiä valtakunnallisilta kanttoripäiviltä Espoosta! Antoisaa oli! Torstaina pitäisi olla kaikki kolme kuoroa läsnä. Käymme koko teoksen läpi, jokainen osa kaksi kertaa. Sanon ekan vedon jälkeen vain yleiskommenttini otteen kohentamiseksi, en aio siis puuttua yksityiskohtiin. Raivataan ki... (9 päivää sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Kuorolaulu
Espoo
Sekajoukkue
39

Äänet soimaan Nimenhuuto.com

Espoon Työväenopiston lauluryhmä. Opiskelemme laulutekniikkaa ja yksinlaulua. Laulamme laajaa ohjelmistoa aina aarioista laulelmiin. Kuoronjohtaja Krista Pellikka

Sari kirjoitti: Hei kaikille, työkiireiden vuoksi en pääse lauleskelemaan kuin aikaisintaan 30.1., mutta olen hengessä mukana! Terveisin, Sari (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 14 päivää sitten

Kuorolaulu
Espoo
Sekajoukkue
20

Esmila Nimenhuuto.com

Esmila - hunajaa korvillesi

Erkki kirjoitti: Avec ei osallistu karonkkaan (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 14 päivää sitten

Kuorolaulu
Espoo
Ei asetettu
47

Murtosointu Nimenhuuto.com

Saila kirjoitti: Hei! Eltsulta terveisiä! Nyt olisi hunajaa saatavissa. Eltsu tulee ensi torstaina tuomaan minulle hunajalähetystä ja nyt mahdollista tilata itselleen hunajaa samaan lähetykseen. Tilaukset suoraan Eltsulle sähköpostilla @kirkkonummi.fi Terveisin, Saila (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 14 päivää sitten

Kuorolaulu, Laulu ja Musiikki
Espoo
Sekajoukkue
44

Kameleonttikuoro Nimenhuuto.com

Nabeel kirjoitti: Kameleonttikuorojen Joulurosolli - 21.12.2016 Kuvat: https://goo.gl/photos/1WzPFoJwpesuWSLE6 (Vuosi sitten)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Kuorolaulu
Espoo
Sekajoukkue
138

okra Nimenhuuto.com

Esponlahden seurakunnan nuorten aikuisten kuoro.

Helena kirjoitti: Voinko siis ilmoittaa lastenhoitajille ettei tarvitse tulla? (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Kuorolaulu
Espoonlahden Kirkko
Sekajoukkue
32