Kuorolaulu Espoo

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Espoo ja lajina on kuorolaulu. Niitä löytyy yhteensä 8 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, koripallo, jääkiekko, lentopallo, futsal, sähly, sulkapallo, joukkuevoimistelu ja pesäpallo.

Katso lista koko maan kuorolaulujoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - kuorolaulu - Espoo

Kuorolaulu - Espoo

Laulumieli Nimenhuuto.com

Laulumieli on Espoonlahden seurakunnan "kuoro kaikille" kuoro. Laulumieli on tarkoitettu kehittyville laulajille ja se perustettiin 2012. Tämä Raija Heinilän runo kuvaa innokkuuttamme laulujen maailmaan: Tänään tänään sisälläni soi. Avaan auringon ikkunat herätän linnut kutsun taivaani tuulet tanssiin. Mustikkamättäällä keijuna keinun ilosta ilmoille laulan. Paijaan pajua, kutitan kuusta, suukotan samettisammalta, sillä tänään sisälläni soi.

Tuula kirjoitti: 18.3.2018 Marianpäivän messu Espoonlahden kirkossa Tavataan sunnuntaina kirkolla klo 10:00 ylhäällä musiikkisalissa, jonne voi jättää messun ajaksi tavarat. Huivi/solmio: punainen/lila Vaatetuksen värit: mustaa ja valkoista. Lapsen kastaminen on peruuntunut, joten Tähdet ja kuu jätetään pois laul... (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Kuorolaulu
Espoo
Sekajoukkue
42

Wähäpaimen Nimenhuuto.com

Olarin seurakunnan kamarikuoro Wähäpaimen

Riikka kirjoitti: Hei, Lauantain leirille kukin tuo omat syötävät. Kirkolla keitetään kahvit ja teet. Terv. Riikka (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Kuorolaulu
Espoo
Sekajoukkue
48

Äänet soimaan Nimenhuuto.com

Espoon Työväenopiston lauluryhmä. Opiskelemme laulutekniikkaa ja yksinlaulua. Laulamme laajaa ohjelmistoa aina aarioista laulelmiin. Kuoronjohtaja Krista Pellikka

Krista kirjoitti: Hei, Tänään sovimme, että viimeisellä kerralla ti 20.11. esiinnymme Palvelutalo Hopeakotkassa (os. Kotkapolku 2, Karakallion ostarin vieressä). Tapaamme siellä klo 16.45 (äänenavaus) ja aloitamme ruokalassa klo 17. Alustavat kappaleemme Karuselli (Hertat ja Tertut...) Saviruukku Täällä Pohjantähd... (19 päivää sitten)

Päivitetty 18 päivää sitten

Kuorolaulu
Espoo
Sekajoukkue
25

Esmila Nimenhuuto.com

Esmila - hunajaa korvillesi

Erkki kirjoitti: Avec ei osallistu karonkkaan (Vuosi sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Kuorolaulu
Espoo
Ei asetettu
50

Kameleonttikuoro Nimenhuuto.com

Celia kirjoitti: Voin tulla kuorovanhemmaksi😊 (17 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Kuorolaulu
Espoo
Sekajoukkue
86

Murtosointu Nimenhuuto.com

Saila kirjoitti: Hei! Eltsulta terveisiä! Nyt olisi hunajaa saatavissa. Eltsu tulee ensi torstaina tuomaan minulle hunajalähetystä ja nyt mahdollista tilata itselleen hunajaa samaan lähetykseen. Tilaukset suoraan Eltsulle sähköpostilla @kirkkonummi.fi Terveisin, Saila (Vuosi sitten)

Päivitetty 20 päivää sitten

Kuorolaulu, Laulu ja Musiikki
Espoo
Sekajoukkue
46

okra Nimenhuuto.com

Esponlahden seurakunnan nuorten aikuisten kuoro.

Annamari kirjoitti: Hei. Anteeksi, unohdin laittaa viestin 14.2. treeneistä :( Tässä nyt siis laulut, joita harjoiteltiin pari viikkoa sitten: - Exultate Cantamos Festivo - Ave, Maria - Pyhiä Hetkiä Jouduin lähtemään treeneistä aikaisemmin. Treenasitteko jotain muuta vielä? (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Kuorolaulu
Espoonlahden Kirkko
Sekajoukkue
22

Mammakuoro Nimenhuuto.com

Olli kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Kuorolaulu
Espoo
Naiset
20