Kuorolaulu Espoo

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Espoo ja lajina on kuorolaulu. Niitä löytyy yhteensä 7 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, koripallo, jääkiekko, lentopallo, futsal, sähly, sulkapallo, joukkuevoimistelu ja kaukalopallo.

Katso lista koko maan kuorolaulujoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - kuorolaulu - Espoo

Kuorolaulu - Espoo

Laulumieli Nimenhuuto.com

Laulumieli on Espoonlahden seurakunnan "kuoro kaikille" kuoro. Laulumieli on tarkoitettu kehittyville laulajille ja se perustettiin 2012. Tämä Raija Heinilän runo kuvaa innokkuuttamme laulujen maailmaan: Tänään tänään sisälläni soi. Avaan auringon ikkunat herätän linnut kutsun taivaani tuulet tanssiin. Mustikkamättäällä keijuna keinun ilosta ilmoille laulan. Paijaan pajua, kutitan kuusta, suukotan samettisammalta, sillä tänään sisälläni soi.

Seppo kirjoitti: Oikein hyvää kesää kaikille, syksyllä jatketaan. (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Kuorolaulu
Espoo
Sekajoukkue
40

Wähäpaimen Nimenhuuto.com

Olarin seurakunnan kamarikuoro Wähäpaimen

Eeva kirjoitti: Messias-laulajille viesti Sepolta: Hyvä Messiaslaulaja! Nöyrä kiitos on mielessäni päällimmäisenä kun ajattelen mennyttä suurta yhteistä projektiamme. Pystyimme näyttämään, että yhteistyössä on voimaa! Kuorolaulun vahvuus on nimenomaan yhteisöllisyys. Tuntui vahvasti, että koko liki tuhatjäsenine... (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Kuorolaulu
Espoo
Sekajoukkue
41

Esmila Nimenhuuto.com

Esmila - hunajaa korvillesi

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Tämä on esimerkkiviesti joukkuesivusi ilmoitustaululla. Joukkueeseen on luotu myös muutama esimerkki pelaajista ja tapahtumista. Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi! Jos käyttöönotossa ilmenee ongelmia, voit lähettää viestiä osoitteeseen support@nimenhuuto.com. Terkuin, Satu... (Melkein 3 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Kuorolaulu
Espoo
Ei asetettu
41

Äänet soimaan Nimenhuuto.com

Espoon Työväenopiston lauluryhmä. Opiskelemme laulutekniikkaa ja yksinlaulua. Laulamme laajaa ohjelmistoa aina aarioista laulelmiin. Kuoronjohtaja Tarja Karkulehto

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Kuorolaulu
Espoo
Sekajoukkue
18

Kameleonttikuoro Nimenhuuto.com

Emilia kirjoitti: Hei, valitettavasti Emilia ei pääse huomenna konserttiin, koska hänellä on ylimääräinen soittotunti samaan aikaan perjantain kevätkonserttia varten. (12 päivää sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Kuorolaulu
Espoo
Sekajoukkue
119

Murtosointu Nimenhuuto.com

Pertti kirjoitti: Iski hankala nakki. Mulla on tänään iltakokous, kun osa porukasta menee nukkumaan eri aikaan. Jos selvitään lyhyellä kokouksella ehdin mukaan myöhästyneenä, muuten en. Vanha sanonta muinaisesta Neuvostoliitosta: kun meillä on päivä, on Amerikassa yö. Se on oikein niille kapitalisteille. t. Pepe (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 23 päivää sitten

Kuorolaulu, Laulu ja Musiikki
Espoo
Sekajoukkue
40

okra Nimenhuuto.com

Esponlahden seurakunnan nuorten aikuisten kuoro.

Satu kirjoitti: Hei, kaikille laitoin nyt muutamaan lähialueen ravintolaan pöytävaraus tiedustelun 20 hlölle kun en yhtään tiedä ketkä kaikki ovat syömään lähdössä. Tähän viestiin voisi asap vastata tulostaan niin voin sitten mahdolliseen ravintolaan tarkentaa ruokalilijoiden määrän. Kiitos. Satu (10 päivää sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Kuorolaulu
Espoonlahden Kirkko
Sekajoukkue
30

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Kuorolaulujoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on kuorolaulu on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.