Kuorolaulu Espoo

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Espoo ja lajina on kuorolaulu. Niitä löytyy yhteensä 7 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, koripallo, jääkiekko, lentopallo, futsal, sähly, sulkapallo, joukkuevoimistelu ja kaukalopallo.

Katso lista koko maan kuorolaulujoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - kuorolaulu - Espoo

Kuorolaulu - Espoo

Laulumieli Nimenhuuto.com

Laulumieli on Espoonlahden seurakunnan "kuoro kaikille" kuoro. Laulumieli on tarkoitettu kehittyville laulajille ja se perustettiin 2012. Tämä Raija Heinilän runo kuvaa innokkuuttamme laulujen maailmaan: Tänään tänään sisälläni soi. Avaan auringon ikkunat herätän linnut kutsun taivaani tuulet tanssiin. Mustikkamättäällä keijuna keinun ilosta ilmoille laulan. Paijaan pajua, kutitan kuusta, suukotan samettisammalta, sillä tänään sisälläni soi.

Repe kirjoitti: Hei Laulumielen syyskausi alkaa ensi torstaina 7.9. Klo 18:30 Soukan kappelissa. Eli nyt ääniä availemaan, kohta päästään LAULAMAAN! (17 päivää sitten)

Päivitetty 14 päivää sitten

Kuorolaulu
Espoo
Sekajoukkue
42

Wähäpaimen Nimenhuuto.com

Olarin seurakunnan kamarikuoro Wähäpaimen

Eeva kirjoitti: Bussilakko haittaa nyt pahasti harrastamista. Treenaan kotona, sinne pääsen junalla hyvin. Hauskaa iltaa, nähdään viikon kuluttua! (22 minuuttia sitten)

Päivitetty 22 minuuttia sitten

Kuorolaulu
Espoo
Sekajoukkue
38

Äänet soimaan Nimenhuuto.com

Espoon Työväenopiston lauluryhmä. Opiskelemme laulutekniikkaa ja yksinlaulua. Laulamme laajaa ohjelmistoa aina aarioista laulelmiin. Kuoronjohtaja Tarja Karkulehto

Krista kirjoitti: Hei, Tervetuloa Repe taas ryhmään! Nostin kaikki jonottajat ryhmään. Kiva porukka koossa!! Nähdään pian!!! Yst. Krista P (Noin 2 tuntia sitten)

Päivitetty noin 2 tuntia sitten

Kuorolaulu
Espoo
Sekajoukkue
19

Esmila Nimenhuuto.com

Esmila - hunajaa korvillesi

Erkki kirjoitti: Avec ei osallistu karonkkaan (9 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Kuorolaulu
Espoo
Ei asetettu
44

Murtosointu Nimenhuuto.com

Saila kirjoitti: Hei! Eltsulta terveisiä! Nyt olisi hunajaa saatavissa. Eltsu tulee ensi torstaina tuomaan minulle hunajalähetystä ja nyt mahdollista tilata itselleen hunajaa samaan lähetykseen. Tilaukset suoraan Eltsulle sähköpostilla @kirkkonummi.fi Terveisin, Saila (14 päivää sitten)

Päivitetty 13 päivää sitten

Kuorolaulu, Laulu ja Musiikki
Espoo
Sekajoukkue
42

Kameleonttikuoro Nimenhuuto.com

Emilia kirjoitti: Hei, valitettavasti Emilia ei pääse huomenna konserttiin, koska hänellä on ylimääräinen soittotunti samaan aikaan perjantain kevätkonserttia varten. (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Kuorolaulu
Espoo
Sekajoukkue
125

okra Nimenhuuto.com

Esponlahden seurakunnan nuorten aikuisten kuoro.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Hei, kaikille laitoin nyt muutamaan lähialueen ravintolaan pöytävaraus tiedustelun 20 hlölle kun en yhtään tiedä ketkä kaikki ovat syömään lähdössä. Tähän viestiin voisi asap vastata tulostaan niin voin sitten mahdolliseen ravintolaan tarkentaa ruokalilijoiden määrän. Kiitos. Satu (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Kuorolaulu
Espoonlahden Kirkko
Sekajoukkue
29

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Kuorolaulujoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on kuorolaulu on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.